Written by AbangNara | October 5th, 2013

Entah mengapa kekasih-kekasih Siti Saleha kesemuanya bukan rakyat tempatan sebaliknya lelaki oversea. Sebelum ini, Siti Saleha sudah pun putus cinta dengan seorang lelaki Inggeris. Namun kini hati Siti Saleha dipenuhi semula oleh cinta daripada seorang lelaki Eropah.

siti saleha

Abang Nara rasa mesti tak ada jejaka Melayu yang memberanikan diri mengorat Siti Saleha. Itu yang asyik-asyik dapat ke omputih je. Mungkin omputih lebih gentleman, romantik dan pandai mengorat. Kata Siti Saleha:-

Ya, saya tidak nafikan kini sedang menjalinkan hubungan dengan seorang jejaka yang dikenali kira-kira tiga bulan lalu. Dia merupakan lelaki yang berasal dari Eropah, tetapi bekerja di Malaysia. Detik perkenalan bermula ketika kami sama-sama menghadiri acara makan malam yang dianjurkan oleh seorang rakan. Kalau boleh saya tidak mahu mendedahkan identiti jejaka berkenaan memandangkan hubungan kami masih awal dan setakat ini saya cukup selesa bersama dengannya

Selamat berjaya diucapkan kepada Siti Saleha dengan kekasih barunya ini. Kalau tak berjaya jugak, mungkin mahu cuba mendampingi lelaki-lelaki Melayu pula selepas itu. Lelaki Melayu pun ramai yang baik-baik, mulia hati dan sempoi. Belum cuba belum tahu. Kalau dah cuba pasti jatuh hati. Hehehe. Sumber Kosmo.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to Siti Saleha Kini Bercinta Dengan Lelaki Eropah

  1. pun boleh says:

    laki melayu takdok ko? :3 muehehe. papun, congrates ea. Jodoh tu rhsia Allah.. ^_^

    peace!

    0

    0
    • allin1shoppe says:

      CANTIKNYE DIA !!! BTW … VISIT MY INSTAGRAM PLEASE !!!
      BAJU , KASUT , BAG , CATHY DOLL , SEMUA ADA !
      ** ALLIN1SHOPPE *** . TQ !!!

      0

      0
      • Maria Mersadis says:

        Ini bkn statement dengki ok , cos I pon mixed , tp for me Siti Zaleha nie dlm category “SO-SO” jer . Doesnt look to “BRITISH” , for me , Siti Aishah isteri kpd Mat Yo lg cantek ~! Skrg dia dh insaf , dah bertudung labuh ala2 Noorkumalasari . Abg die vocalist Bunkface pon bajet jer lebih , kutuk2 KPOP , sedar la diri sikit , atleast diorng dikenali se-antero dunia . WORLD WIDE . KAU HADO ?? Siti Aishah isteri kpd Mat Yo lg cantek ~! Skrg dia dh insaf , dah bertudung labuh ala2 Noorkumalasari .

        allin1shoppe , baju dlm ade tak ? I cari yg ala2 bra merah Che Ta , and of cos CUP D ~!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      mat salleh tu nak “main” dgn ko je. tak ade maknanya nak kawin & masuk islam. hanya sebagai penyedap dikatil.

      0

      0
      • takreti2lagike says:

        memang JOKE betul minah2 Melayu yg perasan Mat Saleh syok sangat kat depa. Dorang ni nak rasa aje. Kadang2 sekali pakai aje dah cukup tak mau lagi. Ko cantik ke tidak bukan dia kesah, asalkan dapat rasa sikit bukan nak kawen pon. Kalo kawen pon sebab karang tak nikah tak bole rasa pulak. So bukan lah nikah tu perkara yg serious bagi depa ni. Buat main2 aje. Tiga empat tahun cerai try pookie lain lak.Tak heran lah.

        0

        0
    • Zai says:

      Aku pelik la nape la korang marah sgt dia suka mat salleh?
      Aku melayu jugak tapi memang HAKIKAT lelaki barat lebih pandai ambil hati perempuan. Aku bukan cakap tentang NIAT mereka ..samada nak kahwin atau sekadar suka2 buat teman tidur Yg aku cakapkan ialah lelaki barat (kebanyakan ..bukan semua) lebih budiman, pandai memuji (memang pompuan suka dipuji..janganla nak berpura2 ok) pandai mendengar..juga pandai tunjukkan kasih sayang pd perempuan.
      Lelaki asia/melayu pun pandai jugak…tapi kebanyakan mrk susah nak luahkan atau tunjukkan kasih sayang, walaupun dlm hati mereka memang sayang! Nak puji isteri sendiri pun berat sangat mulut tuh!
      Aku tau korang akan kata..keiikhlasan and jujur lebih penting dari mulut yang manis. Betul tu.. tapi kadang2 kita perlu memdengar kata2 manis dari pasangan kita sebab itu akan menambahkan lagi kasih sayang.
      So ..aku memang tak heranlah si Saleha ni lebih terpikat dgn mat sallah..
      Minta maaf kalau ada yang tak suka dgn komen ni tapi aku bercakap berdasarkan pengalaman kerja dgn byk mat saleh expat di KL ni. Wallahualam.

