Written by AbangNara | August 7th, 2017

Akhirnya, setelah sekian lama berdiam diri, Afifah Nasir telah tampil memberi kenyataan berkenaan kontroversi yang melanda dirinya. Apa-apa pun Abang Nara respek kepada Afifah kerana memohon maaf terhadap Bella Astillah kerana membenarkan Aliff Aziz memegang tangannya di pusat karaoke tersebut. Afifah juga turut menegaskan yang dia tidak mempunyai sebarang perasaan terhadap Aliff Aziz.
afifah nasir
Kata Afifah Nasir:-

Saya mohon maaf atas apa yang berlaku. Sejujurnya, saya tiada hati terhadap Aliff. Saya juga faham perasaan Bella sebagai isteri dan ibu yang baru melahirkan anak. Saya tidak pernah menyalahkannya. Silap saya hanya kerana membiarkan tangan saya dipegang Aliff di premis karaoke itu. Saya tidak salahkan Bella dalam hal ini kerana sebagai wanita sudah tentu dia marah. Saya minta maaf dan bersetuju untuk tidak mendekati keluarganya

afifah nasir

Setiap manusia melakukan kesilapan. Yang penting ialah kita belajar daripada kesilapan dan tidak mengulanginya lagi. Paling utama Afifah sudah memohon maaf kepada Bella kerana melukai hati seorang wanita lain. Semoga ini menjadi pengajaran yang berguna kepada Afifah dan juga semua wanita di luar sana. Sumber Berita Harian.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to Silap Saya Benarkan Aliff Pegang Tangan Di Premis Karaoke Itu – Afifah Nasir

  1. Pekerja Gomen says:

    Silap ko hanya berpegangan tangan je…
    Berdua2an berkaraoke ngan Aziz dalam bilik gelap bukan satu kesalahan….
    Eh.. lupa plak..
    Ko artis… mmg berduaaan berkaraoke mmg biasa ek..

    20

    0
    • Bbycumil says:

      Pasni cikgu2 disiplin leh praktikkan teknik ni..klo student ade masalah disiplin, suh student len g karaoke smbil pegang tgn..setel masalah

      17

      0
  2. AntiPompuanGedik says:

    Sape la yg xmarah kalau suami dia pgg tgn pompuan lain..Suami tau , lain la pakwe je..Lain kali nak buat tu pikir dulu..Semua tempat ada cctv sekarang..

    16

    0
  3. Anonymous says:

    Pipi berjerawat. Gmbr ig kemain kau halus mulus ye pipa pipi bengkak. Boikot je citer dia berlakon ngan aliff aziz.

    34

    0
  4. Anonymous says:

    Pompuan kna elak la lelaki yang disampuk penyakit gatal bila bini mengandung atau dalam. pantang

    5

    0
  5. ara says:

    huh…boypren ko dayus la…awek angkut sana sini pun x kisah…kesian betul botak ni

    12

    0
  6. nok gebuzzz says:

    ok…kalau btol kenapa masa pergelutan tu ko x minta maaf jer masa tu…ko lagi buat x tau n keruhkan keadaan…kalau masa tu minta maaf mungkin benda ni x jadi isu besar .emmm….

    16

    0
    • sape2 jelaaaa... says:

      kannn…saya pon pk cmtu,kalo die mintak maaf ms kejadian tu berlaku mungkin x jadi cmni…tp bella ckp dh lm afifah ngan alif ni…wallahualam,kte semua xtau cite sbnr…..tp cara afifah berckp smlm nmpk beno x matang gaya berckpnye…pastu asyik ulang jwpn yg sm…jwpn dh dirancang…cuba bg soalan x dijangka,kompem tergagap2…huhu…bdk2,mmg x matang pon….

      3

      0
  7. Anonymous says:

    tangan sendiri pon boleh kata silap bagi org pegang ?? lol -_- mende la minah ni.. xleh pakai betul alas an dia .. hmmmm

    11

    0
  8. agaa 5c says:

    Kat Instagram dan facebook bukan main lawa gambar…baru tau muka sebenar bila wartawan ambil gambar…walau make up berkilo tetap tak lawa..

