Written by AbangNara | February 15th, 2016

Hubungan intim antara suami isteri adalah satu topik taboo yang jarang dibincangkan secara terbuka di kalangan masyarakat. Namun secara umum, ramai sedar tentang masalah hubungan seksual yang dialami oleh pasangan suami isteri. Malah kalau tak silap Abang Nara, ada kajian menyatakan lebih 50% isteri tidak mencapai rasa puas apabila bersama dengan suami mereka. Hmmm. Satu masalah yang besar jugak sebenarnya kan?
che ta

Bagi Che Ta, soal hubungan kelamin atau peribadi adalah sesuatu perkara yang harus dibincang dengan baik antara suami isteri. Baginya, persefahaman antara pasangan berkahwin perlu ada. Kata Che Ta:-

Saya percaya dalam soal nafkah batin, baik isteri dan suami perlu memuaskan diri masing-masing. Sejak bertahun lalu, saya memang mengamalkan jus tenaga ini. Alhamdulillah, pada usia saya Tuhan masih berikan kesempatan untuk mengandung. Dua bulan selepas bernikah, saya hamil.

che ta
Untuk makluman, Rozita Che Wan bercadang memasarkan jus tenaga yang diambilnya dengan nama Jus Goyang Rapat by RCW tidak lama lagi. Fuh. Pasti ramai yang teruja dan ingin mencubanya. Semoga produk ini akan meletup dan makin ramai suami isteri yang berjaya dalam mencari kepuasan dalam hubungan intim. Sumber BiPop.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

97 responses to Suami Isteri Perlu Memuaskan Diri Masing-Masing Dalam Hal Nafkah Batin – Rozita Che Wan

  1. melati says:

    aduiiiii..mangkok ni ader lg…dh byk Retis dr peminat sekarang..duit dh abis lew tuuu…bincang pasal soal Batin & nafkah plak……kelakor2 …..Che Ta ni……Che Ta, artis2 tua cam ko..berehat lah ..bg kat Retis2 baru plak yg muda2…….ok Che Ta……Mat Jenin aper khabar ??? Che Ta , tk bawak dia gi Shopping….

    0

    0
    • Nek Ta gila showoff says:

      Che ta? Dia da 46 tahun ok? So Nek Ta :)
      Nek Ta pakai baju taknak kalah mcm orang muda. Kalau boleh yg terjojol kt depan uh nk tayang dekat semua orang. Jus goyang rapat? Haa goyang la kau sampai puas. Jgn goyang sgt sbb kau tu da tua. Patah tulang nanti yelah da mula reputkan

      0

      0
      • Anonymous says:

        Senang betul orang skrg ni jual kosmetik/jamu kan? Entah dari mana la ambik stok. Tetiba muncul jamu rapat lah, krim putih ajaib lah. Belum lagi anak beranak semua pakat jual perfume. Dan oleh sebab retis yg jual, maka berduyun duyunlah rakyat jelata malaysia memborongnya.

        0

        0
      • jangan perasan awak muda selalu says:

        tak baik cakap mcm tu.. awak sok tua tah mcamana pulak ragam kan.
        lagi satu .. che ta lahir tahun 1974.. so baru 42 hokey

        0

        0
    • Anonymous says:

      inilah salah satu mental org msia,,,, mental dan hati hitam

      0

      0
    • Anonymous says:

      tolong tolong!!
      assalamualaikum ….. tadi saya makan kek coklat moist dlm bekas kecik empat segi.. pastu atas coklat tu ade putih2 .. mcm kulat ..saya dah mkn separuh.. ingatkan sikit.m pastu saya carik2 .. kat coklat yg moist tu.. ade mcm gumpaln ulat sampah.. bula tekan mcm tepung hancur.. tu ulat sampah ke kulat…. please jawab . sy dah pening kepala fikirkannya..asyik ludah air liur je… terima kasih..sy risau..

      0

      0
    • Anonymous says:

      NAK INTERFRAME JAP..ELLA PENYANYI ROK TU NGANDUNG KE….KT IG NMPK BESAR PERUT.TOLONG CHEK KAN

      0

      0
    • Anonymous says:

      macm manalah chetah tak kaya..selalu diberi peluang jual barang walau barang tu bukan dia punya..hanya tukang jual je..pakai nama che tah dapatlah empunya barang untung juta2..bagilah peluang pada yg miskin..yg memerlukan..yg kaya makin kaya yg miskin tetap begituuuuuu jugak..

