Written by AbangNara | February 24th, 2011

heliza helmi cuma aku

Terujanya bila dengar lagu Cuma Aku Heliza Helmi nie. Bukan sebab dia comel ye tapi sebab memang lagu nie best. Lirik, melodi dan suara Heliza memang masuk sangat dengan lagu nie. Abang Nara suka. Untuk pengetahuan, tiap-tiap pagi sebelum pergi kerja akan tengok video klip Heliza Helmi Cuma Aku kat bawah nie untuk kasik bersemangat sikit:-

Minggu lepas Abang Nara telah pun berjumpa dengan Heliza face to face. Sempat jugaklah berborak sekejap. Kagum Abang Nara dengan semangat businesswoman yang ditunjukkan oleh Heliza. Heliza bukan sekadar ada jual baju sendiri, tapi dah start menjual novel. Nanti Abang Nara akan buat satu entri khas pertemuan Abang Nara dan Heliza. Yang penting Heliza memang sangat mesra dan friendly.

Untuk perkembangan terkini Heliza, sila Like Facebook Heliza Helmi dan follow Twitter Heliza Helmi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

355 responses to Single Terbaru Heliza Helmi “Cuma Aku” Memang Sangat Menarik

  1. Paan Jr says:

    hehe dan comel

    aaa pitammm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. farisha sandha says:

    sungguh comel..
    menarik..
    tertarik..
    suka suka…
    tahniah heliza..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MisstauruS...MisspocO says:

      sape yg dengki ngan heliza ni sampai didislike nyer…

      ni mesti keje toyol ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kay says:

        biarlah dia nak dislike..itulah keja dia ari2…
        heliza nie dlm kategori boley lah wat bini coz pandai + cantik + sopan + berwawasan + tabah + pndai wat biznes = aku sukaaaaaaaaaaa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • az says:

          banyak nye orang dislike…
          ramai betul orang yg tak suka heliza di puji…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bla bla bla says:

          sebabnye die tu gedik nak mampos. dulu time af org kutuk mila kate mila tu gedik. padahal skrg dah nampak saper lagi gedix! dulu2 aku minat la jugak minah ni. lame2 aku naik nyampah. dah la dgn kontek lens korea die tu, mata die xbesar mane pun kalo tak pakai lens tu, tgk la iklan garnier die tuh. pas tu beliak2 mata. macam org EXOPTHALMUS jer aku nengok!

          WAKEY-WAKEY, WAKE UP PEEPZ! tu BUKAN MATA ORI!
          heliza plis jgn gedix sgt, perangai awak tak melambangkan yg awk seorg educated. nampak LOW CLASS!
          fyi, tak sume laki suke ppuan cam ni. mmg laki puji je die, tapi dlm hati siape yg tau. org kutuk lagi ade la blkg2. tu pengakuan ikhlas dr seorang lelaki.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • *** says:

          SAH…JELES KAT HELIZA NI…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kay says:

          wei bla bla bla …. ayat ko nie cam ayat pompuan jer.. ko xyah nak menyamar jadi laki lah…dah terserlah ko jelez ngan dia kan…hahahaha dia xkaco hidop ko pun kan. nak jelez apesal..dia nak lens besar ker lens DSLR ker biarlah dia..inilah pompuan xboley tgk orang cantik nak melenting aje..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • huhuhaha says:

          ala pakai lens beso camtu pon nak kecoh gile…
          trend la weh…
          bukan die buka aurat pon…
          g la kecoh2 kat gambar artis lain yg seksi2..
          baru kene tempat..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • milo says:

          nmpak sgt bla bla bla nih pompuan .
          jeles arr tu kt heliza . jgn la nk mnyamar jd laki .
          tgok cara ko tulis pun tau dah ko pompuan .
          ko lawa ke yg duk kutuk2 heliza nih ?
          biar la dia comel pun . xyah kutuk2 .
          ko duk kutuk2 dia,ko yg dpt dosa . dia dpt phala .
          sian ko . dah2 la tu , kan? :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • LuLu says:

          eyhh bla bla bla… kalau mata besar tak semestinya mata hitam tu yg besar… mata hitam die tu mmg biase je tp bulatan mata die tu yg besar… biase la org pakai big eyes… tak salah kot… lg 1, die bukan gedik la… die happy go lucky… ape salahnye die macam tu… kire bagus la die tak hipokrit..

          sah.. sah ko jeles kt heliza ni… malu la oi.. meroyan tak tentu pasal sbb jeles…. aduhh kau ni….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. kaki_g0ssip! says:

    mata dy santik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Rozel says:

    comel!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. bb says:

    HELIZA MMG COMEL + EDUCATED..HARAP PAS NI KURANGLA KOMEN KUTUK MENGUTUK .KAN BAGUS BERGOSIP SECARA BERHEMAH.=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • omei says:

      sgt setuju ngn bb…. :p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • MisstauruS...MisspocO says:

        kawan…korang puji pun ade gak yg dislike ni…

        x paham aku… dgn heliza pun diorg jealous gak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Leo says:

          kebanyakkan komen yang puji kata heliza comel akan di dislike…
          sbbnye..tak suka heliza yang buat gaya gedik2 tu..

          jgn mendedah2 sudaa.. tergedik2 tu biase le pompuan..haha..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kasih says:

      aaikkk, tulis cam nie pun dh dislike ke?? apa nie.. komen lah gan berhemah spt kata bb tu… dh mcm penyakit lak aku tgk tukang dislike ni kn poco, bb dan omei…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • omar says:

        ko ni kasih.. worry sangat dengan dislike.. kenapa nak di kesahkn sangat dengan dislike ni.. suka hati orang lah.. kalau pun komen awak2 ni kena dislike , bleh jatuhkan maruah awak ke? sekati orang lah nak dislike, bukan tak boleh baca langsung.. terlalu taksub dengan komen..awak taksub sangat ke nak komen tu di like??? tak paham aku

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          omar.. xder nyer nk risau pun ttg dislike ni.. xkisah pun kalo komen aaku yg didislike tp aku berkata ttg dislike pd komen org lain yg baik2 dan elok2 tu nape perlu di dislike, paham x…

          aku lg xpaham apa mslh ko ni yg tetiba nk emo xpsl ttg isu ni… ko yg xbaca rasa nya sbb ramai jer yg dok kata ttg isu dislike ni… yg ko nk tembak aku nape lak… pelik lah org emo cam ko ni hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          my answer cik kasih oii.. sama macam mula2.. tak baca ke?? orang nak dislike komen berhemah ke ape, orang punya suka ler, bukan dapat dosa pun nak dislike2 ni.. bukan tak dapat nak baca pun.. memang lah banyak yang bukak isu dislike ni.. tapi yang aku dok peratikan setiap article awak mesti nak cakap tang dislike ni..tak kan lah awak sakit hati komen awak dan kawan2 seangakatan awak kena dislike..

          take note ok..aku bukan meluat dengan komen ko pun macam sesetengah orang yang dislike ko hehehehehe..aku tak benci.. tapi tolong lah stop kan isu dislike2 ni..Tak perlu lah awak berfikir kenapa komen baik2 pun orang nak dislike..jawapnya still the same.. bear in mind ” ORANG PUNYA SUKA LAH NAK DISLIKE OR LIKE”

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          en omar, so my answer is u pun should bear in mind ‘KAMI SEMUA PUN ADA HAK NAK BUKA ISU LIKE OR DISLIKE INI’… sbb makin pelik lak ada manusia yg suka main2 button dislike ni… tanpa sbb tanpa tujuan…

          samada org suka atau x kt komen i atau diri i skali pun, i xkisah.. xder paksaan pun.. biarkan jer… kalo u nk isu di di stop kan. pls lah highlight benda ni pd kawan2 pengomen i yg lain disini, bkn nya sekadar u tuju kt i seorang sj ya… nmpk sgt mcm ada yg xkena disitu kn…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          samalah tak de paksaan orang nak dislike atau tidak? hak dia nak dbesar2 kan plak.. orang dislike dia pulak yang dok pening pikir

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          omar ku sayang..
          tak ada siapa yang pening fikir pun..
          melain kan awak saja..
          yang minta perhatian di sini..
          kami ada hak..
          suka hati kami lah..
          nak besarkan ke..
          atau nak kecil kan ke…
          isu ni..
          memang tak disangkal lagi lah…
          aku dah jumpa jawapan yang dicari2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          HAHAHA.. farisha ni terase ke apa? kami?? ohh awak mengakun lah awak besar2 kan isu dislike ni? hak dia je nak di tegak kan.. hak orang macam mna farisha oiii.. janganlah selfish pentingkan diri sendiri tu.. tu namanya syok sendiri.. tu dtg lah emonya .. dan nak meletup aku baca komen kau.. sampai aku2 pun baca nak teriak2 je..

          P/S : TAK PAYAH LAH NAK BERSAYANG2 .. AKU GELI DOWH WALAUPUN NAK MAIN2.. UWEK.. PLEASE KEEP IT TO UR BOYFRIEND JE.. THANKS

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Yus says:

          Sudah la Kasih jangan la nak cover line lak. Mmg kau upset bila kau punya kena dislike tu yang kau heboh sgt2. Tak syok org byk dislike ye..tak glamer . Ini betul-betul punya gedik!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          kasih sayang dituntut dalam islam..
          tak baik benci2 orang ni omar..
          Allah marah tau..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          yus.. wah2 tahniah ya.. mcm ko lak duduk dlm diri aku… pehal lah nk upset kalo komen kena dislike… xder kisah pun… ntah2 ko yg kisah bl komen ko kena dislike kn..

          cr glamer gan cara cam ni ke?? tu cara pemikiran ko… sbb byk2 org msk blog cam ni dpt kwn, bkn cam ko cr glamer lak ishh ishh… kesian kn ko nk gedik2 tp xnk ngaku lak hehhe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Benci Kasih says:

          Omar, si kasih ni mmg bodoh.. dri dlu sampai skrg duk kecoh pasal dislike.. ntah ape2.. org iq rendah mmg mcm ni.. bace jer lah.. menyampah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          memang sah sama puak..
          sendiri bodoh kata orang bodoh..
          baca dari mula lah..
          siapa yang buka isu dislike ni..
          jangan nak benci2 orang..
          nanti allah benci..
          baru padan muka awak..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Suhaila Abidin says:

          kata orang bodoh padahal diri awak tu yang bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh……..nak mengata orang pandaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tapi diri sendiri lupa pula nak tengokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk……..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          enth2 hng si tkang dislike tu kn omar.. sbab tu hng mrah2 kn.. bca lah dl adoyaiii, y hng nk kta kasih y ksah bab dislike ni knpa sdngkn kmi smua tgh bncng ttg dislike ni la, jgn dok srbu tmbok nnt kpla sndr y pcah omar ooi, adoyaii..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          aku dislike boleh sampai berbelas2 ke kasih?? hahaha.. awak ni taksub sangat ke? aku dislike sekali boleh tak bagi komen awak hidden terus?? kesian awak ye..tiap kali komen ada saja yang nak dislike awak sampailah hidden.. ahhh tang dislike komen aku sat ni.. tentu nya awak.. nak kata orang dislike2.. macamlah dia tak penah.. piiiraaaaah kasih

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          omar, yg ko marah2 aku kenapa lak.. komen ni buka aku yg tulis pun.. ko xbaca ke yanie yg komen…

          btl lah aku rasa ko ni ada mslh… mslh emo x terkawal ni… ishh ishh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          ni hng ni sawan ke apa omar, dok x dok lps gram pla dkt kasih.. nk mrah aku mrah sj la, jgn dok lps mrah hng tu pd org y x berslah adoyaiii…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          nak marah kat kasih kah awak ke yanie.. bukan sama saje ke? kan hang bedua ni sekepala.. tangok ni, sorang yang kena yang sorang plak terase.. heheheh bawak2 besabar ye.. komen lah sepuas2 nya lat BN ni.. kejap g azan.. hangpa bedua tak sembayang ke? tanye je.. jangan lah emo k..jangan dok malalap depan pc sudah.. lunch dah ke belum ni?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          klu aku kta hng rbun hng mrah, nnti aku kta hng bdoh hng emo pla omar.. aku dgn kasih mn sma lah.. dua org y berbza ya, adoyaii.. y ptt bersbar tu hng sbb hng y dok jwa kcau la ni.. enth2 hang y x pi smbhyang tu y hng kta org lain kn, sbb org tua2 kta org lau nk lndung slah dri dia, psti dia ltk keslhan tu pd org lain.. haa sm lah mcm y hng dok bt ni omar oii, adoyaii..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          PENAH NAMPAK PERKATAAN SARCASM TAK?? TAK PUN SARCASTIC? TU LAA MAK SURUH BELAJA LU DOK DEPAN PC MINAH! NI SARCASM YE..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          PENAH NAMPAK PERKATAAN SARCASM TAK?? TAK PUN SARCASTIC? TU LAA MAK SURUH BELAJA LU DOK DEPAN PC MINAH! NI SARCASM YE.. <—– ni antra ayt2 org y melnting… ksian hng kn omar.. rsanya hng y x bljr dlu tu y la ni hng jd lagu ni kn adoyaii…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bb says:

        betul tu kasih.omar, actually, tak kisah pun org nak dslike ni.tak kena hukuman ke tali gantung pun klu org nak dslike.tp kelakar la, tukang dslike actually ade masalah hati n jiwa.manusia mcm ni pun, ade gak kat muke bumi tuhan ni yer…karier sbg ‘TUKANG DISLIKE’.kesian..kesian..masuk blog ni pun, just 4 fun..klu rase bnda tu, wat ko happy, dslike jer la yer..sian ko.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          yea bb.. aku tak sokong dan tak condemn komen ko ni.. tapi tak payah lah judge orang lain ada masalah hati dan jiwa disebabkan dislike ni..hati siapa jugak yang bersih suci kan? heheheh nak nasihat, nasihat je.. jangan nak judge orang.. sama jugak, kalau awak rasa komen kat blog ni buat awak happy, buat lah..takde siapa cakap kesian kat ko macam yang awak cakap kat tukang dislike ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          cma aku nk kta lah dkt hng ni, ksian sgt2 dkt hng.. sbb hng ni mcm sj nk cri mslh sj aku tgk adoyaii.. plik knpa pla y hng nk melnting x tntu fsal sbb hal ni, melainkn hng lah si tkang dislike2 ni kn, adoyaii..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          kalau pun aku si tukang dislike? apa ko nak kisah kn? kan dah cakap tadi tak payah lah awak nak kisah tang dislike2 ni.. tak habis2 nak cari siapa yang dislike.. taksub tul.. hang suruh lah BN ni cari kan 20dislike tu, suruh BN statekan nama diorang.. baru awak puas hati x..aku ke yang cari masalah atau awak yang tak dapat nak di tegur.. ye lah awak je yang betul kan? maklumlah~~~~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          ya en.omar, biase keje2 yg tak elok ni (smpi org ckp alhamdulillah pun nak dslike) mmg ade msalah hati n jiwa.klu komen biase2, i tak kisah pun yer.n one more, bile mase aku nak judge org?hehehe…i know coz i dont qualified for it.so better u think twice b4 leave any comment yer..=)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          omar ku sayang..
          siapa yang tak dapat terima teguran ni sebenarnya..
          tolong jangan nak salah kan kami sebab isu dislike ya..
          tak ada siapa pun nak kisah..
          nak hirau..
          atau nak peduli..
          kalau komen kena dislike pun..
          tapi rasa janggal pula..
          bila ada komen sebut nama Allah..
          Alhamdullilah..
          Amin..
          pun kena dislike..
          tak ke pelik tu..
          betul lah kata kawan2 ku disini..
          manusia yang suka dislike ni..
          ada penyakit hati dan jiwa…
          rosak minda dan hati kelam..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          YUS.. YEAP.. LAIN YANG SAYA KOMEN LAIN YANG DIORANG FAHAM.. PUTAR BELIT TUL..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mikan says:

          bisinglah korang ni gaduh2 pasal benda remeh. aku pnah jugak just ckp “hahaha”, org dislike smpai hidden. aku rilek je pun..lagi satu mmg boleh eh dislike bkali2, sb aku skali dah tkan dislike @ like, trus benda tu kelabu dah tak bleh tekan.maknenye sorang boleh tekan skali je.ke aku yg bahlol disini.apa2 jela lalala

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          “tp kelakar la, tukang dslike actually ade masalah hati n jiwa” please clarify please =) judge ke tak??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          lorrr..bace ke ape sy reply?dslike cakp kalimah2 yg elok tu mmg ade msalah hati la en.omar wei…komen biase nak dslike beribu kali, sukati korang la.tu bkn judge, who am i to judge them?tp bdak 12 tahun pn ble pikir.lar…klu awk tak suke org bngkitkan isu ni, just accept it.ke mmg awk yg dslike sbnarnya..yer..truskn jer usaha murni tu yer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • MisstauruS...MisspocO says:

          mmg ade masalah hati dan jiwa… kalau tak masakan dgn nama ALLAH pun dia dislike gak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          Hhahah.. kenapa ye.. komen slalu macamni ” ke awak yang dislike” kalau pun saya.. kenape? hahaha tak boleh ke? ke hang saje yang boleh dislike dan komen kat BN ni? perempuan2~~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          hehe.whatever la saudara Omar.takde pmpuan, dunia ni umpama takde perhisan..semoga kita semua beroleh kebahagian.Aminnn..td kate nak solat, g la.dah azan tue..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Yus says:

          Omar, tak usah la dilayan atau dijelaskan. Depa ni tak kan faham. Bebudak kan otak singkat ..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          wahai yus ku sayang..
          awak ke yang singkat akal tu..
          sebab tu setuju pendapat dengan omar..
          yang dia kata tak melenting..
          padahal panas berapi dah tu..
          lelaki, lelaki..
          penuh dengan ke egoaan..
          yang terlampau..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          YE LAH PERHIASAN YANG MEMBAWA BENCANA.. BUKAN SEMUA OK.. BACA BETUL2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sulaiha says:

          omar ni jenis lelaki yg suke meroyan.ntah2 yus tu dia jgk.n tukang dslike ni konpom mmg dia.saje tkar2 nick n email spy bole dslike bnyk kali.
          lg, ntah2 heliza tolak cinta dia.tu la dia ngutuk heliza tu.barai punya jantan.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delaila Rose Maria says:

          SULAIHA, SAYA PUN RASA MACAM TU JUGA. KENAPA YANG OMAR DAN YUS MARAH SANGAT TANPA SEBAB KAN. PELIK, BETUL2 PELIK. HANYA ORANG YANG MAKAN CILI SAJA YANG AKAN RASA PEDASNYA.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • didi says:

          mcm jantan bodoh jer.aku tk pcaya komen bodoh dia tu dpt like banyak.klu bkn org yg same.ingat org tak bleh pikir?idiot.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delaila Rose Maria says:

          DIDI, ITU YANG SAYA JUGA RASA PELIK. KENAPA KOMEN2 YANG LEBIH INDAH BAHASA NYA, YANG MOLEK AYAT NYA, YANG MENDOAKAN SERTA MENGAMINKAN SEMUA KENA DISLIKE. TAPI KOMEN OMAR DAN YUS YANG PENUH EMOSI ITU BANYAK PULA YANG DI LIKE KAN. MACAM ADA SESUATU SAJA KAN.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          kasih, bb, miss poco, yanie, delaila, sulaiha dan didi..
          jangan rasa pelik, jangan rasa terkejut..
          memang omar dan yus ada masalah..
          jiwa kacau dan sakit hati..
          sebab itu emotional terlampau..
          dan juga like melampau2 di komen mereka..
          mereka lah juara..
          mereka lah jaguh..
          untuk aktiviti dislike2 tanpa henti..
          sebab itu mereka terasa tempiasnya…
          pedas tertumpah cili dia atas muka sendiri..
          dasar pengecut..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          waaahh makin ramai perempuan naik hangin ni.. hahaha.. biasalah komen kami di like.. tak kecoh pun.. dislike pun kitaorang tak kecoh .. hehehe ahhh cuba kamu fikir, dok pikiaq komen awak2 ni kena dislike.. cuba pikiaq kenapa komen saya dan yus kena LIKE .. jadikan isu lah.. common~~~ please.. jadikan isu please.. cammon baby

