Written by Bella | July 21st, 2016

Siti Nordiana nampaknya sekarang ini semakin popular lebih-lebih lagi selepas beliau ditawarkan untuk berlakon didalam drama Dia Semanis Honey.  Nyata lakonan beliau cukup memikat hati ramai dan jumlah peminat beliau sudah bertambah.

Lumrah menjadi artis popular, pasti akan timbul gosip dan kontroversi bukan? Baru-baru ini ada pihak yang mendakwa Nana berlagak sombong apabila menolak permintaan seorang pereka fesyen yang mahu menaja pakaiannya.

Walaubagaimanapun, Nana yang menafikan gosip berkenaan enggan terlalu memikirkan tuduhan tersebut.

Nana juga dikatakan lepas tangan dan hanya membiarkan pengurus peribadinya, Anas menyelia karier seninya seratus peratus.

Sejak mula menyanyi, saya sudah terbiasa dengan gosip seperti ini. Jadi, jika ditanya terkesan atau tidak, saya hanya boleh menerimanya dengan hati yang terbuka. Cuma dakwaan yang mengatakan saya sombong dan tidak mahu menerima tajaan pakaian adalah tidak benar.

Apatah lagi mengenai pengurus peribadi yang dikatakan mengongkong karier saya selepas menjuarai GV2 juga tidak pernah berlaku. Jika saya ada menyakiti mana-mana pihak, saya minta maaf.

Sudah 17 tahun berada dalam industri hiburan, ia membuatkan Nana matang dalam kerjaya seninya dan menganggap segala gosip adalah cabaran buat mereka yang bergelar artis.

Semua orang yang terlibat dalam dunia glamor akan melalui perkara sama. Jadi, apabila dituduh mengenai perkara yang tidak benar, saya cuba untuk tidak ambil peduli dan menumpukan sepenuh perhatian terhadap kerjaya.

Bila dah popular akan ada pihak yang tidak merasa puas hati dengan kejayaan seseorang artis. Relaks je Nana, jangan terlalu menyerah dan tertekan dengan segala kritikan.

Sumber Berita : Kosmo!

30 responses to Siti Nordiana Tidak Kisah Dituduh Sombong

  1. Nora Myanmar Mari says:

    xtau kenapa, tapi rasanya dia berlakon kayu giler kat DSH…

    0

    0
    • swell says:

      lakonan dia biasa2 je xda la aku rasa nak marah sbb tahu dia penyanyi
      yang aku nak marah yg mmg pelakon, belakon 4 5 drama pun kayu jati jgk puikkk

      0

      0
    • swell says:

      lakonan dia biasa2 je xda la aku rasa nak marah dah mmg dia penyanyi
      yang aku marah yg mmg pelakon dah belakon 4 5 drama pun kayu balak jgk puikk

      0

      0
    • Whoeverme1 says:

      Ni sah sah tak pandai menilai tahu komen je,,,at least nana yg dh lama x berlakon boleh deliver watak dgn baik,,klu tak takdelah meletop drama lakonan dia..jauh lebih baik drpd pelakon sedia ada,,yg harapkan muka cantik flawless tp lakonan byk flaws..

      0

      0
  2. zaki says:

    belakon kayu, suara pun mcm kena himpit.. bajet bagus

    0

    0
    • Whoeverme1 says:

      Allah dh anugerahkan bakat suara pd nana,biasanya org yg ada hasad dengki memang komen mcm ni..NANA u r still one of the fine singer in the country..evergreen

      0

      0
  3. luklu says:

    dulu die cari sponsor for GV sume designer xmau…la ne xamek sponsor org plak sebuk nak mengate…haishhh manusia…

    0

    0
  4. sentap says:

    mmg sombong pun…pernah jumpa dulu ms dia free hair…blagak nak mampus senyum pun tak minah kg ni..xyah la nak sombong2…zaman ko top ni kejap je..bersepah lg yg muda2 suara lg sedap dr ko…

    #klonakkecamadaakukisah
    #mmgsombongminahkg

    0

    0
    • Whoeverme1 says:

      Nama pon SENTAP padanlah ponn Hahhahahahahahahahahahahahahahaha..dh memang xde rezeki u la SENTAP oii nana nk senyum kt u time tu hahahahah..mesti u dah tua kan sekarang

      0

      0
  5. Mind U..... says:

    maaf….
    setuju dgn comment…. ^1 ^2
    dah lama tenggelam…
    sebab jadi juara… timbul balek
    biasalah director crita melayu..
    nama dulu baru bakat….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    suhaimi anti vaksin dah terjelir jelir lidah dia tepi washing mesin ….marah sangat kot orang dok hentam dia…sory lari tajuk sikit..

