Written by AbangNara | February 23rd, 2011

stacy akim

Mesra semacam je Abang Nara tengok si Akim dengan Stacy ini. Siap main suap-suap aiskrim Cornetto lagi. Dengar khabar-khabar angin bahawa diorang berdua ini bercinta. Benar atau tidak, hanya mereka berdua sahaja yang tahu. Tapi kalau betul, memang sangat sweet kedua-duanya. Comel dan memang sangat padan sesama sendiri.

stacy akim

Apa pun Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada Akim dan Stacy yang dilantik menjadi Duta Walls Cornetto baru. Sesuai sangat dengan tema “Lafazkannya dengan stail Cornetto”. Dan yang terbaru, Cornetto dah ada perisa baru yang diberi nama Cornetto Royale Mixed Berry. Nampak macam sedap dan lazat pulak namanya.

stacy akim

Kalau korang nak menggunakana artis seperti Stacy, Akim, Ana Rafali, Shila dan Tomok untuk meluahkan perasaan anda kepada si dia yang tersayang, belilah aiskrim Cornetto dan gunakan mata terkumpul daripada penutup aiskrim Cornetto untuk membida artis kegemaran anda. More info boleh klik sini.

stacy akim

Apa pendapat korang kalau betul Akim dan Stacy bercinta? Ok ke Ko?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

114 responses to Stacy Dan Akim AF Bercinta? Dilantik Menjadi Duta Walls Cornetto Baru

  1. Paan Jr says:

    ee tak seswaiii~

    0
    0
  2. dark28angel says:

    ok2…chumel jew tgk…

    0
    0
  3. mia airis says:

    mcamane ngan aishah,..?
    sweet jw memory tu…
    tapi law tak de jodoh tak pewla…
    stacy pun ok… dua2 mantap..!

    0
    0
  4. ef..bee..ai says:

    bole lah ba….
    kalo benar….belajo dulu Islam ya bah…..
    jgn sesekali nak jadi Islam krn Akim ya bah….
    aku doa2kan bah…..

    0
    0
  5. zidan72 says:

    kalau bercinta..muka berseri jer..
    lepas tu dapat pulak kontrak duta…air krim..bestnye

    http://bit.ly/gBjNyY

    0
    0
  6. are-da17 says:

    mmg aku mnat ngan diorg nie…. tp an law da thap nk bcnte…. eeee x stju lgsung…..

    0
    0
  7. tijah says:

    ni gimik jer ni..bukan betui pun ..kalo betui pun nanti mesti class kan..

    0
    0
  8. meow says:

    err..tk sesuai kot klu bcinta. sekadar rakan baik boleh la

    0
    0
  9. fifi says:

    gimik jer dorang ni..lemas baca gosip pasal 2 org ni

    0
    0
  10. Kasih says:

    muda lg… juah lg perjalanan… tp kalo dh suka sama suka apa salah nya kan…

    0
    0
  11. riza says:

    mmg bercinta tapi biasalah retis coverline..stacy pon dah mengaku cemburu kat akim klu ada pompuan nak kwn dgn dia..huhu

    0
    0
  12. oying says:

    emm..cm x sesuai jer kalo bcinta
    teman tp mesra pn orait gak..
    tp kalo da jodoh, x ke mana gak kn..heeheh

    0
    0
  13. salad says:

    xsesuai lah….diaorg blainan agama

    0
    0
    • gong says:

      xsemstinya laa..aduyaiii..apelaa…haha…skng ni tamil kawin mlayu, china kawin malyu ade je…. bukak la mindaa skit~~sigh~

      0
      0
      • nanako says:

        mmg la bukak minda, tapi lately, yang masuk islam tu sebab nak kawin je. yang sedia islam tu terus hanyut ikut dunia kapir. minum toksah cakap dah, dah cam air mineral dibuatnya.

        0
        0
  14. kiki says:

    puppy lover tngk jer lah..stacy plk x abis2 gosip

    0
    0
  15. andy says:

    akim & stacy mmg tgh angau tapi yg lawak ckp ‘kwn baik’ padahal kat luar mcm belangkas

    0
    0
  16. iqa says:

    dah lama baca psl gosip dorang ni..x sesuai langsung & satu lagi ingat senang nak suruh org convert ker

    0
    0
  17. gerald says:

    org sabah x suka dorang ni couple..haha

    0
    0
  18. fidah says:

    ko sbb lain agama, muda lagi plus stacy nmpk gedik sgt

    0
    0
  19. FANATIK KIMCY says:

    SAPA CKP ORANG SABAH TAK SUKA ?

