Written by AbangNara | December 13th, 2010

gambar perkahwinan marion caunter sm nasaruddin

Akhirnya bulan Disember sudah pun tiba. Hari bahagia buat SM Nasarudin dan Marion Caunter bakal tiba tak lama lagi. Kalau tak silap tekaan kami, rasanya mereka berdua bakal bergelar suami pada hujung minggu ini. Sebabnya Marion Caunter kata yang mereka bakal dinikahkan secara “private” pertengahan bulan Disember. So hujung minggu ini yang paling logik di akal kami ini.

Di bawah adalah press statement dari Marion Caunter dan SM Nasarudin berkaitan dengan majlis perkahwinan mereka. Diorang berdua buat press statement dalam Bahasa English so kami pun tempek yang dalam Bahasa Inggeris gak. Takut kalau translate tersalah maknanya pulak. Almaklumlah English kami nie broken sikit.

[note]

In relation to the high level of interest in our impending wedding, it is with great joy that we announce our upcoming marriage in December 2010. We will be solemnized at a private ‘akad nikah’ ceremony in mid-December 2010. We are pleased that our family, friends, close business associates and dignitaries will be able to join us in celebration of our union.We would also like to thank you the media for your support and for respecting our privacy as we prepare for this joyous occasion, and also the public for their well-wishes[/note]

Kepada SM Nasaruddin dan Marion Caunter, selamat menjalani kehidupan baru sebagai seorang suami isteri. All the best and kami doakan kebahagian anda berdua.

Update: Reception 18hb Disember akan dilakukan di Hotel Mandarin Oriental.

Baca Yang Ini Pulak:-

206 responses to SM Nasarudin Dan Marion Caunter Bakal Bernikah Secara Private

  1. Loq says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 31
    • Congmamanyabudi says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 18
      • http://brumas778.blogspot.com/2010/12/kejadian-malaikat.html2/12-barisan-manusia-menuju-ke-akhirat.html says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
    • nooriesz says:

      ikhlas ke dier msk islam…??
      or msk islam sbb nk kahwin dgn org kaya???
      wallahuallam…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 19
      • BumbleBee says:

        ikhlas x ikhlas…bukan kter yg akan jadi ‘hakim’ kt sana nnt….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 5
      • http://tahiyyatalqulub.blogspot.com/2010/12/12-barisan-manusia-menuju-ke-akhirat.html says:

        xpyhla nak persoal ikhlas ke xikhlas die, yg penting ader sorg lg masuk islam..alhmdllahhh…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 5
      • zzz says:

        ko tu ikhlas sgat ke??dah jadi mukmin sjati?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 17
        • Kak Tipah Tipong says:

          Abang Nasir baik..tak sombong…couple nie best. Sebab tu Marion boleh naik cepat..

          Tahniah..jangan seksi2 sangat lah ya.. :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 8
        • gilo says:

          “..jangan seksi2 sangat lah ya.”.
          ingatkan nak pesan….jangan seks2 sangat lah ya.
          keh keh….

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
      • nooriesz says:

        aku ckp sbb aku penah tgk benda cmni……
        jgn fikir msk islam sbb nk kawen jer..
        sbb kwn aku ni pun camtu jugak…
        mentang2 member anak org kaya..
        bler da cerai convert blk agama laen..
        sdib baek xder anak..
        tp aku mengaku la bkn semuanyer camtu..
        ade gak yg da convert islam lps tu jd penceramah cm ustaz ravi dgn ustaz ridhuan tee..
        pd aku diorg mmg antara penceramah yg TERBAIK!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
        • damai says:

          insyaallah dia takkan convert balik. sama2 lah kita doakan yang terbaik untuk dia bukan lagi menghina

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Mariah Curry says:

      Macam nie baru dikatakan ‘professional’ !!!!

      Suka ngan si Mario nie…kat luar cantik, baik & tak menyombong..selamba aja.

      Tahniah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 13
      • tania says:

        Mario suka sgt tayang ketiak..noh…pahal?
        betino ni..mmg suke yg kaya aja..nk buat private mesti kes de minum wine hai…mcm2 noh?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 10
        • dyan says:

          eleh.. macam je kau tau party die ade minum2 wine.. pandai2 je lau kan.. die ade bgtau kau ke? tak baik nak fitnah2 org.. dosa…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • ryanna sikres says:

          ni lg tambah dosa sebab membuat andaian dan tuduhan tidak berasas.Nampaknya smo ni dengki sebab Marion dp berkahwin dgn seorang jutawan..ni dikatakan jodoh diarang..pasrah n terima saja dan berdoa utk kebahgiaan diarang tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Kitaro says:

    aik.. apa pun tahniah gak la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. .benci artis. says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 82
    • silentgirl says:

      knape kampung ‘benci artis’? tp marion ni ade isu kan dgn abg sm nasarudin ni? wahhh..kawen laki kaya! msti asek tukar kete je..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  4. chenta says:

    dn selamat menjadi muslim yg btul2 muslim oke marion….
    ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  5. dah convert kah? good luck marion, all the best!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  6. mek ju says:

    tahniah……

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 12
  7. eliz says:

    guys, congrates :)
    makesure u guide marion in a good and islamic way

    cheers :P

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  8. ahkak jenab says:

    takut kontroversi lah tu yg kawen private sgt2… nasiblah duit byk, 10 keturunan pun x habis…

    tp marion dh masuk Islam lum?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  9. theversys says:

    yang pasti 18hb ni majlis dorang..hmmm best of luck ..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  10. Miss pocO says:

    hurmmm…happy always… :)

    p/s : gmbr marion je ke cik abg? seksi lg…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
    • songsang says:

      ms. poco nie cam sama je ngan misssuka masak tu.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • miss suka masak says:

        kalau kteorg sama pon ada masalah ker??

        erm nak jadik problem gak ker..

        miss mcm da meluat jek ngan bn 2 3 arini..

        poco…………..im out of here

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. zzz says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 17
    • Capri says:

      hadei.. ramai xsuka marion dikata cantik. uii marion, kalau la ko baca, sure ko nye tahap perasan tu ada kurang sket.

