Written by AbangNara | September 6th, 2011

Kah kah kah. Sumpah lawak gila video Kpop Mathluthfi nie. Pecah perut Abang Nara tengok. Memang tak boleh blah.

Plastik – sampah paling banyak di muka bumi. LOL.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 responses to Sila Pecah Perut Dengan Video Kpop Mat Luthfi Ini

  1. najmi says:

    sape tak rasa pedas, lidah dia dah rosak

    0

    0
    • LAWAKLASANGAT says:

      Tak abis2 lagi dendam membara ABANG NARA kat group2 K-POP wannabe. Dah2 la tu dengan obsessi itu, sangat tidak menyihatkan ok! Diorang pon nak cari makan gak. Pegi la layan bini tu buat ape2 yang patut. Pesanan khidmat masyarakat ini dibawakan oleh radio ERul.. err sorry ERA

      0

      0
    • Oooopsss.... says:

      suk part yg last – be ur self(plastik, sampah paling bnyak di muka bumi) maksud mdalam n pedassssss….

      0

      0
    • student says:

      bosan hagham

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ape nya lagu ni bang nara????? minah jambu dengar tkda feel pnnnnnnnnnn dia ni kelakar ke? minah jambu tk kenal pn ngan dia niiiiiiiiiii al maklom lah minah jambu ni asek keja keja keja sampai tk kenal sapa dia ni yg kudut kedengkek ni………

      0

      0
      • liana says:

        minah jambu ni mesti dah tua dan nyanyuk kan, die ni mat lutfhi la, yang kuar dalam remaja kat tv 3 hari tu, ops lupe lak minah jambu dah kertu mane layan remaja..dah la pakai komputer, org skrg dah pakai ipad paling koman pun laptop..sian minah jambu…

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          al maklom lah jantan kalau tk hensem minah jambu tk berapa kenal lahhhhhhhhhhhhhh minah jambu ni bukan nya remaja lagi dh 24taon pnnnnnnnnnnnnnnnnn sayang oiiiiiiiiiiiiii

          0

          0
        • yang benar says:

          alahai, minah jambu ni tak up to date la. kita umo 23 nk masuk 24 pun minat gla dgn matlufie ni. mesej dia semua bernas2. kamon la minah jambu, jgn asek kerja-kerja-kerja. get a life lah~

          0

          0
  2. hana says:

    die memg terbaek!!!!

    0

    0
  3. razorblade says:

    slowpoke la bang nara ni. haha. no ill intention. bukan setakat tengok, download terus ni.

    0

    0
  4. aku laaa says:

    bagi aku MatLuthfi90 ni better dari anwar hadi. mungkin sebab matluthfi lagi selamba kot.

    apepun, abang nara lambat lahhh.. :)

    0

    0
    • sy ska dua2 says:

      lain org lain pndpat…bgi aq anwar hadi best gak…menggalakan org speaking lgi…ska dgr dia speaking, kdg2 lwk gak dia nie…mathlutfi pun tip top gak otak dia nie…lwk dier ader moral value…pape pun ckp x guna…layan jer vdeo2 diaorg lgi best…nilai laa sendiri ye kwn2…

      0

      0
  5. sakuraungu says:

    sumpah lawak…xbla langsng…hahaha…

    0

    0
  6. kpak says:

    1st

    0

    0
  7. hafiz says:

    sumpah aku tak paham ape motif video ni..tapi agak kreatif la..haha

    0

    0
  8. hafiz says:

    aku tak paham ape motif..tapi agak kreatif la..haha

    0

    0
  9. aku bukan 1st says:

    kesian org niee, perasan 1st pdhal bukan 1st. enjoy the video laaa broo tk payah sibuk nak 1st ,

    0

    0
  10. suka3 says:

    cweet cangat.. hahaha (^_^)

    0

    0
  11. atokman says:

    bangang…hahahaaaa

    0

    0
  12. sumpah best, memang dok ikot pekembangan video dia nih..hahaha..da keluaq ka eh video dia buat pasai merdeka tu??

    0

    0
  13. hottest says:

    lambat la abg nara nihh… dh lama kot video ni, hoho

    0

    0
  14. er says:

    ngantuk tgk

    0

    0
  15. zila says:

    dh lame la…..adoyaiiii
    we want new one!!

    0

    0
  16. pah^senduk says:

    hahaha xbley bla langsung…gelak besau nengok…ape pun xbley

    0

    0
  17. zaza says:

    tak klaka pun? pointless.

    0

    0
  18. adeknowray says:

    tetiba aku jatuh cinta kat mamat ni…sempoi habis….
    hahaha

    0

    0
  19. cici says:

    mmg best tp dh bkurun la bn..

    0

    0
  20. futuremg says:

    tak best sgt, yg ada faisal tahir-‘kiss my jojo’ tuh lagik best

    0

    0
  21. student bandung says:

    aku follow and fav kan semua videos dia..hes awesome..way beyond awesome..the awesomest!! hahaha

    mat luthfi..will you marry me? !!

