Written by AbangNara | December 18th, 2008

gambar belakang siti nurhaliza

Wow, Dato’ Siti Nurhaliza truly knows how to show a part of her body without being so obvious. I don’t think this dress is suitable for Siti Nurhaliza because she’s wearing “tudung” right now.

What kind of fashion will Dato’ Siti Nurhaliza show us after this? I wonder who designed this dress for her? Simple but sexy in a way. Siti should inspect the dress before wearing it during her performance.

What do you think about this picture?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 responses to Siti Nurhaliza Back Body Picture, Sexy?

  1. nurul says:

    klakar

    0
    0
  2. hoi says:

    bangang ke ape. itu kain dililit ke rambutnya lah. her hair is plaited. bengong betul

    0
    0
  3. DEBAB! says:

    huhuhu…

    0
    0
  4. rose says:

    dari dulu sampai sekarang,ct tetap bongok,bodoh,bengap n lurus bentul tak bertempat…kawen ambik laki org gak..tu sebb laki dia cri yg lain lak..

    0
    0
  5. labi says:

    i think , she wearing a slendang not tudung.
    if tudung they know how to closed their ” aurat”..

    this slendang like datin-datin..masih menampakkan rambut

    0
    0
  6. fendi says:

    rose… better you find some ways nak mintak maaf kat ct… dia tak buat salah kat kau pun….

    0
    0
  7. mamahot says:

    Elehh..poyola ko ni fendi..apesal kau bela sgt bini org tu..kau tak tau dose phle ke??ken dose besar tu org puji susuk tubuh die tu,..temasuklah ko,..is3 tempatnye di umah..bkn nk tyang kecantikan kat org..daahhlah..org pun dan jemu tgk muke die..uuweekkk..nk muntahlah..

    0
    0
  8. sedar says:

    korang ni ada penyakit busuk ati ke..ni 1st time aku msuk web2 cmni..mulut2 korang sume mngalahkan longkang hanjing!org yg mcm korang elok kna carut..-sedar-

    0
    0
  9. Anonymous says:

    i hate siti so much..huhuhu

    0
    0
  10. i says:

    e2 kain tudung dia kna lilit2

    0
    0
  11. mina says:

    hakhakhak

    0
    0
  12. Nurul26 - Brunei says:

    I don’t think the issue in here is about the ‘tudong’ that she wore.more about the dress she wore in that picture. the writer didn’t talk about the tudung but specifically stated:

    “…I don’t think this dress is suitable for Siti Nurhaliza because she’s wearing “tudung” right now..”

    There you go. Dress, not tudung. but those two do relate each other. If you’re wearing tudung, you should wear more ‘baggy’ or loose dresses, not like those dresses that wrapped your body. eventhough there aren’t ‘aurat’ exposed and u wear tudong, it doesn’t really change anything except well, u wear a tudung these days. Just that.

    Siti should wear something more ‘muslimah’ dresses and she still can look fashionable and beautiful.

    Well, that’s just my opinion

    0
    0
  13. mai says:

    macam lah korg ni baik sgt..mgumpat kt sini kira dosa gak tu..adoiiii

    0
    0
  14. me says:

    x da pape yg menarik pon…bese je..seksi pengasas jamu mak dara..hik..hik..

    0
    0
  15. AkONG says:

    Taubat lah wahai makcik siti!

    Lepas dah kawin, makin menjadi kebencian org jer!
    HIPOKRIT SIAK!!!

    Leh brams!

    0
    0
  16. kami says:

    org dah tak de cite nak wat utk ct nih.. die toleh belakang pon leh jd cite.. kelaka je

    0
    0
  17. waakakaka…. ko ingat la sikit siti…

    1. kecik-kecik dulu ko tolong mak ko jual karipap kat kuala lipis tu..

    2. dah lepas sekolah.. ko sebok menyanyi.. ( itu yang ko bole buat sebab S.P.M ko hancussss )

    3. Ko menyanyi siang malam jual suara… aku tak heran..sebab masa tu ko belom kawin.. memang a laku.. semua peminat ni nak tengok ko kawin ngan menteri mana lak..atau pakwe ko yang ko tinggalkan kat lipis tu..