      (mode: nyampah tgk dia mengacara E News Asia.. agak gedik)

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Truthhurts says:

        minta maaf tapi dah memang tk cantik tk kan nak tipu pulak. dia ni bukan cut out to be a pengacara la. aku tak suka suara dia d mana2 pon. satu lagi fake slang dia adoi! Kot si Nasa je yg minat…haha/ Hope she stays home jadi tai-tai slepas ni, kasi la org lain yg betul deserving. dah cukup kaya pon.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  12. Lemon Tak Cukup Masam says:

    haiii….melepas laaaa aku….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
  13. Halim says:

    tukar kereta macam tukar baju la lepas ni..hehehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  14. zuanzuan says:

    …..tahniah, hope jgn wat wedding cam adik perempuan dia ( nur nadia ) yg ala2x fairytale, langsung xde adat dan budaya org melayu…..islam lagi xde….( ade ke patut after lafaz nikah diorg tepuk tangan)….sian arwah sm nasimudin taw anak dia wat cam gitu….bukan ape, or bukan islam pun tanya nape perkahwinan (video) adik dia cam gitu….bukan islam pon kawin ikut adat dan budaya mrk yg sebetul2nya….plz jaga nama baik keluarga espcly arwah ayah dia yg cukup dihormati dan disegani….malu weh kita org islam

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 178 Thumb down 33
    • didi says:

      aah,setuju..byk video kawen org kaya aku tgk lepas nikah je tepuk..xtau la nape diorg tepuk?ada yg aku xbole blah pengantin laki lepas kadi ckp sah je trus buat gaya YESS(yg ni video aqasha)..tu siyes xbole blah..excited sgt kot..hhhu..kalo tgk kt website manggis ada byk video yg mostly lepas nikah tepuk.(cth video putri azalea adik jejai)…agak xmanis la..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  15. zuanzuan says:

    …hai baru 18 org respon da ade 23 org dislike….pelik tol aku….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
    • zzz says:

      pkai browser byk2 then dislike byk kali. HAHA

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 7
    • bunga says:

      tak semestinye org yg masuk BN nie nak bagi comment.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
      • perindu misssukamasak says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 68
        • xx says:

          betul2..ak sebelum ni..hari2 bukak bn baru skang nak komen..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • anonymous says:

          ley lak cm 2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • laila majnun says:

          apa lak tak leh lak
          aku dah start suka perindu….berterus terang dan straight to the point….lelaki yg mudah difahami dan pandai berkarya…idea dia banyak mencurah2 dan dpt dilahirkan dlm bentuk madah yg berhelah…hahaha

          kalau miss tu reject you, i ada ni menunggu…

          minat kat perindu…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • miss suka masak says:

          lalila..

          u ambk jela perindu 2…

          nama miss da busuk kat sini..hurm

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Miss suka masak create watak says:

          Aikkk… Create peminat Perindu pulak… Main wayang la kau ni minah senget…!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. Gerrard says:

    tahniah2, ^_^

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
  17. xx says:

    hensemmm..kaye..sape tak nak oii

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  18. umie says:

    adehh,melayu yg sopan dan solehah dh pupus ka kt dunia nih??tgk la marion nih,dh msuk islam pown,xtukar penampilan..tetap seksi..kalo tukar agama sbb nk kwen je,haish lu pkir la sndiri…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 5
    • dadu says:

      mcm tak ada pulak melayu muslimah yg seksi.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
      • Mellynda says:

        yolah..sokong dadu…rasanye.. ramai lg artis yg sejak azalinya islam tapi seksi x hengat..yg penting ati dia ikhlas nk convert islam n bkn semata2 sbb nk kwin..bab berpakaian tu pandai2la husband dia nsht nnt…tu tanggungjwb hsband dia.lgpun aku percy..kalo laki tu betul2 sygkan wife dia mst laki2 xkan bg istrinye too sexy dpn lelaki lain.. btol x?

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  19. tepong says:

    sgt cantik. hope kekal lama. jgn ikut resam artis dh la. lg2 yg lain2 agama n bangsa ni. byk kes dh.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
  20. hijau says:

    tak suke die gnt sarimah dalam bggest loser

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 7
    • min says:

      betul.mmg xbest die ganti sarimah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • HAHA says:

        yup betul tu.. sarimah dlu kan berisi n kurus kemudiannya.. so dia lbh sesuai jd host rncgn tu.. si marion ni alahai kerempeng je aq tgk.. tp xpela, rezki dia.. apa pun congratz to her, akhirnya dpt gak kawin ngn SM nasarudin tu (tgu n lihat)….

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • tania says:

      setuju dia mcm kayu la ganti sarimah best sikit…marion ckp tah pahape…bengong..kawin dgn org islam kena ikhlas…peluk agama islam…suami pn kena la tanggunjawap…malu…la klr betina pki tak sopan…perempuan je bole digelar perempuan…klu yg seksi2 baik cina,india dll bole gelar jantina binatang…noh!!!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  21. miss suka masak says:

    hope nasarudin dapat bimbing marion dalam mendalami islam….

    alhamdulillah..

    sama2la kita menerima ngan hati terbuka seorang saudara islam yang baru….

    by d way pe nama islam marion erk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 4
    • miss suka masak says:

      salam..

      pls lah..

      miss xdak masa la nak buat kerja2 xbfaedah camnie…

      tolong lah..

      miss sendiri xkenal ngan encik perindu 2 n yang ngaku ex miss 2 ntah sape2 ntah..

      4 info…

      im single but not available..

      n i dont have much time la nak menyamar2 camni..

      looser~~~

      nie pon baru join bn coz bkesempatan…

      so pls la..

      stop it..

      xkisah la perindu or ex miss 2 pls..

      jgn hiruk pikuk kan keadaan kat sini..

      org dah bagi tanggapan buruk kat miss..

      pls..

      if u all toll2 admire miss tlg hentikan semua nie…

      miss xnak benda nie jadi isu..

      ag1…

      lam entry ngangkung 2 sape2 jek yang menyamar jadi ex miss pls k..

      tlg hentikan…

      xlarat da nak baca ayat2 jiwang yang ntah dari mana 2..

      lam entry becca 2 pon sama…

      siapa encik perindu 2>??

      if u toll2 wujud…

      jgn melarikan diri..

      xsuka r camnie..

      ada someone yang da take advantage bila miss hilang jap dari bn..

      hope u munculkan diri u…encik perindu..