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • didi says:

          sbbnya yg dsklike ni mmg ko sorang jerk.tukar2 nick dn email.kesian, sakit jiwa.ade jugak jantan mcm bapok ni ea.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          omar ku sayang..
          awak ingat awak ni siapa?
          artis ke?
          selebriti ke?
          yang perasan ada orang…
          akan buat isu tentang awak atau yus..
          tolonglah jangan perasan..
          awak tu bukan nya siapa2 pun..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          ni bukan isu ke farisha sandha? hahahaha awak ni betul2 lah.. tiap x baca komen awak.. tak serupa bikin tol..ni yang nak klon2 fasha ni kenapa? hahahaha nak ambik populariti dia ke? tak padan dengan mulut tol lah awak ni.. hahaha.. tak jadi kan isu.. tpi dari tadi dia je yang berminat nak reply komen den.. adake patut? panggil2 sayang.. nak buat orang loya ke? yea saya dah loya..anda berjaya.. hahahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Suhaila Abidin says:

          sama juga omar pun sibuk nak reply balik semua komen farisha tu apa kessssssssssssssss…………… dan sememangnya komen awak tu omar meloyakan kami yang membaca nyaaaaaaaaaaaaaaaaaa……………..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          ye ke meloya kan? abis tu kenapa ada yang like komen saya? komen2 farisha pulak selalu dapat dislike.. cuba pikiaq? awak suka kan isu2 dislike ni? hahahah cua cetain cua cetain..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nanaTHeWitch says:

          i was wondering why did OMAR became so emotional…
          r u male or female???
          its everyone’s right to ask anything just like the one who used to dislike evrthing..
          pathetic…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Suhaila Abidin says:

          for ur information nana, omar such a loserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yanie hakim says:

      btl kta bb tu, kmen lah scra berhmah smua.. amin..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bluecrystal says:

        hello…bole tak berenti????? bergosip secara berhemah ok, nonsense je like/dislike ni…kalau dah dislike pun we all still boleh click ape???

        tu pun nak jadi isu ke? sume orang boleh komen kat BN, semua orang boleh like/dislike…jaga hal masing2lah…dah besar2 pun nak bertekak, yang lelaki jangan ego sangat, yang perempuan jangan nak tunjuk hebat sebab ada kroni, sesama Islam kan jganlah nak bergaduh…annoying betul

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          saya terima..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • me says:

          betol tuuu..sy setuju..sgt2 annoying baca komen korg sal like/dislike ni! org nak baca komen sal heliza..bukan nak tengok korg gaduh!!! ceit!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          sila cari siapa punca nya…
          si omar lah pencetus nya…
          suka buat huru hara…
          memang annoying betul…
          nak tarik perhatian orang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          ye ke? tak perasan pulak.. yang saya perasan.. saya komen kasih.. tapi awak yang terlebih emo.. camne ek?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sumaiyyah says:

          awak ni memang biadap lah kan omar. tak kira lah awak komen kasih ke, farisha ke bb ke atau siapa saja tapi ayat awak guna ni memang biadap. jika awak ni lelaki sah lah awak lelaki yang tak guna suka bergossip saja.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          btui tu..mcm gud2 ja si omar ni blah la woii…loya tau loya baca komen ko ni werrkk..jantan jenis apa lah ko ni kan omar..gossip mengalahkan perempuan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik senah says:

      pelik betul aku,, tang pujian je mst kene dislike,,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. singa tido says:

    harap harap dapat bini mcm ni.
    hueheuheuheuheuehuheue

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jabun hensem says:

      cis!…ko singo langkah mayat jabun dulu..!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bla bla bla says:

      ouchhh pleaseeeeeee.. bini mcm ni LOW CLASS! lu sanggup tgk bini ni gedix nak mampos dpn laki lain cam ni? behave sikit heliza!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jabun hensem says:

        takkan nak bebinikan KO pulak

        mulut mcm longkang..

        P/s: kita org just suka-suke je….bahahahahahaha!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bla bla bla says:

          hanya laki low class sahaja akan memilih ppuan low class sebegini aka laki gedix + ppuan gedix.

          bukan nak berlagak, member2 aku yg study oversea semua tak pandang ppuan cam ni. low class sbb terlalu gedix. mcm tak educated je. korang nak kate aku mereka cerita silekan, tapi ni lah hakikatnyer. aku tak tipu.

          cuba tgj dato ct ke, yuna ke, lisa ke, wardina ke.. itu lah wanita sejati namanya. toksah nak control n menggedix 24-7.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nanaTHeWitch says:

          bukti???hahahha…
          sebok ckp ore lain gedix..kang suku sakat rapat ko jadi gedik cmne???tuh blom ank2 pmpn ko satu hari nnti..
          ckp tgok2 sme wei..kang jadi kt nko..pdn muke…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bla bla bla says:

          nanathewitch, haha.. mmg aku takut sangat suku sakat aku gedix cam ni. ko tgk la skrg ppuan melayu tipikal, semua nak meniru minah ni. kontek lens pakai yg besar2, pas tu beliak mata besar2, pas tu pos kat fb biar satu dunia nengok. pas tu, skrg ni tudung stail sanggul tinggi2. ade ke islam ajar ppuan pakai tudung tapi sanggul tinggi? ppuan yang pakai tudung tapi sanggul tinggi tu dilaknat tau x.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nanaTHeWitch says:

          fine la kan… btol pmpn sggol tinggi dilaknat..aq thu tuh..
          tpi bole x ko biler ckp pk2 same.. ko tuh xthu pe kn jdi mse dpan..baik ko plihara pmpn2 di sekeliling ko yg ko syg.. watpe nk kutok ore scara ktrlaluan.. skrg ko msok bab islam plak tpi bru je ko kate yuna, dato ct cth terbaik.. tpi bkn ke tdung dorg xsmpurna jgak?? drpd view aq, heliza most of the times akn come out dgn tdung yg bwah dada jgak..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • omar says:

        LAKI2 MACHO A.K.A BLA BLA BLA.. HAHAHA AVATAR TU SAMA LAK..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tin biskut says:

        rilek la bla bla bla..why so serius? (pinjam tagline joker sat). biasa la lelaki, klu dah ada bini pun, bleh tgk2 ppuan lain lg, tp stakat tgk je la……tp utk lelaki yg bijak lagi soleh, mmg impikan wanita solehah, senang kitorg masuk syurga….. tp kalau yg lagi soleh tu kan, yg tegedik2 mcm ni la lg nak!! bleh la dididik…..lg ramai masuk syurga…. =p

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bla bla bla says:

          haaa.. amek laa . ko tgk la ppuan lain nanti bile ko jadik laki org. ape perasaan bini ko. kalo ko soleh sgt, aku galakkan ko tgk la ppuan lain memanjang. ko nak sgt kan.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cik senah says:

          ngko ni aku tgk sgt2 negative thinking la,,, asal??? mcm tgh sakit hati je,,

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Kasih says:

    heliza ni comel.. berpelajaran.. org kata antara artis yg berilmu lah.. moga perjalanan heliza dlm dunia seni ni berjaya seiring dgn impian dia nnt, insya Allah, Amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Delaila Rose Maria says:

    TAHNIAH HELIZA. ANTARA CONTOH ARTIS MUDA YANG BERWAWASAN. TERUSKAN LAGI USAHA AWAK YA. SEMOGA BERJAYA.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Suhaila Abidin says:

    suka tengok dia ni, gadis penuh wawasan lah. bertuah heliza dah cukup segalanya. single ini pun best, comel sangta2, tahniah ya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. gadis comel says:

    comel gile heliza nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. betollll! says:

    mata heliza sangat bulat dan besar.. sebab tu la dia nampak sangattt comell.. i like u heliza!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • laki macho says:

      PLEASEE LAHH!! MATA DIE PALSU. siape yg tatau die tu pakai kontek lens korea tuh. ramai jer awek2 melayu skrg pakai lens tu. semua pun nampak comel bile dah pakai kontek lens tu. PALSU semata2. ko tgk la gambar die dlm iklan garnier tu. mana de besar mcm die slalu gedix2 dlm gmbr2. cheh! HARAP KONTEK LENS je lebeh!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • confius says:

        ehhh, sy confius la dgn laki macho a.k.a bla bla bla ni ( cuz avatar same, means org same) knp die xpuas hati sgt dgn heliza ye, comel ape heliza ni, gedik sket2 tu biase lah,,,, tp marahnye mcm heliza tu buat salah ape je,,,hurmmm

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cik senah says:

        marah betul ko ngn die kn,,, mcm die ade wat ngn ko je,, biarla die nk pakai lens pon,, pedehal,,, dh ko kenape???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. pwincez says:

    bulatnye mate dia.. chomei.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. asya says:

    contact lens itam die pkai tu besa sgt. agak mnakutkan. tp xpe. heliza comeii~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. omar says:

    ni kira video klip ke?!?!?! tak paham aku.. besaq kan lagi biji mata tu.. biar tekeluar sekali dengan biji2 nya.. esh tak paham aku dah haliza ni.. umur dah berapa , tapi nampak liyana jasmay, diana danielle dan juliana evans lagi matured! huh!! hormone disorder kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. shyra says:

    why do peepz thumbs down????
    ape ke heyy???
    haha….
    Booooooooooooooo!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. cella says:

    comellnyerrr…. haihh…jelez plak tgk…
    mate die chantekkk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. cella says:

    muke die babyface…. cute sgt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. miss_pinky says:

    sangat comel.
    luv u heliza.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. 'heh' says:

    heheh..
    sangat sweet… comelll.
    heh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. bucutt says:

    YG DISLIKE..KOMPEM DENGKI!!
    HAHAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. nadine says:

    shes cute n talented.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. diya says:

    heliza comel….tp suara stil bunyi siti nurhalizala…hrp heliza leh improve lgla..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ntahapaapantah says:

    ntahapaapantah jek dia ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. dara says:

    chumel.. mate die bulat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Bull says:

    Seeloknya Heliza carilah bidang lain, itu pesan saya (kalau dia baca la)..

    p/s : Jangan Dislike Ye.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • omar says:

      yea.. i pun rasa camtu jugak.. lagu ntah pape, tak lekat dek minda aku ni.. personality hancuss.. kalau nak kiut sangat pegi lah masuk tadika tu..confirm mata awak paling besaq dari bebudak tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • farisha sandha says:

        omar ku sayang..
        kenapa ku tak marah pula..
        bila bull tulis jangan dislike komen dia?
        tapi bila ada orang lain sentuh isu dislike ni..
        cepat saja awak nak naik angin..
        melenting dan bias tak fasal..
        kecoh lah awak ni..
        entah2 awak si tukang dislike tu kot..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          kat cni i sokong u farisya.=)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          ryu.. hi5 !!! hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          ehmm cik farisha.. dia cakap jangan dislike.. dia tak pertikaikan pun kenapa nak dislike or tak? awak ada masalah nak faham kat sini ke?? tolong lah baca balik2 komen tu ye.. tu lah beriya2 sangat nak komen sampai dah tak dapat nak fikir

