Written by AbangNara | June 5th, 2009

awek indonesia seksi

Di hari Jumaat yang indah ini, inginlah kami berpesan-pesan kepada mana-mana isteri yang ingin mencari pembantu rumah ataupun bibik. Pastikan bibik anda tua dan dah kerepot. Jangan ambil yang muda-muda dan yang lawa-lawa.

Bukan apa semalam bila kami baca Harian Metro ada berita pasal suami “nakal” umur 40-an masuk lokap sebab suka menghendap dan mencabul pembantu rumah dia. Mana taknya, bibik dia umur 22 tahun. Tak tahan siap buat aksi lucah dan kalau bini tak ada pasang video lucah lagi nak tunjuk kat si pembantu rumah nie.

Kena ingat laki nie makin tua makin gatal dan miang. Tua-tua berisi diorang nie. Amiklah bibik tua tau. Bibik tua senang sikit nak jaga. Diorang nak lari pun tak larat dah. Kalau bibik muda nie silap-silap nanti dimadukan jer ngan dia. Kes berat tue.

Renung-renungkan dan selamat beramal.

Baca Yang Ini Pulak:-

179 responses to Suami “Nakal” Hendap Dan Cabul Pembantu Rumah

  1. tyrabanks says:

    ha ah.!!!! first!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • eclipse says:

      aku 1st gak…dlm kotak 1st…jadilaaaaaaaaaaaaa………

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • damia says:

      yoLah2 k0 1st…
      member aq amek bibik yg tak de gg jer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Mustaffa says:

        kalu takder gigi.. jimatlah ubat gigi … hahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          eh eh mna tau ni? h0kh0k0k

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • maso says:

          huuhuhuuhhu…
          nak jimat ubat gigi…enko tau tak? menhabihkan boreh je adela… apeke tidaknya..dah takde gigi, nak makan nasi tak lut kene masak bubur,.. lain la kalo enko nak makan bubur jugak…
          hehehhee

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          ehh…bibik member aq tu x masak la…da non muslim punya bibik…takkan nak masak tuk muslim kot..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          jgn la kutuk org x bergigi.. sian derang,,
          sian makcik2..nenek2 yg baca ruangan neh..
          hehe…

          ala puasa je. kalu payah nak makan…
          makan byk pun leh mati.. jugak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          x kutuk la jerneh…member aq tu ada kes ngan bibik indon yg muda2…tu yg dia amek bibik tak de gg…pasal takut laki dier buat hal lagi..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zul says:

          itu xda gigi bukan menhabehkan beras, tp pembaziran air namanya, sebab buat bubur jek hari2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ip says:

          xde gigi lg dia suka………hahaha..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. Lovelyvic says:

    aku 2nd…. takper ar… aku sanggup buat semua kerja rumah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      ehhh.. kau ada plak.. aku baru panggil si eclipse ngan jed ke sini.. dia org dok bkumpul kat rmah sebelah tu.. aku xbaca lagi statment atas tu…
      ni baru nak baca….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        DOK GILE NAK KEJAR 1ST LA TUE…NASIB AKU BDK2 LG…BAGI CHANCE KAT SENIOR DLU…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          ekekekekek
          sabo je la aku!
          ha…. baca la… elok wat panduan…
          jgn ambik bibik ke… neng ke…
          nanti laki ko tak tahan tgk…
          :P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          mmg pun…aku penah tengok bebudak pompuan indon kat tempat keje lama aku…

          macam2 cara diaorg nak mengurat husband org malaysia…isteri kat umah tak tau pape…suami kat tempat keje dok sebok layan pompuan indon…benci tul aku tengok…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          aku mana ada laki le.. eeeee.. korang kene set kat kepala aku blum akwing…mare ni..mare ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • apo laiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia says:

      tu ar pasal…aq neyh siap benti keja da pasal x percaya ngan bibik neyh…
      hari2 pegang m0p jer…keja kat umah aq ar yg buat…lepas 1 keje da siap..ader 10 keje lg yg menanti…huhuhu
      pasal mencabul pembantu umah neyh…w00hh000…nak percaya cakap sapa neyh?…cakap laki 0r cakap bibik?…kene siasat baik2 gak kes mcm nih…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        Lelaki la…
        Sebenarnya lelaki hidung belang ni bukan susah sgt nak baca karakter dowang…
        tgk cara sengih je dah tau…
        contoh2nya…. muka Dato K…
        mmg jelas2 muka lelaki hidung belang…
        dan ramai lg muka2 yg sewaktu dengannya la
        Tinggal isteri tu nak mengaku atau tak nak mengaku je..
        kadang2 dowang dapat rasa…
        tapi bodoh2 tipu diri sendiri..
        mmg banyak pmpn bodoh camni…
        tak pelik… tepuk dada tanya pilih..
        ko nak jadi pompuan bodoh ke… pompuan bijak..
        kadang2 bukan semua org ckp tu tak betul..
        jangan dok iya2 sgt konon2 “aku tau laki aku tak wat gitu”… ko mana tau, ko bukan terselit kat celah bontot dia 24 jam.

        aku ulang balik pepatah fevret aku tu yer…
        Anjing… kalau dh biasa makan taik..
        tak dapat makan… cium pun jadi la..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          aku pun konfius macamana Tok T boleh berkenan kat DK…kalau org kata DK hensem..bagi aku biasa je…kaya mmg la kaya…tapi sebenarnya aku frust bila Tok T kawen dgn DK…aku takut tak bahagia je….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        aku mmg tak terfikir nak ambik bibik indon ni…pasal nanti lebih banyak buruk pada baik…lebih baik sume keje umah aku buat sendiri…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          dgr citer d0wg neyh..jaga kaum adam neyh dri atas smpi ke bawah…tu yg lekat tu…
          ishhh simpang malaikat 44 la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          mak/bapa mertua aku org jawa…sedara mara diaorg mmg ramai kat sana…org jawa mmg jaga husband macam intan belian….mak mertua aku umur 72 tapi masih sehat walafiat lagi…banyak rahsia aku belajar kat dia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          huishhh..bes la k0 ni…k0ngsi sket ilmu tu?…bleh la jed…kan2?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          kau nak ilmu apa….
          ilmu alam ke…ilmu hisap ke…atau ilmu hitam…
          KHA..KHa…KHA….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          ilmu hitam tanak la….ilmu pastel ada ke? eleh…tanak k0ngsi2 ar tu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          ilmu pastel tu apa????…aku kekadang boleh tiba lak aku punye blurrrr!!!!!!….. aku pun konfius gak otak aku ni….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          gotcha…!!! tu ar k0 ni…pastel tu kan kaler…alahhh kaler2 pastel mcm tu…
          dlm umah k0 bukn kaler pastel ke jed?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        akwing plak… kawen….
        damia,anak kau ke tu?? brape bulan.. comel lerrr…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. puteriaquarius81 says:

    btl btl btl………………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. eclipse says:

    ini yg aku myampah…woi jantan2 kat luar sn…dh tau ade isteri bt cr ade isteri…yg mgtl knp?klu laki aku la…aku bagi mop n penyapu…

    yg endon2…sedar dr sket dtg negara org…jage kelakuan…x aku hntr nti blk nek tongkang…(sound dlm nada yg serius)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      Ntah apa yg sedap sgt pmpn indon tah….
      sedap sangat ke dowang….
      cuba citer… sedap ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        dia org mana yg cantik mmg cantiklah…mana yg tak..tak juga…cuma nafsu 18SX pompuan indon ni hebat…sbb diaorg makan jamu…kepit pun lebih…