      xsuka la camnie…

      org da pikir bukan2 pasal miss…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 15
      • perindu misssukamasak says:

        gadisku..
        xpe kalu rasa xselesa ngan kehadiran saya..abaikan jek
        perindu cuma nak jelaskan.
        yang perindu jatoh cinta pada miss..
        penulisan miss..
        dan hope dapat kenal ngan lebih dekat lagi.
        miss xperlu salahkan poco dan kasih
        diorg kawan2 perindu
        diorg yang tolong perindu utk jejak miss
        pcayala
        perindu wujud dan akan teros
        mengikuti pkembangan miss.
        perindu cuma nak miss tau
        tiap saat yang blalu sgt2 bmakna buat perindu
        miss nak marah2 perindu pon tpulang itu hak miss
        tapi perindu tetap akan kejar miss
        perindu hanya manusia biasa
        xperlu la miss nak rasa tgugat dan sakit hati dgn komen2 yang mengutuk
        tpulang.
        jgn salahkan poco n kasih yer
        dia 2 kawan baik perindu
        yang sentiasa support dan tlg perindu
        bagi nasihat
        jika miss xsuka
        abaikan jek kahadiran perindu kat sini
        tapi perindu tetap akan komen disini dgn menggunakan nick nie
        samada miss suka atau x
        perindu nak sgt kenal miss lebih dekat
        dan perindu sgt2 pasti yang hati perindu xsilap
        moga miss tabah mhadapi hari mendatang
        dan tahniah ye dapat naib johan kat pertandingan 2\
        nanti kalu kte jumpa
        nak miss masak best2 utk perindu
        salam sayang..sang perindu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 38
        • capri says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 68
        • Miss pocO says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 111
        • perindu misssukamasak says:

          capri..
          agak2nya gadis ak 2 sweet x cam penulisan dia.haha
          poco
          jgnla nangis
          ak xde sebalah ko la nk lapkan airmata ko 2.
          poco thanx yer
          ko byk bantu ak\
          tjamx sgt2

          Hot debate. What do you think? Thumb up 44 Thumb down 43
        • gilo says:

          hahahaaaa……emo semcm je miss syok masak tu…..hehe….org cuit sikit2 pun nak kesah..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 3
        • miss suka masak says:

          miss xemo lah
          tapi ntahla

          hard 2 explain

          miss xnak org2 lam bn nie salah anggap kat miss

          u baca sendiri kan comment encik perindu 2

          seram miss

          kalu niat dia ikhlas 2 xpela

          tapi skang takot kerana comment2 dia 2 ramai lak yang xsuka miss…

          hope keadaan jadi cerah cam dulu..

          2 encik perindu..

          kalu yer pon suka penulisan miss xyahla sampai ayat bjiwang2 yer..hehe

          seram miss…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 0
        • RiRi says:

          miss suke masak dh de peminat la…hehehe…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 34 Thumb down 25
        • Linez says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 59
        • miss suka masak says:

          riri sayang…

          lama xnampak..

          g mana???busy kat opis keww…

          bukan peminat 2…ntah2 encik perindu 2 pompuan kot..
          saje kot nak kenakan miss..hhaha

          2linez..

          apa ek u cuba maksudkan??

          kalu nak tuduh saya pon teroskan la yer..

          saya da jelaskan saya bukan encik perindu 2..

          up 2 u lah nak pikir apa pon

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
        • Kasih says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 31
        • gurly says:

          DAH2 LA AYT GELI KO TU MISSUKAMASAK=PERINDUMISSUKAMASAK=EXMISSUKAMASAKK! KANTOI DA KO ORG YG SAME DLM ENTRY MARIA FARIDA N SHAH..BLE KO TLUPE NK TUKA NICK BODOH KAU TU!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • Kesian Perindu aka Miss suka masak gila glamer & kurang kasih sayang... says:

          Sah diorang org yg sama.. 1.sbb bila sorang x komen.. Yg lain sume x muncul.. ex miss suka masak, gyuri, perindu, miss suka masak, anti caldina & lawak la korang tu org yg sama…! 2.Bila sorang komen yg lain ngikut cuma jarak masa tu ada skit.. Cth komen gyuri ngan perindu dekat2 time dia.. Ada satu tu perndu komen 2.30am, bpe min gyuri reply plak.. Wahh ‘sepakat’ yek layan bn smpai 2 pagi..! Bley refer time diorng komen.. Huhuu.. 3.Cara perindu komen tu memang mcm pmpuan.. Jarang lelaki komen pmpuan kaw kaw especially bab pose, muka plastik etc.. n jarang laki nk tgok citer melayu (mcm komen perindu) cuba korang baca komen dia.. X nmpak ayat lelaki pun, excpt dia pggil Nara ‘kau’ atau dia sebut pasal ‘peluh jantan’ yg memang saje dsebut utk pbodohkan org… Lain2 komen dia psal entry memang obvious ayat pmpuan.. Aku tau la sbb aku pmpuan… 4. Komen sokong dia atau komen dia sume bnyk like, komen hantam sume dia dislike bnyak2.. Bukak browser bnyak2 then kau bley cuba click like bnyk kali.. 5.miss suka masak suka type sbaris then x hbis komen dia type lain2 baris.. Cuba tgok perindu nyer komen pun camtu.. Hmm jarang org nk type style camtu kan.. Soo obvious lar.. Kalo nk nyamar pun jgn over la tnjuk mcm angau gila saje.. (gaya komen mcm Aries April) kalo korang pnah tgok dia komen.. dia pun gila glamer n gedik jugak cari boypren kat bn ni… Agak lar…! Haha… Sah x logik nk angau sakan kat bn dah tu siap letak nick nama Perindu MSM.. Gila syok sendiri la budak nih…! Dh kntoi lgi xnk ngaku..!

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
        • miss suka masak says:

          gurly..

          i xde masalah ngan u so sila jgn cari pasal ngan i..

          i xkenal pon u…

          kata la nak kata apa pon selagi u mampu…

          tuduhlah……..

          kebenaran tetap wujud

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
        • miss suka masak says:

          Kesian Perindu aka Miss suka masak gila glamer & kurang kasih sayang…

          byknya huraian u tentang i……

          sgt2 ambk berat yer u pasal i..

          thanx 4 dat…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
        • perindu misssukamasak says:

          kasih…………poco..
          ramai benci aku kat sini dan makcik gurly xbenti2 cari pasal lagi dgn aku.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • abarage says:

          kalo nk bercinta berambusla dr entry ni.nk muntah aku baca ayat ko.perindu=misssukamasak.LOSER.nk cr perhatian n kasih sayang org.oii nara komen mcm ni ko xnk blok lak!!!! tido ke?.apsal komen aku asik awaiting moderation je?lupa lak nara nk suruh kroni2 dia je yg komen.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • perindu misssukamasak says:

          haha sian ko abarage ,paham2 jela kalau comment xdterima 2.lu ada otak.pikir lah bai

