Written by AbangNara | August 4th, 2011

Berikut adalah maklumat dan gambar yang diterima daripada seorang pembaca yang menggelarkan dirinya Nureen.

khairul fahmi kantoi

name saye nureen,berasal dari Serdang Raya saya bkerja d palace of the golden horses, cube abg nara zoom pic khairul fahmi ni.. seorang perempuan yg mgambil gmbr nye dan di dalam suite hotel palace of the golden horses. nama khairul fahmi ade trcatit dlm guest list on 17 July 2011 mase tuh mmg pasukan malaysia ade mginap d POGH, tp bkn under name individu, name khairul fahmi ade dlm guest list on 17July to, selepas pasukan malaysia menetang arsenal dan tgu mse tuk menetang liverpool. ni bkn cite kosong, tp sye hnye nk reveal ape yg brlaku..saya x brpihak pd sape2.

Harap Khairul Fahmi dapat beri penerangan mengenai hal ini. Kemungkinan besar wanita tersebut ialah adik beradik/sedara mara Khairul Fahmi.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

335 responses to Siapa Wanita Di Sebalik Pantulan Cermin Mata Hitam Khairul Fahmi?

  1. harunkewl says:

    dalam suite tu….ape la derang buat eh.. hahaha..

    0

    0
    • Mimah jelita says:

      hahahahha kantoi beb
      PLAYER TETAP PLAYER BEB
      PLAYBOY!
      Aishk, baguslah awak tu putus tunang, pompuan baik hanya tuk lelaki yang baik jer
      begitulah jugak dgn sebaliknya
      ada hikmah kejadian ni berlaku
      wallahuallam

      0

      0
      • jaafar onn says:

        Apakah yang akan terjadi dgn blog jejari runcing?adakah benar kata cik nurul kita owner dia akan deactivate blog tersebut
        wait and see
        Conclusion : mamat kelantan pengotor, selekeh, serabai, PEMALAS hanya layak untuk pompuan N9, reason : 2-2 ni paling pengotor kat malaysia ni
        Siapa setuju angkat dagu

        0

        0
        • ade ak kesah fahmi nie says:

          WT???…bangang ke ape???apahal ko libat org n9 pulok nie
          nie mesti ke reject ngan awek n9, then berdendam. MENTALITY ORG damn BODOH !!

          0

          0
        • papa says:

          sudah lah weyh…takat gambar biol camni pun nak heboh.. yang sah memang tembam elia dah lama rabak lar…tu pasal mamat ni nak cari baru..papa ada 10 gambar pakai spek itam camni, semua model figure tau tak yang reflection..kecoh lar,…

          0

          0
        • bengang says:

          ko gilo apo kutuk org N9?mcm la ko bagus sgt gilerrr!!!

          0

          0
        • Leya says:

          Bangangnya ko. Suka hati jer ckp org n9 n kelantan pengotor. Ni mesti kes sekolah tak hbs atau tamat tadika jer.pegi sekolah wei!!!

          0

          0
        • ni lagi sorang mentaliti serong..bengong..tak pasal2 n9 dibabitkan…~..

          0

          0
        • Manjalara says:

          Oii sial pehal ko nk kaitkan ngan org N9 lak..BABI PUNYA JANTAN.. KAU KALAU DH X LAKU BUKAN KATA AWEK N9 SEMUA AWEK2 NEGERI LAIN X NAK KAT KAU BANGAI !!

          0

          0
        • kiah says:

          ape kne mgne ngn wanita n9…?? sengal ke ape..?? tetibe je… jgn suke2 menuduh

          0

          0
        • Woops! says:

          Tlg elakkan sifat racist, kenegerian dan riak okey. Sedar2 la diri ckit kt ni suma manusia biasa. Igt Tuhan ckit k? Kbye!

          0

          0
        • lembu pakai stokin says:

          gile psyco ko nie..pesal lak main sentimen negeri lak nie?kat crite ni xde sebot pon isu kenegerian..so jgn nak pndai2 wat provokasi…lempang laju2 kang baru tau…!!

          0

          0
        • bz_kaki says:

          haha……ko mmg nk publisiti murahan kn jaafar onn…amik la..amik…….negeri xpnh slah..yg slah,org yg tgal kt dlm ngeri tu..xsume org prangai jhat..xsume prgai bek….cth trdekat adalah ko en.JAAFAR ONN…xsume org yg tgal same ngeri dgn ko skrg ni gile cm ko..ade paham???

          0

          0
        • one says:

          bukan la..
          shaiful bukhari yg “kne” tu pun entah mna ilang..
          ksian DSAI kluar msuk mhkmah..
          TAKBIR!!
          ALLAHUAKBAR!!!!!

          0

          0
        • budak n9 says:

          ko pehal plak ni seb baik blan puase kalo x dah mcm2 aku maki ko kurang ajar @#%$&^&^$*

          0

          0
        • jaafar OFF says:

          weii bangang…mulot ko kuang ajar..ko dtg negeri9 ko tgk kotor ke tidak..bapak ko ar!!ko jgn nk hina negeri aku tau..!!

          0

          0
        • Wyna Nubies says:

          Amboi!!ni sudah lebihhh…
          sesuka jari jemari ko jer menaip…
          dlm hal ni,xde kaitan ngan N9…
          TAK ADA!!!!!fullstop.

          0

          0
        • nana rina says:

          En.jaafar onn awak nie dah kenapa..mereng yer di bln puasa nie..tba2 jek nak kaitkan isu kenegerian dkt sni..sya pernah pergi kelatan and ke N9 tak ada pon pengotor yer..apa kes tba2 nak kaitkan org kelatan mesti dpat org N9..mentality apa awak nie?tu la lain kli jgn kerja dok dapur jek..belajar skli pasal perkembgn luar n dlm negeri ok..n salam ramadhan:)

          0

          0
        • mianah n9 says:

          k0t yer p0n k0 de masalah ngan p0mpuan n9,xpyh nk ckp sume peng0tor,cbe tgk negeri mane plg byk ank luar nikah????

          0

          0
        • nana says:

          bodo pnye jaapar…… agak2 la nak kutuk pmpuan n9….
          otak letak kt mane??????

          0

          0
        • Eizus Tshirt says:

          ayooo…mcam2 hal la. Igt kn dah abis.
          Hehe..mudah2an mereka2 di beri petunjuk.

          0

          0
        • jakpa tonggek says:

          negeri dio ni sek2 mulut loke sumbat…kotor2 kelate pon takdok lg rmh hok ado loke sumbat…

          0

          0
        • hehe says:

          kesian nama jaafar onn gak kena :p

          0

          0
      • jaafar onn says:

        MAMAT KELANTAN PENGOTOR, SELEKEH, SERABAI HANYA LAYAK UNTUK WANITA DARI N9, RESON?2-2 MAKHLUK PALING PENGOTOR DI MALAYSIA INI

        0

        0
        • acik says:

          kau pehal bro jaapar nak libat2kan negeri2 ni????? bingung punya olanggg.

          0

          0
        • Jejariku says:

          JANGAN LA MAIN2 NEGERI LAK…
          TAK FIKIR KE HATI & PRASAAN ORANG???
          KITA NI KAN 1 MALAYSIA~~
          MEMANG BANGANG LA ORANG JENIS MCM NI~

          0

          0
        • awek klate says:

          JO….JONGE……MU JANGE NOK HINO2 KELATE! KALU BERANI TUNJUK LAH DIRI MU SAPO??? MARI KELATE AKU KERAT MU 18! BASO MULUT LOKE! BUSUKKK

          0

          0
        • noni says:

          eh eleh ko ni suke hati je mengate org kelantan ngn n9. family aku org kelantan jgk belajar tinggi2 semua. pakcik aku owner karangkraf org kelantan xde pemalas pon. ketua menteri kesihatan perak which is pakcik aku x pemalas oe pengotor pon. bapak aku arkitek ade firm sndiri. eh ko cermin diri sndiri dl laa oi! jgn nk judge org ikut suke semua org x same ok. xde otak sempit mcm ko tu! xdenye ddk kat dunia ikut asal mn semuanya makhluk ALLAH jgk. asal tanah jgk. ishishish suke mulot je!

          0

          0
        • fara says:

          ntah ape ntah JO ni nak kutuk2 negeri org…cool la bro…da ko si noni,,kemain lg nak promote suku-sakat ko…org xkenal pon…xnak plak ko ngaku TONY BLAIR tu bf ko…lawak2…..relax ok…peace one malaysia darling…..

          0

          0
        • kumon says:

          Ni ape kes nak promote suku sakat plak ni..nak menunjuk pun agak2 la..kan dah timbul riak kat situ…mengucap ye..=)

          0

          0
        • dunno says:

          oii..bapokk..sial..ko ni apehal..vavi tol ko ni..apehal nk libat2kn n9 lak, ape yg ko dendam kan sgt.??

          0

          0
        • jamilah onn says:

          jaafar onn….sudah2 lah 2 meroyan…….ko carik je la p’puan len…aku dah nak t’muntah tgk muka ko….xyah ar ko cr aku lg….jgn ar ko nak slh kan org klantan or n9….ko yg xpndai bimbing aku…smpi aku jd PENGOTOR, SELEKEH, SERABAI ….. MAKHLUK PALING PENGOTOR camni…

          0

          0
        • ayu says:

          hahahahahha…epik la jamilah….aku nak marah pakpar onn ni pun terus tak jadik tgk komen ekau…wakakakaka

          0

          0
        • botak kilat says:

          jaafar onn ko org mane r. s’gapore ek.. patut r.. mulut cm longkang..

          0

          0
        • qeen says:

          nampak sangat mencari publisiti…. :)

          0

          0
        • mulut capoi says:

          Hai lebiiiihhh nampak….benci sangat ngan org. kelantan….akai singkat…..masaalah putus tunang pemain bola sampai timbul isu kenegerian.
          Mace ada masaalah politik pulak……..
          Aku walaupun bukan kelantanis tapi aku suka kelante
          awek comei2 laka, wanita pandai niaga. ramai melayu jadi cendikiawan, ALIM ULAMA, pANDAI UGAMA, budak sekolah bijak2…cuba tengok keputusan upsr,pmr…emmm….emmm…..
          Sampaikan jika kat kolej2 demo laka,
          Kat sepital pun ramai misi2 org. kelantan, comei2 de..
          Org. kelantan ramai yg. bijak..kerana hal2 cinta x jadi , habis kena kutuk.
          Pandai jaga negeri…susah org. luar nk ceroboh…semangat bersatu amat kuat.
          Raja demo punyalah baik…x sombong…ish..ish..ish..
          Allahhuakbar…..
          Janganlah kerana seaorang ko org. kutuk satu negeri
          hai ….nampak sangat singkatnya pertimbangan……….

          Untuk org2 kelantan janganlah marah…..anggaplah itu hanya mainan budak2 x ada akai……

          0

          0
        • benci ko says:

          puihhhh…syiallllll kt jaafar on ni..haktuihhh..

          0

          0
      • neyna says:

        khairul fahmi, sila jgn buat further statement psl ur personal life nyer gossip ni n stay focus ngan bola sepak. Pas ni stay cool je,toksah tunang2 nikah je biler dah sampai seru. Takyah layan mulut2yg sengal tu, kalu engko bjaya dgn hebat n terer kat field dorang senyap la tu. P/s:cari pengganti biar low profile cool je yg penting cun okeh

        0

        0
      • wallawecekmekmolek says:

        ntah apa2 lah budak2 zaman sekarang ni wei..

        tgk mamat kelantan ni!

        0

        0
      • veve says:

        lebih baik membunuh dari memfitnah..ko sure ke dia check in dgn ppuan tu? hanya allah dan dia je tahu sape ppuan tu n dia org buat apa..in case ko in this situation ko nak ke org blame ko mcm tu? n untuk ppuan yg keja kat hotel tu..ko x tahu ke ko keja hotel sume details guest adalah sulit?? aku rasa kalau bena org yg kau ckp itu kfcm yg check in hotel tu..dia boleh sue kau atas dakwaan menceroboh privasi dia. u should know that..

        0

        0
        • Jejariku says:

          Betul tu… Maklumat guest kan sulit… Kalau la boss dia tau ada simpan pekerja mcm ni memang abis la pompuan ni kena buang keje… ;))

          0

          0
        • yana says:

          kalau aku jadi pekerjahotel ni,,dan ada bukti sahih,,berani kerana benar,,,aku tak kisah pun kena buang kerja,,,kurang2 aku tak subahat dalam keje maksiat………Kalau benar cerita ni,,sekurang-kurangnya kita tau kebenarannya…memang la tak baik menyibuk hal orang lain…tapi kes diorang ni dah ramai sangat nak tau punca putusnya pertunangan tu….mgkn 2 2 ada salah….aku minat apek ni tapi kalau benar dia dah curang…takkan nak kata dia betul jugak..kan…

          0

          0
      • kaki_g0ssip says:

        tapi baik ke si elia tu ! wallahualam -_-

        0

        0
      • playboya says:

        alah ape kurangnya elia..barai gaks..2nd hand je brai..ouh 3rd hand kot..:)

        0

        0
    • wendy megi says:

      alah korang ni,reflection kat spec pun kecoh la..entah2 objek paranormal ke,kan fahmi kan?

      0

      0
    • wendy megi says:

      alah korang ni reflection kat spec pun kecoh..entah2 objek paranormal ke,kan fahmi kan?

      0

      0
      • Kika says:

        PELIK LA…MACAM MANA PULAK MAKHLUK NAMA NUREEN NI ADA GAMBA NI??…TAH2 DIE KOT YAng AMEK GAMBA NI…HHAHAHAHAHA…..

        0

        0
        • glam says:

          yeees.! stuju..tah2 die amk..pastu nk publisiti murahan…nk org pg POGH crik nureen..pastu dpt best employee..mende la nureen nie..

