Written by AbangNara | April 10th, 2009

siti nurhaliza siti saerah

Pertama kali kami tengok gambar ini memang mengelirukan. Sampai sekarang masih tak dapat nak agak siapa sebenarnya wanita yang sedang memegang bayi tersebut.

Pada mulanya kami ingat mungkin Siti Nurhaliza kot sebab Dato’ K pun ada kat situ. Tapi bila tengok lama-lama terasa macam Siti Saerah pun ada jugak sebab saiz badannya yang agak mengelirukan.

Jadi nak mintak tolong anda semua kenalpasti siapakah wanita yang memegang bayi di dalam gambar tersebut. Siti Nurhaliza ke Siti Saerah? Kami dah pening kepala memikirkannya.

Ada satu lagi gambar seperti di atas jika anda meneruskan membaca artikel ini. Mungkin lepas tengok gambar lagi satu senang sikit nak buat tekaan.

P.S: Hensem jugak Dato’ K nie. Patutlah Siti pun cair.

siti nurhaliza siti saerah

276 responses to Siti Nurhaliza Ke Siti Saerah Ni? Saiz Badan Mengelirukan

  1. yeah i sendiri yang first.ahaha

  2. garfield_82 says:

    kahkahkahkaha…xaci la weii..aku nak yang first..wakakakaka…ne sitot la,kalu xsilap aku dia kat lipis..kalu xsilap la.kalu silap..sori..xkan DK nak pegang2 tangan ngan saerah plak..

  3. lilies says:

    tok ti ar.. x

  4. Anonymous says:

    ni time melawat mangsa banjir kat Kota tinggi 2006 rasanya..

  5. Penari Poco2 says:

    BorakArtisMalaysia :

    Apasal muke ko cute sgt? Sekali pandang macam ERRA FAZIRA, dua kali pandang macam AKU pulak…

    kikiki…

  6. zaza says:

    ni time siti tgh tmbam…hehe

  7. zaza says:

    hensem ke datuk k ni? siti la nampak dia hensem 2 sbb berjaya mencuri hati…org lain x tahu la…aku sure ckp x hensem…hensem lg laki erra fazira..

  8. kitaro says:

    sah-sah la ini siti. ha a, time tu tgh lawat mangsa banjir kot. tp x ingat kat johor ke lipis. gambar first tu mak oi, keliru jugak aku dek saiz badannya.
    gmbr ke2 mmg sah2 boley cam dia. dia ni betul sedut lemak ke ek? kurus dlm sekelip mata, dulu masa b4 dia muncul kurus tu dia mmg tembam giler.. pakai baju kebaya pun nampak spare tyre

  9. pocongcomei says:

    comeiii nyerrrr…. baby tuh…. huhuhuhu…
    muk tul tok ti tuh…. <<<bahasa bdak2…

  10. miekuci says:

    xncem pon tok K..boyot jer :p

  11. fiza224 says:

    la…ni gmbar ct pas khwinnmpk,die xpkai tdung pun lg,kan mmg badan die naik… tp skrg ni dah slim balik..

  12. bonchett99 says:

    pic ni da dua tahun daaaaaa
    baru pas kawen tak silap aku

  13. ain says:

    memg ct la ni…tudung x pkai g…
    ksian..smpai skrg ct xdak ank sndiri lg…

  14. siti nurhaliza says:

    ini bukan gambar I…ni gambar siti saerah..adik I..datuk k ada hubungan sulit dengan adik I..I sedih sangat..tu baby datuk k dgn saerah…diorang selalu buat hubungan sorong-tarik..ni gambar kantoi dorang..i nak cerai dengan datuk k…I nak cari datuk yang baru dapat cucu pulak..huhuhuhu malu saya dibuatnya..

  15. datuk k says:

    ct..abang mintak maaf..saerah yang goda abang..abang ni ct tau la kan..pantang kena goda…cepat cair…makcik cleaner surabaya goda pun abang k x tahan…ct tau kan huruf K stand for “KUAT KOCAK”….

  16. minah says:

    USHAR CINCIN YANG THAT GURL TU PAKAI LER… TU KAN CINCIN DK KASI KAT SITI.

