Written by AbangNara | December 22nd, 2008

adik ipar mawi gambar terlampau

Only a day after the marriage of Mawi and Ekin, someone already found out about Mawi’s sister in law “aksi terlampau” pictures. Known as Shira, she is Ekin and Ain little sister.

She took a lot of private pictures with sexy pose, hot style and of course with her boyfriend. Even there’s a kissing picture between Shira and her boyfriend. I hope Mawi can somehow teach Ekin’s sister how to behave properly after this.

Anyway I hope Mawi and Ekin enjoyed their “malam pertama”. I wonder did Mawi and Ekin took any “gambar aksi panas malam pertama” them.

More pictures of hot Shira by reading the full article:-

adik ipar mawi gambar terlampau

adik ipar mawi gambar terlampau

adik ipar mawi gambar terlampau

adik ipar mawi gambar terlampau

#Info and pictures taken from OHBulan Blog.

134 responses to Sister In Law Mawi And Ekin Sexy Pictures With Hot Pose

  1. NURIN says:

    alahai….naper macam tu?

    0
    0
    • raymond says:

      cian kalo Mawi baik mesti Allah tak akan bagi die pasangan like a bitch, besides ekin mmg bitch kt JB. cuba tgk ina naim walaupun org duk kutuk die, Allah berikan die tmn hidup seorang ustaz mengajar bahasa Arab.. bayangkan… mungkin mawi kene banyakkan berqasidah kay..gar gargar

      0
      0
  2. Anonymous says:

    pleazzzzzzzzzzzzzzzz….
    ingt duk kat unite state kew???
    anta kat afrika br taw..haha

    0
    0
    • JoKeR says:

      erm…u all smue ni tahu komen je kan..
      btw korng pon msti ade buat bende2 yg mcm die buat tuh..xkan x de kot..!!
      x yah nak suh mawi to sekolah kan die..korng tu tgk diri sndr..ntah2 lg terok kot..!!
      isk isk isk..!!! mulut puake tul la..!!!

      0
      0
      • topet says:

        gua sokong lu…..

        yang bagi komen semua cam maksum ja….

        semua macam tak penah buat dosa….

        cam babi ja sekoq2

        0
        0
        • reen says:

          apa la ko ni org tgur pn x ley?? bkn ke umat islam perlu tgur mngur jk ad kslpn. kte x tau hati manusia ni, mgkin mawi terlupa yg Tuhan sedang menguji keimanan dia yg nampaknye semakin goyah dek prempuan dan harta.
          ” harta, pangkat dan wanita melalaikan menipu daya “

          0
          0
        • gosipgurlfea says:

          relex Topet…..

          0
          0
      • reen says:

        ko dok skong die ntah2 ko yg sme cm die. lau ko rse nak mrangkak sorang2 masuk kubur tak yah la trima nasihat org!

        0
        0
  3. rika says:

    wei minah ko ingat ko dari family baik2 ke, sory, family murahan…jgn ingat da famous, tumpang populariti je…. wat penyokong ikin dan mawi tak guna ko sanjung diorng…. buat habis duit je, yg kaya dia,ko rang papa kedana la jadi nye…hhheheheh

    0
    0
  4. rika says:

    wei knp aku marah sgt dgn diorang ni……memalukan org jb je ahhhhh…mawi knp la ko buta dgn family ni….atau ko pun sama je …. yg baik dibuang ketepi yg murah ko ambil…berat nye tanggungjawab ko…tapi padan muka la botak diorang ni nk duit ko jer..apa2 pun kita tgk je la pasangan ni…hahaha mcm nk muntah…mcm sial family dia….

    0
    0
  5. DEBAB! says:

    first pic dah okey laa.. sejuk jerw mater mmandang xp yg bawah2 tue..geli aku tgk..

    0
    0
  6. i~risyana says:

    hehe

    0
    0
  7. safia says:

    mawi mawi kesian kat saudara tersalah pilih pasangan kaca dianggap intan.ramai lagi wanita yang baik pekerti,sopan-santun dan berbudi bahasa.Tepuk dada tanya diri-sendiri.Susah dan senang hadapilah dengan tabah.