          0

          0
        • Jejariku says:

          Memang pelik pun… Ntah2 dia kott yg amik gambr tu… HAHAHAHA

          Tapi kan, apsal suka sangat nak sibuk hal dorang 2 tu???? Biar la dorang nye hal…

          Yg hantar gambar ni pun 1, ko ingt ko tu bgus sangat ke???

          0

          0
        • Froggy says:

          boleh jadik gak…x boleh simpan rahsia la budak nie..

          0

          0
        • cik ton says:

          haih, susah betul la comment nk kua kt BN ni.. cik ton rse ni nureen tu sendiri la.. kot2 die keje room services, nk kemaskan bilik hapek.. pastu nmpk si hapek, die jadi excited, pastu, die amek la gmbr ni.. lgpon, pmpn tu kt pintu la.. kalau btl die ngn hapek kt suite ni, msti la ade gmbr lagi daring.. hish, ni kes nk carik publisiti murahan.. nureen2.. lgpon, mane blh ske2 dedahkn guest list kt public.. saje nk memanipulasikan keadaan la si nureen ni.. sopak kang, sio2 jo..

          0

          0
        • hapeee says:

          aku pelik, siapa yang tolong ambik gambar ni? cuba korang pikir~… nak kate pempuan tu ambik, penpuan tu duk kat verandah, saiz kecik nampak sangat jauh,.. gambar ni xnampak mcm KF yg capture sendir.. wallahualam~

          0

          0
    • minahmurai says:

      sudah laa…cemuih dh baca kisah depa ni..
      dekat paper pun sama..
      lantak lah kat depa..
      peace..=]

      0

      0
    • Oooopsss.... says:

      pecat je si nureen tu..nk dedah hal2 org luar apasal…xde keja la tu..

      0

      0
    • ragu2 says:

      tp korg x pelik ke mcamana pic ni bleh tersebar??? yg antar ni sendiri kot masuk bilik apek amik pic apek…. saja bikin panas…

      0

      0
    • nira says:

      blagak sbijik mcm mawi..jap agi dia akn kwin ng ppuan dh barai jg lah tu…

      0

      0
    • Kurus says:

      kepada abang nara
      sebelum ni aku ok jerk dengan apa yg ko buat
      ko masukkan politik kt sini, ko nk manipulasi,
      ko buat apa pon, aku tengok jerk..
      tp kali ini aku rasa ko ni dah melampau..

      ko macam orang yang tk ada pandangan masa depan
      ko kata ko orang baik, tp nampaknya ko ni sama jerk
      dengan budak2 yg tk berfikiran panjang..

      0

      0
    • ANIGONI says:

      Abg Nara, saya harap sangat kat abg nara supaya tutup ruangan comment sempena bulan Ramadan ini. Mereka yg beri comment kat sini hanya menghina antara satu sama lain pulak. Harap semua dapat menghormati bulan Ramadan ya…

      0

      0
      • insan says:

        jgn ingat keuntungan jer abgnara…ingatla bulan mulia ini..kalau terasa tak salah..tapi tengok org yg komen itu..fikir2 dan renungkan..selamat berposa abgnara ~~~

        0

        0
      • ramadhan says:

        bukan takat bulan puasa je bulan2 lain punTUTUP je terus blog ni….bukan datang faedah pun hanya DOSA !!!!!

        0

        0
    • Dinda says:

      hal peribadi ko KFCM, aku xnak komen..dosa ko, ko tanggung la sendiri..ko bkn budak kecik lagi…dah boleh jadi bapak budak dah…tp aku berbangga dgn ke’terror’an ko sbg golkeeper..

      0

      0
    • Lulu says:

      Ape motif nk tunjukkan imej tu? Tak phm ak. zmn skrg pnye gmbr, bkn blh pecaya. tolong la pekeja hotel.ko jgn nk tmbahkan lagi cerita. berdosa beb.
      sbg pekerja hotel spatutnye ko kene rahsiakan guest list. mane blh hebohkan org. ni klau repot kt boss ko mau kene fired.

      0

      0
    • COKLAT says:

      rasa2nye sudah2lah psal ni…..biar dieorg je yg tau..sape btul sape salah….Allah maha mengetahui…xpyh la kite nk selongkar sape yg salah….yg awk tu nureen dpt pic tu dri mn @ sbenarnye awk yg tngkap pic tu…..tp klu xclap dlm blog jejari runcing de pic die ngan kf ni pkai bju ni..ye ke ni pic ms lawan liverpool…..enth2 pic lm…jgn fikit bkan2…kang salah jd fitnah lak…

      0

      0
    • min says:

      udah2la abg nara…x elok jadik batu api ni…di bulan2 posa plak tu…

      0

      0
    • sabunfab says:

      ala korang ni, bile nara kuar cite kutuk fahmi, abes semua bagi tazkirah ape sume.

      tapi tang cite elia plak, abes sume lupe diri bila cakap, semua caci maki bagi.

      bile orang puja fahmi xde plak label pape, tapi bile kutuk fahmi kate sedare mara elia plak.

      bila orang sokong elia kate org yang sokong tu bodoh la ape la, tapi bile kutuk elia, sume diam je.

      nak bising ke diam ke, korang ni tau ke hakikat sebenarnya ? yang mana betul yang mana salah ?

      kot ye pon konon nak hormat ramadhan, alang2 syaitan dah xde, pe kate xpayah rajin taip kutuk maki cerca hina sokong puja sesape pon.

      0

      0
    • lalala... says:

      telek gambo ni lame2 nk tgok reflection dlm cermin..tp terjatuh ati plak kt apek..hehehe…kurus puase aku…

      0

      0
    • lanun says:

      yg ambil gambar tu adalah org yang bagi gambar tu…tq….manusia tidak pernah hilang rasa sakit hatinya diatas kejayaan orang lain…:)

      0

      0
    • hantu says:

      aik…apesal pekerja palace of the golden horses reveal p n c punya cite. kfcm boleh saman ko nih!

      0

      0
  2. cici says:

    lahhh x habis2 ke psl ni

    0

    0
  3. hint says:

    sy berpendapat sudah2 la isu khairul fahmi. die dgn sape dan die putus tunang pun, itu hal peribadi die. die bukan artis yg perlukan kontroversi sebegini.

    orang putus tunang, ramai dlm malaysia ni.

    0

    0
  4. Max underwood says:

    Dah dapat stock best la tu fuuuhhh sedappppp ahhhhh

    0

    0
  5. gigi says:

    dah2 la tu abg nara… timbul fitnah pulak ni, dosa semua org, abg nara yg pikul.

    0

    0
    • kfcmfc says:

      Rilek la, sume Abg Nara kita tanggung. Dijamin halal hehehe

      0

      0
    • sekadar menasihat says:

      betul2..cukup2 la abg nara ni menolong sebarkan berita yg boleh menimbulkan fitnah..kalau boleh elakkan la menyebarkn bnda2 yg dikhuatiri menimbulkn fitnah ye bang.saya rasa lebih baik blog kita kosong drpd dipenuhi bnda2 mcm ni.wallahualam..selamat berpuasa!!

      0

      0
      • cik ton says:

        betul la abg nara oii.. cik ton rase stop la cite psl hapek ni.. die bkn artis.. lgpon, kite kene bersangka baik ngn org.. lagi2 bulan puasa ni haa.. kang sia2 je puase kite.. hny dpt lapar dan dahaga je.. tp ape pon tak dapat.. cmni jela, kalau btl si hapek ni salah, lambat laun, akn terbongkar jgk..

        0

        0
    • gusi says:

      setuju…sudah2 la abg nara……biar la die nak buat ape pun…

      0

      0
      • jejariku tak berapa nak runcing says:

        betul tu abg nara… sah sah pompuan yang kat pantulan cermin apek tu si nureen… dasar nak glamer…

        sejujurnya, aku tak kesah hal peribadi apek ni… yang penting dia bagus sbg keeper…. citer2 mcm ni bukan membantu.. sebaliknya menjatuhkan prestasi dia… tak yah lah post lagi citer pasal khairul fahmi ni kat laman blog hiburan….

        dia nak pasang sepuluh pon sekati dia lah…. tak nyusahkan kita pon!

        0

        0
        • cik ton says:

          tu la psl.. cik ton pon sependapat ngn jejariku tak berapa nk runcing ni* panjang bebeno namenye.. lntak die la, hal peribadi die.. cik ton nk org kenal hapek ni sbb die keeper yg hebat, bkn psl isu panas die nie..

          0

          0
        • cik ton says:

          sume comment kt sini ade 1 dislike.. agkny die suke kott buat fitnah bulan2 pose ni.. ish3…

          0

          0
        • meow says:

          asal.. dia jgn kasi gawang malaysia bolos 10 gol, sudah!!

          0

          0
  6. Maximus says:

    Lepas kongkek la kot biasala zaman skg maaa

    0

    0
  7. awex gaban says:

    moral of story jgn pakai spek itam…

    0

    0
  8. suarapeople says:

    biasa ahh..playboi kan.hahahaa

    0

    0
  9. daichan says:

    wahh….ini baik punya
    jawab khairul fahmi jgn xjawab
    nampaknya kes ni smkn menarik

    tp mcm mana nureen blh dpt gambar ni..
    pompuan tu nureen kot ee..
    main2x je cuma inkuiri di situ

    0

    0
    • miasara says:

      haishh… kan pekerja hotel mane boleh simply2 bocorkan maklumat guest melainkan dpt court order…tk amanah dlm kerja nureen ni…dan menjadi pembuat fitnah…tk takut dosa ke?…kalau Apek tu jahat ke ape ke…tu dosa dia dgn Allah…tp kalau dia tk buat..sanggup ke nak menaggung cik nureen oii?renung2 kan…cermin diri kita b4 nk mengata orang…dan abg nara pun..stop la provokasi ok?

      0

      0
      • Jejariku says:

        BETUL LA…. TAK AMANAH LANGSUNG PEKERJA MCM NI… KALAU AKU JADI TOKEY HOTEL TU, DAH KENA BUANG MANUSIA MCM NI~~~

        0

        0
  10. Yan says:

    Itu SAFEE SALEE tu . haha

    0

    0
  11. husna says:

    kalau betul skandal maksudnya kita dah buka aib orang.
    kalau tipu maksudnya kita dah fitnah orang.
    puasa2 ni kita tahan je la nafsu gosip2 ni.
    biar je la tuan punya badan settle personal life dia.
    yg penting KFCM fokus untuk bola.

    0

    0
    • Leo says:

      Entri ni macam nak suruh kite teka sapa disebalik pantulan di kaca mata KF…
      Macam-macam andaian.. kalau tak betol kan fitnah…

      gambar mcm ni dgn tajuk yang mcm ni.. boleh jadi isu yang negatif…

      padahal tak ade ape pon ….

      0

      0
  12. lucy suka selipar says:

    Jangan kacau national goalkeeper la woi..
    FAM, do something!

    Eberibodi, lepas game besar nanti, kalau nak cerita pasal keadaan tandas hotel tu pon boleyyy lah.

    0

    0
  13. kemakemi says:

    aku pernah bercinta dengan football player. Team mana biar aku je tau. Macam ni la perangainya. PLAYER.

    Kalau tak main perempuan, main arak, main judi. Memang mainan diorang. Yang tak main, tak main la. Tapi kebanyakan nya macam tu. Sebab aku pernah kenal members dalam team ex aku tu jugak.

    0

    0
    • cik ton says:

      kalau btl, cube bgtaw siape n pasukan mane? kau pon berhagak la nk tipu pon.. aku tak rase dorang smpi tahap minum arak bagai..

      0

      0
      • civicTYPE-R says:

        apa yang kemakemi kata tu betul lah cik ton…mybe ko tak
        pernah jmpa or kenal ngan football player kan…????
        lantak lah apa die org nak buat…yang penting lu jaga lah diri tu sndri

        0

        0
        • cik ton says:

          civic TYPE R, bnyk la kau pny betol.. aku rase dorang kenal lagi la halal haram ni.. smpai da masuk bab judi n arak sume ni.. husnuzon la wehh… lagi2 bulan puase ni.. if lantak dorang, lantak aku jgk la aku nk komen hape pon.. kau suah ape? lalalala..
          *teringin nk pakai kete civic ke bang oi? kui3

          0

          0
        • hye cik ton says:

          cik ton.. jgn sngka air yg tenang tiada buaya.. tapi ape2 pon.. suke hati kau la.. jgn igt dalam dunia sume org baik..

          0

          0
        • civicTYPE-R says:

          nak naik kete civic abg ke cik ton??….hahahahaa..yang lu nak sentap ni napa???huhu..gua tak kata pun si fahmi ni mcm tu ke apa ke….yg gua kata ada player yg prangai die mcm kemakemi tu kata.,….n tak semua player mcm tu…gua rasa baik lu je yang pakai cermin hitam tu…hahahah..lalalala lalala lala

          0

          0
        • tan tin ton says:

          ala cik ton ni pasal la bodoh sgt…da berlambak org islam minum arak, berzina.. tu pon yg tau halal haram gak….ko ni dok utan mana la gamaknye..x penak bc paper ke magz ke

          0

          0
        • kopilimau says:

          wei cik ton..

          cik ton
          cik ton
          cik ton

          buncit dgn air ketum

          0

          0
        • sabunfab says:

          setakat kata rase itu rase dieorg ini, semua orang boleh cakap. kalau kau pandai cakap rase, biar jelah if ad orang kutuk football player, dah itu rase dieorg kan.

          dapat loteri 10 ribu ke if backup football player mek ton ?

          0

          0
    • hye kemakemi says:

      ko pon penah kene main ngn football player ke?