        aku yang ajar nipun bibik kat tempat keje lama aku…makan jamu untuk kemut lebih…biar husband tak lari…dan takut nak buat perangai…sbb takut tak dapat yang best macam kite boleh kasi kat dia…kalau tak caya..cubalah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          nak kepit sgt kasi jer ketam hidup…biarin kapiting nya yg urusin barangnya…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          aku mkn jamu tp bdn aku pnslah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          kau ni damia…barang sape yang kau suruh ketam urusin barangnya tu…..husband ke tau pompuan indon tu..
          ketam pun tak nak tengok barangnye tu…kha..kha…kha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          aq x try ag jamu neyh after deliver 2nd baby neyh…nak try gak…tpi tu ar eclipse…mmg pns n ader bau ar…x thn den..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          huk aL0h k0 neyh jed..brg lelaki yg gatal sgt tu la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          jangan minum jamu beli…buat jamu sendiri…

          cekur+lempoyang…minum 2minggu 1x

          makan madu …1 minggu 2 kali

          kena minum banyak air putih…sbb panas

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          mujarab ke jamu k0 neyh jed?…kang len jadiknyer..
          yg madu tu ok ar…
          nnti aq try resepi jamu k0 neyh…tq

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          apasal lak kau nak kepit husband kau punye….nanti kau lak yg meroyan tak dapat…kan susah..kepit pompuan indon tu la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          ya ampun…k0 neyh jed…susah2 kepit jer sapa2 punya yg gatal sgt tuh..h0k0kh0k…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          sekali kepit mcm fasha sandha…
          alahai… lemas aku…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          dgr s0ra c pasha tu pun..aq da lemas…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          fasha tu bukn setakat kuat kepit..tapi…kuat ketip…lagi bahaya….KHA…KHA…KHA

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          pasa sendat kepit ok ke?
          hehehe.. nape cam x berapa jek..
          jaat aq…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • madulebah says:

      wahai eclipse, enko nak bg anugerah mop kat laki enko…bagus tu.. macam khir bagi penyapu hari tu lah ye

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. jed hijau says:

    aku baru cite kat umah sebelah…nara dah sampai sini cite hal ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. jed hijau says:

    pompuan indon kalau dapat kawan ngan lelaki malaysia..diaorg seboleh-bolehnya nak lebih rapat lagi…

    aku pun tak tahu tang mana yang silapnye…samada lelaki malaysia yang mmg bernafsu bila tengok pompuan indon atau pompuan indon yang kuat menggoda tu… bagi aku dua2nya sama…sebab niat tu tak baik….

    aku jadi fobia, bila bercakap tang pompuan indon…mereka ni mmg ade niat yang tak baik..diaorg tak kira apa perasaan isteri org lelaki malaysia…yang penting diaorg dapat ape yang diaorg nak…

    bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi…maknanye org lelaki malaysia ngan org pompuan indon kalau ada peluang mmg jadi je…

    bagi diorg takde halal haramnye….negara diaorg pun boleh kawen campur tanpa tukar agama ….eeiiii……ngeri dengarnye…

    sbb tulah aku tunjukkan kat laki aku bahawa aku lagi hebat dari kris dayanti ke, luna maya ke…yang penting aku puas hati dan husband aku takut nak buat perangai…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia says:

      ermmm..tu aq stuju..yg penting niat tuh..
      kat sabah ni…bukn takat p0mpan ind0n…p0mpan filipin0 pun perangai mcm tuh…lagi dasyat eh.. member p0mpan aq ada yg kene tinggal oleh laki d0wg pasal org2 ‘pangak0 say0′ neyh…
      patai na sha c nenek ch0leng…h0kh0h0k

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        damia org sabah ker?pttla bhs pelik2…xpaham de..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          hikhikhik..ye ar…asal sabah…but sk0lah n keje kat kl…haq neyh..blk kk lgi…mak mertua suh balik..huhuhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          aku ada kawan baik duduk kt taman seri jelok, kajang..tapi bile dah kawen ngan org sabah dah tak balik sini…aku rindu kt dia…husband dia mmg baik… dengar2 nak dah 6…rindunye kat kak ipah ngan abg jep…

          tolong carikan damia… macam jejak kasih la pulak….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          memandai jer k0 ni jed…aq ar tu k0t…hikhikhik