  17. xtaw lh nmpk cm searh pun da.. ct pun da.. rasanya ni ct nurhaliza masa dia gemuk ko? kn dh dia khwin dia makn bnyk.. lps tu searh tu kurus.. sbijik btl muka diorg tu.. pe kbr cte erk kakaknya siti saida? xda nmpk slps af ?

  18. watdefish says:

    ni gambar lama ah… time baru2 kawin dulu. tu time badan tok ti besau

  19. keyleedaud says:

    siti nurhaliza kekeke

  20. shhh says:

    tu siti lah.. tapi mana tudung saji dia??

  21. siti saerah says:

    kak ct..erah mintak maaf..datuk k buat adik t’gile2 kan dia…dia janji nak beli kete kancil 660 kat adik..dia kata akak kurus..x sedap..erah pulak macam tong..dia suka pompuan body mcm tong..akak ct kena tgk citer ‘cinta berlemak’ dulu baru bleh jadi macam erah…anak sedara kak ct adik letak nama saerak…( saerah+datuk K)…

  22. anak datuk k says:

    adoi la…patut la daddy aku cbuk nak balik lipis je..ada kes rupenye..tapi bagus gak makcik erah wat cam2..bila x de orang kat umah senang la aku nak projek ngan awek aku..erah ko patut tambah lagi kesedihan kt mama ct..sebab dia la my mom cerai…baguz2…mama ct da nak start jdik queen control kat umah..sedihkan dia lagi…hahahahahahah

  23. cucu datuk k says:

    atok, nak pi mana tuuuu….? jangan tinggalkan tok t….sian tok ti…

  24. anck says:

    ni pic ct mula2 kawen dulu kut… subur je kena baja dk.. hehe.. tembam.. pic no2 tu cam nmpak pangkal nenen skit.. haha…
    ala sonok ar pegang anak org.. bikin la sama.. nak tunggu smpai bila…

  25. Antasha says:

    siti Nurhaliza le… gambar tahun bile neh?

  26. zieyla says:

    wazzup222222222222
    blh chat dgn u all semua?

    • Penari Poco2 says:

      Boleh…x jadi masalah.
      Welcome to the world of LASER FINGERS…

      Chairwoman : FLOWER
      Deputy Chairwoman : AIN
      Secretary : FIZA224
      Treasurer : POCONGCOMEI

      Tukang karut : BUDAK GENIUS
      Tukang tak karut : AKU DAAAAAA

      kikiki…

  27. jinchi says:

    gmbr 2 tu nmpk tetek..huhuh

  28. acHe says:

    Gambar lama nie..tue gambar CT..kan cerah tue..Saerah mana da cerah..

  29. shee says:

    tu siti la..
    tgk cincin yg die pakai
    kalo saerah xkn pakai cincin cmtu..
    hehehe

  30. sinchan says:

    gemok nyer citi….patt dtuk k cari lain

  31. sipot sedot says:

    tu bukan dato siti r..
    saerah pon bukan..
    tu akak dowank saidah!!
    uwahahahah..

  32. TaBLo says:

    ITU SITI LAH.TGK MUKA DARI SISI PUN DAH TAHU

  33. sodok says:

    dtuk k ngan ct ni x pandai wat ank kot?,,ade sape bleh tlong datuk buat ct pregnant x..

  34. bunga says:

    tu gambar ct lah..nape nmpak gemok sgt…

  35. adz says:

    budAk geNius ma Penari Poco2 ngam la…
    hehehe….
    korg sesuai doh………..

  36. ommi says:

    mestila dato’ siti yg pegang byi tur…xkan la dato’k nk g ngan saerah…apehal lak cmtu…

  37. memey says:

    msti la ct..
    cuba tgok cincin kt jari tu..
    kn dtuk k yg bgi..huhuu

  38. oLaaa... says:

    kLo tgk saiz boDy cam saeRah, tpi bLe nengok muke cm Ct jew..kot..

  39. dyan says:

    ni pic dato.k n ct laa… aku pnah tgk kt tv tp pic gerak (rakam)… ms ni ct mmg chubby…

  40. aaa says:

    siti nurhalizah lohhhhhh…biasala b’isi lpas khwn…haiyyaaahhhh

  41. eddie. says:

    bdn macam tuh tk kisah lah….jnji lawa..air pun byk, hahaha

  42. boxer hugo bosss says:

    mmg siti ler..
    tgk je la cincin ajaib yg beso gedabak yg die pki tue…
    huhuhhuhhuhuu….
    xkan saerah mpu pki cincin berlian tue…
    :D

  43. boxer hugo bosss says:

    mmg siti ler..
    tgk je la cincin ajaib yg beso gedabak yg die pki tue…
    huhuhhuhhuhuu….
    xkan saerah mpu pki cincin berlian tue…
    :D..

