Written by Bella | July 5th, 2017

Ini adalah satu berita gembira buat peminat drama Korea, Descendants of The Sun apabila dua pelakon utamanya Song Joong Ki dan Song Hye Kyo mengesahkan bakal berkahwin pada 31 Oktober ini.  Berita tersebut disahkan sendiri oleh wakil daripada agensi masing-masing.

Because marriage is not so simple but rather involves both of the family, we were very careful with everything – it is a very sensitive and significant moment in everyone’s life and that is why we’re giving out this statement now. We hope everyone understands. We would like to ask for many blessings for the beautiful future of the two individuals, and the two actors will also share the news with their fans.

Beberapa sumber juga mengatakan mereka berdua mula bercinta sejak tahun 2015 semasa dalam penggambaran drama DOTS. Walaubagaimanapun, sebelum ini Song Joong Ki dan Song Hye Kyo menafikan setiap gosip percintaan antara mereka berdua.

Tahniah kepada  Song Joong Ki dan Song Hye Kyo, keserasian dan kemesraan mereka berdua memang tidak dapat disangkal lagi. Semoga berbahagia.

Sumber Berita : All Kpop

21 responses to Song Joong Ki Dan Song Hye Kyo Bakal Berkahwin 31 Oktober Ini

  1. wekkkkkkk says:

    kata citer / blok retis malaysia..korean ni malaysian ke..

    nara demam sbb pokai lpas raya

    6

    4
  2. w.a.m says:

    cute couple

    5

    0
  3. dah bau nasi myk says:

    #songsongcouple

    2

    0
  4. noona says:

    I superlike this news! they both really professional on announcing their relationship and future plan.
    congratulations for both of you!

    12

    0
  5. Anonymous says:

    tak kenal…korea muka plastik lebih kurang termasuklah nama drg

    10

    14
    • kepoci says:

      test

      0

      1
    • Cik bunga says:

      Tah, ko memandai je ckp diorg plastik. Diorg ni natural la. Dah x tau pasal artis korea. Ko senyap jela. Pi layan cite melayu ja. Suka buat conclusion sendiri. Pirah~ bukan semua artis korea tu fake. Ko lain kali buat research sikit b4 cakap. Main sedap mulut ja

      19

      1
    • Anonymous says:

      tak semua korea buat plastic surgery. mcm artis kita juga tgk pic dulu hitam, berminyak, sekarang cantik giler putih melepak

      11

      0
    • Anonymous says:

      carilah nama korean artist with natural beauty berapa kerat je..melayu je bekap drg natural..dah biasa hidup diperbodohkan..besok2 dorang ngaku buat pembedahan jgk kalau yg jenis jujur…

      11

      7
      • Mat Terengganu suka nasi ayam says:

        bodo nyer kau ni… lantak dorang lah nak natural ke surgery ke hape.
        Citer “descendants of the sun” tu memang best. Drama melayu mana ada buat citer macam tu . Drama melayu hanya pandai buat cerita sampai terpegang kopek …kahkahkahkah.

        7

        0
        • Anonymous says:

          citer melayu mmg merepek dr novel citer celah kangkang bini org tak puas dgn laki sendiri pun…tak minat pun cerita melayu…tapi kalo korean tu dgn muka asal drg ada org kita nak ngadap walaupun jln cerita best???

          0

          1
    • nana says:

      dorang ni pelakon.. tak kisahla muka diorang plastik ke apa.. tapi diorang popular sebab drama diorang best.. bukan mcm drama melayu hero seorang cinderella la.. tahpape..

      5

      0
  6. loyalmalaysian says:

    so happy for them

    6

    0
  7. Anonymous says:

    sesekali boleh je nara share artis korea..ramai je peminat drama korea kat sini..yang tak minat diam2 sudahlah ok.

    13

    0
  8. mak c kina says:

    titer cuker cangat….
    aku still cannot move on dgn DOTS & #songsongcouple walaupun hampir 2 thn berlalu

    6

    0
  9. IpMan says:

    Wondering how much dey paid Despatch for not releasing their dating photos to the public?
    Nevertheless, im happy for both of them.

    Also. Nara, please, dont ever take news source from Allkpop. use Soompi instead.

    3

    0
  10. Hmm says:

    Jdi wedding of d year

    4

    0

Leave a Comment

Optional