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • juli says:

          jgn la berdrama kt sini wei,…nk cintan cintu, tak yah bk heboh kt sini

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  22. Bigeyes-lover says:

    she’s going to give him freakin ugly kids!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 5
  23. capri says:

    tak minat sgt marion ni. plus mcm dia sorg je yg kepoh psl nak kawen, sampai cari wedding gown kat LA (duuh! rizalman/calvin thoo punya lg lawa). patutla sm faisal sindir.

    apa2 pun selamat berumahtangga. kahwin ni bukan sekadar nak senang. perlu ada pengisian. hopefully they will not add to the list of divorced artistes. and hopefully the hubby will guide her to know islam better.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • makan says:

      tp aku rase mane-mane wedding pon pengantin perempuan yang kepoh/busy..yang lelaki relax je..serahkan semue dekat perempuan..buktinye dekat FB tu bersepah perempuan yang dekat wallnye tulis “nak cari barang hantaran dengan cik tunang” “nak pg fitting baju dengan encik tunang” macam-macam lagi la..and standard la ko rase marion ni kepoh sebab die tu celebrity orang kenal..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. abeng says:

    Baguslah tak la bzina lagi.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  25. katak kodok says:

    Melengkapkan syarat… Kekadang Muslim convert ni lebih alim dr Muslim dari azali.. Semuanya dari hati sendiri..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • mak says:

      tengok gambar dia dgn mat tu d tatlerball 2010 ball bukan main terror dedah lagi. Cam ni Islam? my big fat ass la. tapi betul bagus la tak berzina lagi.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
  26. farapink says:

    lawa ler kaler lipstick match ngan baju..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  27. mandy says:

    cantik ( cantik ke??) d luar je tapi dah blajar cebok tak? ew…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  28. abg rambut segak says:

    hahaha…jiwang tol.
    well done perindu “misssukamasak”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 3
    • perindu misssukamasak says:

      ko mcm perli aku jek.haha
      xde makna pon aku nak jiwang2 bro
      ikhlas 2

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
  29. saya comei says:

    senang hidup dapat laki hensem,kaya lak tu..rezeki ko marion huhu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  30. Cilipadi says:

    Korang ni(bagi yg mgtuk tu) tkyah lah nk kutuk2 baju n keseksian c marion ni,org kita sendri lahir muslim artis bgsa kita sendiri pun bukan main seksinya,malunya nak kutuk bgsa lain seksi pdahal org kita muslim sejati “berbogel”depan mata setiap masa.doakan je kebahagian dioarng dh lah.buka hati utk mjdi muslim sejati kita sama doakan utk dia,org lain n paling penting utk diri kita sendiri itu lebih baik dri mgutk mcm lah kita ni dh cukup baik.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 47
  31. miparaestosnerotas says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 14
  32. Orang Kampung says:

    dia tak mau kasi tau nama islam dia kew….?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  33. Reena says:

    Hopefully kekal selamanya…jgn kawin sebab harta atau paras rupa jer..anyway semua tu pinjaman semata-mata. Beringat-ingatla kita..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  34. Nek Wan says:

    Kepada Nasir kami ucapkan tahniah tapi ingin memberi sedikit saja ingatan, harta yang berlambak tu boleh habis jika kita terlalu obses dengan kecantikan seorang perempuan. Maka ingatlah allah jangan membelakangkan allah, junjung lah agama kita, sayangilah agama kita. Walau macamana moden pun kita ingatlah Allah. Alhamdulilah semuanya akan ok.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
  35. Nyampah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 95
    • garam says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 49
      • perindu misssukamasak says:

        salah ke aku nak cari jodoh lam ruangan bn nie?
        em yala kan aku kan teruna xlaku
        jadi terpaksa la muka tembok ngorat misssukamasak lam nie
        dah yang 2 je ak bkenan
        tapi xpe;
        kalu nyampah dislike la komen ak yer

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 157 Thumb down 46
        • Aku benci manusia perasan says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 177
        • laila majnun says:

          janganlah kondem perindu…itu hak dia lah apa yang dia nak taip kat sini….korang ada ke idea nak tulis panjang2 macam perindu ?…tak semua org bole buat tau

          lagi pon di tgh dilamun cinta …biarlah …dia setakat meluah apa yg terbuku dihati…sekurang2nya ringan sikit beban yg dia tanggung….korang tolong lah faham sikit dan bertolak ansur…tak suka baca skip saja..tak susah kan….

          aku simpati dgn perindu sbb cinta dia nampak macam tak berbalas…..usah frust ya perindu….aku minat kat kau….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
        • Kesian Perindu aka Miss suka masak gila glamer & kurang kasih sayang... says:

          Perindu dah create nick lain plak dah.. Laila Majnun.. X bley blah.. Cara ko komen sama jek.. Adoyai…

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • perindu misssukamasak says:

          laila..time kasih..aku sgt mhargainya.
          aku dah penat actually nak layan semua nie

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  36. mudy says:

    bagusla, at least nampak yg nasa tak main2..tak mcm lelaki lain bercinta lama mcm nak rak, time kawin ikut pilihan mak tinggalkan awek terkonteng2..mana la tau marion satu hari nanti betul2 jd islam sejati..tak tukar nama pun takpa..tak wajib pun..semoga berbahagia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 4
    • capri says:

      tapi xbest la nasa langsung xbagi komen psl diorg nak kawen ni.. nak tahu jugak apa persiapan keluarga naza kan..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
      • tapak tangan says:

        hey dude, of course la belah laki xkan bagi comment coz diorg satu family tak suka dengan minah kepochi tuh!! me myself tak suka minah tuh..gedik nak mampos..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  37. Orang Kampung says:

    dia kawin nti guna wali hakim ke? mungkin pasai tu nak wat private….
    hope jgn lah weeding macam adik dia tu.. nadia, sangat kebaratan… pas akd nikah tepok tgn.. ada ka patot…. sepatotnya bc doa lah baru berkat hidup tu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 3
  38. kurus says:

    syukur alhamdulillah.
    semoga ikhlas dan berniat mendalami Islam sebg yg sepatutnya. Bukan asyik mempersoalkan dan mempertikaikan. sekian

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
  39. Nek Wan says:

    Mudahan Marion jadi muslim sejati selamanya, jangan pulak En. N yang ikut dia….Semuga bahagia ke anak cucu. ALHAMDULILAH

