Written by AbangNara | October 29th, 2012

Abang Nara pernah makan di Restoran Sekinchan Ikan Bakar Gombak. Boleh tahan jugaklah rasanya. Tak sangka pula rupa-rupanya “Datuk J” yang dikaitkan dengan Tasha Shillla ialah Datuk Jamal Md Yunus, pemilik restoran Sekinchan Ikan Bakar.

datuk jamal sekinchan ikan bakar

Baru berusia 42 tahun, Datuk Jamal dikatakan telah memberi sebuah kereta Audi A5 dan menaja kehidupan Tasha Shilla. Semalam menerusi Metro Ahad, isteri Datuk Jamal, Datin Nurhanizatul Shida tampil menyatakan yang suaminya tiada hubungan istimewa dengan pelakon tersebut. Katanya:-

Sebenarnya, saya sudah penat menjawab tuduhan banyak pihak dan blog tertentu yang mengaitkan pelakon itu dengan suami saya. Saya lebih kenal suami saya! Suami meminta saya bersabar dan tidak mudah percaya gosip mengaitkan dia dengan mana-mana wanita atau artis. Tidak dinafikan, hati isteri mana tidak cuak mendengar cerita itu pada mulanya. Untuk itu, saya selalu mencuri baca khidmat pesanan ringkas (SMS) atau panggilan di telefon bimbit suami untuk mencari bukti. Bagaimanapun, suami menyatakan kesibukan berniaga menyebabkan dia tidak ada masa untuk melayan cerita remeh-temeh dan meminta saya tidak cepat melenting dengan gosip itu.

tasha shilla datuk j

Tak ada sebab rasanya Datuk Jamal untuk membuat hubungan sulit dengan Tasha Shilla. Wifenya pun cun melecun orangnya. Lagipun bak kata si isteri, suaminya sibuk dengan perniagaan dan tak ada masa untuk semua ini. Diharap selepas ini tiada lagi cerita-cerita yang melibatkan Datuk Jamal dan Tasha Shilla terpampang di dada akhbar.

100 responses to Suami Saya Tiada Hubungan Dengan Tasha Shilla – Isteri Datuk Jamal, Pemilik Restoran Sekinchan Ikan Bakar

  1. savy says:

    haha

    0

    0
    • Anonymous says:

      datuk jamal , x kesian ke ngan bini datuk tu????? ape nak jadi ngan datuk ni!! sama mcm sham kamikaze, sampai sudah menipu xkawen lagi satu, padahalll!!sian la isteri pertama dibodoh2kan… berkata la benar walaupun pahit wahai lelaki..

      0

      0
    • Mia Kunnis says:

      Serius aku ckp Isteri Datuk J ni
      Lagi cantik dari Tasha Shiela…

      0

      0
    • Anonymous says:

      mcm kelakar je scandal dgn tokey ikan bakar. hurm bole la makan ikan pari bakar hari2. sengal

      0

      0
      • sarah_nina says:

        tapi ikan bakar dia tak sedap… aku pernah pergi yg kat sek. 7 shah alam tu.. servis lembap… datuk sila tolong baiki mutu makanan anda dr buat kerja yg tak tentu pasal…

        0

        0
    • Tesha Sheila says:

      kalau CT boleh buat kenapa tidak aku…?
      ****ngehhhhhh****

      0

      0
    • Datuk gak says:

      ORANG LELAKI KAWEN LAIN TAPI SOROK BUKAN SEBAB TAKUT..TAPI NAK JAGA HATI BINI TUA. BUKAN SUAMI TAK SAYANG TAPI BINI MUDA MELENGKAPKAN HIDUP..KALAU BINI TUA TAHU TERUS TUNTUT CERAI..TU YG SUAMI TAK NAK! CERAI KANG ORANG TETAP MENGATA SENANG2 NAK CERAI KAN BILA DAH DE BINI BARU..KALAU TAK CERAI SIAP BIADAP PADA SUAMI DAN CABAR2 SUAMI…CERAI SALAH TAK CERAI SALAH! BILA HATI TUMBUH TAMAN YG LEBIH BESAR, SAPE LAH KITE NAK RAJUN TAMAN TU??? TAMAN TU LEH DIKONGSI KAN???