      0

      0
      • Semak says:

        Xpe laa. X kisah laa brg tu dia pnye ke x. Dia tlg jual pun brg Melayu jgk. Ape slhnya kite kayakan bangsa kite. Klu beli brg kt cina & bg cina kaya x bising plk. Mekayu dgn Melayu mesti nk dengki. Pelik laa.

        0

        0
        • Anonymous says:

          ini mesti chetah yg komen..dah viral kt laman komen chetah yg komen hemtam orang balik..tak caya tgk lenggok bahasa dia..pas tu tuduh orang dengki..tu kan ayat wajib dia..

          0

          0
      • Anonymous says:

        che ta tu kaya sbb apa? ingat goyang kaki ker cam kau, pdengki !!!!

        0

        0
  2. Anonymous says:

    tutuplah auratmu dengan sempurna sebelum auratmu ditutupkan..mati itu pasti

    0

    0
  3. melati says:

    Aduiii Che Ta…ko promote Jus tenaga…kalau org bayang kan dalaman ko pun dh Geli, camner org nk beli….kikiki

    0

    0
  4. Zzzzz says:

    Kan snang ckp nk promote jmu..hbs cite.bnda puas atau x puas tu msing2 pnye privasi.yg pnting jgn aib kn psangan

    0

    0
  5. Che Tah says:

    Pulak dahhhhhh…..

    0

    0
  6. Lorat says:

    Makin kaya la Che Ta pasni, Melayu mmg suka benda2 tenaga, anasir2 batin ni..

    0

    0
  7. zain says:

    tak boleh ke kasi nama semenggah sikit nek ta oit!

    0

    0
  8. Gemalai says:

    Ya ampuuunnn….malunye baca.nk bli jus pon malu kot nk sebut.kak…nk bli jus goyang rapat!dpt ku bygkn thp goyangan tu.rapat ke?klu saiz negro ye gamaknye.ish2..

    0

    0
  9. Ratu ayu says:

    wooiittt tu mksudnye dia punye nafsu punye la hebat..wat malu je ah ko ni..ank dh bsr.tbyg lak c ank nt aksi mak depa

    0

    0
  10. whosebadsinbad says:

    Kakak ni dah terover dah…mcm merepek pun ada…mcm tak tau batas malu pun ada, mcm ckp besar pun ada…mcm…mcm

    0

    0
  11. Ratu ayu says:

    wooiittt nyanyok ke hape????

    0

    0
  12. Miss ributtt says:

    wooiittt nyanyok ke hape dia nih????

    0

    0
  13. ecah says:

    bongoknya che ta

    0

    0
  14. ungu says:

    korg acah2 kutuk..nanti korg jgk yg beli..biala dia nk berbisnes..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    kalau nak tgk mental org msia,,, jom g baca komen2 kat sini,,, pttlah ktinggalan,,, kalau korg ni g ke timur tgh xyah g jauh sgt,,, mmg mlopong mulut tgk betapa dahsyat nya org kat sini lagi haha

    0

    0
  16. surina says:

    Dah wartawan tanya mesti lah dia jawab jus tu untuk kegunaan apa.Korang yg mengutuk. Che ta yg dapat pahala percuma. Dia lagi bertambah kaya dengan perniagaan nya.Korang dapat apa cakap kosong aje lah.

    0

    0
    • malunye aku!!! says:

      jgn salahkan wartawan…kite sendiri mesti ingat kite org timor, kalau jawab tu beralas lah ngok!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Belajar tak habis ni. Kalau orang tu mencetuskan sesuatu yang jadi buah mulut orang, awak ingat dia dapat pahala je ke orang mengata dia? Dosa pun dapat sebab jadi pencetus dosa then orang lain mengata. Kalau buat bukan2 then pahala masuk je, haih siapa pun akan buat jahat je kalau macam tu.

      0

      0
  17. sotong hitam says:

    kite bukan org barat oii, ade bende kite kene tapis bile berbicara…biarlah org pandang kite kolot tapi kite mesti ade tata susila bile berbicara bab tertentu…jgn fikir nak untung sampai cakap melopong tanpa segan dan silu!!!