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. x-not-x says:

    pompuan indon yg gediks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. eclipse says:

    bkn indon la…endon…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      kau dah kawen ke lum eclipse…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        lum lg…tapi bakal nak naik pelamin xlame lg…klu lm xnmpk eclipse kat cni…cuti kawen la tue…heheehe…
        kak jed tgl kjg ker?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          tak…kampung kat bandar baru salak tinggi sebelah Nilai 1 dan Nilai 3…

          sekarang ni duduk kat sebelah kg dato’ dr fadzillah kamsah…cuba teka kat ne…

          nape…kawen nak jemput ke…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          dkt bangi k0t…yg kat atas bukit tu…h0kh0k

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          salah…itu rumah dia ngan anak2 dia…ini kampung bila dia balik raya…..

          apa2 ajelah..

          bila nak kawennn????..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          ishhh silap ke?…terpaksa la aq kontek dat0′ dr fadzillah kamsah ni…nak ask adres je….huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          apasal lak aku boleh tanye kau ‘bila nak kawen’ ni damia…
          itulah asyik dok sebok ilmu hitam je…kan dah kena pukau….

          aku gi bilik air jap….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aq pun nek eran gak tu…sib baik x blurrr gak…sebab aq tau ko ask eclipse tu…da kene mandrem ar tu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          bukan cuti nak cari sakit ke? hihi..
          selamat ngantin baru yer eclipse..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • madulebah says:

          jaga engko eclipse,..
          sb apa yg di benci akan jadi milik kita nanti

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. jed hijau says:

    mana tyra ngan aries,
    bab2 macam ni diaorg kena ikuti sikit…biar jangan menyesal kemudian hari….(mmg lah Qhada’ Qhadar dah tertulis..tapi masih ada cara terbaik mengatasinya…)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      tyra kan bt air td…bakal mak mertua dtg…huhuhu..
      aries xde…dia ckp smlm blk kl…monday br ade..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        tak kan buat air lama sangat kot…susah la nak raya umah tyra ni…boleh tecekik makan biskutraya…lambat sangat air sampai…kha..kha…kha…

        tyra marah ke..agak2nya

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          ala aq kan ada.. r org yg x derk jer JH nih..
          hehehe..

          tp ada gak org indon yang bek..
          biasala rambut sama hitam.. paten lain2..
          ada kinting.. ada rebonding.. ada yg x ada rambut
          pun ada.. hahaha
          best x patah-patah aku

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          betul…macam bibik kat tempat keje lama aku tu…mmg baik…. tapi…kekadang dtg gak angin satu badan nye tuh…aku pun takut…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          angin 1 badan…yg ko takut asal?..k0 p lah tlg kuwakan angin dia…h0kh0kh0k

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          angin dia tu kalau kuar… aircond compressor pun boleh meletup kau tau tak….apa taknye….angin pooooottttttt dia tulah…..tu yang aku nyampah kekadang tu…sib baik dah berenti keje…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huisshhh…bleh tahan tul angin bdn dia tuh…klu da air compresor pun da leh meletup…tu da kira bukn angin da tu…taufan k0t…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          hehehe……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      aku dah dtg lerr. jap, aku ni tngah baca komen2 engkorang lerr ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. badboy says:

    dieorg ni nak cari mkn n cari duit lebih..tp ngan cara apa pun tak kisah..
    kepada lelaki2 n wanita2 di luar sana..
    berhati2 lah dengan tipu muslihat dieorg ni..
    dula bapak aku ada pekerja endon sorang..dia kumpul duit bnyk2 pos kat endon..
    pas 2 thn die balik dah jd jutawan kat sana..
    percaya atau tak..
    haaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      hai bad boy…br blk dr semayg jumaat ker?hehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        eclipse.. hi kat BB tu jgn terlbih suda..
        dh la ye.. ekeke.. bukan pe pesan jer
        hb kawu tu ok lagi.. gagah perkasa lak tuh..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. mamat sihat says:

    bb tu pondan la…hahaha
    hi,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. jed hijau says:

    kejap lagi aku kasi petua yang mak mertua aku kasi, macamana nak kurangkan perangai husband yang degil……tungguuuuuuu!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      aisehmen..tul ke ni???… <—– tgh k0ntr0l sbr neh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      xsabar nak tau ney…bt bekalan kemudian ari…hehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        hehe… poyo la eclipse.. :-P
        yo yo oooo je
        kawu kalu nak pembantu rumah
        ckp dgn aq ye.. ni bukan bibik indon
        tp siam mari.. narong.. natariwat apa tah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          ape plak poyo…tul la…aku tul2 nak tau…ape daaaaaaaaaa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          aku xnak ade maid…bt semak jer…nti future husband …aku akan jd kan maid…wakakaka…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          hehehe.. jgn amik ati al wehhh
          x bek kawu hb jdkan bibik.

          baju kawu tuh kalu singaganaz nampak
          harus dia berahi la weh.. hihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. damia zahra says:

    mcm na nk d buat bekalan ni eclipse? bekalnye x siap2 lg neh?….
    huissshhh sab02…kang nmpk gel0j0h plak aq neh…h0kh0kh0k

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Lovelyvic says:

    Satu lagi nak pesan untuk sesapa yang ada bibik ke neng ke kat rumah…
    Makanan untuk suami ngan anak2 jangan sampai orang gaji yang sediakan…. sibuk mcm mana pun… biar anak2 ngan suami makan air tangan kita sendiri..

    Lpeas tu bilik tidur…
    jangan sampai orang gaji tu yg kemaskan katil kowang…
    kowang kemas sendiri…
    Anggap la tempat tidur tu mcm tempat paling peribadi untuk ko ngan suami……
    pakaian dalam suami tu… alahai…
    sanggup ko bagi indon basuh, sidaikan, lipatkan underwear laki ko??? ape ar …
    kalau smpi tahap gini… mmg patut la laki ko kawen je ngan indon tu..

    Orang2 indon ni datang bukan kosong tau…
    dari benda2 peribadi dan makanan la…
    dia tambat hati kowang secara halus….
    lepas laki kowang dh suka je…
    habis ar… guling2 nangis pun tak guna.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      tul2 aku sokong 199%…hehe….ppuan ney klu dh keje mmg mls nak bt keje2 umah ney…aku la tue!hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      sib bek aq da fired bibik aq…tpi private pr0perty mcm tu…aq mmg ar buat….bukn bibik tu buat…
      penat tu mmg la penat…penat tahap gaban….tp tu dulu2 la…
      skrg ni plak… lg ar penat..tp satisfied gak la pasal suma aq yg buat…hikhikhik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      betul lerr tu… aku agree apa yg kau tulis eh taip tu love..
      dah mcm2 kes yg ada kat paper dah.. ada yg kena bulu2 ditaburkan kat kekuarga dah…
      baik2… tu dah tahap indon dukun santet dah tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. eclipse says:

    lamanya kak jed tnye mak mertua dia…hehehe…interview pe?huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      jed tgh jadi wartawan ar tu..
      dia p terjah mak mertuanye….h0kh0kh0k

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. flowerHoRn says:

    skunk ni sape nk dslhkn…aku pun risau ni blk ni kang aku nk tnya ngan laki aku dia ada x wat prangai cam ni…huh orng jntan klau dtnya x prnah nk ngaku punya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      kau kene selidk flowerHorn… jadik csi skit.. xpun kau panggil jer GBS…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        ko bt air ape tyra?lamo bebenor…hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        aq klu nak panggil gbs tu…aq panggil c chua tu jer..bleh bikin bantal peluk…h0kh0kh0k

