Written by AbangNara | August 3rd, 2009

beautifulnara

Terkelip-kelip mata kami sekejap tengok jumlah pelawat dan jumlah pageview BeautifulNara untuk bulan Julai 2009. 2.5 juta page view dengan jumlah pelawat hampir mencecah 450 ribu. Kalau tak disebabkan bandwith dah terlebih masa 31 Julai hari tue sampai anda takleh nak bukak blog nie, rasanya compem cecah 500 ribu pelawat.

Jutaan terima kasih kepada anda semua yang menjadikan kami tempat lepak anda untuk mendapatkan sumber-sumber gosip terbaru dan terkini. Buat pengkomen-pengkomen setia, anda memang yang terbaik. Buat mereka-mereka yang forwardkan artikel kami di email-email, terima kasih banyak-banyak. Buat anda yang promote blog kami kat kawan-kawan, tiada kata-kata yang mampu kami luahkan.

Sokongan padu anda semua nampaknya akan membuatkan kami lebih bersemangat untuk mencari berita sensasi untuk tatapan semua. Mungkin dalam bulan Ogos nie kitaorang tak nak cover cerita artis jer. Sekali-sekala kami akan selitkan isu semasa untuk bacaan ilmiah kita bersama.

Buat pengkomen-pengkomen setia, hari ini bermulalah pertandingan pengkomen terbanyak. Startlah mengkomen, maklumat lanjut akan kami paparkan sebentar sahaja lagi. Teruskan menyokong kami. Tanpa anda siapalah kami. Sekian, terima kasih.

167 responses to (STATISTIK)Pelawat BeautifulNara Bulan Julai 2009

  1. jed hijau says:

    1st..

  2. EclipsE says:

    huhu..

  3. aries_april says:

    rmai giler….
    ptt la hri jumaat tu pnya ssh nk bka…

    • EclipsE says:

      BN semakin maju…
      dgn org2 mcm kite…hik…
      yg xpenah bt keje…
      keje kite dok lepak kat cni…
      mcm ney kak nara kena bayar gaji kite…hehehe…

      • kira-kira says:

        wuu lbh ramai dri pelawt blog azwana……
        hehe…
        tahniah bn……..
        bez gak lepak kt cni…smbil tguk nescafe.

        • aries_april says:

          kira2x orng bru kat sni ka?
          nk thu…
          dlu g rmai…
          tp hlng hbis smua…
          love, tyra, transformer, glory…
          smua ilang dh…
          p mn enth…

        • EclipsE says:

          aah la…rindu kat tyra,bahulu,jerneh,damia…
          mn dorang pg ney aries…
          snyp tnpa khabar…

        • jojio says:

          diaworang ni sibuk kot tak pun, kena tanya nie…..

        • Penari Poco2 says:

          drpd lepak kat tepi jalan tah ape2 tah lbh baik lepak kat BN nie…ader gak faedahnyer…dosapun dpt…hari2 mengutuk jer keje nyer…hehehe…

        • kira-kira says:

          nk kte bru xjgk..tp jrg komen..
          hehe
          a’a..mne depa semua??
          bz kot..

      • jed hijau says:

        AA & Eclipse..akak kuar dulu….walaupun korang tak nampak akak tapi akak hari2 nampak korang…cuma tak sempat nak bertegur sapa je….

        selamat makan, minum, petang, jalan…..

        lain kali jumpa lagi….

  4. jojio says:

    Jumaat ngn Sabtu tak leh buka…jem teruih…

  5. jojio says:

    Betul ler…kalu pi blog lain lambat update…ada yg dah seminggu tak update, dan ada yang kena tunggu 8.8.09 ler pulak…tahniah BN…

  6. EclipsE says:

    btl tue kak nara…klu cite artis jer boring jgk…
    kak nara kuarkan isu semasa mmg bgs..
    br kiteorg semangat nak mgomen..

