Written by AbangNara | February 3rd, 2010

statistik

Terima kasih beribu-ribu lemon kepada anda semua yang membantu kami mencapai 3.48 juta pageview dalam bulan Januari 2010. Jumlah pelawat pada Januari 2010 ialah 807,937, tertinggi yang pernah direkodkan oleh BeautifulNara. Pastinya ini semua adalah jasa baik anda yang memperkenalkan kami kepada kawan-kawan anda semua. Thanks a lot.

Sedikit statistik lain untuk mereka yang berminat mengetahui perkembangan kami:-

1. Alexa Rank – 39,773 worldwide dan 171 untuk di Malaysia

2. Google Page Rank – 3

3. Feedburner Subscription – 589 pembaca

5. Facebook Fan Page – 3,349 fans (klik sini untuk jadi fans kami)

statistik

Setakat hari ini telah 1,296 gosip kami kongsikan bersama anda. Tambah terharu kerana jumlah komen yang diterima telah pun mencecah angka ratus ribu. Korang memang terbaik. Untuk makluman anda, berdasarkan Alexa Rank, BeautifulNara kini adalah blog hiburan nombor 1 di Malaysia.

Terima kasih banyak-banyak kerana sokongan berterusan anda. We love u all ~~~

109 responses to Statistik BeautifulNara Untuk Bulan Januari 2010

  1. peace says:

    hahaha..lalala

  2. Padawan says:

    Tahniah
    byk sugguh pageview
    apa rahsianya?

  3. lliizzaa says:

    tahniah2….

  4. A'aaN tun says:

    abis xreti2 nk blanje mkn utk peminat ke ????

    lu jgn mcm2 Der…..

    da byk karen da gua tebuang asek ngn gosip ko nie…
    bil api nk bayakan ke…??

  5. nothing 2 say says:

    tahniah… mmg kwn sy yang perkenalkan bn…
    tq for her… hari2 layan nak tgk gosip terbaru…

  6. aries april says:

    love u 2 BN

  7. BlackBerry00 says:

    tahniah Beautiful Nara
    luv u from deep inside my heart
    alwayz be your supporter forever….

  8. naf says:

    terima kasih semua.

  9. abangnara says:

    weya kawin bile ek? nak gak gi. leh jumpa member2 GBn

  10. naf says:

    nnt bangnara kawin jemput korang.

    hohoho

    eh, bila tu taktau lagi ……tapi mmg akan dijemput…hehehe

  11. AnneDeSilva says:

    haloo..
    im back…

  12. nomie says:

    Atasi masalah kewangan dan tingkatkan prestasi akdemik anak anda serentak!. Saya ingin berkongasi dgn anda 1 bisnes berteraskan E-Pendidikan yg telah bejaya menghasilkan ramai usahawan yang berpendapatan 5 angka.Bersama kami adalah Dr. Shukri Abdullah(Motivasi Pagi, TV3) dan MANTAN PENGETUA CEMERLANG M’SIA dr Kolej Tunku Kurshiah
    Untuk keterangan lanjut,sila hubungi atau sms nama dan alamat ke 012-2006632

  13. nomie says:

    Pernahkah anda rasa income anda setahun menjadi income anda sebulan atau income sebulan menjadi income sehari? Nak tahu hubungi @ sms 012-2006632

  14. hek says:

    ala…tumpang lalu sat…nak pi sinun sat.,

  15. HantuPensil says:

    wahh..tahniah abg and kak nara…
    bile nak belanja kami nih..
    heheh

  16. intanizani says:

    tak sia2 ko bergosip pasal artis

  17. BlackBerry00 says:

    balik dulu laaa
    bsk2 kt borak lagi, ek…
    salammmm….

  18. aries april says:

    loh..
    ilang lak smua orng ya?

  19. chaerim says:

    tahniah bang nara~~~
    ahaahaha~~

  20. azharramli says:

    Tahniah bro…kisah “semputman” jer dah dalam 10k unique visitor ikut statistic halimunan mana taknyerrr..ahaks…ahaks..lom lagi lu buat pose seksi…tapi kalau pose seksi jadik “seksaman” pulok nanti..hwa..hwa..hwa…

    Tahniah sekali lagi

  21. Siddique87 says:

    mak oi dasat giler neh!!! aku pnyer blog ader la 2-3 org masuk…

  22. Kancilbiru says:

    tahniah BN….teruskan hiburan sensasi, gosip geli-geli, artis seksi dan macam-macam lagi lah pendek katanya…hehe…

  23. minah bibir merah says:

    TAHNIAH…

  24. sakura says:

    TAHNIAH abg nara…

    cayalahhh BN…

    love BN

  25. kk says:

    Ini Kerana hasil usaha BN mendapatkan gambar2 hot artis2 di Malaysia yg ramai ingin tahu. Cerita-cerita yg hot2 jugak membantu untuk org mendapat maklumat terbaru artis kini. TAHNIAH!. Saya juga meminat dgn blog BN.

  26. BlackBerry00 says:

    no doubt..
    Beautiful Nara
    is d best
    forever n ever………………………………

    congrates to
    NAF & NAZ…
    did a great job..
    brilliant ideas came from a good brain…

  27. serai_patah says:

    serai sentiasa sokong BN…ari2….

  28. hafizaf7.com says:

    Tahniah! BN. kali pertama disini terasa macam nak baca semua. Tapi apakan daya…insyaAllah…akan berkunjung lagi.

  29. pinkypanthers says:

    tahniah wat bn…
    memang berbaloi2 bn dpt blog no 1….

  30. […] Statistik BeautifulNara Untuk Bulan Januari 2010 (106) […]

  31. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.