Written by AbangNara | November 30th, 2011

Seorang lagi artis wanita yang meningkat naik dengan pesatnya pada tahun 2011 tak lain tak bukan ialah Siti Saleha. Sayangnya dengar cerita si cantik manis ini bakal berhenti berlakon buat sementara waktu untuk menumpukan perhatian kepada pembelajaran. Mungkin itu berita sedih untuk peminat Siti Saleha, tetapi Abang Nara respek kepada artis-artis seperti Siti Saleha yang yang mementingkan pelajaran.

siti saleha jelita

Beberapa keping lagi gambar Siti Saleha untuk tatapan anda yang diambil daripada Facebook Siti Saleha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to Siti Saleha Menghiasi Majalah Jelita Edisi Disember 2011

  1. momok says:

    cantik…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
  2. pecah kepala says:

    fuhhh! aku mmg minat gile la ngn Nora Elena nih. x biase r pggl dia siti saleha. Nora Elena mmg terbaekkkk!!! da la cun melecun. Lg cun dr neelofa!! Hakkhhh tuihhh!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 9
  3. kak lehot says:

    marvellous…!!!!!!! xdapat nak ungkap dgn kata2….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  4. fiona says:

    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  5. mr k says:

    rmbt kerinting x sesuai dgn dia…senyuman dia mmg classssss… :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
  6. Kak lehot says:

    wow..so marvellous… xdpt nak ungkap dgn kata2…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  7. what the? says:

    pan asian look ..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  8. aku says:

    jumpa dia kt jusco alpha angle 2 mggu lps… mmg cantik orgnye…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  9. beta draconis says:

    ikan lah tenggiri ikan lah haruan,
    jelawat puyu kawan dan toman
    jagalah diri jagalah kesopanan,
    sifat malu dibuang jangan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
    • mata kail panjang 2 jengkal says:

      burung merpati terbangnya tinggi,
      terbangnya tinggi tersangkut kat areal tv,
      kalau isteri lebih tinggi dari suami,
      itu alamatnya murah rezeki…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  10. casper says:

    comel..ayu..manis…SITI SALEHA…:)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  11. katak itam says:

    memang cantik..dia rambot lurus lepas cantik kan? casual n tenang jek tgk dia..:)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  12. hehehe says:

    tindakan yg bgs mengutamakan pelajaran dr segalanya…jd la artis yg berbakat n berilmu bukan artis yg berbakat tp ……….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  13. hoho says:

    bestnya kalau dapat kapel ngn dia ni..=)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  14. amnr says:

    mmg cantik..
    suke tgk mke dia..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  15. wawagee says:

    cantikkkkk…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  16. lika says:

    die ni mmg lawa lahh.lawa dari lofaa but gigi die cam arnab hehehe..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 7
  17. lala says:

    die ni mmg cantik….dan jugakk cantik pade si lofa tu
    but gigi die cam arnab cket ar hehehe..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 8
  18. laling says:

    nama dah cantik, rupa dah cantik … lebih cantik klu pakai tu tak dedah bahu …

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  19. edy halim says:

    PEHHHHH !!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  20. ahaaaii says:

    tang baju je x brapa nk cukup kain….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  21. elle says:

    alaa, kalo dah minat nora elena ni, suma cantik. kalo yang orang tak minat.seksi sikek pon kena kutuk. siti saleha seksi pon takpe, cantik kannnns. :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 8
  22. pape je says:

    dier ni sexy xde lak kena kutuk?kena angkat lgi ade…pelik aku!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 5
    • pecah kepala says:

      beb, dia ni sexy x over. cube ko tgk si miera liyana, fasha sandha, zarina anjoulie, melampau sexynyer! ade ke nora elena pkai cmtu?? x de kn. byk citer la plak ko nih.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 20
      • eleh eleh says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 87
        • pecah kepala says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 25
        • jebon091 says:

          entah tetiba nk hentak2 kepala org…agak2 ar der….ingt ktorg tungul nk bia ko sesuka hati hentak2 ni??gua tumbuk muka lu baru tau….cm cb

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. achik says:

    aku yg pompuan pn suka tgk kecantikan si saleha ni..apatah lagi kaum2 adam..shes so gorgeous!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 9
  24. pape je says:

    hallo beb…yg c fasha,miera sume tu xpyah ckap…dh mcm xde agama dah…yg dier ni pkai ko nk sanjung nape?dier tutup aurat ke?xkan?kemban xseksi xtau lah…kan ek eleh?ko pecah je pale dier…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
    • pecah kepala says:

      eh lu da lebih la wa tgk. lu pn ikut skali dia mengentan pe hal?? lu klaw x suke lu dislike je. x yah nk lebih!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      pape je ni dh kenape? nk mampos ke pe ! kau tu agama sangat dh cmfirm masok syurga?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
  25. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cantek lagi fazuraaaaaaaaa dia ayu manis n manja fazura ada tarekannnnnnnnn..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  26. pape je says:

    aku sape nk tentukan dier msuk syurga or nrka minah giler?aku ckap kalau dh mcm tu pkainyer still xtutup aurat…same jek mcm c fasha sume tu…fham dok?ke bengap gak!tuih…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  27. pape je says:

    pecah pale aku lyan ko?aku de lebih ke?kalau de maaf ye…tpi asenye ko yg lebih…may be sebab ko peminat fanatik dier kot…tu yg smpaikan org tu xtutup aurat pun ko still nk perbetulkan wlhal ko tau bnda tu slah…sama je berkemban ke bareback ke…same k?so~whatever~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  28. pape je says:

    lagi 1..bju dier sume nmpak ketiak…baju hijau tu dh mcm dahlia teck…nmpak spender pun boleh silap2…kalau dh minat pun,jgnlah btulkan pe yg slah…tu je pe yg aku ckap…LOL

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau ni marah2 ni dh kenape pape je ha ? kiss sikit ..dia pakai baju nampak ketiak biar larrrrrrrr eh eh eh kau ni ponnnnnnnnnn minah jambu kalau pakai baju lagi nampak tau ! minah jambu suka pakai baju yg jarang2 supaya terserlah kejambuan minah jambu ..tk macm kau tu momok huh !!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  29. kambing says:

    berderau darah aku errrrrr

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  30. Reena says:

    Cantek & manis tapi aku tak ske cara dia yg ‘tak patut’ masa nak rebut job xpax..agak keji sedikit..kecik2 dah pandai men kotor..lenkali jgn wat lagi yer siti saleha. Nama dah elok, perangai tu harapnyer biarlah seiring, hokkay.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  31. mangkok tingkat says:

    besar sial…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  32. PondanSepi says:

    Lucu lah tgok gigi dia ni.. mcm arnab je

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  33. mak cik leha says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 180
  34. ohh says:

    da nama pn artis..kenala seksi2..sume sama jer…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  35. gotong royong says:

    wanita akhir zaman…..jgn sekali dipuji…..wanita mdedahkan aURAT….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  36. taik idung ko masin golong-golong says:

    ermm..bleh tahan lah..tpi aku tk brpe sngt ngn die….. bak kate abg AKU.. die ni makin hari makin perasan cute … adehhhh…… gahaha btw nice!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  37. kupukupu says:

    besa molek *ayu dio ni..
    lemas ku dalm dakapan mu..tidak ku sangka kau begitu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  38. dfds says:

    dapat best ni…. brg mantap…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3