Written by AbangNara | September 14th, 2012

Untungnya jadi manusia yang bernama Siti Nurhaliza kerana dapat bertemu dengan Kate Middleton. Sesuai sangat dengan status Dato’ Siti yang merupakan penyanyi nombor 1 Malaysia. Mesti Siti sangat teruja dapat melihat kecantikan Kate depan-depan. Jeles!!!

siti nurhaliza jumpa kate middleton

Bukan senang nak dapat bertemu mata sebegini. Beruntung sungguh Dato’ Siti Nurhaliza. Agaknya apa yang diborakkan antara Dato’ Siti dan Kate Middleton?

siti nurhaliza jumpa kate middleton

Yang penting kedua-duanya memang cantik dan anggun. Memang cun melecun. Diharap dapat jemput Abang Nara kalau Kate Middleton turun KL lagi sekali. Hehehe.

P.S: Gambar Prince William dan Kate Middleton di Masjid As-Syakirin, KLCC.

Baca Yang Ini Pulak:-

176 responses to Siti Nurhaliza Bertemu Kate Middleton, Serius Jeles!!!

  1. ProfHariz says:

    Agak2 gadis kat malaysia ni ada tak ketinggian seperti puteri kate? Tak tinggi pun 178cm je.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 1
    • anakayam says:

      mesti korang tgk yang bulat tuh kan….bole bikin terangkat….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 15
    • anakayam says:

      ohh siti…makin lama makin sedap sudah terangkat lelaki menengoknye

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 9
    • mintun says:

      nampaknya kau sorang je lah yg cerita pasal ketinggian kat sini.
      Orang lain cerita pasal benda lain.hahahahahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 5
    • Bon says:

      perempuan2 Asia terutamanya malaysia (Melayu) purata ketinggian dorang ialah 153cm jah.. mana nak semenggah kaki mat salleh… that’s why dlm bidang sukan, modeling, ratu cantik org2 kita ketinggalan.. tgok je lah siti tu.. kemetot! harapkan “sembulan” je lebih!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 28
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      Dialog,
      Siti : Now I can’t seem to fight myself,
      Kate : Sorry?
      Siti : Oh I can’t seem to ease my mind,
      Kate : mmm…Sorry?
      Siti : Oh I think I’m falling, I’m falling
      Kate : krik* krikk*…
      Siti : And I can’t stop falling, I’m falling in love with you
      ………
      Datuk K : bini aku ni x tahu speaking, so dia duk bantai je la lirik lagu omputih dia tu kat kate…asalkan bunyi omputih…
      *Just Kidding…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 374 Thumb down 20
      • laila says:

        Agaknya apa yang diborakkan antara Dato’ Siti dan Kate Middleton?-abg nara…

        dato’ ct : laki i datuk
        kate : ow laki i prince william..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 253 Thumb down 8
      • min says:

        kelakar dialog kak cham… buat saya teringat, siti ni boleh speaking ke tak sekarang, dah kahwin dgn ahli korporat, ada belajar baiki bhs inggeris ke tak? ape agaknya dia org berbual?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 2
      • Dialog:
        Siti : My nipple.
        Kate : Wot?
        Siti : My nipple.
        Kate : Wot? Wottt???!!!
        Siti : Oh, I mean, my dimple.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 90 Thumb down 6
      • BabySandra says:

        kak cham ni mmg pndai riuhkn suasana..hehe comment cmni lah org nk baca sesekali..ada unsur humor.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
      • tapi kak cham pengikut syiah!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
      • mek lopaks says:

        kate : what your secret receipt for your success?

        siti : AYAM MASAK MERAH..

        kesimpulan…. penting ke Siti ni, perlu ke?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 2
      • mariammahhh says:

        ni je ayat siti kat kate..
        Siti : Yes , No, Maybe, i Dont know.. can you repeat the question…

        lagu malcom in the middle..hahaha..

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • pisces says:

        tak baik menghina orang.. dia mungkin ada kekurangan. tapi sapa lah kite nak menghina orang sampai macam tu sekali? macam mane kalau diri sendiri yang kena hina? Macam korang pun excellent berbahasa je.. Kate bertutur dalam English.. Cuba kalau orang asing (india/china/etc) datang sebelah korang, then dia tutur bahasa dia, agak2 apa yang korang akan balas balik? lagi teruk daripada contoh2 korang ni kan? bagus sangat la hidup kat dunia ni dengan menghina kekurangan orang lain. Syabas buat anda semua!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      SITI PUNYA BUAH DADA MAKIN MEMBESAR DAN MENJUNGKIT MACAM BERLUMBA2 DGN CIK TA JE!
      MUNGKIN BESOK MAKCIK YG DIRI TENGAH2 TU AKAN ORDER COLI PUSH UP BERPADDED TEBAL SELORRY!
      ;P

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        DUA POMPUAN TAK TAHU MALU?
        SATU TOPLESS DI KHALAYAK RAMAI DAN
        LAGI SATU TUNJUK BUAH DADA BERCOLI PADDED TEBAL DI KHALAYAK RAMAI?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        ELEH DULU MASA ANAK DARA TERSIPU2 MALU TAK NAK AMEK GAMBAR DGN LELAKI SAKAN…
        BAJU NAK BERKOLAR SAMPAI TUTUP LEHER…
        TAPI SEKARANG BUAH DADA SELAMBAK JADI TAYANGAN TATAPAN UMUM!
        KORANG INGATKAN SITI TU JENIS TAHU MALU KE….?
        HULLOOOO… LAKI ORANG DIA BLEH TAK MALU NAK KEBAS..
        NI KAN PULAK SEKADAR TAYANG BUAH DADA SELAMBAK DIA TU..
        TARAK HAL LAH…. :))

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 13
      • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 32
      • Gincu says:

        KPD Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer:

        ooo, masa anak dara kena tutup kena sopan. bila dah ada laki tak payah tutup tak payah sopan. ilmu hidup apa yg anda pakai ni? bila dah ada laki la yang lagi tutup bagai sebab tubuh isteri hak suami. ni dah terbalik, sebab dah kahwin tubuh boleh di peraga jadi tatapan. Oh datuk K, sanggupkah kau memikirkan ramai lelaki2 kat luar sana yang menikmati buah dada isterimu yang diperagakan. silap2 ramai yang naik syahwat tapi nak salahkah mereka tu pun tak leh jugak. sebab isteri mu yang dengan rela ‘menyerahkan’ buah dadanya untuk dinikmati.
        I used to like Siti long time ago, but now NEVER. she changed in a bad way. Betul lah rasanya dengan komen sesetengah org di sini. Siti macam nak berlumba2 dengan Cik Ta la plak. apa motif, ontah. for sure, both also like high class prosti**tes.
        Moga Allah memberi hidayah kepada mereka, dan menjadi lebih baik. Amin…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
    • mak jemah says:

      ape yang untung nya.. korang jangan bangga sgt la… ko x baca sejarah yang mereka penah menjajah tanah melayu.. korang x pikir yang nenek moyang korang hidup dizaman penjajah mcm mn?? ade akal pikir ler weiii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 16
      • tasya says:

        aku sokong ko jemah.. apa nk bangga sngt dng dema ni.. tah… anggap melawat sudahla….. xpyh nk kembang2 hidung sngtlah dema dtg malaysia ni… choyyy

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 5
      • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

        tu cerite dolu dolu….cuba pandang ke hadapan n jangan toleh kebelakang lagi n masa yg dh lalu jangan di ingat…….pikir kn masa sekarang niiiiiii………… n masa depan ! nk ingat masa dolu dolu nk buat ape !!!!!!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
      • tasya says:

        suka hati aku la… nk toleh ke mana pun….. aku xsruh pun cik minah mengamuk tikam dema berdua pun…. cuma aku xla nk agungkn sngt bekas penjajah negara kita… salah ke? ko ada hak nk bangga dng dema melawat bekas negara yg mereka jajah…aku pun ada hak… utk tidak bangga dng dema…. fhm x?

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    • aku cute says:

      secantik- cantik wanita adalah yang menjaga kehormatan dirinya, suaminya dan keluarganya….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 0
    • ayu says:

      jadi siti nurhaliza yang semakin lama semakin suka pakai ketat2 ni pun “UNTUNG” nara?

      Kesian anak hang dapat ayah yang tak matang bidang agama ni.huh.

      sori komen emo, tapi sakit hati tgk statement nara n penampilan siti.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        Omg, kesian aku tengok komen ko ni, sgt kurang ajar, jangan libatkan anak Nara dohhh, tak kena mengena, komen kau sungguh x matang… Ko gi jahanam dgn komen kau…! Sorry komen emo, sakit hati dgn Ulasan ko yg mcm x sekolah….!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 6
      • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

        biarrrrrr kn lah n jangan jaga hal peribadi orang !!!! yg masok neraka pon dia bukan nye kauuuuuu !!!!! jadi jangan ambek indah hal oranggggggg siti ni dh tau pikir mana yg baik n mana yg tk baik jadi yg bagos BUAT BONGOK PN CANTEK AR !!!! lov u sitiiiiiiii biar ape pon orang cakap pasal siti jangan ambek peduli lah !! asal kn siti bahagia dh kire ok ….. lov uuuuu.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      fuck you

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 9
    • Anonymous says:

      Ade je. Adik beradik pompuan aku semuanya galah.Paling pendek pun 175cm. Average tinggi kitorg 177cm

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer kibar kan jalur gemilang says:

      ayohhhhhh mari Kite kibar kan jalur GEMILANGGGGGGG semoga malaysia teros aman dn makmur senantiasa hidop pedana menteri ! hidop pak najib ! lov uuuuuu….

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  2. SEE says:

    Sepanjang lawatan Duke and Duchess ke Singapura dan Malaysia. Pakaian Duchess sangat sopan. Lawatan ke Masjid Putrajaya juga mengenakan tudung walaupun dengan skirt. Tanda hormat pada Islam. Semoga kita sebagai orang Islam turut belajar menghormati agama kita, sama seperti orang bukan Islam berusaha menghormati. Wallahualam.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 205 Thumb down 1
    • vina says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 87
      • Anonymous says:

        takder laa bangga tapi at least dia tahu laa jugak nk hormat kalopun mnusia yg suruh.. yg Islam sah2 sejak lahir ni Allah suruh sejak di alam roh sebelum jd baby pun tak nk buat..

        dia nk topless kat tempat lain lantak dia la…dah mmg itu lifestyle org barat yg bukan Islam..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 120 Thumb down 2
    • Sasha Sandha says:

      Bidang nya dada uolss TokTi .

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • Mama Mia says:

        Korang kat sini bukan nk tgk dada kate tp pakai tgk dada ct.. mesti kate jeles sesangat.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  3. Teks says:

    Melayu 1-0 British #ifyouknowwhatimean

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 8
  4. drMpower says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 20
  5. sarah supyan says:

    saya amat suka pada kedua2nya…. DATUK SITI NURHALIZA N CATHERINE MIDDLETON

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 17
  6. sha says:

    aku sbg pompuan malu la tgk tersebul-sembul ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 3
  7. Reena says:

    Baju ct ketat bukan kemain..walaupun bj kate jarang tp tak lah menonjol & tertonjol mcm ct punya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 3
    • sis says:

      biase la..ct msti la nk lg nmpk hebat dr kate…2 yg tlebih ketat.. “diva” la katakan..malu2..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 4
  8. mak jemah joget berjemaah says:

    hahahaha memula tengok, gmbr ni,niat aku cuma nak komen tuttt yg tersembul kat dada siti ni..x sangka ramai jugak yg komen benda yg sama..malu weii..kalau aku, aku dah pakai tudung tutup dada..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 2
  9. eikin says:

    camna siti communicate dgn kate? pandai ke dia ckp english. huuhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 6
  10. you nak? says:

    fake btul siti punya..serius tak tipu..siti punya buah dadu is so typical malay girl punya..yg ni tipu ar..ntah2 letak tisu ke hape…nak nampak mantapppp la konon…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 8
  11. maibiskut says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 41
    • dodol says:

      oi maibiskut, kalo penjajah tak datang ngko tak moden taw.kalo nak harapkan ngko buat teknologi kat zaman ni mati dah rakyat msia. ko ade wat sumbangan ker na marah diaorang?otak bagi jalan siket eh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 11
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      jangan nk cari musoh ! bangsa penjajah tu dolu bukan nye sekarang ! cuba jalan ke hadapan jangan jalan ke belakang macm ketam bodoh !!!! bodoh !!!!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  12. fairly says:

    pandai ke SICEDUK speaking london??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  13. Chong Wei-oopa, I miss you. says:

    Dua-dua pun cantik.. Anyway, Kate & William nampak humble sangat :) Kat masjid tu, William bukak & pakai kasut sendiri ke?? *coughs* Respect.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
  14. firdaus says:

    wow…mantap tetek siti….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
  15. firdaus says:

    wow…mantap tetek siti….mesti

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 8
  16. firdaus says:

    wow…mantap tetek siti……

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
  17. firdaus says:

    ni lah beza org barat…pakaian yg elok…tapi orang kita siap pakai ketat sampai nak tunjuk tetek buatan manusia….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  18. pewitt says:

    same cntik..suke la..bab tetek 2 xmo amek tao..haha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  19. lady says:

    Alahai…apa saje yg diborak ct dgn kate tu?indah pic drpd reality cuba korg search kat youtube ade 1 interview english talk show dkt tv2 pasal album english ct org tu tny in english dia jwb tergagap2 lepas tu bantai ckp melayu je.dia mmg dah cantik, suara sedap,kaya, penyanyi no 1 negara but please tingkatkan skit diri so dat dia blh pergi lbh jauh seorg diri mcm yuna jgn bantutkan perkembangan dgn masalah communication tu. Lagi satu jgn lah teruskan fesyen jala ikan tu lg awk artis ternama semua bnd jd ikutan klu lg ramai yg ikut fesyen serkup nampak jambul ni lg bnyk awk tanggung dosa tau contoh melambak tudung ct kat jalan tar tu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 1
  20. Cik.Noona says:

    Aku keciwa dgn pakaian DCT ni..byk persoalan yg bmain dminda; Kenape nk tunjukkan bhg yg terSEMBUL tu?? salah rizaman ukur baju ke??@ saje nk tunjuk kt Rozita Che Wan sbb aku pon lbh up dr ko?? Ape2pon aku bg seorg wanita sebangsa, seagama & senegeri dgn DCT aku amat malu dgn pkaian die ini…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 3
  21. qesha says:

    pandai ker ct ckp owg puteh….ker bantai ooo…iii…ccccc….yes..no…yess..nooo

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  22. Nangoi says:

    Ct pki premium beautiful, jd mmg push up dada dia

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  23. ade aku kisah says:

    takde ape nak dijeleskan,kate tu pun manusia gak,ape yang nak dikecohkan,ade aku kisah……buangkan mase je,baik cari duit @ buat amal ibadat lagi bagus,kite susah bukan 2orang pompuan ni kisah pun…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
  24. E says:

    Perghhhh!! gila gebu tetek DS tu!! Kalah Omputih tu.. agaknya tu yang omputih tu tanya.. “Why ur boobs is so perky?” DS jawab “Buy my simply ct” wakakaa!!~
    Tapi nampak mcm jatuh pun ada boob DS ni.. mengandung x gak.. abes Dato K ganyak .. xkan mandul kot??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
    • mintun says:

      Gebu ni, kalau benda nampak dan boleh sentuh….barulah boleh pakai istilah gebu. Macam kulit, kapas, bantal….yelah.
      Ni benda yg kau cakap tu kau pernah nampak ke? Ada ke gebu.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  25. baikk says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 27
    • mintun says:

      Yg kau sakit hati sangat, apahal?
      Ni yg buat liputan, bukan pasal nak agungkan British.
      Dah kerabat raja negara asing datang. Tak kan takder berita?
      sama la kalau kerabat raja Arab Saudi datang, Brunei ke… Thailand ke… mesti macam mana pun ada cover berita.
      Tu kes agungkan arab pulak ke? Agungkan Siam? Melayu Brunei?
      Semua tak kena dengan kau.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      kalau ko tak nak banggakan penjajah, ko pegi duduk dalam gua, boleh? INTERNET ni PENJAJAH yang buat. Ko dok hari2 puja computer boleh, orang excited sebab VIP datang mesia sehari, meroyan plak ko!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      kau ni jenis otak cetek n otak kolot nk mampos huh !!! pemikiran bodoh ! orang baik2 di kate kn penjajah la ape la bahlol ! kau ni betol2 punye benot pemikiran …

