Written by AbangNara | October 22nd, 2012

Lama tak mendengar khabar Datuk Siti Nurhaliza. Hujung minggu lalu, beliau telah tampil mengadili peringkat akhir SimplySiti Star Search. Datuk Siti masih maintain gorgeous seperti biasa. Bersinar-sinar bak sebutir bintang kejora. Amboi ~~

siti nurhaliza

Terima kasih kepada majalah LISA dan Ryaniez Moments Photography yang sudi berkongsi gambar-gambar Datuk Siti Nurhaliza di acara ini. Difahamkan kesemua peserta memang hebat dan berbakat. Sukar jugak untuk memilih pemenang. Apa pun semoga pertandingan seumpama ini akan diteruskan di masa hadapan oleh pihak SimplySiti.

siti nurhaliza

9 lagi gambar Datuk Siti Nurhaliza yang gorgeous dengan membaca entri ini sepenuhnya.

siti nurhaliza
P.S: Masih mencari jurugambar untuk majlis perkahwinan anda? Mahu dapatkan perkhidmatan yang terbaik dengan harga yang berpatutan? Mereka adalah official photographer untuk majlis perkahwinan Fasha Sandha dan kini sedang mengadakan promosi hebat. LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography untuk sebarang persoalan dan info lanjut.

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

110 responses to (11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di SimplySiti Star Search

  1. Anonymous says:

    first siti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • lg orng kutuk dn bnci Dato CT..lg Tuhan sayang Dato CT... says:

      lg ramai yg benci dn mengata yg bukan2 pd Dato CT..lg tuhan murahkn rezeki dia melimpah ruah dn Tuhan sayang Dato CT…apapn yg terjdi.. Dato CT msti antara insan kesayangan tuhan…kerana kesabaranny, senyumanny,keikhlasanny,kebaikknny,budi bahasany…tetap terserlh… tu yg rezeki dia bertmbah2..semoga tuhan lindungi dn prmudahkn hidup dn murahkn rezeki Dato CT lg..amin…

      0

      0
      • muahahahahahhahaak says:

        kalau tuhan sayang…kenapa masih MANDUL ????? :(

        0

        0
      • gedek gedek says:

        tetap “Perampas Suami Orang No1 Malaysia” !!!!!!!!!!!!! ahaksz!

        0

        0
      • Takkan Aku Lupa..Nak Termuntoh says:

        salah CT dulu berjanji setelah pulang nak tutup aurat/berhijab pada peminat & meruntuhkan rumahtangga orang. wanita yg baik takkan jadi perampas kerana hanya wanita memahami hati wanita lain.

        malas nak komen pasal betina hipokrit. harap bersara la cepat. muak semuaknya.

        0

        0
      • joyah says:

        muahahahahahhahaak
        kalau tuhan sayang…kenapa masih MANDUL ????? :(

        jahatnya mulut ngko…tuhan bagg atau tidak itu bersebab.. abistu kafir semua dapat anak tu sebab tuhan syg ke..???.. goerge bush pun ada anak sbb tuhan syg ke..?? nabi ayob ayub dapat penyakit sebab tuhah benci ke..??BOLEH TAK GUNA dulu sebelum komen..???

        0

        0
      • Amat Salah Sesalah Salahyer says:

        Hello 999….fashion polis….saya nak lapur jenayah fesyen yg semakin meningkat…..hello…hello…hoi helloooooooo……. Tuuuuuuttttttttuuuutttttttttttttttt..

        0

        0
      • Bakor Lah Baju Tu Heh says:

        Kafir pun tahu tutup aurat macam Kate Middleton datang Malaysia itu hari. Tetek CT lebih tersembol dan terbonjol. Dah le pulok baju ketat macam cempedak masak. Apa ke heih……islam ke heih?

        0

        0
      • Makin Lama Dia Dalam Industri Makin Meluat Aku says:

        mandul tolak ke tepi. persoalannya sekarang,,,macam inikah fesyen Diva #1 Malaysia?????

        0

        0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        kak cham menyampah la dgn baju2 RR.. bajunye semua sepesen je! baik Erra, Ziana, Fazura etc semua pesen sama je! x de exclusivity! kalau baju x ternaik mesti ada reben! mcm mana la siti bleh terjebak dgn RR tu! baik Micheal Ong lg cantik!

        0

        0
      • Vina says:

        kesian ko tok ti smpai skrg x dpt2 anak! aku ni x payah susah2 asal main je terus lekat! tu la len kalai jgn ambil hak org!