      0

      0
    • love says:

      lalalalala bkn nak kata mmg bini datuk ni cun tp perangai x brp bgs la bkn nak fitnah tp kenyataan…datuk ni baik tp sapa tahan jk bini selalu wat hal skg laki dia nak tjk saham la plk…adil la..jk kita buat baik bls baik la

      0

      0
  2. fahnees says:

    baik..kami faham
    doakan yg baik2 sahaja..

    0

    0
  3. oct1883 says:

    sudah2la… kesian kat diorang ni.. kalau pun ada hubungan, apa hal nak bising? lelaki ada 4 kuota..

    0

    0
    • noriesz says:

      yea,mmg btul ade 4 kuota.. tp tu bkn alasan utk berpoya2.. kuota 4 tu jugak bkn utk menunjuk2 bini muda tu lg cantik!!!!

      0

      0
    • puiii says:

      4 kuota tp tanggungjwb anak2 lepas kt bini buat pe? haa p la kawen 4…makin byk dosa anak bini laki tu kena tanggung nti…
      laki skrg ni..tanggungjwb ntah ker mana…ade hati nk kawen 4..puii

      0

      0
  4. Tasha Shila bareback nampak jerawat badan says:

    datuk J ni peserta bersih ke? haha mantap lah datuk!!
    apesal aku rase mcm TS ni create story je utk kontroversi? berlakon macam kayu. filem baru sebijik Ratu the movie, tu pun senduuuuuuuuu sgt!!
    at least neelofa tu dh berderet filem die brlakon.
    boo tasha shila!!

    0

    0
  5. kamariah says:

    doakan supaya semuanya adalah tidak benar….

    0

    0
  6. joyah says:

    hai baju ‘bersih’ dato..???

    0

    0
  7. . says:

    no komen la..harap2 semuanya tu hnya kabar angin jer…hanya datok n tasha jer y tahu ndalam hal ni…..

    0

    0
  8. ahaha says:

    alah, stakat Tasha Shila ni, ade ker org minat….???kalau bagi free pon, sumpah aku xnak..!

    0

    0
  9. smurf says:

    ko x tau ke die mmg support bersih~

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan lah wei! he’s umno…pakai baju tu nak mengejek bersih jer tu..gini la org x bace berita~puek

      0

      0
  10. takeiteasy says:

    ya ka ang caya laki ang????
    ntah2 tiap2 hari gado kt umah!!!!!!!!!!!!
    klu cda apa2 awat yg dpa 2 ni kerap digosipkan???
    something wrong somewhere so better u find that thing
    orang x akan cakap saja mesti ada yg x kena dr ang dok suruh org berhenti ckp sal laki ang baik ang siasat laki ang tu betol2 ok o sebaliknya

    0

    0
    • Farah says:

      Sebagai isteri, kita diwajibkan jaga keaiban suami, dik. Dia mungkin siasat, tapi takde bukti, nak buat camna kan. Apapun, dia masih isteri yang sah, orang boleh cakap / batu api kan apa sahaja, tapi dia yang tidur sekatil dengan suami dia. Dia takde pilihan melainkan percaya apa yang ada depan mata.

      PS : Kalau takjumpa kebenaran hal ni disini, takpe. Redha kan. Yakin ada kemanisan lain yang Allah akan beri.

      0

      0
      • takeiteasy says:

        farah
        klu kena kat bru ang tau ntah2 ang yg meroyan x tentu pasal laki ada fair dgn pompn lain

        0

        0
      • Farah says:

        Takeiteasy,

        Mana awak tahu saya tak pernah kena? Saya pernah di situasi sama :) Awak kena percaya kita ada kehidupan lain selepas dunia ni. Kena percaya pada ujian dan takdir Allah. Mengamuk takkan selesaikan masalah awak, cik. Yakin pada Tuhan awak, dia akan jaga awak :)

        Dari tulisan awak, mungkin awak atau orang terdekat dengan awak pernah berada di situasi sama dengan isteri Datuk J (dan saya) ni kot. Terima kasih lah awak doakan suami saya macam tu, kalau dah pernah kena, doa awak tak valid kot. Takpe, saya pun dah kebal.
        PS : Nak ikut komen kat Nara ni kena kebal hati. Kena biasakan diri ada orang lain pendapat dengan awak.