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
  40. tapak tangan says:

    actually..
    satu family xska marion neh..
    i know the ceo since we were kids..
    anyway, bese la org cina..melayu india semua rembat..
    janji banyak duit.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
    • joe jaring says:

      true.. luieh maa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gosipgurl_fea says:

      nak mengata tgk dulula encik oi… tak suma cina nak rembat duit org, bangsa2 lain pun ada juga gilakan harta org. manusia memang gilakan material. Tuhan ciptakan nafsu untuk relex je ke? bak kata Nabi, kalau di beri 2 gunung penuh emas . manusia akan minta dan minta lagi. betul tak??? tak betul jgn marah sebab saya baru belajar.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  41. azreeny says:

    dah jadi ruangan mencari jodoh plak kt tmpat comment ni ye…xkisahlah apa2 pun , kalo da jodoh tak ke mana…pesanan utk marion dan juga miss…hehehehe….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • perindu misssukamasak says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 80
      • miss suka masak says:

        encik perindu.

        pls lah

        tlg hentikan smua nie ok..

        miss xnak owg salah anggap..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 8
        • lol says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 110
        • Aku benci manusia perasan says:

          Memang org yg sama agknya.. Kjap lgi dia create lagi nick name lain sokong diri sendiri gaduh n like komen sendiri banyak2 plak.. Giler glamer.. Sume komen yg condemn dia sume dia dislike bnyk2 sampai hiden.. Syok sendiri dowh..!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 37 Thumb down 40
        • gurly says:

          WEHH KORANG…G TGK KAT ENTRY MARIA FARIDA DAN SHAH JASZLE..MISSUKAMASAK=PERINDUMISSUKAMASAK=EXMISSUKAMASAK DA MENGANTOIKAN DIRI SNDRI..BODOH!! TU LA BYK SGT CREATE NICK..PASTU THEGEH2 NK TUKAR…PASTU SALAH! PASTU COVER LINE KONON2 COPY KOMEN ORG…WADEFAK!!

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
        • abarage says:

          ksian perindu aka miss suka msak ni.knon mlas nk layan.pdhal da bengang.dr cara pnulisan da tau la yg ko tu org yg sama.mmg obvious sgt2.nk mnipu tp tak guna otak.mnyampah aku baca komen dia.nmpk sgt dahagakan perhatian.dala likek omen sendiri.plg xleh blah skali misssukamsak tetiba menghilang da tu muncul buat2 tanya sapa pminat dia.yela slama ni xda sapa nk layan dia.jd dia glamorkan la diri dia.PERASAN.KSIAN SGT DGN LOSER MCM PERINDU AKA MISSSUKAMASAK.kalo aku jumpa ko perindu aka misssuka msak aku ludah muka ko.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  42. nightmare says:

    bukannya cantik pon si marion nie
    menyeksi jer lebih
    rupa macam nyonya jer
    1-2 tahun dijamin akan cerai

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 9
    • perindu misssukamasak says:

      xbaik ko doa camtu
      sekurangnya ko doa la benda2 baik
      niat dia murni
      ikhlas atau x kita xleh judge bro
      kita yang azali dlahirkan islam nie patot bimbing dia sbg saudara baru kita
      jgn doa yang xelok

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 6
    • joe jaring says:

      by then, she already gotten more than half the fortune, using kids too. wait n see

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • pisau blade says:

        haha… kerana satu pepet lebam bacin. kalo ye pon cari la yg ori pink karar. Ni nama pon ciplak, tgok muka., adoi!! For all he’s worth, wat an amateur playboy! tungu dan lihat je la.

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  43. anonymous says:

    hope bkn islam ats nme je..but jd islam yg sjati..
    hope sm nasarudin dpt bimbing dy..aminnn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. bola says:

    susah sangat ke nak bwat press statement dalam bahasa melayu. no effort made to even please komuniti ni. kata tk rasa jiwa malaysian bkan chinese. BS lagi.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • SWEET says:

      Bagi Marion kelas la konon
      Cakap omputih
      Dia dah rasa aura
      Nak kawen dgn org kaya

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • Me-me-me Marion says:

        tengok pon minah ni memang NARCISSIST. Suka glamor, jadi center of attention, amat suka di puji2, sebuk dgn blog, twitter, FB. Gambar besaq2 terpapang etc Bagi press statement la konon. Dia terasa macam dia kat Hollywood la gaknya. Lu manyak perasan la ah moi, tapi substance tarak, bole harapkan, your slut fashion and gedik je. tk lama pon

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  45. prunews says:

    huhuhu … keciwa hati ku …….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ubi says:

      dgn si nasa ke si nyonya? kalo nasa, jgn putus asa.ada chan lagi beb utk mengisi kota no2 tak pon 3 atau 4. Ko kena la pakai seksi terror dari nyonya tu, jgan lupa fake accent speaking. Ah kali ni ko kata ko ada darah dari Yemen campur Italy , walo mcam mana sepet mata ko ye. Kalo dgn si nyonya, sorry la beb, tkda berjuta boleh blah. :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  46. yummyya says:

    alahai…jadik ke dorg kawen..apesalla pilih minah ni..mcm xde minah lain ke kt m’sia yg lagi sopan….jgn msk islam sbb nk kawen ngn org kaya sudah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  47. SWEET says:

    Org kaya memang sesuai kot kawen dgn org china.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  48. Kasih says:

    fikir cara logik nape marion kena sindir gan faizal ari tu?? sbb dh canang nk kawin br dia nk pelok islam, nape selama 5 thn bercinta tu dia xnk pelok islam dl kn?? sbb doa taku kalo dia pelok islam dl kang nasir xkawin gan dia lak, hbs cam ner…

    furthermore, prnh ke kita dgr ada cina yg kaya raya kawin gan gadis melayu kita?? xder kan…. yg ado pon laki melayu kita jer disapu dek bangsa cina nie….

    antara faizal & nasir, aku lbh suka attitude faizal sbb dia mewarisi sebijik perangai arwah abah dia yg sgt2 tipikal walau pun moden….

    papepon diadoakan nasir dpt membimbing marion sebaik mungkin dan kekal bahagia hgg ke hujung nyawa….. Amin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 102 Thumb down 0
  49. tomato ungu says:

    marion ni btol nk msk islam or msk islam sbb nk harta yang menimbun tu?