    0

    0
  18. cik ta kering says:

    agaknye bekas laki cik tah ketawe terkentut-kentut tengok bekas bini die yg dah tiada kemaluan, oops, perasaan malu!!!

    0

    0
  19. zain sidin says:

    alah korang..last2 yang beli bingai2 dalam ni jgk yg mengutuk.puii!

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Typical artis Melayu ni buat business..
    Jual tudung, jual baju, jual make up, jual ubat kuat.
    Takde pulak aku penah tengok artis melayu jual rumah, jual kereta

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Ala.. kata che ta tak malu cakap cmtu. Korang yg kutuk dgn mcm2 ayat tu tau malu pulak?

    0

    0
  22. salmah says:

    boleh lah jual kat atok misai. artis2 yg belum ngandung
    bolehlah cuba

    0

    0
    • susher says:

      heeee mcm nk angkat tangan je bg jawapan….

      0

      0
    • ader kkm ker jamu nekta? says:

      x pyh nak jual kat retis len drg xder rezeki lg nekta ni bangga betul dgn tetek dgn burit dia..fan2 dia pun sm banggang rezeki anak tu tuhan yg bg bukan psl produk burit

      0

      0
  23. Anonymous says:

    Aku sgt sokong bile ramai usahawan Melayu yg menjdi jutawan kerana jualan produk..tp sikit terkilan sebb yg mnjdi jutawan hanyalah yg menjual tudung, produk kecantikan, dan produk mcm ni..jrng kite dgr mnjdi jutawn krn jualan rumah, kereta dan juga produk utk kesihatan anak ataupun kecerdikan anak.ini menunjukkan bahawa masyarakat kita mmg sgt mementingkan kecntikan dan ‘ubat kuat’ ini melebihi keperluan anak atau sesuatu yg lbh penting dr itu.sekadar pandangan..

    0

    0
    • Lorat says:

      Yang duk jual kismis minda tu.. belum jutawan ker depa? Katanya untuk anak2 bijak hehehehe.
      Ada jugak air penerang hati la.. capal ajaib la etc.

      0

      0
  24. Anonymous says:

    Nek Ta ke Cek Ta ke – apa pun panggilan tuk dia, ttp dia lbh de yg mengutuk… Suami muda, anak comel, rezeki murah – brlbh2 anugerah Allah…
    Yg mengutuk tu – korang hado ke???
    Dia pun free2 dpt pahala…
    Yg mengutuk dpt apa???

    0

    0
  25. Anonymous says:

    xnk ckp byk. nnti dpt dosa aja. hnya mampu menggelengkan kepala. ayoyo.

    0

    0
  26. Halim says:

    Amboi nara ayat yg kau buat tajuk utama cerita tu menampakkan sangat nak suruh org mengutuk che ta kan. Aku baca jugak cerita ni kat akhbar. Tapi kenapa ayat 2 yg lain kau tak masuk kan sekali. Nampak sgt kau ni nak publisiti murahan.Ingat nara apa yg kau tulis kan akan di pertanyakan di akhirat nanti.

    0

    0
  27. Mak Temah says:

    Bodohnya hampa dok berdengki….biarla tu business dia…. Korg ada…?? Penah p London….?? Sampai mampus pun xdpt p kan…. Sbb apa… Sbb korg ni tau sibok & dengki hal org….xtau nk berbusiness… Hal sendiri ke longkang…hahahaha

    0

    0
    • Nek ta buat lawak says:

      Ni confirm nek ta komen. Bangga sangat kau dpt pergi london? London je kau baru pergi? Pastu nak bangga?? Nak gelak kejap dgn minah kampung ni Hahahahahahahaha

      0

      0
    • Anonymous says:

      Banggalah sangat dapat gi london tu…

      0

      0
  28. dabur says:

    Zain buntot tonggek, mesti Che Ta jilat lubang Zain tiap malam..hehehe

    0

    0
  29. Anonymous says:

    bukan jus yg menyebabkn org mengandung tp kuasa Allah…makan ape2 pom supplement tu perantara jika diizinkan Allah….letak Allah kt depan bukan jus

    0

    0
    • gilersituani says:

      maksud si showoff ni juice dia…dia lupa jodoh ditangan Tuhan, rezeki anak ditangan Tuhan bukan pasal main…kaya tak skolah tu pasal

      0

      0
  30. joyah says:

    bukan jus yg menyebabkn org mengandung tp kuasa Allah…makan ape2 pom supplement tu perantara jika diizinkan Allah….letak Allah kt depan bukan jus

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Next story….asik2 cita nek ta

    0

    0
  32. Biar la dia nk jual apa pn.. Nak beli, beli.. xnak beli sudah.. Heran pulak, apa yg dia buat slalu org pertikai..

