Written by AbangNara | May 24th, 2012

Sekiranya anda tidak ada kerja, bosan duduk di rumah ataupun memang banyak masa terluang, Abang Nara ingin mengajak anda ke Putrajaya untuk menghadiri Himpunan Jutaan Belia 2012. Program ini bermula 23 Mei (Rabu) sehingga 27 Mei (Ahad). Banyak aktiviti menarik tetapi yang paling menarik sudah tentu booth Supertots dan BeautifulNara akan turut berada di sini.

supertots

Untuk makluman, booth BeautifulNara adalah bersebelah dengan booth Supertots. Antara aktiviti menarik yang akan dilakukan oleh kami berdua ialah penjualan baju BeautifulNara dan Supertots, pencarian artis OTS dan macam-macam lagi. Yang paling menarik ialah Diana Danielle akan hadir pada 24 Mei kira-kira jam 4 petang untuk menjadi hakim bagi pertandingan mencari bakat Supertots.

supertots

Dan pada hari ini juga, T-Shirt BeautifulNara akan dibuka untuk tempahan untuk anda semua. Abang Nara akan turut turun menjaga booth. Jadi jangan lepaskan peluang untuk melihat kekacakan Abang Nara secara live (sila muntah sekarang). Jadi jangan lupa datang ke Himpunan Jutaan Belia 2012 dan singgah di booth Supertots dan booth BeautifulNara. Jumpa anda di sana ~~

P.S: Sekiranya anda ingin membeli T-Shirt BeautifulNara tetapi tidak dapat hadir ke Himpunan Jutaaan Belia, sila email saiz, alamat dan jumlah pembelian yang ingin dilakukan ke sales@gudang.my. Selepas itu kami akan memberi langkah-langkah pembayaran. Terim kasih.

43 responses to Supertots Dan BeautifulNara Di Himpunan Jutaan Belia 2012

  1. anakayam says:

    last skali…..

    0

    0
    • lebuh silikon says:

      abg nara jom support ceramah ustaz azhar idrus… best tu ceramah dia..
      jom kita tgk kekacakan ustaz azhar pulak.. sapa lg kacak abg nara or ustaz azhar?hehehe..

      singgah booth nara dpt tshirt bestnye..
      singgah ceramah ustaz idrus dpt pahala best jugak..

      0

      0
      • Anonymous says:

        kat mana dan bila ceramah ustaz idrus diadakan?? ajak org tp x bagi detail.. sengaja la tu..ntah pe2 ntah..

        0

        0
      • tolong jawapkan says:

        Eh tak tau ke..ceramah UAI terpaksa cancel diputrajaya sebab alasan takut traffic jam nnt sebab berlansung pada hari yg sama dengan hari jutaan belia yg bertunjangkan hiburan iturrrrr~

        0

        0
      • Anonymous says:

        alahai… blajar pkai google la bak kata khairy jamaluddin hahaha.. takkan nak promote ceramah tu kt blog org pulak kan, marah tuan nye.
        mmg dh dibatalkan dekat PICC putrajaya tu tp telah digantikan dkat tempat lain..
        ini detailsnye:

        ceramah ustaz Azhar Idrus:

        Tarikh : 26/05/2012
        masa : 8 mlm – 10 mlm
        tempat : masjid As-Salam, Puchong Perdana.

        jgn marah ye Nara ter promote UAI plak kt sini.

        0

        0
      • wah bolehlah jumpa abg nara yang hensem, cute, kacak

        0

        0
  2. BabyGirl says:

    Cantik T-Shirt :D

    0

    0
  3. ek elehhh!!! says:

    tak nak support!!..wekkk!!!

    0

    0
  4. huk aloh haii!~~~ says:

    tak cantik ponnn!!….sape ade rasa tak nak beli sila klik ‘like’…

    0

    0
  5. huk aloh haii!~~~ says:

    bluwekk!!~~tak catik ponn!!!…(sape ade rasa tak ingin nak beli sila klik ‘like’!!..)

    0

    0
  6. poyo says:

    ceramah ustaz azhar idrus dibatalkn tuk program belia ni…
    dgr cite ade ‘orang’ rase trgugat…:)

    0

    0
    • Anonymous says:

      di ubah tempat ke puchong kan?
      ofcoz la tergugat,klu tak cane nak capai target 1juta…. :)

      0

      0
  7. blekkkkk says:

    Booooooooooooo!!!!

    0

    0
  8. muazfaris says:

    nak satu.. brp hrga?