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ryu says:

          omar, aku sokong kau…jangan dilayan minah emo :D

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • me says:

          omar..aku pon..aku taksuka tengok org emo lebih..ko dpt pe kalo bagai nak rak sokong artis tu?? huehue. mcm pe je sokong artis. bek sokong dr sdri de pekdah!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          oh minah2 saja yang emo..
          padahal omar emo nya lagi lah teruk..
          jangan nak megah diri…
          sebab terasa tercabar lah..
          yang dok dislike2 komen orang ni…
          dah2 lah tu omar…
          orang mkain menyampah dengan awak….
          perangai tu elok2 lah sikit ya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          tak pulak diorang kata nyampah.. awak je yang kata camtu.. btw cik farisha sendat.. ada orang kata awak emo? betul ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sumaiyyah says:

          omar, u ni menjengkelkan lah sebagai lelaki. seorang lelaki yang punya sifat hkalifah tak kan sibuk beri komen atau membalas komen orang lain di laman blog gossip.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          memang menyanpah pun dkt ko tu omar..mcm gud2 jer werkk..muntah aku baca komen ko ni yg perasan bagus lah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • iqbal says:

          sumaiyah..lelaki tak boleh baca gossip ke? apa kehelnya pulak dengan perempuan yang sepatutnya menjadi penguat kepada lelaki..mendorong lelaki menjadi yang terhebat pergi buka blog nara dan bergossip?? mengutuk2 artis perempuan yang tak di sukai dan mengeluarkan kata2 kurang sopan? jangan kita nak tegur sebelah pihak..tapi dipihak awak , butakan mata tulikan telinga.. mesti ada pro dan kontra.. kalau lelaki salah, apa salahnya awak awak tegur cara berhemah.. ni tak werkk werkkk je cam kambing, bajet manja2 le tu,

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mamarazi says:

          ater kome yg tak faham raser nyer yoeb..aper beza benda dilslike2 ni kan, sama jer bunyi nyer haa..kome ni memang ada masalah ke aper omar ooii..dah2 ler tu jgn nak cari masalah dengan orang yg tak beri maslaah pada kome yer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • boo sama omar says:

          saye pun menyampah kat omar lala

          heliza mmg comell :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. rocco says:

    mende yg ko puji sgtnye lagu ni Nara..aku dengor x best pon..pastu heliza je yg tergedik wat aksi bajet comel..ceh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. momma mommy says:

    mak aih… besaqnye mata die… comel lor…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Piston Pecah says:

    comel je video clip heliza…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. shyra says:

    xhbs2 dok kata mata dia bulat!
    ishhhh!
    ade ke mata 4segi???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Che'Nin says:

    heliza gedik.. berlagak.. sombong.. tah pape.. mcm x matured jek.. pkai lens yg nk bg nmpk besar lg mata die… bajet2 comei la tu… dulu sebelum jd artis bese2 jek die ni.. x lawa mana pun… skrg je cantek .. cantek la kot. dh besar mata npe bg terbeliak lg mata tu.. smpai nk terkeluar bijik mata.. ish3… gedix tol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. kami says:

    yg kutuk n dislike ni nih kebnyakan semua pmpn ja…aku pasti! x mungkin ada laki yg x suka pmpn mcm dia…(luaran nmpk indah bg aku, dalaman aku xtau nk kata pa dia sendiri ja yg tau, harap luaran & dalaman sama la)

    len la klu laki yg suka jenis cm FS & yg seangkatan dgnnya..

    aku bkn peminat heliza tpi aku suka tngk org melayu yg ada wawasan! aku bangga!

    dia berusaha sngguh2 & x perlu nk dedah2 semua yg x patot bg seorang wanita islam..

    harap ada ramai lagi artis yg leh ikot jejak cmni..amin..

    kepada sesiapa yg nak dislike dipersilakan sesungguhnya BLOG BEAUTIFUL NARA ni bkn aku yg punya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bb says:

      uiks, tak sume pmpuan ade msalah hati dn jiwa nak dslike komen org tau.huhuhuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kami says:

        tu la bb, sbb tu sya tulis kebanyakan bukan semua..;)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          dia tak paham tu kami.. sama lah macam farisha tu.. dok komen tapi tak baca komen orang betul2.. tu lah terlalu beriya2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          aku lagi tak faham..
          kenapa yang awak beriya2..
          untuk menegak kan isu dislike ini..
          melainkan awak terasa pedas cili nya lah..
          baru awak nak kecoh2 kan..
          omar, omar..
          jangan lah emotional sangat ya..
          jika bukan awak tukang dislike nya..
          tentu awak tak kan terasa ya..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          ada ke saya kata awak melenting kat text yang awak reply ni? tak paham aku dgn minah ni.. minat sangat nak reply komen aku.. apa pedah awak dapat bawak saya kelahi ni? awak dapat awards ke? atau ada ke orang dok puji awak perempual berani kerena salah? heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sumaiyyah says:

          omar ni memang suka provoke orang ke di sini.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          kata farisha suka reply komen dia, padahal ko tu omar yg suka nak nyampuk nak reply komen orang lain..dasar perasan bagus lah ko ni kan weerrkk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          kalau pun aku yang dislike.. nak terase apanye? hahaha bukan nya luak pun.. yang mbuatkan orang benci adalah.. orang dislike pun nak dijadikan isu..nak pikiq2 kenapa komen di dislike.. betul2 takde keja nak pikir lagi ke? lebih baik saya dislike2 daripada awak mencarut kat article lain tu farisha.. baik sangat lah tu, mencarut tak tentu hala.. hah! tang tu lah orang dislike.. dah komen cam ilang akai

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          kira awak pun tak ada kerja lah juga..
          sibuk nak reply semua komen orang disini..
          ada ke aku mencarut?
          mencarut tu guna ayat lucah ya..
          aku tak ada mencarut pun ya..
          itu nama nya bahasa kasar..
          tak sama dengan mencarut ya..
          omar ku sayang..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          SAMA JE.. PARKATAAN AWAK MENUNJUK KAN PEREMPUAN JENIS APA AWAK NI.. BERUBAH LAH.. TAK USAH LAH NAK PAKAI BAHASA KASAR OK… KALAU TAK MAU DI TEGUR MELENTING LAH.. DEN TAK KISAH

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          omar oo omar..
          awak ini memang ada masalah ya..
          siapa yang tengah melenting sebenarnya..
          saya atau awak ya…
          awak yang nak emotional lebih2 kenapa..
          terasa pedas cili ke..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          omar, samalah juga gan ko tu..bahasa dan ayat ko tu dah menunjuk kan yang ko ni lelaki yg jenis bagaimana..nak nasihat orang laen pun cermin lah diri ko dulu lah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • iqbal says:

          siti aisyah aka farisha.. sudah2 lah.. kat laptop kawan saya apear ID farisha sandah dan siti aisyah orang yang sama

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          yer la kami.saje nak komen mcm tu.=)

          yer en.omar. u have any problem?aku tgok bkn main ko ngutuk heliza kat atas.n takde org nak kutuk ko pun.so, klu org nak bangkit isu dslike ni, jgnla jd batu api yer.bgosip biarlah secara berhemah ok.=)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          YE LAH KASIH.. TRIMA KASIH LAH KAT BN BENARKAN KITA2 NI KOMEN KAT SINI.. TAK DISURUH DAN TAK DI LARANG LEH BN.. NAK DISLIKE DAN LIKE PUN TAK DILARANG.. FREEDOM FOR ALL.. YEAAAAAAHHH

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          omar oo omar..
          awak ni memang ada masalah..
          masalah jiwa kacau..
          biarlah siapa pun..
          nak buka isu like atau dislike..
          awak nak terasa kenapa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lina says:

          kenapa siti aisyah tiba-tiba datang komen kondem omar dan backing farisha habis-habisan? betul ke yang iqbal cakap aisyah dan farisha ni same person? make sense jugak, sebabnye farisha saja yang selalu reply komen omar..dan byk dislike dia dpat, untuk nampak kan omar ni komen tak baik, pakai nick lain.. ehmmm make sense jugak.. sebab gaya penulisan sama.. penuh rasa marah dan anti sangat kat omar..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • me says:

          jgn dilayan dorg tu..farisha sendat ngn ct esah tu org sm kot..meroyan xtentu psl je..nyampah aku!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • farisha sandha says:

        betul tu bb..
        bukan semua perempuan…
        dan bukan perempuan saja yang ada kuasa dislike ni..
        lelaki pun pasti ada..
        perasaan cemburu untuk dislike..
        kerana tak mampu untuk memiliki heliza..
        lelaki pun boleh dislike juga kan..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kami says:

          adakah saya tulis semua PEREMPUAN yg dislike??? dan adakah saya mention kat situ kalau pmpn yg dislike tu dia ada masalah hati dan jiwa mcm bb tulis??

          kalau nak like pun boleh nak dislike pun boleh saya xdak kuasa pn nak halang tgn yg nk menekan like or dislike tu..

          bukankah kita patut menyokong & bangga dgn WANITA ISLAM yg x perlu pn untuk mndedahkan auratnya untuk berjaya??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          BB take note ok.. bukan saja saya yang perasan tang komen awak ni.. bukan saya seorang k.. so pada perempuan2 yang taksub sangat nak komen.. komen ja.. tak payah nak cakap pasala hak.. 9nafsu 1akal dah terbukti macamana farisha ,bb , yanie, kasih ni komen.. ikut NAFSU.. TAK DAPAT DI TEGUR MELENTING !!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          spa y melntng antra nama2 y hng sbut tu omar? bkn hng ke y x dpt trma tgran? bkn hng ke yg trsa lbh? oh aku sj lah kmen ikut nafsu, hbs hng tu kmen ikt apa? ikut teori? ikut sjrah ke hehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          omar.. tq.. kalo u nk komen pun sila lah, xyah emo2 k ;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          omar ku sayang..
          ye aku lah yang ikut nafsu..
          awak lah yang ikut akal..
          tu yang tersentap dan emotional lebih kan..
          siapa yang tak boleh ditegur..
          terbukti lah hatta dengan..
          1 akal tu pun..
          awak tak mampu nak gunakan nya sebaik yang mungkin..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          yup, mmg tu mmg dah termaktub.pmpuan ada 9 nafsu.manade melenting saudara omar.bace komen sy baik2 yer.cuma hairan, kenapa org nak dslike komen yg memuji kalimah2 yg baik.sy suarakn, n tpulang kpd sesiapa utk kluarkn pndpt masing2.klu awk tak suke, awk dslike jer komen sy.kite komen, bukan ikut nafsu, tp otak.klu tak pakai otak takdenya pmpuan banyak masuk u

