Written by AbangNara | February 21st, 2013

Fuh ~~ Dengan solekan dan pakaian serba hitam, Siti Saleha memang nampak seksi menghiasi muka depan majalah Cosmopolitan. Pasti ramai kaum Adam yang jatuh cinta melihat penampilan Siti Saleha kali ini. Marvelous!!!

null

Abang Nara tertanya-tanya apakah “Big Dreams” yang dimaksudkan oleh Siti Saleha. Nampak gayanya kena pergi majalah Cosmopolitan di kedai mamak untuk mengetahui kisah sepenuhnya. Korang pun kalau berminat, silalah pergi beli sekarang sebelum stok habis.

P.S: Blackberry Z10 dilancarkan di Malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to Siti Saleha Tampil Seksi Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan

  1. ProfHariz says:

    Hanya mampu senyum :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      nak dedah pakai macam ni nak tunjuk kat sapa lah.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 1
      • hahak says:

        seksi ke atau …..basi?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        nak jadi model bra ke?
        elok la dengan tajuk dalam majalah “50 fakta nakal seks hangatkan adegan ranjang” .

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
      • mak jemah hate SAMpah says:

        family dia semua bajet omputih, dr ke siti saleha hingga lah ke SAMpah, kita tgk siti saleha benci lelaki melayu, abg dia pulak buat album 7 lagu english, 3 lagu malay (patriotik lah sgt), oppsss lupa mixed blood lah katakan, harus lah bajet omputih, omputih lah sgt..menyampah mak jemah tgk !!!!!!!!!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 13
      • ew says:

        SICK

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        fap ! fap ! fap !

        oh sedapnyaaaaaaaaaaaaaaa

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 12
      • Mem Aleluya Kue Lapis says:

        hang jeles lettew. jangan tengok kalau dedah. jangan baca gossip. hoho

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
      • sofea aidura says:

        to Saleha – x yah peduli ape org kate..org yg mengata awk tu mungkin jelez. pd sy awk cantik dan sexy..berlakon pn best. smpai skrg still teringat NORA ELENA…..best. x missed taw tgk cite tu dlu. klaw ade kesempatan nk je tv3 ulang tayang smula..hehe

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 16
    • kak timah says:

      NASIK LEMAK 50 SEN

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 3
    • Maria Salena says:

      Buruknya makeup dah mcm drag queen? Hidung, mulut nmpak fake sngat!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 2
    • PELIK??? says:

      No comment.hanya mampu melihat jer…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • nana says:

      Sekarang nie mybe die rase cantik, hott… tggu la da nk smpai masa mengadap yg ats.. time tu jgn menyesal plak… :))

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
  2. nurul says:

    makin hari makin terdedah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
  3. Cik Minah says:

    Wow ! Macam Aishwarya Rai la..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 13
    • saya says:

      aku tengok macam mermaid =P

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
      • kety perry la nok! says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 45
        • Anonymous says:

          kau ni gaya bercakap x melambangkan islam langsung.. agama ape kau ni?? dah sah2 dia pakai baju terdedah.. even org x pakai jubah, purdah ke ape, kalo pkaian tu elok, sopan , org x mengata la weh.. siti saleha pakai mcm ni bukan org je mengata, Allah pun murka taw…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 3
        • aku benci ko... says:

          ntah….nampak sangat cetek akal dia ni..habis ka ingat body meletop tok d tayangkan kat org ke??memamng dosa masing2 tanggung tapi ka Islam kan?so bukankah kita kena saling tegur menegur??budush!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
        • neelopa kipas da mati says:

          yg sokong pun dapat dosa skali weii keti peri woiiii.nama pun bajet omputtihh.chaaittt

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • makhluk Allah says:

          tak baik mengutuk or mencaci org. takut terkena pd diri sendiri. tak pun org yg terdekat dgn kita or anak kita sendiri. benda ni dh biasa terjadi kat dunia ni. dok asyik mengata anak org, rupanya anak dy lebih teruk.
          #just nak share :)

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • Mem Aleluya Kue Lapis says:

          betul cakap Kety perry tu haa. orang yang sibuk nak bace gossip pastu komen. lebih. tengok ajew lah mak cik. jangan sibuk nak comment orang lain, anak2, adik2 tu comment kan dulu.