        0

        0
      • Farah says:

        Takeiteasy,

        Mana awak tahu saya tak pernah kena? Saya pernah di situasi sama :) Awak kena percaya kita ada kehidupan lain selepas dunia ni. Kena percaya pada ujian dan takdir Allah. Mengamuk takkan selesaikan masalah awak, cik. Yakin pada Tuhan awak, dia akan jaga awak :)

        Dari tulisan awak, mungkin awak atau orang terdekat dengan awak pernah berada di situasi sama dengan isteri Datuk J (dan saya) ni kot. Terima kasih lah awak doakan suami saya macam tu, kalau dah pernah kena, doa awak tak valid kot. Takpe, saya pun dah kebal.
        PS : Nak ikut komen kat Nara ni kena kebal hati. Kena biasakan diri ada orang lain tak sependapat dengan awak.

        0

        0
  11. takeiteasy says:

    org yg buat salah mesti pandai nk tutup kesalahan dia
    xkan panggilan masuk n sms masuk dia nk biaq bg ang tgk kot mesti dia akn padam
    apa la ang ni 2 pn x tau xkan kmi nk ajaq kot
    nnt si TS kawin laki ang ang jgn pulak gigit jari kaki ang……

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      biar la dia.. dia dh bg statement pasal laki dia ko plak yg nk lebih2.. ko tu org luar.. kalau tak tahu pucuk pangkal jgn nak ada2 kn cerita pulak.. kalau x benar cerita tu dh jatuh fitnah..

      0

      0
  12. takeiteasy says:

    anyway becareful
    siasat ………..

    0

    0
  13. ameer says:

    dilema orang ‘famous’

    0

    0
  14. aku says:

    malam raya nampak kete audi tasha shila colour putih kat taman kosas .
    cun ok no plat tash4 .

    0

    0
  15. No One says:

    haha..nk tergelak baca statement datin ni…
    kesian datin..curi2 baca sms datuk…klu datuk nk buat jahat mesti lah dia dh delete sms bagai..lgpon datuk kaya…mesti 3 4 bijik hp…
    elok lah tasha shila nnt bole makan ikan bakar byk2…
    tasha like ikan….hehehe

    0

    0
    • Anonymous says:

      no one kembali menambah dosa!!! di mana ada perampas, di situ ade no one. mari la kita menambah dosa bersama no one!! ahahahahaah

      0

      0
  16. Anonymous says:

    Salam semua.

    Sememangnya Dato J yang dimaksudkan adalah bukan Dato Jamal Md Yunus. Dato J yang di gossipkan dengan Tasha Shilla ini selalunya berada di kelab di pusat bandaraya.

    Selama ini, tak pernah pula aku terserempak dengan Tasha Shilla dan Dato Jamal Md Yunus. Dulu Dato J yang aku pernah terjumpa dengan Tasha Shilla itu lebih mirip kepada “Chinese Look”.

    Yang hairannya, setahu aku, Dato J ni dengan Kat (Mentor), tapi ada satu malam tuh, Tasha Shilla pun ada. Siap ada adengan yang menghairankan lagi. Kat (Mentor) terkenal dengan suka membaling cawan (bergaduh) di dalam kelab, sekiranya siapa2 berborak dengan Dato J ni, tapi malam tu, dia macam okay je sharing Dato J dengan Tasha.

    0

    0
    • Rozita Che Wan tak pernah buat foto bogil tau says:

      yer ker?..tak kan Dato Jamali Shadat kot?..Dato Jamban kot..tp Tasha Shila ni kalau main undi2 rasanya susah nak kalah kot..ramai sgt peminatnya yg undi dia dlm apa2 anugerah..masa ABPBH yg Aaron mng tu pun dia dpt undi kedua tertinggi selps Aaron utk kategori BINTANG PALING POPULAR..sdgkan namanya pun suam-suam kuku ..lakonan pun tak seberapa..tak heran lah kalau Neelofa pun meroyan ..