    hope husband dia dpt bimbing dia jd muslimah yg sejati…

    mmg ptt pn kna sindir ngn faizal tu klu tnjk hadap sgt nk khwn ngn nasir tu…

    blm pape da kecoh..wedding dress nk import…

    tau nk mengikis je

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  50. doorgift bkn seciput says:

    wah , betapa power si nasa ni,dia bole control media, tk sepatah pon d sebut mengenai wedding dorang. Raya bash, media nite, etc – seems to work!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  51. gosipgurl_fea says:

    dorang saling sayang la korang.. napala banyak kasi komen2 negetif ni. kahwin tu mulia isn’it? if ya all give a cruel comment here, is not gonna ruined their married after all.sorrylah tapi sini banyak jugak racist2.. inika 1 malaysia korang?
    Ada keMUNGKINAN kat situ, kalau dorang kahwin n marion ialah islam lepas tu. walaupun hati dia tak berapa nak ke arah tu.mana tahu satu hari nanti Allah bukakan pintu hatinya untuk mendalami Islam. janganla lupa Allah tu maha mengetahui masa lepas dan masa akan datang. pastu mybelah ada keMUNGKINAN yang satu lagi. faham2 jela. tapi doakanlah yang baik2 .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
  52. tapak tangan says:

    oh ya..one more thing want to add/share with u guys..

    fyi,the wedding will be held on 17th..not 18th..i’m not sure if they have another reception on18th..but the reception for both is on 17th..cant wait to see my old friend getting married with a-‘brilliant’-and-hot-chick…
    asalnya, nasa nak mainkan jer si minah tuh..tapi bila minah da buat press ckp nak kawen..terpaksa la nas kena kawen,nak cover malu..
    kesian pon ada..
    pape pon,congrats dude!

    and to Kasih,

    dato’ faisal is way way better than his bro..memang i salute him. at least his wife is a malay..datin emilia..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • not-so-smart-dick- yeah says:

      Hot , dunno la, jgan ko feeling pula kalo kita disagree bab dah tgok nyonya ni in person .. way overrated!. As for brilliant, wuhuu… rasa dia smarter of the two bab bole kawtim top korperat figure melayu bulat2. kalo ko his *friend* camno ko boleh biarkan ‘kawan’ ko kena pwned abis. Malu will pass but rugi berjuta-juta, kasi free kat puak tu ok pula ye. Kalo ini la top korperat figure melayu, nak menangis den d bwetnya. Tpi sama2 lah tungu dan lihat betapa ‘brilliant’ nyonya ni. If setakat memerangkap kan org je………

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • shims says:

      can i say it’s her rezeki for getting a rich man as a hubby since she’s a muslim now??
      whatever it is, i think tak yah la kita nak pertikaikan how islam she’ll be cos in the end its between her n Almighty….kita wish good luck ajer laa….. :)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • Poll says:

        menengokkan betapa er…*popular* she is with the people, she sure needs all the good luck she can get maa.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kasih says:

      tapak tangan, i kenal baik gan faizal… sbb tu i tau faizal jauh lbh baik dr adik dia ni… dan emilia sgt2 humble org nya… mmg i salute both of them…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • abarage says:

        kasih n show off knon dia knal dgn si sm nasir n faisal ni.xperlula ko nk mention bnyk kali..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • perindu misssukamasak says:

          dah 2 ko dengki lah ngan kasih??pity of u
          lelaki lembut ko nieh bro

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • abarage says:

          wei apahal ko perindu gile glamor???menyemak je.muka tembok.dala kantoi myamar.ada hati nk sound org.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • Kasih says:

        abarage, bila masa yg aku show off?? apa mslh ko ni haa…. dh2 la weii menyamar, kang gan id ni skali ko kena blok lg gan nara lg… yg ko sakit ati sgt nape??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. nalea says:

    da selamat kawen dah diorg neh lps maal hijrah ari tu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. xx says:

    tak semestinyer dia kawen sbb harta okay..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  55. Nura Ramly says:

    pembaca2 bn yg dihormati sekelian…kita sendiri tertanya tanya ikhlas ke tak mc ni nak masuk islam, napa tak 5 tahun masa sakan bercinta or b4 that lah…itu bermakna, kita sendiri pon tak tau apa yg berlaku…mana tahu kalau2 dia ada terfikir dan practice islam but to convert is not that simple. mungkin dia boleh buat dr dulu lagi tp kena ingat, banyak hati yg perlu dijaga. hijrah dari satu agama ke agama lain bukannya mudah buat individu itu sendiri. dia ada keluarga yg perlu di fikirkan. mungkin setelah bertahun tahun mc cuba yakinkan keluarganya dan baru kali ini dpt restu? perhaps she’s been doing all the preparation by her self all this while?siapa je antara kita yg dekat dan sentiasa lihat apa yg dia buat? apa yang dia fikir? dan dapat lihat life dia secara dekat? come on, give that gurl a break ok. ikhlas atau tidak itu antara dia dgn Allah. kitta cuma boleh doa semoga dia dapat bimbingan yg secukupnya dari suaminya…i’m just expressing my tots here, you may want to agree or disagree with me, im fine with it. :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • shims says:

      i totally agree….it’s her life after all….so let it be laa….she might have her own reasons for not converting earlier and siapa laa kita nak question how deep her lurve is for her man….give her a break laa….
      nowadays u all tengok even yang melayu pun tak tau nak behave……baju sexy gila….youngsters frenchkiss kat tengah jalan…..no one is perfect …tats all…..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • 20/20 vision says:

        No problemo. tapi give us a break too.Puhleeze cut the ‘hot’ la, ‘cantik’ la yadda..yadda..yadda..media BS tiap kali sebut nama dia bab aiyo, itu manyak klngtong lorr. Deal?:)

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Kasih says:

      nura… tau knp dia xpelok islam sblm tu?? sbb dia takut nasir xkawin gan dia… dan dia jg tau yg family nasir xkan trima dia pun dlm family tu, tu yg dia memula hint press bab kawin ni….

      dan sbg abg yg mewarisi segala amanah dan tanggung jwp, faizal berhak menegur dan melarang… sbb tu faizal barani sindir sbb dr mul alg marion kenal nasir, faizal dh suruh dia peluk islam, tp byk sgt dolak dalih nya….

