Written by Bella | February 14th, 2017

Baru-baru ini ada pihak yang pernah bekerja dengan pelakon Siti Elizad cuba untuk memburuk-burukkan nama dan rumah tangga beliau. Agak banyak juga tuduhan yang dilemparkan kepada Elizad.

Walaubagaimanapun, Elizad memberitahu rumah tangganya bersama suami Shamsul Baharin tidak mempunyai sebarang masalah dan mereka cukup bahagia bersama.

Alhamdulillah, rumah tangga saya bahagia. Saya sendiri tidak tahu dari mana dia mendapat cerita rumah tangga kami bermasalah?

Saya bertuah kerana bertemu jodoh dengan seorang lelaki yang baik dan bertanggungjawab. Mereka yang rapat dengan saya juga tahu suami saya seorang yang pendiam dan tidak banyak cakap. Jadi, kepada pihak yang dimaksudkan semoga berhentilah menyebarkan fitnah mengenai rumah tangga saya.

Mengetahui dalang disebalik segala fitnah berkenaan, Elizad berharap pihak tersebut akan berubah satu hari nanti. Malah, Elizad masih tetap tenang dan sabar meskipun dihimpit dengan pelbagai cerita yang mencemarkan namanya.

Sebenarnya, sudah setahun pihak terbabit menyebarkan cerita buruk dan tidak betul mengenai saya. Namun, saya hanya bersabar dan berdoa semoga dia akan segera berubah.

Namun, nampaknya dia masih lagi menyebarkan cerita buruk yang sama. Saya berharap semoga dia muhasabah diri dan meneruskan kehidupannya. Saya juga tidak pernah berhenti berdoa semoga dia dilimpahkan rezeki oleh Allah.

Kita tidak tahu hati seorang manusia itu bagaimana. Kadang-kadang kalau tidak buat apa pun masih juga ada pihak yang akan merasa tidak puas hati dengan kita. Bersabar la Elizad, mungkin ini salah satu cara untuk Allah SWT menguji anda. Wallahualam..

Sumber Berita : Harian Metro

Kredit Foto : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 responses to Siti Elizad Nafi Rumah Tangga Sedang Bermasalah

  1. mak labu says:

    tanya pada pokok apa sebab goyang..nanti jawab pokok, ungka yang goncang..hahahaha
    tapi mak rasa memang ada problem pun..klu x, x kan berani si polan tu kuar kan statement macam tu..cover line je dak ejad ni

    9

    0
  2. melati says:

    biar kan lah Siti Elizad… saya puji lawak awak dlm Sepahtu Reunion live..!! walau pun awak jemputan tapi menjadi, bukan seperti Rahim yg lebih kuah dr sudu….. Jep relax jew org dh ketawa yg Over sgt si Rahim tu..!! org faham Rahim tu menumpang Sepahtu tapi jgn lah menonjol kan diri yg buat org naik menyampah…..!! Jep kalau awak terbaca ni aper kata Rahim tu ganti kan tempat Elizad dlm Sepahtu @ Sepahtu Sinar mesti tambah kelakar Sepahtu ni….hihihihi..

    8

    4
    • anon says:

      betul rahim tu ada masa over tapi kalau ganti dgn elizad dah tak jadi lah sepahtu …sbb jef n suip mmg jenis tak suka nak begesel dengan pompuan …dari ganti dengan elizad baik tarik balik mamat tu lagi rare ..

      10

      0
      • melati says:

        Mamat Sepah memang saya hormat ..!!! (tabik spring).. walau pun tk makan namun nk berlawak dgn Shuib dia tk hingin..!! prinsip dia memang btol, susah nk cari org cam Mamat ni padahal Mamat & Jep kwn baik sekampong, Shuib cuma mereka kenal kt Astro…so fikir2 kan lah..!!

        2

        0
        • Pekerja Gomen says:

          Dari awal dowang masuk raja lawak aku mmg dh rasa semacam je bila Mamat melawak…
          Lawak dia tak kelakar… nampak sgt try hard utk buat org ketawa… dan terlalu kasar…
          Lega bila dia dikeluarkan dari sepahtu

          5

          0
        • mamat ke? says:

          mamat kurang effort..cer tengok balik MLM yang lepas2..
          watak dia yg tak byk ckp & tak banyak usaha..
          nmpk jep & shuib je yg bekerja keras nk buat punch line.

          3

          0
        • Anonymous says:

          awat? mamat tak ngam dengan soeb ke?

          0

          0
        • anon says:

          diorg tu mmg kenal dari zaman dok kulai der ! lu tak ikuti raja lawak tak perlu nak cakap lah ..mamat ada problem attitude tu yang jep tak berkenan tapi kalau kat luar mereka tetap berkawan !

          4

          0
  3. Anonymous says:

    tak apa abg ada…stim aku tgk dia ni…

    1

    4
  4. Anonymous says:

    suka tengok dia dlm si kolot suamiku, romantik tul.

    3

    0
  5. aku says:

    dulu sebelum buat hidung, dia ni x lawa sgt..tengok gambar2 lama dia mmg lain giler..kurang lawa, tu pasal x glamer sgt ms tu…

    3

    4
  6. Anonymous says:

    SEDAP JILAT NI..

    1

    3
  7. Anonymous says:

    Bongok! Ngko nk jilat apa jilat tu hah longkang blakang umoh nenek

    3

    1
  8. aih says:

    bentuk badan dia… serious sedap kalau dapat… untung la dapat badan cam ni…

    0

    6
  9. Moment in time says:

    I suka artis ne smart girl..cun plng best steady,biasalah eli rmhtga ne ada pasang surutnya yg pnting kita2 je tau nk crita pd msyarakt utk apa..gud luck eliz

    1

    0
    • Ohyeah.. says:

      Ejad kata tahu tentang hukum hakam psl cosmetic surgery tapi buat gak pembedahan hidung sebab nk cari rezki.Buat sikit ajer katanya. Bnyk sikit bukan isu. Aku rasa Ejad tk smart bab ni.

      Hal umah tangga aku tk tau…

      0

      0
  10. LoveUElizad says:

    Akak tak kisah psl umh tangga ko. Akak nk tgk ko berlakon je.hihihi

    1

    0
  11. Anonymous says:

    dia ni berbakat, teringat cerita teman lelaki upahan, besh giler kot citer tu…..dalam sepahtu reunion pn okay juga die melawak.. tak kaku…lawa pn lawa..

    1

    0
  12. Kat says:

    Takpe la nakkk..
    Tak turun pun rega minyak pasal masalah kau..ok chow..

    0

    0