      0

      0
      • cik ton says:

        mmg ramai.. tp cm aku ckp, ADE BUKTI ke? ade?? mmg aku tak nafikan yg bnyk org islam ade men judi, minum arak.. tp kite hny boleh hukum die lepas kite ade bukti kan? ni kau bulat2 percaya ape org ckp.. come on la wehh, aku x pnh dgr lg psl kes2 football player kene tngkap men judi ke, bersekedudukan ke, minum arak.. so, aku tak percaya. ni pendapat aku. lg satu, gunekan bhse yg baik.. kau ckp org bodoh, 10x ganda Allah akan jadikan bodoh. tmbh2 dlm bulan puasa ni..

        0

        0
      • cik ton says:

        @sabunfab: kutuk? bagus btl. sape ajar kau ni? lagi2 dlm bulan puase ni.. da sebar fitnah satu hal, ni tmbh plak ngn dosa mengutuk.. kau x paham HUSUNUZON ke? cube search kt tenet jap.. n hukum sebar fitnah.. halal ke?? aku x back up, cume aku nk kau paham yg kite tak boleh tuduh org tnpe bukti…kau percaya bulat2 org ckp buat ape? pastu kutuk.. ape yg kau dapat? loteri 10k ke?

        0

        0
    • zu says:

      yap setuju.. i pernah couple dgn football player.. pergi pub n player.. tp bukan semua mcm tu..

      0

      0
    • Cinnamon says:

      Dah namanya manusia,tak terlepas dr buat kesilapan… Tak kisah die tu football player ker,tukang sapu ker apa ker,,, tapi tak baik samakn sumer org.. Nanti timbul prasangka tak baik pulak.. Kite sume bukannya manusia sempurna kn… Jgn cepat terpengaruh dgn kata2 org.. Jaga diri sendiri n family sudah..

      0

      0
      • cik ton says:

        civic type R. teringin nek kete kau? hahaha.. aku rase kau ni budak2 je la bro. stkt ni alhamdulillah, aku bersyukur ade kete lexus. *x baik menipu kan bulan ramadhan ni. mmg dlm dunia ni tak semua org baik.. tp kite tak boleh tuduh org tnpe bukti kn?? cm aku ckp, husnuzon.. kalau kau matang la..lalalalala.

        0

        0
        • kopilimau says:

          cik ton,

          kalo pkai lexus…kenapa pemikiran awak x sma mcm org standart pkai lexus??

          ke awak pkai kete datsun tahun 84′ tmpal emblem lexus??

          0

          0
        • cik ton says:

          @kopilimau: kan sy da kate, tak baik menipu bulan puasa ni. if sy da ckp cm tu, means, sy mmg x tipu laa.. da tu pemikiran org pkai kete lexus cm ne? cm awk? kate org minum air ketum bagai? n kopilimau ni ade 2 email ke? huhu.. ape yg sy nk smpaikan same makud ngn Cinnamon.. kite x blh percaya ape yg org ckp bulat2. kne selidik. tak kan x paham. if kite pcye, dan kite sebarkan kt org lain, tu nameny fitnah. susah sgt ke nk paham? haih…

          0

          0
        • zettyQaisara says:

          hehe.. so funny :) but i know what cik ton try to tell us .. she want all of us to be ‘husnuzon’ ..plus, we’re in fasting month.. let’s be a better muslims <3

          0

          0
  14. sushi-sushi says:

    staff hotel la tu, tgh tunggu nak kemas bilik KF, apa la korang nie!!

    0

    0
  15. FUCK NARA says:

    abg nara suke sibuk sal hal org. mende takde jadi ade. cara makan dgn duit haram buat blog gosip mcm ni. yg gile perasan glemer sbnrnya abg nara ni haaa. nanti dpt anak, pastu bg mkn duit haram jugak. fikirlah byk mana dah dose dapat. x masuk dose kitorang yg duk bace, andd percaya lagi nih. xde otak ke abg nara oi?

    0

    0
    • relax sudah says:

      x abes2 nak salahkan abg nara…dah korang baik sgt, apehal korang gi bukak page gosip.,.abg nara x pakse pon kite suma bace blog die..bace story ni..kowang yg decide nak bace, pastu heboh nak salah kn org..Astgfrlhlzm……siap ckp org mkn duit haram la, ape la..x baik ckp cmtu..anggap jek la ni satu bahan bacaan, xyah nak emo sgt..nak tegur pn, jgn r smpai nk ckp org x de otak la, ape la..hah, kang bg komen bekup cmni, mula r nk pk, ni abg nara yg reply la, ape la..isk..manusia…da, salam2,jgn gado2…

      0

      0
      • kann says:

        kannn..belakang korang gak yg bace kan..refresh berkali bagai nak tunggu update…tak suke bleh blah..takya komen n takya masuk langsung blog BN ni..ape je seh

        0

        0
  16. bola says:

    Wehhh tu kan dua org! Pompuan yg submit emel neh la yg snap..lgpon neh depan pintu..aku terlalu selalu kot g jumpa kwn2 footballer kat POGH.bulan2 posa pon nak pitnah org..

    0

    0
    • cik ton says:

      dlm gmbr ni act ade sorang pmpn je.. tp part die kt dpn pintu tu mmg aku skong kau la bro.. aku rase ni si nureen ni sendiri.. yela, kot2 die ni room services ke, nk kemas bilik si hapek ni.. so, terlalu excited sgt nmpk si hapek ni, die pon amek la gmbr, lagpon, dpn pintu kott.. if hapek ngn pmpn len dlm suite ni, kompom2 la ade gmbr yg lagi daring kan? lg satu, si NUREEN NI X AMANAH.. mane boleh dedahkan guest list kt public.. ni kes nk crik publisiti murahan la ni…

      0

      0
  17. glam says:

    la, pantulan je koot..knp la nk besr2 kn hal nie..paranoid betol..tah2 sape2..da berdose da mulut2 dan hati2 yg mengate..aduh, buln pose nie xde setan..jgn la jdkn dri kte setan…

    0

    0
  18. Zaza Muhammad says:

    klu nk reveal apa2, pesal tak hantar gambo ni ke pihak2 yg berkenaan yg ade authority? Btw.. nmpk cam pompuan tu dok mengadap view smbl pegang tepi ‘beranda’ bkn posisi amik gambo dia.. so maknanya ade org lain lai le lam suite tu..hmmmm…. dah2 le bulan pose ni. klu xde kelayakan, jgn le jadi ala2 CSI plak.. jgn jadi cam satu kes episode CSI-Miami. Konon rancangan tv tu nk tunjuk cara org CSI explore crime scene yg kebetulan sama gak cara di atas, tgk reflection dr side mirror, kononye nmpk cam lelaki tu pesalah, tp hakikat yg berlaku sebaliknya. kesian lelaki tu xpsl2 jadi buruan awam sedangkan dia tak bersalah pun. tu yg berlaku bila bukti yg ade tp belum dpt kesahihan, sbb tu kes2 jenayah perludi bicarakan. lupe season bile tp mase tu CSI Wolf kena pecat sblm dia ditrima kerja smula.. my point is, jgn berlagak penyiasat klu blum penuh ilmu di dada. tak kisahlah si apek ni playboy ke apa ke, klu dia tu that such evil, he deserve tornment, biar tuhan serta keadaan yg tentukan, jgn plak kite yg tatau apa2 buat spekulasi yg bukan2, bulan2 pose ni kang tak psl2 dpt dose kering selain kurus pahala pose tu…

    0

    0
  19. dahliaTex says:

    korang nehhh, dah bulan puasa, bwk2 la bertobattt sikit, orang bulan posa nak cari pahala lebih, korang pulak sebok dok bergossip sakan,

    0

    0
  20. NenekPenne says:

    sikit2 cakap tak baik bukak aib orang…
    tak ada menda lain ke nak cakap wey?
    kalau tuan punya badan tu tak buat aib, tak ada siapa nak bukakan aib diaorang…
    sendiri yang mengaibkan diri sendiri
    diri sendirilah tanggung..
    mulut orang bukan boleh ditutup
    haiyooooo

    0

    0
  21. Hantu kak limah... says:

    peminat dia tu ambil gmbr ….bukti pengirim gambar ni x cukup…apa dah jadi x perlu diperbesarkan lagi…sbb makin lama,semakin bukak aib. Harap abg nara as a blogger famous hentikan aje crt dia org ni…x luak mana pun rating tu….ada byk crt perkembangan selebriti lain yg boleh jadikan taulan dalam bulan Ramadhan ni.

    0

    0
  22. Ann says:

    Gambar ni pun bole jadi bahan gosip eh. Mmg boleh menimbulkan fitnah. Bukan nak memihak pada Apek, tp ntah2 family dia ke, staff hotel ke,etc.Sudah2 la tu cerita diorang ni.

    0

    0
    • gambar ni cuma ada bayangan je, tak dapat membuktikan apa-apa yang negatif. jendela terbuka, cahaya ada. siang-siang hari. baju KFCM pun lengkap.

      gambar ni tak ada isu. so apa yg si Nureen ni nak reveal?.. tak ada apa kecuali mmg niat nak menjatuhkan orang.

      0

      0
  23. dahliaTex says:

    udah2 lah korang, g prepare apa yg patut untuk bukak puasa kan lagi best, cukup2 lah bergosip kat sini,

    orang bulan mulia neh makin nak tambah pahala, bawak2 la bertobat

    0

    0
  24. katok says:

    hehehe ntah2 tunang dia sendiri yg hantar…..

    0

    0
  25. nonies says:

    footballersssss sume same… player tetap player SERIK!

    0

    0
  26. aqualuna says:

    hahah dah sah2 lah si nureen atau nama sbnr dua ni yg snap. pastu saje nk wt cite. japgi kuwa kat paper, ‘Ye, sayalah wanita dalam pantulan kacamata Apex dan menginap bersamanya di POGH” kekekke. perempuan ni jumpe KFCM pastu ckp nk amik pic dia wat kenangan pastu terjadilah pic ni, kan? tak semestinya pic ni diambil dalam bilik hotel tu, tah2 kat lobi hotel ke, mase tunggu nak naik lift ke. saje wt gempak siot minah nureen ni.

    bagi aku, tak perlu nk salahkan football player atau sesape dgn mengatakan mereka playboy atau player sbb bkn smua mcm tu k. aku pun bercinta dgn footballer sejak aku sekolah menengah, break then bercinta plak dgn footballer lagi, tp bkn sume nye player sedangkan tak footballers pun player gak

    0

    0
  27. cube abg nara zoom pic khairul fahmi ni.. seorang perempuan yg mgambil gmbr nye dan di dalam suite hotel palace of the golden horses. ~~ err..kalo tgk betul2 pic ni,mcm x nampak pun pompuan tu yg amik pic ni.hadoiii..tp bkn staff hotel xleh bocorkan details customer ke?hurm………………………

    0

    0
  28. kuman says:

    Bak kate awie dlm citer hantu kak limah…”cam putos tunang nih dose besorrr sgt jek…heee’ehhh!!!!”

    0

    0
  29. mak odah says:

    bodo giler penghantar email ni. ntah2 pmpuan peminat die ke, kwn2 ke.. hape ntah. bnda ni pun nak jadi isu. pelik aq org skang ni la..benda yg xpatot jdi isu,dijadikan isu… sukati die la..yg hantar email ni macam ler baik sgt.. nk burukkan name org je..bulan2 pose…dose la sengal… go fahmi go…..

    0

    0
  30. MInah Jambu Dot Kom Dot My says:

    GEMPAK SIYOOOOOOTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!
    Fasha sekarang mengamok nagn si KF.. nak tau nape??? coz si KF ni rupe2nyer skandel ngn si JEjai!!!! OMG!!.. Astaga.. Kantoi……………… ;)

    0

    0
  31. kakijack says:

    DASAR LELAKI KABERET..SAMA CAM MAWI GAK MAMAT KELANTAN NIE…CAM SIAL BR PEMES JG GOL JE…LANCAU LA…

    0

    0
    • cik ton says:

      ni yg cik ton marah.. apesal smpai tahap lancau2 ni? kau yakin ke si hapek ni buat bnd yg tak elok?? ni bulan ramadhan la dik oii.. cuba bersangka baik kt org.. cube pikir ape motif si nureen ni hntr gmbr ni?? sbb nk jatuhkan si hapek ni…

      0

      0
      • cik ton syoksendiri says:

        agak2nye cik ton ni syok sgt kt khairul fahmi.. tu pasal la emo mcmni.. hahahahah… kalo xde angin masakan pokok bergoyang.. tak tumbuh tak melata tak sungguh org xmengata.. sekian

        0

        0
        • civicTYPE-R says:

          hahaha…aduyaaaaaaa……cik ton…cik ton

          0

          0
        • cik ton says:

          hahahaha, aku syokk ngn si hapek ni? agak sikit.. tgk je la comment2 aku kt BN ni dik2 oii.. sape yg emo? aku ke budak yg cakap lancau2 tu? kau nk KOMEN boleh, tp gunela BAHASA YG SOPAN.. bkn smpi tahap2 maki.. tu yg aku mara.. ape la, bnd senang pon x boleh nk pikir ke? cm aku ckp, ramai yg cube memanipulasikan isu nie,, so, x mustahil org sje ntr gmbr ni utk jatuhkn maruah die kn.. aku nk org kenal hapek ni sbb die goalkeeper yg HEBAT bkn psl ISU die yg tak kemana ni.

          0

          0
        • saya bukan cik ton says:

          ntah..zaman skang ni kalo org tu femes sket je dah dipuja2 mcm ape.x kesahla kalo org yg dipuja tu melanggar hukum allah..dgn alasan—–>lantaklah depa nak buat apa…bguslahh kalo ada yg berfikiran mcm tu..jahanan umat Muhammad lps ni~~ya allah, ampunilah dosa2ku dan mereka di sini..aminn

          0

          0
  32. AnneBee says:

    ehhh….aku prsn ar pic neh….pic neh KFCM upload sndri kt profile pic BBM dia haritu….ms tu i tk prsn pn ada bygn girl kt shades dia….OMG….igt jenis flirt2 jer…rupanya bw checkin hotel siap..hu3x

    0

    0
    • cik ton says:

      omg, omg omg.. gedik la anne ni.. u yakin ke dlm gmbr tu ‘chicken hotel’ si hapek ni? cik ton x rase cmtu.. *kejap i kejap aku.. ish, sopak kang

      0

      0
      • adoiyai...ntahapahapantah la. says:

        tgk…suka suki je cik ton ni nk sepak org lg..