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  26. bintang hati says:

    actually tak kisah apa korang punya komen pun..tp bila komen pasal bahasa..kenapa orang kita suka pandang rendah kat orang nk cakap BI…sedangkan org yg 1st language dia BI pun tak mengutuk kalau salah cakap..siap cakap lagi dia bangga sebab kita boleh cakap lebih dari 1 bahasa..sebab diaorg paham mcm mana nk belajar 2nd language…benci mentaliti orang melayu yang suka gelak kan kelemahan orang lain…sampai bila nk jadi mcm ni…sedih..sebab 4 thn di negara org putih, tp tak pernah kena gelak sebab salah ckp dalam bahasa diaorg…diaorg mengajar utk betulkan ada laaa…tp bila jumpa org melayu..mula laaa…. siap gelak guling2..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 3
    • aku says:

      setuju! bagi aku yang rasa terpaksa belaja bahasa inggeris..muahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • seroja says:

        org melayu ni perasan lebih… tak dosa pun klau tak fluent english tu… atleast english kita still ok compared to bangsa lain seperti jepun, russia… as long as boleh faham apa yg nak disampaikan dan boleh speaking wlaupun broken english tu dh kira ok….
        terus terang ckp, klau speaking dgn mat salleh lebih confident berbanding dr kena speaking dgn melayu yg perasan mat saleh.
        jelek tau dgn melayu celup mat saleh ni…

        p/s:ramai lg yg tak fluent bacaan alquran takde sape kisah pulak ye?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 2
    • apa bendalh korang ni semua..... says:

      mmg mntaliti orng2 kita tahap rendah….mengata,mnghukum dn menilai orang dr luaran kasikn pada mereka….suka sangat merendah2kn orng lain……meluat aku dengan manusia macam gini…..memalukn je ada manusia2 yg mntaliti yg mcam gini juga…………………..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
      • apa bendalh korang ni semua..... says:

        bahasa inggeris tu diterima pakai satu dunia pn pasal bangsa inggeris tu sendiri tegas…..sapa2 yg ada kat negara mereka atau menetap kat negara mereka,semestinya dikehendaki bertutur dlm bahasa inggeris…kalau tk mesti orng2 tu kena tegur oleh orng2 inggeris ni semua…kalau tk pn mreka pndng semacam tau…sebab apa,sebab mereka fikir dh dtng negara aku tk tau hormat bahasa aku…jadi jgn harap kau2 orng luar boleh suka hati mngganggu bahasa dn merosakkn identiti bahasa negara aku dngn bahasa kau semua dgn sewenang2nya tau….fikiran dorng yg mcm itulh maka bahasa mereka berkmbang…bahasa mereka diterima pakai satu dunia pn pasal bnyk sngat rncangn mereka ditv,wayang dn sebagainy dn ditutur oleh pelbagai bangsa dinegara mereka sendiri kebanyakknnny…sbb tu orng kita2 jadi trpegun,hairan dn khusyuk semacam sampai malas brfikir bagaiman dorang mngawal bahasa mereka dn orng2 luar ni supaya bahasa mereka tk diganggu oleh bahasa2 luar secara keterlauan dn berleluasan…mereka nk bahasa mereka dihormati dn dipndang tinggi oleh orng2 luar tk kira yg duduk dinegara dorang atau tak…itu yg jd berkembang bahasa dorang…orng kita pn mmg bnyak sifat jakun,lembab itulh jadiny…dn orng kita mn thu cari pncany bagaimn trjadi prrkara begitu…..thu hukum dn nilai orng dr luar je thulh…orng inggeris dn barat dh fikir benda2 yg kedepan alaf 2020 dn seterusny..,orng kita baru nk terhegeh2 tahu ciplak,tiru dn mmbohong kasikn pd mereka ni semua…riak dn cakap besar pn satu hal…..mntaliti macam pndai sngat tp kebnykn tk perasan diri sendiri yg mntaliti lagi tahap rendah tk tau….cakap orang mmg pandai……..mmalukn saja lg ada……………….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

        dorang ni suka sangat merendah kn bangsa sendiri minah jambu pn tk paham lah kenape dorang suka berkelakuan macm bahalol eeeeeee benci nye minah jambuuuuuuuu !!!!! tk tau berbahasa ongputeh ponnnnnnn nk jadi kn isu hangat macm sial !!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. ILOVEYOUsuhaidanawawi says:

    tak jeles pun

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  28. [...] original post here: Siti Nurhaliza Bertemu Kate Middleton, Serius Jeles!!! Author: haizrul Comment: No Comments Tags: 2012-at-1004-pm, kate middleton, malaysia [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. akudankau says:

    ada aku kisah.??.
    tak heran ler aku dgn diorang ni.. tak dak pekdah pun ler..
    bettter pikir macam mana nak majukan diri, angkat martabat
    bangsa dan negara..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
    • Gincu says:

      Ada ke sesiapa yang suruh kau amik kisah / heran? Kata nak majukan diri dan angkat martabat bangsa, jadi jgn buang masa masuk site ni dan buang masa komen. stakat ni, apa yang dah kau fikir cara nak majukan diri dan bangsa, cuba kongsi dengan kami ni.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  30. unknown says:

    Kenapalah korang kutuk Siti sampai macam tu sekali. Kalau ye pon ada pekara yang rasa tak puas hati ke atau ada yang tak selesa ke komen lah baik-baik. Ingatlah kita ni islam. Ni ada sampai cakap siti pakai kopiah yahudi la apa la. Kau yang mengutuk tu lagi besar dosanya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 6
  31. Anonymous says:

    Bangsa penjajah kafir juga hangpa sanjung dan puji. Bangsa melayu dan islam hangpa kutuk.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
    • Hantu Kak Rosmah says:

      Sokong bangsa sendiri buat apa..rasuah sana sini sehingga ke tahap yang amat memalukan walaupon agama rasmi agama Islam..index rasuah kat UK jauh amat rendah walaupon negara kafir…ko ada???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
  32. gambit saifullah says:

    kate ke siti ke ak xpedulik. boobies juga idaman hati..haha..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  33. Cutemummy says:

    Senang2 dato k dapat dosa free je…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  34. Korang....wajib baca 'wanitamelayuseksa.blogspot.com' says:

    bini tayang buah….sebab pakai sendat..
    suami dato dapat dosa..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  35. melur says:

    Memang nampak karisma seorg puteri.http://mymelurhouse.blogspot.com.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  36. melurhouse says:

    Cantik kate.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. Org kita says:

    Siti awk tu dh jadi hajah.. Fikir2lh ye..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  38. chix says:

    ape kebendaaaaaaa la si CT nih…..baju sendat/mendat….kalo si KM tu aku pahamla, dia kafir….ko kena ingat ni CT oooiiii, awk tu dah Hajjah….jgn la ko cemarkan title mulia tu dgn berpakaian camni….jagalah sket….dulu dia ni xdela dress-up camni, sopan la jugak, la ni, makin geli plak aku tgk cara dia berpakaian….ko nak tunjuk kat sape, nak lawan dgn si KM tu ke?….lg satu, aku setuju dgn salah sorang pengomen kat atas, serkup yg CT pakai tu adelah cara pompuan yahudi ortodoks yg dah kawen….kalo x percaya, google gamba actress Natalie Portman, pelakon Jewish tu….dia ade pakai serkup camtu….kesimpulannye, Islam dah gariskan panduan cara2 bertudung/tutup aurat, so, kite org Islam ni x pyh la ikut cara pompuan yahudi bertudung okkkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
    • Gincu says:

      ni nak share info, tudung cara siti ni lebih kepada cara orang timur tengah di negara Turkmenistan (dipakai oleh perempuan yang sudah berkahwin). pasal orang yahudi pun pakai cam ni, tak pasti lah pulak. orang afrika pun ada yang pakai macam ni, ala2 turban.
      walau apa pun, huduh siti pakai cam tu. saya cadangkan samada pakai hijap betul2 atau tak payah pakai langsung. pakai separuh2 cam ni, dosa sama jugak cam tak pakai. bukan pakai separuh, dosa separuh. pastu, peminat yang tak minat ni pun ikut sama dosa sebab tak tahan nak komen turban siti yang tak cantik tu. you look much older with that style!!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  39. silentkiller says:

    korg kutuk2 bagai nak rak ni korg dpt apa???
    biarkan jer la diorg…korg tegur or maki kat cni pon bkn diorng nmpk..korg kg yg dpt dosa..
    udah2 le tuuu….~~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
    • Gincu says:

      Kami berharap komen2 di sini di baca oleh Siti atau PA Siti, supaya boleh di sampaikan kepada beliau. harap2, komen2 (kutuk, maki, ayat ghairah) dapat menyedarkan siti dan keluarga siti. Who knows… cara baik/halus tak berkesan, cara maki pulak boleh jadi. adeh…
      nak salahkan peminat (atau tak minat) pun tak boleh jugak. Siti yang memberi jalan kepada peminat yang tak minat ni jalan untuk komen (kutuk).

      Jangan la ada yang response “beri peluang pada dia, dia ‘jahil’ “. Please no.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  40. Korang....wajib baca 'wanitamelayuseksa.blogspot.com' says:

    Wahai CT berpakaianlah seperti seorang Muslimah…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  41. ain says:

    haritu isu gangnam style abg nara pertahankan gangnam style tu dlm blog ni

    harap isu Rasulullah SAW dihina dalam file ‘innocence of muslim’ abg nara pertahankan Rasul SAW kita ya.

    thanks… hanya mahu memupuk kesedaran pada pembaca. Apa yg patut kita pertahankan sungguh2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  42. ish ish ish says:

    sape kate niie wei yg korang bangga2kn sgt..huhuhuhu,,,si siti tu plak..erm…nth laaa….lantak ko laa labu..huhhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  43. Anonymous says:

    alahai.. reti ke siti tu bebual omputih dgn kate??? hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  44. dayot says:

    alahai… reti ke siti bebual omputih dgn si kate?? hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  45. Diri Ini says:

    artis kalau jenis pura2 lambat laun tuhan tue tunjukkan…geli plak tgk pakaian ct tue..buat malu org ppuan je…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      biar la tuhan tunjok kn !!! yg korang sebok2 nk cakap pasal siti ni kenape !! jeles tengok tetek siti yg gebu tu eh ? tengok coli laaaaaaaaa !!!!! jangan2 koreang pakai coli yg 3 10 ringgit tak ? tu pasal tetek korang lepeh pas jeles tengok tetek siti yg cantek tu..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  46. entah la says:

    nie pd pandangan aku lar si kate tu nak pakai sopan or tidak pun tak kisah coz dia tu bkn islam…tak de kira dosa pahala cuma menghormati majlis n keadaan jer…yg si ct tu mmg ptt kene komplain coz pakaian dia makin hari semakin la ketatnye…kot ye pun nak berkoset ber push up bagai jgn la ketat sgt baju yg luarnye…nie umpana berpakaian tp bogel…dah nampak segala bentuk badan…takkan nie pun blm dikatakan bersedia nak berpakaian yg longar2…nie la org tua2 kata kalo pilih suami tu kn yg btl2 blh bimbing kita ke jln diredhai allah…apa la dh mkn tua pun ct n suami x kan nk mkn pakai ketat2…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  47. ade aku kesah says:

    ape yang untung nya.. korang jangan bangga sgt la… ko x baca sejarah yang mereka penah menjajah tanah melayu.. korang x pikir yang nenek moyang korang hidup dizaman penjajah mcm mn?? ade akal pikir ler weiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  48. Sha says:

    Kate is so skinny & beliau sangat cantik.
    Mode:sayajealous!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. OBSERVER says:

    OH GOD SITI, YOU ARE SOOOO ANNOYING AND IRRITATING…!!! ATTENTION SEEKER…. AND YOUR DRESS–> SO TIGHT AT YOUR TITS… KATA DAH JADI MAK HAJAH….HOW’S YOUR ENGLISH, DEAR… OK KE? OR CUMA SEBUT ‘YUP, YUP, YUP’…?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
  50. sick of tok ti says:

    her English might improve a lots.. but still….