      1

      0
  2. Didi says:

    Ini Semua x penting.. kami nk tau cerita dia menikah ngan sapa je.. :)

    0

    0
    • Olga says:

      mat salleh batang besor! bertahan pun lama.. pastu sekali pancut banyak!
      melayu batang lembik, baru 5 minit dh pancut!

      0

      0
  3. Mek Joyah says:

    Bkn k sblum ni SS couple dgn Syed Adney ? Hurmmm ~~

    0

    0
  4. […] Inggeris Namun kini hati Siti Saleha dipenuhi semula oleh cinta daripada seorang lelaki Eropah Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Bercinta, Dengan, Eropah, Kini, Lelaki, Saleha, […]

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Last tengok di telemovie aku dia dan tong sampah dengan beto khusairy……..sweetnye ….tonton sampai 10 x, tak boring, manis aja, so natural

    0

    0
  6. Anonymous says:

    dia ni kadang cantik n kadang x berpa cantik..kadang nmpk jogang n kadang x nmpk jogang…

    0

    0
    • perasanlebeh says:

      memang tak cantik pon. kalo ikutkan super BIASA aje. Muka bulat , badan airportsiut.Propa media lebeh. Dgn bangsa sendiri boleh lah act. Kalo di Eropah she doesnt stand out from the crowd pon. Susah org perasan lebeh ni.

      0

      0
      • taupunkoperasan says:

        Kalau siti saleha ko ckp rupa biasa takdek cantik pun, aku tertanya mcm ne agaknya muke ko? Ce letak gmbo ko sebelah2 ngan siti saleha? Erk.. Aku rasa langit ngan bumi kot oopsss.. Siti saleha sgt cantik, ramai laki menaruh ati. Agaknye sbb tu la ko dengki dan utk mengubat dengki ko tu ko pun menafikan la fakta. Kikikik… Mat salleh ori bukannya lawo. Hidung besar, kulit jeragat sampai ke belakang. Wajah pan asia maya karin, sofea jane, deanna yusuf sgt menarik dibandingkan european. Even pajora pun nk jd kelihatan pan asia dgn membuat plastic surgery malangnya tak menjadi he3. Lalala~~

        1

        0
        • crosseyed says:

          hahaha.. kalo ini cantik… adoi…. standard korang memang lah haprak!

          0

          0
        • Shhh says:

          Alahai crosseyed.. Dah juling lg nak mengata org. Dah pegi main jauh2 la bapuk juling!

          0

          0
        • Anonymous says:

          nak tanya 1 je dkt taupunkoperasan >>sape yg pencipta rupe paras yg kamu duk kutuk2 lelebih tu????
          rupe cantik ke jeragat ke hdung besa ke kite smua ttp hamba Allah..taraf kita smua same je d sisi ALlah S.W.T…

          0

          0
      • Anonymous says:

        ya
        dan susah jugak dengan orang yang in denial ni
        orang yang cantik pun dia mati matian kata tak cantik
        (lepas ni mula la balas balik komen ngaku cantik bagai kesian kan)

        0

        0
  7. Anonymous says:

    gigi dia ni sama ngan shila amzah..gigi rabbit…

    0

    0
  8. .................. says:

    bio le kalau dia ngan org putih…janji dia x merampas hak orang lain..n bukan PERAMPAS…

    0

    0
  9. mat yoes wife says:

    isu tak hot.. next please!!

    0

    0
  10. minah jembu merah biru pasti gerek says:

    minta mintak pasukan Serawak menang ni malam menentang Sime Darby…pengadil mesti nk adil bila perlawanan start. main jangan kasar macm Atm menentang Lion twelf semalam padan muka kena kad merah tk boleh main di peringkat separoh akhir huh ! padan muka luuuuuuuuuuuuuuuuuu bwekkkkkkkkkkkkkkk ! main tkde kualiti langsong ! kt mana blaja main bola angkat kaki atas !!! bukan Nye kena bola kaki tu ! kena kepala pemain Lion !! pemain yg semacm ini tk boleh di turun kn BAHAYA pada pemain pasukan lawan Nye ! minah jambu tengok semalam pasukan Atm eeeeeeeeee sakit hati betol lah ! jangan marah eh taon ni pasukan serawak akan membawa pulang piala Malaysia . helo pemain pasukan serawak ! ni malam main mati2an ok main dengan besungguh2 jangan sampai bola menembusi jejaring runcing serawak ok !! lov u olzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

    0

    0
  11. sudahlah says:

    lelaki eropah yg desperate tak laku kat sana kan. mesti tak hansem…….muaaahhaahahaha

    0

    0
    • minah jembu merah biru pasti gerek says:

      tk hensem tkpe asal kn ada duitttttttttt.. ! lagi pon mat salleh tu dh biasa stay kt Malaysia jadi kalau nk masakan dia masakan Malaysia dia pon leh makan tol tk !