        0

        0
      • budus says:

        cik ton oiii, dia kat checkin la – as in check in. chicken hotel apanya.apa daaaa… dahle nak sopak org.hahahahahahah

        0

        0
        • penapatah says:

          tapi mmg ada istilah chicken hotel. sbb member2 aku slalu guna perkataan tu. maaf mencelah.

          0

          0
        • zettyQaisara says:

          yes, agree with kak ton ^,* there’s a word ‘chicken hotel’..
          My sister worked in Australia and the people there call the slut, ‘chicken hotel, :) please dont get wrong..

          0

          0
        • macik ketum says:

          ye la ada chicken hotel tapi anne maksudkan check in.. budus betui arr cik ton neh…

          0

          0
        • cik ton says:

          ape kate kau bace balik ape yg aku comment? aku ckp psl dlm gmbr tu.. cube bace balik elok2.. kalau rabun sgt, pakai spek, kalau x nmpk jgk, amek kanta pembesar.. kalau tak paham n tak nampak jgk, lagi bape jumaat je la cik ketum oiii

          0

          0
  33. yg korang2 nk cbuk ni pesal…..mcm la korng malaikat sgt….itu antara die ngn Tuhan….nobody’s perfect…everybody got skeletons in their closets…tak perlu nk memalukan org lain…ntah2 nureen ni peminat giler babi fahmi yg amik gmbr die..pastu tup2 ada idea nk mencemarkan nama fahmi lak…give that guy a break…die dh byk naikkan nama malaysia…kalu suh kaki bangku mcm korang main boleh ker??? i tak sokong sape2 tp mcm too much la plak isu fahmi ngn that kerek girl yg ckp die tak leh nk communicate ngn mak fahmi yg ckp kelantanese malay…ello girl??? r u a retard smpai dialek setempat pun takleh fhm..agak2 la…kau pun bukannya high class sgt..ntah2 spm pun amik cukup syarat jer..manusia kalu tak educated mcm tu la jd nya..anyway…fahmi, ignore these ignorant bitches and just do what u do best!

    0

    0
    • cik ton says:

      cik ton skong sgt la ngn kau dik.. hahaha

      0

      0
    • kiasu kelantanese says:

      sory to say, dialek kelantan mmg susah nak faham. hanya org yg duduk kelantan dan lahir kelantan je faham. so dont take a big deal if org lain x faham bahasa korg.

      0

      0
      • kiasu_not says:

        kalau dialek kelate susah nk faham takdela pengarah filem slalu selitkan dialek kelate dlm filem, telemovie, drama dan ape2 je yg sewaktu dgn nya..

        u ckp org yg lahir kelate je fhm bahasa kelate? how abt those ppl yg migrate ke kelate?? kalu diorg tak fhm dialek kelate, leh survive ke dorng?? dialek kelate yf plg senang nk di’pick up’ by those outside of kelantan (sila rujuk laporan Mastika)

        btw, it’s a dialect, not a language. sekian.

        0

        0
        • kiasu kelantanese says:

          kan aku dh kata yang duduk kelantan, means yg migrate and dh duduk lama laa. nak suruh kitorg yg pegi kelantan seumur hidup sekali je kot, nak faham dialek korg, mmg x la kan.. so jgn la nak butthurt sgt org x faham. dah mmg xboleh nak faham. klu ckp stakat selit 1-2words boleh la pick up, klu ayat penuh,sumpah xkan faham. cuba ko tny org negeri lain, ade ke yg boleh faham if kau ckp kelantan pekat?

          tolong la.. aku x kutuk org kelantan, but aku just nak ckp, jgn nak expect org lain faham bahasa korg yg pekat tu. bdosa ke klu x faham pun? heee aku pun x expect org nak faham bahasa org perak ke, kedah ke, penang ke, sabah/swak ke.. sbb bile dialek terlalu pekat, jauh menyimpang dr ayat bahasa melayu yg sbnr. heeeee… tu pun nak kecoh laaa..

          btw bila plak aku ckp language? aku ckp ‘bahasa korg’, dlm bahasa pasar, bahasa = dialek=sama je. tak tau la pulak kalau kau nak suruh aku ckp formal ikut standard DBP plak.

          0

          0
    • hello says:

      to proudtobekelantanese,

      kalau aku ada anak aku xnak anak aku kawin ngn org kelantan especially pompuan kelantan, mmg tak dinafikan diorg ni pengotor and gatal. sila terima hakikat,. especially mcm pompuan kelantan macam kau… bwekkk. gelii

      0

      0
      • whatever says:

        to ‘hello’ bkn nk doakan tp jgn smpai tmakan kata2 ko tu balik.. ingat kita semua makhluk tuhan.. skali ko kata org takut beribu kali dtg kat ko balik… nauzubillah..

        0

        0
      • sape ckp ak pmpuan…bodo haram!!!
        btw, si bekas tunang tu bkn org kelantan la bodo…
        n plus, hygiene got nothing to do with territorial geographical lines…dumb ass…

        0

        0
        • rizan says:

          proudtobekelantanese: mulut ko nauzubillah mengalahkan pempuan.tu sebb ramai ingt ko ni pempuan.

          0

          0
        • kiasu kelantanese says:

          bila pulak die ckp tunang si apek tu org kelantan. heee psiko la kau ni, kalau kau bkn perempuan mesti bapok. and yes hygiene has something to do with mentality and where they grew up. klu dah membesar dlm persekitaran kotor, pengotor la jadinya. educated sgt ke kau ni sampai ckp mcm nyah lorong hj taib? low class. lg satu, tlg ckp kat proud kelantanese lain, especially girls, boleh x jgn duk kl pakai seksi2 sgt. yes other state pun sama, but kau bwk imej kelantan, tlg jaga imej negeri serambi mekah.

          0

          0
        • waklu says:

          sorry to say, i hv to agree with kiasu kelantanese and rizan.. ;P haha

          0

          0
      • (*_*) says:

        i’m kelantanese..sy tgk kwn2 sy yg org johor,slngr,perak etc rmai je yg jenis pengotor..mmg Allah jadikan rakyat kelantan ni pengotor ke?bkn ke Allah jdkn sume makhlukNya sama je ke,hairan la ngn statement awak..

        0

        0
        • myra says:

          xpyh la main isu kenegrian. mane2 negeri pun same je. depend pade individu tu la. nak gedik ke nak pengotor ke.

          0

          0
        • Rooooney says:

          OK here is the deal… si ELIA ni NO ONE in the sane mind is jealous of you or even want to be you. Dah la penipu besar… tak penah aku tahu wujud manusia hina macam kau ni. Buat cerita canang sana sini? Kau tak tau malu ke? Kalau aku jadi kau aku tak keluar rumah seumur hidup. MALU! Dah la ada orang nak kat kau dah kawin dtinggal lah dalam rumah tu diam-diam. Tak payah nak berfilem atau berteater. You are an embarrasment to Malaysia sports industry.

          Full of lies pompuan ni… belajar pun cukup makan tapi ada hati nak berangan macam graduate US. Kau gila hapa.. kau nak kan si Fahmi tu sebab kau nak glamour aje kan? dasar jalang gila glamour ! Kau dengan mak and kakak kau tu dua kali lima je nak menjual anak !!

          Kalau korang nak tahu si Dahlia tu memang kawan kampung Fahmi cuma si Elia ni je yang jealous sangat. Ye la Elia tu tak la lawa mana, hodoh actually tak selawa dahlia so dia rasa insult lah kan! Korang nak tau tak si Sharin tu sebenarnya boyfriend baru si Elia? laki nombor 2 buat teman geli geli masa fahmi pergi main dekat Oman, Qatar semua. Not second like what yang ditulis in the news. Memula si Shahrin tinggalkan Elia kemudian baru la si malang Fahmi muncul. LAst last teman tapi mesra konon!!Sue me biatch? If you dare… you know its true innit? Gold digger… nampak laki kaya kau lari tinggal suami.

          Well everybody has their own sejarah dan kesilapan… sekarang aku nak kau ngaku la yang kau tu sebenarnya penipu dan pencuri. Tak perlu berpura baik. Once a slut always a slut.

          Sudah hentikanlah memuji diri sendiri dalam blog ni… its too obvious.

          Jalang la kau ni.

          0

          0
        • Diva Hot Jambu says:

          urmm.. memang tidak dinafikan kelompok minah kelantan ni banyak berciciran di merata tempat terutamanya sekitar persisiran kuala lumpur. cuma sedikit sahaja kelibat mereka di tengah kota raya kuala lumpur.. cuba anda pergi di mana-mana uptown ataupun downtown, akan banyaklah wajah-wajah kelantan di sana.. mereka juga akan berjalan dalam kelompok besar dan menggunakan dialek yang agak sukar difamahi.. dan juga, sekiranya anda semua suka makan di gerai2 dan restoran nasi goreng, akan ada jugak minah kelantan yang amek order..sekiranya anda tidak mengerti apa yang mereka tuturkan, sila minta mereka ulang semula pesanan tersebut… harap maklum..

          0

          0
  34. TRW says:

    Abang Nara puasa x?
    Dah kira hebat sangat ke nak tanggung dosa sebagai penyebar berita yang kurang pasti dan selepas itu menimbulkan fitnah?
    Ni kiranya dah banyak sangat la pahala kan? supaya bila ditimbang nanti, seimbang pahala dan dosa……

    0

    0
  35. ruzaruza says:

    dah2 la nara, mamat tu nk p slovakia dh.. nk p training leklok.. kasik harum nama negara. die dh ckp, nk fokus kt karier, kite bg je la sokongan… satg malaysia xmasuk olimpik.. org kite gak melenting tak tentu pasal kan. xyah dh la bnd2 ngarut cmni, makin keruh keadaan nanti.

    cun?

    0

    0
  36. Jejari Kucing says:

    Ni abang nara dah banyak sangat ke pahala?
    Sampai sanggup tanggung DOSA sebagai penyebar berita yang kurang pasti dan seterusnya menimbulkan FITNAH.
    Bagus la macam tu..

    0

    0
  37. apam polkadotdot says:

    nureen oi.. ko kata nk reveal apa yg berlaku..pe hal ko x bg tau jek sape byg tue?…entah2 itu ko tak…nk tumpang glamer ar tu

    0

    0
  38. kakahering says:

    agak2 lah nara. dah tau ko ramai pembaca. agak2 la sblum kluarkan entry. pastikan kesahihan sstu pkara dlu sblum post. taulah laman web gosip. tp pikir2lah jgk effect nya terhadap apek. kluarga dia. elia. kakahering kluarga mrk dll.. klu benda ni x betul dan kau yg berada kt tempat dia mcmna. pk2 kan lah..

    slmt berpuasa dan berterawih. aku cuti :8)

    0

    0
  39. blacktie says:

    susah tol komen nk kuar..cisss.. yg pasti itu reflection bukan si elia BAM BAM…kekekek

    0

    0
  40. mikan says:

    aku tak nmpak apa2 yg pelik sgt pun gmbar atas ni…bleh jd tu saudara dia, staf hotel, or nureen sendiri,,pminat apek ke..so tak pyh la wat spekulasi yg bleh mnjatuhkn si apek ni lantas bleh mnjatuhkn prestasi apek…lainlah kalo gmbar apek ni pakai towel jer.hhaha..apa yg aku leh nmpak kt gmbar atas ni apek ensem kalo pakai spek itam..kalo tak pkai tak ensem sgt.hehehh

    0

    0
  41. muskil says:

    Masalahnya, dari mana minah ni dapt gambar ni? kalau gambar dia skodeng, mesti gambar daripada jauh.
    Kalau curi daripada FB, bagi la link terus.
    Mesti ada sumber gambar ni dicuri, lepastu suka-suki claim KFCM ada skandal.

    entah-entah dia sendiri yang ambil gambar ni..

    Bangang betul minah ni, sama bangang dengan Nara. Elok kahwin je korang berdua.

    0

    0
  42. gyulee gyuri says:

    ish2..tak baik nak menuduh kalau xde bukti..stakat amik pic ni apa la sgt..mana la tau peminat atau pekeja hotel tu kebetulan nampak apex nak kuar bilik pastu amik pic sekejap…nampak dari cermin mata tu , pompuan tu duk kat pintu bilik tu kan,,,wallahualam lah…Allah Maha Mengetahui dan Adil…kita tengok dan lihat je lepas ni apex dengan sapa….mungkin pekerja hotel ni bengang dengan apex putus tunang dengan elia sbb tu hantar pic cmni…lain la kalau dia nampak depan mata dia sendiri apex dgn pompuan dalam bilik…bulan2 posa ni tak baik aibkan orang..bukti ni tak cukup nak tuduh2 orang…aku pun bukan nak sebelah sapa2…cuma kita ni xyah la nak sebok atau masuk campur dlm dunia depa ni…kita tak tau apa2…kalau tersalah cakap , jadi fitnah pulak kan…banyak kan beramal ibadah bulan posa ni ye….renung2 kan dan selamat beramalllll…~!!!

    0

    0
  43. Cikpuan says:

    Takde rasa hormat kat bulan puasa ker en.nara. Otg berebut2 buat ibadat u pulak berebut nak sebar fitnah ishishish,

    0

    0
  44. drunkn_munky says:

    abg nara + nureen = provok + publisiti murahan

    0

    0
  45. jejari tembam says:

    Wahai cik Nureen…mana ko dpt gambar ni? Mgkn btl jugak diorg kata reflection yg dlm gambar ni mgkin cik Nureen sendiri..x pun mgkin geng2 jejari runcing gak ni…saje je nak mengenakan si apek ni..kaypo gile siap reveal tarikh apek stay

    0

    0
    • cik ton says:

      tu la psl.. saje memanipulasikan keadaan la dorang ni.. saje nk burukkan name baik hapek.. cik ton mara betol ni!

