Written by AbangNara | February 21st, 2013

Fuh ~~ Dengan solekan dan pakaian serba hitam, Siti Saleha memang nampak seksi menghiasi muka depan majalah Cosmopolitan. Pasti ramai kaum Adam yang jatuh cinta melihat penampilan Siti Saleha kali ini. Marvelous!!!

null

Abang Nara tertanya-tanya apakah “Big Dreams” yang dimaksudkan oleh Siti Saleha. Nampak gayanya kena pergi majalah Cosmopolitan di kedai mamak untuk mengetahui kisah sepenuhnya. Korang pun kalau berminat, silalah pergi beli sekarang sebelum stok habis.

P.S: Blackberry Z10 dilancarkan di Malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to Siti Saleha Tampil Seksi Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan

  1. ProfHariz says:

    Hanya mampu senyum :)

    0
    0
  2. nurul says:

    makin hari makin terdedah..

    0
    0
  3. Cik Minah says:

    Wow ! Macam Aishwarya Rai la..

    0
    0
    • saya says:

      aku tengok macam mermaid =P

      0
      0
      • kety perry la nok! says:

        aku tgk mcm katy perry! comel ape… bdn die ni jenis sedap2..bertuah laki die klu dpt bini camni… pandai jage badan… tak mcm akak2 macik2 yg sebok mengata ni..mesti badan mcm tempayan..tu jeles tuu…padahal dlm hati teringin nak pakai cmni..cehh!

        p/s : buat macik2 akk2 kat sini, silalah lihat orang tedekat anda. contoh anak, anak buah, anak sedara. elok sangat dh ke? berpurdah? berjubah? rasanya tak kot.jadi lebih baik nasihat mreka dlu, sblm sebok2 nk kongdem artis je…

        0
        0
        • Anonymous says:

          kau ni gaya bercakap x melambangkan islam langsung.. agama ape kau ni?? dah sah2 dia pakai baju terdedah.. even org x pakai jubah, purdah ke ape, kalo pkaian tu elok, sopan , org x mengata la weh.. siti saleha pakai mcm ni bukan org je mengata, Allah pun murka taw…

          0
          0
        • aku benci ko... says:

          ntah….nampak sangat cetek akal dia ni..habis ka ingat body meletop tok d tayangkan kat org ke??memamng dosa masing2 tanggung tapi ka Islam kan?so bukankah kita kena saling tegur menegur??budush!!!!

          0
          0
        • neelopa kipas da mati says:

          yg sokong pun dapat dosa skali weii keti peri woiiii.nama pun bajet omputtihh.chaaittt

          0
          0
        • makhluk Allah says:

          tak baik mengutuk or mencaci org. takut terkena pd diri sendiri. tak pun org yg terdekat dgn kita or anak kita sendiri. benda ni dh biasa terjadi kat dunia ni. dok asyik mengata anak org, rupanya anak dy lebih teruk.
          #just nak share :)

          0
          0
        • Mem Aleluya Kue Lapis says:

          betul cakap Kety perry tu haa. orang yang sibuk nak bace gossip pastu komen. lebih. tengok ajew lah mak cik. jangan sibuk nak comment orang lain, anak2, adik2 tu comment kan dulu.

          kalu baik sangat, jangan baca gossip. ahaks. jeles sokmo.

          0
          0
  4. none says:

    nanti bila peminat kata pakaian dia seksi bla bla.. mula lah dia balas, ‘silap sy tak peka dgn pakaian. maafkan sy.’ dan mcm tu la artis..

    0
    0
  5. duri says:

    tau lah muke mat salleh (pan asia), tapi ..agama kan islam..dari skola lagi berlagak mcm hidup kat uk..agak2 lah nak pakai mcm nie pun..

    0
    0
  6. anon says:

    first!

    0
    0
  7. kain buruk says:

    buruk nye

    0
    0
    • loli says:

      buruknye???? bute ke ko?? kot2 ko yg buruk.ko nk ckp org buruk.kalo ct saleha dpn ko mst ko sbuk thegeh nk amik gmbr.bodoh pny kain buruk.sesuai dgn name ko!!!

