Written by AbangNara | February 5th, 2013

Yeah ~~~ Berita baik untuk jejaka-jejaka di luar sana. Gadis comel Siti Saleha mengakui yang dirinya kini single-mingle selepas baru 2 bulan putus cinta dengan seorang lelaki Inggeris. Inilah peluang anda untuk masuk line.

siti saleha

Daripada pemerhati Abang Nara, taste lelaki Siti Saleha ini mesti ada muka mat saleh sikit. Sebelum ini kekasih hatinya ialah Syed Adney Syed Hussein pun ada muka kacukan. Jadi kalau anda rasa wajah anda ada gaya-gaya omputih, silalah cuba. Kata Siti Saleha kepada Berita Harian:-

Saya baru saja putus cinta dua bulan lalu. Dia seorang lelaki Inggeris. Hubungan kami terlerai kerana tiada persefahaman. Saya jenis yang tak suka ada masalah. Kalau saya lihat perhubungan itu tak akan ke mana dan lelaki itu seperti tidak serius, lebih baik berpisah. Kami berkenalan pun tak lama, iaitu lebih kurang dalam tempoh sebulan. Jadi, bila terpaksa berpisah, ia taklah terasa sangat.

siti saleha
Kepada peminat Siti Saleha, jangan lupa untuk saksikan filem Kerat 14 yang menggandingkan dirinya dengan Aaron Aziz. Dengar ceritanya, ada babak intim antara mereka berdua. Sila jangan panas hati kalau anda ada menyimpan perasaan terhadap Siti Saleha.

P.S: Madu lebah yang berwarna warni

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to Siti Saleha Baru Lepas Putus Cinta Dengan Lelaki Inggeris

  1. salehat says:

    Meh nk nyanyi lg aduh saleha sbgi tanda simpati..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
    • Olga says:

      apa lg nara wei.. muka ko kan kokesen.. g la masuk line..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 4
      • amoi says:

        wakakakkaa….naya wei..mst bini nara ari3 mimpi makan madu..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
        • Fisha Sindha says:

          Nara dahi luas

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
        • jang nara my love patzzi says:

          nak kan yg saiz panjang, yg saiz panjang belum tentu blh bimbing ko ke jln yg diredai tuhan, selalunya kan org mixed ni dia eksen lebih..last2 cari org melayu jugak buat laki

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 10
        • Juliana Banos says:

          retis sekarang sibuk nak kawen ngan mat salleh, biar mat salleh tahap nan hado, asalkan ngan mat salleh, baru glamer….

          kukukata.blogspot.com/2013/02/ekspersi-wajah-ketika-blow-job.html

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • kak timah says:

      bajet omputih sgt puiiiiiii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 8
      • i'm not a monster says:

        siti saleha skrg ni mcm suam2 kuku jer, berlakon pun biasa2 jer aku tgk

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
        • Stone kol said so says:

          Memang la belakon tak sangat tapi
          dia ada keje mantap..degree oversea..ko hado?

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
        • mek comel says:

          kau pulak Stone kol said so macam mana ada degree?
          keje mantap apa ct saleha tu? setakat berlakon, jadi model tak payah lah

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  2. Anonymous says:

    comel betul siti saleha ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 4
    • Fisha Sindha says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 31
      • Anonymous says:

        tp dia tetap lg cantik dr ko even nama ko glamerrr pown…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  3. duri says:

    dari skola lagi mmg dye penah cakp dye xsuke lelaki melayu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 4
    • saya says:

      biasanya yg kita tak suka tu la yg kita dapat. kalo tak suka pun senyap2 sudah jgn sampai org tau. nanti tetiba terkawen dgn laki melayu takde la malu sangat.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
      • didie @ says:

        OK sy x suka lelaki inggeris (so lps ni aku akan kahwin dgn lelaki inggeris la? wakakaka)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 1
      • bananaz says:

        ye ke… jangan jd mcm siti sarah dah..(SS gak tu)… last2 ngan Shuib Sepah… bahagia sampai skarang…alhamdulillah~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  4. cute semalu says:

    hhhhmmm…bosannye cite ni.nara carila cite best sket.tq

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  5. Burberry says:

    tak suka melayu tapi bapak dia tu melayu ke tak?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  6. ................. says:

    dia ni kadang lawa kadang x lawa ku tengok…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 3
    • diyana says:

      ok2 je rupa die…boleh la…berlakon pon bolehla…tp slang matsaleh tu aku xbekenan betol…dr nora elena lg aku x bekenan die nye slang panggil ‘merrriaaaa’4x sebelum kne rogol dlm semak tu..xsesuai ok jadi budak melayu kampung,anak org susah..sesuai jd anak org2 kaya je…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  7. Anonymous says:

    Nara, update la citer pasal fizzo omar ngan aweks dia

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 8
  8. LESONG says:

    “Kami berkenalan pun tak lama, iaitu lebih kurang dalam tempoh sebulan..”

    WOOOOAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!! MCM DESPERATE SGT WEEEEHHHH!!! KENAL SBLN TRUS COUPLE! NIH MESTI OMPUTIH TU HENSEM GILE BABI KAAAAANNNNN??? MAKLOM LAAAAAA…..POMPAN ZAMAN SKANG NK LAKI YG HENSEM2. PHUIIII!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 11
    • idir says:

      si lesong ni jantan obese tak hensem kah..apsal ko meraban semacam ni…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
      • LESONG says:

        KO YANG MERABAN..TETIBE JE NK KATE AKU OBESES TAK HENSEM APAHAL?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
  9. manjacat says:

    berita baik ape kalau tadek dibagi nombo kontek, atau wasap siti saleha tersebut. hohoho

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  10. mie says:

    mcm2..ada melayu nak cari ala2 mat saleh plk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  11. Mirai Suenaga says:

    ceh, bosan lah citer cam ni…bagi lagi kontroversi sikit…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  12. Caucasian celup says:

    Pergh , nak yg muka ala2 mat salleh jugak? masalahnya ko duduk kt M’sia saleha oi , kalo nak yg muka cam omputih, ko duduk la kat benua eropah sana.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  13. LESONG says:

    “Kami berkenalan pun tak lama, iaitu lebih kurang dalam tempoh sebulan.”

    WOOOOAAAAAAAAAAAHHHH~~!!! BARU SEBULAN TUUUUUUUUUUU….!! NAMPAK SANGAT LA MCM DAH DESPERATE!! AGAKNYE OMPUTIH TU HENSEM SGT KOT..?? MANE LA TAU TAKUT OMPUTIH TU KENE KEBAS…..MAKLUM LA..SESETENGAH POMPAN ZAMAN SKANG NI KAN SUKE YG HENSEEEEEMM2 JE! PHUIII!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
  14. mak x kesahh uooollsss says:

    Overr kaw Salehaaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  15. miss mong says:

    alahai cantik ayu nya saleha pakai gini..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 18
  16. gigi emas says:

    Janji dapat rasa mat salleh punye….lepas ni sure tak puas sebab mamat melayunye sentiasa layu…hhahahahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
  17. red says:

    “Saya jenis yang tak suka ada masalah”

    Langit x selalunya cerah Saleha oi……dalam kehidupan ni mesti akan ada masalah, x besar, kecil….tambah2 bila ko dah kawin…semoga ko belajar cara menyelesaikan masalah dari skarang ya…peace yaw!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  18. samsul says:

    putus cinta pn nak kecoh..puiiii

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  19. Anonymous says:

    saleha ni kalau tak pakai baju mesti comel

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 12
  20. Haliza Misboon says:

    dah kata xsuka melayu.. cam la muka cun pujaan mamat2 inggerih dia tu pun.. masalah nyer mamat2 inggerih nk ke dia ni.. dr 10 0rg mau 2 kerat je yg nak pun..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  21. mawi says:

    alang2 nak mat salleh.carilah mcm jason statham yer siti leha…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • JHudd says:

      Kalau merembes dengan mcm jason statham atau si ryan gosling tu vazzz gilerrr, ni nak bertahan dengan omputeh tahap nan hado pon susah camner tuh? Adek kene lebeh outgoing yer dek leha….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. sam bunkface nye adeq says:

    zain saidin ade..hahahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  23. sam bunkface nye adeq says:

    zain saidin kan ade hahahahhahahaha……….marah kak ta kte nanti..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • Haliza Misboon says:

      kalu nk ngorat zain kena la bt implan dulu.. bg sama mantop cam kak ta..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  24. fattyjul says:

    saleha nak yg size xxl..zain x cukup piawaian

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  25. titew pun shuker mat shalehh says:

    kekekee titew pown shuker mat shalehhh..tp titew lagi shuker mat mushlimmm…liuliuliu….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  26. yuyu says:

    orang kawin pun leh cerai…inikan pula tengah cintan cintun….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Anonymous says:

    nak tgk boob saleha! saleha tunjuk la boob bukan rugi skit pun…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  28. loli says:

    lelaki mlayu bnyk muke hodoh,poket kosong jd rempit je pndai mmg la pmpuan2 yg high taste mcm saleha ni cr mat saleh!!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  29. preity zinta says:

    la..dah siti saleha ni kan mix org putih..sukati dia la nk cr pakwe org putih pun..
    yg haku heran org melayu tulin yg sibuk2 nk cr org putih..negro..n yg seumpamanya..
    mcm dh xde lelaki melayu dah

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • emma mengelembong says:

      aku sokong zinta. yg macam si mimi one nation emcee tu berpeleseran dgn negro mana ntah…eeee yucks

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Kak Pah says:

    ermmm bukan hidup nmanya klu xder masalah siti saleha oiiii…sblm kawen ok lah klu nk lari dari masalah tp lepas dh kawen klu nk lari jgk haruuuuu uuuuu….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  31. Mayang Selimut says:

    A’ah la… leper je bukit ct saleha ni… agaknya boipen dia dah bosan sebab takde tmpt nak pegang2.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  32. Mayang Selimut says:

    Siti Saleha lagi cantik dari LJ.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. tengku minah jambu merah / biru says:

    kawin ngan mat saleh lagi bagos daripada kawin ngan mat melayu ..pasal mat melayu ni bukan nye apeeeeee dh la tkde duit pas tu nk pompan belanjaaaaaaaaaaaaaaaaa aje ! gi jalan dh jantan cngini buang masa aje ! siti saleha ni kenape pulak futus ngan mateair mat saleh dia ? tu lahhhh mateair ngan mat saleh ni kalau tk tau dia nye prangai susah jugak…kalau pompan tk hepening n tk rancak jangan lahhhh nk mateair ngan mat saleh …pasal mat saleh dia tk suka tengok pompan boring macm muka tk sudah !!!! gigi u ni macm gigi rabbit mungkin jugak dia futus kn hubungan huh !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  34. honeywellz says:

    Ni duk tengah sakit perut tergelak baca 4,5 pengomen yg mula2 kat atas tu, you all ni kelakar lah. Tapi oklah baca komen2 mcm ni drp komen2 yg mengutuk. Siti Saleha ni mix, mestilah nak pilih yang lawa setanding dia jugak. Orang melayu jarang je yg lawa, jadi mestilah nak pilih mat salleh. Aku ni yg 100% melayu pun berkenan dgn mat salleh. Bagi yg mengutuk kata gigi dia gigi rabbit tu, honestly bagi aku gigi yg panjang kat depan tu lagi manis drp gigi yg straight je. Aku suka gigi yg mcm tu. Siti Saleha ni mmg cantiklah, kulit anak2 mix ni mmg tak leh lawan, putih semacam je……. Tapi mat salleh yg minat melayu ni selalunya suka melayu yg gelap. mcm deep tan, mcm si nurul, ning, azah yg kawin dgn french dulu tu (thn 80an or 90an), baru2 ni si Lana tu…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  35. kak long says:

    i suke siti saleha blkn wif aaron dln nora elena romntik..sesuei bgt..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. muka2 says:

    perrgghh…muka siti saleha ni sesuai untuk jd tempat pancut air mani..mesti puas..comelnyee muka dia..rs nak melancap n pancut air mani aku kt muka die..aaaahhhhh sedapnyeeee…nyamannn

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  37. Akok Panas says:

    benda tu pn nk kecoh… janji kena pilih yg ada agama sbb kita org islam coz akan mmbimbing kita kelak ke syurga atau ke neraka..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0