Written by Bella | February 26th, 2015

Siti Elizad, nama yang sudah agak lama berada dalam industri lakonan tempatan dan sering diperkatakan kerana keberkesanan dalam membawa sesuatu watak yang diberi. Sedang hangat dengan watak Kyra Lydia dalam drama bersiri adaptasi novel Teman Lelaki Upahan, nampaknya beliau bakal menamatkan zaman bujang tidak lama lagi.

Insya-ALLAH saya akan mendirikan rumah tangga pada tahun ini. Kalau ikutkan ia sepatutnya berlangsung April ini, tetapi kerana jadual kerja saya yang padat, ia ditunda ke satu tarikh lain.

Khabarnya, bakal suami Siti Elizad merupkan seorang duda dan merupakah salah seorang pekerja di syarikat permotoran jenama antarabangsa terkenal, Harley Davidson.

Aktres tersebut, sempat meluahkan rasa syukur kerana bakal suami adalah seorang yang memahami dan tidak menghalang minat beliau untuk bergiat aktif dalam lakonan selepas mendirikan rumah tangga.

Dia jenis yang tak mengganggu kerja saya. Umur dia sudah 43 tahun dan matang. Kalau sudah berkahwin pun dia tak menghalang untuk saya meneruskan kerjaya lakonan saya ini. Paling penting dia memang tahu saya suka berlakon.

Paling penting bila berkawan dengan lelaki berusia ini, dia tidak datangkan masalah pada saya. Senang cerita cukup susah kami bergaduh walaupun saya jenis senang merajuk.

Jejaka tersebut mempunyai dua orang anak dan sudah lama mengenali lelaki tersebut sebagai rakan abangnya.

Tahniah kami ucapkan kepada Siti Elizad kerana bakal menamatkan zaman bujang tidak lama lagi. Tidak kisahlah duda ataupun tidak, apa yang penting anda berdua harus jujur, memahami dan bertolak ansur diantara satu sama lain dalam mendirikan rumah tanggan yang bahagia. Giteww (macam doktor cinta la pulak).

Sumber Berita: Sinar Harian

36 responses to Siti Elizad Pilih Duda Sebagai Bakal Suami

  1. OK LE TEW says:

    ok le tew…tahniah

    0

    0
    • Anonymous says:

      memang lelaki berusia agak matang..
      takdelah asyek nk coll, nak mesejjj, nk merajokkk, nk cemburuuuu.
      i loikeee.
      btw, suke tgk kyra lydia dan EL

      0

      0
  2. Anonymous says:

    duda banyak experience tau especially yg ehem ehem ……………………..

    0

    0
    • anon says:

      Kalau banyak pengalaman ok lah cume takut tak kuat & tak bertahan lama je, tak guna jugak banyak pengalaman kan… Lbh baik yg muda bertenaga….

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Ct elijat at idung eh paper pon I love you ct ekijat

    0

    0
    • pening says:

      hihihihihi…aku pn wndering bab ni…sbb hidung die ala2 yana la…mcm xbrape nmpk natural…ke shading?dulu x keras gini?

      0

      0
  4. Anonymous says:

    hai kyra lydia yg arrogant!!! el mane el? love u both!!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    xbaik cakap macam tu.,dah jodoh dye..lgpon suami sy pon duda n umor lebih kurg jugak..tp alhamdulilah ok je

    0

    0
  6. Anonymous says:

    drama teman lelaki upahan x best lngsg.. igt dulu diorang shooting tggu drama ni tayangkan.. bile tgk sgt hampa.. rubbish

    0

    0
    • ohh says:

      yeke ak tgok best jer cter tman lelaki upahan lg better dr bila hati berbicara entah paper 2..hahaha

      0

      0
    • lulz says:

      Aku rasa okey je. Tp kali ni menampilkan pelakon2 yg dh lama berlakon tp tak top. Siti elizad mmg menjiwai watak cuma aku taktau ah. Aku tak suka dia. Myb dia selalu bwk watak antagonis, perempuan sombong. Haha