        0

        0
      • Renungkan Saja says:

        Allah bagi kita semua rezeki, kesihatan dan kesenangan untuk menguji kita supaya bersyukur dan berubah untuk lebih mendekatiNya…..(tak nak komen lebih2)…

        0

        0
      • ntahpapentah says:

        bukan benci ngan ct ni.. tp skrg ni tgk dia..mesti pakai baju yg nmpak buah dada dia besar.. ketat betul bahgian atas tu.. kkdg tgk mcm dia nk kalahkan cik ta.. mgkin perasaan aku je kut..

        0

        0
      • Hantu Kak Limah Tengok Pun Lari says:

        tetek2 siti lebih popular …..masa kini!

        0

        0
      • df says:

        sedap nya mengata. SEMUA ni perfect sgt ke?

        0

        0
      • unknown says:

        yang mengata ni SEMPURNA sangat ke? ada cermin kat rumah? if xde, meh aku bagi cermin BESAR kat korang. So “TYPICAL MALAY”!

        0

        0
    • FedUp !!!! says:

      anak rambut bersepah nya…tarik aja lah turban bonggol unta tu. menyemak sakit mata.

      0

      0
    • Amazinglyuna says:

      Tok Tie dah mula nampak macam mak cik dan auntie……….. gemok!

      0

      0
    • amethyst says:

      komen muahahahahahhahaak mcm takde agama je…Allah SWT bagi dia dugaan la tu…tak de anak tak semestinya Allah SWT tak sayang, anak tu bukan harta tapi pinjaman dan amanah je…kita doakan je dia terbukak hati nak menutup aurat

      0

      0
      • amethyst says:

        nak tambah sikit…fesyen tok ti akhir2 ni suma cam disaster je…tolongla tok ti…pakai baju2 fesyen macam dulu lagi cantik, org cakap kampung pun kampunglah..janji tak hazab cam ni..tak paham konsep less is more ke..sedeyyy

        0

        0
      • LCCT Macam Stesen Bas Seremban says:

        serius, baju tok tie macam kain tirai rumah tumpangan kat Bandung je.

        0

        0
      • Fakta Keras says:

        orang menyampah sebab dah terlalu lama dlm industri. lagipun tak teringin dia nak berubah pun. makin buruk fesyen dia ada lah …serious sakit mata nak memandang.

        0

        0
    • dodol pakcik td sedap. berlemak. nak tempah? says:

      tokti dah nampak tua. pipi dah jatuh. mekap je makin tebal.
      tang tut makin mbesar. mungkinkah mengendur.oich..

      0

      0
    • KAKAK SITI says:

      SITI CUCUK BIBIR LAH WEEEEHHHHHH….LAIN BENO BIBIR DIA.

      0

      0
  2. dato siti tetap meletop....terbaik...dh tuhan nk murahkn rezeki dia...terima jelh... says:

    cantik…meletop…yg tk suka tu…tenang…tenang…tenangkn diri anda….ya…

    0

    0
    • Butakah??????? says:

      mcm minah Indon..kau kata cantik?

      0

      0
      • Akak Senjakalaa says:

        walaupun rezeki akak belum ke Mekah, tapi akak jaga aurat akak sebagain wanita muslimin…apedaaaaaaa kau. tak tak tau dosa dan pahala ke ha?

        0

        0
      • Petugas Rombongan Mekah says:

        haji itu yg kena mabrur dan terpenting ! (jauh dari dosa, keiklasan tulus, sentiasa beradar dalam sunyi berbau maksiat yg berterusan, tercemat dari noda, sempurna syarat2 rukun Allah & penuh ketakwaan, keinsafan dan keredhaan.

        kalau tidak..inilah jadinya!

        0

        0
      • Ko ado?? says:

        cam indon ke???ok je ite tgk!.ke ko2 yg mcm indon!xleh terima kenyataan!hahaha…:)

        0

        0
    • Panas panas panas di Jannah says:

      di Padang Masyar nanti….masih cantik kah dia? Oh, noooooooo !!!!!!!!!!!!

      0

      0
  3. Sayabukankakaknorman says:

    ok jer

    0

    0
  4. SURIA says:

    PREMIUM BEUTIFUL….PAtut kurus..hihi….

    0

    0
  5. mia says:

    mesti ada yang komen pasal anting2 dia… kita tengok lah… btw cantik anting2 dia…mcm i punya . tapi i beli rm10 tuk 2 lah…ciplak punya…:D

    0

    0
    • ekjas spek says:

      erm2..takot la nk komen.tp dh ada sebut pasal anting2. erm2 salah mata kita ke atau effect snap tu ea…anting2 seolah2 mcam bentuk salib…oppppppppppsss! erm2.betul ke ea mata kita sorang je ke yg nmpak camtu…erm2..astaghfirullah al’azim.