      0
      0
    • Mem Aleluya Kue Lapis says:

      hahha. nama pun dah kain buruk. mesti lah buruk jugak. haha. jeles much.

      0
      0
      • saripdol kg dusun says:

        dah terdedah macam tu.. memanglah BURUK.!! Semua artis pakai terdedah2 ni semuanya buruk macam beruk!..

        0
        0
  8. just a second says:

    nara…nara.. semoga Allah memberi petunjuk dan hidayah pada anda dan kita semua dalam mencari rezeki yang halal untuk diri kita keluarga kita dan anak-anak kita kerana semuanya akan dipersoalkan kelak pada hari pembalasan… takutlah akan azab dari Allah…

    0
    0
  9. dww says:

    ya allah..!!!!!!!!!!dia pakai coli je…..

    0
    0
  10. miamor says:

    wahh..hebat artis wanita islam skrg..
    korset yang patut pakai dlam baju dah boleh pakai kat luar..
    jadi cover page magazine pulak tu.. patut la cik siti leha nak cr mat salleh..sbb dah perasan minah salleh..phuuii

    0
    0
  11. meeow says:

    nampak tua je muka siti saleha ni aku tgk..salah makeup ke ape..ke mata aku yg rabun ayam..ape2 pon terlebih seksi sudaaaaa

    0
    0
  12. YNA says:

    EEEIIIIIIIIIIIII……………………….

    0
    0
  13. GoodBye says:

    tak lawa pon, pelik je gambar dia macam muka jantan. sorry..

    0
    0
  14. muka touch up photoshop terlebih…
    pakaian, nauzubillahi min zalik…

    0
    0
  15. miss mong says:

    baju ke bra tuh..malunya aku sbg kaum hawa tgk dia pakai gitu

    0
    0
  16. mileycyrus says:

    AHAHAHA..JELLEK NYA..gila apa???

    0
    0
  17. mulut celupar says:

    gojess..

    0
    0
  18. Karl says:

    X solehah si Saleha…

    0
    0
  19. LIYANA says:

    sape fotografer nye? giler burokkks gmbr ni!!! dgn mata mcm juling….ish ish

    0
    0
  20. ....... says:

    bukannya cantik pn…makin x cantik..nmpk tua…dh le tetek dua puluh sen jer…..

    0
    0
  21. Anonymous says:

    EUUUUUUUUUUUU bukan setakat sexy jer malahan buruk giler… org cantik tp fotografer n edit gambar jd buruk terus… kl aku dah mark failed ni…

    0
    0
  22. jejailani says:

    pandai kau cover gigi..kelasssssssssss!!

    0
    0
  23. wanita says:

    wohhh ingatkan kim kardashian td posing sama

    0
    0
  24. kim na na says:

    hok alohh…pakai koset jer…terlupe pakai baju ker leha oiii…

    0
    0
  25. mak jemah punya boifren says:

    hurmmmm ape nak ckp pon x tau… taip jer lah ea….
    kadang2 sedih tgk artis sekarang….
    aku nie pun x sempurna tp sifat malu masih ada…
    aku doakan yg terbaik jer… :'(

    0
    0
  26. Lingerie ketat saleha says:

    Aku tengok saleha sebijik macam vampire, dh la seksi…x sejuk ke? kah3!

    0
    0
  27. buchaaaa says:

    mcam bosiaa….baik jadi bosia la….meluat ak tgok..thu la kamu pan asia,,tp agama kamu Islam la sialll…wt la cara Islam..bodoo!!!

    0
    0
    • loli says:

      eeeuuwww…tgk la bhasa ko tu dulu.nk ckp org bohsia.bhasa ko tu pon sgt xda adab.ni mst org2 pprt ckp main lps.mst bm or bi failed.kje kt kilang papan.psl tu bhasa ko low class.