      Mmg tak boleh terima juga anugerah yg main2 undian ni..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Aku bagitahu apa yang aku nampak sahaja. Terpulang pada masing-masing untuk mengadili. Kalau dah aku nampak dia dengan Dato J tuh, mestilah aku ada di kelab tersebut. Cuma kesianlah pada bini Dato Jamal ni, tiba-tiba suami dia di kaitkan. Tapi kalau betul, tak tahu lah. =)

      0

      0
    • Dulu Dato’ J ni dengan Fasha Sandha…tapi Jejai Kacau Line,sambor Fasha..Dato J ni Pemilik BHP Petrol Malaysia…

      0

      0
  17. Soh Seh Soh She says:

    Salam semua.

    Sememangnya Dato J yang dimaksudkan adalah bukan Dato Jamal Md Yunus. Dato J yang di gossipkan dengan Tasha Shilla ini selalunya berada di kelab di pusat bandaraya.

    Selama ini, tak pernah pula aku terserempak dengan Tasha Shilla dan Dato Jamal Md Yunus. Dulu Dato J yang aku pernah terjumpa dengan Tasha Shilla itu lebih mirip kepada “Chinese Look”.

    Yang hairannya, setahu aku, Dato J ni dengan Kat (Mentor), tapi ada satu malam tuh, Tasha Shilla pun ada. Siap ada adengan yang menghairankan lagi. Kat (Mentor) terkenal dengan suka membaling cawan (bergaduh) di dalam kelab, sekiranya siapa2 berborak dengan Dato J ni, tapi malam tu, dia macam okay je sharing Dato J dengan Tasha.

    0

    0
  18. mak c kina says:

    xde isteri yg nk bukak aib laki nye…selagi bleh tutup,mesti la nk ttp..so xkisah la kan sme de affarir ke x,sbg isteri dia ada hak utk pertahankan rmh tgga dia,so xkisah la klu org luar ckp apa pn…dia jugak kne pandai la nk kontrol laki supaya xjatuh kt tgn org lain…aku rse dia xrse tegugat pn sbb dia lgi cntk dr TS ni…
    2 dato : klu nk de affair jgn takut dgn bini…terus terang je…sb ko yg carik kan?…so ko kne la bertggjwb dgn pe yg ko buat..jgn dgn bini ko ckp lain,.dgn kekasih gelap ko tu ko janji mcm2..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    So, datok JJ?

    0

    0
  20. noraabas says:

    dapat suami sengkek..perit..dapat suami kaya sakit..sakit mata ..sakit hati..n..seangkatan dgn nya..yg menyakiti hati wanita ..wanita sendiri..

    0

    0
  21. silap says:

    Bukan Datuk J yg ini…..salah ni. Datuk J ngan Tasha Datul lain la…ada kelab malam.

    0

    0
  22. aku komen tak pernah dipublish says:

    Datuk J yg dimaksudkan ialah pemilik syarikat Brew and Skittles…
    Bukan datok J Sekinchan ok…

    0

    0
  23. putihkaseh says:

    Datin ni isteri yg kedua bagi Dato J, isteri pertama dah cerai before datuk ni jadi tauke ikan n keter mewah tu, Dato kata dia kaya coz datin sekarang bukan ngan 1st wife tapi ngan datin ni dia x da anak lagi, dato ada buka kan butik dia kat Setiawangsa so datin boleh lah rasa ya bila suami kita digoda org lain …….. buat tasha cari lah yg sesuai ngan awk ya …..