    SITI NURHALIZA is BORINGGGGGG…………

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  51. ........... says:

    knpa ye skg DCT pnya pakaian dh cam cik ta plk..bnyk y sendat d bahagian tu.. kalau DCT ambil gmbr pn dh suka mendada..memg la cara pakaian DCT ni nmpk mcm sopan..tpi bila d bahagian tu mana ad sopan..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  52. Kepologi says:

    gunung daik datok CT ad nmpk..mari kita samakan ngan gunung daik cik ta..sape pnya y lbih tinggi..kah..kah…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  53. sokong antiperampas says:

    memetik kata ‘anti perampas’ (2 thumbs up !) :
    loya tekak nengok dia ni… lepas bertahun2, masih lagi dok ‘gayat’ ‘promote diri’… udah2 le siti… Everything we do, there’s a price to pay..Itulah, org2 tua dah pesan, jgn ambik hak org,nanti ‘disumpah’ org, takut badan tak ‘tertanggung’.. tapi ekau dogil…hah..tengok !… sampai la ni masih ‘kehausan’ perhatian… if she is ‘happy’ after stealing ‘someone’s hubby, she would not be so ‘pathetically hungry’ craving for attention as what she is desperately doing now’.. God knows when this ‘crazy charade of her would stops’… such a pity… I once admired her, from a humble person, she grew herself well but…alas…just becoz an old man, she made everything ‘turns’ against her… making herself a laughingstock, for her ‘idiotic action’.. She’d made a big blunder then & it seems that she has yet to find the ‘end of that road’… Siti…siti… it’s time for u to look at others, who are not ‘desperado’ like u, becoz the more u wanna prove your worth, the uglier ‘u’ have become… And for all its worth, look at the person that you had doublecrossed last time, remember your ‘mak angkat’ aka Ku Yah, where u had stole your own ‘bapa angkat’ aka her husband then; just look at how she maintain her dignity then, even until now.. She’s really a good example that u should ‘look closely’… fr god sake, learn from her how to maintain a ‘woman pride & dignity’…and stop looking like a ‘cheap……whatever’….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 4
    • leeza says:

      ingat senang-senang Siti nak gi jumpe pihak istana ke British Council ke nak mintak-mintak datang jumpe kata sambil minum tea ke? Semua ni atas jemputan khas daripada pihak Istana dan British Council je…macam tu apa kata korang kutuk Pandalela sekali sebab menyibuk dekat majlis ni….Pihak atasan bagi orang yang menaikkan nama negara je jumpa, kalau korang jeles, korang naekkan nama Malaysia dulu k, nanti mana tau korang dapat jumpa Rania pulak..nak jumpa berbual dengan Isteri Menteri Negeri sendir pun korang susah sekarang ni

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 16
  54. haaaaaa….so funny la lawak sgt komen2 korang,ofcos la siti mendada n pkai ketat2 skang tkut abg K cr scandal lain lak nnti.siti…siti..dr berselendang tutup betul kepala 2 mase AJL dulu da jd selendang yg cume ttup sebahagian rambut,pas 2 terus da jd skaft secopot yg cume tutup rambut belakang..tp tang leher terbukak.bukan nk kata aku alim sesangat,tp dr pkai cm 2 baik xpyh langsung..alang2 bia cm cik ta teruih,x bleh nk kata apa dah,selendang pun x skaft secopot pun x..1 lg jumpe org putih x payah la bangga sesangat….alahai!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  55. mizz says:

    pende ar koorg ni…dude pleaselah jgn terbawa2 ngn pangai typical melayu koorg kat cni…koorg dok cite sakan benda tersembul2 bagai cb koorg usha adik prmpuan,kakak,emak and sepupu sepapat koorg tu…usha sebelah mata pun jd or myb lbh sng koorg tgk kat cermin especially GADIS/WANITA xyah tipulah sure koorg nmpk jugak kan…bezanya koorg nak kasi up or nak kasi hide je… lari topik ar koorg ni…cite psl ct jumpa kate lah der… yg kutuk psl perbualan kate ngn ct tu koorg tau ke apa yg dia ckp…frankly speaking lah…koorg tau x silap2 diorg wlupun bangsa lain aku rs diorg lg hargai kt even ckp bi broken dr MELAYU kite…seriesly bkn x penah jumpa melayu memperlekehkan bgsa sndr x reti ckp bi…kat cni pun byk contoh… mgkn kt xyah nak banggakan sgt diorg dtg cni tp atleast berbanggalah klu bukan namanya malaysia diorg x ingin dtg cnilah der…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
  56. honeywellz says:

    Walaupun dah jadi sorang hajjah, dia teringin jugak nak pakai sendat sebab nak lawan dengan si Rozita tu, sape punya lagi mantap tak kira lah asli ke tak pun. Ye lah mana siti ni boleh tahan org asyik gosip laki dia dengan si janda tu je….mestilah jealous, pulak tu dia tahu si janda tu lagi cantik pada dia. Tu baru gosip je tapi siti dah terasa, kalu org rampas laki dia baru dia boleh rase macam mana ku yah rase dulu, tu pun Ku yah dengan anak2 lagi…….harap2 tuhan balas perbuatan dia dulu…..Aku dari dulu sampai sekarang tak pernah minat dengan dia ni…….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  57. prince says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 22
    • lol says:

      ni mesti fan kipas mati c ct..join x ct nye fan club? klu jmpa dia dlm event fanclub korg, nasihat kan la dia baik2 ye.. takde la org akan mengutuk giler2..jmo

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        aku ada kisah..yup mmg aku fan club siti..so aku tak mintak makan ngan mak bapak , tok n nenek ko yer..ha.ha..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
      • lol says:

        @anonymous 2.41pm
        pe yg ko merepek ni? ni la cth2 pminat kpas mati ct yg tlalu rabun mata nya mmbaca n mmblas komenku dgn btl.
        patutlah ko blh jd pminat kpas mati ct yg slalu mhalalkan stiap cara dia..rupanya ko mmg x bpe nmpk ek cara dia pakai tudung/slndang/topi dll tu?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      ape yg ngko mengarut ni?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  58. lolo says:

    nape baju siti makin lama makin menampakkan bentuh tubuhnya..haishhh.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • BabySandra says:

      hi lolo..x tau lg ke tok ti nk lawan mak ta..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      dlm klip video lagu OST Adam & Hawa – Muara Hati…fokus kt tengkuk die time die tgh duduk atas kerusi tu… sabor jela. Yang tak tahan, bleh ade perempuan yg ikut2 style tudung dia ni…adoihhh, tak rasa bersalah kt Allah ke CT oii?? ko mengajar budak2 bru nk naik pakai tudung separuh siap..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  59. x populer says:

    apakah definisi kecantikan bagi datuk siti ni??

    hetty koes endang kah?

    jambul tu sjibik macam roshmah manshor..wakaka

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  60. ... says:

    wooo…terer nyer ct cakap omputeh…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  61. Rina Yazid says:

    Alhamdulillah I also had a chance to meet Will and Kate. :) I am a nobody, not on any guest list but with some charm, persistence, preparation and luck I guess, I got to chat and shake hands with the Royal Couple. Dreams do come true it’s just that some have to work harder than others.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  62. FFF says:

    Kalau jumpa Nabi Muhammad baru lah beruntung betul2 namanyer…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  63. sa peah says:

    I rase semenjak ct kawin dgn Dk, die memg berubah la.Daring. I nk ct yg dulu. Ayu je. Most of her outfits and poses right now quite sexy. I hope she’ll change one fine day because i’m one of her fans.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  64. Nooooo! says:

    Please la, x sesuai langsung….!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  65. mamee says:

    Siti dalam dilema la.. nak pakai tudung yang sempurna.. suami tak bagi…. akhirnya korbankan diri sebab nak jaga hati suami dan nak pastikan suami tak cari lain.. memang ada macam ni dalam rumah tangga …. akhirnya diri sendiri tanggung dosa, derita….. hanya siti yang tahu kenapa dia buat macam ni.. dah tak ada pilihan.. sayang punya pasal…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      lebih baik kalau dh berlaki tu jangan teros pakai tudongggggg !!! jangan cakap kalau tk bertudong tu suami tk cari lainnnnnn….ni semua jodohhhhhhhhh !!! ada yg dh berlaki pas tu nk eksen baik bertudong pas tu kena ceraiiiiiiiiiiiiiiii…..pon ada juga yg bergitu kan tol tak..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  66. Anonymous says:

    Agaknya apa yang diborakkan antara Dato’ Siti dan Kate Middleton?-abg nara…

    Kate = How do you like your tea?
    Siti = In a cup
    Kate terus piker “patutnyer jajah diorang ni lama sikit, baru boleh berglobalisasi”

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  67. tuti fruti says:

    muka ct kat sini nampak bulat…tp kenapa muka kt cover majalah nona nampak bujur pulak…ishhh..appa nih…lain benor ghupenyer…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  68. walaupon aku minat tok ti tapi dlm pic ni aku rasa kate lagi sopan dari tok ti
    lepas ni tok ti pls diet coz body dia makin bulat dan tetek dia yg besaq terjojol mcm buah kelapa tu menonjolkan imej lucah

    sori tok ti but i still love u muahhhh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  69. lady diana says:

    cti dgn kate berborak
    cti ; helloo kate…howow you?
    kate ; how wow???
    cti ; i mean how arrrre you?
    kate ; owh haha..i feel sooo happy todayyy(sebutan slang org british yek)
    cti ; what..why you want to die????
    kate ; no noo dear…today..i am happy today..
    cti ; dlm hati {laa today aku dengar macam dia kata to die}

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
  70. semput aku tokti oi says:

    hishh….ketat giler baju tokti…terserlah dua biji kat dada dan lengan dia .tuh..malu aahh..dia kan ikon negara bila pembesar luar negara datang malaysia pakai laa baju kebangsaan malaysia ini pakai baju ketat macam nak pi berjoget lambak…sesungguhnya pakaian tokti amat memalukan kaum wanita malaysia…SAY NO TO TOKTI…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
  71. betina n pondan bagus says:

    mcm hampeh jer yang sibuk duk kutuk tetek ct..tu menunjukan dia masa anak dara dia jaga betoi dara dia..so nampak perubahan lpas kahwin tetek besar .yang betina2 kat sini yang mengutuk ct n perasan bagus,..kononyer tutup aurat..tapi kat bawah lohong mcm kawah gunung berapi sbelum kahwin.sedeh..yang pondan2 lak..biasalah..mulut megutuk mcm lahanat..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 11
  72. HOHOHOI says:

    2 la..sepatutnya siti xyah bising siang2 nk pakai tudung bila balik haji. ikutkn ramai je artis yg g haji/ umrah yg xbtudung..xde rkyt msia bising- sbb mereka xbjanji spt siti.

    pelik dgn siti. nk jumpa kate + william makin seksi. penampilan kali ini bukan sahaja plg seksi, malah xmenarik kerana rantai hitam n skaf tu. better siti pki baju kurung mewakili bangsa melayu/ msia bru n duke + duchess of cambridge tu salute kt u…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  73. Eikin says:

    Kepo je macik dekat belakang tu. Haha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  74. betina n pondan bagus says:

    asyik2 sibuk pasal dah pi umrah n haji..tak smesti orang pi umrah n haji balik terus jadi baik..tgk tempat opis mak, pak haji ni..pergi haji 2 kali..tapi mengatal nak mampus..pantang nampak betina dahi licin, mula mengatal antar SMS lucah..mak yang nyah ni pun dia cuba nak goda OK!..maklumlah mak, nyah yang cantik OK..utk smua orang melayu,,yang sibuk bergosip pasal pi umrah n haji..korang jangan fikir balik haji n umraj jadi malaikat yer..sian orang melyu yang ada fikiran mcm ni..lagi satu, ada ker ct bila kena bedal ngan malaikat mungkar nakir, ada ker dia melibatkan korang2 yang bodos ni?pikir guna otak bukan guna lutut??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  75. camilla says:

    rasa siti lebih sesuai jumpe camilla…madu bapak william, barulah sepadan??…hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  76. Cici Sampoh says:

    apalah nak dibanggakan diorang ni datang?? yang siti tu apa perlunya dia ada kat situ?saje je nak enterprem

