Written by AbangNara | February 23rd, 2011

stacy akim

Mesra semacam je Abang Nara tengok si Akim dengan Stacy ini. Siap main suap-suap aiskrim Cornetto lagi. Dengar khabar-khabar angin bahawa diorang berdua ini bercinta. Benar atau tidak, hanya mereka berdua sahaja yang tahu. Tapi kalau betul, memang sangat sweet kedua-duanya. Comel dan memang sangat padan sesama sendiri.

stacy akim

Apa pun Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada Akim dan Stacy yang dilantik menjadi Duta Walls Cornetto baru. Sesuai sangat dengan tema “Lafazkannya dengan stail Cornetto”. Dan yang terbaru, Cornetto dah ada perisa baru yang diberi nama Cornetto Royale Mixed Berry. Nampak macam sedap dan lazat pulak namanya.

stacy akim

Kalau korang nak menggunakana artis seperti Stacy, Akim, Ana Rafali, Shila dan Tomok untuk meluahkan perasaan anda kepada si dia yang tersayang, belilah aiskrim Cornetto dan gunakan mata terkumpul daripada penutup aiskrim Cornetto untuk membida artis kegemaran anda. More info boleh klik sini.

stacy akim

Apa pendapat korang kalau betul Akim dan Stacy bercinta? Ok ke Ko?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

114 responses to Stacy Dan Akim AF Bercinta? Dilantik Menjadi Duta Walls Cornetto Baru

  1. Paan Jr says:

    ee tak seswaiii~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 8
    • Akim tu muda lagi…perjalanan masih jauh …semoga berjaya…. :-)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
      • belacan~hangus says:

        jauh perjalanan luas pandangan banyak piihan..

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          siyes cakap…x sesuai langsung…..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
        • kay says:

          sokong….!!!!!memang xsesuaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii kan..xde owang lain ker? sepatutnya amiklah artis yg kiut miut ckit..stacy pun baju pun xkena ngan majlis daaaa…akim nie tak pndai bergaya lgsung…molek sgtlah korang berdua. cam mane ley pilih diowang nie..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
      • love doctor says:

        dah tau lame dah dorg ni bercinta, ahaha. bukan cover lagi, mmg terang2. aritu pun akim follow stacy g sabah sume. aiyoo. tgk sini la camne artis ley bercinta

        arifjer [dot] blogspot [dot] com

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
    • zey says:

      eleh. depa memang dah lama couple larr,

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • sabun fab says:

      ap ke pesen baju si stacy ni. akim n stacy sesuai ke tak lain kire, baju stacy makin lama makin pelik.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
      • anti-sabun fab says:

        Ha’ah la lupa la.. bapak kau yg bg stacy duit beli baju rupanya….. hahaha… sukati dia la bodo!!

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • Ehem ehem says:

      lantak ko la artis. bercinta macam nak rak, kontroversi sana-sini. Malas da nk tau sesuwai ke tidak. lantak la bro!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  2. dark28angel says:

    ok2…chumel jew tgk…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 11
  3. mia airis says:

    mcamane ngan aishah,..?
    sweet jw memory tu…
    tapi law tak de jodoh tak pewla…
    stacy pun ok… dua2 mantap..!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
  4. ef..bee..ai says:

    bole lah ba….
    kalo benar….belajo dulu Islam ya bah…..
    jgn sesekali nak jadi Islam krn Akim ya bah….
    aku doa2kan bah…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 7
    • singa tido says:

      tutup mana2 yang terdedah,tejojo,tersembul tu dulu….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 10
      • ehem2 says:

        statement yg sungguh kurang ajar..X malu tol ckp org camtu..Stacy,biarlah apa org nk ckp..Stacy masih muda lagi..Jgn difikirkan sgt benda2 camni k?Gud luck girl!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 10
    • goyang2 says:

      such a rude comment.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 7
      • linda says:

        aku sokong jer..stacy ni seksi sgt…menari rupa tu gak

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
        • mat-pit says:

          aku sokong ko linda…show dia mcm tu jer..xder perubahan..nyanyi lagu baru kapsul tu hancus

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • BabieOwl says:

