Written by AbangNara | September 13th, 2009

statistik ogos

Memang gila teruja kami tengok statistik pelawat BeautifulNara untuk Ogos 2009 nie. Kalau bulan Julai hari tue pageview dah mencecah 2.5 juta, kali nie dah sampai 3.5 juta dah. Naik 1 juta dalam masa sebulan. Terharu kami dibuatnya. Nampak sangat anda semua banyak mempromote BeautifulNara nie kat kawan-kawan korang. Terima kasih banyak-banyak kami ucapkan.

Kalau anda ada Facebook, meh la jadi peminat kami di Facebook. Boleh upload-upload gambar, kenal sesama sendiri lebih mendalam kat sana. Mana tau boleh jumpa jodoh pulak kan nanti? Kalau berkembang nanti boleh bincang-bincang nak buat perjumpaan @ gathering BeautifulNara. Jadi kalau tak ada Facebook, leh daftar dulu then terus jadi Fan Beautifulnara di FB.

Di kesempatan ini jugak kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat semua pembaca blog BeautifulNara. Semoga segala keterlanjuran perkataan, kesilapan tulisan dan kelemahan kami dimaafkan. Berhati-berhati memandu balik raya nanti. Ingatlah orang yang tersayang. Raya kali nie semua orang balik time yang sama, jadi kalu kena traffic jam t ue, rileks jer dulu. Jangan marah-marah.

Salam Aidilfitri dari kami, team BeautifulNara.

120 responses to (STATISTIK)Pelawat BeautifulNara Bulan Ogos 2009

  1. bubble says:

    selamat hari raye abang nara!!
    kat kak nara pun selamat hari rayer jugak.. hehe

  2. hantupensil says:

    AWALNYER KAK NARA WISH HARI RAYA…
    HAHAHA….

    • Batagolek says:

      wah…Speed Adsense camana bro ? kalo trafik cenggini, hang buat aje ebook ke apa …kalo ada yg nak kondem atau ada otai lama tak puas hati…ko sengih aje ..

      hahaha

  3. lanToK LeW says:

    kelantan??waaa…..sama upenye ye….huhuhuhu…..
    pepon camat hari raya wat kak nara n abg nara….raya nnt x wat open house ke???

  4. @hantupensil – saja nie ucapan awal-awal. nanti khamis ke jumaat nanti kita wat topik khas untuk ucapan hari raya jer. semua orang leh wat ucapan masing-masing kat situ..
    @lantoklew – open house tue susah skit. bajet lari.hehe. nanti kita bincang dalam FB ek

  5. aries_april says:

    wah………….
    rmai giler kak nara

  6. aries_april says:

    la…smua orng dh out ker?
    tnggl la ares srng2x kat BN ni…
    kak ara dh out ker ?
    mai la brak ngan ries.

  7. aries_april says:

    la…td da orng…
    xkan dh p bka pose kot?

  8. aries_april says:

    SELAMAT ERBUKA PUASA PADA SEMUA UMAT ISLAM DI BN….

  9. lanToK LeW says:

    huhuhuhu….cuti raye pon singkat je….jeles giler nengok org len leh cuti panjang…uwaaaaaaaaa…..

  10. lanToK LeW says:

    emmm….aku sensorang jeke nie??? x de org kew??? haluuuuuuuuuu…………….

  11. lanToK LeW says:

    hye aries…
    salam perkenalan….

  12. lanToK LeW says:

    ct 4 hari je??
    huhuhu same laa kite aries….x sempat nk raye puas2….
    ari selasa tu da kne lek KL da…huhuhu….nk wt camne da kje…

  13. aries_april says:

    loh…
    lag lak ank dara ni….

  14. lanToK LeW says:

    a’ahhh…mana aries taw nie??hihihihi musykil2….

  15. lanToK LeW says:

    hehhehehe…aries asal mana ek?? dok mana skunk???

  16. aries_april says:

    loh…
    ilang lak…..

  17. lanToK LeW says:

    hehehhehehe…pe yg ilang aries…???ade nie…saje nengok2 jap page2 len yg lama….owh…penang….

  18. aries_april says:

    la…
    ingt kan dh out td….
    ha…
    mmg asl png…

  19. lanToK LeW says:

    hehehehhe…x laa…de je….penang belah mana ye???
    yg seberang prai ke penang betul??kwn saye de gak dari penang…pe ntah nama tempat dia…kalo x silap penaga…

  20. lanToK LeW says:

    ohh ye ke??? hehhehehe x pernah g sampai penang tapi de la kwn2 dari penang…huhuhu…..k la aries…nk out dlu ye…de kje nk wt….de masa kite mg g….salam…bye2…

  21. hantupensil says:

    selamat bersahur to
    all muslim around the world..
    selamat berpuasa…

  22. aries_april says:

    morning all…
    salam.

  23. Delimasaraa says:

    tahniah kak nara…tahniah dan tahniah…

    saraa sentiasa menyokong kak nara….

  24. Penari Poco2 says:

    assalamualaikum…
    arini aku start cuti…
    nak kemas umah dan wat kek2 lapis…
    so, xleh nk komen sgt…

  25. Penari Poco2 says:

    wow…dah mencecah angka 3.5 juta…
    tahniah BN…

  26. Penari Poco2 says:

    saraa…
    kek lapis mana lak kwn ko orderkan tue…
    adakah dari kedai KEK LAPIS DAYANG SALHAH…???

    • kira-kira says:

      wuuu besnye kek lapis d pagi hari ni…

      • Delimasaraa says:

        ntoh lar poco…..tak dek jenama pun….aku rs cam tak sedap jerk….tu r pasal…..

        sebab aku rs kek lapis ni kena lembut baru sedap..ini keras jerk..warna pun tak menarik

        • Penari Poco2 says:

          tu pasal ar aku xnak beli…’
          kalo diorg wat byk gerenti x sdp…
          aku wat personal jerk puas ati…

  27. violet says:

    bulan ni bln contest..
    ramai yg ada….
    dh hbs contest hlng muka…
    huhu

  28. aries_april says:

    xtkr page bru g ker?

  29. Rifa'i says:

    Salam Selamat pagi semua.

  30. Selamat menyambut hari raya aidilfitri..

  31. nenekpunkz says:

    selamat menyambut hari raya aidilfitri yang bakal menjelang especially for cucu nenek yg tersyg kat BN ni..Lap Uolz..

  32. ceisa says:

    Hebat giler babas seh.. Tahniah!!
    bukan senang nak hit ni..huhu..
    -hasiibharun.com

  33. baem says:

    Nie kali pertama masuk sinie,memang gempak gila traffic kat sinie…aku pening-pening lalt nak cari traffic…but,tahniah pada anda.

  34. Firdaus says:

    Apa rahsia ko jadi hebat camnie ganas tullllll

  35. SKSLink.Com says:

    Bagi Comment Page page ke page tak leh ker? – terlampau panjang ke bawah laa….

  36. Blogging and also to blog site is really a especially social point, you heve to wish to network and interact likewise as frequently stay around the ball with what exactly is taking place in and around your area of interest… not just that but to your website to unquestionably be succesfull and ever enhance in targeted visitors and readers you ought to hold it current with fantastic fresh new written content by submitting at the very least after a day.