Written by AbangNara | October 4th, 2017

Belum reda penularan video lucah mirip Eyka Farhana, sekali lagi netizen dikejutkan dengan penyebaran video mirip bekas pelajar Akademi Fantasia (AF) iaitu Anding Indrawani. Lebih menakutkan video tersebut adalah video seks oral antara lelaki dengan lelaki (gay). Enggan membuat orang ramai berteka-teki, Anding tampil menafikan dirinya individu dalam rakaman yang tersebar di laman sembang Tumblr.

anding af gay

Sekiranya anda mengikuti akaun Instagram Anding, pastinya anda mengetahui penyanyi tersebut sering pergi ke gimnasium dan menjaga penampilan badannya. Memang sado. Anding beranggapan aktivitinya itu serta statusnya yang bujang menyebabkan orang ramai menuduh dia menjalinkan hubungan songsang. Kata Anding:-

Sudah tentu ia bukan saya! Hidung saya ada tahi lalat tapi lelaki tersebut tak ada. Apabila saya lihat lelaki tersebut, tak nampak pun ada iras saya. Saya masih boleh berfikiran waras dan tak akan buat perkara tidak senonoh seperti itu. Mungkin atas sebab itu, mereka juga menyangkakan saya gay kerana tabiat saya suka menjaga badan dan kerap ke pusat kecergasan.

Saya bimbang kontroversi ini akan menjejaskan kerjaya saya kerana terdapat beberapa tawaran yang menanti. Tambahan pula, sudah banyak kali benda ini berlaku. Awal tahun ini, rakan saya pernah beritahu ada gambar lucah mirip saya juga. Sekarang ini video pula

anding af gay

Nampaknya semenjak dua ini ramai sungguh selebriti yang dituduh di dalam video-video kurang sopan ini. Apa pun Anding telah mengambil langkah membuat laporan polis untuk menjaga maruah dan reputasinya. Diharap selebriti-selebriti lain turut sama berhati-hati dan memantau laman sosial. Semoga pihak polis akan dapat menangkap pihak yang tidak bertanggungjawab menyebarkan video-video sebegini. Sumber Harian Metro.

39 responses to Suka Jaga Badan & Selalu Pergi Gim Buat Orang Tuduh Saya Gay – Anding Indrawani

  1. Anonymous says:

    x handsome.. kena la upgrade body mcm nabil.

    9

    1
    • Anonymous says:

      yucks nabillll selenga tuuuuuu….puiiiiiiiiii

      11

      1
      • Miss Unibes says:

        Teringat masa AF dulu waktu Edlin tersingkir. Anding nangis sambil tayang entah pemberian Edlin kot macam keychain ke patung kecik ke apa aku pun taktau. Eh, Mas yg intake diorang sekarang ni mana? Masih niaga satay ke? Lucu dia tu.

        4

        0
        • Pekerja Gomen says:

          Dia mmg gay…..
          aku tak kuasa nk sebut satu persatu rahsia kau..
          Tp dah tau kehidupan ko songsang… patutnya kau jauhi industri ni..
          Ko tak layak jadi selebriti… stay behind the light!
          Keep you kunyit life diam2…
          afterall…. all the while nobody bother about you..

          16

          -1
        • anonymous says:

          apakan maksud “kunyit” atu? orang malaysia selalu cakp kunyit rh lelaki hahaa maklum dari negara jiran.

          3

          1
        • kunyit tu makanan ye tuan-puan says:

          kunyit tu digunakan dalam masakan supaya kuah berwarna kuning.. kunyit juga disalut pada ayam untuk masakan ayam masak kunyit..

          1

          0
        • anonymous says:

          kalau kunyit rh makanan .. napa kamu cakap si anding ne kunyit? -.-‘

          1

          0
    • sado but low says:

      handsome, boleh la, tapi bkn kacak…
      tinngi, i don’t think so, sado but low….not balance.

      6

      0
    • din hantu says:

      Memang Gay, muka pun gay dan kalau suka main gym memang lah suka main belakang

      10

      0
      • peluh jantan menitik woiii says:

        wild imagination.. terkemut-kemut ketika main besi.. angkat besi urat naik.. siapa belum cuba pergi gym memang takde pengalaman seronoknya pergi gym. dah cuba baru tahu.. k selamat bergym..

        1

        0
    • DagingDendeng says:

      anding, org bukan cakap ko gay sebab ko gi gym and badan sado.

      mcm ni la, aku bukan cakap sekarang hujan sebab ramalan kaji cuaca kata hujan. aku cakap hujan sebab depan mata aku ni hah air hujan turun dari awan, basah becak.

      haaa paham tak perumpamaan tu.