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          bb, aku setuju..
          kaum perempuan lebih bijak dari lelaki..
          kerana otak digunakan..
          untuk sesuatu yang baik..
          bukan melenting tak bersebab…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • laki macho says:

      oitt! tak sume laki suke ppuan macam die la. ppuan2 bukak mata sket. aku yg laki ni kdg2 rasa meluat gak. awek2 melayu skrg ramai sgt yg tiru minah gedik ni. ingt laki suke ke ppuan mcm ni.
      cube ko bygkan ko buat die jadi bini ko. ko sanggup bini ko gedik2 dpn laki lain. pas tu show off muka beliak2 mata kat fb. kat mane maruah bini lu? lu fikir sket!
      i bukan nak kutuk. i cume nak bukak minda awek2 melayu kat luar sane. please be yourself . jgn terikut2 dgn heliza ni. tak semua laki suke ppuan yg buat2 comel, wat aksi gedik, menujuk2 kat fb. down to earth better ape. xyah nak canang2 satu fb. be yourself ok!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • farisha sandha says:

        laki macho..
        aku tak dapat menidak kan komen awak..
        setuju 500% dengan ayat awak ni..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kami says:

        bagus la laki macho itu dari pandangan awak…so teserah la kat awak nak menilai mcmana…

        saya cuma bagi pandangan saya ja..sbb tu saya tulis kat atas tu bagi saya dia nmpak indah dari luaran dalamannya saya pn x tahu bukan saya ahli keluarga dia pn..

        setiap org ada pandangan masing2..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          total agree.everyone hve their own opinion.satu pndapat yg bagus kami.=)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kami says:

          itu la bb..kalau nk bagi pendapat masing2 komen ja tulis kat sini xperlu la smpai nak kata kat org lain…setiap org ada kelebihan dan kelemahan diri sendiri..

          En. Omar bawak besabar k..diorang ni cuma bagi pendapat diorang ja..walaupun ada yg x setuju dgn komen yg saya bagi saya x kesah pn saya anggap tu semua pendangan masing2…

          kita bukan MALAIKAT..dan kita juga bukan ALLAH nak menilai sapa2 pn kat sini..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          sape yg mengata kami?saya?bace komen sy baik2 yer.sy takde mengata sape2 pun.
          n org lain pun, kena hormat tntg isu yg dbgkitkan.jgn asek nak kondem komen org jer.yerla, sume org ade pndgn masing2 kan.lelaki pmpuan same jer.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kami says:

        mintak maaf ye bb, saya rasa awak dh salah faham ayat yg saya tulis tu..maksud saya untuk org2 yg komen kat cni kalau x puas hati just komen x perlu nak kutuk2 org lain..mungkin cara saya tulis ayat tu salah jugak…maaf ye bb :)

        kalau bb terasa jugak saya x boleh nak kata apa la…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bb says:

          no hal la kami.just bnda mcm ni sy tak kisah pun.dslike la banyak2.tp klu bkaitan kalimah2 suci nk dslike tu, tlg la…budak kecik pun ble fkir.ade plak drang dslike..ape la..klu yer pun bgosip, hal agame jgn la ambik ringan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ryu says:

      “dia berusaha sngguh2 & x perlu nk dedah2 semua yg x patot bg seorang wanita islam.”

      hahahaa….kalau dia betul perempuan islam, dia tak menyanyi bang oii :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. yoyo says:

    setuju dgn kami..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. lolyat gang says:

    bleh la tahan
    xminat sgt pun dgn lagu or dia ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. ade aku kesah says:

    POMPUAN NI MACAM TERENCAT AKAL..BAJET KIUT KE APE.. PATUT BAGI PENENDANG JE, TAKPON PENAMPAR… TENGOK KIUT KE TAK LEPAS TU…PLEASELA MELUAT AKU TENGOK…BAGERO..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MisstauruS...MisspocO says:

      apa masalahnya awak ni…?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Delaila Rose Maria says:

        BIADAPNYA BAHASA AWAK NI ADE AKU KESAH. MENGHINA SEORANG WANITA SEPERTI AWAK MENGHINA IBU AWAK SENDIRI FAHAM TAK.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          ade aku kisah..
          memang aku kisah..
          sebab awak lah yang terencat itu kan..
          ayat macam bagus..
          tapi puaka rupanya..
          menghina kejadian Allah..
          awak pun ada masalah jiwa juga ke…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          awak ayat macam bagus ke dok kutuk fasha tu menyundal.. heheheh ntah2 awak yang menyundal kot.. gelii aku.. mnghina kejadian Allah .. mnghina fasha bajet awak tu bagus sangat.. ni antara manusia yang cakap tak serupa bikin lah ni.. ukur baju di badan sendiri please.. ke awak ada masalah jiwa raga kacau bilau? tak cukup kasih sayang ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farisha sandha says:

          omar oo omar..
          kenapa awak tersa saya kata fasha..
          awak ke salah seorang..
          yang menyundal bersama fasha tu ya..
          sebab tu awak terlupa nak ukur baju..
          dibadan awak sendiri..
          itu yang jiwa awak kacau ya…
          keisan.. sangat kesian..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          kita bako! bako! bako lagi.. hahahaha dah takde model ke?? GELI DEN.. hahahaha.. fasah sandah lagi comeii.. body tip top.. hang pa de? mulut puaka ada le.. hehehehe.. mulut tak bleh blah lah ni.. bajet kiut tol lh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Suhaila Abidin says:

          last tu awak yang terbakarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          omar ko tgk ni, bukan ko ke yg sibuk dok kejor nk reply msg si farisha tu?lps tu ko sibuk provoke org pula..jenis manusia apa ko ni haaa..memang paku dulang paku serpih, mengata orang lain rupanya ko yg terlebih2 pula emo nya pe kes bhai..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. hati yang pink says:

    laku ker ni klu dijual???? huhuhuhuh boleh blah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. hati yang pink says:

    best ker?? uwekkkkkkk tak suke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Ntah says:

    tumpang lalu jap, pendpt sy la..usahlah emo sgt2 kat sini, jdlah pengkomen yg berhemah, dislike or like pendpt msg2 so hormatilah,..manusia mana yg sempurna…? msg2 ada kelemahan termasuk sy sdri..tak kiralah lelaki atau perempuan..msg2 ada ilmu & akal fikiran so, pikirlah mana yg baik..start dr skang, belajarlah try to forgive & forget, itu adalah lebih baik untuk mendidik diri..untuk dunia & akhirat..renung2kanlah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. sakit mata sakit tekak says:

    DELAILA ROSE MARIA (perghh nama tergeliat aku nak sebut).. MANA KAU TAU AKU POMPUAN.. KO NI MESTI STOK POMPUAN GEDIK UPLOAD GAMBA MATA TERBELIAK JUGAK KAN..YANG ALA ALA TULIS CAPTION “CELAMAT CIANG CEMUA” AKU CAKAP TERENCAT KANG MARAH..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • farisha sandha says:

      sakit mata sakit tekak dan ade aku kisah..
      manusia yang sama…
      aku rasa awak yang bodoh..
      patut lah emotional terlebih pula..
      cuba awak baca komen delaila tu betul2..
      mana ada dia tulis awak tu perempuan…
      memang ada masalah jiwa juga ke awak ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delaila Rose Maria says:

      SAKIT MATA, SILA BACA DENGAN BETUL KOMEN SAYA DIATAS. MANA ADA SAYA TULIS AWAK SEORANG PEREMPUAN? SAYA TULIS ‘MENGHINA SEORANG WANITA SEPERTI AWAK MENGHINA IBU AWAK SENDIRI FAHAM TAK’, ITU AYAT SAYA. TERIMA KASIH KERANA MENDOAKAN SAYA SEPERTI AYAT AWAK DI ATAS TU, AGAR ALLAH BERI PETUNJUK PADA AWAK YA. AMIN.

      FARISHA, TERIMA KASIH KERANA MEMAHAMI AYAT SAYA SEPERTI DI ATAS.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • farisha sandha says:

        delaila ku sayang..
        sama2..
        kerana saya faham..
        apa yang awak perkatakan..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. sakit mata sakit tekak aka ada aku kesah says:

    farisha sandha, ko ni artis eh? nak sign…haha.sure ko pon stok mate terbeliak tulis caption geli..haktuuiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • farisha sandha says:

      dan tetiba haktuii tu..
      jatuh betul2 atas batang hidung awak juga..
      jangan menghina kejadiaan Allah..
      mata dia besar ke..
      terbeliak ke..
      siapa awak nak pertikaian…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • omar says:

      hahaha ye betul.. dia tu bajet bagus jek.. ramai plak yang dah meluat dengan diorang ni.. hehehe kita2 relex je.. diorang yang panas.. kita bako! bako! bako!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ade aku kesah says:

        haha..go omar go.. bakor lagi..!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • meend says:

        omar mmg pasan bagus, prangai mcm bangang.mmg dia tu yg dslike sume.tukar2 nama n email.ingat aku tak tau.bodoh.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          kalau tau bagi bukti le? nak awak simpan bukti tu untuk ape? saya pun nak tengok otak awak yang terer IT.. mnalah tau nak g tuition kat awak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          menyampah aku dekat omar ni, macam gud2 saja lah werrkkkk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aina jameela says:

    adake video klip macam ni? macam rakam saje-saje.. kalu macamni lah video klip heliza production awal-awal dah artis reject.. videoklip tak melambangkan lirik lagu..adake dalam videoklip artis sibuk betulkan tudung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. sakit mata sakit tekak aka ada aku kesah says:

    BILA MASA NTAH AKU MENGHINA..AKU CAKAP BAGI PENAMPAR NGAN PENDENDANG PON KATEGORI HINAAN KE PEREMPUAN? ITU KATEGORI MENYAMPAH KAU TAHU KE TAK? KO MESTI LAWA KAN SEBAB NAME KO MACAM ARTIS… TOMEII TOMEII TITE SUKE ORANG TOMEI,,,HAHHAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. nurul says:

    x ske sgt lagu heliza nih..tp minah ni comeyy lerrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. ish ish.. says:

    biar ah mata besr ke… muke comel ke? ape2 ke?… pkai lens ke?… atau korang kat atas gaduh2 pon…. ad heliza tebur duit ke???? utuk upah ko org semua….. ad tmbah dosa sebakul ad lah!! haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. hati yang pink says:

    BOSANNNNNNNNNNNNNNNNNN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. bbasya 411 says:

    Juz nk bg Pndapat..bg sy,die ni xde r brbakat sgt,dr awl sy tgk dier kat AF dlu,,die jnis artis yg xde style sndri,,suke IMITATE penyanyi lagu yg die nynyikan..4 eXample,bile nynyi lgu CT,sore die akn jd mcm CT,n bgitu juga utk lgu arTis2 lain..

    utK lagu di atas pula,,Klip ni nmpk mcM murahan cKit n bG sy,,xde Ape yg menarik,,MelainKan sy tgK,video klip ni Smate2 dibuat mungkIn utk tnjUk KECOMELAN heliza ni…

    bkn Nk mngaTA,tp sy bg pndpat dGN ilMu,coz sy Mmy Dgree In mUsic..stu lg,,XdnafikaN Heliza ni mmG comel,,so,,rsenye xprlu r die buat mcm2 aksi COMEL sbb itu Akn Jd nmpk teroVer n Gedik ckit…thats All..

    utk Heliza : juz b NATURAL,,xprlu over sGT k..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • omar says:

      agree

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kami says:

      setuju jugak ngan bbasya 411..kalau dh comel x perlu nk tnjukkn lagi kecomelan tu nanti akan jadi terover…deri segi ni xtau la nk komen mcmana sbb bila dh jadi artis mesti akan ada org yg suka & yg x suka wlaupun artis tu bertudung ataupun x…

      tapi saya sokong & bangga la dari segi kejayaan dia sbb dia anak melayu betudung plak tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaia says:

      btul tu..clip video nie..adusss~
      tk cnggih tkpe tp kreatif la ckt,klu spnjng msa tnjuk muka n mulut tepat2 dpn camera tu dh mcm video blaja ABC la plak..
      ni bkn nk kutuk heliza,hope lps ni bleh improvekn lg kualiti video n lgu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Mata HItam says:

    comel tu mmglah…tp dah terover..nmpak sgt dibuat2 belalakkan mata tu…buat syum2 kepit…suruh nampak cute…buang masa je tuh…kalau duduk tegak…pun, kalau dah comel..comel gak..tak payah paksaan….boring jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. anymous says:

    ni kmn sl hliza ke kmen sl dr sndiri? =..=”
    konfius

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. zaia says:

    owh…kesiannye video klip..apesal aku lak yg malu tengok video klip nie..
    lagu not bad la tp dh slack dek videonye yg cincai nie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. lola says:

    x suka cara lagu ni disampaikan…tah pape…heliza nmpak tua kt video ni…tgok separuh dh malas nk tgok lg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. me says:

    Kenapa la nak gaduh sal komen dislike and like ni. Kalo orang tak suka bior kan je la… ni tak.sibuk and pening mikir nape org like ngan dislike..aku tak sokong sapa2..and lagu baru Heliza tu, macam lagu budak tadika je aku dgr. harapkan music je cute tapi lirik…hampeh! :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. ade aku kesah says:

    YUNA PON PAKAI TUDUNG TAPI TAKDELA GEDIK MACAM NI..ULANG ALIK U.S KOT.. HELIZA APE ADE..SETAKAT BUKAK PRODUCTION,TU PON TAK TAU LA PAKAI DUIT SAPE, BUKAN LAKU PON LAGU DIA….BLAH LA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Bull says:

    Kita tak perlu benci orang..Kita tak perlu benci Cik Heliza..Sebab beliau akan dapat pahala orang yang membencinya.. Sanggup kah anda makan daging segar saudara anda sendiri kerana anda memaki hamun Cik Heliza yang kononnya suara tak sedap, macam2..Suara anda sedap ke?

    Cumanya, Cik Heliza boleh cuba bidang lain selain daripada bidang nyanyian ni..Cik Heliza sejak grad ari tu ada dapat jemputan mengadakan ceramah motivasi, yang tu lebih baik..Suara wanita adalah sesuatu yang perlu disembunyikan, kecuali memotivasikan pelajar baru-baru ni, yang tu takpelah..Kalau nyanyian ni, agak tak kena lah Cik Heliza.. Saya sokong kalau Cik Heliza tak jadi penyanyi dan terlibat dalam pembangunan pelajar di sekolah2..Ramai pelajar sekarang ni yang takde halatuju lagi, mereka perlukan bimbingan..Ada pelajar pun yang tak tahu mereka nak jadi apa bila besar nanti, matlamat tak ditetapkan lagi, macamana tu..Orang2 terpelajar macam Cik Heliza ni lah yang bole bagi bimbingan kepada mereka..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. qaseh says:

    im not the one yang minat die… but akui la heliza ni mmg cantik, pakej la jugak die ni… and no wonder la why lelaki ramai suke die.. .. and majorti tau kot, bile sebut je heliza mmg orang akan ckp pasal mata die.. cantik.. cume tak perlu kan setiap photo or vc die nak besar2 kan mata… even tu mata die hak die… ^___^…

    just be natural,…

    ” MATA WANITA YANG CANTIK ADALAH DARI PANDANGAN NYA YANG REDUP, LALU AKAN SINGGAH DI HATI “

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. AYUCINTA says:

    ishhh x baik ngata orang..biarla die nak beliakkan bijik mata die ke ape ke..

    utk pngetahuan semua video klip ni hanya nk prkenalkan lagu ni je.bukan video klip btul2..

    btw heliza mmg comel dan berbangga die berjaya mcm ni.Hope one day aku pun success jd bisneswoman macam dia.:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. pari_pari angin says:

    lantak pi die lah nak buat pe pon….

    klau korg rase x ske nengok die xyah amek tau artikel2 pasal die….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. zainiZA says:

    SETELAH MEMBUAT PEMERHATIAN, PARASIT SBNAR DLM ENTRY ADALAH OMAR.NAME BAIK2.AKU RASE, MMG DIA YG DSLIKE NI.TUKAR2 NAME.TAKDE KEJE.PENGANGGUR KOT.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ryu says:

      aku bukan omar, aku ada jek dislike orang lain nye komen, sama macam orang lain dislike komen aku..x perlu kot nak tuduh omar tu macam tu..aku tak kenal si omar, tapi aku sokong apa dia tulis .aku like kebanyakan komen dia…( tapi bukan semua sebab aku sakit mata nak baca semua sekali) tu saje peace… :D

      * bukan penganggur jek tak de keje, orang dah keje pun kalau buat2 tak de keje, ada jek masa nak buat macam tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • leanna says:

        ha’ah, ko sokong pasal ko tu pun tak suke heliza tp aku hairan nape dok dslike org puji2 heliza ni, tp masuk gak cite psl heliza ni.tu kan keje org bangang.mcm bodoh jerk.jgn nak tnjuk pandai ler.klu jantan ni tak suke bgosip, jgn ler masuk blog2 mcm ni.aku tgok mcm singa tdo, trex n kwn2 dia tkde lah smpi nak cari gaduh ngan org.si mamat omar ni, ckp mm bagus.yg dok sebok nyampuk cite pmpuan kat atas watpe klu tak tahan telinge.ni jantan mulot cam bapok la ni.ntah sape la malang jadi bini lelaki mulot cam puake.sedap jer ngutok dri heliza smpi pengomen2 lain kat cni.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ade aku kesah says:

      KO PON SAME PENGANGGUR KOT DOK KOMEN KAT SINI….. HAHA (AKU KERJA KERAJAAN, AKU KOMEN TIME REHAT JE…HAHAHAHA)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • leanna says:

        alamak…aku pun keje gverment tak kecoh pun.lg nak bgtau.pegi dah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          tak kecoh?? urmm “”aku pun keje gverment”” clarify please =)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          ko ni perasan macam gud2 saja kan omar..meluat aku baca komen ko yang suka provoke orang ni werrkk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ade aku kesah says:

          liana tiru aku cakap keje kerajaan pon dia nak keje kerajaan jugak..ko keje mengular sebab tu pagi petang dok komen..hahha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • omar says:

      ni lagi satu contoh pengomen yang suka judge orang.. kot2 terbalik kat batang hidung sendiri.. semoga awak dimurahkan rezki ye.. kerja bagus2.. jangan dok komen, keja terbengkalai.. ni pesanan tau, tuk sesiapa je termasuk aku.. kalau awak amik hati, tak tau le..hehheehheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • me says:

      zainiZA. kalo kita dah dislike/like, kali kedua kita xbleh like/dislike lgi. entahla. appear kat laptop aku wana grey pas bukak entry utk 2nd time. xcaye sila cuba. xde maknenye diorg/pengganggur sekalipun nak tukar2 nama.penganggur pun ade keje lain gak.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • siti aishah says:

      aku sokong ko zainiza, tak lain tak bukan memang omar lah parasit tu..perasan macam gud2 ja..loya aku baca komen dia lah weerrrkkk..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • iqbal says:

        farisha tukar nick ke ni? hehehe sebab kawan aku IT, aku geram gak kat farisha.. sekali suruh detect ID.. sama dengan FARISHA SANDHA.. hahahahha kantoi lah awak, fyi saya guna laptop kawan masa tu.. kalau tak naya awak saya copy paste ID..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. suri says:

    psl heliza no comment, x kenal dan x pnah jumpa, tp clip ni ‘kelakar’ budget sguh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. masni says:

    mmng dia ni comel sbb bdn kecik.. tp klu nak puji tang mata besar tu, mcm tak aci pulak, sbb tak ori. tak syok la puji pd bende yg bukan hakiki kan..