    KAMI SOKONG KIMCY ! GO BABY GO !

    0
    0
  20. kaki_g0ssip! says:

    AKIM NI BKN KE SLALU ADE ATTITUDE PROBLEM NGN REPORTER??? PAPEPUN AKU X MINAT AKIM.. STACY PN MINAT LAGU2 DY JE! TIME NYANYI MMG BEST, TIME CKP HAREM 1 BENDA X PHM BAH!

    0
    0
    • kaki_lalak says:

      hmmm..sorang poyo, sorang gedik..mengaku jer lah bercinta kan kuarga dah restu, takut peminat lari ker

      0
      0
      • kaki_g0ssip! says:

        TULA. NGADE KN. JAP KATA CINTA, JAP X. LEMPANG LAJU2 BRU TAU!

        0
        0
        • murai says:

          aku baca paper akim ckp nak bawa hubungan dorang ke satu tahap yg memberi makna dlam hidup dorang..nak kawin ke akim..budak2 skrg ni

          0
          0
        • kaki_g0ssip! says:

          bgsla lau nk kawin.. xde la kes artis b’sekedudukan la, artis gugur anak harem la.. yg pntg akim kena la pndi bimbing stacy yg bakal mualaf tu..

          0
          0
        • farisha sandha says:

          amboi kaki gossip..
          awak ni memang pandai mengata orang ya..
          tak sedar diri betul..
          sana sini awak bergossip..
          kalau tak faham apa yang stacy cakap, diam2 sudah..
          tak suka hakim dengan stacy, tutup mata sudah..
          mereka dah suka..
          dah cinta..
          awak siapa nak pertikaikan nya..

          0
          0
        • kaki_g0ssip! says:

          EH SI SEMAK KT PAGE FS PN ADE JGK KT CNI??? AKU X SUKE DIORG, ADE SSHKN MAK BPK KO KE?? APE KO IGT DLM DUNIA NI KENE SUKA NGN SUMER ORG KE?? LAU GITU, APE KATA KO G SUKE KT PEROGOL,PERAGUT,PEROMPAK YG BYK KT LUAR SANA 2! AKU PN X MRH! SO KLU KO RS KOMEN AKU NI SENAK KN KEMALUAN KO, SILA JGN BACA! SILA BERAMBUS DR PAGE AKU!

          0
          0
        • farisha sandha says:

          page awak?
          perasan nya awak ni..
          ingat BN cover cerita awak ke?
          jika awak rasa awak nak suka perogol, peragut, perompak semua tu…
          tu masalah awak lah ya..
          sebab stacy dan akim bukan nya seperti yang awak senaraikan tu..
          kenapa kemaluan awak senak ya..
          sebab terlampau dengki tengok kan kebahagiaan..
          stacy dan akim..

          0
          0
    • Zul says:

      Dia ckp bahasa pa smpi ko x fhm?

      0
      0
    • matleh says:

      mcm good2 je si fs nih.pyo giler.

      0
      0
      • kaki_g0ssip! says:

        tau xpe!! dy ni sumer artis mcm “BLOOD SUCKER” dy la konon! komen nk mcm bgs!

        0
        0
        • farisha sandha says:

          kaki gossip sayang..
          awak lagi teruk..
          berlagak macam bagus..
          tapi ayat masya allah..
          tak sedar diri langsung..

          0
          0
  21. nani says:

    stacy ni sumber income famili, klu kawin putuslah income kuarga dorang nnti

    0
    0
    • ef..bee..ai says:

      chaq kan ada. lelaki lagi….sama2lah pikul….
      kalo tak menyanyi…bole buat keje lain
      ulat dlm batu pun bole hidup dek….pokoknya usaha & jgn putua asa….
      ada ramai lagi yg less fortunate kat luar sana…

      0
      0
      • farisha sandha says:

        ulay dalam batu memang lah boleh hidup..
        sebab tak bayar rumah, kereta, api air dan sara hidup..
        kita ni manusia tak sama kan..
        sara hidup manusia ni berbeza..
        kalau masih nak guna perumpamaan sebegini..
        rasanya ramai yang nak jadi ulat..
        dari jadi manusia..