      Ef..bee ai Bodo. kalau nda pdai ckp sabah tu jgnla mo trip ya? Bida ko tau ka? Suka hati ko ja letak “bah” mn2. ih. Jijik tul. Pleeaseee deh.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. zidan72 says:

    kalau bercinta..muka berseri jer..
    lepas tu dapat pulak kontrak duta…air krim..bestnye

    http://bit.ly/gBjNyY

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  6. are-da17 says:

    mmg aku mnat ngan diorg nie…. tp an law da thap nk bcnte…. eeee x stju lgsung…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
  7. tijah says:

    ni gimik jer ni..bukan betui pun ..kalo betui pun nanti mesti class kan..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  8. meow says:

    err..tk sesuai kot klu bcinta. sekadar rakan baik boleh la

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  9. fifi says:

    gimik jer dorang ni..lemas baca gosip pasal 2 org ni

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  10. Kasih says:

    muda lg… juah lg perjalanan… tp kalo dh suka sama suka apa salah nya kan…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
  11. riza says:

    mmg bercinta tapi biasalah retis coverline..stacy pon dah mengaku cemburu kat akim klu ada pompuan nak kwn dgn dia..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  12. oying says:

    emm..cm x sesuai jer kalo bcinta
    teman tp mesra pn orait gak..
    tp kalo da jodoh, x ke mana gak kn..heeheh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  13. salad says:

    xsesuai lah….diaorg blainan agama

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
    • gong says:

      xsemstinya laa..aduyaiii..apelaa…haha…skng ni tamil kawin mlayu, china kawin malyu ade je…. bukak la mindaa skit~~sigh~

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
      • nanako says:

        mmg la bukak minda, tapi lately, yang masuk islam tu sebab nak kawin je. yang sedia islam tu terus hanyut ikut dunia kapir. minum toksah cakap dah, dah cam air mineral dibuatnya.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  14. kiki says:

    puppy lover tngk jer lah..stacy plk x abis2 gosip

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  15. andy says:

    akim & stacy mmg tgh angau tapi yg lawak ckp ‘kwn baik’ padahal kat luar mcm belangkas

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  16. iqa says:

    dah lama baca psl gosip dorang ni..x sesuai langsung & satu lagi ingat senang nak suruh org convert ker

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  17. gerald says:

    org sabah x suka dorang ni couple..haha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
  18. fidah says:

    ko sbb lain agama, muda lagi plus stacy nmpk gedik sgt

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  19. FANATIK KIMCY says:

    SAPA CKP ORANG SABAH TAK SUKA ?

    KAMI SOKONG KIMCY ! GO BABY GO !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
  20. kaki_g0ssip! says:

    AKIM NI BKN KE SLALU ADE ATTITUDE PROBLEM NGN REPORTER??? PAPEPUN AKU X MINAT AKIM.. STACY PN MINAT LAGU2 DY JE! TIME NYANYI MMG BEST, TIME CKP HAREM 1 BENDA X PHM BAH!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
    • kaki_lalak says:

      hmmm..sorang poyo, sorang gedik..mengaku jer lah bercinta kan kuarga dah restu, takut peminat lari ker

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
      • kaki_g0ssip! says:

        TULA. NGADE KN. JAP KATA CINTA, JAP X. LEMPANG LAJU2 BRU TAU!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
        • murai says:

          aku baca paper akim ckp nak bawa hubungan dorang ke satu tahap yg memberi makna dlam hidup dorang..nak kawin ke akim..budak2 skrg ni

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • kaki_g0ssip! says:

          bgsla lau nk kawin.. xde la kes artis b’sekedudukan la, artis gugur anak harem la.. yg pntg akim kena la pndi bimbing stacy yg bakal mualaf tu..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • farisha sandha says:

          amboi kaki gossip..
          awak ni memang pandai mengata orang ya..
          tak sedar diri betul..
          sana sini awak bergossip..
          kalau tak faham apa yang stacy cakap, diam2 sudah..
          tak suka hakim dengan stacy, tutup mata sudah..
          mereka dah suka..
          dah cinta..
          awak siapa nak pertikaikan nya..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
        • kaki_g0ssip! says:

          EH SI SEMAK KT PAGE FS PN ADE JGK KT CNI??? AKU X SUKE DIORG, ADE SSHKN MAK BPK KO KE?? APE KO IGT DLM DUNIA NI KENE SUKA NGN SUMER ORG KE?? LAU GITU, APE KATA KO G SUKE KT PEROGOL,PERAGUT,PEROMPAK YG BYK KT LUAR SANA 2! AKU PN X MRH! SO KLU KO RS KOMEN AKU NI SENAK KN KEMALUAN KO, SILA JGN BACA! SILA BERAMBUS DR PAGE AKU!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
        • farisha sandha says:

          page awak?
          perasan nya awak ni..
          ingat BN cover cerita awak ke?
          jika awak rasa awak nak suka perogol, peragut, perompak semua tu…
          tu masalah awak lah ya..
          sebab stacy dan akim bukan nya seperti yang awak senaraikan tu..
          kenapa kemaluan awak senak ya..
          sebab terlampau dengki tengok kan kebahagiaan..
          stacy dan akim..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
    • Zul says:

      Dia ckp bahasa pa smpi ko x fhm?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • matleh says:

      mcm good2 je si fs nih.pyo giler.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • kaki_g0ssip! says:

        tau xpe!! dy ni sumer artis mcm “BLOOD SUCKER” dy la konon! komen nk mcm bgs!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
        • farisha sandha says:

          kaki gossip sayang..
          awak lagi teruk..
          berlagak macam bagus..
          tapi ayat masya allah..
          tak sedar diri langsung..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  21. nani says:

    stacy ni sumber income famili, klu kawin putuslah income kuarga dorang nnti

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • ef..bee..ai says:

      chaq kan ada. lelaki lagi….sama2lah pikul….
      kalo tak menyanyi…bole buat keje lain
      ulat dlm batu pun bole hidup dek….pokoknya usaha & jgn putua asa….
      ada ramai lagi yg less fortunate kat luar sana…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • farisha sandha says:

        ulay dalam batu memang lah boleh hidup..
        sebab tak bayar rumah, kereta, api air dan sara hidup..
        kita ni manusia tak sama kan..
        sara hidup manusia ni berbeza..
        kalau masih nak guna perumpamaan sebegini..
        rasanya ramai yang nak jadi ulat..
        dari jadi manusia..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
        • ef..bee..ai says:

          FS, sebaiknya belajar mengenali diri ya! Belumterlewat agaknya utk balik kesekolah…..
          ulat dlm batu tu selalu berusaha utk hidup. Fikirkan dulu apa yg ko bole isi perut kau kalo kau hidup dlm batu, bayangkan apa yg ko bole makan. Sedangkan kat dunia luar ko tak pernah rasa syukur.
          Kemiskinan, kekurangan, kesempitan bukan menghalang utk berjaya.
          Berfikir sebelum komen dan gunakan akal, jgn setakat sedap jari menaip….
          Gunakan akal dikepala bukan dikepala lutut….

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  22. timah says:

    kimcy tu smbungn nama dorang ek..geli btl, klu kawin mesti stcy lasak di ranjang ni..wakakaka

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
    • xtau says:

      x malu ke ckp stacy camtu?korang sini berani luahkan perasaan kat dunia maya jer..Tp dunia kenyataan???gugup jer lebihh.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  23. gonjeng says:

    akim ni mmg nmpk poyo, aku selalu nmpk dia amik stacy kat airprt..kesian stcy ni family xleh amik ker..mana lah x abis2 gosip

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  24. murai says:

    aq baca dlm fb & twitter akim mmg dia syok giler kat stcy, stcy pon dah mengaku..siap panggil stcy ‘ying’ lagi, i love u so much, i will never let u down, sayang ying, yahuu my ying still loves me..now im epi, bnyk bukti dah…siap bagi kucing kat stacy, akim pon ada bela sekor, dating dgn stcy akim bwk adik, stcy sepupu..ni pon akim x pakai cincin masa ni, stacy pon x pakai takut gosip, akim selalu pki topi stacy bagi topi tu stacy selalu pki masa kat af lagi, bnyk kali dia pki, jeket pon dorang selalu share 2gether, selalu dtg umah main badminton bersama2 lagi

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  25. songeh says:

    hahahaha…STATEMENT KWN BAIK TU YANG TAK TAHAN LPS TU STCY BOLE CEMBURU PLK DGN KAWAN KARIB…huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • linda says:

      lagi haru akim fb dia in relationship saper lagi kan..mesti ying dia kan..tlg lah jgn terhegeh2 sgt klu x jadi diri sendiri yg malu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • jaja says:

        sumer jwpn stacy dah bagi kwn baik, kwn rpt, kwn karib, sahabat baik, rakan rapat , kawan sesama artis, teman rapat, dia x ckp plk teman tapi mesra & biar kami kenal hati budi dulu sbb itu masa dgn nubhn…lps ni korang mengaku jer kekasih..senang citer sbb penat baca gosip korang

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • ehem2 says:

          sebenarnye akim tu yg terhegeh2 report kat media sana sini psl stacy..Stacy xde pun camtu..Start dr sana la media dah syak mereka ni tgh bercinta..Akim tu overr skit..xleh coverline btul la..