    0

    0
    • Datin says:

      Aah la aku pon heran apa dia buat sume xkne. Aku minat che ta. Dia usaha wat biznes mcm2 utk bjaya. Klu zaman dulu pmpuan asik terperap je kt dapur. Laki blh enjoy puas2 siap sepak terajang bini. Bini pun nangis je la xtau nk mgadu kt pihak bkuasa.. tp zaman skrg laki yg mtk duit kt bini.

      0

      0
    • Anonymous says:

      sbb ramai yg mgutuk tu jeles sbb che ta lbh cantik dan gojes gitu dr anak dara lagi hahaha yg mgutuk tu nan hado

      0

      0
  33. Blap blap says:

    Anak dah muda, jantan pulak tu. Kau tak malu ke cakap pasal benda dalam kain for the sake nak jual produk dan buat duit. Jual je tapi ayat biarlah beradab. Cakap je jus ko tu elok untuk kesihatan batin. Ni nama pon dah macam produk Indon

    0

    0
    • minah gomen goyang kaki says:

      anak dia pun 2 x 5 jugak… asyik berkepit dengan gf dia , gf dia pura2 alim pakai tudung tapi asyik berkepit dengan jantan.

      0

      0
    • mr bean terkena kejutan letrik says:

      kan ada gambar anak dia pegang bontot pompan bertudung ..pastu upload gambar dgn pompan kat maldives..anak2 beranak2 sm jer x senonoh..mak pakai color nude bertudung..zain pun ckp bagi anak nekta gi kelab malam..pastu pasal kes tu nekta pakai tudung pasal nak cover kes tu…tu yg tersepit tu nak pakai ala2 bogel tp terpaksa bertdung tu..trend retis nak tutup imei x baik kan pakai tudung jer..bukan setakat jual tudung..

      0

      0
  34. awesome says:

    nenek Ta la konon cer banding NENEK ko dgn che ta….tak yah banding dgn nenek korang la jauhhhhhhhhhhhhhhhh beza cer banding korang je yang panggil dia nenek Ta..entah2 lagi nenek lagi Che Ta…dengki hazab orang melayu ni…nenek nenek pun yang korang gelar kan tetap laki muda yang nak dah dapat anak pun punya la comellllllllllllllllll….yang dok ngutuk ni ko hado??

    hakikatnya che tan ni tetap tak nampak nenek tu MELAYU YA HAZAB kena terima…anugerah ALLAH pd dia jangan DENGKI la sangat kak oi

    0

    0
    • Berlagak! says:

      Sabar che ta sabar. Kau kena terima hakikat yg kau da level nenek2. Beza dgn nenek kteorang semua sbb nenek kteorang pakai baju labuh. Nenek kteorang tak cucuk sana sini. Makan ulam2 kampung je. Nenek kteorang da sedar tua dah then diorang makin menambahkan amal ibadat. Baju diorang pun labuh tutup aurat. Che ta gulung aurat tak sedar da tua kerepot nak goyang2 pulak. Tak malu ke nek ta nek setan?

      0

      0
      • Huhu says:

        Sudah2 la nk membanggakan diri che ta. Buat malu orang je tengok dgn sifat kekampungan kau tu. Acah urban tapi tetap tak nampak urban. Uban yelah Hahahahaha

        0

        0
      • acah2best says:

        bak sini gambar pic nenek ko…ada macam amy mastura yang dah masuk era 40an? ada macam ella yang masuk era 50an?

        jom kita compare….ke bagi pic ko nak nengok nenek lagi che ta ke ko lagi nenek

        0

        0
        • Dia yg nenek taknak mengaku says:

          HAHAHA OFCOURSELAH NEK TAK LAGI NENEK! APA BODOH SOALAN. NEK TA KAN THE NENEK EVER. Kau letak apa kt muka kau kau tetap NENEK! BODOH! BERLAGAK! GILA SHOW OFF!