      0

      0
  46. keyun says:

    ek eleh. bayang kat shades pon nak kecoh. memang figure pompuan ke tuh? sure sangat ke? tah2 bapuk gedik nak bergambar ke. tengok muka KF pon tau. dia x senyum okehhhh. ada ke kalau awek/org yang ko sayang amik gambar ko xmau senyum? eh nureen, elia upah ko eh stalk si KF ni? ke si kakak HERING tu yang upah ko?

    0

    0
  47. ish says:

    helooo…bukn khairul fahmi ne telanjang ke ape..ne pun nk jd isu ke?? n pompuan skrg ne kalo dh gile kn laki2 tu, sanggup lh buat ape saje termasuk “memerangkap” kan?

    0

    0
  48. Pemerhati bebas says:

    Dah2 laa tu abg nara. Wpon sekeping gmbr tp supporting ayat tu sgt2 berbaur provokasi. Btw, sy xsuka pun elia tu sbb terlalu menceritakan segala2nya but at the same time i couldnt help myself from feeling sorry for her. N sy xda pun ase kf tu betol. The way i see this things is it looks like laman2 blog mcm ni mcm mberi sumbangan gak dlm mgeruhkan lg suasana. I really thought entry penjelasan kf tentang 10 perkara will be the last entry abg nara akn buat psl kf pts tunang ni. And i really thought u (abg nara) will let this issue go n let things cool off. But i guess i wrong, huh? Dh2 laa tu. Diaorg pon dh pts. Lg u put story like this will only make things worse

    0

    0
    • Okra says:

      I don’t think he will ever stop coz kes KF nie terlalu hot untuk ditinggalkan buat masa sekarang. With such entries, traffic blog dia akan mencanak2 naik and Nara is expecting a fat cheque by the end of it. Cuma satu lah aku nak bgtau, wife ngko expecting skg kan? Tak takut ke kot la duit hasil provokasi mcm nie akan jadik sebahagian dpd darah daging wife and your future kid? Give it a rest k, stop digging and displaying worthless info like this. What goes around, comes around…

      0

      0
  49. nak pelempang? says:

    KFCM….FUYOOOOO.. kerana hensem..FUYOOOOO. kerana kecekapannya…YG LAIN2 AKU X KESAH…..haha

    0

    0
  50. who cares says:

    kepohnya org yg anta email ni…reflect kat spec pun leh nampak

    0

    0
  51. civicTYPE-R says:

    sudah2 bro nara..rentikanlah…bukaklah cite lain….tak pun buat je teka teki kat cni..sapa yang dapat jawab dapat bufet berbuka free dari BN…hahahahaha

    0

    0
  52. anggun says:

    bg aku gamba tu meragukan. bodoh sgt ke apex nak buat maksiat depan team players yg lain(katenye pic tu diambik on 17/7- kompem under team management-kompem players lain pun stay kat situ) management lepas ke bwk awek masuk bilik? bukan players kongsi bilik ke?
    pintu pun terbuka luas. siang-siang hari lak tu.mcm tak logik nak buat pic tu sebagai bukti apex curang.

    0

    0
    • bunga says:

      kan si nureen tuh dah bgtau..apek nie book suite atas name dia..yg player lain sume atas team management.. so paham2 je la..nape xnk kongsi bilik ngn player lain?? smpai sanggup book suite lain??

      0

      0
      • Cinnamon says:

        Jgn selalu percaya dgn apa yg ditulis… Kite sendiri taktau kebenarannya.. Betul ke mmg die book atas name die sendiri.. Org klu nk buat jahat,die takkan la nak buat scr terang terangan.. Berfikir scr kritis n kreatif.. Jgn selalu terima bulat2 apa yg ditulis..

        0

        0
  53. Ayahnya Una says:

    Rentikanlah Nara oii…. rentikanlah dari menyiarkan berita yang berspekulasi… aku cemuih dah…. sorang dah bagi kenyataan, sorang lagi pun sama juga. Sebenaqnya, sampai bila pun cerita ni tak habis selagi hangpa bloger-bloger duk tak habis-habis duk main isu yang sama. Duk putaq pi, putaq mai. Hang tu pun kena cermin diri juga Nara oii… dari duk siaq benda yang tak berfaedah… bulan-bulan posa ni, cuba hang letak skit pasai isu jemaah kat mana-mana masjid. Soal jawab pasai posa ka, apa-apa yang boleh tambah pahala hang dan pengunjung blog hang. Aku tau laa ni bukan blog forum perdana, tapi x salah kan? pengunjung dah ramai, berilah ruang untuk ibadat sket. Tak banyak, sket pun jadi laaa… dapatlah juga kita mengingatkan sesama kita. akhir kata… majulah ibadah kita untuk diri kita…. maap kalau terasa, bulan posa kena banyak sabaq nooo….. hahahaha

    0

    0
  54. qimie says:

    gambar ni keluar lambat kat blog nara ni… benda ni dah keluar dekat forum cari dulu… sepatutnya uols semua baca kat cari… banyak maklumat sana… tak adalah nanti komen bukan-bukan dekat sini…

    0

    0
  55. ally says:

    abg nara rasa abg nara dapat duit nuffnang HALAL ke dgn menyampaikan berita yang boleh mendatangkan fitnah?

    renung2kan dan selamat beramal~

    0

    0
  56. khairul fahmi says:

    so..what?

    0

    0
  57. to hello…sape ckp ak pempuan, bodo haram!!!

    0

    0
  58. Kurus says:

    aku tk faham knpa nak emo sebab sorang amik gambar sorang yang lain

    suite tu derang share dgn kawan2 lain..
    boy aku dulu pun fb player jugak lorr..
    lg handsome dari fahmi ni..
    jodoh jerk tak dek… smpai skrng kte click kawan baik jerk

    kalo ada peminat nk amik gambo.. apa salah dia?

    0

    0
  59. tdo hotel says:

    TAK TUMBUH TAK MELATA.. TAK SUNGGUH ORG TAK KATE.. sume org pon bukan perfect.. tpi sbb kau ni dh femes… hbs la sume cite ko dicanang… kesiann ko kfcm..

    0

    0
  60. syafiqah says:

    hahah..ini pun nk jd isu ke??

    0

    0
  61. apa da... says:

    ekelah…..gosip pemain bola sepak mcm skandal pemain bola sepak antarabangsa wei hahahahaha………kalah2 artis plak tau…….sepala peminat mamat ni…..bole2 dia mengaku dia ada PEMINAT……..dr minat dia lg bgs minat safee sali…..safee sali lg best main bola dr dia ni….gosip lg bnyk…….apa la…….main2 bola main jela jgn la nak jaja cerita personal xhbs2 dia dkt media…..tgk safee rilek je…..safee sali la jg pemain terbaik

    0

    0
  62. come says:

    Bulan lepas terserempak ngan Khairul Fahmi kat dalam hotel PGH (bkn dalam bilik eh, haha). Kebetulan aku de hal kerja kt sana, so mula2 terserempak ngn Khairul Fahmi (sorry aku bkn minah gedik nk mintak2 tangkap gambo), then terserempak ngan semua team harimau malaya. Mmg dorg menginap kat hotel PGH. Pendapat aku pmpn xleh caya, llki pun xle caya.. so,da bkn jodoh korg. Jangan la nak cari salah siapa. Peminat pon jgn mik peduli la mslh peribadi dorg, blogger pon sama..mana tau something happen kat abg nara ke, encik M ke.. malu jugak kan. jgn la nak glamer menaikkan rating je

    0

    0
  63. lalala says:

    kat cermin seblah kiri tu pon bukan ade lagi sorg ke? maknenye ade dua org la kan..chill yawww

    0

    0
  64. Aleesya Haseena says:

    alaaa…byg2 hantu kak limah pun korang amek pot ker… adesss…udah2 ler berprasangka buruk…

    ***Selamat berpuasa…

    0

    0
  65. jaffarCibai says:

    mcm sial ja……. kalo nk mgata….. tgok barang rrrrr… bodoh cam mak x ajar….. kalo ajar pon ank yg DUPANK….. celaka taik itik tulllll ahahhahahaahah…. cakp kat BLOG brani…. kalo depan…. pundeeekkk rrrrrrr

    0

    0
  66. makan cili says:

    1st aku tgk gmbr..tgelak besar gak..muka tu bajet hensem sungguh

    0

    0
  67. ya allah! ni cleaner yang tukang amik.byk spelkulasi btl.kbetulan duty nk kemas bilik..dorang nk kuar ms tuh..ramai lg ms ni…KFCM mintak tlg amik gmbar..stop spekulasi..kesian fahmi

    0

    0
  68. noname says:

    WHATEVA IT’S WE ARE ALL MALAYSIANS!! AND ALSO MALAY!! XMO GADO MEYYY..BULAN PUASA NIE..TAK ELOK.KURANG PAHALA PUASA TU

    0

    0
  69. Cinnamon says:

    Kdg2 aku pelik ng manusia ni.. Tak bole ker bagi org len idup aman.. Lantak pi la die nak amik gambar,ada pompuan lain ker… Ni mmg sengaja nk timbulkn fitnah… Klu btul2 die buat salah,Sapalah kite nk menjatuhkan hukum.. Cuba la bersangka baik.. Biarla die hidup cm manusia biasa wpun die popular pun.. Cuba klu korg kat tmpt die.. Org duk tayangkan sume hal peribadi korang.. Korang tak rimas ker… Adoyai…

    0

    0
  70. raraririruru says:

    putus tunang pun nak kecoh..relak la baru tunang kot..ramai je yg kat malaysia ni putus tunang tpi xdelah kecoh2 camgini.lepas ni sape lagi nk beri keterangan sal isu ni..*mcm lg hebat dr kes arwah datuk sosilawati je, lepas 1 1 saksi muncul….lepas ni sape lg yg muncul???…hormat la privasi org…pihak pengurusan hotel tu perlu sisat dan perlu amek tindakan terhadap siapa yg bocorkan hal ini kepada media..

    0

    0
  71. ciare baha says:

    Adoiyaiii kelako la komen2 ni haa. tajuk cite lain, tp komentor2 bergaduh sesama sendiri..adeh adeh..tetiba ade isu plak psl kenegerian la ape..huhu

    anyway SUMPAH AKU TAK KENAL SIAPA KHAIRUL FAHMI sampai la semua paper/blog/website/forum pon cerita pasal dia putus tunang. FOOTBALLER rupanya. Sori, xkenal. hehe. anyway bagus la putus tunang siap2. kalo bercerai berai nanti lagi susah.. kena naik court bagai kan…

    peace yo :P

    0

    0
  72. Suri says:

    Nmpk nyer nureen ni mesti tau sesuatu, mcm aku pelik mcmane org tau dahlia dpt kasut hadiah dr apek… Jeng2 .. Adakah….apek pun tinggalkan byk tanda tny bila dia ckp xnak org tau apa yg x spatutnya tau…samada nureen ni nak btau tp x bole nak btau nama ppuan tu..hrp kes ni selesai dgn baik, ntahla klu x jd dgn elia sekalipun, Aku hrp bole dpt org yg baik

    0

    0
  73. Apex fan says:

    weiii, evident mcm ni tak kukuh dan boleh membawa fitnah. aku percaya Apex bukan org mcm ni. Apex, be strong, i will always support u no matter what! Biar tuhan je balas org yang nk jatuhkan awak. u just focus on ur career ok!!

    0

    0
  74. kucing pink says:

    tibe2 plak si apek ni jd femes msuk beautifulnara… pelik aku.. nk kte menang maen lwn ngn singapore, idak jugak~ adoi…

    0

    0
  75. cintaapekyangbaru says:

    da…tak yah nak kecoh2.biar ai jer yg buat pengakuan.sebenarnya,ai orang yang bersama apek.so, jangan jeles..ramping yooo!hahahaha

    0

    0
  76. awek cantek says:

    haha.. lepas ni punye antri plak, siapakah wanita si sebalik anak mata hitam apek.. mampusss la apek nak jawab t… haha…

    0

    0
    • elia says:

      Siapa sangka mamat muka chinese look yang sangat vain bergambar ala-ala K-Pop dan disangka playboy ni sebenarnya seorang yang pemalu dan penyayang… dan bakal jadi suami kita??

      0

      0
  77. tak sokong mana-mana says:

    APEX: player FOOTBALL is PLAYBOY. ohh damn scary wooo.
    apa punya cerita lu ni apex. nama baru nak naik dah buat kontroversi. haihh. tak paham la aku… cube laa buat rileks je macam biasa…. tak kemana pun kau cetus kan kontroversi ni..

    to ELIA: kan kau kata ada bukti-bukti kukuh yang apex curang, so kau keluarkan je lah bukti kukuh tu. tak payah nak berdiam diri. nanti lagi ramai yang mengutuk kau. chill k. :)

    0

    0
    • kucing pink says:

      die diam diri bkn ape… sbb sakit hati kne attack kaw2 kt beautifulnara.. huhuh~ cian die…

      0

      0
  78. MummyR says:

    dh glamer terus lupe diri…..

    0

    0
  79. cintaKFCM says:

    u make it worst nara!dammit.

    0

    0
  80. leha says:

    cleaner lah tu. kawan dengan nureen tu. lepas tu blutooth kat nureen, nureen bagi kat sini.
    simple.
    hormat sikit bulan puasa hormat sikit semua negeri.
    semua orang sama je. kat kubur nanti tak tanya asal negeri mana pun.
    bye.