      0

      0
  6. Anonymous says:

    siti pon dh pandai bajet kilafairy

    0

    0
  7. Anonymous says:

    aurat siti cuma rambut jerrrrr.. yg lain x.. mcm gmpang

    0

    0
  8. . says:

    malas la nk komen….

    0

    0
  9. Bijak says:

    No comment. TQ

    0

    0
  10. Leave A Comment says:

    Baju Tok Ti semua pesen bahu terangkat mcm starwars. Tak lawo la Tok Ti. Cuba tukar pesen lain yang molek sikit.

    0

    0
  11. Yang satu says:

    abg nara.. tgk anting siti macam salib

    0

    0
  12. ooo says:

    kaki siti itam..adoi duit byk p polish la tuk t oii~~

    0

    0
  13. boooooooooo says:

    aku first…LOL

    0

    0
  14. no komen says:

    t***k ct labuh la…

    0

    0
  15. kaki says:

    yg hitam tu warna seluar dia lah.. kaki tak nmpak pon

    0

    0
  16. kaki says:

    yg hitam warna seluar dia..kaki tak nmpak pon

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Tutup la bentuk dada tu hishh!!

    0

    0
  18. KBye says:

    jiwanya masih lagi mendung.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    FIRSTTTTT!!!

    0

    0
  20. Anonymous says:

    ASAL T***K SITI SAMA PARAS NGN PINGGANG JA

    0

    0
  21. cik kiah pok pek pok says:

    Hahaha ..aku suka komen2 kt atas ni ..atleast korang menyatakn pendapat yg tulus dn ikhlas dr hati kan.. Wlupn tok tie ni kaya cntik.. Tp klu tk betul tk de nye org nk suka je memanjang ..Skrg ni peminat da cerdik nk mnilai ye ..hihihi

    0

    0
    • Ko Kesah says:

      betol..aku makin meluat sejak dia kawin tok kay..macam lahabau perangai.

      0

      0
      • apa2jela,,, says:

        konsert akan datang ni, kita tengok …tiket sold out or dewan kosong…..

        apa kata abang nara wat topic ni….untuk vote….

        0

        0
    • Anonymous says:

      kenapa suka sangt dgn dosa..org yg kutuk org2 dapt dosa berlipat ganda tau..awak suka pulak.xguna sembyng berapa banyak waktupn..jubah berapa tingkat..puasa sunat berapa banyak..bila awak cakap ish kt org,lenyapla awak punya pahala.ct dah amek pahala awak yg brtahn2.

      0

      0
  22. Noritake says:

    pengajaran: kalau hati busuk dan ego ..gini lah jadinya!!!!!!!!!!

    0

    0
  23. hahahaha says:

    hahaha memangla T***K tok ti labuh…nasibla tetiap ari kena dengan orang yang kuat nafsu….terimela seadanyan tok ti….

    0

    0
  24. hahahaha says:

    memang T***K tok ti labuh…nasibla sbb kawin ngn tok kay….

    0

    0
  25. dato k says:

    aku yang xmau dia beranak…nanti harta melepaih kt anak, habih la aku, so biaq dia jgn beranak..hahahah!

    0

    0
  26. […] (11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di SimplySiti Star Search […]

    0

    0
  27. yuni says:

    cantik nyeeeeeeee mekap dato’ct…….
    n yg buat lg tensyen, cincin batu biru!….omg gorgeous!!!!

    0

    0
  28. dya says:

    dia ni kan..fesyen mmg out la sejak 2 menjak kawen datuk k ni..aku xphm btul taste dia ni..mcm mak datin overdress je..duit byk2 xde perunding imej ke..ke dia syok sendiri ni..muskil2..bengkak mata aku tgk baju dia ni…hohoho o_O

    *umi aida pon kawen datuk gak..xdelak teruk cm tok ti ni*

    0

    0
  29. lily says:

    ape fesyen ni?………..x cantiklah….sape lah yang reka baju niiii…………….

    0

    0
  30. semek says:

    duit je banyak .. tapi bahagianya tak ada………….dia ni mesti jeles giler dengan cik ta .. sebab dato k mesti senyap2 nengok gambor cik ta dalam smartphone…mungkin siti tahu…. jadi dia memperkembangkan bahagian atas dia tu selain memperkembangkan perniagaan dia. he he he …

    0

    0
  31. :( says:

    hish apalah semua comment yg negative je kat sini..mesti dato ct sedih bila baca comment korang. patot doa yg baik2 je agar dia berubah :( aku kalau kat tempat dia mesti sedih org kutuk camni. semua org boleh berubah. mana tau satu hari nanti dia terbuka hati menutup aurat dgn sempurna. doalah yg baik2 aje. kalau nk comment pasal mandul ke apa jagalah sensiviti org sikit. perempuan mana taknak anak.mungkin nampak dia happy dalam hati siapa yg tau kan?