      tp walau apapun mmg tu antara dia gan Allah, tp secara logiknya nape perlu tgg smp masa nasir nk jd suami dia br dia nk pelok islam, bkn sblm tu… sbb faizal lbh kenal marian perempuan yg menjd adik ipar nya tu dr nasir sndr…

      dan oh ya, faizal is much more2 better then his brother ok…. dan emilia wife dia pun sgt2 down to earth… x kenal maka kita xtau kan….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Nura Ramly says:

        kasih, mcm nura cakap lah, and clearly nura tak tahu napa dia nak pelok islam tu. mmg obvious dia kena memeluk agam islam sebelum dia kahwin dgn seorang islam yg lain. hmmm dari mana pula kasih tahu dia peluk islam semata mata nak kahwin dgn nasir? mc bg tau kasih? :) maaf yer sekadar bertanya…tak pelah kasih yg penting dia dah pun memeluk islam. yang lain biarlah suami dia yg didik. moga moga nasimudin dapat bimbing dia serta dia turut terpengaruh dgn hidup abg ipar dia yg ada ciri ciri keislaman tu. (wallahualam). dan selebihnya juga adalah urusan dia dgn Allah swt. bukan ke kita sepatutnya menghormati sesama islam? berilah dia ruang, moga moga pintu hatinya itu lebih luas terbuka mendalami islam berkat doa kita dan tunjuk ajar suami dan iparnya.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • Nura Ramly says:

          mintak maaf, nasarudin, tersalah type arwah bapa dia pulak. maaf yer.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • Kasih says:

          nura, its ok dear…. :) mcmn kasih tau apa niat dia nk kawin tu, biarlah kami2 jer yg tau… papepon tu biarlah dia gan Allah…. hnya org2 yg dkt gan family faizal jer tau nape dia susah nk di trma….

          apapun doa kasih agar nasir dan marion ni kekal bahagia dan sama2 menuju jln yg diredhai Allah… Amin..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Nura Ramly says:

          doa kasih itulah yg sebaik baiknya…insya allah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • abarage says:

      nura i stuju dgn u..Kasih u ni ckp fikirla dulu.U ingat sng2 ke org nk convert dr agama dia ke agama lain.da bertahun2 dia percaya agama dia then nk tukr agama.kalo u org sruh tukar agama u nak tak? sng je ckp.i brcakap based on my experience.org islam mcm u ni kasih mmg xberguna.kita ptt bersyukur cos ada org msk islam.u xpyh nk menyibuk harta si nasir tu ke apa.bg i soal dia ikhlas nk msk islam tu ant dia dgn allah.kita sapa nak menilai.kadang2 when it comes to soal cinta sume org snggup buat apa pun..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • Kasih says:

        abarage, u ni reti baca komen ke idak… kalo xtau apa yg i tulis jgn main sedap jer kata org islam xberguna… berguna sgt ke u sbg islam kalo pasal cinta smp tergadai maruah agama kita…. pls la….

        kalo u xtau sapa marion lbh baik u diam jer… kan i tlis kt atas tu antara dia gan Allah… xhingin i nk tau harta nasir tu byk mana pun sbb harta yg i perlu cuma bw ke sana hnya amalan i sj…..

        dan i menulis based on my experience kenal sgt2 about faizal and his little brother ok…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • abarage says:

          PDULI APA KO KNAL FAIZAL KE NASIR ??ko xpyah nak persoalkan knapa si marion tu xpluk agama islam sblum ni.pnipu sgt la kalo ko sggup buat apa pon demi agama.hpokrit.aku xpcaya dgn org mcm ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • Kasih says:

          so aku pun peduli apa gan ko…. ada aku kisah.. yg ko kisah sgt ni nape…

          sapa srh ko prcy gan aku?? sdng kn ko tu pon aku xbole nk prcy samada ko sggp ke idak nk pertahankan agama….

          sbnrnya ko yg hipokrit sbb 2 ko main tuduh org… hentikn lah weiiiii……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Syed Hakim says:

          apalah masalahnya abarage ini? tak baca ke apa pesanan abg nara jangan menghina atau mengutuk orang lain dengan ayat2 macam ni. bawa2 mengucap sama.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Miss pocO says:

          kasih…bersabar jela k… insyaAllah, kita x hipokrit… biasanye org hipokrit ni segan2 nk letak gambar kat sini sbb takut bg komen x serupa bikin…

          p/s : kasih…kitorg skrg dh borak2 kat blog lain…jommm…! kat sana lg aman damaiiii…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Kasih says:

          poco, aku ok jer sbb aku tau sapa yg pakai id abarage tu.. ko tgk lah cara dia tlis sejibik sama cam org tu hehhehe…

          p/s : korang lepak mana weii?? aku nk ikut gak sis…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • abarage says:

          kasih,kalo u pandai teka la sapa i…teka la nyah………………

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • Syed Hakim says:

          ya ampun suruh teka2 pula, ingat awak ni artis popular ke abarage? hentikan lah komen2 awak yang tak mendatangkan faedah ni, asyik menyakitkan hati orang lain saja.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. berambus says:

    dia ni muka bulat la. kalo gedebap sikit besuk abis cam miss piggy terus dgn mata sepet dia. wat happened to her nose-brigde duhhh.???? or lack of it…heehehe.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  57. turn left turn right says:

    langsung xcun, harapkan sexy jer

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  58. minahcun says:

    dia ni langsung x cunla!banyk lg mlayu lain yang cun,,,muda lg,,huh!

    low taste la SM Nasarudin ni,.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • Miss pocO says:

      tul tu…ramai lg melayu yg cun melecun kat malaysia ni…

      tp dah jodohkan…doakan yg tbaik jelaaa…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • abarage says:

        hbis tu pmpuan mlayu terlalu kolot n fikiran kampungan.mcm miss poco n aries…ksian dgn pmpuan jeles mcm ko ni.marion 1000000x cntik dr lu.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
        • Kasih says:

          ehhhh, mcm aku kenal jer cara komen si abarage ni….

          aikkkk xkn tukar nick kot…. poco ko prasan x…. :p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • abarage says:

          mmgla.psl nara pendek tu nk bg kroni dia je komen.asal aku guna nama asal aku awaiting moderation.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • perindu misssukamasak says:

          ko ada hati kat poco ke ha sengal?