    0

    0
  7. Nora Manis says:

    Siti Nordiana cantik..ala ala pelakon Korea…
    Jang Nara
    95.5% sama hehe

    0

    0
    • jongos says:

      jang nara takpe.. jangan bang nara
      seremmmm wehhh

      0

      0
    • Anonymous says:

      Fans korea bodoh ni x abis2 nak sama kàn muka artis korea apek tu dengan melayu….. tak sama langsung !!!!
      Jangan lepas ni ko nampak melayu muka sama dgn artis korea apek….ko pergi peluk cium melayu tu sudah lah. Ni minah tudung lah ni suka sangat korea apek.

      0

      0
  8. melati says:

    lantak lew org nk ckp aper Siti Nordiana yew……!! yg penting jgn lew ko bercinta @ bekahwin dgn Mamat2 @ suami org yg pakai Myvi Kuning tayar terkankang tu….!!! org2 yg pakai tayar terkankang tu golongan sampah yg bodoh….!!! hmmmmmmmmmmm

    0

    0
  9. huh says:

    makk..aiii..
    xpe nana..biarlah org nk kata apa..
    pelakon kayulah apalah..
    but you still the same person that i know.

    errmmm nk pelakon yg tak kayu yg mudah dipegang pegang gtu..barulah lakonan menjadi.

    0

    0
  10. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslim says:

    betina felda muka berkerak nie mmg lah sombong..baru menang program low class gv dh eksyen..

    0

    0
    • Whoeverme1 says:

      Menang atas usaha..rezeki tertulis nana juara..I rasa yg LOW CLASS kat sini is U..kenapa???nana pon x senyum kat U ea dulu???hahahahah spesies SENTAP la ni..hahahahaahahaah

      0

      0
  11. Mimi Yang Divine says:

    sombong takpe jgn murahan…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    penah jumpa dia…x sombong pun…ish2….dia pun manusia jugak…xkn nk senyum 24jam….dia pun ada rasa penat..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    ok lepasni nana sila buat breaces lakkk kasi gigi lawoooo pastu suntik vitamin C kasi putih melopak.. kbye

    0

    0
    • Awan says:

      pastu bila pakai braces, otometik hidung akan berubah mancung sekali, bak kata sorang artis tu ngeh ngeh ngeh.

      0

      0
      • Anonymous says:

        haha tengok gambar masa raya dlm kete..nampak idong dia penyek je..xtahu le sebab pregnant @ sbenarnya dia memang xpernah bt idong..ntah2 teknik make up je korang yg lelebih

        0

        0
  14. bodopiang says:

    cerita mcm nih sampah ..
    nana nih bukannya top sgt pun dulu ..
    masa kat gegar vaganza pun memang astro nak naikkan nama dia pun ..
    dapat lagu senang2 .. dapat lagu sendiri .. lepas tu jual memori dgn org yg dah xde ..
    berlakon xde la hebat ..

    0

    0
    • siti nurhalizah says:

      ntah.. mcm mana la boleh jadi juara. Astro mmg suka kejar rating kesian. suara pun kampung2..

      0

      0
  15. Bolradhabol says:

    Wah bengongnye komen. Hello masa kat gv dia la yg dpt lagu semua tarik anak tekak. Ni kalo xtgk jgn somborono nak cakap2 gitu. Aku yg ikuti gv tau tak. Tau la mana yg patut menang. Dia deserved okeh.
    La ni meletop pulak dgn drama DSH. Mmg best kimia dia dgn alif. Syabas nana. Pedulikan yg dengki tu. U go girllllll

    0

    0
    • bodopiang says:

      lagu tarik..???
      kamon la.. rata2 perempuan lebih mudah bawa lagu tarik2 nih…
      vocal dia hancur bila dapat lagu kasihnya laila ke patah tu je..
      lepas tu terus dapat lagu sendiri..
      dapat lagu senang2..
      artis lain siap dpt lagu mat saleh tau..
      phuiii…
      berlakon kayu..

      0

      0
  16. dina says:

    HAHAHA. dulu ingat lagi masa zaman x famous, ternampak dia ni dengan bini korie and also korie, cari kain ela dekat jakel nak jual buat tudung gamaknya.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    DIE MEMANG SOMBONG N BAJET GOOD2

    0

    0