    0

    0
  81. Fida says:

    Hari baik, bulan baik ni x kuasa la nk wat apa2 kenyataan berunsurkan fitnah….

    0

    0
  82. mawar says:

    To Jaafar Onn – Issh3……ceteknya pemikiran.mentality yg sgt2 rendah.Aku rsekan org cam ni dibenci/dipulaukan org mmg patut sgt2. Hidup ngan dunia sendiri.

    0

    0
  83. mazlianahejhar@yahoo.com says:

    DASAR LELAKI!!

    0

    0
  84. kaki_g0ssip says:

    hensem la siot apek ni -_-

    0

    0
  85. Anyz Tomoko says:

    hensem jgk Khairul fahmi ni.. hehehe…

    0

    0
  86. suarez says:

    bukti tak cukop kukuh.
    apek ni glemer gak mesti rmi peminat nak amek pic.
    fitnah di bulan puasa.
    cmna la si penghantar email ni nak mintak maaf ngn apek?
    sdri tanggung dosa

    0

    0
  87. anonymous6632@yahoo.com says:

    hahaaaaha!! org kelantan pgotor ke? stau aku pemalas..
    tapi klau dua2 pn xpe.. nyaahhnyaaahhnyaahhh…

    0

    0
  88. milah says:

    CIK NUREEN OII, BAIKNYA PERANGAI AWAK NI, NI KALO BETUL NAMANYA MENGATA, KALO SLAAH NAMANYA FITNAH. SANGGUP KO YEK MENANGGUNG DOSA FITNAH DAN MENGATA NI DI BULAN RAMADHAN NIE. BWK SMPI MATI NI DIK OII, DOSA FITNAH DAN MENGATA NI KENE MNTA MAAF PD TUAN PUNYE BADAN YG KO FITNAH TAU. ABG NARA PUN SAMA, KENE TEMPIAS DOSA, MENYIARKAN BERITA YG TAK TAHU KEBENARANNYA. NAUZUBILLAH..

    0

    0
  89. misses neptune says:

    SALAM RAMADHAN UTK SEMUA…..
    sebenar nye kan kalo korang perasan yg dok kutuk2 atau fitnah2 ni org yg sama je…..sb menteliti dieorg rendah..
    kalau korang perhati kan betol2 hanya di blog hiburan sahaja yg terdapat kata2 hina meghina ni…cuba buka blog yg lain purata nya boleh sy kata kan mendoa kan agar khairul fahmi dan elia menghadapi situasi ni dgn tenang,malah ramai juga yg berdoa supaya mereka kekal bersama…
    bagi cadangan sy toksah lah layan komen2 yg boleh nampak sifat iri hati nye sesama melayu…
    CHILL YOO….

    0

    0
  90. oh safee.. says:

    Safee Sali tetap terbaik!! focus, no controversy..

    0

    0
  91. snfaz says:

    dh tak penting sape betul sape salah. benda dah jadi. cakap apa atau buat apa sekali pun tak akan mengubah kenyataan. Baguslah putus tunang. tak manis la cerita dh sampai cengini masih nak bersama.

    elia, he’s cheated on you! dem! buat apa lagi! BALAS DENDAM! huhuhu, tipu je. lets move on sis! life is so wonderful, jgn sia-siakan moment dengan benda mcm nie. banyak lagi jejaka yang tampan, single and bekerjaya kat luar sana. go and get them! dun waste your time with the crap!!! come on, u seorang yang berpelajaran, dun put yourself in wrong direction!

    KFCM, gotcha!!! kantoi sudey! btw, abg nara tak perlulah back up si KFCM nie! flow cite elia kene je ngan flow cite lain. to bad KFCM, pity of you darling. lain kali nak berselingkuh make sure ko jaga kisah selingkuh mcm ko jaga gawang bola, jgn kasi BOLOS!!! lain kali nak cari kekasih gelap biar dia faham akan konsep kekasih gelap yang she wont get spotlight like elia did! perempuan of course jeles! lumrah!

    btw, things already happen. dun look back and feel bad for that or whatsoever. lets move on!!! find sumthing else for better life! pengajaran bukan untuk elia and KFCM tapi untuk kita semua ok?!

    0

    0
  92. Ahmad says:

    bertanggung jawablah kerana membuka aib manusia.

    0

    0
  93. aduhai, siapa pulak si nureen dan kejadah cam mana kamu boleh ada pic ini?.. sebelum mintak penjelasan KFCM ada baiknya abang nara mintak penjelasan cik nureen ni mana dia dapat photo ni?…

    tak menyebelahkan sesiapa? padahal….dah tentunya ada agenda kalau dah bawak photo ke blog gosip. memang nampak sangat nak jatuhkan orang.

    dan janganlah kita mengaibkan sesiapa dalam hidup ni. hidup terlalu singkat. kelak dibuka pula aib kita siapa tahu.

    0

    0
    • penapatah says:

      sokong! kalau kite bkk aib org, satu persatu Allah bkk aib kite kt pdg mahsyar nnt..rasanya ABANG NARA DA BOLEH DELETE ENTRI NI..

      0

      0
  94. KPD ABG NARA says:

    KEPADA ABG NARA….TUKAR LA BLOG SAL CITE2 YG BAIK…XDE GUNE JUAL CITE2 YG XELOK SAL ORG…WT DOSA JE..

    PIKIR LA SIKIT..SERUPA SEBARKN FITNAH JE KLO BNDE XBTUL..

    0

    0
  95. xx says:

    gmbr cm ni pun nak kecoh la. cuba kalau KF ni tak famous, ada org kesah? tak habis2 ngan kisah dia. ingt2 la sikit ni bln ramadhan. org kumpul pahala, bkn lg tmbh dosa. tak yah la dok jaga tepi kain org.

    0

    0
  96. mala says:

    abg nara, jgn buat fitnah dan buka peluang utk orang lain jugak buat fitnah.

    dah la byk buka aib orang.. berdosa tau, tak takot balasan Allah ke?

    0

    0
  97. iynies says:

    Salam abg nara, pada pendapat nies… lebih baik buat sementara ini stop dulu post pasal isu² atau gosip² yang mengaibkan untuk menghormati bulan ramadhan ini. Banyak kan lah post cerite artis² kite yang buat amal ke? artis² kite yang berniaga di bazar ke?…

    0

    0
    • aspire5580 says:

      setuju..x payah kecoh2 la pasal diaorng nie..org lain pun ada putuih tunang..biyarla diaorng settle sendiri..

      0

      0
  98. kami says:

    ntah2 gmbr ni peminat die kt hotel yg tngkp. biaq pi dia la. haha

    0

    0
  99. klu tak tahu benar @ salah lebih baik jgn mengeluarkan cerita nie..
    Takut berdosa pulak….
    Tambah pulak di bulan yg mulia nie..
    Apa kata Abg Nara letak cerita yg elok2 jer….

    0

    0
  100. chempaka says:

    TAK SUKA BETULLAH MANA2 PLAYER KE AHLI SUKAN KE YG SELALU NK DIKAITKAN DENGAN POMPUAN@ARTIS.SURE LEPAS TU TAK BOLEH NK PERFORM BAIK LAGI.
    BUKTI? HAFIZ HASHIM-glam dgn cerita cinta dia…skrg mana dia?
    lps tu psl si kembar bola tu- cerita dgn artis
    bialah mereka ni fokus dgn karier msg2.tk yh campur dgn kisah cinta cintun ni…

    0

    0
  101. putusjugak says:

    hebat orang malaysia skang, ramai ada potential bole masuk geng2 CSI. aku xfaham.

    “saya xbpihak kepada sape2” —> kalau xde niat pape watpe la nak aibkan orang lagi. dan, kalau betol skalipun dia buat benda tah hape2, apasal report kat sini? nape xreport kt pejabat agama? adoila…

    0

    0
  102. teropong says:

    kalau tengok betul2 gambar ni
    korang perasan tak . kan ada dua orang yang dalam cermin mata tu .
    1 yang amik kan gambar apek
    1 lagi yang kat sebelah tu

    ish . mana nak tahu kan . family members ke . reporters ke . kawan kawan ke. kan ?

    yang penting . tak patutla abang nara layan emel dan post benda benda macam ni . da macam mengaibkan
    huhuu fahmi

    0

    0
  103. bui junaidi says:

    entah2 pengirim email ni yg ambik gambar ni kot..
    lepas tu htr kat abg nara
    saja nk bagi hangatkan cerita
    kalau x,mcm mana gmbr ni boleh ada

    cuba fikir..*_*,jgn terus menuduh ok
    tak baik..

    0

    0
  104. asmawi says:

    ceh..
    gmbor reflect pun nak jadi hal..

    woiii nara!!!
    udah-udah la tuh siar cite murahan gini..
    lu pose tak pose nih nara??

    0

    0
  105. sarah says:

    BULAN RAMADHAN NIE..TOLONG STOP CERITA2 CARI AIB ORANG

    0

    0
  106. Louis Lane says:

    Ek eleh..takat gmbr cmni.ni kompom si desperate elia yg anta email ni.pompuan gila publisiti.

    0

    0
  107. didi says:

    udah2 la nara oi,,cer publish cerita yg faedah sempena bulan barakah ni..dok sebar cerita2 fitnah ni kot ksian nara dpt lapa dgn dahaga ja posa ni,,apa pn xbleh,,lgpn bini nara kna ngandung benih nara,,tkt benda xbaik nara buat dapat kat anak ikut pangai artis yg nara dok sebar cerita xbaik,,klu bini nara petnant beih org lain xpe la mst xbjangkit pangai buruk nara,,tau pn sakit hati kan..nara publish cerita mcm2 ni ingt selebriti xda maruah dan malu gak ke…jd la suami dan bapak yg cari rezeki halal ukt kluarga,,bkn jaja hal seluaq dalam org,,

    0

    0
    • jongkong emas says:

      saya pernah sound nara lebih kurang macam ni dan saya bagi link blog….. tup2 saya dapat msg di blog saya kata2 hinaan , tak tahu la follower or nara sendiri yang balas msg caci maki dan cakap saya bodoh, bengap, pastu siap kutuk saya lagi cakap ” ada hati nak promote blog kat beautifulnara” yang penting nama samaran

      kalau nara yang msg macam tu memang tak tau nak cakap apa…..

      so hati2 didi dah sekolahkan dia… tup2 ada org yg sekolahkan didi

      0

      0
  108. anonimoussss says:

    KHAIRUL FAHMI CULTURE SHOCK..

    dapat perhatian media bagai….
    and perasan hensem, n rasa boleh dapat awek lagi cantik dari ex tunang dia..

    senang, perempuan baik utk lelakibaik, dan begitu la sebaliknya

    0

    0
  109. murni says:

    Hahahahaaa…

    0

    0
  110. Queen Cobra says:

    Tak heran dgn perangai footballers. Dia org ni kalau p negeri org lain time perlawanan mesti waktu mlm2 salunya lepas clubbing bawa aweks sama2 tido kat htl. AKu kerja shift mlm pernah tengok berpa kali permain2 bawa ppuan naik htl. Yg worst nyer yg dah kawin sampai bawa 2 sekali..

    0

    0
  111. moon says:

    ntah2 akak housekeeping kot …yelaaa nk amek pic sendirik cam syok sendiri plakk alang2 housekeeping ade dlm bilik…haa ape lagi suh snap 1 gambar laaa…

    0

    0
  112. sya dah zoom gambo ni… nampak nya ensem lah KFCM ni dan kulit dia licin tak de jerawat ..

    sempena ramadhan jom tengok iklan yang dikatakan telah memesong erti ibadah dalam islam

    http://lilydamia.blogspot.com/2011/08/iklan-tv-yang-menghina-dan-terpesong.html

    jangan ambil mudah perkara berkaitan ibadah

    0

    0
  113. sempena ramadhan mari tengok iklan yang dikatakan memesong erti sebenar ibadah dalam islam

    http://lilydamia.blogspot.com/2011/08/iklan-tv-yang-menghina-dan-terpesong.html

    renung2kan dan selamat beramal

    0

    0
  114. noname says:

    lenkali jangan pkai spek hitam..kn dah kena..

    0

    0
  115. aini says:

    bulan puasa yang perlu dijaga adalah…PERKATAAN DAN PERBUATAN….manusia dipandang tinggi kerana perilakunyer..manusia akan dipandang hina kerana perilakunyer juga…SELAMAT BERPUASA.

    0

    0
  116. adoyai says:

    adoyai

    0

    0
  117. rita says:

    Queen Cobra:
    agak2 la nak bercerita pun..
    tak seme pemain bola camtuh..
    rase KFCM tuh beriman orang nye..
    die kan bru je balik umrah awl..
    agak-agak la woi nak same kan die ngan player lain..

    0

    0
  118. aini says:

    kita 1Malaysia…terdiri 14 negeri….aman harmoni…jangan dipanaskan isu negeri…tak kira lah negeri mana…fikir bagaimana cara untuk majukan diri…bukannyer cara untuk menghentam orang….kita doakan kita dapat pahala…kita mengutuk..kita dapat doa….

    0

    0
  119. bubble says:

    saman je hotel palace of the golden horses tu! ade ke patut dedah name guess list. buat fitnah la tu. saman saman jgn tak saman ! haha

    0

    0
  120. teddy comey says:

    aduyaiii si nureen ni..mmg sah ko yg amek gmbr ni kn..ko gak yg ngaku keje kt palace of golden horse tu..n sah2 si fahmi menginap kt hotel tu..jgn kn pmpuan…lelaki,bdak2 n mak org pn klu jmpe si fahmi ni meroyan nk amek gmbr ngn dia..ni kn plak ko si nureen oiii…!!

