Written by Bella | March 14th, 2016

Selepas putus cinta bersama kekasihnya yang berasal daripada Eropah, akhirnya hati Siti Saleha berjaya dicuri oleh jejaka Melayu.

Percintaan Siti Saleha kali ini mendapat perhatian kerana beliau belum pernah menjalinkan hubungan dengan mana-mana lelaki berketurunan Melayu sebelum ini.

Enggan mendedahkan identiti sebenar kekasihnya itu, Siti Saleha akui lelaki tersebut bukan daripada golongan selebriti dan sudah empat bulan mereka bercinta. Heroin drama Uda dan Dara itu juga tidak menyangka boleh bertemu dengan cinta baharu dalam waktu yang cepat.

Saya pun tidak sangka dapat menerima cinta baharu selepas mengalami episod sedih putus cinta pada penghujung tahun lalu.

Pada masa yang sama, Siti Saleha akui merasa seronok ada teman di sisi.

Bohonglah kalau saya kata tak gembira dengan hubungan ini. Mesti kita seronok bila ada teman lelaki. Perasaan ini juga dilalui semua pasangan kekasih. Kita gembira kalau ada teman yang boleh kita mengadu suka duka.

Siti Saleha bagaimanapun enggan membuat perbandingan ketika bercinta dengan lelaki Eropah dan Melayu. Buat Siti Saleha, masing-masing mempunyai keistimewaan sendiri.

Baik orang Eropah atau Malaysia mereka mempunyai cara tersendiri dalam bercinta, bak kata Siti Saleha tidak perlu dibeza-bezakan. Harapnya hubungan kali ini boleh lah berpanjangan sehingga ke jinjang pelamin.

Sumber Berita : Utusan Malaysia

22 responses to Siti Saleha Dedah Kekasih Baharu Seorang Jejaka Melayu

  1. juzme says:

    ok allthebest

    0

    0
  2. Tomahawk says:

    perhatian semua!!!! Siti Saleha bercinta dengan lelaki melayu, ye betul, lelaki melayu. sapa kata siti saleha tak suka org makan sambal belacan n minat org yg makan cheese je. All the best tu that guy. #TundukkanPanAsianItu

    0

    0
    • Siti Saleha Kumpul ex-Bf says:

      hahaha…
      Untung la ada bf. Lepas ni putus, blh try cari lelaki Nigeria ke Ghana ke pulak ye. Alaah, apa salahnya rasa semua jenis kaum kat dunia ni. Nanti blh buat ensiklopedia ye dik. setahun sekali nanti buat la reunion bekas2 kekasih
      all the best la.

      0

      0
      • titi says:

        To Siti Saleha Kumpul ex-Bf, ahahahahaha komen ko WIN wehhh!

        0

        0
      • Adebayor says:

        Hee.aah erk lps tu baru blh buat post mortem.mn satu nk pilih Nigeria ke Uganda ke Turkistan ke..Dan sebagainya

        0

        0
  3. Bedah says:

    Bangga tangan dipegang-pegang laki..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    seksi jgk minah ni ye. dlm tv lain sgt ko dik.

    0

    0
  5. Nina Rahim says:

    Faliq Daud!

    0

    0
  6. nana says:

    Siti Saleha ada darah Kelantan, kan? Bapa orang Kelantan, mak orang putih. Bagus juga kawen ngan orang Malaysia.. Takde la kena pergi jauh2..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Sapa nak tiket untuk movie the sister contact sy 0183852141

    0

    0
  8. lea says:

    sapa nak tiket movie the sisters.contact sy 0183852141

    0

    0
  9. ohbulan says:

    Kau x payah nak sembunyi sgt la saleha. Satu dunia tau nama bf kau lutfi. Mmg la melayu tapi lagak mengalahkan omputeh. Kaya pulak tu . Kalau melayu jawa,xde duit nak kat kau x pandang nya kau.

    0

    0
    • komensikit says:

      Yeke..?? Maknanya betul la..aku baru teringat kan ade satu cerita tu pasal dia baru putus dgn mamat eropah tu kau ade komen yg dia ade bf baru nama lutfi..yg kau kata rasanya mamat tu yg bagi hadiah chopard kat saleha tu kan..?? Tup2 dia buat statement konon2 tgh bercinta dgn jejaka melayu katanya..so maknanya mamat tu si lutfi ni la..?? Kau kenal ke si lutfi ni..?? Cara kau komen ni mcm kau kenal sgt je dgn mamat ni..

      0

      0
  10. el says:

    lutfi? macam nama kekasih intan ladyana

    0

    0
  11. Abu says:

    Tu cerita biasa abang mat jg jadik pak sanggup lps abang John tingalkan

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Muka bkn cantik pn

    0

    0
  13. Mike says:

    Assalamualaikum siti
    Saya perminat admire siti sekalian lama, saya suka tgk drama uda dan dara setiap hari dan perminat di sana itu, kalau boleh siti sesuai dgn zul ariffin , kenapa tak sangkut dgn dia (zul ariffin), zul kan ads package semua dia ada, siti sudah fikir nasak2 nak dgn orang Melayu itu ke?

    SEKALIAN TERIMA KASEH
    ASSALAMUALAIKUM.

    0

    0
  14. one says:

    habis madu sepah dibuang

    0

    0