  44. ceplos says:

    sape pown tu yg nyata dia mmg x kenal ngan korang…huahuahuahaua

  45. akuseksi says:

    dah trang2 ct ler tuh weiii..xkan pulak c datuk k nak pegang tangan kalu bukan dgn ct jer…kang kontroversi pla kalo pegang tgn c saerah nun…..

  46. uu says:

    sitila tuu..tgk cincin d tangan dia tu,cincin kwen ct ngan dtk k.hehe

  47. sweet says:

    memang siti daa.. kalau bukan siti takkan dato k nk pegang tangan die kottt… siti mmg adakala gemuk adakalanya kurus.. ni gambo time die gemuk la nie..

  48. c cimel.... says:

    kompom siti….tgk kat jri diaaaaaaaaa..da cincin datin2..hhahhahha

  49. OnEy says:

    ct la kot.. pasal masa mula2 dia kawin bdn dia mcm dipam2… bkn di pam2… memng dah kena pam… lemak tepu timbul tanpa kawalan… skrg nie jer dia dah maintain blik… so lemak2 lebihan dah xder..

  50. nopei says:

    gambor ct ler…..kan ada cincin kawen tuuuu…….

  51. gayahgerek says:

    yg penting akak yg pki spek tu bukan siti..huhuhu

  52. ratu says:

    aku stuju tu ct coz mesra sgt ngan abg misai dia tu hehehe

  53. watie says:

    pic pertama cam ct saerah..tpi dah tngok pic ke2 confirm ct nurhaliza..amik berkat anak tu..smoga cepat dapat anak…

  54. watie says:

    pic 1 cam ct saerah..tngok pic ke2,confirm ct nurhaliza..amik berkat anak tu..smoga cepat dpt anak…

  55. syasya says:

    Aku rase pun Siti. Tapi confius jugak… selama ni badan dia tak macam ni pun… biar betul…dari tepi kut dia nampak berisiiii… biasalah tu!

  56. mama says:

    siti la tu tak nampak ke cincin di jari nya tu. tak kan datuk k nak mesra alam lak dgn adik siti

  57. MzMiau says:

    dato,K mesra je sentuh tangan ni mesti siti nurhaliza ni.. ni..=)

  58. nirul alyaa says:

    kak siti mkin comei ar…..

  59. nirul alyaa says:

    kak siti mkin comei ar…..patut ar…uncle khalid suker…..

  60. alf says:

    siti la rasenye.. mungkin nampak besar sebab saiz lengan baju tuh kot

  61. nina says:

    datuk K!!! ohhhhhh

  62. fizahraziff says:

    compom siti nurhaliza selepas kajian demi kajian aku dgn colleage aku, setelah diteliti cincin yg disarung sebelah kiri jari manis adalah same dgn cincin yg dipakai oleh dato’ siti (gamba-gamba yg lain)

  63. anoplr says:

    ct la dia kan mmg gemok

  64. Mama81 says:

    mmg tu siti..aku ada baca artikel tu..siti n dato k g melawat mangsa banjir..time tu mmg siti tergemuk sudah

  65. Cik Mah says:

    sbb die pakai cincin kawen tu, Cik Mah dgn kompemnyer mengatakan itu ada ls Tok Ti…huhu

  66. lenglai says:

    cba tgk 2nd pic… x kan DK nak pegang tangan adik CT kan???

  67. akuLa says:

    hmm,ct la…xkn la datuk k nk pgg adik ipar dia plak kn???

  68. sengal says:

    ct la..ngok cincin pn dh tau..hehehe…

  69. ct aisyah says:

    hermm..datuk k ni tak teringin nk ank ngn ct ke

  70. fyeneza says:

    nie ct…tak kan saerah kot datuk.k berani pegang tangan die….msti bini die..huhu

  71. b0m b0m p0w says:

    ct la babe..
    ct puteh..saerah gelap sikit