    0

    0
  121. Si Fahmi ne xde la hancem mana pown..sbb dye player so wamai la yg dok t’gila2 kan dia…nk tmpang famous skali…
    Kpd En Khairul Fahmi…taw la da kaya, tp jgn la lupa diri…
    waktu suka kemain lg memuji…bila da x suka campak si elia camtuh aja…
    Agaknya org kelante ne mmg mcm ne perangainya…

    0

    0
    • Katy Very says:

      AGAKNYE, kata nkau. maksudnye ko pun tak pasti = buat firnah.
      Nama je sedap, siap ada syurga Firdaus lagi, tapi hampeh.

      0

      0
    • anon says:

      capew katew hapek niew HANCEM cangatt?? awk tawu kew yg diew nie playerw??cayew tgk tak dew la WAMAI pmpn yg tergilew2kan mamat KELANTE ni.. hahaha

      try gune bahasa rempit jap :P

      0

      0
  122. gades says:

    aku xfaham gn abg nara ni..suke sgt menjatuhkan org..abg nara ko lah ibu segala dose klau ko nak tau..bkn ko jela..admin2 blog lain pun ibu segala dose..ko sebarkan benda ni..org bce n org komen..sape yg xpk pnjg tu terus2 je prcye n trus ckp bkn2..klau lah bnde tu xbtul?bkn ke dh slh kte komen n tduh bkn2..fitnah bkn dose besar ke?ckup2la tu..klau boleh aku aku bkn je nak ko ttp ruangan komen..tp aku nak ko ttp trus blog ko ni..bln2 pose cmni untk crik phle tmbh phle..ko sng2 je tmbh dose..dala nk tgung dose sndiri nk kne tgung dose org2 lain lg…xtkut ker??bwk2 la bertaubat..

    to nureen plak aku rse ko kot y tgkp pic ni..sbbnye klu bkn ko y tgkp cmne ko nk dpt pic ni??bgos sgt ke ko smpi gurl y tgkp pic tu g bg kt ko sorg je pic tu?bek dy upload je kt fb dy ke twitter dy ke..ko y batak nk snap pic dy ko blh plak pertikaikan sp gurl dlm pic tu kan..ckupla tu bt dose..takut sikit azab ALLAH..

    0

    0
  123. Rooooney says:

    ASSALAMUALAIKUM MY FELLOW FRIENDS

    WHAT IS ALL THIS BITCHBITING?IT IS NOT FAIR FOR HER THAT ALL OF U ARE ARGUING AMONG EACH OTHER N MAKING HER THE VICTIM OF YOUR DISCRIMINATION.

    DID SHE KILL YOUR FAMILY MEMBER?STEAL YOUR HUSBAND?OR HURT YOU IN SUCH WAY FOR YOU TO GO ALL SOUR LIKE THIS.

    IN THE FIRST PLACE THIS IS VERY CHILDISH.YOU MAY AS WELL READ AND NOT COMMENT A 2 PAGE LETTER LIKE AS IF THERE IS A DEBATE GOING ON HERE.

    THIS IS WHAT I CALL ORANG TAKDE KERJA,WHOM EVER THAT IS A GREAT SUPPORTER OF FAN.LET THEM BE.WE CANNOT SIMPLY JUDGE A PERSON BY A LITTLE MISTAKE THEY HAVE DONE IN LIFE,THERE IS ALSO SOME GOOD VALUES IN EVERY HUMAN BEING.WHY DONT YOU MAKE SOME TIME TO TALK BOUT WHAT IS GOING ON THIS CRAZY WORLD LIKE THE WAR AND THE KILLING OR A LITTLE BIT ABOUT GOD N YOUR PREPARATION FOR DOOMS DAY.OR AT LEAST A LIL KIND ADVICE.

    MUNKAR N NAKIR WILL SURELY BE HAPPY TO PUNISH YOU WITH THIS KIND OF BEHAVIOUR MY PEOPLE.AND YOUR YOU ALL HAVE SO MUCH GRAMMATICAL ERRORS.

    LAST BUT NOT LEAST..DONT BE BITTER MY FRIEND,YOU’LL REGRET IT SOON,HOLD YOUR TOGRHERNESS OR SURELY YOU’LL SCATTER..NATASHA BE STRONG CAUSE THESE PEOPLE ARE JUST A MOUSE AND a FROG THAT MEET EVERY MORNING ON THE RIVERBANK N SIT IN A NOOK OF THE GROUND AND TALK NONSENSE.

    YOU ARE A SUDDEN RESURRECTION
    AN ENDDLESS BLISS
    YOU SET A FIRE IN THE MEADOW
    OF OUR DREAMS

    0

    0
    • huh says:

      Quite remarkably well said; for someone who makes grammatical and spelling errors himself (or is it herself?). No pun intended.

      0

      0
      • joyah tumpang lalu says:

        Cam elia je ni…mgkin panas hati tgk komen2 org ttg dia…kot…keh keh keh

        0

        0
  124. ruzaruza says:

    aku puji tindakan kau nara bila kau delete entry ni smlm bila ramai org yang bantah.. igt ke kau betul prihatin. ni kau re upload? pasal? duit masuk slow ke bile ko delete post ni? tahniah nara! tahniah!

    *kecewa

    0

    0
  125. Rooooney says:

    OK here is the deal… si ELIA ni NO ONE in the sane mind is jealous of you or even want to be you. Dah la penipu besar… tak penah aku tahu wujud manusia hina macam kau ni. Buat cerita canang sana sini? Kau tak tau malu ke? Kalau aku jadi kau aku tak keluar rumah seumur hidup. MALU! Dah la ada orang nak kat kau dah kawin dtinggal lah dalam rumah tu diam-diam. Tak payah nak berfilem atau berteater. You are an embarrasment to Malaysia sports industry.

    Full of lies pompuan ni… belajar pun cukup makan tapi ada hati nak berangan macam graduate US. Kau gila hapa.. kau nak kan si Fahmi tu sebab kau nak glamour aje kan? dasar jalang gila glamour ! Kau dengan mak and kakak kau tu dua kali lima je nak menjual anak !!

    Kalau korang nak tahu si Dahlia tu memang kawan kampung Fahmi cuma si Elia ni je yang jealous sangat. Ye la Elia tu tak la lawa mana, hodoh actually tak selawa dahlia so dia rasa insult lah kan! Korang nak tau tak si Sharin tu sebenarnya boyfriend baru si Elia? laki nombor 2 buat teman geli geli masa fahmi pergi main dekat Oman, Qatar semua. Not second like what yang ditulis in the news. Memula si Shahrin tinggalkan Elia kemudian baru la si malang Fahmi muncul. LAst last teman tapi mesra konon!!Sue me biatch? If you dare… you know its true innit? Gold digger… nampak laki kaya kau lari tinggal suami.

    Well everybody has their own sejarah dan kesilapan… sekarang aku nak kau ngaku la yang kau tu sebenarnya penipu dan pencuri. Tak perlu berpura baik. Once a slut always a slut.

    Sudah hentikanlah memuji diri sendiri dalam blog ni… its too obvious.

    Jalang la kau ni.

    0

    0
    • playboya says:

      kann..pompuan ni mmg da barai,rabak..
      admit je la elia..takya act good

      0

      0
    • ingin tahu says:

      just wanna know.. berapa dlm u kenal elia ni? u kawan dia ka? if btl apa yg u ckp ni, mksdnya, xperlu la kasihan kan elia.. but if u juz nk tabur fitnah.. pls jgn.. =)

      0

      0
    • saya bukan Rooney says:

      amboi, bukan main lagi awak canang cerita orang yer?brp byk dpt?xpyhla nak jadi mami jarum sgt.lps tu silalah gunakan bahasa yang sopan sket..jgn suka2 nak men’j*****kan org..

      bertaubat la awak…

      0

      0
    • aku benci ROONEY! says:

      wah canteksnye bahasa dalam bulan baik nie..ko cakap ko dah pastikan ke mak, kakak atau adik ko even urself? xmalu ke? lantak la elia tue mcm mane. ko memang jeleskan! dia hidup tak guna pun duit ko atau mak bapak ko. dia tido tak tumpang tilam ko. tah apasal ko sakit hati sgt tue? hati-hati ngan kata-kata yang diluahkan, tak kene kat ko, kene kat keluarga ko. time tue malu, tak payah cakap. ko yang kene pasti keluarga ko tak kuar rumah sebab ko yang malu nati.. watch out! bulan pose nie…balasan cepat ajo!

      0

      0
  126. amanda bynes says:

    Wah!! Tringat ex dlu,,lebe kurang rupe (yep.hemsem =p). Tap putus..dah dpt ganti baru thun lepas..lg cute..barney stinson photostat..but religious version…

    To elia..a very deep condolence from me..ramai lagi di luar sana girl =)

    0

    0
  127. hanipelangi says:

    cam pelik je…cam ne plak owg yg send info nie ley dpt pic nie??sbb die kata dlm suite kan..so…mcm mana tuh..??hewm..

    0

    0
  128. kopisoda says:

    makin hot pasal si apek ni.

    0

    0
  129. sujobi says:

    dah la tu wei…. isu sape yg amik gambar dia ni pun nak jadi isu. ni ke bukti yg si elia cakap tu. nonsense. dah la dah la dah la.. kesian dak fahmi ngan elia ni.. bagi la ruang kat diorang.. jgn la asek nak mengutuk tak tentu hala.. simpati la sikit.

    0

    0
  130. fit says:

    dua dua propa.. dah la wei.. conclusion nya dhanya dorang yang tahu….. useless berita macam ni.. propa.. tapi saya memang tak suka orang kelantan(pemalas n pengotor tu memang for sure) tanya lah dak dak yang per nah serumah time universiti dulu… tapi takde la sampai nak poyo tak nak kawan ngan dorang. sendiri simpan lah.. hububgan dengan dak kelantan ok je….

    0

    0
  131. Zul's Stuff says:

    player malaysia mcm ni la…dh popular ckitt dh tunjuk star,,…bila nak maju mcm ni..

    0

    0
  132. WEWIT says:

    ni la owg melayu.nmpk mcm 2..da tuduh mcm2…….ingat la ckit……entah2 adek dye ke…..akak dye ke……kowg sedap2 je nak judge owg.bkn nk sebelah sape2…….lantak la dye nk wat pe…….dose dye.kowg kutuk…..wat pnt tmbh dose kowg yg da byk 2…..2 abg nara…leh buat pose pasal bende bek x……jgn sebuk jage tepi kain owg sangat….kang kain sendiri koyak padan muke………bru nk duduk temenung…………

    0

    0
    • dee do says:

      lu ni poyo tahap gaban la org tk suke sbb dia bnyak gosip sbb kitaorng tngok,tido,mkn dgn bola..lu tk minat bola jan ckp bnda2 yg lu tk tau.wa tau la lu minat gimrama

      0

      0
  133. dee do says:

    ahhh!kan betul aku ckp…..khairul fahmi tu mmg poyo,dah ada org ke3 tak mngaku.main bola tk seberapa tangkap bola pn terkapai2 tapi tngkap perempuan no 1.aku dh ckp player malaysia tak bole dipuji makin dipuji makin poyo.ambil la mana2 jurulatih trhebat dunia kalau metaliti player tk berubah smpai kiamat pun takan msuk world cup.ubahla metaliti jgn heboh sngat dgn hal2 glamor je.kitaorg abis duit beli tiket tapi main mcm budak sekolah rndah…….

    0

    0
  134. nuyin says:

    lek eleh..tah2 gamba yg peminat amik ke hape..reflection camni bukan leh dibuat bukti..ape singkat sangat otak kome nih..

    0

    0
    • zasyram says:

      ha ha..betul tu..
      tak kan la player bola je stay situ..ade je lg guest lain ..mana la tahu itu peminat dia ke ..nk amik gmbr player yg dia suka ke…yg duk sibuk siasat tu knp..bukan gmbr duk bercanda tepi laut pun..bersangka baik la..itu masalah diaorg..budak sekolah ke nureen ni..

      0

      0
  135. peminat hafiz af says:

    entah2 pekerja hotel yg minat kat khairul pastu nak amik gambar khairul.. mcm gambar i ngan hafiz af.. i pergi karaoke lagi dgn dia… pastu dia sprtg sgt n i blh je gmbr duduk rapat2 gedik2 ngan dia.. x kesah pun. =.=” jealous much? i byk jmpa artis kat hotel, kat konsert n selamba je ckp “nk tgkp gmbr ngn u blh”.. hihi =P chill la! fans je kot =.=”

    0

    0
    • saya entahlah says:

      terima kasih entahlaa…biar bertaubat sket orang2 kat sini. saya pon sama dah tpengaruh dgn benda2 lagho ni..nsb baik jumpa cahaya semula..

      NARA, DO STOP ALL UR NEGATIVE POSTTT!! highlight pada artis2 lain. tu amy search koloborasi dgn yassin buat lagu bertema ketuhanan xnak pula ko post kannn????

      0

      0
  136. butter says:

    Siapakah wanita di sebalik pantulan cermin mata?bodoh gila ayat.ntah2 tu makcik cleaner ke?bodoh la kalau pantulan imej pun nak buat gosip.ahhhh.gile ahhhh.

    0

    0
  137. elia beruk says:

    PANTULAN IMEJ PUN NAK JADI GOSSIP KE.arghhhhh bodo betul..

    0

    0
  138. bbycumil says:

    Dahlia-Tex-idong

    0

    0
  139. awek jambu says:

    memang org n9 n klntan ni bodo,pengotor sumer..org kedah yg paling best..awek kedah cun2,balak kedah lak hensem2..

    0

    0
    • benci awek jambu aka slut says:

      ko napa mulut mcm mulut jamban sialllll??????yg ko nak main negeri2 ape hal??bodohhhhh, xde kene mgena pon!!!

      0

      0
      • butter says:

        hek eleh.nak main negeri ape barang.malaysia ni kecik je oi.sehari boleh habis pusing.kalau tak dapat awek negeri lain asyik nak bercouple ngan awek negeri sendiri tak berkembang la zuriat.makin tercemar la genetik nanti dapat anak makin banyak penyakit.