      15

      0
      • fatimah busung says:

        paham. maksudnye skrg ni hujan ke tak?

        15

        0
        • syukur malaysia aman kerana BN says:

          inilah manusia.. bila hujan merungut kenapa hujan.. bila panas merungut kenapa panas.. bila sejuk merungut kenapa sejuk.. bila kemarau merungut kenapa kemarau.. bila banjir merungut kenapa banjr.. bila gempa bumi merungut kenapa gempa bumi.. bila tanah runtuh merungut kenapa tanah runtuh.. tapi adakah kita bersyukur bila semuanya all right??

          2

          0
      • bangga tayang six pack bulu perut says:

        anding bisex.. biasalah abam sado memang bisex.. dua alam.. nak ngaku ke idok je bezanya.. haha

        2

        0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      dia ni hensem jugak pe ..asalkn dia tau sape diri dia yg sebenar nye suda la n dia pon bukan nye GAY kaaaaaaaan…! kenape tuduh dia tu GAY ?? mengarot betol ..! ni lah orang mlayu asek2 ape oranmg buat semua tk betoooooool aje…! lebih baik buat yg tk betol betol2 huh !

      1

      3
    • minah jambu say NO to drugs says:

      buat itu salah..buat ini salah..jadi ape yg tk salah ? sape tau jawapan nye ? sila jawab..kalau korang dpt jawabbbb minah jambu akan kasi minah jambu punye no hp betol2 ok…!

      0

      1
  2. makenon says:

    nk tanye kowang,camne nk kentot tp taknak kuar taik? sb saye kalau kentot je mesti taik yg kuar bukan angin..emm

    1

    5
  3. Anonymous says:

    mcm muka adira ….. hahaha

    3

    1
  4. Anonymous says:

    Aku rasa bukan dia lah sbb kat malaysia ni artis2 yg kununnya ada gambar/video x senonoh tak kan berani nak buat report polis. Bukti dah byk… Malas aku nak sebut nama dia org sbb antaranya dah jd mak/bapak org. Dah berubah ke jln yg positif. Kisah dulu antara depa dgn Tuhan.

    1

    2
  5. miss wol says:

    walau tak ngaku tapi can tell la kalo anding ni sesuatu

    3

    0
  6. Anonymous says:

    sape je nak ngaku dia gay/pondan/khunsa/lesbo
    yang terang lagi bersuluh pondan pun bermati-matian menafikan inikan setakat aktiviti gelap camtu…so diam2 sudah la anding, makin ko menafikan makin banyak pulak bukti2 kuar dr si polan2 yang kenal ko luar dalam

    8

    0
    • miss ungu violet says:

      sajat ngaku je dia khunsa..hihi

      0

      0
      • wekkkkkkk says:

        puas aku google cari : part human body..lelaki/wanita…dlm dunia..mana ada terjumpa kunsa. Kunsa tu ada pada cerita Sajat je. Sajat tu pondan sebenarnya. Auta je ckp kunsa. Confuse kn kita.

        1

        0
        • minah jambu say NO to drugs says:

          cakap aje la pondan kan senang ! kunza kunza huh ! kunza wak lu huh !!

          0

          0
        • Amy says:

          Kunsa tu wujud. My friend punya anak ada khunsa.. tgh follow checkup paed hkl. Jgn cakap tak ada sbb belum kena pada darah daging sndr.

          0

          0
  7. Anonymous says:

    Pondan

    0

    0
  8. Yekeni says:

    Suka pergi gym tak bermaksud gay. Aaron, zul arifin dll rasanya pergi gym jugak kan.

    Yg menampakkan gay tu, cuba tengok style rambut, gaya pose pakaian dan kasut tu. Tu yg mcm gay…

    And satu lagi, badan tu jgnlah buat sampai terlalu besar sampai kepala nampak kecik mcm actor yg anaknya nama yusof tu. Tak ingat nama dia pasal tak minat. Kepala nampak kecik kot.

    And biar proportionate lah. Ni selalu, badan atas besar, pinggang ramping, kaki burung….

    Sungguh tak menawan… itu yg nampak gay tu….

    1

    1
  9. gay tua says:

    gay bottom nak cover ko ingat orang buta ka hapa ngaku je la tak dak sapa nak kesah pun

    2

    0
  10. aku says:

    gay gay gay menatang apa lah golongan LGBT ni…otak kurang sihat a.k.a gila dah tu tak leh beza fitrah dan tujuan dijadikan manusia…banyak2 kenikmatan yg diberikan jubur jugak digila menatang gay ni…huhu

    0

    0
  11. VC says:

    penampilan mamat ni mmg sebijik gay
    btw, sapa dia ni??/ aku tak kenal weii!!

    0

    0

Leave a Comment

Optional