Written by Bella | April 28th, 2017

Tujuh bulan mendirikan rumah tangga bersama Nazim Othman, pelakon Bella Dally memberitahu beliau tidak pernah merasa tertekan apabila diasak dengan soalan tentang  cahaya mata.

Buat Bella, setiap pertanyaan itu adalah doa buat beliau dan suami. Menurut Bella, mereka berdua tidak pernah merancang tentang soal zuriat dan menyerahkan perkara itu kepada Allah SWT. Jika ada rezeki dalam masa terdekat mereka akan menerimanya.

Usia perkahwinan kami pun baharu tujuh bulan. Jadi, soalan sebegitu tidak memberi tekanan. Saya juga lihat ia sebagai doa serta keprihatinan peminat buat saya dan Nazim. Kami juga tidak mempunyai sebarang perancangan, sebaliknya menyerah hal itu kepada-Nya. Lucu juga apabila saya mendapat komen sama ada hamil selepas baju yang digayakan di Instagram nampak kembung pada bahagian perut.

InshaAllah,  satu hari nanti pasti Bella dan Nazim akan dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata. Teruskan berdoa buat mereka berdua.

Sumber Berita : BH ONLINE

[jetpack-related-posts]

25 responses to Soalan Tentang Cahaya Mata Adalah Doa Daripada Peminat – Bella Dally

  1. Anonymous says:

    gebunya muka si laki…

    4

    2
    • Anonymous says:

      no offense…x minat hero jantan muka mulus mcm korea.
      nmpk lembik.

      4

      1
      • Anonymous says:

        takde artis lain ke?cerita la pasal rosnah mat aris ke..wan maimunah ke..norlia ghani ke..

        2

        2
        • Zasss says:

          Habis tu dah takde cerita pasal diorang. Ko nk Nara up story “Rosnah Mat Aris makan cekodok pisang semalam” atau “Norlia Ghani pergi kedai beli beras”… mcm tu ke?

          14

          0
    • Anonymous says:

      si nazim ni gay kan b4 kawin ngan bella?

      2

      3
    • Lucky says:

      Super infvimatroe writing; keep it up.

      0

      0
    • paidia xalarwste ligaki… eimai apo kontinh perioxh kai exw mathei ti exei ginei apo prwto xeri.. auth i kopela mia xara goustare otan to ekane.. alla argotera matheuthke san mikrh koinwnia pou einai.. kai ti mporouse na pei stin mana tis ektos tou oti tin biasan.. kai etsi ksekinhse olh i istoria.. eksallou oi dikastes eixan to video sta xeria tous opote mporousan na krinoun kai kalutera!!

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Cantiknya bella.

    5

    2
  3. Anonymous says:

    natural beauty..

    7

    1
  4. nok gebuzzz says:

    sweet jer dyorg ni…tapi muka suami lagi gebu dari muka bini,laki pulak kaki selfie…tapi xp la…dyorg ni low profile kot…saya doakan semoga cepat2 dpt baby ye..

    8

    3
  5. Anonymous says:

    org melayu galak tanya bab buat anak je…jaga anak tak hirau pun..
    yg drg tau meroyan bila taska buat hal…

    18

    0
    • Estella says:

      Il calendario Maya, Tzolkin, non annuncia la fine del mondo entro il 2012 bensì la fine dell’Era dell’Oro e l’ingresso nella successiva Era denominata “dell’Acquario”, secondo il loro metodo di suddivisione temporale etc etc. Basta informarsi per capire che qualcuno ha (volutamente?) male intutpretato.Saleri.

      0

      0
    • Sawsan, thank you so much for the award! Made my night when I read that.I love this salad. Eggplant is one of my favorites too and this sounds right up my alley. I’m going to have to find some pom molasses now. The mint sounds fabulous in this too. Thanks again and congrats on your well-deserved awards.

      0

      0
    • 10LevelRiches is a great money maker in that you only pay $20 ONE TIME, and you collect $15 over and over again.I have tested the software you will receive from first level (after you pay $20), and it is a widget where you can add products from Amazon and Ebay, based on a keyword you choose. The widget is great tool for bloggers.

      0

      0
  6. Eyeee says:

    Muka aku pon tak peloles macam abang najim seman ni..
    jeles nyaaaa >.<

    3

    0
    • anti hati kotor says:

      tuduh tanpa bukti tu fitnah namanya tau..jangan nanti merangkak kat sana nak cari dia mintak maaf..

      9

      1
    • Masri27 says:

      siapa gay? Nazim? saya rasa dia bukan gay, kalau orang tuduh dia gay kerana fizikalnya, macam tak adil la pulak, setiap orang berhak mendapatkan kebahagian. biarlah mereka suami isteri hidup bahagia, cakap yang baik-baik, doakan yang baik-baik.

      14

      2
  7. Anonymous says:

    ada soalan mencabar lg tak wartawan. Apa sangat soalan kau tu tanya rezeki Allah nak bagi

    2

    0
  8. nyah says:

    mat kunyit kawin nak cover ni kannnn

    10

    0
  9. senjakala says:

    kunyit ke lengkuas ke atau halia sekali pun ko ada bukti kukuh ke nyah?

    6

    2
  10. Tonili says:

    Rileks bella..sy lhwin 10bln br lkt..dlm pd tu sekliling duk tny bl nk ngdung…org skliling prihatin

    4

    1
  11. Rita says:

    Gay ke…khunsa ke…melayu2 mmg suka cari berita sampai ke lubang jubur org. Tu semua kt atas jenis pencium taik!

    2

    2
  12. ryu says:

    suami sy lebih kurang mcm si nazim nila….hensem..manis..suka selfie (kadang publish kadang simpan sndiri je)..jauh tinggalkan istri yg muka biase2 je ni..tp ok je normal..korang ni jgn la judge people by cover je..skrg org laki pn pndai jaga muka n wangi2 taw

    0

    0

Leave a Comment

Optional