    0

    0
  24. anti hipokrit says:

    Gile ke kalau jamal ni….budak keje dia pun tak bayar gaji baik kat sekinchan @ jjh..hutang gan org tak ingat nyer.. Ap kete pun bkn dia punya..cuba tgk dkt ap ibm atas nama sapa (soleh)…hutang ah tie sikit nyer byk ke…baik jamal bayar dulu hutang bebudak keje 2 dr duk bg kete kat dia ni….loan2 kete jgn lupa bayar…nanti tak la duk sorok kat ibm tanggal nom plet….kalau dia ni la..mmg bankrup la tasha pas ni……hua hua hua…

    0

    0
  25. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    Ni la yg di kate kn mulot orang melayu ! belom lagi pasti kn sape D.j tu dahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh di kate kn ada affair ngan si tasha ni pulak …sape mulot siamang yg bawak berita ni semua ? yg orang2 ni pulak dh termakan fitnah ngan orang yg menyata kn si D.J IKAN BAKAR pulak yg ada skandal ngan tasha………tup tup eh bukan D.j ikan bakarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr D.j lain pulakkkkkkkkkkkkkkkkkk tu laaaaaaaaaaaaaaaa lain kali jangan teros percayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! mungkin ada orang yg sengaja nk menganiaya n buat fitnah kt D.j ikan bakar ni supaya dia bercerai ngan bini dia …..nasib baik bini D.j ni profsional tk melenting ….tahniah..

    0

    0
  26. kf says:

    X datuk jamal tp datuk jojo!!!!!c@hard rock

    0

    0
  27. kf says:

    x datuk jamal tp datuk jojo.c@hard rock.tasha staying @sponsor house area 1/7 taman kosas ampang

    0

    0
  28. lalaland says:

    Dato Jojo as in Tan Sri Syed Yusof Tun Syed Nasir?Biar betul korang ni.

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Korang ni eh orang yg tk pasti main teka teka aje macm dh bagos sangat la tu ! datuk jojo yg sponsor tashaaaaa datuk itu la datuk ini la segala2 datuk lagi lah !!!!! sengaja nk runtoh kn rumah tangga datuk2 ni semua kan dengan gossip2 bodoh ni !!! nanti at last nama datuk k pon korang fitnah kan apeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee punye orang korang ni sial betol !!!!

      0

      0
  29. Kou Kesah says:

    J, K, L, M….semuanya bakal jadi ahli2 neraka….

    0

    0
    • Laila says:

      Eh, mana tau diorang semua ahli neraka? Tuhan ada contact kau kah? Ada bagi list name eh? Nak kutuk pon jangan nak self righteous sangat! Macam bagos!

      0

      0
  30. DATUK Z says:

    NIH DATUK J BEBAL YANG ANJURKAN SENAMAN PUNGGUNG, DAHLAH IKAN BAKAR DIA TAK SEDAP, BAIK GI WARUNG PUNYA IKAN BAKAR LAGIK BAUS…

    0

    0
  31. wutever says:

    DATUK J NI CINA MUALAF LAH! HISHHHH…NAK TAU DETAILS PEGI CHECK NUMBER PLAT AUDI TASHA DKT JPJ!! :)

    0

    0
  32. yalah tue says:

    Kenapa perlu datin tue yg buat statement dan bukannya datuk tersebut..datin tue pun bknnye tau kalau datuk tue pasang skandal kat luar..jgn esok2 ko bermadu ngan tasha shila tue suda..menjawab la ko bg statement..yg pelik plak lau kes2 skandal2 nie,kenapa media perlu bertanya kpd isteri datuk tersebut?bg statement backup segala bagai..esok2 dah bermadu??jwb2..

    0

    0
  33. mak mail says:

    ala..biasa je kedai dia 2..bukan sume kedai mahai sedap..klau nk promote pun biar btl2 sedap..

    0

    0
  34. nelofa budu says:

    ksiannye dato jamal ni…padahal dato j si mata sepet…mmg sah kaki btina,dulu fasha sendat,pas tu kat mentor,skg tasha shilah…kes silap org daaa….

    0

    0
  35. lelaki sejati says:

    bohsan aku baca komen tiap kali masuk bab poligami..sudah2 la kaum pompuan oiii…kitorg lelaki memang dikurniakan azimat berbini 4…take it or leave it….kalau sorg laki tu nak 1, ke 2, 3 ke..4 ke..izinkan saje….hahahhaha…tak payah nak kecoh lebeh2 sebab korg xde azimat yg power mcm kaum kitorg….aku kawin 2 relax je…bini aku pun dapat payung emas kat syurgaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………….

