Written by AbangNara | June 2nd, 2009

statistik

Kagum sebentar kami melihat statistik blog BeautifulNara semenjak kewujudannya. Dari bulan November 2008 dengan hanya 5,440 pengunjung kepada lebih 341,528 pengunjung di bulan May 2009.

Tak sampai 8 bulan dah bertambah hampir 60 kali ganda. Google Page Rank pun dah naik jadi 2. Alexa Rank pun dah menjadikan blog ini antara 90 ribu blog paling popular dunia.

Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua yang terus menyokong kami. Tanpa anda siapalah kami. Jangan lupa ajak kengkawan, makcik-makcik, anak-anak, bapak-bapak, bini-bini dan awek-awek untuk melawat blog ini.

Untuk bulan May 2009, 5 artikel yang paling popular ialah:-

  1. (KANTOI)Gambar Akhil Hayy Dan Waheeda Di Tepi Pantai Yang Indah
  2. Terlalu Panas, Lagi Gambar Terlampau Azizah Mahzan
  3. Gambar Adik Ekin, Sheera La Pulak Nak Interframe
  4. Gambar Siti Nurhaliza Ke Siti Saerah Nie? Mengelirukan
  5. Gambar Anak Perdana Menteri Malaysia, Hensem Tak?

Teruskan bersama kami di bulan Jun 2009 untuk lebih hiburan dan info-info yang sensasi dan terkini.

32 responses to (STATISTIK)Pelawat BeautifulNara Di Bulan May 2009

  1. singa ganaz says:

    saya pun kagum….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. jed hijau says:

    syabas…

    tolong..betulkan meter air aku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. tanpa nama says:

    bagi la dia chance..cia si badboy kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. apple_merah says:

    apehal ngan meter air ko jed???
    ko tak bayar ke???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. apple_merah says:

    kak nara, si akhil tu tak kuarkan statement diie lagi ke???
    da nak masuk 3 jun dah ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. damia says:

    0k la tew!!
    c0ngrats…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. flowerHoRn says:

    TAHNIAH tahniah tahniah tahniah……….wat BN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. jAy DaMieN says:

    thanks la kat aku… tlg pomot kan beatiful nara kat ym…
    hehehe… pasan je lebih aku ni… d[~_~]b

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. jAy DaMieN says:

    thanks la kat aku gak… tlg pomotkan beautifulnara ni kat ym aku… hehehe.. pasan la pulak aku ni.. d[~_~]b

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. tahniah ,beautifulnara.com…semoga lebih berdaya saing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. shin chan says:

    bagus2..lagi kuat traffic lagi byk la peluang buta duit dan jd kaya raya…hahaa…semua atas kerja keras korang jugak kan?tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. The louder he talked of his honor, the faster we counted our spoons.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. TY for putting this up, it was unbelieveably informative and told me quite a bit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Legalsounds says:

    A thoughtful opinion and ideas I will use on my blog. You’ve obviously spent a lot of time on this. Well done!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. awesome says:

    Blog nya biasa saja tidak ada yg menarikkk.. semua hanya copy paste sangatt tidak kreatif.. sama seperti negaranya yang hanya mencuri keragaman budaya orang lain.. mencuri wilayahh.. ASHOLE …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0