    21

    0
  9. jenet jeksen says:

    x cantikla gambar atas tu..nampak selekeh pun ada
    gambar bella lg cantik..ngeee

    7

    0
  10. Akak kawasan says:

    Selama ni xpernah komen tp kali ni nak komen sbb terkejut tengok mcm Mona Fendy

    20

    0
  11. anakheitechpadu says:

    muka dia….agak kampung….

    17

    0
  12. Ika says:

    Selama ni gambar nampak lawa dalam ig, Tapi bila tgk camni can tipah tertipu huhuhu

    10

    0
  13. Zurin says:

    Hmnn penjelasan ke” tahi” an terlampau!

    4

    0
  14. Juju says:

    Begini rupanya muka Afiffa yang sebenar. Terkejut i. Jauh berbeza dengan gambar2 yang terpampang di Instagram. I rasa tertipu pula.

    Apa pun kenapa mudah berpimpin tangan dengan lelaki apatah lagi suami orang? Kalau tengok video nampak bukan kesilapan tapi rela hati.

    10

    0
  15. Sambal belacan says:

    Makin lama makin merepek statement si afifah ni

    4

    0
  16. Anonymous says:

    mmg dr awal lg aku tngk bimbo ni tak cntk pun. utk seorg artis, tak ada pun faktor wow. biasa2 je. hrp je body slim. tmbh pulak dgn kontroversi ni, lglah rs dia tak cntk. ni bkn menghina ciptaan Tuhan ok, pandangan aku jak.klu aku menghina aku kutuk kaw2. kakak dia adalah cntknya.

    4

    0
  17. Ex-Amnet Forumer says:

    Between The Nasirs, The Uqashas & The Maembongs siapa lg kontroversi?

    0

    0
  18. mok cute says:

    BF bodoh konon nak tjk support betina dok pakai sedondon…pesal ngeri tgk muka pipah tu ye…muka cam jantan…kulit kasar menggerutu & jerawat besar2…cam mona fendy lak

    4

    0
  19. Anonymous says:

    hemm pipa2 jadey yang si Bella ckp dia suru ko keluar sekejap sebab nak bincang dengan Alif tp ko buat DERRR jer apa CERrrr?????

    1

    0
  20. peah says:

    buruknye muka u pipah

    1

    0
  21. Anonymous says:

    aku rs si pipah ni robot. ada org yg control dia guna alat kawalan jauh. lps tu pulak alat kwlan jauh tu bertukar2 tngn. ye lah, dah dia relakan je alif pegang tngn, relakan jer pujuk alif kununya lah pihak produksi. seblm tu bkn main bangga ckp senyum ketawa je tngk komen2 haters (walhal mmg ptt pun ramai haters). ni tup2 ckp stp mlm menangis.

    3

    1
  22. cik kuntum says:

    kenapa muka pipah ni macam pondan tua?

    5

    0
  23. Anonymous says:

    u r being silly gil y do u have to go out wit him u kno he is a married man tak masuk akal walaupon pihak produksi ask this n that come on don be so cheap if u ta nak it wont be happen sekarang na bagi alasan itu ini its ur own fault,lain kali lau da ada oyfren angkut boyfren sama pi karaoke ni one by one wit alif-alif pon satu dasar buaya tak tolak bangkai.casanova betul dua dua.

    1

    0
  24. antam saja says:

    without all those photography studio and edit..bida rupanya si pipah ani..lol…anyway..kau sendiri mau tu kena pigang tangan atu. sama jua gatal bah. attention seeker..si alif atu pun sama jua..both salah!!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    xcantik mana dia ni, biasa2 je.. cantik lg aku

    0

    0
  26. meerah says:

    xcantik mana dia ni, biasa2 je.. cantik lg aku

    0

    0

Leave a Comment

Optional