Written by AbangNara | November 21st, 2014

Wow. Selepas Nora Danish, Zizan Razak dan Emma Maembong, kini giliran 3 lagi selebriti tempatan mencapai angka 1 juta pengikut di Instagram mereka. Kepopularitian Datuk Siti Nurhaliza, Scha Al Yahya dan Lisa Surihani memang tidak boleh dinafikan lagi dan sememangnya mereka layak mendapat jumlah pengikut yang seramai ini. Tahniah diucapkan kepada mereka bertiga.

pengikut instagram

Ikuti Instagram Siti Nurhaliza

pengikut instagramIkuti Instagram Lisa Surihani
pengikut instagram

Ikuti Instagram Scha Al Yahya

Apa pun, semakin ramai pengikut, semakin banyak ragam. Abang Nara percaya mereka bertiga lebih mengetahui cara melayan peminat yang sebenar-benarnya. Yang penting jangan dilayan provokasi yang sengaja dibuat untuk menimbulkan kemarahan. Tahniah sekali lagi.

P.S: Subsidi RON95 dan diesel akan dihapuskan bermula 1 Disember

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to Siti Nurhaliza, Scha Al Yahya & Lisa Surihani Cecah 1 Juta Pengikut Di Instagram

  1. Anonymous says:

    first

    0

    0
  2. dian says:

    congratzzzz la kt siti and lisa surihani. Tersentuh sikit caption siti nurhaliza kt gambar yg tunjuk followers dah 1 juta. tu. Pasal barakah and silaturahim tu. Indeed she’s being true to herself in insta. X der la nk tunjuk kaya semua. Kadang2 gambar gegar2 pun dier rilek je post.

    But actually, what matters most is their relationship with others, including fans di luar. Instagram tu hanya virtual world je.

    0

    0
  3. Mat K says:

    Peduli apa aku?

    0

    0
  4. Mat K says:

    Kahkahkah! Lantak kau lah nak 1 juta pun

    0

    0
  5. Jenab says:

    dah tu ? dpt hadiah tak ?

    0

    0
  6. jemah pkasam says:

    1 juta followers..spam bisnes..haha

    0

    0
    • jenah says:

      Dengki busuk hati tak habis2…..hahahahaha

      0

      0
      • jemah pkasam says:

        dh yg like tu busuk hati jugak ke? ko la busuk hati..aku ckp ok pe,tngok blambak iklan..hihi..jemah lain yg ko mksudkan tu,bukan aku,,try tngok byk komen aku positif..

        0

        0
        • jemah pksam says:

          hak eksklusif ko ke jemah pkasam ni??;P

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          yg ko tiba3 mroyan pasal ape pulak? guna je la,mybe jenah tu ckp ko kot busuk hati,mai tduh aku..slalu je komen ckp aku anti nora,ko jemah pkasam juga kan..eh jenah u silap org..ekslusif ape,aku pun pakai letak je nama..hahaha

          0

          0
        • Masa d uni dulu,msti suka Plagiate says:

          Saper yg main tiru tiru nama jemah ni. Tak chill lah. Cian kat jemah. Nasib baik ikon dia i tau. Jemah pkasam,bedah, gayah, minah merah biru, joyah smua org dah guna. Be creative lah sikit. Berlambaklah nama2 lain. Mmg lah tak exclusv tp menyenangkn org lain kenal spt Bedah dan jemah ni. I bg u idea. Klu u llaki .. u ambik nama Pak mat … tempe @ tongkol. Klu ppuan lak … Temah kembang setaman @ kembang semangkuk. Jngn Mangkuk Hayun sudah. Tak yah la Plagiate nama org lain. Tolak ansurlah gunalh nama lain. Buat terkonpius jer i . Kay bye. Luv u jemah Pkasam

          0

          0
    • jemah pkasam says:

      ko love aku? tharu i yunk..sume kata i anti nora danish,kikiki..lagipun aku dh ok dgn nora,org lain pulak sibuk ckp hati aku busuk..mcm la hati korg sedap sgt..eh u boy ke girl? nk mngorat u pun i dh ade hubby..hahaha..

      0

      0
  7. haha says:

    hensemnya yusry (tiba-tiba)

    0

    0
  8. anon says:

    Ramai je peminat schawal. Org2 yg baca blog ni je yg tak suka & dengki kat dia org..Kat luar sana berlambak2 lagi yg suka kat dia org. We shud mind our own business…………….

    0

    0
  9. jemah pkasam says:

    okey scha awal

    0

    0
  10. lelakisemasa@gmail.com says:

    Ooo.. Kalo siti aku yakin sikit 1 juta, sebab fans dye memang ramai… selari dengan awards.. artis lain tercalon pon tidak?

    0

    0
  11. Teddy Bear says:

    ramai followers lagi ramai yang spam

    0

    0
  12. miss fazura belagak says:

    mmg layak depo2 ni dapat 1m..sbb xde nk meroyan dkt ig..

    0

    0
  13. salamat munak says:

    Yusry pakai rambut palsu…sekian~

    0

    0
  14. yana says:

    Saya ada menawarkan khidmat menyiapkan assignment….berminat?whatsapp 013 518 0507

    0

    0
  15. Main Saham says:

    Ramai pengikut ikut artis.. Ustaz2 ramai xorang follow?

    0

    0