Written by AbangNara | January 3rd, 2014

Seorang demi seorang ahli Girl’s Generation/SNSD tampil membuat pengakuan mengenai percintaan mereka. Kalau sebelum ini dunia Kpop digemparkan dengan hubungan Yoona dan Lee Seung Gi, hari ini seorang lagi ahli SNSD iaitu Sooyoung telah disahkan mempunyai hubungan cinta dengan Jung Kyung Ho.

sooyoung jung kyung ho

Dilaporkan bahawa mereka berdua pernah bercinta dan putus sebelum ini. Nampaknya jodoh di antara mereka sangat kuat dan kini kembali bercinta semula. Sooyoung berusia 24 tahun sementara Jung Kyung Ho berusia 31 tahun. Sebelum bertukar menjadi hubungan percintaan, mereka berdua rapat sebagai junior dan senior.

sooyoung jung kyung ho

Adakah tahun 2014 akan menyaksikan kesemua ahli SNSD mempunyai teman lelaki? Sama-samalah kita nantikan. Apa pun semoga percintaan ini tidak akan menghalang perkembangan karier mereka. Tahniah diucapkan buat Sooyoung dan Jung Kyung Ho.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to Sooyoung SNSD & Jung Kyung Ho Disahkan Sedang Bercinta

  1. sooyoung says:

    hmmmm…

    0

    0
    • Olga says:

      RETIS CINA BUKIT LAGI

      0

      0
      • Olga says:

        retis k-pop ni kalo aku berlanggar bahu kat tepi jalan pun aku ingat cina bukit jual ikan je…

        0

        0
    • Olga says:

      NARA LEPAS NI KO PUBLISH CITER NORLIA GHANI NGN EBBY YUS BERCINTA PLAK K

      0

      0
      • lady gaga suke kentut says:

        menarik jugak… ce abg nara buat mcm ola ckp..mesti gempak semalaysia hahahahhaa

        0

        0
    • One Direction says:

      muka orang korea sangat hodoh, buat surgery kalau jatuh atas lantai comfirm hancur plastik hidung, mata, dahi, bibir, tetek, jubo semua fake korea ni. org bodoh sekolah fail jer layan kpop ni. hapuskan kpop asian muka hodoh monyet asian

      0

      0
      • One Direction says:

        kpop ni tiru One Direction ada ramai members, One Direction kan famous seluruh dunia..of course lah kpop bodoh copy One Direction, fuck korea pergi mampos lah..tak ada idea sendiri tiru 1D, nanti mesti ada fans kpop monyet asian muka hodoh tu dislike komen aku

        0

        0
        • one direction pondan says:

          one direction wujud tahun bila? kpop snsd wujud tahun berapa? cer kira. fanatik one direction memang lembu

          0

          0
        • choiiii says:

          one direction GAY~~~

          0

          0
        • zaia says:

          ko ni pun..kalau ye pun fanatik 1D janganla jauh sngt berangan tu…
          ko ni mesti budak baru nak tumbuh bulu, tak pernah ku terfikir ada orang yang berfikir kpop tiru one direction. one direction masih baru nak ujibakat, snsd tu dah popular pun..aku bukan la fanatik kpop pun tapi dah terang2 benda bongok statement ko ni buat jari aku gatal je bila tengok benda2 bongok semacam ni..

          0

          0
        • One Direction says:

          kpop kau tu yg gay bapak segala gay, yg perempuan pulak bapak segala plastic. hidung fake, hapuskan kpop, sungguh najis

          0

          0
        • 1danakharam says:

          hahahaha. dari mana kau dapat info kpop tiru 1d? mesti kau ni budak darjah empat baru kenal dunia lepastu ikut orang main minat je 1d tanpa tahu asal usul. kahkah. aku agak kpop wujud sebelum kau lahir dekat dunia ni. Nasib baik terwujud jugak engkau ni.

          0

          0
        • n.a says:

          ko la hodoh…bodoh punya budak….1d tu yg tiru kpop…dah la bnyak scandal…..bodoh punya budak separuh matang…bulu pon x tumbuh nk kecoh……fuck 1d habis citer……..ko ni msti budak ketinggalan zaman…puiittt

          0

          0
      • zaia says:

        tak semua..ada juga yang cantik asli..