    0

    0
  9. syamim says:

    alaaa abg nara.. sorry larr.. tak dapat pulak nak g himpunan yg x de hasil ni.. nak pg cramah UAI lah… jom la abg nara.. bawa anak isteri skali… lebih berkat dgr ceramah agama ni.. almaklumlah.. ilmu kita ni bukan kuat sgt… jom3…

    0

    0
  10. […] Sekiranya anda tidak ada kerja, bosan duduk di rumah ataupun memang banyak masa terluang, Abang Nara ingin mengajak anda ke Putrajaya untuk menghadiri Himpunan Jutaan Belia 2012. Program ini bermula 23 Mei (Rabu) sehingga 27 Mei (Ahad). Banyak aktiviti menarik … Continue reading → […]

    0

    0
  11. adrianne says:

    Best la dapat berhimpun. Saya nak baju!

    0

    0
  12. conan says:

    b.nara x bg baju free ke utk komentar yg salu sgt nak 1st. cian derang b.nara…

    0

    0
  13. conan says:

    b.nara xnak hadiahkan baju ni ke pada komentar b.nara yg salu nak 1st? cian derang b.nara…

    0

    0
  14. mystic says:

    bang nara g x ceramah ustaz azhar? yg ni ada joget2 bagai. hihihii

    0

    0
  15. JANGANjadikBODOH says:

    BAGUSLAH TUH ABANG NARA… CERAMAH USTAZ IDRUS KO TAKNAK PROMOTE… YANG EVENT JOGET2 SAMBIL GESEL2 BADAN LAKI POMPUAN KO PROMOTE SURUH DTG… BAGUSLAHHHHH… BAGUSSLAHHHH

    0

    0
  16. zara says:

    ape kelass nak jumpe ko nara. ayat xbleh blah mcmkan dia retis.
    baik jumpe abg ustad idrus

    0

    0
  17. lantakpilah says:

    apa brg beli, kasi free sudah. kata blog glamer sgt byk penyokong. beli? nk buat duit lettew… hahahah!

    0

    0
  18. sendu je entry ni. kalau letak perkataan Fasha Sandha mau mencanak komen ni.

    0

    0
  19. moon says:

    aku dah tgk segala agenda kat himpunan belia ni.. satu pun tak memberi faedah utk diri, agama bangsa dan negara, malahan makin menggalakkan lagi perbuatan maksiat dgn pesta hiburan yg melampau2.. pergaulan bebas belia-beliawanis.. ,modal insan sebegini ke yg mahu dicorakkan oleh negara kita??
    yang tidak ada jati diri.. sibuk berhibur saja siang dan malam…. jgn kern kita berhimpun juta2 orang, dosa pun juta2 jugak kita dapat…
    kpd yg belum pernah join ceramah ust azhar idrus, sekali anda pegi pasti anda akan terus tercari2… 2,3 hari masih tersenyum2 seorang diri… : )

    0

    0
  20. NINA says:

    mlm tdi pegi tengok ceramah hasan ali…takut biler teingatkan apa yg di katakan oleh dato hasan ali…apa akan terjadi pda generasi akan datang???????? sedih biler teingat yang melayu dah bepecah belah…yang bukan melayu mesti happy dgn keadaan sekarang……..

    0

    0
    • mizz nin says:

      dalm PAS semua melayu… then dlm PKR sebahagiannya melayu… but dlm umno, ada siamese, ada mamak, suku kaum asli dan melayu..then UMNO + MIC + MCA + GERAKAN + parti2 kat sabanh n sarawak… sama macam PR jugak..
      usah terperangkap dgn agenda politik umno.. bila melayu sudah tidak ramai yg menyokong dibuat berbagai propaganda utk menakut2kan rakyat.. jika takut masa depan generasi akan datang tak keruan , kenapa program maksiat sebegini diadakan.. bila manusia lalai daripada mengingati tuhan, maka habis ler.. hancur ler.. so mana nak letak BANGSA MELAYU 10-20 THN AKAN DATANG??.. melayu hebat dan dihormati krn ISLAM.. tanpa ISLAM x de apa pun pada melayu.. yg ada paling ramai kat pusat serenti, paling ramai buang anak.. paling hebat mabuk, paling hebat wat maksiat.. paling hebat rasuah.. sepatutnya hassan ali pegi pesta belia ni.. bagi tazkirah, bagi ceramah agar mereka lbh dekat dengan agama.. agar dpt elakkan diri dari gejala murtad, zina dan buang anak…
      klu saudari nak tgk melayu bersatu padu, join la ceramah ust azhar.. 30k melayu kat situ.. tak de bergaduh dan bercakaran pun.. masing2 khusyuk dgr ceramah..
      ahli2 politik ni propa je lbh…. tahukah kita yg tentukan jatuh bangun kita adalah Allah??? ahli politik akan ckp “KLU SIPOLAN2 MEMERINTAH NEGARA AKAN JADI SEKIAN2.. BANGSA AKAN JADI SEKIAN2.. ” Ahli nujum kah mereka ini? blh tau apa akan berlaku masa depan?? tahu tak saudari kita blh jadi syirikl jika asyik berKALAU.. spt tidak yakin dgn Allah.. spt tidak redho dgn apa yg tlh Allah tentukan…
      taukah saudari tanpa PAS, PR is nothing… x berjaya memerintah mana2 negeri pun.. so jika ada yg berani mempertikaikan agama dan keistimewaan org melayu adakah pemimpin2 PAs akan berdiam diri sahaja?? jika PAS menarik diri dari pakatan, PR akan kecundang… so nak tak nak, masing2 harus menghormati hak masing2..
      tiada siapa nak lihat negara ni huru hara.. kaum cina ramai yg biz.. klu huru hara biz diorang pun huru hara jugak…
      usahlah mudah tertipu dgn mana2 pihak yg bertopeng bangsa dan agama.. masing2 ada agenda dan menjaga kepentingan diri masing2 je.. nak selamat???? bergantung sepenuh hati dengan agama Allah..