          kalu baik sangat, jangan baca gossip. ahaks. jeles sokmo.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  4. none says:

    nanti bila peminat kata pakaian dia seksi bla bla.. mula lah dia balas, ‘silap sy tak peka dgn pakaian. maafkan sy.’ dan mcm tu la artis..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 2
  5. duri says:

    tau lah muke mat salleh (pan asia), tapi ..agama kan islam..dari skola lagi berlagak mcm hidup kat uk..agak2 lah nak pakai mcm nie pun..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  6. anon says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 15
  7. kain buruk says:

    buruk nye

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
    • loli says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 19
    • Mem Aleluya Kue Lapis says:

      hahha. nama pun dah kain buruk. mesti lah buruk jugak. haha. jeles much.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • saripdol kg dusun says:

        dah terdedah macam tu.. memanglah BURUK.!! Semua artis pakai terdedah2 ni semuanya buruk macam beruk!..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  8. just a second says:

    nara…nara.. semoga Allah memberi petunjuk dan hidayah pada anda dan kita semua dalam mencari rezeki yang halal untuk diri kita keluarga kita dan anak-anak kita kerana semuanya akan dipersoalkan kelak pada hari pembalasan… takutlah akan azab dari Allah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 1
  9. dww says:

    ya allah..!!!!!!!!!!dia pakai coli je…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  10. miamor says:

    wahh..hebat artis wanita islam skrg..
    korset yang patut pakai dlam baju dah boleh pakai kat luar..
    jadi cover page magazine pulak tu.. patut la cik siti leha nak cr mat salleh..sbb dah perasan minah salleh..phuuii

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
  11. meeow says:

    nampak tua je muka siti saleha ni aku tgk..salah makeup ke ape..ke mata aku yg rabun ayam..ape2 pon terlebih seksi sudaaaaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  12. YNA says:

    EEEIIIIIIIIIIIII……………………….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  13. GoodBye says:

    tak lawa pon, pelik je gambar dia macam muka jantan. sorry..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  14. muka touch up photoshop terlebih…
    pakaian, nauzubillahi min zalik…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  15. miss mong says:

    baju ke bra tuh..malunya aku sbg kaum hawa tgk dia pakai gitu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  16. mileycyrus says:

    AHAHAHA..JELLEK NYA..gila apa???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  17. mulut celupar says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 13
  18. Karl says:

    X solehah si Saleha…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  19. LIYANA says:

    sape fotografer nye? giler burokkks gmbr ni!!! dgn mata mcm juling….ish ish

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  20. ....... says:

    bukannya cantik pn…makin x cantik..nmpk tua…dh le tetek dua puluh sen jer…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  21. Anonymous says:

    EUUUUUUUUUUUU bukan setakat sexy jer malahan buruk giler… org cantik tp fotografer n edit gambar jd buruk terus… kl aku dah mark failed ni…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  22. jejailani says:

    pandai kau cover gigi..kelasssssssssss!!

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  23. wanita says:

    wohhh ingatkan kim kardashian td posing sama

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  24. kim na na says:

    hok alohh…pakai koset jer…terlupe pakai baju ker leha oiii…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  25. mak jemah punya boifren says:

    hurmmmm ape nak ckp pon x tau… taip jer lah ea….
    kadang2 sedih tgk artis sekarang….
    aku nie pun x sempurna tp sifat malu masih ada…
    aku doakan yg terbaik jer… :'(

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  26. Lingerie ketat saleha says:

    Aku tengok saleha sebijik macam vampire, dh la seksi…x sejuk ke? kah3!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  27. buchaaaa says:

    mcam bosiaa….baik jadi bosia la….meluat ak tgok..thu la kamu pan asia,,tp agama kamu Islam la sialll…wt la cara Islam..bodoo!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
    • loli says:

      eeeuuwww…tgk la bhasa ko tu dulu.nk ckp org bohsia.bhasa ko tu pon sgt xda adab.ni mst org2 pprt ckp main lps.mst bm or bi failed.kje kt kilang papan.psl tu bhasa ko low class.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
      • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

        loli..ape kate ko tengok bahase ko tu dulu sebelom ko suruh orang tgk bahase die?xbagus la mbuat perumpamaan dgn orang kje kilang..lepas tu ko kate org low class la, bm bi failed la…mcm hine sangat orang yang kje kilang ni..ko keje ape? lawyer ke? doktor? astronomy? banker? teacher? sorryy to say..bahase kau tak melambangkan yang kau ni seorang yang bekerjaya professional la, tapi melambangkan yang kau ni lebih hina dari orang yang kje kilang..mind your words, mind your manners!!