    0
    0
  8. yana says:

    geli jer…mcm ape ntah lah dorang..yg c botak pon bodoh…pilih ekin…bodoh penye mawi…

    0
    0
    • Anonymous says:

      da tu nk pili sape???klu dia pili awk pun,tk leh gak….nti pkwe awk bunuh diri….

      0
      0
    • reen says:

      mawi mmg bodoh, n da d’prbdoh2kn. lurus bendul, hrap satu hari nanti Tuhan temukan mawi dgn jodoh sebenar die slpas sume permainan ni tamat. Tuhan sngaja nak menguji mawi percayalah….

      0
      0
  9. subucni says:

    mawi bodoh? isk2.kan kuato ader lagi…penuhkan jer mawi…heheheheheh

    0
    0
  10. ciknina says:

    mawi dah memalukan owg johor dgn memilih pompuan camni jd bini…!!!!!!

    lps ni habes lah duet mawi kene kikis & akan kuar si tenggang era 2000 yg akan lupekan mak psl dpt bini camni…

    0
    0
  11. rika says:

    ikin ingat dia ank bandar ke,dtg bertandang rumah mawi tgk org buat keje pki jeansn t-shirt molek la sikit pki baju kurung tue, tak berubah la minah ni,ko org tgk tak trek selebriti,buat sblm dia khwn kan coz inai takde lagi, keta alphard mawi kat rmh ikin la, sah la, lagi satu ikin yg tergedik sgt tunjuk kasut LV dia apasal, adik beradik ikin pakai LV kelakar sgt, ciplat punye dari indonesia, buat malu je la..family mawi yg ank dia jutawan pun pki baju biasa, x mcm family murah tue,,,,meti bapak dia berhabis duit epfkn, lps ni mawi kiopak nk kena bg.ikin x layak ckp ikin world ko siapa world ko jd perempuan simpanan je la kin..

    0
    0
  12. ~dazzle_ain~ says:

    i du noe wat 2 say…
    but i hope ekin xjd lpa daratan…

    0
    0
  13. aku la says:

    erm den pn da tlebh kenal fmly dorg ni..
    dr a smp z la aku tau.
    memalukan
    tp jgn aib fmly org..tunggu kte ade fmly sindrik..

    0
    0
  14. atnicnahutnes says:

    ekin ni aku tgk cantik…tapi kalau perangai elok…lagi la cantik …harap2 mawi tak tersalah pilih teman hidup dia..

    0
    0
  15. TaBLo says:

    mmg haram jadah.tgk muka mak ngan nenek diaorang muka suci jerr(IBARAT KATA NABIL).TAPI PERANGAI ANAK MACAM PELAQ.AKU TGK LAM RIA SENTRAL ARI TU BAPAK DIA CKP DIA BKAN NYER HAPRAK SMPAI X LEH BLI UMAH.EK ELEH LU MMG HAPRAK PUN PAK CIK.SBB 2 ANAK2 LU JADI MCM NI.DAH BMENANTUKAN ORG MCM MAWI TU KENALAH NASIHATKAN ANAK2 BELAJAR AGAMA NGAN DIA.TOLONG SAMA2 JAGA NAMA MAWI INI NANTI ADIK KANDUNG X WAT HAL ADIK IPAR YANG WAT HAL.NANTI SATU HARI DIA JATUH KORANG YG MLALAK X DPT KIKIS HARTA DIA.KELUARGA MAWI ORANG KAMPUNG BKN MCM KORANG TERLALU KEBARATAN.MASA NK CIUM DAHI EKIN TIME LEPAS AKAD NIKAH MAWI MALU JER TAPI BAGI AKU BENDA2 MACAM 2 MGKIN EKIN DAH TERLEBIH WAT.CAKAP BANYAK TTG EKIN PUN NK WAT CAM NER DAH MAWI SUKA.MAKLUMLAH EKINKAN TABAH ORANG NYER.PAKAI TUDUNG LAGI.OKLAH SEMOGA BERBAHAGIA.

    0
    0
  16. nyeh says:

    peliknya wajah ekin tanpa mekap..~ macam alien..