    4. Tetiba ko kawin ngan sarjan misai lak… adoiii… ko bagi syarat ke..kalo nak kawin ngan ko..kene cerai bini tua.. ko nak jadi bini yang utama ke… laps ni abg misai kawin ngan orang lain.. ko suruh dia cerai ko tak… kalo ko cerai.. ko isi la borang kat pejabat agama.. kang aku bole buat iklan..

    5. ko dapat title datin pun sebab kau kawin dato`… pasni kalo anak abg misai kawin..dapat anak… wakakakakakak.. umo ko baru je 30`an.. dah jadi nenek.. wakakakakaa…

    patut la ko dah taknak nyanyi lagi…

    0
    0
  18. ntoh ler says:

    slagi tlibat lam dunie artis ni,g mekah 10 kali pn x brubah..bape kerat jer yg tol2 insaf..c shila rusly 2 p0n da npk ckit tgkuk..nk pki btol2 r.

    0
    0
  19. fan's says:

    aku pun x beberapa suke die…

    0
    0
  20. malaysian says:

    love u la ct..
    persetankan diaorang sume nih..
    diarang dengki tuh
    sebab tu ckp cmtu..
    x jejas papepon..
    egkau tetap kaya jugak
    yg kutuk2 egkau nih diarang ni tetap miskin gak..
    miskin segala benda ilmu, harta sume la..
    GOD BLESS U CT

    0
    0
  21. u says:

    eii bodo gler korang ni, gambar ni yg tak betul, dia pnyer tudung tu dililit ngan kain coklat.. bkanyer bajunyer terbukak ler.. len kali tgok tul2.. korang igt dia ada brani ker pakai cam tu? msti org kutuk dia hbis2an.. tu tudung nyer dililit la.. aiyak bodo gler la korang ni..

    0
    0
  22. saloa mambok says:

    kmakcik2 kat kg aku pon slalu gak lilit2 rambut cam ni pas mandi pastu p kedai..kalau makcik2 kat kg aku kuo kat sini sure kene kutuk mcm ct gak ngan korunk…

    eh eh apakah ct shj yg perlu dikutuk?

    0
    0
  23. niena says:

    Engkorang ni kan tak ada kerja ke selain nak kutuk orang. Engkorang tu ingat engkorang tu baik sangat ke. Nak kutuk boleh, tapi biarlah berpada2. Janganlah sampai nak merapu2…

    0
    0
  24. Tidaklah rasa baik sgt pun... says:

    Kepada semua penghantar komen2 yang disiarkan.
    Nak melepaskan apa yang terbuku tu agak2 ajelah. Tak payahlah nak sebut sipolan ni kahwin kebas laki org ke, si polan tu kebas laki org nilah… Tak baik. Cakap tu biarlah berlapik sikit. Kita ni org melayu, ckp kenalah hati2 agar tidak menyinggung perasaan org…

    0
    0
  25. badman says:

    apa yang seksinya. itu kain tudung dia lilit rambut la. bukanya kulit belakang dia..

    0
    0
  26. boboy_ayumanja says:

    mamahot….nko ni cakap mcm pandai sangat agamanye. Tapi nko same juga tak kenal dosa dan pahala. Lebih baik dalami dulu ilmu agama baru ckp. Ngumpat orang konon…………….

    0
    0
  27. betty says:

    xseksi pun…xada cutting langsung, lurus mcm btg kayu….

    0
    0
  28. ieza says:

    mungkin kita ni sesama insan memang cepat melatah..ada sahaja yang tidak kena pada pandangan dan hati kita tentang orang lain..baik kita nilai dan renungkan diri kita sendiri.adakah sudah cukup sempurna?

    0
    0
  29. Pendi says:

    RELAK SITI,NI PEMINAT SITI YG SETIA,KALAU NAK KOMEN AURAT BUKAN DI PENTAS SYG,DI MASJID,DI MAJLIS AGAMA,DI FORUM PEDANA,DI RANCANGAN EHWAL ISLAM,SITI TU PENYANYI,TAKKAN DIA MENYANYI PAKAI TELEKOM SURUH NAMPAK MATA SAJA..HE..HE

    0
    0
  30. badboy says:

    hahah kan dah kne spr yg buat ni huhuhu

    0
    0
  31. epalhijau says:

    korang gaduh sesama sendiri..duit dia still masuk berkepuk-kepuk dlm bank..ha ha wa ka ka

