Written by Bella | April 28th, 2017

Tujuh bulan mendirikan rumah tangga bersama Nazim Othman, pelakon Bella Dally memberitahu beliau tidak pernah merasa tertekan apabila diasak dengan soalan tentang  cahaya mata.

Buat Bella, setiap pertanyaan itu adalah doa buat beliau dan suami. Menurut Bella, mereka berdua tidak pernah merancang tentang soal zuriat dan menyerahkan perkara itu kepada Allah SWT. Jika ada rezeki dalam masa terdekat mereka akan menerimanya.

Usia perkahwinan kami pun baharu tujuh bulan. Jadi, soalan sebegitu tidak memberi tekanan. Saya juga lihat ia sebagai doa serta keprihatinan peminat buat saya dan Nazim. Kami juga tidak mempunyai sebarang perancangan, sebaliknya menyerah hal itu kepada-Nya. Lucu juga apabila saya mendapat komen sama ada hamil selepas baju yang digayakan di Instagram nampak kembung pada bahagian perut.

InshaAllah,  satu hari nanti pasti Bella dan Nazim akan dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata. Teruskan berdoa buat mereka berdua.

Sumber Berita : BH ONLINE

20 responses to Soalan Tentang Cahaya Mata Adalah Doa Daripada Peminat – Bella Dally

  1. Anonymous says:

    gebunya muka si laki…

    4

    2
  2. Anonymous says:

    Cantiknya bella.

    5

    2
  3. Anonymous says:

    natural beauty..

    7

    1
  4. nok gebuzzz says:

    sweet jer dyorg ni…tapi muka suami lagi gebu dari muka bini,laki pulak kaki selfie…tapi xp la…dyorg ni low profile kot…saya doakan semoga cepat2 dpt baby ye..

    8

    3
  5. Anonymous says:

    org melayu galak tanya bab buat anak je…jaga anak tak hirau pun..
    yg drg tau meroyan bila taska buat hal…

    18

    0
  6. Eyeee says:

    Muka aku pon tak peloles macam abang najim seman ni..
    jeles nyaaaa >.<

    3

    0
    • anti hati kotor says:

      tuduh tanpa bukti tu fitnah namanya tau..jangan nanti merangkak kat sana nak cari dia mintak maaf..

      9

      1
    • Masri27 says:

      siapa gay? Nazim? saya rasa dia bukan gay, kalau orang tuduh dia gay kerana fizikalnya, macam tak adil la pulak, setiap orang berhak mendapatkan kebahagian. biarlah mereka suami isteri hidup bahagia, cakap yang baik-baik, doakan yang baik-baik.

      14

      2
  7. Anonymous says:

    ada soalan mencabar lg tak wartawan. Apa sangat soalan kau tu tanya rezeki Allah nak bagi

    2

    0
  8. nyah says:

    mat kunyit kawin nak cover ni kannnn

    10

    0
  9. senjakala says:

    kunyit ke lengkuas ke atau halia sekali pun ko ada bukti kukuh ke nyah?

    6

    2
  10. Tonili says:

    Rileks bella..sy lhwin 10bln br lkt..dlm pd tu sekliling duk tny bl nk ngdung…org skliling prihatin

    4

    1
  11. Rita says:

    Gay ke…khunsa ke…melayu2 mmg suka cari berita sampai ke lubang jubur org. Tu semua kt atas jenis pencium taik!

    2

    2
  12. ryu says:

    suami sy lebih kurang mcm si nazim nila….hensem..manis..suka selfie (kadang publish kadang simpan sndiri je)..jauh tinggalkan istri yg muka biase2 je ni..tp ok je normal..korang ni jgn la judge people by cover je..skrg org laki pn pndai jaga muka n wangi2 taw

    0

    0

Leave a Comment

Optional