    0
    0
  17. awine says:

    …hope Mawi and Ekin enjoyed their “malam pertama”.
    ya ke ‘malam pertama’?.. May b per1 bg mawi tapi bg ekin?…lu pikir la sendiri..
    aku tgk mse kahwin dia org nampak sgt muka ekin yang meterialistik dan bakal jadi ‘Queen Control’.nasib la engkau mawi..

    0
    0
  18. makcik says:

    aku tgk si ekin ni pakai tudung serupa tak pakai je..tu nak berfashion je lebih..ape da..

    0
    0
  19. yg ikhlas says:

    setiap yg blaku,mesti ada hikmah nya..jd ini 1 cabaran yg kau kene tempoh MAWI..harapan aku agar kau dapat kembali ke dunia asal mu..takbir…..

    0
    0
  20. E-in says:

    alahai…nak muntah aku nengok muka diorang…x jadi aku nak add fs si ekin ni…mawi,,apsal ko sanggup pose macam itu skali??kalo ye pun nak pose melampau,,jangan sebarkan kat internet..wat name ko buruk di mata malaysia.simpan je dalam enset!x payah nak tunjuk korang 2 bahagia sangat!orang len pown kawen gak mcam korang!adoyaiiiiiiiii…..anta kat AFRIKA BARU TAU!

    0
    0
  21. atnicnahutnes says:

    hai e-in ,

    blh tak kasi fs si ekin nie…..tima kasih.

    0
    0
  22. nelly says:

    no comment…..
    cuma mendoakan yg terbaik utk semua include utk family ku jua…:)

    0
    0
  23. nelly says:

    klik kat nama nelly k….
    ada suprise sket tu…..
    tq :)

    0
    0
  24. bdkJB says:

    satu jb tau la family ekin tu haprak.dlu dorang ni dok umah flat aje kat jb.ada lah jiran ekin yang citer.bapak dia ni setakatr keje MPJB je.ekin ni dlu suka naik turun pub.sosial(menurut jirannya lah.kira pompuan jalang lah.jantan plak bertukar ganti.sumer yang berduit je dia pilih..agaknya MAWI dah KENA la tu.ekin dah iasa layan jantan.kena plak bdk kg mcm mawi.apalagi,TERLEKAT trus..

    0
    0
  25. minah betol says:

    gila la daq nih
    baik antar k neraka jerk
    hahaha

    0
    0
  26. awang hitam says:

    sape mawi ni ? tak kenai pun.

    0
    0
  27. lupkla sndr says:

    hehe..mawi?bukan setakat tak kenai dia
    dia pun tak kenai ant intan n kaca..
    kte tgk je la nnt yer

    0
    0
  28. minah says:

    per cer….hahahahaha……

    0
    0
  29. raymond says:

    ekin nk kote mawi ngan duit die je.. kalo mawi duk jd deejay kt kedai makan.. ekin maupun bohsia kampung pun tak pandang.. gar gar gar

    0
    0
  30. zack says:

    ekin tu mmg jalang jb.kat kl ni jadi callgirl.dara lagi ke 2…..dpt lak bdk bodoh cam mawi 2 mane tau dara ke xnys

    0
    0
  31. zack says:

    ngok muke ekin 2 pun tau kaki control.silap2 sok mawi dh xingat maknye kat kg tu.

    0
    0
  32. raymond says:

    hahaha mawi mesti jd bintang paling popular sebab ramai mak cik tua suke.. gar gar.. mari ber qasidah… ajar kin n her family..yela tgk adik die tu maupun ekin sendiri (ex-bitch) jb.. mungkin mawi world boleh memberi pedoman kt dieorg..yela kan org Malaysia pggl ko ustaz even ko hanyala penyanyi…dan ko jua tidak la berilmu..gar gar gar…

    0
    0
  33. raymond says:

    mawi dpt bini jalang.. gar gar

    0
    0
  34. gurlz91 says:

    hahahaha.
    ekin nie sosial laa.

    0
    0
  35. esoneniey says:

    just watch n see how they can be long together… im not saying that i’d like to see them separate but all is have by Allah’s willing… what the heck of this huh.. Na’uzubillah!