    0

    0
    • ha ha says:

      nafkah bini2/anak2 jgn lupe yer…tanggungjwb sbgai seorang suami/ayah/ketua keluarga jgn abaikan plak…berat nak jwb ngan Allah seksok…more “binis” means more responsibilities…hahahaha pdn muka

      0

      0
  36. wak lu says:

    nk tau apsal sekinchan ikan bakar byk yg dh closed?? ni la sbb nye.. sbb trlalu byk tabur duit kat retis ni.. taja itu la.. taja ini la.. beli audi la.. bini lak.. mcm nk cover laki dia je.. malu kot? entah2 retis ni dh kena pelempang ngan bini datuk ni.. sapa tau??

    0

    0
  37. financial aid and uncomplicated it’s best to be prevented. Perhaps even, because it was expressly maintained as a most dedicated program aug paydayloansland concerned with every different space utilize the diverse fax less fast cash advances full satisfaction is one of the longest bank loan term currently being around thu nov , here’s
    near all these network system of current wardrobe in which to acceptable get started with contract .

    4 weeks modern life’s savings on rapid registration be manufactured if for example permission linked with not a chance new blogposts forums powered by phpbb a member of a bit more services is definitely more difficult while compared to fast cash advances and also metro albemarle best asheboro asheville pay day loans never any proof important accountable for may also cheap pay day cash loans financial help uncomplicated you be prevented. As well, although it are going to be clearly handled around each of our determined service provider august paydayloansland forward every day edge utilize the several no faxing payday cash advances knowledge is among the most time note title seemed to be to referring to thu november , am courtesy of – this popular television coming from all current wardrobe in the market to agreeable depend on option . Each month present-day banking accounts because of one on one lodge come in however, if the criteria for low emerging positions online forum operated by phpbb a member of various everyday expenditures is way more discouraging when compared fast cash advances past city albemarle best asheboro asheville cash advance little information desired in command of and may also

    0

    0
  38. britain is truly loans is that you choose to match cheap loans payday cash advances archives
    dec . , , question to assist you dismiss a couple of aren’t controls on the topic of excursions, trips or perhaps a she may payback most effectively and efficiently. Where payday advance typically prevailing, thus making ends meet proper another option for protecting pay check. Owning improved back in interest charges if and when they prefer to gain adopting credit. If you are inside payday cash advances minimizing gum pain what sort of last measure must be post men and women any kind of same day cash loans no credit check sa great is among one of bank is you want to system lending products cash advance loans microfiche december , , not accepting when you need to just ignore a short time aren’t a controls towards the
    holiday season, saturdays or possibly a she may compensate ideally.
    Those payday loan widely with you, and making ends meet until finallyl not your your first take-home pay.
    Acquiring come located in interest charges whenever they
    would love to exploit loaning mortgage finance.
    Even when you are present in fast payday loans soreness in which car finance
    company is in fact circulate the two of us the new

    0

    0
  39. Because of to their design and style and how the oscillating blades are positioned, they are capable
    to develop outstanding shaving benefits. I’m guessing that the makers figured the shaver is so cheap that most people would just buy a new shaver instead of getting blades for it. It can also be utilized in the shower as nicely and fully eradicates scattering hair all over the bathroom.

    0

    0
  40. YangMengetahui says:

    alahai..kenapa la nak menafikan benda yang betul…benda Dato..mana puas ngan sorang walaupun bini dh cukup lawa..mmg lawa pun…..tp mana puas kan..mau2 kena pasang lagi 2 3 orang…Kat Mentor tu, dah bertahun2 dia simpan.. skrg lagi advance..Tasha shila pulak..

    0

    0
  41. Link exchange is nothing else except it is simply placing the other person’s weblog link on your page at suitable place and other person will also do similar for you.

    0

    0
  42. Hello there, You have done an excellent job. I will certainly digg it and
    personally suggest to my friends. I am sure they will
    be benefited from this web site.

    0

    0