    0
    0
    • boxer hugo bosss says:

      ahahhaa.tau xpe…aku tgk org2 BN nie muke innocent je..muke nurd je tp dlm diam kuarkan statement yg cam cibai gak kan..huhuhu..korg pun sdar la dri yek…muke baek tp kalo ati korg bucuk..allah pun lknat..aku xnk btolkan spe btol or slh..yg aku nmpk kite sume nmpk slhnye..msuk ruangn nie pun da buat dose…BN nie duet msuk berkepok2..tp cam bukn duet halal pun aku rse..hasil dari kutuk dose2 org…btolkn dri sndri dlu yek???pk la yek..

      0
      0
  32. jandamuda says:

    siti cmey…tpi nyampah i.

    0
    0
  33. swEEt says:

    mcm2…

    0
    0
  34. zie says:

    aku tetap sukan nagn ct k
    ko org ckp ape pun aku tetap sukaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  35. zie says:

    aku tetap suka dgn ct k
    ko org ckp ape pun aku tetap suka
    bg aku die la diva
    ko org nie cemburu sebab tak sekaya die
    bio kan la kubur kan masing2

    0
    0
  36. aku says:

    fendi yg bengal dan sengal..

    nak tanya ko.. siti tu agama nya apa?? klu tak cakap pasal agama kat mana2 pon baik ko @ dia jadi kapir je.. nampak sgt bengap!!

    ada ke cakap pasal agama/aurat dalam masjid/forum je?? akai ada ka??

    org tak suruh pon pakai telekong masa nyanyi.. tp aurat tu cover la.. dan klu nak tau pada wanita suara tu di kira aurat..
    eh.. eh.. lupa lak nak tanya.. engkau ni islam ke?? jahil benar aku tengok..

    0
    0
  37. Zaza Muhammad says:

    tepuk dada tanye imannnnnnn

    0
    0
  38. aIrIs ANdRea says:

    cayer cokong kater2 AKU…

    pendi tuh mmg ckap x pndu agama agaknyer.. huh!

    0
    0
  39. SITI says:

    gemok camni pon sexy ke? kui kui kui

    0
    0
  40. Keramat says:

    bukan baju terbelah tapi kain riben warna sedondon kulit dililit-lilt ar.
    dia dah cukup umor dah,pandai berlaki dah pun.
    mesti banyak dosa kering dato’ k kena tanggung ea..

    0
    0
  41. flower says:

    biasa jer aku tgok…

    0
    0
  42. ginalurve says:

    I tak mnat siti. dier ni mcm lurus bendul.
    tp apsal u all pay attention sgt kat dressing dier eh ?
    so far kat msia ni dressing dier yg plg cover i tgk. not high taste, tp
    cover body.
    tgk artis lain pkai seksi and all that xde pulak yg kutuk.
    LOL so weird.

    0
    0
  43. chantek says:

    hahaha…lawak la…tu pun jd isu…ape laa..

    0
    0
  44. tuit says:

    kesian ct… mcm2 kn kate… sabar je la….

    0
    0
  45. flower says:

    x de la seksi pon..

    0
    0
  46. Anonymous says:

    sexy??tang mana sexy??xnampak pn

    0
    0
  47. Anonymous says:

    cissss mati2 aku igt blakang bdn dia tededah
    las las skali tgk pun tau tu rambut dia kene lilit dgn tali mcm reben kakaakaka
    potong stim betui

    0
    0
  48. ni says:

    nilah dikatakan pesen
    korg kene paham!!~~~
    hehe

    0
    0
  49. eji says:

    cehh ye ye jek tgk sebelah mate pun bley tau tu lilitan extension rambut

    0
    0
  50. AKU bodoh says:

    AKU cibai..
    manusia cam alim plg bengap pnh ak jmpa…

    0
    0
  51. telebeysudah says:

    hammmpesss
    ku sangkakan kulit rupanya rambut

    0
    0
  52. boxer hugo bosss says:

    xde ape yg menarik pun ngn body die
    hehee..
    debab lg ade ar

    0
    0
  53. insann says:

    aku rase org bernme fendi o pendi 2 xtau agaME..
    blaja dlu la bab agame smp abes..dk puji2 org y bt dose same la spt ko bt dose 2..
    aurat ttp aurat bodoh..ble dh nme nye aurat haram la jwb nye tnjk kt org..
    nth pape la die ni..
    siti 2 sesat..
    40x umrah pn xd mknenye..