    0
    0
  36. Lily says:

    actually ramai gak yang menunggu simawi dan ekin ni bercerai… doakan yang tak baik untuk dorang…

    0
    0
  37. Lily says:

    ekin betina sundal…..!!!! harap2 bila mampus cepat biar mawi jadi duda… boleh cari pompuan yang baik2..

    0
    0
  38. Boikot Ekin says:

    ekin B*B* & P*K* berkarah dan bangsat…. aku benci ekin….!!!!!

    0
    0
  39. Madaz says:

    kita tgk jer nanti kisah seterusnya dua makhluk ni….happy sesangat dapat buat majlis kawin gah bebeno

    0
    0
  40. saloa mambok says:

    cantik tapi …(x sanggup nk ckp)

    0
    0
  41. ANDRY says:

    allamak plastik rupanya sekeluarga…..wawawwawawa..jawaplah kat akhirat nanti ya….

    0
    0
  42. yus says:

    cun ekin’s sis pasti romantic first nigt of ekin.. i like ekin she so seksi

    0
    0
  43. an2 tanah says:

    mcm sial je c ekin n fmly.kna lak dpt c sawi y ego nk mampuss!tgu je zman kjatuhan n kmuflisan ko sawi dkikis ekin x-bohsia jb.kah3

    0
    0
  44. unknown says:

    aduh.. pedas gak kata2 korg.. kepada mawi n ekin yg terbuka web dis.. tenung2kan la..

    0
    0
  45. nana,nadia,farra says:

    aku rase mawi mesti nyesal abes kawen nganekin tuh.semoga mawi tak terlambat..

    0
    0
  46. shiela says:

    aku pelik ngan orang sekarang ni sikit sikit ambik gambar kuarkan lidah,buat muka lucah tak malu ke orang tengok….contohnya gamba kat atas nih….. alasan nak wat koleksi peribadi…tak yah lar buat aksi gituhhh…tak senonoh orang nengok…..itu pun nak kena ajar ke…..mak bapak tak ajar ke cara bersopan….anak dara tak senonoh….

    0
    0
  47. sukaati la.. says:

    aku lg suke ina naim dari si ekin nih. nasib baik ina dapat suami yg baik dan alim..si mawi? sendiri mau ingatlah..

    0
    0
  48. Ariena says:

    kejutan budaya sbb dpat abg ipar artis popular……..huhuhuhu
    dia pun nak popular gak lah…….

    0
    0
  49. Sweet Umi says:

    Assalamualaikum…
    Buat semua peminat Mawi dan Ekin atau yang sebaliknya.

    Saya bukanlah peminat Mawi jauh sekali Ikin..tetapi bagi saya,saya hanya membaca apa yang tertera didepan mata..
    Memanglah…kita lihat pada gambar macam2 bentuk,macam2 rupa tapi…itu mungkin gambar peribadi yang punya hak.Gambar tersebar gara2 ada diantara sahabat atau keluarga sendiri yang berhati busuk.

    Bagi saya…kalau mereka bukan artis memang benda macam ni tak lah seteruk ini tindak balas kalian..Memang gambar itu tak patut kita pose sebegitu memandangkan kita melayu dan beragama islam…

    Sebab itu…pada saya,Artis kita tak layak untuk memuja dan sebut sebagai idola…kerana mereka juga seperti kita..Tak perlu diagung2kan… Nak puji pun pujilah Alim Ulama…Idola kita Alim ulama yang dah tentu Al-Quran pegangannya.

    Dalam Islam sendiri pun dah kata nak tegur,tegurlah degan cara yang baik dan bijaksana…Kita tak suka dengan apa yang dia buat tapi…kita dok caci hamun dia macam2…tak ada bezanya kita dan dia…kan????Cuma dia melalui gambar dan kita dengan hati yang …….

    Beristifar banyak2…tegurlah saudara kita ini dengan cara yang bijaksana…
    Kita sama2 doakan yang terbaik untuk nya…Dia tak buat apa2 salah dengan kita tapi kita tak pasal2 buat dosa dengan dia dok caci hamun dia..Bagaimana nak minta maaf dengannya…fikir2kanlah…

    0
    0
  50. x classmate ekin says:

    pd ekin tahniah coz ko dh tutup aurat….. cantik tp xtau r perangai lama…. x perlu jd hipokrit semata2 nk ngurat mawi…. hrp2 ko x curang n ikot pintu blakang jika satu masa nnt jika mawi papa kedana or x larat nk lyn nafsu ko yg buas tu…….. coz ko kn pilih bulu…… xkesah tua pn xpe, jnji poket tebal…… lg 1 cian aku tgk mawi coz dpt bini ank dara tp dh d balun ramai lelaki………

    0
    0
  51. hermosa5790 says:

    that guy is fugly!