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      betul…betul…
      tgk depan mata pun…stil gak nak cari idea tuk melepaskn diri tu…menipu jer d0wg tau..huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      huh dh nama org laki…mati idup blk pon xkan ngaku…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. eclipse says:

    rminya isteri2 org kat cni…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      mcm da jadi persatuan isteri2 plak kat bn ni…h0kh0kh0k…silap cenel da ni..nak kene tune balik cenel ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        damia.. tu baby engko ye.. brape bulan.. comeinye…

        aku susah le baca ko punya msj.. o kau tu besar sgt..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          ye la…bby aq lah tu…
          bulan ni da 7 buln ar…anak aq no 2…hikhikhik
          ko bila lagi ni tyra?…byk tul calon kot..tak tau nak pilih yg mana..meh cni aq tolong pilihkn…hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          nantilah… aku malaslah nak ckp psl kawen2 ni….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huissshhh…putus asa ke aper ni?…rilek2…juz chill ok…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      yer la…. aku dh 27 tahun…
      takkan ar tak kawen lagi..
      kowang umur bape?
      mesti pangkat adik2 aku je ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        aq ni da 29…buln 7 kang da kepala 3 da aq ni…huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          kau ngandung ke??
          eh.. knape korang xgi page sblh..
          hah..xtau nak komen apa ye psl nasyid2 ni..bukan jiwa korang kan..kan..kan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        love umur kite sm la…ko caye x?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      aku x termasukkkkkk…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. kalo bibik hot cam dlm gambar tu sape tak syok..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • flowerHoRn says:

      hhmm….ni salah satu prngai llaki pntang nmpk yg hot…cam prangai laki aku gak pntang nmpak pompuan brgtah skit mata 2 nk mnjeling jerk…2 dpn aku klau blakang aku harus dia pikul bawa blk….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. jerneh says:

    ai sedap nye mulut ngate lelaki..
    hehehe
    kawurang ngata pun laki kawurang gakss..
    x bek wooo kutuk laki sendiri.. hehehe

    p/s: i’am sori teruskan bergossip hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      kalau betul laki aku tu berperangai seperti lelaki yang aku kutuk tadi…
      mmg patut pun dia kena…
      sape suh gatal miang keladi…
      kalau dia tak buat… kire selamat la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • flowerHoRn says:

      aku kutuk laki aku pun lepas smbhyang kang.. aku mnta ampun ar kat dia….kita ktuk org len ada ke masa kite jmpa dia dn mnta ampun ngan dia….jadi renung2kn dn slamat beramal….cewah cam bgus jerk he he he……..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        hahaha…relax jer kutuk laki…xdpt payung mas nti…huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          ekeke.. tu la kan eclipse…
          org suruh kutuk artis.. kawurang kutuk laki.. wakaka
          :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          ko ingat senang dapat payung emas eclipse.
          Nanti ko kawen ko tau ar…
          Benda kecik2 pun kadang2 boleh buat kita migrain…
          lum lepas bertahun2…
          shape dah lari… laki buat hal lagi…
          mcm kata flowerhorn td…
          laki dia nampak pompuan lawa pun tertoleh2…
          kalau ko, takkan diam je?
          aku kurang2 mesti sound tepek sket.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          b4 aku sound tepek..aku tepek dlu selipar kat muka dia…time kawan pon aku dh jd kejam…dh kawen nti mau mati laki aku…muahahaha….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          hehe.. belum ke lagi eclipse…
          ok lah bye eclipse… bye tyra.. JH..love..
          DZ.. sapa arr lagi.. sumer lahh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        tu la pasal…baru je mintak ampun semlm…ari ni kutuk plak…nak mintak ampun lg ar…huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          ilek arr love..