      0

      0
      • Anonymous says:

        nina tu politik lapuk…. kita kena terima yg malaysia ni dihuni oleh pelbagai kaum..
        melayu klau nak jd maju kena ada pemimpin yg ada intelek dan islamic bkn hanya pandai menakut2 kan… melayu mmg senang ditakutkan. baru dgr ceramah hasan ali dh takut.. apa daa…

        0

        0
      • adrianne says:

        PAS tu parti Islam bukan utk melayu jer. Abis tu, kalau org kat sabah sarawak yg bukan bangsa melayu tetapi Islam x boleh join PAS ke?

        0

        0
      • boom says:

        klu nak maju, kita kena majukan diri kita sendiri.. bkn mengharapkan orang lain jdi tukul utk kita bergerak.. kena belajar, kena kaji bagaimana bangsa lain blh maju.,.. tahukah anda bangsa korea dan jepun belajar dan bekerja sampai tak balik rumah?? berkampung dkt library n opis?? tak bersosial, tak giler berkonsert dan berhibur…
        jika bangsa anda bagus dan dihormati adakah org lain akan berani mengambil peluang utk merosakkan bangsa kamu?… apa2 yg berlaku pada kamu usah salahkan org lain.. cermin diri, muhasabah, perbetulkan diri sblm betulkan org lain….

        0

        0
      • moon says:

        mss Adrianne.. klu dlm PAS ada muslim bkan melayu anda ada masalahkah?? selalunya ISLAm mereka lbh bagus dari kita.. mereka lagi lancar ayat2 AlQuran dari kita.. mereka kaji hadith, kaji tafsir.. kita??/ hafal lagu k-pop?? sibuk terkinja2 uji bakat nak jadi pelakon dan penyanyi???itu ke yg kita banggakan sangat??sbb tu tak relevan utk berjuang atas nama bangsa.. yg penting ISLAM… jika ISLAM kuat, maka kuatlah kamu..

        0

        0
      • Anonymous says:

        majulah cara islamik. dlm islam semuanya seimbang rohani dan jasmani.. ada masa kerja,ada masa beribadah, ada masa utk famili. jgn terlalu menjadi hamba kpd kemodenan dan kemajuan y tak bertempat.

        0

        0
      • adrianne says:

        Cik moon, sy xde masalah kalau dalam parti PAS ada yang bukan bangsa melayu. Yang penting beragama Islam. Saya merujuk kepada statement mizz nin yg mentioned “dalam PAS semua melayu…”.
        Sekian terima kasih.

        0

        0
  21. akirakaede says:

    yang lagha dihebah-hebahkan..dari pakai baju nara ni,rela lagi pakai tshirt BERSIH..tapi bukan BERSIH 4.0 yang semua otak selaput tahi..-_-‘..kalau pun dapat himpun sejuta belia,apa yang nak dibuktikan?..hidup terlebih pengaruh hedonisme dan materialistik sebb tu ceramah UAI dibatalkn..kan elok anjur bersama,lebih berjuta sanggup datang..pahala pun dapat..

    0

    0
  22. has says:

    LOL~~~

    “tahukah anda bangsa korea dan jepun belajar dan bekerja sampai tak balik rumah?? berkampung dkt library n opis?? tak bersosial, tak giler berkonsert dan berhibur…”

    mne awk tau?sensei saya yg dok jepun berpuluh2 tahun tu cerita jepun sgt lah suka sosial….diorg lps ofis hour mmg xbalek rumah tp pegi minum dua-3 round with office mates….
    sbb tu mmg cara diorg,budaya diorg…kalau xikut pegi mnum tu biadap…so xyah lah nak ckp diorg dok pulun keje 24 hours…tipu je tu

    0

    0