    0
    0
  52. Aku... says:

    biasenye…lelaki yg baik2 akan dapat pompuan yang baik2..jd kalo la btol mawi tu lelaki yang baik, beriman dll..mustahil Allah akan memberikn jodoh ngn pompuan yang x baik spt yg korg sebut2 tu.. so we juz wait n see.. kpd mawi..jika betul baik,beriman, alim dan yg seangkatan dengannya..bentuk lah isteri kamu tu dgn sebaik2nya agar jd isteri yg solehah…Amin…

    0
    0
  53. mum says:

    same je kakak ngan adik sume miang!

    0
    0
  54. Minah Tonggek says:

    Ala korang nie,,,tau ngutuk je…
    Biasala tu manusia…
    yg jahat x semestinya x leh berubah jd baik…
    Lg satu,,x semestinya lelaki yang baik untuk perempuan yg baik…
    Lu pikir la sendiri….

    0
    0
  55. amano says:

    oi perempuan ,kau beri malu umt islam shj..

    0
    0
  56. susu says:

    prmpuan cntek mmg slalu dipilih.. =( x kirala prangai x cntek pon..

    0
    0
  57. xxhanixx says:

    erm…bagus la tu..satu keluarga semo cm gitu..bgus!!
    tingkatkan usaha lagi supaya cepat sikit masuk neraka..
    wakaka…bajet lawa!!!

    0
    0
  58. iris says:

    SEMOGA BERBAHAGIA DI DUNIA DAN DI AKHIRAT……

    0
    0
  59. aIrIs ANdRea says:

    erhm….

    jz can’t belive it!!

    da siblings r da same!

    0
    0
  60. loves ekin! says:

    mawi,,nnt da ceraikan ekin,,bg kt aku taw.
    horny dow tgk muke dye.
    dpt 3 sum ngan ekin n her twin,,perhhh cita2 aku siot.
    hahahahaha

    0
    0
  61. jelita says:

    biar kn mereka bahagia…korang kutuk2…ntah2 korang lg truk pd ikin…

    0
    0
  62. flower says:

    tol 2..biar la mereka bhagia ngan khdupan mereka..

    0
    0
  63. mawar says:

    tak dapek den nak nolong do…:)

    0
    0
  64. firzura 4 eva.. says:

    hai pren..kt jgn terlalu mengutuk org lain.klo btl ekin 2 mcm 2 biorla. da mmg tertulis jodoh depa dorang.moga bhgia d dunia n akhirat kelak..amin..

    0
    0
  65. chantek says:

    apsal la boleh jadi camtu…

    0
    0
  66. flower says:

    ekin pon gedik sekali..

    0
    0
  67. garfield_82 says:

    adik dia ne xda la lawa sangat pn..biasa jek..cam over jek

    0
    0
  68. Anonymous says:

    CIan mawi..Dpt isteri yg mcm ni.Dlu dah ada intan dilepaskna…Dunia2222

    0
    0
  69. fierd says:

    Btul tue…

    0
    0
  70. Anonymous says:

    no komen

    0
    0
  71. lala says:

    erm…….orang sekarang…tak tau nk ckp pe…hrp2nyer anak aku sox tak jd mcm ni…ngerinyer..

    0
    0
  72. milk says:

    cian mawiiii

    0
    0
  73. siot jek says:

    pe2 pon u all smua…
    hope ABP nti mawi xkan naik stage lg..
    klu nk ckp pasal dowg ni mmg smpi ble2 pon x hbs..
    ak org jb,tau sgt dak ekin ni..mmg popular kat pub jb..
    adios

    0
    0
  74. suri says:

    aku memang x suka lngsung kat mawi 2 tp aku x tau r naper org minat sgt kat dia 2…muka x kemana suara pun x sedap (sebab 2 r x penah menang AIM)tp aku x kan doakan sesuatu yg buruk kat dia…Allah swt x suka tau kalu kita doakan keburukan kepada org lain…

    0
    0
  75. Bunga says:

    .: Adik ekin nie dulu Call Gurl..sape penah karaoke dgn dia mesti tau..:.