    0

    0
  22. Pyah says:

    Aku rs video ni best gler sbb dia gna lagu tohoshinki purple line as bckground music dowh…. Hahaha. Tp siyes, luthfi ni mmg best. dr dlu lg aku ikut gk ngn vid2 yg dia wt. sumenye pnuh ngn msg2. korg pham ngn tak pham jer la ngn msg2 dia tu… siyes, thump up sbb brani bg teguran cm ni kt artis2 malaysia yg umpama dh hlg jati diri msg2. wei, even aku ni peminat kpop, tp aku still minat gk ngn artis2 malaysia ni yg tak tiru kpop dowh….

    0

    0
  23. safa says:

    alahai abg nara ni..lambat toot~..haha..nway,tngok video made by malaysia..mmg superb la tought si matluthfi about merdeka..:D
    byk lg la video matluthfi ni yg best2..

    0

    0
  24. suri says:

    i want nobody but hang…. kakaka…mmg klaka tang ni…

    0

    0
  25. siti says:

    baek bn masukkan story yg terbaru die..bnde ni da lame sgtla~~~but he is cool ait!~~~

    0

    0
  26. Encik Hasan says:

    seyes dah lama.. haha..

    0

    0
  27. utt84 says:

    abang nara lambat la..da lame da video ni la..

    0

    0
  28. hmmm says:

    MaTLuthfi= “nampak macam brunsurkn K POP tapi sbnrnya BUKAN,..kami memprkenalkan konsep ketomporari yg trbaru IAITU K 1 MALAYSIA………………POP”

    AkU=….?….Ada pulak POP nyer..ingtkan takder.. XD~

    0

    0
  29. yume says:

    sesungguhnya ini pertama kali aku tengok video matluthfi nih… anwar hadi pun aku baru je google nak tau siapa dia…

    0

    0
  30. nihube says:

    slowpoke

    0

    0
  31. HoNeY bEe says:

    mungkin sbb mood saya x baik arini, x bleh ketawa tgok video ni…

    0

    0
  32. HoNeY bEe says:

    sapa dia ni…x kenal pon…

    nape x msuk raja lawak…?

    0

    0
  33. Gen2Merah says:

    wakakaka.. memang lawak gila.. ehe

    0

    0
  34. cer cite!!!! says:

    ptut mcm knal bdak ni…dak sek aku dlu rupanya…junior aku!!good work la…

    0

    0
  35. yang says:

    suma orang dah cakap…aku tetap juga nak cakap….lambat….hehehe…dah lama dah…nice

    0

    0
  36. rooney macaroni says:

    dia nak tunjuk kan yang kita ni x payah la nak ikut jadi k-pop..jadi diri sendiri kan lebih baik….btw, mat lutfi memang best!!

    0

    0
  37. Ayumie says:

    Nak share..Thanks!

    0

    0
  38. biskut says:

    dah lama dah video ni..abg nara baru tgk ke?

    0

    0
  39. kahkahkah says:

    HAhAhahA ! album K-POP dy ke ? x bole blah r la time . . I want NObody2 but hang . . !

    0

    0
  40. dr ally says:

    Lagu-lagu dalam vid mat luthfi.

    1. sorry-sorry super junior *sorry-sorry*
    2. ring ding dong-shinee *ling ling aku geli*
    3. i’ll be back – 2pm *hantu lampu* yg lagu no 3 ni kalau xpaham leh la tgk vid klip yg real
    4. nobody-wonder girls *nobody but hang*

    mat luthfi study kat australia, architecture. :D

    0

    0
  41. sila LIKE kalu setuju... says:

    best gakla….len dr yg len..tp yg xbesnya, kdg2 aku bc blog bang nara ni, byk sgt nk jtuhkan artis bru..mcm kumpulan max 24:7 tu..kesian kt dorg..br nk start, dh kn perli…senang cite, pemblogger ni kdg2 menaikkan org, kdg2 menjatuhkan org…yg jatuhkan org tu la yg baiknye…lu pikirla sendiri!!

    0

    0
  42. Xeera says:

    dah lama tgk vid ni. mmg ske giler vid2 matlutfi90 tu. vid2 dia wat mmg kelakar. semua dh abis layan. lg 1 nk suggest sorang lg vlogger yg best giler gak. anwarhadi. =)

    0

    0
  43. lemon says:

    luthfi nih aku kenal dia sbb dia kawan kakak aku dulu.dia budak pandai.jenis lompat form..dia skang study luaq negara.ok lah tuh video dia..mmg agak klakar

    0

    0
  44. nazrul says:

    Cam siot je. tapi sempoi la haha!

    0

    0
  45. Madz says:

    ni lah akibat dari orang malaysia yang minat sangat ngan budaya korea/japan.. terhasil la kumpulan mcm max24/7 ngan gula2.. wooohooo

    0

    0
  46. bubu says:

    biase jer…xrse klakar pn..

    0

    0
  47. bubu says:

    biase jer…xrse klakar pn..hurm

    0

    0
  48. meeradriana says:

    terbaik dari ladang!!!!!!!!!

    0

    0
  49. radhiah96 says:

    matluthfi memang best laaa..da la pandai,,untung laa sape jd wife die nanti..hehe

    0

    0
  50. scha says:

    SEMPOI habis !!!

    =)

    0

    0