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • abarage says:

          wei perindu aka misssukamasak ko xpyh menyemak la.dala ko menyamar.gile glamor.brambusla ko.ko xlayak nk ckp pape.loser.muka tembok.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • Syed Hakim says:

          apa yang hina sangat perempuan melayu ni sampai awak kata kolot abarage?sekadar cantik luar saja itu bukan jaminan untuk saya sebagai lelaki akan pilih untuk dibuat isteri, tapi haruslah yang dalaman serta ilmu agamanya. kerana sebaik2 perempuan itulah kecantikan dalamannya berbanding luaran nya yang bersifat sementara. awak patut malu dengan komen awak sendiri.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • abarage says:

          sng kata org kat sni jealous + racist.kata 1 malaysia.so cina nk kwin mlayu ke nk kwin india pduli apa.aku mluat bl mlayu ni prasan diri dia bgus n high class..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
        • Syed Hakim says:

          jadi awak ni dalam ketegori melayu yang bagaimana? yang suka memaki hamun orang dengan ayat2 kasar dan biadap tu ke abarage? bila orang menegur awak kata racist dan cemburu tapi sebenarnya awak yang memiliki penyakit tersebut. tak baik busuk hati dan buruk sangka abarage.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • Syed Hakim says:

          sebab apa kena awaiting moderation abarage? mungkin awak selalu suka buat masalah disini. kan abg nara dah pesan jangan guna ayat2 yang menghina orang lain, tapi tengok saja cara awak menulis, memang tak beretika langsung. jadi betullah tafsiran kasih yang awak adalah orang yang memang dia kenal berdasarkan cara komen awak tu. munafik sungguh awak ni ya abarage, insaf2 lah.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • abarage says:

          apahal ko ni ?ko ni da mcm perindu ke?minat kat aku.. suka hati aku la nk komen apa pon.bkn aku mintak duit ko pon.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • Kasih says:

          abarage, aku xnmpk pon ayat si syed ni tls dia minat kt ko pon, ko ni prsan lah hahaha….. malu2 hahahaha….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • abarage says:

          kasih lu yg patut malu dgn muka lu yg hodoh tu.ni la sbb knapa sm nasir xnk kat pmpuan melayu.hahahahaha.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • Miss pocO says:

          ishhh3… x bek hina muka org hodoh… dah kira ok dah org letak gambo kat sini… ko ade ke tak… ko mmg cantik banget kan…? Bersyukurla pd ciptaan Allah…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Kasih says:

          abarage, aku xla pengecut cm ko at least aku brani letak muka aku yg Allah ciptakan ni… bkn cam ko yg suka hina ciptaan Allah…

          ko ni mmg xder modal kn nk komen… ksian lah kt ko ni…. hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Syed Hakim says:

          maaflah abarage, jika awak seorang perempuan tak mungkin langsung saya berminat nak kenal awak, tapi jika waka seorang lelaki awak patut malu dengan kata2 awak tu. tolong jangan perasan saya tak akan dan tak mungkin minat orang yang macam awak ni.

          sehodoh2 wajah kasih tu hanya pada pandangan mata awak saja, pada pandangan saya dan yang lain lebih elok dan cantik kasih dan poco berbanding awak yang suka menghina orang lain. bila awak menghina orang bermakna awak menghina kejadian Allah, insaf2 lah wahai abarage. jikalau benar cantaik atau kacak sangat rupa awak ni abarage, kenapa awak tak letak saja gambar awak untuk tunjukkan kesempurnaan diri awak yang hebat tu.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  59. Myranda Ashikin says:

    salam to all…..from top to the bottom komen ni……cam2 jenis komen yg i bace……cuma x baper paham kes yang main2 tukar nick name..apa kes die??
    komen tentang marion ni…biarlah dia nak kawin dgn sape pon..even dgn malay guy…doakan je kebahagiaan die…x guna di kutuk and keji…..kita x dpt ape pon..dosa lagi ada lah..dia dah masuk islam..syukur kepada Allah kerana bertambah lagi umat nabi muhammad saw………x mudah untuk seorang menukar agama sekelip mata…korang dah bace kisah die dalam GLAM DEC 2010….dia becerita yang selama 5 tahun ni, dia ada jugak pergi kelas2 yang berkaitan agama untuk mendalami islam…jadi die perlukan masa untuk buat keputusan yg bijak…..dia seksi…tu mmg hak die…..ramai lagi org islam kita yg seksi melampau..tp knp kita x condem terlampau mcm kita komen marion??? sebagai islam, mari lah kita bersama berdoa agar Allah SWT kurniakan hidayah untuk marion to be muslim sejati …tiada yang mustahil kan..semua nya rahsia Allah SWT…..to marion and nasa…..wish u bahagia bersama and selamat mendalami islam dengan penuh kesabaran…Amin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Nura Ramly says:

      sejauh mana usaha dia nak jd muslimah yg baik, itu dtg dari dia sendiri. bukankah kita diminta menghormati saudara baru? biarkan dia bahagia dgn pilihan dia. ni ketentuan Illahi, dah tersurat sejak azali. “jadilah, maka jadilah ia” janji Allah pada hambanya. takpe, kita doakan saja yg terbaik untuk nasarudin ni dan isteri.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • Miss suka masak ni sakit mental & gila glamer says:

        Nak tau cerita? Baca komen perindu miss suka masak. Dia nyamar jdi peminat diri sndiri miss suka masak & ex miss suka masak kat entry rebecca, ngangkung, yuna, maria farida.. Semoga terhibur…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • Ko Ni Sakitla. says:

          apsal ngan ko ni………..sakit jiwa agaknya…………

          sudah2 la oooooooiiiiiiiiiii………….sampai bila jiwa ko nak sakit niiiiiiiiiiiiiii………………….

          24 jam x puas ati kat orangggggggggg…….SAH KO NI SAKIT JIWAAAAAAA……..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • pisau cukur says:

          betui tu, tak habis2 dok cari masalah.. biaq pi lah dekat depa bukan dok mai kacau kita pun..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • perindu misssukamasak says:

          alahai korang…abaikan jela bdk 2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Myranda Ashikin says:

    Ruangan ni dah jadi mcm medan perang untuk korang bergaduh..ish…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  61. Myranda Ashikin says:

    camne nak letak gambar sendiri eh???bley sesapa ajar i x

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  62. MiSz NoNi says:

    Macam haram jadah betina ni

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  63. balaktebal says:

    kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…….. terperangkap dek nyonya kalo tarak mau kahwin nanti kluar buku – sxcapades of the car-salesman teeny-weeny fellali kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk . Yeaaayyy, u go meriyon, sapu abis2.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  64. hidup_israel says:

    BAK KU TEH FOR RESEPTION………..nice

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. bukan kak limah says:

    tahniah…..tapi tak gemar la marion jadi host EAsia.kepala je goyang2 badan keras macam kena gam..nape format dia mcm tu ek?bosan sangat2. tapi bukan salah marion la salah ryan seacrest.!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. marabahaya says:

    ala,kite yg islam pun belum tentu perangai baik 100%,sembahyang tgl.ni ade yg nk masuk islam pun pertikai kan ikhlas ke x,APE LAH!!!positiv lah sikit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0