Written by Bella | April 25th, 2016

Tidak mahu dihimpit kontroversi dan membuka peluang untuk keyboard warrior mengkritik serta mencari kesalahan beliau, Siti Saleha membuat keputusan untuk tidak terlalu mendedahkan kisah peribadinya kepada umum.

Siti Saleha juga menjelaskan beliau hanya ingin menjadi diri sendiri dan tampil eksklusif meskipun ada dikalangan peminat yang nampak kehidupan beliau seakan membosankan.

Saya tidak terlalu banyak berkongsi kisah peribadi dengan peminat. Saya hanya menjadi diri sendiri dan mengelak daripada terlalu berkongsi perkara berkenaan. Mungkin perjalanan hidup saya kelihatan agak membosankan, namun ia membawa kebaikan tersendiri.

Saya cuba untuk tidak membuka ruang kepada pejuang papan kekunci untuk mencari salah saya. Saya bukan mahu dilihat eksklusif tetapi hanya menjadi diri sendiri.

Kadang-kadang peminat mahu juga tahu kisah peribadi artis, tetapi kalau dah terlalu mendedahkan kepada umum, boleh buat peminat menyampah juga. Apa-apa pun, setiap orang mempunyai cara yang berbeza.

Sumber Berita : Berita Harian

21 responses to Siti Saleha Elak Cerita Soal Peribadi Kerana Takut Dikecam Keyboard Warrior

  1. melati says:

    Biar pun blom bertudung tapi jgn Dressing cam Uqasha Senrose…amat kelam kabot….

    0

    0
    • bettycoo says:

      janganlaa nak bandingkan orang sangat…

      0

      0
    • minah jambu say NO to DRUG says:

      ha macm gitu la kalau nk bergambar badan tu kasi tegak baru ada class salehaaa …jangan bongkok2 kalau bergambar tk cantek tau tak…lov uu..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    siti saleha ni arts y jarang ad kontrovesi…bgs..teruskn elak cite y timbulkn kontrovesi…jgn jdi mcm ungkasha sdh le..atau pn ruhainis..

    0

    0
  3. Abang Zack says:

    Kalau takut dilambung ombak, jangan berumah di tepi pantai

    -Abang Zack

    0

    0
  4. melati says:

    Uqasha & adik nya @ Neelofa & adik nya…mereka Tuhan pun nyesal hantar mereka kat Bumi ni..!!!!

    0

    0
  5. lululu says:

    bang nara…elok di block je melati ne…msj xbole nak hadam!

    0

    0
  6. melati says:

    lululu @ hihihihi…Tuhan pun marah kat ko sebab ko bodoh…..kalau tak nk bergossip ko masuk lew ruangan mari mengaji……benggong..!!!

    0

    0
  7. melati says:

    lululu … aper kater ko nasihat kan Makm ko jgn main Belakang lagi..pastu suruh Mak 2 Bapak ko Block aku…hahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahaaaaa..

    0

    0
  8. AKU says:

    SOKONG MELATI……..IDUP MELATI!!!!

    0

    0
  9. _ _ says:

    Melati ni sakit apa ya? seronok sangat ke sakitkan hati orang lain? ni ruangan gosip artis..bukan tempat mengutuk …selalu komen memang akan sakitkan hati orang lain…apa masalah awak melati…nama bukan main elok..melati lagi…hmmhmmhmmhmm

    0

    0
  10. johnny bravo says:

    CANTEK….rupa lawa bodi pun lawa..

    0

    0
  11. jenal says:

    setiap org ada taste masing-masing..tapi bagi aku la…siti saleha ni x attractive…aku tak tau la nape…sedangkan body dia ok, dia putih mix, mata besar, x pendek sgt x tinggi sgt, rambut pun ok…aku x tau nape aku lansung x rasa dia ni attractive….x sexy walau pakai sexy…betullah org kata….women who are naturally sexy will look sexy even when she’s fully covered…tp kalau dah tak menarik ko tunjuk la aper pun ttp x menarik…ni di mata aku je la..

    0

    0
  12. Nyampah Jenal dengki says:

    Beauty is in the eye of the beholder Jenal, bagi i die ni attractive .. And she is malaysian artist ngko tak payah lah nak by statement negative mcm berdengki alah org mcm die ni kalau cover and hijab seribu kali cantik dari kau. Ini pun hidayah die tk sampai lagi im a guy and for me shes attrctive just because Johnny Bravo gv a good comment about her looks dah dengki and responded innegative so obvious u have an ugly heart and jelez cutting badan siti saleha hot and she have that classy look than you!

    0

    0
    • jenal says:

      lol thats hilarious. i am a guy too. how am i envious of her body? aku sendiri komen body dia lawo. are you illiterate? ko sendiri yg ckp beauty is in the eyes of the beholder meaning to each his own. maksudnya ape yg aku rasa lawa, bg ko maybe tak lawa. ape yg ko rasa lawo bg aku maybe tak lawa. i am in no way forcing my opinions on you. i am only stating them. hati ko yg busuk and ugly berfikiran negative. kalau ko baca betul2 aku byk puji dia cuma aku ckp aku sendiri tak tau nape aku tak rasa dia attractive. aku takde suruh dia pakai tudung. aku tak sebut pun pasal hidayah.

      0

      0
      • aku lalala says:

        betul..bagi aku lakonan dia bagus, tak kayu dan ada potensi untuk pergi lagi lebih jauh. dari segi rupa, dia memang ada rupa attactive sangat tu tak la juga cuma manis dia yang lebih. hihi..

        0

        0