Written by AbangNara | April 3rd, 2009

Sorry buat semua yang tertunggu-tunggu update. Cerita hangat ada tapi masa yang tak ada. Setiap hari pun balik pukul 2 3 pagi dari kerja. So mintak maaf banyak-banyak.

Sabtu Ahad ini akan update banyak-banyak untuk semua. Tungguuuuuuuuu ye.

P.S: Ada orang rindu ke nak tunggu update dari kami? Heheheh

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to Sorry Tak Ada Update, Sibuk Tahap Gila-Gila

  1. flower says:

    mesti la flower rindu gosip2 dr beautifulnara nih..tertggu2 gak mana la gosip2 nih..
    ape pon i sokong beautifulnara.com..

  2. jue says:

    rindu beb, aku dah la siap buat link beautiful nara kat tepi blog, punya la pelik apsal dari semalam citer pasal yatt je..

    RINDU..nak gosiippp lagiiii :D

  3. .Rosemary. says:

    Yes..!!Sememangnya kami menunggu n merindui update dr beautifulnara..

  4. gojesh_ayu says:

    rindu lar..
    gosip sume latest2 jew..
    cpt2 update okep..

    x)

  5. nana says:

    alang2 balik kul 2 3 pagi…balik je keje lepas subuh…

  6. saloa mambok says:

    rindu gak ni…(eh dah bape komen aku ni..kot2 lah leh tambah menambah. dapat adiah dr nara..wlapon komen “sampah”..opsss! )

  7. eton(bknnamasebenar) says:

    tau xpe..
    ari2 aku bukak blog ni,cte yg sme jep..
    buhsan aku..
    cpt lew update wahai beautiful nara

  8. chantek says:

    ish…mesti la rindu2 sgt…tiap minit check kat blog ni…ade ke tak gosip terbaru…

  9. lilies says:

    Hurmm..lilies rindu gak ar…

  10. ain says:

    admin…jgn gila ya…nti xdak la org nk update cita2 pns nti
    ok kmi sbr mnunggu

  11. garfield_82 says:

    RINDU LA WEHH..AKU YANG PALING WINDU SEKALI,HEHHAHAHA…

  12. pulut says:

    sibuk tahap giler-giler tu camna….sempat solat tak…solat jangan tinggal yeeee…

  13. bass AP says:

    sibuk eeehhhh… hua hua hua….

  14. ain says:

    tersibukkkkkkkk la sgt nya
    hrp kta smua sbr mnunggu

  15. kami dah kembali semula.. harap enjoy gossip daripada kami :):)