      0
      0
      • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

        loli..ape kate ko tengok bahase ko tu dulu sebelom ko suruh orang tgk bahase die?xbagus la mbuat perumpamaan dgn orang kje kilang..lepas tu ko kate org low class la, bm bi failed la…mcm hine sangat orang yang kje kilang ni..ko keje ape? lawyer ke? doktor? astronomy? banker? teacher? sorryy to say..bahase kau tak melambangkan yang kau ni seorang yang bekerjaya professional la, tapi melambangkan yang kau ni lebih hina dari orang yang kje kilang..mind your words, mind your manners!!

        0
        0
    • Mem Aleluya Kue Lapis says:

      mcam bosiaa….baik jadi bosia la….meluat ak tgok..thu la kamu pan asia,,tp agama kamu Islam la sialll…wt la cara Islam..bodoo!!! <——- bahasa kamu indah sungguh.. memang menunjukkan kan cara Islam anda. WOW!. hahaha. jeles lettew.

      0
      0
  28. Vaseline says:

    KECEWA + MALU.
    Lelaki bebaik sah tak mahu niqaah dengan perempuan yang ‘everything is open’.

    0
    0
  29. rynna says:

    pompuan melayu lebih MANIS DAN SEKSI..tak caye????…cube suruh ISTERI anda PAKAI DAN MAKE UP MACAM NI…kemudian,BANDINGKAN DGN SITI SALEHAHAHA..

    0
    0
  30. justin bebel says:

    muka tua!!!! haram tak lawa!!! boikot!!!!!!!!!

    0
    0
    • loli says:

      awek ko lawa sgt ke ko nk mngata dia xlawa?? hipokrit sgt.kot2 saleha pn mata ko batang ko da keras.

      0
      0
  31. geena says:

    malu itu adalah separuh daripada iman…..so kalau tak malu maknanya……

    0
    0
  32. bikyo91 says:

    majalah ape la nie,, da mcm majalah luar negara,, majalah dari negara yg agama rasminye adalah islam memalukan jerp,,,

    0
    0
  33. loli says:

    ape yg seksinye makcik2 sume??? aku xnmpk ape yg seksi pon.okay je aku tgk.kalo makcik2 sume nk tringin pkai bj mcm ni g kuruskn badan.ni bdn mcm tong xdpt pakai bj mcm ni nk bising n mgata org.dah g exercise sana xpyh 24jam kt internet mlawat blog nara.tu yg dtg gmuk tu!!!

    0
    0
    • Mem Aleluya Kue Lapis says:

      INI AI SETUJU. BANYAK KOMEN ORANG YANG TAK PUAS ATI NI. CAKAP ORANG TAK CANTIK LAH, JONGANG LAH, DORANG TU CANTIK SANGAT KOT.

      0
      0
    • Miss A says:

      orang yang JAHIL macam kau ni memang tak nampak mana kesalahan orang jahil yang lain.

      0
      0
  34. abc says:

    saleha jongang.

    0
    0
  35. yaya says:

    siti saleha! knp seksi sgt 2…dulu xmcam ni pn..

    0
    0
  36. bolradhabol says:

    marilah kita sama-sama doakan moga
    beliau di beri hidayah…
    kpd siti saleha kalau baca BN ni….
    lps ni hrp akan lebih bhati-hati…..
    biar org respect sbb lakonan
    bukan org myampah sebab seksi memanjang…
    xsalah nk berseksi tu ..dekat dlm bilik je…
    utk tatapan umum biarla lebih bersopan

    0
    0
  37. tekejuttmakjemahnengok says:

    too much. zed zaidi tak nak campur?