          0

          0
        • Assalamualaikum che ta says:

          Tolong jgn samekan che ta dgn nenek2 orang lain. Nenek orang lain sibuk mengejar buat amal ibadat. Walau badan tak sekurus che ta. Kami tak pernah malu dia jd nenek saya. Malah bangga. Cantik kurus dapat pujian bukan boleh tarik kita ke syurga. Tolong ye jgn samakan che tak dgn nenek2 yg lain

          0

          0
      • acah2best says:

        panggil orang setan semua…..che ta lebih mulia dari akhlak ko ni….cakap pasal tambah ibadat…cara ko cakap pun tak melambangkan ko ni berakhlak dan ahli ibadat….so sapa lagi keji?…..nama pun guna nama BERLAGAK !

        0

        0
        • NEK TA 46 TAHUN DAH says:

          Kan aku cakap kau da tua NEK TA! Baca pun tak reti. Aku cakap NENEK AKU! Tulah pakai contact lens nk nampak muda kan mata tu da rosak. Dala rosak berkedut pulak tu!!!!!

          0

          0
        • Kau yg bukak aib suami kau says:

          Yeke che tak lagi mulia? Suami sendiri pun tak reti baca doa makan? Hahahahahahaha tu belum doa2 dalam solat uh

          0

          0
    • Love u nenek says:

      Che ta memang jauhhhhhhh beza dgn nenek aku. Nauzubillah. Berpakaian pun seperti terlanjang. Memang jauhhhhhhh beza sangat. Tapi kan nenek aku walaupun jauhhhhhhhh beza dgn che ta tapi dia laaaaaaagi educated dr che ta. Che ta ni kelulusan apa je? Ilmu tu yg penting tau.

      0

      0
    • everyone knows it is you nekta says:

      hahaha komen2 tau anda adalah the proud nekta..ko ingat sumer org bimbo tua cam ko..cara ko bangga wat aku teringat citer ms aku kecik2 yg pompan pakai susuk tu langgar pantang last muka sebenar terserlah….pastu hambat anak anak pompan muda nak jd cantek balik…seram kott

      0

      0
  35. AKU says:

    YESSS YESSS NK BELI HAHAHA

    0

    0
  36. cucuk cucuk tak main tau says:

    Muka che ta ni kdg2 npk mcm terlebih botox pun ada. Ooooops

    0

    0
  37. nyampah says:

    nenek la.. tua la.. mcm2 la… sekali dia tunjuk body kat korang.. korang kaum perempuan gak yang tertanya cam mana dapat badan cam tu…
    to lelaki.. cakap tua dan macam2.. sekali dia naked depan korang.. kote korang gak yang naik..

    0

    0
    • Luar cantik dalam berkedut says:

      Thats why che ta ni stock untuk buat lancap je. So tak payah nk dibanggakan sangat. Tkde sorang pun dengki dengan dia. Dia kelas bawahan je. Buat publisiti murahan semua yg murah2 tu bagi dekat dia. Kesah pulak aku body dia cantik ke apa nyuks

      0

      0
  38. Ninakkasitau says:

    Istifar aku….
    aku nak aku nak sebut nama produk nie pun aku malu….
    GOYANG RAPAT….
    siapa yg goyang..?.
    siapa ya rapat….?
    patut dilabel…..
    yg boleh beli…. usia 40thn keatas…
    SeUmur Che Ta…

    0

    0
    • anonymous says:

      ada jugak yang mandul yang tak dapat anak muda2 lagi…ramai apa yang umur dlm 20an 30an tak dapat2 anak …ko ni jangan lah nak mendengki…ko patut respect dia dan takjub dengan kebesaran Allah di usia 40lebih che ta mengandung dan dapat anak comel…so yang muda2 lagi yang baru kawin yang tak mengandung ngandung lagi tu apa salah try jus ni…

      dengki melayu tak habis

      0

      0
      • Ninakkasitau says:

        kau ni “fail comprehension”….
        ke memang kau ni me….layu otak lembab
        aku tulis yg boleh beli…
        Umur……!!!!
        mcm rokok…. keatas 18 thn….
        takde kena mengena dgn kebesaran Allah…
        Allah mengkehendaki ia berlaku…
        nenek umur 60 pun bole beranak,tak payah goyang rapat…!!!