        0
        0
        • ef..bee..ai says:

          FS, sebaiknya belajar mengenali diri ya! Belumterlewat agaknya utk balik kesekolah…..
          ulat dlm batu tu selalu berusaha utk hidup. Fikirkan dulu apa yg ko bole isi perut kau kalo kau hidup dlm batu, bayangkan apa yg ko bole makan. Sedangkan kat dunia luar ko tak pernah rasa syukur.
          Kemiskinan, kekurangan, kesempitan bukan menghalang utk berjaya.
          Berfikir sebelum komen dan gunakan akal, jgn setakat sedap jari menaip….
          Gunakan akal dikepala bukan dikepala lutut….

          0
          0
  22. timah says:

    kimcy tu smbungn nama dorang ek..geli btl, klu kawin mesti stcy lasak di ranjang ni..wakakaka

    0
    0
    • xtau says:

      x malu ke ckp stacy camtu?korang sini berani luahkan perasaan kat dunia maya jer..Tp dunia kenyataan???gugup jer lebihh.

      0
      0
  23. gonjeng says:

    akim ni mmg nmpk poyo, aku selalu nmpk dia amik stacy kat airprt..kesian stcy ni family xleh amik ker..mana lah x abis2 gosip

    0
    0
  24. murai says:

    aq baca dlm fb & twitter akim mmg dia syok giler kat stcy, stcy pon dah mengaku..siap panggil stcy ‘ying’ lagi, i love u so much, i will never let u down, sayang ying, yahuu my ying still loves me..now im epi, bnyk bukti dah…siap bagi kucing kat stacy, akim pon ada bela sekor, dating dgn stcy akim bwk adik, stcy sepupu..ni pon akim x pakai cincin masa ni, stacy pon x pakai takut gosip, akim selalu pki topi stacy bagi topi tu stacy selalu pki masa kat af lagi, bnyk kali dia pki, jeket pon dorang selalu share 2gether, selalu dtg umah main badminton bersama2 lagi

    0
    0
  25. songeh says:

    hahahaha…STATEMENT KWN BAIK TU YANG TAK TAHAN LPS TU STCY BOLE CEMBURU PLK DGN KAWAN KARIB…huhuhuhu

    0
    0
    • linda says:

      lagi haru akim fb dia in relationship saper lagi kan..mesti ying dia kan..tlg lah jgn terhegeh2 sgt klu x jadi diri sendiri yg malu

      0
      0
      • jaja says:

        sumer jwpn stacy dah bagi kwn baik, kwn rpt, kwn karib, sahabat baik, rakan rapat , kawan sesama artis, teman rapat, dia x ckp plk teman tapi mesra & biar kami kenal hati budi dulu sbb itu masa dgn nubhn…lps ni korang mengaku jer kekasih..senang citer sbb penat baca gosip korang

        0
        0
        • ehem2 says:

          sebenarnye akim tu yg terhegeh2 report kat media sana sini psl stacy..Stacy xde pun camtu..Start dr sana la media dah syak mereka ni tgh bercinta..Akim tu overr skit..xleh coverline btul la..

          0
          0
        • jaja says:

          stacy cover baik punya dlm hati ada taman..akim plk mmg syok giler kat stcy mana x klu anak dara org dah dia bwk ke hulu hilir lps tu kat xder apa2 yg x tahan tu amik kat airport tu klu setiap kali stacy blk frm sbh, lps tu ckp KWN BAIK

          0
          0
        • burlesque says:

          akim bkn usung stacy sana sini…dia juz tlg mana yg boleh..cuba tanya stacy..mana pegi family dia smpi perlu susahkan akim (maybe akim x rs susah pn..sbb kwn baik katanya kan?)..mana pergi kete stacy? x pelik ke? x pulak family stacy kecoh sbb akim jemput stacy? sbb diorg rs boleh take advantage kat akim kot…erm..ntahla..

          anyway..off topic asal plak ek?
          summary..akim n stacy: sesuai berkwn tp x sesuai berkahwin..=)

          0
          0
        • minah says:

          tgk jer lah..dah abis sepah madu dibuang..xyah poyo sgt akim

          0
          0
  26. yaddy says:

    buruk gila dressing stacy!