          DZ…pasti kan kawu cium kaki tangan dia sume.haha.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          aku xtau la nak ckp apa…korang truskanlah ckp psl laki2 korang..aku plak trus mmbaca…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          kawu x da laki ke tyra..
          padanlah x leh nak join.. huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. jed hijau says:

    Assalamualaikum,

    Ngapain kamu ini ceritanya asyik sungguh yaa….wahhhh..gampang sekali kamu itu ngobrol-ngobrol suami kamu….masing-masing tampaknya ada yang marah-marrraaahh gitu…ada yang cinta-cinnnntaa….

    apa-apa pun kita seharusnya bersyukur ditemukan jodoh yang baik buat kita….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      nyonya2 semua, makanan sudah saya siapkan….pakeian sudah dijemur…anak2 sudah saya mandikan….mas ___(nama husband korang) juga sudah saya mandikan….

      KHA…KHA…KHA…agak2 korang marah tak kalau bibik tu tolong mandikan husband korang….KHA…KHA…KHA…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        pastu bibik tu kita mandikan…mandikn ngan petrol…mak aihhhh kategori ganas da ni…18SG…huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          Kalau waheda meroyan…baling pinggan mangkuk…mmang patut pun…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        kalau aku, aku enggak marah…aku ngan bibik aku.

        . ngan laki aku sama mandi… mandi buih gitu!!!!!

        wakakaka…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          lawak betul kau buat lawak…jangan tyra nanti mulut kau masin….gi cepat2 makan gula…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          waduh2 bibik…. kamu mandi mas tu ngapa in??
          (rasa nak penggal kepala bibik dah masa ni)
          skang sapa mau mandikan kamu….
          mari ibu mandikan kamu… wangi2..
          ibu pakai kabur barus…
          kamu tunggu ya…
          ibu cari tuala baru panjang untuk…
          mau balut buat kain kapan…
          brengsek punya bibik!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          waduh..waduh..waduhhh…mengapa ini nyonya lovelyvec..mengapa harus marah2 gini…ayuh..sudah2…jangan gitu dong….nanti teman lelakinya takut dong….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huishhh…biaq betui c tyra ni…kene buat bathtub besaq sket la tu…
          tak pun men buih2 kat perigi jer…
          tyra simbah bibik…bibik simbah laki tyra…pastu laki tyra simbah jed…hokhok…aq tlg buat buble2 tu jer…sambil rakam aksi2 korang…hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          kamu ini damia zahra…mengapa harus sampai ada 4 orang sekali….waduhhhh…nampaknya kamu ini lagi hebat dari ning baizura itu ya….jangan gitu ahhh…nggak enak sampei 4 org sekali main….nanti bukan saja melecet malahan bernanah…. KHA…KHA..KHA…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          wakakakah.. pastu aku mandikan ko plak.damia..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          ewah2…ko ni jed…aq bab2 ni humble je…tanak ar smpi 4 org…aku pas kat ko je la…amek la 3 org tu…hokhokhok

          oooohhh ko nak mndikan aq yer tyra…
          meh kiter men siram2..sambil nyanyi2…lalalala

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        hahahaha…aduh…xingat tue…klu smpi tlg mndikan…wpon aku xkawen lg…bt akak2…makcik2 kat cni…hehe…sila jg laki anda…huhu…aku doakan korang sume bahagia…dn di bwh lindungan tuhan…. :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. jerneh says:

    hehe.. beh soklan JH ni…

    marah x marah?

    p/s: jgn kutuk somi ye.. jwp jer marah ke x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      husband aku kalau nampak indon cun…dia jeling2 sipi…taktau la kot2 dia takut kat aku ke….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      soklan tu ape, jerneh??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        ‘soalan la cik tyra…tulah sebok sangat nak mandi ngan bibik ngan husband KHA…KHa…KHa…’