        0

        0
  39. Anonymous says:

    Mestilah Che Ta nak guna goyang rapat ni. Sebab kalau tak guna….nanti Zain cari pucuk muda…

    0

    0
  40. Konfius says:

    Sejak bertahun lalu dia dah mengamalkan jus tenaga ni tapi baru sekarang nak dikeluarkan di pasaran. So banyak tahun la dia banch sendiri jus tenaga ni kat dapur dia kan?

    0

    0
  41. Anonymous says:

    orang melayu condemn sesama sendiri meanwhile bangsa lain support each other. this is not how it should be lah, guys. macam ni ke nak berjaya? i’m just giving my thesis. you guys should consider it as a text to move on. scrape off that witless mindset from ur brain, make it clean and you guys should not talk trash like that. kalau nak maju, mindset kenalah maju dulu, do not think like a rural peeps.

    0

    0
    • anonymous says:

      setuju sangat …banyak naw yang komen2 kat sini mentality so sampah esp yang memanggil che ta nenek….just imagine how this people look like when they are already at her age….kesian…ataupun dah masuk 40an tapi nampak cam nenek2 tu yang dengki dengan che ta tu…entah2 gigi pun dah takde …

      0

      0
      • Nenek rozita 46 tahun says:

        Komen dekat komen sediri. Kesian
        Sudah2 la nek ta. Apepun kau tetap nenek. Nenek ta. Nenek rozita fulamak. Melayu tak dengki pun. Ade je usahawan yg melayu sokong sebab apa? Sebab diorang tak berlagak gila showoff mcm nek ta. Orang educated selalunya dia tak berlagak sgt kalau da berjaya. Tak acah urban pun orang da nmpak classy

        0

        0
        • NEK TA 46 TAHUN DAH says:

          Apa kata kau yg merasa dulu jadi nenek. Alang2 umur kau yg palingggg dekat untuk jd nenek. Opps memang dah nenek pun cuma kau sedar tak sedar je. Hikhik. Orang melayu hentam che ta je mana hentam orang lain. Kalau ada pun typical mcm che ta yg suka showoff lupa asal dari kampung. Bukti? Cara che ta ckp pun mcm orang kampung. Kekalkan la sifat kemelayuan kekampungan tak salah pun. Orang lagi suka tengok. Jgn lupa diri je tu yg orang tak suka.

          0

          0
        • minah jambu pet lovers says:

          ck ta 46 maseh muda pe n maseh lagi cantek cute…orang kalau dh cantek n cute kalau umr 56 pon maseh cantek tk payah botox botox biar jadi tua yg cantek dn berseh orignal..jangan jadi tua yg selekeh serabai.. !

          0

          0
  42. NEK TA NEK TA says:

    Senang je kau cakap kan..
    Kau ada maid boleh lah kau cakap cenggitu. Cuba kalau kau jaga anak ko sesorang. Aku nak tgk sikit mampu ke kau lekatkan bulu mata pelesu kau tu? Ada orang tlg jaga anak cebok berak anak suap anak makan semua tak pelah. Kau still boleh siap kegedus gedebas. Still ada tenaga layan laki.

    Cer kau bayangkan kau jaga anak kau terkejar sana sini setiap hari. Tenaga kau habis. Tenaga nak melayan laki kau pun kau takde tau!

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Kadang2 fikir; orang Malaysia ni dah teruk sangat ker dalam bab batin. Tengok ramai jer anak 5-6 ada sampai berbelas. Rasa blom kronic cam Singapore ker Jepun kot..

    0

    0
  44. nekta hijabitch tua galok says:

    nek ta ni baju2 dia memang banyak color bogel bahagian atas..byk2 hijabista ni paling teruk sekali…nek ta ni takat tutup kepala tp suka tayang tetek…ini bukan nmnya tutup aurat..nak kenal juga designer pesen2 dia yang rosakkan imej wanita yg bertudung..
    btw zain sardin br 30’s ko dah msk 50 dah…kalo nek ta ni bercakap psl nafsu at 60 kt tgk zain sardin kat mn ms tu..kalau terer lg blehla replace jamu mak dara

    0

    0
  45. hasenah says:

    Kwn sekerja LELAKI tgh online facebook dkt hp die. pastu tiba2 dia cakap. aku nak suruh bini aku cari la jamu che ta ni. aku terdengar aku google la terus. Haaa. nampak? laki2 pun berangan bini mcm che ta tau? walaupun mcm kelakar dan takpatot utk ah sau tua seperti beliau.

    0

    0