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Mem Aleluya Kue Lapis says:

      mcam bosiaa….baik jadi bosia la….meluat ak tgok..thu la kamu pan asia,,tp agama kamu Islam la sialll…wt la cara Islam..bodoo!!! <——- bahasa kamu indah sungguh.. memang menunjukkan kan cara Islam anda. WOW!. hahaha. jeles lettew.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  28. Vaseline says:

    KECEWA + MALU.
    Lelaki bebaik sah tak mahu niqaah dengan perempuan yang ‘everything is open’.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  29. rynna says:

    pompuan melayu lebih MANIS DAN SEKSI..tak caye????…cube suruh ISTERI anda PAKAI DAN MAKE UP MACAM NI…kemudian,BANDINGKAN DGN SITI SALEHAHAHA..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  30. justin bebel says:

    muka tua!!!! haram tak lawa!!! boikot!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • loli says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 12
  31. geena says:

    malu itu adalah separuh daripada iman…..so kalau tak malu maknanya……

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  32. bikyo91 says:

    majalah ape la nie,, da mcm majalah luar negara,, majalah dari negara yg agama rasminye adalah islam memalukan jerp,,,

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  33. loli says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 19
    • Mem Aleluya Kue Lapis says:

      INI AI SETUJU. BANYAK KOMEN ORANG YANG TAK PUAS ATI NI. CAKAP ORANG TAK CANTIK LAH, JONGANG LAH, DORANG TU CANTIK SANGAT KOT.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • Miss A says:

      orang yang JAHIL macam kau ni memang tak nampak mana kesalahan orang jahil yang lain.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  34. abc says:

    saleha jongang.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  35. yaya says:

    siti saleha! knp seksi sgt 2…dulu xmcam ni pn..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. bolradhabol says:

    marilah kita sama-sama doakan moga
    beliau di beri hidayah…
    kpd siti saleha kalau baca BN ni….
    lps ni hrp akan lebih bhati-hati…..
    biar org respect sbb lakonan
    bukan org myampah sebab seksi memanjang…
    xsalah nk berseksi tu ..dekat dlm bilik je…
    utk tatapan umum biarla lebih bersopan

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  37. tekejuttmakjemahnengok says:

    too much. zed zaidi tak nak campur?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. danial_love says:

    …..Tuhanku..aku tidak layak untuk syurgaMu..tetapi aku tidak pula sanggup ke nerakaMu..oleh itu kurniakanlah ampunan dosaku…sesungguhnya Engkaulah pengampun dosa-dosa besar….>>wahai insan yang diberi kesempatan oleh Allah menjenguk alam dunia dalam keadaan suci bersih tanpa noda dan dosa..lupakah perjanjian kita denganNya..?tidakkah jiwa ini tahu bersyukur..?terpedaya dengan kehidupan dunia yang sementara..apakah bekalanmu sudah cukup untuk dibawa pulang setelah kesempatan hidup yg diberikan telah engkau lumuri jiwa yang suci dengan noda dan dosa..? tidakkah engkau malu pada Allah dengan mengembalikan roh yang terpalit dosa ke hadratNya tatkala Malaikatulmaut menjemputmu nanti..?apakah engkau berbangga mendedahkan kehormatanmu setelah seruan Rasulullah agar umat wanitanya menutup aurat…tidakkah engkau percaya pada janji Allah memberikan al-Jannah pada muslimah yang bertakwa..?apakah engkau lebih mempercayai janji-janji pemilik majalah yang telah mengeksloitasi dirimu semau-maunya untuk mengaut keuntungan yang sementara…wahai insan yang bernama siti saleha…ingatlah tiap yang bernyawa pasti akan menemui kematiannya..yang tak bisa ditangguh dan tak bisa dihentikan…kembalilah ke jalan yang lurus..jalan yang Allah redhai…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  39. Chicken says:

    Photoshop failed to the max!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  40. Mak jemah pemalu says:

    Sejahat2 mane pun lelaki…tetap mahukan pompuan yg baik utk mjdi isterinya n ibu anak2 nya…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • PI says:

      Pompuan yg baik utk lelaki yg baik ok..so kalo lelaki nk pompuan yg baik utk jadik isteri n ibu, lelaki2 yg jahat sila cermin2 diri anda dahulu

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Figura says:

      lelaki jahat tu, hancurkan perempuan lain dulu. pastu baru nak carik perempuan baik tuk jadi bini. porahhh!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  41. zaza says:

    da cam kostum catwoman je den nengoknyer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. zaza says:

    da cm kostum catwoman den nengoknyer…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Amoi Comel says:

    Siti Saleha Tampil Seksi Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan dan Tampil Seksa Hiasi Neraka Jahannam…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  44. sarah says:

    Jangan dok beli majalah nie..baik beli majalah national geographics..tgk babun ka harimau ka..lg sejuk mata memandang

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  45. Lena Hangit says:

    Macam Kourtney Kardashian pon ada, cantek gak mmg ada class

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  46. Lagubestbest says:

    Lama da xnampak kat tv.. kemana menghilang SS ni skrg.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  47. Anonymous says:

    fap fap fap

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  48. Renungan says:

    Setiap ciptaan tuhan yang berharga di dunia ini akan terlindung dan amat sukar untuk diperolehi.
    Dimana kamu boleh dapatkan permata? Tertanam jauh di perut bumi, tertudung dan dilindungi.
    Dimana kamu jumpa Mutiara? Terbenam jauh di dalam lautan, tertudung dan dilindungi oleh kulit kerang yang cantik.
    Di mana kamu cari emas? Terperosok di lapisan bumi tertudung dengan lapisan demi lapisan tanah dan batu. Kamu kena berkerja keras untuk mendapatkanya.”