    ni pertama kali dgr suara dia, boleh tahan la. cuma ye lah, nape la pakai tudung tapi nyanyi. bukan suara tu aurat ke. dulu waheeda. skrng mcm2 penyanyi bertudung, tumbu mcm cendawan. apa guna kata tutup aurat (rambut) tp bernyanyi di khalayak. tu kira tak tutup aurat lagi la tu. tala, mcm2 la dunia akhir zaman ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • masni says:

      tumbuh*

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • heliza sebijik muka mila says:

      saper kata mata heliza besar, biasa jer aku tgk. kalu mata hitam besar tu masa dia pakai contact lens yg buat anak mata jadik besar cam artis korea suka pakai, masa dia xpakai contact lens tu, kecik jer bijik mata heliza ni.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. jamila says:

    hissshhhhh perempuan tak sesuai la pegi kejar lelaki. mana letaknya maruah perempuan? apatah lagi kalau perempuan bertudung. tak seswai la lagu ni. skrg mcm dh trend pompuan tudung gedik2, sampai pompuan2 tudung lain yg tak gedik kene pandang serong jugak disebabkan pompuan2 tudung gedik ni. sy pakai tudung tp takdela pegi gedik2 hegeh2 kat lelaki. lagipun kalau dah bertudung, kenela juga faham konsep yg sebenarnya pergaulan bebas sesama bukan muhrim tu haram. kecualila kalau dah bergelar suami istri. yela semua perempuan kene faham ni, tapi apatah lagi yg dah ambil keputusan utk pakai tudung. tak molekla dah pakai tudung, pastu gaul bebas gedik hegeh dgn laki.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jamaliah says:

      memang la betul apa yg awak cakap tu tak dinafikan,,tp dia menceritakan apa yg terdapat dlm lagu ni dan itu cuma skadar lgu hiburan yg mgkin ade jugak individu yg. terkena mcm apa yg heliza cuba smpaikan ni,dh lagu rentak gitu takkan la duduk terpacak je..apela suke nak kondem org je diri sendiri dlu btlkan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. leanna says:

    eleh, klu dh tak suke tu nak kutuk2 org plak.yg kutuk tu,(terutama omar) watpe nak masuk entry ni?g masuk entry lain.ntah2, ko tu tukar2 nama n email la omar woi…org bukan bodoh.sape2 pun bleh buat klu nak.cume tu buang mase jer.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • omar says:

      aku de kutuk lebih2 kat ko ke leanna? ke awak ni farisha tu.. ayat sama je.. sakit hati kat aku lebih kurang je.. sejak bila pulak aku cari gaduh sal heliza ni? bukan aku tegor pasal dislike ke sampai diorang ni hentam memacam.. ni lagi sorang pandai komen tapi tak baca habis komen orang.. awak bukak je hidden komen yang ada kat sini.. baru paham cerita.. ni masuk campur wat pe? tak mendatangkan hasil.. makin menyeleweng statement dia.. haha terutama omar ye? cuba awak kaki gosip ni tolong kirakan berapa komen saya yang dok kutuk heliza ni?? kira please.. awak kan kaki gosip.. n maybe awak pernah buat email macam2 den komen byk2 kat sini ye.. thats y awak kata saya mcam tu.. saya tak pernah.. hahahaha pengecut je buat cam tu..lagi satu,terima kasih lah kutuk orang bodoh.. hehehe awak baca komen saya kat atas ye.. ada ke saya kutuk orang bodoh? thats y komen depa kena hidden, sebab kutuk orang berlebihan.. lain kali, kalau nak tegur orang, buat research dulu.. saya terima teguran tapi bukan hentaman tak bermaruah cam awak ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ade aku kesah says:

        OMAR, MARI KITA PUJI DORANG KIUT NAK? ALALA TOMEI TOMEINYERRR TIUTNYERRR (NI BAHASA HELIZA SLALU PAKAI LA)

        ~KO TENGOKLA NANTI DORANG JUGAK DISLIKE KITE CAKAP DORANG TOMEI…KESIAN WEHH~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          ye lah.. heliza kiut.. yang komen kat sini pun kiut.. amacam? ni yang diorang nak kan? tak boleh di tegur.. nak melenting je tau..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • leanna says:

        yer, sy bace sume komen kat atas.aku tgok dri atas ko start kutuk heliza(dn aku rase ngko la mkhluk yg dok dslike puji heliza tu).komen yg hidden tu, lgsung takde yg kutuk org mlainkn ko yg mule tak puas hati dengan cik kasih sbb bukak isu dslike.lantak depa la nak bukak tajuk ape pun.yg hang kalut nape?nyampuk2 tak tentu psl.
        habis tu, ko ckp dorang mlenting sbb tak bleh ditegur.hang pun same.komen hang dari atas asek nak menang jer la jantan oiii

        heii..sy kaki gosip/awk pun same la jantan, klu tak awk tak masuk blog gosip.ngko punya komen pun, tak la bermaruah sgt.aku rase ko ni dgki sgt kat heliza, psl tu dok kutuk dia.n sape yg backing heliza, ko sembur skali.ceh.blah la.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • leanna says:

          tak payah nak tegor la, ko bukan laki pengomen2 kat cni.ngko tu bkn tegor, cri psl.jantan ape ntah aku tak tau.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          siapa yang backing heliza aku sembur? copy paste ayat aku bleh tak? hehehehe jangan malukan diri sendiri sudah.. macam awak bagus sangat..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • leanna says:

          ngko bace sndiri la.blah la lu mat

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • farisha sandha says:

        omar ku sayang…
        suka hati saja menuduh ya…
        leanna dengan aku tak sama …
        dua orang yang berbeza…
        tolonglah jangan perasan…
        komen2 yang kena hidden tu pun…
        tak ada nya kutuk orang berlebihan….
        tu kerja awak dan geng2 awak…
        sebenarnya yang dislike…
        nak puji diri…
        tak kutuk orang…
        sila baca balik komen2 awak di atas tu balik lah…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          minah ni minat bebenor nak reply komen aku.. memang lah hak ko.. hahaha tapi aku dok meluat pulak.. dah macam awak sengaja cari perhatian aku.. awak ni takde bf/suami ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          ko ni kan omar mesti lah farisha tu jawap komen ko sebab ko jentik nama dia kan..ko ni sedar ke tak apa yang ko tulis tu bhai..tu lah aku kata ko ni perasan macam gud2 saja tapi hampeh werrkk..yang sebetul nya ko tu yang minta perhatian orang, attention seekers lah ko ni bhai..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sumaiyyah says:

          su rasa kan omar yang kemaruk dok ikut si farisha tu komen. ke hulu hilir ikut bontot si farisha ni. awak ni tak laku ke omar? awak ni lelaki tulen ke atau sotong ya?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          betul3 su,aku sokong ko.omar yang kemaruk dok minta perjatian farisha dan yang lain dia tuduh farisha pula yang dok minta perhatian dia..memang attention seekers betul lah omar ni weerrkk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • me says:

        OMAR. nape aku rasa ko tomei jeee..hahahah..jangan emo cam dia k..hari jumaat ni..bermaf2maafanlah sesame kita..hehe..peace!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          tu lah ME.. mungkin sebab tu kot farisha dok cari perhatian aku je stiap x komen.. hehehe.. saya bergurau.. siapa tak paham, hentam lah komen saya

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sumaiyyah says:

          awak yang sebenarnya suka nak jawap komen orang lain omar. awak yang cari perhatian. loser!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          omar ni sebanarnya attention seekers,weerrkkkk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • siti aishah says:

        aku yang baca komen ko ni pun kan omar meluat dan menyampah dok buat macam ko ni gud2 saja lah weerrkkk…dah orang tak suka komen ko tak payah lah ko nak sabitkan orang lain pula..ko pun sibuk masuk campur yang perempuan2 diatas bincang tentang dislike tu kenapa?bukan sebab ko nk tunjuk lagak ke padahal kepochi saja lebih werrkk..jangan kata nak tegur baru buat research,dah baca atas bawah sampai habis baru aku tulis komen ni bagi ko omar..dah macam jantan kemaruk minta perhatian saja omar ni lah werrkk..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • omar says:

      hahaha nak tau orang tu pkai pc yang sama email lelain?? liat lah avatar.. katak bawah tempurung pulak awak.. 1pc email lelain avatar tetap sama dowh.. dah pernah dibahas oleh pengomen BN kat entry lain.. tu lah nak tuduh orang tak buat research.. ikut bafsu puake dia je… nak hentam orang bagi fakta boleh? kalau tak boleh tolong lah jangan malu kan diri awak tu.. tak kuasa kelelakian ku nak melayan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • farisha sandha says:

        omar ku sayang…
        lain kali nak komen..
        sila buat researh balik ya…
        ni aku nak bagitahu…
        jika awak pakai 1 pc…
        tapi email yang tak sama..
        maka avatar pun jadi tak sama…
        melainkan jika awak pakai…
        email yang sama tapi tukar nama…
        memang lah avatar nya tak berubah…
        nak tanya jiga…
        awak tu ada ke sifat kelelakian?
        sebab seorang lelaki yang tegar..
        tak kan masuk blog gossip…
        dan buat kacau bilau ya…
        macam awak ni haa…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          macam tu ke? nak try lah!! thanks wanita sepi a.k.a farisha.. moga awak dapat jodoh.. bukan laki orang k.. nnti orang meluat kat awak.. naya tau!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sumaiyyah says:

          kami yang perempuan ni lagi meluat baca komen sampah dari awak ni omar!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          omar tu yang tak laku tak ada perempuan ank kan dia tu yang suka minta perhatian farisha dan orang lain disini..dasr jantan kemaruk ni werrkkk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • me says:

        yeah!! go omar..hahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. zai says:

    omar says:
    February 24, 2011 at 3:18 pm

    hahaha ye betul.. dia tu bajet bagus jek.. ramai plak yang dah meluat dengan diorang ni.. hehehe kita2 relex je.. diorang yang panas.. kita bako! bako! bako!
    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    Reply
    ~jantan ni masuk blog ni sbb nak wat huru hara, mcm bagus!haktuihhh!~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • omar says:

      ye lah.. mcm betul research yang awak buat ni.. dia buat sarcarsm words awak tak paham ye.. saya sokong awak zai.. mari kita hentam omar dengan fakta2 yang salah..ludah g bebanyak.. saya yakin awak ludah kat sini tak kena kat muka si omar ni..hehehe.. cua cetain cua cetain

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • farisha sandha says:

        siapa yang buat sarcarsm words?
        bukan awak ke omar…
        jangan lah nak tunding pada orang lain…
        kalau diri sendiri yang mula kan…
        memang ludah disini tak kena…
        pasti kena jua..
        bila dah jumpa…
        buku dengan ruas…
        face to face nanti…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          ni kes reply komen tapi tak paham bahasa.. hahaha .. malas aku nak terangkan lagi.. dah setiap komen ko aku rasa nak terangkan sebijik2.. komen ko ni selalu tak sama dengan komen yang ko nak reply.. atau kadang2 awak reply tapi nampak tak paham dan putar belit.. mia sara bercakap pun tak berputar2 cam awak ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          menyampah aku baca komen omar ni,memang kemaruk perhatian betul lah wewrrrkk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • iqbal says:

          hahaha saya sokong awak omar.. terAng lagi bersuluh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. e says:

    dari AF memang tk berkenan dia ni gedik semacam je. cover2 je lebih. nyampahhh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. bluecrystal says:

    ini video official heliza or unofficial??walaupun aku tak bape minat heliza ni sbb dia ala2 gedik tapi respekla jugak kat dia ni, lebih utamakan artis bwh company dia cam Isma tu, dia promote lagu Isma dulu, videoclip isma pun much better