    0
    0
  27. zaza says:

    dua-dua masih muda..masih byk komitmen n jauh perjalanan..maybe tu sbb diorg x berani nk terus terang..sbb diorg pn x sure tp masing2 dh jatuh hati kot..=)

    btw, even if stacy kawin dgn sapa pun..nape family stacy perlu risau putus income segala? apa fungsi abg n kakak stacy? diorg pn kuat n sihat boleh bekerja..takkan nk depends kat stacy je? maybe kat sabah peluang keje kurang tp kat KL ni berlambak keje bley buat…

    whereas for akim..he’s a talented boy..tp normallah..budak2..kdg2 dia loud..hanya reporter yg ada motif je kata dia mcm2..some reporters hv a very good feedback for him..ala..reporter kan..suke sensasi..normallah..

    0
    0
    • melani says:

      pandai bos walls kan amik dorang nak lakukn eskrem dorang..siap suap2 lagi mkn eskrem..aku cuma nak pesan kat stcy jer..JANGAN KO MASUK ISLAM SEMATA2 NAK KAWIN

      0
      0
      • mat-gelap says:

        ABG & KAKAK DIA INCOME X LEBAT MCM STACY LAGI SATU DORANG ADA FAMILY MASING2…CUMA AKU KESIAN TNGK STACY NI XDER KWN RPT POMPUAN KAT KL

        0
        0
        • zaza says:

          cmne nk ada kwn rapat if dia asyik menggedik kat akim..ha3..opppss…terlebih sudah…SAF jgn marah..

          dia yg xde effort nk berkwn dgn girls lain..ke hulu ke hilir asyik dgn family je..la ni menyusahkan akim..g berjemput sana sini segala..so..x perlu kesian kot..

          0
          0
      • melon says:

        kalau stacy masuk islam sebab akim nanti, itu tak mustahil.

        tapi yg pasti bila stacy dh msuk islam, sure dia akan rasa indah islam tu sendiri.

        0
        0
        • miza says:

          dua2 sama menggatal & tngk jer stacy masa af..lps tu xder efort nak bwk keta sendiri, sepupu dia tu emileo x reti bwk keta ker

          0
          0
  28. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tk jambu lah si stacy ni….si akim kire ok hensem……

    0
    0
    • ef..bee..ai says:

      tak jambu pd u tapi pd mata silelaki lebih dr jambu. Munkin hatinya pun jambu….
      jeles ke Minah…..
      Dol mana minah….kah3x
      sempoi…………….

      0
      0
  29. melon says:

    X KISAH LA STACY NK KAPEL DGN SAPA2 PUN..YG PENTING STACY TTP NO.1…HEHE..TERLEBEY SUDA

    0
    0
  30. myung dae says:

    biar la.. idop dorg.. bkn igop kome dok komen bukan2 jer… lagi pnas gosip dgr nyer..

    0
    0
  31. syaz says:

    apa yang best dyorg nih ??

    0
    0
  32. Rin says:

    cerita cinta utk mjual aiskrim..

    0
    0
  33. khamasah says:

    hadoi ntah apa2la si stacy pakai baju…………

    minah ni makin lama makin seksi

    0
    0
  34. pneumedic says:

    ok lah tu…nmpak cam sepadan je tu

    0
    0
  35. hana says:

    Statement boring1000xx…
    bukan isu ni da lme berbangkit ke

    tup tap100x bile nak konpem news trus clash… boring!!!!!!

    0
    0
  36. Piston Pecah says:

    aiseh…akim?
    carilah yang lain..haha

    bro nara kan ada!haha

    0
    0
  37. janatrafik says:

    aku tak setuju la akim becinta dgn stacy
    mcm tak ngam..

    cari yang lain la akim..
    stacy very kiut

    0
    0
  38. gadis comel says:

    akim x kiut kerw..hahha

    0
    0
  39. Bull says:

    Semoga Stacy pun memeluk agama Islam nanti..