    0
    0
  76. Who am i says:

    bodoh nye beliau

    0
    0
  77. miya says:

    Allah jodohkan mawi and ikin supaya mawi dapat membimbing ikin ke jln yg benar lah..
    jgn cepat menilai org…

    0
    0
  78. pelir nan sebatang says:

    takpelar..mawi..BOLOS pon BOLOSLAA…..Amacam p****t Ekin? best??ada dara ke takdo..kui..kui…kesian ko mawi..naif sangat..tau ke ko camane rasanya dara tuh..ntah-ntah c ekin tu g bedah pulih dara kot seblm kawin hu..hu..hu..nasib ko lah mawi..inilah balasan ko tinggalkan c ina..dapat perempuan sundal…

    0
    0
  79. simple gurlz says:

    alahai ikin nih……..
    igat ker pkai tdung x nmpak leher…
    ane tdung ikin @ ariani nyer????

    0
    0
  80. simple gurlz says:

    Nauzubillah……
    ikin…ikin…..sian abg wiwi ko tuh……
    lbih baek ko duk umah dri kne ktok…..
    laen kli interframe ag gambo adk ko…….
    abg wiwi x mrah ker ko ni trlalu barat sgt ar???
    tu lar abg wiwi…..cinta bisa mmbutakan mata……..

    0
    0
  81. latifah says:

    bila la korang nak tobat?
    buka aib orang nnt di masayar Allah buka iab korang pulak..

    0
    0
  82. fcuk says:

    abih pencegah maksiat yang dok gi ngintip dan tangkap orang pas tu heret gi mahkamah kasik orang dan wartawan tengok tu kira bukan bukak aib orang..? penah nampak video clip puki mak pencegah maksiat tarik kain budak pompuan yang dia serbu kat hotel sampai telanjang bulat? standard mana dia pakai? atau double standard?

    0
    0
  83. wani says:

    mawi silap ar pilihh ekin,da lh gugur,,,,,,,,,jht lak 2 daaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  84. ahseng says:

    ishhh jangan le mcm tuh …mungkin ada hikmah nya mawi kahwin ngan ekin …kalau betullah perangai si ekin tu tak elok mungkin dengan kahwin ngan mawi die berubah…ada sebabnya jodoh mawi dan ekin tuh…so biarlah kita buat kerja kita dan jangan kita buat kerja tuhan plak ok geng….

    0
    0
  85. apam says:

    aku tak kenal ikin n dia pun tak kenal aku
    aku hanya layanzzz je kat sini..
    tp betul ke dia ni bohsia jb..?
    atau hanya menyedapkan cerita…?

    0
    0
  86. sweetgils says:

    jdilh popuan bmaruah

    0
    0
  87. meoshin says:

    salam. xbaik kita perangsaka buruk . Kita doakan semoga mereka bahagia. Kat luar sana lagi bnyk yang tidak bermoral…Ini semua Tuhan punya kuasa.

    0
    0
  88. anti artis cam ye says:

    komen aq xbyk..kalo ckp pn bkn wiwi bace pun…kuang2..
    ikin mmg material.bygkan kalo mawi .xmsuk af.. xde dgrnya name mawi lam idup ikin…mawi mmg pilih rupe dari keperibadian…ish22..sthu aq owg laki law nak wat bini pn akan pilih yang baik2…jus wait n see… ina moga berbahagia dgn shuhaimi. dia lelaki tbaik tuk awak…