      0

      0
  12. Angola Loria says:

    siti saleha ni tak pandai masak. of course lah dia pilih omputih sebab omputih ni tak kisah pun soal masak2 ni..omputih kisah pasal sex hebat di ranjang. girl melayu jugak yg bodoh..ko ingat omputih tu nak sangat ke kat ko…omputih nak try ko jer, last2 cari lelaki melayu jugak buat laki…alasan nya nak cari yg beriman. puihhhh !!

    0

    0
  13. Nok-Nok-Nok says:

    Uoalzzz semua.,
    hazeb sanget molot2 korang..!!
    Thinbk positive la., ada yg kawen mat saleh bahagia-(Ning Baizura, Anita sarawak, Azza Aziz and lot more..)
    Ada yg “jodoh x panjang” -( Maya karin, siti sarah and few other)
    Korang ni kalo mengomen bukan main Islamik bagai and semua tahu jodoh itu adalah qada’ dan Qadar and for sure Qada’ dan Qadar ittew adalah rukun Iman..!! Nok bukan la alim ulamak but at least mengingat kan korang to Think positive..

    kalo dia kawin ngan Mat salleh tu and Insyallah mat saleh tu akan memeluk agama Islam, at least Si Saleha ni berjaya membawa saudara baru. ( Korang hado.??..) Jangan pulak korang ckp nak Menafikan hidayah Allah untuk Mat Salleh tu..
    Banyak jer artis kita kawin sesama Melayu cerai berai..!! kalo nk ditulis contoh, 8 muka surat x abis uoalzzz…!!! hahahaahah

    Tak kesah la dia suka yang X sunat ker(klo msuk islam nnt Insyallah sunat)., dia suka yang Pancut banyak ker, yang konek beso ker yg apa2 pun, ittew hak dia. Korang yg over2 lebeh ni naper..?? konek tu nanti dio yg rasa, bukan korang… !!

    0

    0
    • blueberry says:

      hallooo..Ning Baizura, Anita sarawak, Azza Aziz laki depa nie bkn memeluk agama Islam tp masuk melayu jer. klu memeluk agama Islam mcm Ridzuan Tee. apa nk heran, bahagia & kaya dunia jer tp kt sana nnt fakir nista. Suami tue pemimpin.
      Nama pun retis, nk glamor jer lebih. syok sgt ker kawin ngan bangsa asing.
      Sedar lah sikit.

      0

      0
  14. mamamia says:

    alaa..siti saleha..janganlah dengan mat salleh..dia orang ni dah biase minum arak..kalau kawin pon sebab nak membolehkan mereka memiliki tubuh kau bukan nya nak islam pon..nanti jadi macam artis yang dulu2 tu..berterabur!! Masa aku popular dan muda ni dio orang nak lah..yek..yekk

    0

    0
  15. Linzy Longkang says:

    Biasala tu uollzzzsss omputeh nak melayu sebab nak dapat taraf penduduk kat mesia nih tambah2 kawen retis lagi laa make lamer gakzzz lagi pulak mcm mamat omputeh muka reject kat negara dorang

    0

    0
  16. BOLA says:

    Ape nak heran. dia pon 50% omputeh kan. yg malay 100% pon berlambak pilih omputeh..

    0

    0
  17. Octopus Olympus Octavius says:

    mat saleh ke chinese ke indian ke iban ke arab ke, lantak dia laa..dalam family kita sendiri pun ada mcm2 bangsa ahli keluarga kita kahwin, apa ada hal? bangsa tak membezakan apa2 pun..yg penting adalah agamanya..soal bangsa dah jadi persoalan kedua/ketiga/etc..jgn la jumud sangat cara berfikir..mak aku relax je tgk kitorang adik beradik kahwin mcm2 bangsa, ada melayu, cina, matsaleh, arab, and soon kakak aku kawen dgn melayu kelantan + siam. ini benda2 kecik pun korang nak kecoh ke?? grow up people!! grow up!!

    0

    0
  18. nita says:

    yang saya tahu kahwin dengan mat salleh bukan senang, saya pun ada adik ipar berketurunan inggeris. dia memang seorang mualaf sebelum kahwin dengan adik saya. dia seorang intellek, warak tapi susah nak serap kebudayaan melayu. kadang2 hot tempered. orang mat salleh ni memang dari awal, nampak macam gentleman , tapi bila kahwin nanti, ramai yang hot tempered dan akan kelihatan lebih tua dari usianya apabila umur meningkat.

    0

    0
  19. […] Siti Saleha Kini Bercinta Dengan Lelaki Eropah (61) […]

    0

    0
  20. amie says:

    stupid comment~ penuh maki hamun..
    manusia~

    0

    0
  21. […] Siti Saleha Kini Bercinta Dengan Lelaki Eropah (62) […]

    0

    0