Written by AbangNara | July 8th, 2009

statistik beautifulnara

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan Julai 2009 dah. Sungguh pantas masa berlalu. Dah hampir 8 bulan BeautifulNara wujud di dunia Internet. Dari hanya ratusan pelawat, kini BeautifulNara dah mencecah ratusan ribu pelawat untuk sebulan.

Yang pastinya kami cukup terharu dan berbangga dengan sokongan anda semua terutamanya kepada pengkomen-pengkomen tetap BeautifulNara (anda tau siapa anda). Terima kasih beribu-ribu lemon kami ucapkan. Tanpa anda tak meriahla blog kami ini.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to (STATISTIK)Jumlah Pelawat BeautifulNara Jun 2009

  1. Jojio says:

    Akan terus sokong BN….

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      alaaa…xkan bg info jum pelawat jer kak nara…
      pengkomen tbyk setakat nie xder ker…???

      0
      0
  2. aries_april says:

    sama2x kta brda d BN ni….
    hdup BN…
    hdup kak nara ngan isu yg best2x….
    kmi sntsa skng kak nara…

    0
    0
  3. DelimaSaraa says:

    delima saraa slh seorg dr statistik tu ker….

    0
    0
  4. Zaza Muhammad says:

    Banggenyeee sbb aku pun salah sorg gak dr statistik tu…hish hish….

    0
    0
  5. ain says:

    NARA THE BEST!!1

    0
    0
  6. ain says:

    WAAA SUMA HMPA DH LETAK GMBQ NOOO
    DLU DAK PN
    COMEI2 LOTE SUMANYA

    0
    0
  7. YONEXBEST says:

    aku gak xletak gambo lg..

    0
    0
  8. xonanaxo says:

    byk eh mse2 ko nazu~^_^gud lak2~byk2 post yg membina n sopan~huhu

    0
    0
  9. trAnsFormeRs says:

    trmasuk aku lah 2…………..

    0
    0
  10. senarai pengkomen terbanyak buat tahun 2009:-

    1. Penari Poco-Poco
    2. DelimaSaraa
    3. Eclipse
    4. Aries_Apriel
    5. minniecomey
    6.flowerhorn
    7.Lovelylic
    8.jernih
    9. bahuluhangit.
    10. damia
    11. kak su
    12. singaganaz.
    13.catalina

    kengkadang ada 2 3 orang nama sama cuma ejaan berbeza, so tak dapat nak kira dengan tepat.

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      Eh, aku terbanyak ker…
      bangganyer aku, dpt jari jemari terlaser…
      hehehehe…
      time kasih kak nara…

      0
      0
      • BUZZ says:

        asal bkn delima sara 1st. aku sokong delima sara la.!!! hahaha

        0
        0
        • Delima Saraa says:

          wakaka…kak nara mesti bg hadiah kat aku ni…..

          kak nara, hr tu saraa dok guna bayk name…tu yg memenngkan kak nara tu kan..sori ek…

          0
          0
  11. lily says:

    the best eva longoria blog so far…..keep it up…..ala2x stesen radio plk ada rating giteeeeewwwwwww

    0
    0
  12. eclipse says:

    hahaha…masuk gak aku dlm carta BN…
    THANKS KAK NARA…
    i’ll always support BN…

    0
    0
  13. puteriaquarius81 says:

    namaku blm msk snarai lg.. sy bdk baru belajar.. kalau salah tolong tunjukkan.. ewah

    0
    0
  14. Akak Leen says:

    sama-sama…
    nama akak x masuk carta la…baru lepak…kemudian tukar nick..

    0
    0
  15. aries_april says:

    wah…
    aries pn trcalon….
    can ni hjng thun leh p ambl award kat kak nara la….

    0
    0
  16. Kamui Gakuto says:

    yeah, parti BEBAS menang..

    0
    0
  17. trAnsFormeRs says:

    tahniah wat PP…………

    0
    0