    0

    0
  32. budak baik says:

    nape dagu ngan hidung tok tie lain ek semenjak dua menjak nie.. effect make up kot.. (pikir positip)..

    0

    0
  33. Rose says:

    salam…
    nasihat ikhlas dari saya (kalau siti baca)

    umur siti sudah lanjut…..terlalu byk nikmat yg Tuhan berikan pd siti. kecantikan, kemewahan, glamour, keluarga bahagia dan berbagai lg yg org x tahu ye siti. rasanya apa yg siti nak semua dpt…Alhamdulillah…bersyukur atau tidak…
    tidak perlu dinyatakan pd org….bersyukur kita kerana Allah…
    suatu masa…. siti dianugerahkan seorang suami yg boleh dikatakan perfect…. bagaimana dgn nasib isterinya…..?
    pada saya kebahagiaan seorang wanita adalah apabila dia boleh berkhidmat dengan sepenuh hati kepada suami dan anak2. tanpa anak sebenarnya hilanglah sebahagian besar dari nikmat berkeluarga….kosong….dan tiada makna.hati mula risau…suami cari lain? suami memandang isteri dengan kekosongan? tiada erti kan?
    dari itu sedarlah? itu adalah ujian Tuhan. sama ada Tuhan mahu mengangkat darjat hambanya? atau Tuhan mahu menghapuskan dosa yg pernah kita lakukan sblm ini…….kerana DIA SAYANG KITA. bila hati hati kita sedih…DIA nak kita mengangkat tangan mengadu padaNYA. kerana semua yg berlaku ini atas kehendakNYA. TUHAN nak kita menangis mengadu kepadaNYA….atas kesusahan dan kesedihan yang kita lalui.
    insyaallah bila kita kembali kepada Tuhan…hati akan tenang…bila kita kejar dan bersedia utk akhirat dunia akan datang dgn penuh kebaikan. kalau siti sudah puas mengejar glamour, kecantikan, berusaha utk itu dan ini…kekalkah ia? dptkah ia? tidak bukan? sekarang kejarlah akhirat…..
    tidak perlu dikunci hati suami….. tidak perlu alat kecantikan yg berharga ribuan ringgit, tidak perlu lafaz kata2 yang tiada makna,
    yang perlu bagi seorang isteri hanya :
    1. AIR SEMBAHYANG utk solat 5 waktu dsb
    2. tangan yang diangkat untuk berdoa kepada ALLAH dengan linangan airmata.
    hanya Allah yang boleh mengikat hati suami, hanya ALLAH yg boleh beri
    kita anak, hanya Allah yg boleh beri kita ketenangan hati
    3. bangunlah di mlm yg sunyi utk beribadah….kerana tiada siapa yang melihat…hanya ALLAH
    4. BERHIAS dan CANTIKKANLAH diri utk suami.
    5. hati mesti bersih……zikir sepnjang masa
    6. suaplah kemulut suami makanan yg dimasak sendiri dgn kasih sayang dan keikhlasan.

    0

    0
  34. apo sajo says:

    da bnyk pahala da siti dapat ngan kutukan korang nh..xpela kak siti alhamdulila je..

    0

    0
  35. Makcik Yong says:

    Muka Tok T ni iras2 Noreen Noor zaman muda.

    0

    0
  36. wawa says:

    nampak je buruk orang kan.. urm

    0

    0
  37. seni says:

    yang kutuk siti ni orang same aje. tunggu story pasal siti. then kutuk. dyorg marah sbb artis feveret dyorang jarang kuar nara

    0

    0
  38. aku cantik says:

    Tolong… Tolong…sumbody tolong tok T ubah imej dia nih.. Por favor..

    0

    0
  39. tok T or to'ki says:

    Dah ini feveret fesyen dia ..so kite ni takde daya nk ubah ok.. Doa je la dia berubah pakai tudung ala tajima

    0

    0
  40. tok ti tak tau berfesyen ek says:

    Kesian….