    0
    0
  40. nur iman islam says:

    jangan la kerana nak mempertahankan pendapat korang tentang artiskesayangan korang sanggup menghina, mencaci, memaki, mengutuk, dan sebagainya pada orang lain. sehingakan ada ayat2 yang menjurus kepada sifat perkauman malah ada yang tanpa segan silu bercakap pasal hal2 dalam kain. kelancangan dalam memberikan pendapat seperti ini lah yang membuatkan kaum lain, bangsa lain dan penganut agama lain memandang kita orang melayu yang beragama islam sebagai orang tak bertamadun. sekiranya dalam hal2 seperti ini pun kita nak bercakaran sesama sendiri, bayangkan betapa mudahnya bangsa kita diperdaya dan agama kita dipermainkan. biar lah kita kita dikenali sebagai bangsa yang tinggi ilmu akalnya. dan jangan lupa sekiranya kita mahu orang lain menghormat kita, hormati lah orang lain. bangsa melayu gagah perkasa, agama pegangannya pula indah, ambil la iktibar dari bangsa maju yang akhlak dan moral anak bangsa mereka runtuh bila mereka mula mengamalkan kebebasan bersuara tanpa memikirkan buruk baiknya kata2 mereka. andai anda bersetuju dengan saya, ambil yang baik, andai tidak simpan kata2 nista dalam diri anda. namun saya doakan siapa pun anda yang membaca moga diberikan kesedaran dan hidayah esok bila anda mula membuka mata dari tidur

    0
    0
  41. lala says:

    inilah pemikiran orang malaysia yang takpernah berubah dalam media industri,bila orang tuh bercinta.sibuk nak jadikan dorang duta.tp orang yg lebih berjaya taknak pulak amek dorg jadikan duta.wtf.

    0
    0
  42. Secret Gurlz says:

    Eyy..tak dew clazz la akim ni ngan si stacy..
    setakat akim jambu ni..
    berlambak lagi kat luar tu stacy oiii..
    tapi,budak jambu gay yg cengeng ni jugak kau nak..
    apa clazz la..
    tp xpe..aku tau..
    korang mesti berpisah juga akhirnya nnti..
    stacy ni kan playgirl…
    lepas sorang…sorang lagi..pastu g kat sorang lg..
    nnti akim..jgn pulak kau bunuh diri kalau clash ngan stacy tuw..
    nubhan tuw pun nasib baik x mati sbb kecewa ngan stacy..kui3

    0
    0
    • FANATIK KIMCY says:

      mulut ko jaga sikit.

      jgn nak salahkan stacy kalau xtahu citer sebenar wey !
      main ckp je.

      sepa rejek sape?
      kalau nub xtahu jaga hati stacy
      jgn salahkan stacy pilih akim yg lebih jujur n syg pada stacy.

      wlupun akim muda, tp lebih MATANG DAN SYG STACY !

      0
      0
    • melon says:

      sah kau ni sabunians yg still takdpt tima hakikat. ble bla !

      0
      0
  43. dua2 aku tak minat

    hahahaha

    0
    0
  44. FANATIK KIMCY says:

    sudah2 la tu.
    even dorg x ngaku bercinta skalipun dorg xpenah los komitmen dlm berkerja.
    tiap hari kerja dorg makin maju, maju,

    tahun ni akim & stacy pun dah nak kuar album sterusnya.
    kerjaya dorg , dorg focus, xkacau org lain pun.

    tak mcm sstgh artis , femes dgn kontroversi !
    boleh blaa !

    yg taksuka tu, bek diam2 je.
    jodoh pertemuan d tgn tuhan,
    siapa korg nk halang ?

    doakan je yg terbaek tuk dorg , ckup !

    0
    0
  45. feisha says:

    da la! stop it la wei..
    biar la dowg nk brcinta ngn spe..
    kte spe nk tentukn hidup owg len..
    biar la akim ngn hidup dye sndiri..kowg x de hak nk tentukan dye patot or x patot nk kpel ngn stacy..

    0
    0
  46. Gila2Comel says:

    adooii . bkan c stacy yg kc tentu mau pakai baju apa . mmg aneh , tp pa bleh buat …

    0
    0
  47. fateha gomez says:

    mmg sesuaii r diorg ni … ` ` ` <3 so sweet :DD

    0
    0
  48. bebby says:

    aikk naa…..durank nyyy mw juwa sibuk sal hal urank…ska ati la ba klw durank brcinta-cintun……tp durank ttp spdn…….

    0
    0