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  77. syasya says:

    yang tanggung dosa korang ker siti.mak aku kata kalau kita kutuk org .kita berdosa
    sedangkan org yang kita kutuk tu yang dapat pahala kita.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  78. mii says:

    aku tgk siti ni ade iras2 rosmah plak..hmm

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  79. Anonymous says:

    SESUAI LA BADAN SITI CENGGITU..DIA DAH KAWEN..MEMANG LA AGAK MENYERLAH DITAMBAH USIA YANG KIAN MENINGKATKATE NI KURUS KEDING.PAKAI APE PUN…BAGI AKU TAK SEKSI AIIHHH…DIA MESTI JELES TENGOK BADAN SITI GITU.MANTOPPPP GITU..HUA HUA HUA..APE2PUN…KORANG2 NI JANGANLAH DUK TENGOK TANG BUAH BUAHAN JER….TENGOKLAH BENDA LAIN..FESYEN BAJU KE,.IKATAN RAMBUT KER..CORAK BJU KER,..FABRIK KER…DARI MENDOSAKAN MATA TENGOK BUAH BUAHAN TERLARANG UTK DIMAKAN DAN DITENGOK TUUU..DOSA DIA TUNJUK,.LANTAK PI DIA LAAA..DOSA ITA YANG DUK MENGUTUK DAN MELIHAT NI….SENDIRI FIKIR LAAA..BY THE WAY,..AKU PEMPUAN..AKU HADO KESAH BUAH BUAH NI SEMUA..SAMA JERRRR.TAKDE PUN YANG LAIN DARI YANG LAIN….KORANG JANGANLAH WAT JAKUN SGT TENGOK BUAH SITI TERSEMBUL KE TERSELAK KER..KORANG TAK PENAH TENGOK KERRR??ADUYAAIIIIIII……SO LAME U OLS NII….BIKIN MALU JE LAH

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
    • saya setuju. awak bodoh. capslock buat awak macam menjerit.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        awak je yang baca menjerit..saya tak jerit punn…..aduyaaaiiii..sorang lagi suke letak tanggapaan sendiri untuk menilai orang lain…..BY THE WAY,CAPSLOCK TAK PERNAH CAKAP PUN YANG KEGUNAAN NYE ADALAH UNTUK MENJERIT..KALU CENGGITU FUNGSINYER…DALAM FORMAT SURAT RASMI YANG KEPALA SUBJEK/PERKARA KENA GUNA CAPSLOCK SEMUA TU MAKNANYE KITA NI MENJERIT LA KAT ORANG YANG BACA SURAT KITA?????

        hmmmm..i dont think so,…ape2pun,..time kasih untuk sebab kate saya bodoh…..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  80. Anonymous says:

    Kalau Kate pakai tudung full lagi cantik mengalahkan Siti.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. budi says:

    ruginya pegi haji tapi balik tetap mcm ni…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  82. aku kate bini william says:

    ct xmo kalah ngan cik ta, bulat mantap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Harunoichi says:

    Hahahahahhh…kalau bab bahasa Inggeris, kawkaw korang bahan Siti ye. Ye lah, org terkenal katakan. Kalau kita sendiri tak pandai BI, ada org lain kesah?

    Mohon Siti baca komentar diatas, kasi sedar sikit!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. adoiyai says:

    chek malu la tgk….ish3…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. jay says:

    …. baju CT ketatnya… siap nampak besarnya sekali. MCm mana btegur dgn Kate dapat ke bkomunikasi… maklumlah dulu kan Ct agak lemah BI ni siap dlm 1 program di Astro Awani fulu tu, dia minta kebnaran utk guna BM sedangkan para jemputan lain dlm program tu mmang guna BI sebab dkendalikan mgunakan bhs Inggeris. Utk lbh mbawa impian Ct tcapai sepenuhnya dlm bidang seni khasnya utk pasaran global Ct perlu bljar BI secara intensif dgn guru BI profesional. Dgn cara itu saja Ct dpt mantapkan penguasaan BI selain dpd mgunakan BI itu sbg bhs Ct sehari-harian dgn DTk K.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Anonymous says:

    ct tak pandai English..ada dia kisah.duit kereta, rumah bulan2 tak yah nak kira..sah2 terbayar. nyanyi bukak mulut dapat duit…korang yang berabuk english..bulan2 duk fikir nak bayar kereta, rumah..yang pling best opismate aku yang english ala2 slang scotish, UK..klu kat opis mmg asyik duk kutuk CT..tapi akhir bulan, sblum dapat gaji sibuk nak pinjam duit2 kwan2..buat malu jer…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  87. wendy says:

    Wonder whether kate understands her???…

    Why cant she cover herself properly..i mean Siti obviously….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  88. saifuw says:

    artis lain sibuk tutup aurat…..Siti sibuk dedah badan….malu ke nak ikut hukum islam?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  89. ibrahim ahmad says:

    uihhh tetetk siti. ketul2. kalah tetek wahidah. free service call 03-90751990/90763990 hp: 0133233761/0133803218 wahidah wong

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. gewe says:

    org islam, rmai yg bertudung tp masih nmpak ‘berbogel’.. rmai jgk yg pkai tudung labuh smpai lutut tp mulut duk asik mengumpat, sebarkan fitnah.. yg xpakai tudung pakai ketat2 tp solat ttp jgk dapat dosa.. semoga diberi hidayah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0