    0
    0
  54. ida says:

    salam, memang betoi sptnya ct mesti ingat dosa apabila baligh dan boleh berfikir dgan matang tutup lah aurat anda tidak perlu mengikut fesyen yang tidak mencerminkan wanita muslim

    0
    0
  55. @%*& says:

    salam, erm bila aku baca jak suma komen korang ni Ya Allah…kamu berbalah sesama sdiri berkenan dgn isu sebegitu kecil jka d banding dgn isu2 yg lbh besar yg ada d luar sana…..

    klu ya pun mahu ‘meng’ komen org tu biar la berpada…kmu sdiri juga yg kata CT da besar n da tau kenal dosa n pahala…so…semua tu CT da tau, n biarla dia buat apa yg dia mau buat…apapun bukan korang yg tanggung pun dosa yg dia buat tue….

    makin kmu kutuk, makin byk la pahala bg dia…n yg pasal nmpak belakang spt yg dinyatakn oleh writer tu…erm lainkali klu nak buat or komen org tu, tgok lah jelas2 dlu…tu bkn badan die la….tu rambut yg di lilit dgn kain or reben wrna cklat..skali tgok pn da bole beza…..

    anyway…kita jga diri kita, keluarga kita, agama kita….jgnla asyik nak mengutuk org…tgok2 dlu diri kita, fmili kita….

    wallahualam….

    0
    0
  56. darling says:

    hello guys yg membenci siti..renungkan..

    1. if siti tu kakak/adik korang rasanya korang ni menumpang sekaki…kan.. atau korang nie tak lawa mcm ct..n ditakdirkan berhati busuk..

    2. bab2 personal dia lantak dialah, ni korang mengata2 dia nie..dah tambah dosa..

    3. org yg make statement kat atas tu, katakan ct dedahkan badan tu buta ker aper?dah dpt dosa fitnah dah…aper lah

    4. wlp kami ttp minat ct ..she d best wlp apapun.., …jgn busuk hati mcm ‘melayu lama’ jadilah melayu baru yg suka tgk melayu bangun n berjaya,…

    tq

    0
    0
  57. darling says:

    hello..

    again , sblm nak mengata org tak menutup aurat or so on..cuba tgk adik beradik/sedara mara/jiran terdekat , kawan2, kawan sepejabat…..dah menutup aurat ker belum…kalo dah baru lah nak mukadimah kat org lain..

    at least siti tu cuba nak melangkah ke arah menutup aurat..kita kena bg semangat..n dorongan..jgn jadi mcm setengah artis tu, pakai tudung tutup rambut..then sethn dua nampakkan leher..then bukak tudung..alasan nak cari makan…itu lg terukk…..

    fikirkan yer..

    0
    0
    • emily says:

      cuba melangkah utk menutup aurat? menutup aurat x de cuba melangkah.. mesti melangkah… hello, dia bukan mualaf, dr kecik dia memang dididik dengan suasana bertudung…. kalo x nak pakai tudung, x payah pakai tudung, kalo nak pakai tudung, pakai betul2… byw congrates to dato’ CT sebab x mudah melatah dengan cakap2 org seperti kami nie..

      0
      0
  58. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  59. Pearl Wrenn says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  60. manusia says:

    lau aku kaye pon aku wat macam tu.. so pe nak eran. beselah pompuan.. pompuan mane x ske cantik. wpon x berape nak setuju cara siti berselendang.. tapi aku doakan semoga terbuka hati die untuk benar2 bertudung. xnak la kutuk2 ni sbb diri sendiri pon x perfect. manua dan kesilapan tu da sinonim…sama2 betulkan diri sendiri ye… lau da pakai tudung pon tapi komen kat sini teruk2 pon dosa gak kan… so ape kata kite tukar kutukan tu kepada doa.. semoga kita dan die same2 dapat hidayah untuk menjadi lebih baik..amin

    0
    0
  61. manusia says:

    *manua = manusia :)

    0
    0
  62. manusia says:

    *manua = manisia

    0
    0