    0

    0
  41. hamba ALLAH says:

    mendoakan lebih baik dari mengutuk..kalau baik sangat jangan mengutuk la..muhasabah diri…nie suma ujian keimanan kita…kalau kuat iman jangan menghentam baik pergi beramal…. :)

    0

    0
  42. lola says:

    Alahai…makcik, duit berkepok & harta berkoyan, pergilah cari perunding imej plz!!!! fesyen makcik ni paling burok dlm malaysia ni tau tak?? n muka dah nampak tua..body n allignment sume out!!!
    jaga-jaga…!

    0

    0
  43. tolong says:

    tolong okay. jangan buat 10 akaun nak kutuk2 orang.

    0

    0
  44. macam2 pesen ada says:

    Tok T, Tok T..engko suke ye org kata2 kau..berubahlah untuk jaga nama baik engko juga.Takde salahnya..sekian

    0

    0
  45. tatam says:

    seksi pun kutuk…….xseksi pun kutuk………..kalo nk tgk gmbr tutup aurat je msk blog ustazah

    0

    0
  46. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    cantek nye sitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii badan siti dh macm sama macm rozita ck wannnnnnnnnnnnnnnnnnn siti dh berjaya kurus kn badan sitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!! lov u sitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!

    0

    0
  47. ggben says:

    Wa kak siti makin cantik n makin slim..semoga kak siti cpt2 dpt bby..love u so much..

    0

    0
  48. rockstar says:

    rase nak pi gunting je reben kat bahu tuh…sangat outdated!

    0

    0
  49. […] (11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di SimplySiti Star Search […]

    0

    0
  50. ex-fans says:

    ct seorg yg sgt degil, dan tak beryakinan selama ni, dia fobia dgn mukanya yg nampak bulat seperti “hamburger” sekiramya dia bertudung lengkap, kalau ct tak nak menutup aurat sekrg, tlg lah jgn jadi frontpage “madonna malaysia” lgi, ia amatttlah memalukan(ct beragama islam) dan mencermakan nama bangsa dan negara am nya. Mana hilangnya indentiti ct seblm ni??

    0

    0
  51. nicky says:

    suke dato ct nie… Allah tu maha adil , kite x blh nk tntukan org tu islam atau x… sekurng2 nye die xder lah pakai terdedah sane sni… die tutup gak…. dr setengah artis tu.. pakai dh cm x ckup kain, soal anaK… ALLAH BG DIE REZEKI KEKAYAAN, REZEKI DUIT, MUNGKIN BLM REZEKI DIE UTK DAPAT ANAK… KITE SEBAGAI MANUSIA BIASA X PAYAH LAH NK TNTUKAN IDUP DOSA, PAHALA SESEORG…. kite jaga sendri kain sendri seblm terlondeh dari sebok nk jaga hal org… dorg idup ngn dunia artis, kite sebagai peminat hnye layak menilai melalui bakat, bukan rezeki atau dosa pahala seseorg artis, tu antara die dgn ALLAH S.W.T

    0

    0
  52. […] (11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di SimplySiti Star Search […]

    0

    0
  53. […] (11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di SimplySiti Star Search […]

    0

    0
  54. nurul says:

    Astagfirullhalazim… Nape anting2 dy bentuk cam pelik jekk.. ct perasan ke x.. abis laaa sure kene kutuk.. kot yer nk tayang berlian pun.. agak2 aaaa.. #proudtobemuslim#

    0

    0
  55. […] (11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di SimplySiti Star Search […]

    0

    0
  56. […] (11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di SimplySiti Star Search […]

    0

    0
  57. […] (11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di SimplySiti Star Search […]

    0

    0
  58. […] (11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di SimplySiti Star Search […]

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan salahpn nak bfsyen.xsuka jangnla tengok.ingat diri2 sempurna sangt ke.org yg jubah meleret sampai lantaipn belum tentu tuhan terima amalnny.mgkn pelacur yg keji2 xmustahil lebih ALLAHterima jadi tetamu Dia.

      0

      0
  59. osman mentor says:

    apa lah ct ni. dah lah perampas hak orang. peha besar betul
    suruh laki dia doa sendiri lah, itu kan bini dia, takkan kita nak doa
    untuk dia pulak, pergi umrah byk kali, apa kata ct derma kat
    peminat karat dia pergi umrah, disini bebas nak kata apa pon

    0

    0
  60. Anonymous says:

    Tuhan xlarang lelaki nk kawin 4pn.janji dia mampu.korg jeles sbb dahla bini xcantik,hitam ,gemuk pulak2..tapi xleh nk menggatal.xcukup bajet yea..

    0

    0
  61. nani rahman says:

    sabar je la ct.x semua org akan sukakan kita dan akan bencikan kita.asalkan kita tahu yg apa yg kita wat 2 btul dah.

    0

    0