    0
    0
  89. Allah sayang Mawi & Ekin..Amin says:

    nie la zaman sekarang org islam..menakutkan…pandai komen orang lain…diri sendiri tak nak dinilai…ingat, yang pakai tudung tak semestinya baik belaka…yang sembahyang 5 waktu x semestinya hati bersih n masuk syurga…saya yakin yang dok komen nie, majoriti bertudung and perasan ‘baik’ and agama islam…tapi..SESAT!!..masya-allah…kamu semua nie dilaknat ALLAH…amin….semoga disedarkan golonga org2 islam terutamanya yang menghina sesama bangsa and sesama agama…bertaubat la…ya allah..sedih lihat komen2 u all nie…agama islam, alquran tak menyuruh kite menghamburkan kata2 kesat , mensial2kan keluarga org lain sebegini rupa….saya rasa org yg bagi komen2 kat atas ni, kebanyakkannya datang dari family yang low class rasanya…takde ddidikan agama yang sempurna…mana taknya, cara menafsir maksud ALquran pun salah…memang la dinyatakan perempuan yang baik untuk lelaki yang baik…cuba jgn jadi bodoh wahai org islam…read between the lines ok…so kalau tak pandai nak terjemah maksudnya, jangan la dok mengata org…pergi masuk kelas tahfiz p belajar maksud terjemahan alquran…stupid betul…eee geram bile tgk umat islam zaman moden nie begitu hina sekali…malu betul…macam mana agama2 lain pandang lekeh kat kita,…dah kita degrade agama kita sendiri….haih…Ya Allah…jauhkan lah aku dari hati hati busuk org2 yang mengaku dirinya islam…manusia beragama islam tapi bertopengkan iblis…Amin….to Ekin dan Mawi…sabarlah..terima ujian ini dari Allag…Allah maha pengampun..die mengampuni dosa2 umat2nya yang sentiasa mengingatinya dan sentiasa sabar menerima ujiannya…Mawi n Ekin…i dont know u, but i am a muslim…and as a muslim….saya mendoakan kebahagiaan kamu berdua…semoga ikatan perkahwinan yang sah ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat…sabar yer ikin… i am proud of u…takper…change slowly…to be a better person..jgn jadi mcm mereka2 di atas nie…dah elok2 pakai tudung(kot la ada yang pakai kan)…pastu hati busuk gilerr….buat malu org islam je…

    0
    0
  90. pirana jb says:

    cubalah ko rang bayang kan,kalau si mawi tu xsepopular hari ini xsekaya hari ni,ada ke pompuan nak dekat dgn dia..sebab dia dah kaya lah si pompuan rejek tu nak kat dia..aku rasa mawi ni dah buta hati dgn kecantikan pompuan tu,padahal sapa tak knal sejarah ekin tu…kalu setakat budak felda lah,sampai ke mampos pun ekin tak layan,tapi wang rinngit punya pasal mak bapak pun sangup walikan,janji HALAL di mata masyrakat,padahal sebelum ni mengalahkan pompuan apa,aku harap 1 hari semoga dia di ceraikan.bkn aku jeles tp aku kesian kan mak mawi,dpt menantu serupa hantu.

    0
    0
  91. noname says:

    anak org kaya mana yang kat jb tak kenal dengan keluarga si ikin ni… perempuan jalangan… tiada harga diri. tahu mempersendakan orang yang kurang daripada mereka.
    perempuan macam ikin nie nampak suma yang high class je… majlis2 yang dia hadiri sumanya yang ade class majlis2 biase mcm kampung2 mana ade dia nak datang termasuklah mak dia. bagi diaorg tue suma cam sampah.. bukan dia org tak ade saudara mara yang miskin ade diaorg nak datang jenguk jangan lah harap…
    mak bapak ngn anak sama aje…..

    0
    0
  92. atie says:

    salam…jgn lh korg kutuk dorg nie…x psl2 korg tbur fitnah…apa pn sy ttp doa kan mawi n fmily spya d plihara iman…

    0
    0
  93. wan says:

    wei korg tu hal dowg la nk wat pe pon..nk kwen ngn spe pon..die kaco korg pye hidp ke????da Allah ttpkn die dpt jodoh cm tu…skng ni trpulng kt die nk btolkn istri die or x???sbgai pmnt or whtevr kite kn mndoakn saudre Islam kite…bkn mnjtuhkn…g la dok dpn crmin korg pk klu korg kt tmpt die…sdr la..jgn pndai tduh owg cm2..

