Written by AbangNara | December 14th, 2016

Selepas pemergian Gary, kini tiba giliran Song Ji Hyo dan Kim Jong Kook pula untuk menamatkan penampilan mereka di Running Man. Ji Hyo dan Jong Kook telah mengesahkan bahawa mereka bakal meninggalkan Running Man. Namun tarikh akhir kemunculan mereka masih belum ditentukan. Sebelum ini, peminat Running Man telah dikejutkan dengan pemergian Gary yang mahu menumpukan perhatian kepada kerjaya muziknya.

ji hyo jong kook leaves running man
Berita sedih ini telah disahkan oleh kedua-dua agensi yang menjaga Song Ji Hyo dan Kim Jong Kook. Kemungkinan besar pada tahun hadapan, Running Man akan muncul dengan beberapa wajah baru. Desas-desus menyatakan bahawa Kang Ho Dong bakal menjadi ahli Running Man yang baru.

running man

Nampaknya selepas 6 tahun bersama-sama, ahli kumpulan Running Man kini telah mula membawa haluan masing-masing. Tidak semua benda akan kekal abadi buat selamanya, lebih-lebih lagi program hiburan seperti Running Man. Pasti ramai yang bersedih dengan berita ini. Namun itulah kehidupan. Good luck and all the best untuk Song Ji Hyo dan Kim Jong Kook. Terima kasih kerana menghiburkan kami selama ini.

16 responses to Song Ji Hyo & Kim Jong Kook Bakal Tinggalkan Running Man

  1. RM says:

    acik dah tuoooo..keh3

    4

    0
  2. Poms says:

    Running Man won’t be the same without these two. Gary quit pun dah rasa kehilangan gila. Inikan pulak kalau Ace Ji-hyo dgn Kapten Jong-kook bla. Aiyoo

    21

    0
    • RMfans says:

      Kepada peminat2 Running Man sila bersiap sediala sbb ada kemungkinan rancangan ni akan dibubar terus, even ada muka baru peminat akan still compare dgn muka lama..ye la da 6taun duk ngadap muka sama bila tuka muka baru mesti ada yg komplen..arap2 seblm dorang bubar rm akan ada special episode dgn cast2 asal

      16

      0
  3. Anonymous says:

    I’m happy Jongkook is leaving. He’s not as young as he used to be and his body has limits. He can’t always do what everybody expects. I also think it’s time for him to focus on himself

    13

    0
  4. Shhh says:

    Dulu masa mula org sibuk tgk running man ..msa tu rancangan ni dh popular tahun 2012 klao tak silap aku..tpi aku bru suka tgk dri tahun 2014…mula2 tgk satu episode..mmg tekekeh aku ketwa..tu pun tgk kt umah adik..sejak itu tgk dri episode ke episoed..gigih cri fakta pasal RM termasuk ahli2 dia..paling aku sukai..KANG GARY sebb dia bukan jenis lelaki yg bising2..pastu dia agak hensem gak..walaupun org kata dia hodoh..tpi aku suka sikap dia..aku cri episode lama2 sbb gary jugak…ni satu2 variety show yg aku minat…then bru musik dorg…lgu2 kpop sedap gak lama2 dgr…cuma drama dn filem je aku kureng..kalo da train to busan sbb nk tgk gong yoo..bila gary mmg dh ilang seri..tpi sblm tu aku dh jrg tgk rm yg bru sbb masih tgk episode lama..awal tahun ni aku gigh bukak channel 393 tu sb seblm ni tk langgan pun…semua tgk online..menyesal pulak bukak channel 393 tu..sbb RM yg bru dh tak seronok..tgk sbb ada gary…skrg ni episode bru mcm tk best..then guest ramai sgt ..lbih kepada nk perkenalkan dorg sahaja..lgi ramai guest jdi tk seronok…

    7

    0
  5. KOOKIE FANS says:

    skank RM da x se best dl.. sejak tukar producer ke pengarah ntah.. yg dulu best happening byk elemen suspen.. klako… skank dan bosan.. lepas gary keluar lg bertambah bosan.. dl best aggresif..

    10

    0
  6. fanatikRM says:

    running man should stop kalau betul kim jong kook dengan song ji hyo keluar . kalau diteruskan pun dan ditambahkan ahli baru , ranking RM lepasni akan jatuh merundum . kehilangan gary di running man sudah cukup menyedihkan hati peminat running man dan monday couple inikan pula kehilangan 3 orang ahli running man yang kuat dan banyak memberi impak kepada peminat di seluruh dunia . kalau macam ni running man better ending dan tidak akan keluarkan sesiapa anggota nya , ianya akan lebih memuaskan hati ramai ahli peminat running man seluruh dunia . RUNNING MAN always kekal dihati kami dengan hanya anggotanya YOO JAESUK , KJK , SONG JI HYO, LEE KWANG SOO , KANG GARY , HAHA and JI SUKJIN

    17

    0
  7. Anonymous says:

    Gary yg pantas
    Jongkook yg kuat
    Jihyo yg bertuah

    Tinggal la geng malang dan saling mengkhianat

    16

    0
  8. mama danish says:

    mmg terasa bila gary keluar dr running man..sekarang giliran KJK n SJH ..hhuuhuhuuh..saya lebih suka running man yang lama dulu..mmg terbaik n lucu bila mereka 7bersama..

    8

    0
  9. faiq says:

    running man takkan se best selalunya without kmjongkook or gary or jihyo .
    better stop the shows .
    its better .

    3

    0
  10. bawang says:

    Maka, dgn trsiarnya berita ini.. harga bawang merah akan naik besok. Sekian.

    1

    4
  11. Fan song jihyo says:

    No, actually sbs kicked them out from the show. Both agency already released out the statement, jihyo and jongkook didnt even know about this. Now we are just waiting for the explanation from sbs production crew regarding this issue. The representative of jihyo also said they cannot give any comment about jihyo’s feeling right now. Its totally sad for both of them.

    5

    0
  12. Anonymous says:

    Hurm…program infinite challenge 10 tahun masih bertahan wlaupon ahli2 dorg mmg xhensem..so..bye2 RM

    3

    0