        0

        0
  140. gizmodo says:

    the fact is kelantanese guys and chick is awesome btw semap molep sep kito..hahaha

    0

    0
  141. padme says:

    “ni bkn cite kosong, tp sye hnye nk reveal ape yg brlaku..saya x brpihak pd sape2.”

    tak berpihak habis apsal yg ko pos gamba mcm ni.? ape motif ko?. bukan pekerja hotel tak bole bgtau ke psl pelanggan menginap dlm hotel?

    lg satu even if die mmg berjodoh ngan org ke 3 tu.. kite ni sapela nak ckp ape2.. rilek2 suda.. haha peace out ~

    0

    0
  142. miss jun says:

    ni jaafar onn ni melayu ISLAM ke? kalau betol PUASE X? be wise when u want to say something……

    because obviously you make urself look stupid now… i think the best way to say it..U ALREADY LOOK DAMN STUPID NOW

    0

    0
  143. YE SAYA says:

    Kpd cik Nureen, takda faedahnya awak duk mengepost fitnah ni..awak tu kerja kat hotel, ada etika..kan ke sumber periuk nasik awak tu? Sian pekerja2 hotel yg lain nanti orang duk kata pekerja hotel tak amanah duk sibuk canang rahsia customer..mana boleh camtu wak. Abg nara suka la awak duk bagi gambor bleh wat topik (hehehe..ampun bang nara)……Skali semua ni fitnah semta2 amacam? Then buatnya Apek tak puas hati dia p cari awak, cpmlain kat manager, then dah tentu awak dah jual nama POGH tu..eee..nasib baik sy tak pemes kalau tak nnti awk sibuk duk reveal gambor sy kat suite tu….huhu…..bulan posa ni yang..baik awk pk balik cik Nureen….
    BTw, wahai sekelian penduduk msia, kotor ke, busuk ke, hensem ke, tu sume individu lah, bukan penduduknya…penduduk kat sume negeri pon sama, ada yg hensem, yg kurang hensem…yg baik, yg buruk, sume sama je la..takdanya istilah negeri ni penduduk dia ramai yg lawa berbanding negeri lain..takdenye der..kalau pun tak hensem, tapi pandai jaga diri, baik hati kan ke terserlah hensemnya tu? hensem pada budi..bukan cam cik jaafar yang pengotor sbb mulut dia busuk duk kutuk org…hehe..saje nak pemes sume ni tau…
    selamat berposa!

    0

    0
  144. xoxo says:

    perggghhhh…hensem gile KFCM nieyyy..tergoda ai yu!

    0

    0
  145. entahla says:

    drp korang brgaduh bende2 yg x berfaedah, mengata, menghina …yg boleh mengurangkan pahala korang dbulan puasa ni……dgn bangga nya saya mncadang kan korang baca ni>>
    http://ohislam.com/dasyatnya-hari-kiamat-dan-padang-mashyar/
    buang yg keruh..ambil yg jernih..peace yo…

    0

    0
  146. Jejari Kaki says:

    Hairan dengan post yang ade statement “Hidden due to low comment rating.”…

    tapi kat sebelah to ade plak “click here to see”…

    MOTIF?

    Kunun niat nak menghentikan kata2 tak elok / kutuk mengutuk / hina menghina bagai la..tapi boley je tgk jugak..tu yg balas membalas berjela2..

    Dari isu sebesar gigitan nyamuk, jadila barah yg langsung tak boleh diubati…

    Alang2 nak bagi blog ni page kutuk mengutuk, gosip bergosip, tak payah la hidden comment to pon..

    Ini barula dikatakan “Marilah bergosip secara berhemah” kan kan kan kan KANNNNN?

    0

    0
  147. mail lambong says:

    ape lah! awek tu peminat dia. nak ambik gambar. entah-entah gambar nuren.

    0

    0
  148. bukannureen says:

    gambar mcm tu pun nak pelik ke???bukan gambar apek peluk2 dgn pmpuan lain or atas katil ke, siap dia duk tegak camtu. pmpuan yg ambik pulak duk kt pintu bkn dlm bilik. takkan macam tu pun nak jd gosip bang nara oii. bak kata yg lelain, kut2 ada fan dia yg nk ambil gambar dia..

    yg duk kata elia barai tu mmg tak patut laa….ada bukti ke yg tuduh dia mcm tu…

    hmm..patutnya bulan puasa ni fitnah tu taklah berleluasa mcm ni…kalau nk baca gossip baca je lah, kalau nk komen biarlah berhemah…

    0

    0
  149. miss says:

    orng kelantan kan orng ulu kampung
    ..culture shock…..

    0

    0
  150. saleha says:

    astagfirullhal’azim sape la yang buat gosip artis nie yer….secara xlangsung dh dapat saham dosa….belum lagi yg baca pastue maki hamun…

    0

    0
  151. dotdot says:

    aku was was dengan budak yang hanta gamba ni. mana dia dapat gamba ni? siap bagi kat abg nara lagi. cube fikir sikit logik tu.

    0

    0
  152. ally says:

    bg ak, smue ni mengarut la.. yg sebok sgt pasal hal org len tu pehal. Biala die ngn hidup die, klau die ad pmpuan len n tgglkn tung die tu, bia die amek pengajaran dari diri die sndr. Bia la die setelkn mslah die sndr, xpyah nk wat2 lg kontroversi taik mcm ni..
    ak seriusly minat kfcm ni sbb skill die d lapgn, wlpn mgkn rmai yg bakal mencemuh mamat ni pasal kes ni, tp bg ak stakat tu jela korg.. tak pyah nk lebeh2.

    0

    0
  153. Mr. Em says:

    korang tak zoom betul2 ke? kan dia suruh budak tu amik gambar dia dari depan pintu luar yang terbuka. kira ok lar tu. bukan gambar atas katil pun.

    apa2hal pun, elia memang tak layak jadi tunang apek ni. yelar.. dah lar tak cantik, kecoh2 dalam blog n fb pulak. cuba cakap, laki mana yang tak malu?

    0

    0
  154. Gee says:

    dah2 la tu cakap pasal hal hapek nih..
    support la dia sbg golkeeper malaysia. law kite dok canang2 hal peribadi dia kang, tertekan dia taw. bile tekanan dia tinggi bayangkan law dia kena main bola. kalau dia dok teringat2 ape org malaysia cakap pasal dia, tak pasal2 je bolos 10 gol. adoiiii…

    dia golkeeper yg berbakti pd malaysia, sekurang2 nya ingatlah jasa dia tang situ. peace!

    0

    0
  155. ini mmg pelik says:

    pelik nape masing2 nk bertelagah pasal org2 ni ek…hurmmm~

    0

    0
  156. mama says:

    kita yg mendengar ni tahu kulitnye aje, isinye hanya ALLAH, dorang yg tahu. So, mmg xleh nk judge sapa betul sapa salah.. ALLAH MAHA MENGETAHUI…apa yg penting kita amik iktibar dr apa yg berlaku.
    i) jgn buat apa2 kenyataan ttg sbrg mslah cinta, r.tanggga kpd org ramai coz masalah kecik akan jadi besar
    ii)bercinta, bertunang jgn berlebih, ikut syariat senang crite
    iii)jgn kita pandang mslah dorang je, sedangkan belambak lg couple2 kat luar yg lg teruk situasinya, tegurlah mereka tu juge..
    iv)sesungguhnya apa yg hukum islam telah tetapkan itulah yg terbaik utk kita lakukan,
    v)lebih baik fikirkan mcm mn nk zoom in diri kita lebih dekatkan dri dgn YG MAHA PENCIPTA tmbhn di bln ramadhan ni, ALLAH dh bukakan semua pintu2 syurga utk kita & tUtUpkan pintu2 neraka, so yg mn nk???
    FIKIR2 KAN LAH…

    0

    0
  157. niena baharun says:

    aku ni ex bff si dahlia teck…dia mmg jnis perampas..smua pakwe kawan2 aku yg hemsem2 dia kebas…yang psl kat hotel tu mmg dah gempak 1 kota bharu..dia ni klu nk kat org tu smpai blh bg body.bkn nk suh percaya..tpi dia mmg mcm tu prngai..aku gaduh dengan dia pun sbb aku tgur dia jgn bt prngai mcm nie…last2 dia plak kebas pkwe aku…fuck la ko teck…yang aku nk cakap..pompuan tu ialah DAHLIA TECK

    0

    0
  158. SAYA says:

    sedap mulut je ckap org klate mcm tuh…weiii manusia..korang kabar la ckit ..kt kl tu btmbung org klate yg berjaya.pls la jgn sbb nila setitik rosak abis susu dlm bekas…ckp tu pndang2 lh…yang buruk smua nmpak yg baik manusia ni ssh nk nmpak kan…wahai mnusia…bukak la mata hatimu tu…jgn suka2 nk hukum org lain tak bersalah kerna binatang perosak

    0

    0
  159. miss says:

    orng klantan mmg camnie la..sbb tu ramai orng x suka orng klantan….

    0

    0
  160. Azira Bee's says:

    Adik dia kot ( dahlia Teck )…thinking positive k..:)

    0

    0
  161. wawes says:

    nak buka apa ptg nie ye?=)

    0

    0
  162. Ijal says:

    Alahai kot peminat, Kang xkasi amik pic ckp sombong huhu tah2 si pengirimnsbb die keje situ

    0

    0
  163. saye says:

    TAHNIAH elia krn lepaskan FAHMI..dia bukan lelaki terbaik utk kamu..LELAKI YG BAIK UTK WANITA YG BAIK2 shj……syukur ditunjukkan dr awal2 lg sikap sbnar fahmi…

    0

    0
  164. lyn92 says:

    elia~jgn pernah menyesal hlg lelaki camni..mujur taw skrg..lau taw lps kawen lg naiya..x rugi lpskan org yg bkn ditakdirkan tok kite..apek bkn yg terbaik tok elia so campak je dye jauh2 blk klate..ramai lg laki yg baik kat luar sane tggu elia..terime n hadapi ujian ni dgn senyuman..lupekan how u meet ur incik apek 2..xde rugi pape pon..

    0

    0
  165. mis says:

    gosip memang hangat~~ tapi staff POTGH pun satu…sepatutnya maklumat tetamu kena la simpan~ tak de telus punya orang siap ngaku nama lagi…kena buang keje baru tau~

    0

    0
  166. lala says:

    pmpuan tu nak nyebuk tibe2 bgtaw hal org lain apehal? nak femes jgk? hahaha kesian lah.. manusia zaman skrg ni suke nk carik publisiti murahan.. kau bgtaw tu pun mcm la kau tu xpenah buat dosa.. mmg xsalah mengingatkan bnde yg baik kt org.. tp kubur masing2.. kalau aku kn, mmg dah lame saman pekerja hotel ni.. kau ni mst xbelajar procedure hotel.. CERMIN LA DIRI DULU SEBELUM NAK SEBUK HAL ORANG YE… peace!

    kpd elia, bwk bersabar ye.. kumbang bkn seekor tp byk.. pilih je mane yg berkenan… peace…

    0

    0
  167. BLUEGREEN says:

    DEPA DAH MAIN DAH..GI SINGAPORE TU PUN DAH BRPA KALI BOLOS GOL…TU YG MALAYSIA KALAH TUH…

    0

    0
  168. jue says:

    uiks..adik angkat sudah terangkat??? ini sudah terbukti cucuk jarum..mentang2 fahmi tgh single..ceh..dalam udang ada mee sungguh…tak patut, x patut..kejar bahagia atas air mata org lain x akan bahagia…kemana aje la bahagia tu nanti…ish..ish..budaya apa sahaja la skg ni..asal cantik “halal”kan saje dia nak buat apa…ish..ish…

    0

    0
  169. spender apek says:

    sebelum timbul dalia teck ni lg , even sblum elia bangang tu brtunang dgn apek , apek dh wat hal dah.. aku nmpk apek dgn pmpuan lain mse d KLIA , lepak d cafe berbual mesra mcm nk brcium.. dorg x kesa makcik2 pkcik yg nk g umrah mse tu (aku hntr atuk aku g umrah). aku dok prhatikan je. x silap aku, ade mkcik amik gmbr dgn pmpuan tu skli..

    suda2 la molot2 longkang sume! x pyh babit kan ngeri mne2.. dasar nye yg wat silap induvidu tu sdri.. bkn ngeri !

    0

    0
  170. akooo says:

    sebenarnye memang begitu perangainye… sebelum nie tak tahu die (apex) akan femes mcm nie… dah buat hal… apa lagi… apam2 yang telah dimakan suda mula mahu hak mereka… terima je la apex

    0

    0
  171. weki says:

    no ethics la staff nie..xjaga privacy guest langsung..buat keruhkan keadaan…xnak pihak sape2 konon..g mati la..xde policy ke? klau aku jadi apek..mmg aku saman nie!bodo!

    0

    0
  172. selama nya… selama nya… selama nya… Harimau Malaya!

    Ni semua sabotaj. Nak gosip ko gosipkan artis sudah. Pemain bola, kita sokong je la. Kalau nak layan apek mcm artis, tggu dia jadi pelakon. Suruh beli tiket mahal sket korang dah memekak taknak pegi stadium. Mentaliti penyokong bola malaysia ni lah menunjukkan kita belum layak masuk world cup.

    P.s. Awas bila menuduh krn fitnah dosanye lebih besar dpd zina dan membunuh. Memfitnah org zina, secara langsung atau tidak, mesti di sebat 80 kali! Kau tunjuk bukti vdeo pun kena sebat menurut hukum Nya, sbb takde saksi 4 lelaki beriman yg nampak penetrasi. (hukum ini utk tuduh zina. Hukum utk tuduh rogol tak perlu 4 saksi, tapi perlu bukti)

    0

    0
  173. kite says:

    I was just thinking about the same principle

    0

    0