    0
    0
  38. danial_love says:

    …..Tuhanku..aku tidak layak untuk syurgaMu..tetapi aku tidak pula sanggup ke nerakaMu..oleh itu kurniakanlah ampunan dosaku…sesungguhnya Engkaulah pengampun dosa-dosa besar….>>wahai insan yang diberi kesempatan oleh Allah menjenguk alam dunia dalam keadaan suci bersih tanpa noda dan dosa..lupakah perjanjian kita denganNya..?tidakkah jiwa ini tahu bersyukur..?terpedaya dengan kehidupan dunia yang sementara..apakah bekalanmu sudah cukup untuk dibawa pulang setelah kesempatan hidup yg diberikan telah engkau lumuri jiwa yang suci dengan noda dan dosa..? tidakkah engkau malu pada Allah dengan mengembalikan roh yang terpalit dosa ke hadratNya tatkala Malaikatulmaut menjemputmu nanti..?apakah engkau berbangga mendedahkan kehormatanmu setelah seruan Rasulullah agar umat wanitanya menutup aurat…tidakkah engkau percaya pada janji Allah memberikan al-Jannah pada muslimah yang bertakwa..?apakah engkau lebih mempercayai janji-janji pemilik majalah yang telah mengeksloitasi dirimu semau-maunya untuk mengaut keuntungan yang sementara…wahai insan yang bernama siti saleha…ingatlah tiap yang bernyawa pasti akan menemui kematiannya..yang tak bisa ditangguh dan tak bisa dihentikan…kembalilah ke jalan yang lurus..jalan yang Allah redhai…

    0
    0
  39. Chicken says:

    Photoshop failed to the max!!!

    0
    0
  40. Mak jemah pemalu says:

    Sejahat2 mane pun lelaki…tetap mahukan pompuan yg baik utk mjdi isterinya n ibu anak2 nya…

    0
    0
    • PI says:

      Pompuan yg baik utk lelaki yg baik ok..so kalo lelaki nk pompuan yg baik utk jadik isteri n ibu, lelaki2 yg jahat sila cermin2 diri anda dahulu

      0
      0
    • Figura says:

      lelaki jahat tu, hancurkan perempuan lain dulu. pastu baru nak carik perempuan baik tuk jadi bini. porahhh!

      0
      0
  41. zaza says:

    da cam kostum catwoman je den nengoknyer

    0
    0
  42. zaza says:

    da cm kostum catwoman den nengoknyer…..

    0
    0
  43. Amoi Comel says:

    Siti Saleha Tampil Seksi Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan dan Tampil Seksa Hiasi Neraka Jahannam…

    0
    0
  44. sarah says:

    Jangan dok beli majalah nie..baik beli majalah national geographics..tgk babun ka harimau ka..lg sejuk mata memandang

    0
    0
  45. Lena Hangit says:

    Macam Kourtney Kardashian pon ada, cantek gak mmg ada class

    0
    0
  46. Lagubestbest says:

    Lama da xnampak kat tv.. kemana menghilang SS ni skrg.

    0
    0
  47. Anonymous says:

    fap fap fap

    0
    0
  48. Renungan says:

    Setiap ciptaan tuhan yang berharga di dunia ini akan terlindung dan amat sukar untuk diperolehi.
    Dimana kamu boleh dapatkan permata? Tertanam jauh di perut bumi, tertudung dan dilindungi.
    Dimana kamu jumpa Mutiara? Terbenam jauh di dalam lautan, tertudung dan dilindungi oleh kulit kerang yang cantik.
    Di mana kamu cari emas? Terperosok di lapisan bumi tertudung dengan lapisan demi lapisan tanah dan batu. Kamu kena berkerja keras untuk mendapatkanya.”

    Tubuh kita adalah suci. Kita lebih berharga daripada emas mahupun permata oleh itu , jadi bertudunglah…

    Oh yer…kaum adam jgn pilih org camni buat bini…banyak dosa nak kena tanggung…
    ( nara …intro biar islamiah sikit…at least ….kita berdahwah secara halus..bukan ajar org buat maksiat )

    0
    0
  49. Meyaniliza says:

    whatever …most importanly…mmg terbaek…cantik sgt…

    0
    0
  50. Sarah says:

    Zed Zaidi tak nak ambik tindakan ke artis seksi meksi ni.. hehehe

    0
    0
  51. hambanya yang hina says:

    wanita kalau inginkan rambut sentiasa cantik panjang mengurai tidak perlu memakai clear rejoice dan sebagai. tutupilah ia dengan hijab. pasti cantik. undang2 Allah is always right.