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. petaibusuk says:

    die mase kat af suke bulat2 kan mate gitu..konon kiut..nyampah mak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Mata HItam says:

      samalah kita mak…nyampahhh…mata kita besar guli…tak berlalak macam tu pun….hahahahha…bajet comel overdosss…opss..terkutuk…..sori…ikhlasss

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. jari_runcing says:

    ntah.si omar ni pandai ckp org melenting psl dia tegur pun tak bleh(tp bg aku tu bkn teguran pun), tp aku bace sume komen kat cni dia ni yg jenis tak bleh dicuit n suke cari pasal, mengapi2 kan org.tgok aje, sume pun dia nk reply.org sume cool down jer.mcm dia sorang jer la yg bagus.start dia komen tak suke heliza, n marah org bncg psl isu dslike komen heliza ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • omar says:

      ye ke jari runcing.. kat article 1 lagi diorang dok gaduh jugak.. kasih, farisha sandha, mamarazi.. bleh tak awak tolong tengok kan siapa punya punca? nak tau lah~ please :p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sumaiyyah says:

        saya dah baca, dan saya setuju dengan jari runcing. dan punca nya awak lah OMAR!!! awak yang mencelah dan menyibuk dalam diskusi mereka tentang isu dislike tu. awak yang menjadi PUNCA!! mengaku lah.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          aku pon baca dh,memang ko lah punca tu omar.derang yang dok bincang yang ko sibuk mencelah tu kenapa?nak tunjuk hero ke dengan menjadi kepochi? mamat gila perhatian betul lah ko ni kan omar werrkk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. mikan says:

    aku kurang kenan ngan heliza ni.bajet kiut btul..tgok vc atas tu mst dia ingat org akan ckap, alololo comelnye…padahal org trase nk bagi pelempang e tgok.wakaka.bab mata bsar tu pakai len lah.kwn aku yg mata sepet pakai,trus nmpak bsar mta dia.si heliza ni, dah mata besar, pakai lens besar, beliak mata besar2 apakejaddahnya.
    lagi satu knapa eh sampai skrg tanak ngaku ada bf.padahal satu ums tahu dia ada bf.salu dating.bila dia g kl, bf dia yg jaga kreta dia..at least ckpla ada kawan, ni tak, ckp takda masa lgsung nk cintacintun. takut pminat lari ke.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. shh...... says:

    cmeynye…………………heliza memang cmey

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. perempuan says:

    FARISHA SANDHA ni mest hodoh dan gemuk kan. yg kawan dia si kasih dan yanie tu mmg dah SAH dan Terbukti HODOH pun.huhuhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sumaiyyah says:

      awak ni perempuan tak ada agama ke? menghina kejadian Allah pula? saya rasa lebih cantik kasih dan yanie tu dari awak yang suka menghina orang lain, ada juga mereka letak gambar mereka. cuba awak letak gambar awak yang cantik jelita dan kurus tu saya nak tengok!! jangan suka menghina orang kerana kamu menghina Allah Yang Maha Mencipta!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yanie hakim says:

      trm ksh perempuan.. doa tu allah psti blk kn pd hng, amin..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • farisha sandha says:

      perempuan ku sayang..
      terima kasih ya..
      kerana menghina Allah..
      kerana Allah yang ciptakan aku..
      dengan rupa paras yang sempurna..
      sebaik manusia…
      aku amin kan saja..
      doa awak yang minta begitu…
      agar Allah pulangkan pada awak ya…
      tunaikan impiam dan hajat awak…
      menjadi hodoh dan gemuk…
      amin.. amin.. amin..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • iqbal says:

        ayat bukan main alim ye farisha.. ne lah balasan awak selalu kutuk fasha sandha tu.. bukan saja kutuk bahkan awak fitnah lagi bukak bisnes duit jejai..sekarang bukan main alim.. haktuiii! padan muka

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • siti aishah says:

      baik ko jangan guna nick perempuan kalau ko tahu menghina ciptaan allah saja kan werrkkk..macam lah ko tu cantik sempurna sangat, kalau dah lawa letak lah avatar muka ko aku nak juga tengok werrkkk..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. pakcik says:

    ape la korang nie..comment2 sume cam jeles jer kt heliza tu..ker korng dengki pasal x comel cam die?biar la die nk pkai lens besar mana pun..tu kan trend..korng nk pkai besar2 pun boleh..tp mesti x comel cam die kan tu pasal dengki..hahaa gedik sket2 xpe r..x over rasanye..sekurang2 nya die xda la dedah sana sini….kalau x suka diam2 sudah..drpada wat dosa ngata org..biasa ar tu ada yg suka ada yg x suka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. acerace says:

    memang ramai x suka dengan heliza dan orang yang meminatinya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. cik comot says:

    hahahaha…kelakar nak mati la tgk korang gadoh tak tentu pasal sebab heliza nih…aih aku yang pompuan ni pun terasa kegedikan die…cume dr segi attitude je la…kalau segi die lain mmg kebabom..if aku tgk pict mmg berkenan nak jdkan kak ipar…tapi ksekali tgk vc..mak aih..itukah attitude seorang wanita yang bertudung…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. tumpang komen says:

    semua berlumba2 nak bg komen yg tah hape2..heliza bace pun tesenyum sengih jer kot sbb ade gak manusia macam korang semua ni.tah dpt mende tau yg rajin sgt nak mengeji mngutuk manusia lain slain g aku tau dpt dosa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. bunga says:

    hahahaaaahahhahahahahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahHHHHHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaahhaahhhahhahhahaha
    (gelak gulingg2 kat org yang gaduh pasal bnda xde faedah)

    p/s: sape eh yg nyanyi ni xknal pn huhuh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mikan says:

      sampai tkuar dr kotak.haha.yg nyanyi tu heliza la takan tak kenal,artis wanita kt malaysia paling kiut ada mata besar, pkai lens besar dan beliak lagi mata besar2.dah rupa alien dah aku tgok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. cik comot says:

    dah Tuhan nak bagi anak mata kecik nak mata besar jugak…cuba kalau kita semua ada anak mata besar2 agak2 comel tak kau…!! hahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. ade aku kesah????

    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. liya Da Laila says:

    kowang ni xbis2 nk dngki kt org.
    pe slahnye klo dia wat vdeo clip lain drpd yg lain kut.
    korg leh ke wat gyang2 kpala cam 2??
    klo artis brat n korea ker, sume korg puji mlambung..
    heliza bjak, ada bkat n roll mdel bgi artis mlayu..
    keep it up… : ]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. ohhh.. says:

    alah sikit tu je part yg dia wat bulatkan mata…kecoh je korg ye…hikhik..tade pape pun..dah mmg mata camtu.tu pun nak maki2..ok je video klip ni klu tgk tanpa ada perasaan dengki+busuk hati…tgk sekadar tgk..aku tak rasa pape..kata pun tuk hiburan..have fun! =p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. :) says:

    aq heran tol,npa ada y nyampah kat heliza… y si omar 2 ciap nk compare ngan DD,LJ,JE..npa? msg2 ada klbhan la.. in fact,heliza 2 better than DD n JE okey.. dya educated,ada wawasan.. n come on,dz is only videoclip…santai..cute la…dah la komen y baik2 suma didislike kan..mental snguh.. artis baik dkutuk,artis pnuh gosip liar,prgai ntah apa2 dsokong plak.. iesy,plik tol.. n 1 lg,compare2 ngn yuna wardina n etc. dah la wei,suma ada weakness,dan jgk klbhan.. xperlu compare2… suma arts trsebut da tnjuk good example.. npa ada y skt aty ngn heliza ne huh? i x understand it at all

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pelik jugeks says:

      entahnye dieorang ni..tp biasela kan ade yg suka dn ade yg tdak lumrah lah bukan senang nak puaskan hati semua orang..harap heliza terus tabah melalui benda2 mcm ni n tak patahkan semangat dia utk terus maju..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. :) says:

    +,pomp btudung xsmestinya kna dok diam2,sopan2 ja.. happy go lucky pn blambak lah.. y ptg,baik,imej berch,xkcu org…apa slhnya..wlupn cheeky ckt,xsmestinya gedik ok.. come on la, open mind 2 cket..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. SchaSya says:

    not bad gak la lagu heliza ni..1st time dgr pun dah suke tp…xsuke dgn video klip ni.nmpak kalut mcm charlie chaplin.hehe.funny pun de tp congrats la kt heliza sbb xmalu nak beraksi mcm 2..sy dulu 1 ums dgn heliza,fakulti pun sme & selalu gak nmpk die.die xla gedik mne pun sbnanye cme agak ngada2 ckit je.bese la pompuan kan.pnh mtk warden tlg antarkan gi kuliah gara2 kete rosak.xnak naik bas yg phk u sdiakan mybe sbb xnak kene serbu kot nti dlm bas or dah terlambat ke kuliah.xtau la 2 kan.tp heliza di ums dilayan mcm pelajar bese je,bukan artis.die xkena serbu pun.sume pandang die pun mcm bese je..lg 1,die lbih suke study dgn chinese,jrg nmpak ngan malay.kalo de pun 2 pun sbb assignment.sori…dedahkan ckit je.yg lain2 empunye diri lbih tau.tp pe pun sy x anti or fanatik ngn heliza.bese2 je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SchaSya says:

      ops…tambahan ckit.heliza memg tergolong dlm golongan yg cantik.xdi nafikan sbb sy selalu nmpak kan…tp xla secantik dlm majalah2 or tv 2.make up & pic yg dah di edit je 2.kawan laki sy yg 1 kos ngan die pun smpai ckp…de ramai lagi yg lagi cntik dr die.bg pandangan mata kwn sy 2…heliza ni bese je.(so…salah la ye anggapan yang mngatakan heliza ni cantik di mata sume lelaki).roomate sy lak yg pnh 1 bwt aktiviti dgn die pnh bgtau heliza memg pnh admit yg die ni comey..bese la org cantik mesti la kdg2 admit gak(termasuk sy la kot…tp cantik ke).xslh pun nk admit kan..mybe utk confident diri.hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. abdullah says:

    kak heliza ni asyik ckp pasal bnda islamic tapi x mnunjukkan ciri2 islamic yg btul….pening jugak? bukan suara perempuan yg dilenggokkan itu aurat ke? lebih2 lagi dgan lenggokan badan yg comel tu….saya pn peminat kak heliza jugak tapi sekarang saya keliru la pulak ye? :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0