        0

        0
  2. Anonymous says:

    BANG NARA NI CITA RETIS MALAYSIA PN X ABIS DH SEBUK CITE PASAL RETIS KOREA PLK….

    0

    0
  3. skali skala says:

    heroin cite dating agency cyrano kan??

    0

    0
  4. jijie says:

    berita lps ni.. yuri snsd bercinta dengan actor lee kwang soo..

    bestnya kalau betul..suka tengok depa dlm running man :’)

    0

    0
  5. Kay says:

    Takpe,Seohyun still ade lagi

    0

    0
  6. mak esah says:

    sejak bila la abg nara ni ber’k-pop…haisshhhh

    0

    0
  7. lalaland says:

    sejak bila pulak BN tkr jadi allkpop nih??

    0

    0
  8. yong ena says:

    i tak kisah pon dorang nak becinta..tp i kisah of seohyun becinta dengan yonghwa.. oh goguma! haha

    0

    0
  9. yong ena says:

    i kisah if seohyun snsd becinta dengan yonghwa jee,,, oh goguma couple!

    0

    0
  10. kpopers says:

    Daebak!!! Saranghaeyo!

    0

    0
  11. skali skala says:

    Olga ko kena release skit elektron sebab ko terlalu negetive~~

    0

    0
  12. no name says:

    i don’t give a shit….

    0

    0
  13. SONE says:

    Nak tgok kid leader pulak lepas ni! Arghhh taeyeon!

    0

    0
  14. Hyoyoyo says:

    My baby Hyoyeon next plis~

    0

    0
    • One Direction says:

      muka kau sangat plastic. pergi mampos lah korea

      0

      0
      • 1D pondan says:

        to one direction pondan yang baru nak tumbuh bulu = Kesian kau dik, mesti baru nak tumbuh bulu eh? Muka kau mesti huduh sebab tu sibuk mengate orang. diorang kapir takpe. Mu tu perangai huduh, muka huduh, otak pun bodoh. Ade ke bagi statement kpop tiru 1d, lawak sial.

        0

        0
  15. anon says:

    Apalah Nara ni, takde ke cerita artis2 malaysia yg sensasi drp duk siar cerita artis mata sepet dua ekor ni. Berlambak2 lagi cerita lain.

    0

    0
  16. mizz says:

    kpopo rambut senget ni pun nak update ke…
    geli doh

    0

    0
    • kucing says:

      nmpk sgt kau ni tak up to date…..yg kau ckp rambut senget tu fashion rambut yg latest ok, bukan kt Korea jer, Jepun, US dan di negara2 maju memang buat style macam tu, kat Malaysia pun berlambak style mcm tu, aku sebenarnya lagi geli dgn org ketinggalan zaman mcm kau ni..ada hati nak bash org lain..puuihhh !

      0

      0
      • mizz says:

        nmpk sgt cik kucing fanatik giler dgn kpopo…
        nmpk sgt giler dgn rambut senget siap update byk negara..
        nmpk sgt maju ke depan selari dgn budaya kpopo…
        ni mst jenis klu jumpa rambut senget mata sepet terjerit2 tergedik2 ni kann…
        xpe dik akk faham…

        0

        0
        • Husna says:

          asal rambut senget je kpop…open minded lah mak cik, cuba lah sesekali pergi salon or beli magazine, cer tgk model omputih style rambut mcm mana..rambut senget jugak, soal mata sepet tu ciptaan Allah..aku tak berani nak kutuk, oh btw…aku bukan kpopper tapi student fashion

          0

          0
        • mizz says:

          ye makcik x open minded sgt dgn budaya kpopo ni nak..
          lupa plak makcik nak letak in bracket (rambut senget kpopo)
          alahai dik non..makcik sikit pun x kutuk mata sepet tu…adik kena blaja ayat2 sarcastik lbh dalam lagi ye…
          maaf ye dik makcik ni tak se ‘parti’ dgn koorg…

          0

          0
  17. MAXMORA says:

    citer k- pop buat apo?? kan tau hal ehwal dia orang pun..kalau tangkap khalwat pun ada org kisah…

    0

    0
  18. […] Sooyoung SNSD & Jung Kyung Ho Disahkan Sedang Bercinta (41) […]

    0

    0
  19. It’s very easy to find out any topic on web as compared to books, as I found
    this article at tis site.

    0

    0