    Tubuh kita adalah suci. Kita lebih berharga daripada emas mahupun permata oleh itu , jadi bertudunglah…

    Oh yer…kaum adam jgn pilih org camni buat bini…banyak dosa nak kena tanggung…
    ( nara …intro biar islamiah sikit…at least ….kita berdahwah secara halus..bukan ajar org buat maksiat )

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  49. Meyaniliza says:

    whatever …most importanly…mmg terbaek…cantik sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  50. Sarah says:

    Zed Zaidi tak nak ambik tindakan ke artis seksi meksi ni.. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  51. hambanya yang hina says:

    wanita kalau inginkan rambut sentiasa cantik panjang mengurai tidak perlu memakai clear rejoice dan sebagai. tutupilah ia dengan hijab. pasti cantik. undang2 Allah is always right.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  52. wainazreen says:

    cantik gila..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  53. Anna says:

    Siti Saleha, don’t be the next Nabila Huda. Use your acting skills wisely. Honestly, this picture is a thumbs down for me :(

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  54. Prince Noob says:

    hodoh semacam je

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. murid Ustaz Kazim says:

    Nara, setelah isteri anda bersalin dia telah bersih dari segala dosa-dosa kecil. Sekiranya anda suami yg soleh, jgnlah sentiasa menyiarkan gambar artis yg mendedahkan aurat. Anda telah bersubahat menyebarkan aurat artis itu kepada ramai org. Bayangkan jika ada 100,000 org yg melihat gambar yg anda siarkan itu, hitunglah sendiri berapa banyak ‘saham’ yg telah anda dapat! Tambahan bloging ini adalah punca rezeki anda dan anak isteri bakal memakan hasil darinya. Tidakkah itu dosa! Walaupun sebesar zarah dan jika gambar itu tersiar sepanjang zaman tetap anda mendapat dosa subahat. Berhati-hati berbloging dan sebarkanlah kebaikan (ilmu) semoga ia akan menjadi amalan yg berkekalan sehingga hari kiamat. Allahu’alam.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  56. Pah Bedah says:

    She looks old….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  57. kopa says:

    pempuan mcm ni jd bahan penyedap lelaki je..x lebih dr tu..kalo performance bagus bolela main 2-3 mlm lg..kalo x satu malam dh cukup..memang pancut kt dlm mulut/muka la..kasi destroy muka dia dgn air mani aku..hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  58. Mok CiQ says:

    Kerat 14 da tgok
    x bes pun :-(

    btw Aaron jer d bes….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. apa2 aje.. says:

    dasat betul di edit gambar siti saleha nie..sampai dah uper apatah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. sasa says:

    buruknye….die ni tak fotogenik aaa….harap mixblood jer…n tak semestinye mixblood tuh semua cantik….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. Anonymous says:

    jom tengok al-hidayah tv3 arini! comel ke menutup aurat? sangat comel :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  62. Anonymous says:

    jom tengok al-hidayah tv3 arini? comel ke menutup aurat? sangat comel! :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  63. geng nora danish says:

    siti saleha cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  64. lily says:

    skrg aku tgk siti saleha ni dah tak cantik..mungkin sbb muka dah cengkung skit.. dulu tgk comei…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. untung ler badan lawa ..leh bg org tgok
    aku nie minum susu alphalipid 100 tin
    x juga slim…huk3…
    tak dapat la ku tunjukkan bdan yg lebih seksi dari siti saleha nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. ye saye says:

    Assalamualaikum..boleh seksi cm tuh…tpi depan SUAMI je taw…:)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  67. siput sedut hot says:

    kalau boleh semua nak tersembol keluar ye.. ish3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Sweet minah jambu merah biru says:

    Emmmm si gigi rabbit ni lagi emmmmm nyampah betol lah ! minah jambu bukan menyampah pasal dia seksi ! tapi nyampah ngan dia punye senyum yg nk tk nk tu huh ! mate tu macm stimmmmmmmm aje !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. SangapKopekSaleha says:

    seksi la lagi, lgi best fapping, ouh siti saleha, mau ku gomol dada mu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0