    0
    0
  52. wainazreen says:

    cantik gila..hehe

    0
    0
  53. Anna says:

    Siti Saleha, don’t be the next Nabila Huda. Use your acting skills wisely. Honestly, this picture is a thumbs down for me :(

    0
    0
  54. Prince Noob says:

    hodoh semacam je

    0
    0
  55. murid Ustaz Kazim says:

    Nara, setelah isteri anda bersalin dia telah bersih dari segala dosa-dosa kecil. Sekiranya anda suami yg soleh, jgnlah sentiasa menyiarkan gambar artis yg mendedahkan aurat. Anda telah bersubahat menyebarkan aurat artis itu kepada ramai org. Bayangkan jika ada 100,000 org yg melihat gambar yg anda siarkan itu, hitunglah sendiri berapa banyak ‘saham’ yg telah anda dapat! Tambahan bloging ini adalah punca rezeki anda dan anak isteri bakal memakan hasil darinya. Tidakkah itu dosa! Walaupun sebesar zarah dan jika gambar itu tersiar sepanjang zaman tetap anda mendapat dosa subahat. Berhati-hati berbloging dan sebarkanlah kebaikan (ilmu) semoga ia akan menjadi amalan yg berkekalan sehingga hari kiamat. Allahu’alam.

    0
    0
  56. Pah Bedah says:

    She looks old….

    0
    0
  57. kopa says:

    pempuan mcm ni jd bahan penyedap lelaki je..x lebih dr tu..kalo performance bagus bolela main 2-3 mlm lg..kalo x satu malam dh cukup..memang pancut kt dlm mulut/muka la..kasi destroy muka dia dgn air mani aku..hahahaha

    0
    0
  58. Mok CiQ says:

    Kerat 14 da tgok
    x bes pun :-(

    btw Aaron jer d bes….

    0
    0
  59. apa2 aje.. says:

    dasat betul di edit gambar siti saleha nie..sampai dah uper apatah..

    0
    0
  60. sasa says:

    buruknye….die ni tak fotogenik aaa….harap mixblood jer…n tak semestinye mixblood tuh semua cantik….

    0
    0
  61. Anonymous says:

    jom tengok al-hidayah tv3 arini! comel ke menutup aurat? sangat comel :)

    0
    0
  62. Anonymous says:

    jom tengok al-hidayah tv3 arini? comel ke menutup aurat? sangat comel! :)

    0
    0
  63. geng nora danish says:

    siti saleha cantik..

    0
    0
  64. lily says:

    skrg aku tgk siti saleha ni dah tak cantik..mungkin sbb muka dah cengkung skit.. dulu tgk comei…

    0
    0
  65. untung ler badan lawa ..leh bg org tgok
    aku nie minum susu alphalipid 100 tin
    x juga slim…huk3…
    tak dapat la ku tunjukkan bdan yg lebih seksi dari siti saleha nie…

    0
    0
  66. ye saye says:

    Assalamualaikum..boleh seksi cm tuh…tpi depan SUAMI je taw…:)

    0
    0
  67. siput sedut hot says:

    kalau boleh semua nak tersembol keluar ye.. ish3

    0
    0
  68. Sweet minah jambu merah biru says:

    Emmmm si gigi rabbit ni lagi emmmmm nyampah betol lah ! minah jambu bukan menyampah pasal dia seksi ! tapi nyampah ngan dia punye senyum yg nk tk nk tu huh ! mate tu macm stimmmmmmmm aje !

    0
    0
  69. SangapKopekSaleha says:

    seksi la lagi, lgi best fapping, ouh siti saleha, mau ku gomol dada mu

    0
    0