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. jerneh says:

    weh tyra.. tau la kawu terlbih terer
    mana leh ber3 skali
    ni ganaz dari singa ni… wakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      aduyai… hehehe.. aku brfantasi plak ari2 jumaat ni..hehehe
      dah mcm ning lah pulok!!!! sure lps ni laki aku mat saleh…wakakakakakaaaaaaaaaaaaaaa……………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        hokhokhokhok <—– gelak guling2 aq baca statement ko ni…
        nak gak tu laki mat saleh….mat kilau tanak ke?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        bis bf ko nak humban ke mn?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          kan dia kata dia dah boring ngan bf dia..pasal tulah dia cepat2 nak cari lain….lawak tul la..kau ni tyra….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          aku humban tong smpah
          ***KOrang ngata laki korang, aku ngata plak bf aku….sama lerr kita…hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. jed hijau says:

    Baiklah nyonya anak2 sudah saya tidurkan…..ada apa-apa lagi nyonya….kalau gitu…nyonya masuk tidur dulu yaaa….saya ada kerja harus dilaksanakan dulu….mas______(nama husband korang) mahu ikut sama saya tidur atau sama nyonya…..KHA…KHA..KHA….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. flowerHoRn says:

    alamak laki aku dh lek….nk mnta maap ar td ktuk dia….tp btul ke kat ats 2 gmbar bibik yg kena cabul 2…mak ai lawa siot…nape bini dia dr awl lg x cegah bibik lawa 2 msuk umah dia…kalau aku dr awl dh aku reject bibik lawa msuk umah aku….yg ada kat umah aku ni muka yg ado jerk pun aku x brapa nk caya…nikan yg cam ni….hai saja cari pnyakit….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • madulebah says:

      apalah kau ni… maruah suami kena jaga,
      berdosa kita cerita keburukan laki kita kat orang.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        wahhh..kamu ini flowerhorn…kalau aku gitu…jangan kan yang ado…rupa yang tak ado pun aku tak kasi masuk….tapi walaubagaimanapun….tiap2 malam jumaat apabila kau memberinya nasi lemak dan kueh apam, makanya ia sangat suka gitu…jadi kamu itu tidak perlu risau ya….. KHA..KHA..KHA…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • flowerHoRn says:

          weh aku x yah tgu mlm jumaat pun apa2 mlm pun aku kasi mkn….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          ya allah korang… berkias2 pulak… nasib baik aku ni budak2 baru belajar…. buat xfahamlah2x…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ayiem says:

    jgn lupa ke http://boraksakan.wordpress.com k…macam2 ade kat sini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. anynomus says:

    welcome back

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Anon says:

    Asyik org yang same je komen..
    mcm da xde org laen ke????
    ha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      habis gimana ya neng anon…yang lainnya nggak suka bicara pasal karenah2 wanita indonesia ini…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. hemtam la bro…janji bg komen.x kira la berapa kali pun…kalau bosan boleh blah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. pening says:

    mmg tul tu…org laki ni x leh percaye sgt..dpn bini pijak semut pun x mati..tp blkg bini..tuhan aje yg tahu…cr kan je yg tua2 kerepot..hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Caldina says:

    Salam semua…

    aku ada bibik kat rumah.. umur baru 32 tahun…. ok aje… pesal lak si Nara ni nak meracun orang dgn tanggapan yang bukan2… ? pelik aku… pastu advise orang suruh amik yang tua2…. kalau dah tua….. nak wat kerja pon tak larat……… korang pk2 kan laaa…

    p/s: suruh orang renung2kan.. dan beramal… apa kata… pusingkan jari telunjuk tu.. ke muka kita…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Anonymous says:

    Korang nie mmng x do kje sukenye umpat sane umpat sini…korang x taw ke kiamat dah dkat bnyk”lh bzikir nk umpt org wt ape x dpt pahala dpt dosa adalah mnyampah …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. The computer is the first metamedium, and as such it has degrees of freedom for illustration and expression by no means before encountered and as but barely investigated. – Alan Kay

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0