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
        • jaja says:

          stacy cover baik punya dlm hati ada taman..akim plk mmg syok giler kat stcy mana x klu anak dara org dah dia bwk ke hulu hilir lps tu kat xder apa2 yg x tahan tu amik kat airport tu klu setiap kali stacy blk frm sbh, lps tu ckp KWN BAIK

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • burlesque says:

          akim bkn usung stacy sana sini…dia juz tlg mana yg boleh..cuba tanya stacy..mana pegi family dia smpi perlu susahkan akim (maybe akim x rs susah pn..sbb kwn baik katanya kan?)..mana pergi kete stacy? x pelik ke? x pulak family stacy kecoh sbb akim jemput stacy? sbb diorg rs boleh take advantage kat akim kot…erm..ntahla..

          anyway..off topic asal plak ek?
          summary..akim n stacy: sesuai berkwn tp x sesuai berkahwin..=)

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • minah says:

          tgk jer lah..dah abis sepah madu dibuang..xyah poyo sgt akim

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. yaddy says:

    buruk gila dressing stacy!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  27. zaza says:

    dua-dua masih muda..masih byk komitmen n jauh perjalanan..maybe tu sbb diorg x berani nk terus terang..sbb diorg pn x sure tp masing2 dh jatuh hati kot..=)

    btw, even if stacy kawin dgn sapa pun..nape family stacy perlu risau putus income segala? apa fungsi abg n kakak stacy? diorg pn kuat n sihat boleh bekerja..takkan nk depends kat stacy je? maybe kat sabah peluang keje kurang tp kat KL ni berlambak keje bley buat…

    whereas for akim..he’s a talented boy..tp normallah..budak2..kdg2 dia loud..hanya reporter yg ada motif je kata dia mcm2..some reporters hv a very good feedback for him..ala..reporter kan..suke sensasi..normallah..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • melani says:

      pandai bos walls kan amik dorang nak lakukn eskrem dorang..siap suap2 lagi mkn eskrem..aku cuma nak pesan kat stcy jer..JANGAN KO MASUK ISLAM SEMATA2 NAK KAWIN

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • mat-gelap says:

        ABG & KAKAK DIA INCOME X LEBAT MCM STACY LAGI SATU DORANG ADA FAMILY MASING2…CUMA AKU KESIAN TNGK STACY NI XDER KWN RPT POMPUAN KAT KL

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • zaza says:

          cmne nk ada kwn rapat if dia asyik menggedik kat akim..ha3..opppss…terlebih sudah…SAF jgn marah..

          dia yg xde effort nk berkwn dgn girls lain..ke hulu ke hilir asyik dgn family je..la ni menyusahkan akim..g berjemput sana sini segala..so..x perlu kesian kot..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • melon says:

        kalau stacy masuk islam sebab akim nanti, itu tak mustahil.

        tapi yg pasti bila stacy dh msuk islam, sure dia akan rasa indah islam tu sendiri.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miza says:

          dua2 sama menggatal & tngk jer stacy masa af..lps tu xder efort nak bwk keta sendiri, sepupu dia tu emileo x reti bwk keta ker

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tk jambu lah si stacy ni….si akim kire ok hensem……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
    • ef..bee..ai says:

      tak jambu pd u tapi pd mata silelaki lebih dr jambu. Munkin hatinya pun jambu….
      jeles ke Minah…..
      Dol mana minah….kah3x
      sempoi…………….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • boom says:

        dia lasak yob! ..watpe nk jambu2

        lasak diluar lasak dikatil..

        fuh! wat project pasti gempak!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  29. melon says:

    X KISAH LA STACY NK KAPEL DGN SAPA2 PUN..YG PENTING STACY TTP NO.1…HEHE..TERLEBEY SUDA

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  30. myung dae says:

    biar la.. idop dorg.. bkn igop kome dok komen bukan2 jer… lagi pnas gosip dgr nyer..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  31. syaz says:

    apa yang best dyorg nih ??

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  32. Rin says:

    cerita cinta utk mjual aiskrim..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  33. khamasah says:

    hadoi ntah apa2la si stacy pakai baju…………

    minah ni makin lama makin seksi

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  34. pneumedic says:

    ok lah tu…nmpak cam sepadan je tu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  35. hana says:

    Statement boring1000xx…
    bukan isu ni da lme berbangkit ke

    tup tap100x bile nak konpem news trus clash… boring!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  36. Piston Pecah says:

    aiseh…akim?
    carilah yang lain..haha

    bro nara kan ada!haha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  37. janatrafik says:

    aku tak setuju la akim becinta dgn stacy
    mcm tak ngam..

    cari yang lain la akim..
    stacy very kiut

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  38. gadis comel says:

    akim x kiut kerw..hahha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  39. Bull says:

    Semoga Stacy pun memeluk agama Islam nanti..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Bull says:

      Semoga Stacy pun memeluk agama Islam nanti pun kena dislike? Hehe.. Takkan nak biarkan dia je..Mesti bagi semangat supaya beliau memeluk agama Islam..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  40. nur iman islam says:

    jangan la kerana nak mempertahankan pendapat korang tentang artiskesayangan korang sanggup menghina, mencaci, memaki, mengutuk, dan sebagainya pada orang lain. sehingakan ada ayat2 yang menjurus kepada sifat perkauman malah ada yang tanpa segan silu bercakap pasal hal2 dalam kain. kelancangan dalam memberikan pendapat seperti ini lah yang membuatkan kaum lain, bangsa lain dan penganut agama lain memandang kita orang melayu yang beragama islam sebagai orang tak bertamadun. sekiranya dalam hal2 seperti ini pun kita nak bercakaran sesama sendiri, bayangkan betapa mudahnya bangsa kita diperdaya dan agama kita dipermainkan. biar lah kita kita dikenali sebagai bangsa yang tinggi ilmu akalnya. dan jangan lupa sekiranya kita mahu orang lain menghormat kita, hormati lah orang lain. bangsa melayu gagah perkasa, agama pegangannya pula indah, ambil la iktibar dari bangsa maju yang akhlak dan moral anak bangsa mereka runtuh bila mereka mula mengamalkan kebebasan bersuara tanpa memikirkan buruk baiknya kata2 mereka. andai anda bersetuju dengan saya, ambil yang baik, andai tidak simpan kata2 nista dalam diri anda. namun saya doakan siapa pun anda yang membaca moga diberikan kesedaran dan hidayah esok bila anda mula membuka mata dari tidur

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  41. lala says:

    inilah pemikiran orang malaysia yang takpernah berubah dalam media industri,bila orang tuh bercinta.sibuk nak jadikan dorang duta.tp orang yg lebih berjaya taknak pulak amek dorg jadikan duta.wtf.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  42. Secret Gurlz says:

    Eyy..tak dew clazz la akim ni ngan si stacy..
    setakat akim jambu ni..
    berlambak lagi kat luar tu stacy oiii..
    tapi,budak jambu gay yg cengeng ni jugak kau nak..
    apa clazz la..
    tp xpe..aku tau..
    korang mesti berpisah juga akhirnya nnti..
    stacy ni kan playgirl…
    lepas sorang…sorang lagi..pastu g kat sorang lg..
    nnti akim..jgn pulak kau bunuh diri kalau clash ngan stacy tuw..
    nubhan tuw pun nasib baik x mati sbb kecewa ngan stacy..kui3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • FANATIK KIMCY says:

      mulut ko jaga sikit.

      jgn nak salahkan stacy kalau xtahu citer sebenar wey !
      main ckp je.

      sepa rejek sape?
      kalau nub xtahu jaga hati stacy
      jgn salahkan stacy pilih akim yg lebih jujur n syg pada stacy.

      wlupun akim muda, tp lebih MATANG DAN SYG STACY !

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • melon says:

      sah kau ni sabunians yg still takdpt tima hakikat. ble bla !

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. dua2 aku tak minat

    hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. FANATIK KIMCY says:

    sudah2 la tu.
    even dorg x ngaku bercinta skalipun dorg xpenah los komitmen dlm berkerja.
    tiap hari kerja dorg makin maju, maju,

    tahun ni akim & stacy pun dah nak kuar album sterusnya.
    kerjaya dorg , dorg focus, xkacau org lain pun.

    tak mcm sstgh artis , femes dgn kontroversi !
    boleh blaa !

    yg taksuka tu, bek diam2 je.
    jodoh pertemuan d tgn tuhan,
    siapa korg nk halang ?

    doakan je yg terbaek tuk dorg , ckup !

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  45. feisha says:

    da la! stop it la wei..
    biar la dowg nk brcinta ngn spe..
    kte spe nk tentukn hidup owg len..
    biar la akim ngn hidup dye sndiri..kowg x de hak nk tentukan dye patot or x patot nk kpel ngn stacy..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Gila2Comel says:

    adooii . bkan c stacy yg kc tentu mau pakai baju apa . mmg aneh , tp pa bleh buat …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. fateha gomez says:

    mmg sesuaii r diorg ni … ` ` ` <3 so sweet :DD

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. bebby says:

    aikk naa…..durank nyyy mw juwa sibuk sal hal urank…ska ati la ba klw durank brcinta-cintun……tp durank ttp spdn…….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0