  7. aura says:

    thniah bn..ecece…smga bertmbh lg rmai plwt…

  8. ANne says:

    congratulations for BN/….
    nak tanya mcmana nk add gambar???
    and mcmana nk borak2 dgn rakan2 yg lain??
    ada sape yg nk bgtau x?

  9. aries_april says:

    nk bnorak pa g anne?
    kat sni bkn kita brak ker?
    :-)
    anne ni, bt lwak la…
    :-)

  10. aries_april says:

    kna bca blik la komen2x kat sini..
    klau nk thu…
    kna msuk kotak yg sma bla kita brborak….

  11. jojio says:

    Komen jer pe pun tak kisah….belasah jerrr…

  12. aries_april says:

    trsilap reply la…
    mlas nk undo blik….
    trus ja la….

    prahu mna leh undr2x..
    nnti trblik…
    :-)

  13. aries_april says:

    paris hilton ttp cntk…

    xda mrh la…
    kmi kwan baik..
    bak kta eclipse…
    luar dlm thu…
    rahsiamu, rahsiaku jua…

  14. kira-kira says:

    salam …
    welcome back.
    hehehe

  15. naf says:

    hebat bNAra…
    dengar citer nak kuar tv…betui ka…

    wah wahhh

    :p

  16. EclipsE says:

    erm…aries dh blk la…
    dia mmg on time…

  17. kira-kira says:

    blog borak bola npe cm xder org jer??npe nara?

    • Penari Poco2 says:

      pasal ompompuan xminat bola…
      yg bg komen byk2 kat dlm mana2 blogpun kebykkannya ompompuan…
      lelaki plak ramai yg kaki bangku…hehehe…

  18. Akak Leen says:

    akak dh agak dh hari tu masa dh x bleh bukak….amboiiiiii bn…kemain lagik yerk skrg…. kt sini best sbb bebas nk komen apa2 tp mesti la secara berhemah…admin pun x cepat melatah bila kena komen…x mcm sesetengah blog bila admin kena komen, siap la yg komen tu kena bantai balik…. sbg admin kena la reply secara neutral….

  19. naz says:

    well done BN

  20. Kamui Gakuto says:

    AKU KAYA, AKU KAYA.. (kata hati pemilik blog)

    • Penari Poco2 says:

      ish…fitnah semata2…

      • naf says:

        yolah itu cara dia dapat duit….sapa2 nak buat extra $$$ buatlah blog.

        kalau sanggup update 3 4 5 kali sehari…haa…boleh lawan Nara

        bukan senang nak kasik blog femes + nak mantain blog

        silap2 bersengkang mata sacrifice tidoo

  21. Zaza Muhammad says:

    Tahniaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh….
    keje aku ngadap pc.. bkn wak keje luar, selain layan ceramah ke lagu ke, best apa layan BN… leh sembang2… lepas kan tensen sblm smbg keje smula… :)

  22. pinkypanthers says:

    tahniah wat BN…
    hmm mlm esok nisfu syaaban harap2 BN jgn ar kuarkn gmbar2 yg mnjolok mata..
    apa kata esok kita disajikan dgn cerite yg baik2…

  23. kurus says:

    salam buat pencipta blog beautiful nara..
    salam buat pihak pentadbiran dan operasi blog..
    salam n hai buat pembaca2 beautiful nara
    salam n hai jugak buat pengomen2 beautiful nara
    best2 sumer nyer..semoga sihat2 slalu..
    berdoa lah kte sumer supaya ngara kte dilindungi dari segala kejahatan dan kedengkian.. amen

  24. kurus says:

    eh.. bukan malam ni ker nisfu syaban.. nak doa banyak2 ni..

  25. kurus says:

    caner nak upload gambo ehk? masyeh

  26. salam. saya teringin mencontohi anda. Adakah blog saya nie berpontensi untuk jadi seperti anda? kisahcintasayang.blogspot.com