    0
    0
  94. hamba allah says:

    ya allah..
    panas sngat..
    sy ni bkan peminat ekin atau mawi..
    tp ena adalah sepupu jauh sy..
    ekin lak jiran umh sy kt jln mariamah..
    sy mmbsar dgn die same2..
    mmng per yg awk ckp mengenai eken bnyak ygg btul..
    tp mngenai maruah dia subhanaallah sy x pasti..
    mngenai laki dia kwn mmnglah bnyak tp x tahu lah smpai mne..
    tp alhamdulilah sy rasa die leh jd is3 yg soleha inshaallah..
    mngenai famly dia de yg buruk n de tg baik..
    setiap mnusia xde yg smpurna..
    mngkin ini blasan allah pd mawi krn tnggalkn ena..
    mnkin de hikmatnye..

    0
    0
  95. nsr_lizawati says:

    artis ni mcm2 perangai, paling sedih mereka tunjuk publisiti murahan… knp la suka sangat tiru gaya barat ???

    0
    0
  96. nsr_lizawati says:

    jujur hati saya kata, mawi rugi sesangat sebab tngl kan ina…apa ada pada kecantikan tu ?? tua nanti berkedut juga kan !!! solek la tebal mcm mana pun tetap tua malah da mcm badut tngok kalau tua2 pun nak bersolek tbal2. Alhamdulillah juga saya bersyukur Ina dpt jodoh lelaki yg baik. semoga rumhtngga mu aman damai dn mndpat hidayah dr yg Esa. Amin

    0
    0
  97. Nur says:

    Diceritakan bahawa suatu ketika Nabi Isa a.s. sedang berjalan bersama seorang muridnya. Tiba-tiba seorang lelaki yang terkenal suka melakukan maksiat mengikuti mereka dari belakang.

    Murid Nabi Isa itu menoleh ke arah orang itu dengan penuh kebencian. Lalu dia berdoa di dalam hati, “Ya Allah, janganlah Engkau himpunkan diriku bersama orang ini.”

    Nabi Isa tiba-tiba menoleh kepada muridnya dan berkata, “Doamu telah dikabulkan. Allah menerima taubat orang itu dan mengusir kamu. Pergilah engkau dari sisiku.”

    Kita sememangnya membenci perbuatan maksiat. Namun kebencian kita kepada maksiat tidak bererti membenci dan menghina orang yang melakukannya.

    Sering kali sikap negatif sebegini membuatkan orang semakin jauh daripada agamanya. Sebaliknya, kita harus membuka hati kita untuk mengasihi lalu memberi nasihat yang tulus kepadanya. Kelembutan selalunya lebih berkesan dalam mengubah orang lain daripada kekerasan atau penghinaan.

    0
    0
  98. solo says:

    Diceritakan bahawa suatu ketika Nabi Isa a.s. sedang berjalan bersama seorang muridnya. Tiba-tiba seorang lelaki yang terkenal suka melakukan maksiat mengikuti mereka dari belakang.Murid Nabi Isa itu menoleh ke arah orang itu dengan penuh kebencian. Lalu dia berdoa di dalam hati, “Ya Allah, janganlah Engkau himpunkan diriku bersama orang ini.Nabi Isa tiba-tiba menoleh kepada muridnya dan berkata, “Doamu telah dikabulkan. Allah menerima taubat orang itu dan mengusir kamu. Pergilah engkau dari sisiku.Kita sememangnya membenci perbuatan maksiat. Namun kebencian kita kepada maksiat tidak bererti membenci dan menghina orang yang melakukannya.Sering kali sikap negatif sebegini membuatkan orang semakin jauh daripada agamanya. Sebaliknya, kita harus membuka hati kita untuk mengasihi lalu memberi nasihat yang tulus kepadanya. Kelembutan selalunya lebih berkesan dalam mengubah orang lain daripada kekerasan atau penghinaan.

    0
    0
  99. amey says:

    apew nk jdi tu…yg gmbaq cium 2 mcm sial ja..!!!

    0
    0
  100. My lecturer was speaking about this concept just final week. I need to get again to working on my engineering management assignment as opposed to reading blogs – I despise homework assignments but I enjoy the web LOL

    0
    0
  101. david says:

    thank you for your blog. this is great idea from google.com

    0
    0