      0

      0
      • Anonymous says:

        ok sgt drama teman lelaki upahan tu berbanding bila hati berbicara dan istikharah cinta..
        Ungku Aziz belakon lagi best dari Zul Aripin.
        Siti Elizad sesuai sgt watak kyra

        0

        0
        • lulz says:

          hahaha. semua drama dibintangi zul aripin dan atikah suhaime aku tolak tepi. atikah suhaime tu tak berbakat langsung. kayu. harap muka lawa je tak guna jua.
          zul aripin tried so hard to be gentleman dan macho. suara pun xnk keluar.. alahai

          0

          0
        • layna says:

          Ya fall in love da crita Teman Lelaki Upahan..
          love their acting..natural and best..hehe

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ungku aziz ke ungku ismail?

          0

          0
  7. Poppy says:

    Ok what criter ni. Poppy pun suka. Kebelakangan ni tengok artis lama yg buat come back berlakon pun ok2 blaka. Yg penting cara lakonan mesti ada quality.

    0

    0
  8. Betul atau bohong says:

    Ko cite btul2,ntt tup2 klur bini dia wat statemnt kte lum cerai.klu btul duda xpe,jgn mcm hanis yg pcah belahkn klurga org.ntt ngn ko2 skli kne boikot

    0

    0
  9. Intan nur azzura says:

    kalau akak,akak lagi minat laki orang.hew hew hew hew

    0

    0
  10. kiah pekasam says:

    Kiah suke dak elijat ni…mmg pandai belakon…ungku tu x pernah tgk pon sebelom ni ,tp sbbkn die..kiah addicted dgn teman lelaki upahan

    0

    0
    • orang singapore says:

      ungku dulu tak handsome. rambot panjang ader misai segala. first perasan dier time syurga Ramadan ke ape ntah jadi pak su yg penyayang. I pon tak pandang time tu. sekarang wow! campur ketinggian dier and lakonan bersahaja dier. I suke English dier. very fluent and sedap di dengar. hehe.

      0

      0
  11. aku says:

    weii..best gila kot teman lelaki upahan tu…aku tgk dok asik tersengih2 je…elok benor la EL ngan kyra tu…plus watak tambahan kawan EL tu..klaka gila..kah3..muka slumber jer… err..sory to say…jul ripin..kau mmg x best..ckp berbisik mcm dlm kelambu.. :P

    0

    0
  12. blueberry says:

    SUKA TGK DIA NI BERLAKON. MENJADIK JER WATAKNYA..
    TAHNIAH..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    cam muka elemazline kan

    0

    0
  14. bedah bedot says:

    Laki kak bedah minat tengok drama teman lelaki upahan sebab suka pelakon Siti Elizat ni… takpelah, kak bedah minat El…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    banyak2 citer kul 7…citer ni yg aku rase paling best :)

    0

    0
    • layna says:

      setuju..ini la drama 1st yang saya dapat rasakan memang hidup and best..x mcm buat2 bila berlakon..memang natural acting la..

      0

      0
    • layna says:

      Ya setuju sangat..ini la 1st drama saya rasa best sangat, drama lain saya rasa best juga tapi x mcm cerita Teman lelaki Upahan ni.. sebab acting dorang natural dan just let it out..

      0

      0
  16. ctz7 says:

    suka watak EL

    0

    0
  17. kayrool says:

    watak EL dan Kyra dalam drama ini sngat2 hidup. walaupun muka mereka bdua tak cantik dan tak handsme sgat, tetapi penjiwaan watak tu buatkan saya tak sabar2 nak tonton episod demi episod. Rasanya, sejam berlalu terlalu pantas..memang tak puas tengok aksi mereka bdua.

    0

    0
  18. zara says:

    jauh di sudut hati ini, kumengharap el n kyra btol2 ke jinjang pelamin di alam realiti. x taw nape they look nice together. besides, el pon mcm ader hati btol2 jer ngn kyra. tp xpe la all the best for both of you

    0

    0
  19. no name says:

    Ce korg cr drama2 arahan azma ni..die ni berlakon jd butang dlm crita cinderalla yg sharifah amani belakon dulu…or drama arahan shahrul ezad..semua best2..natural..

    0

    0