Written by AbangNara | March 22nd, 2011

fahrin dan irma

Ruangan “Suka-suka kenenkan artis” kini kembali lagi. Setelah dengan jayanya meng”kenen”kan Juliana Evans dengan Zizan Raja Lawak dan juga Lisa Surihani dengan Shaheizy Sam, kini Abang Nara ingin mencadangkan satu lagi pasangan yang nampak sangat cantik dan sangat padan. Pasangannya tak lain tak bukan ialah Fahrin Ahmad dan Irma Hasmie.

Abang Nara rasa diorang berdua memang sesuai (sengau sikit di sini) lebih-lebih bila Irma Hasmie dah bertudung. Tak gitu? Fahrin Ahmad memang tak dinafikan lagi kehandsomean dan kekacakannya. Irma pulak sejak bertudung nie nampak makin ayu dan comel gitu. Kalau diorang bercinta dan berkahwin confirm dapat anak comel-comel belaka. Tak gitu?

Cuba try undi sikit ~~


Jangan lupa like Facebook Fahrin Ahmad dan follow Twitter Irma Hasmie.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 responses to Siapa Sokong Fahrin Ahmad Mengorat Irma Hasmie?

  1. .benci artis. says:

    cari la yg bergunasikit irma oi! :))

    0
    0
    • ayam says:

      SAYA TAK SETUJU !! IRMA TERLALU BAIK UNTUK FAHRIN !

      0
      0
    • Gorgon says:

      tubuh berketul2 tp lawan scha nga Linda onn dia kluar airmata… kahkahkah…

      0
      0
    • sue says:

      oh fahrin

      0
      0
    • sue says:

      nape nak letakan gan artis gak??? masing2 pena kecundang due kali gan artis..y x dey ol try gan yang bukan artis lak kannn…

      ner taw ketemu kebahagian…

      walau aper pon..ku doakan semoga fahrin ketemu wanita yang seswai utknya..
      serta Irma semoga beliau dapat penganti yang lebih baek dari sebelum ini..

      0
      0
      • leolizza says:

        artis ngan artis… dorang dah tau cara kerja masing2… artis ngan bukan artis… tak tentu lagi faham cara artis ni bekerja.. ada je artis kawin ngan artis yang kekal walaupun tak ramai… rashidee- vee, mustapha kamal- susan menon, fauzi nawawi- lisdawati… walaupun tak ramai… tp yang penting dlm perhubungan; kesetiaan, persefahaman, komunikasi, kepercayaan & kasih sayang… kalau ada sume ni… artis kawin ngan bukan artis pun ok gak…

        0
        0
  2. zeze says:

    hmm,,fahrin??kes pukul kn???

    0
    0
  3. shiro says:

    len2 takde ke? fahrin byk gosip..huhu

    0
    0
  4. KAK RATU says:

    SESUAI…SANGAT SESUAI….

    0
    0
  5. lady N says:

    kenen la dengan ashraf muslim. contoh yg elok tu. :)

    0
    0
    • .benci artis. says:

      poyo la mamat tu!!!!!!!!!!!

      0
      0
    • Abi hurairah says:

      dia riality memang ustaz laa…==”
      die ada kepakaran t0k ubat org sakit santau dan seangkatan dgnnye dgn kepakaran islam..
      die da dew t0k guru ustaz>.<
      sape2 kena kacau dgn kak limah atau sebagainye g la jmpe die..he3

      0
      0
      • .benci artis. says:

        mmg la die blajar ubat org tapi ader dlm satu program tv x silap aku wanita hari ini ade bincang topik perubatan islam nie.. that guy tu sbagai tetamu jmputan. mamat ni jawab soalan mcm die nie hebat sgt . ustaz sorang lagi senyum je dgr die ckp (mcm dlm hati ckp mamat die berlagak mcm pandai ). sbb tu aku ckp die ustaz poyo! keh keh keh

        0
        0
  6. Kasih says:

    biarlah irma atau fahrin yg wat pilihan tuk hati drg sendiri kn… kang dok kenen2 payah lak..

    0
    0
  7. gyulee gyuri says:

    100% TAK SETUJU~!!!! IRMA DGN NAZIM OTHMAN..SETUJU~!!!!…HAHAHA

    0
    0
    • sue says:

      sape nazim othman?? halim othman kenaila

      0
      0
      • kaki_g0ssip! says:

        sue ~ nazim ni yg b’lakon citer BEGITUKAH CINTA yg sdg ditayangkn kt tv3 pkl 7.. b4 ni pn abg nara pnh kuarkn entri psl dy.. dy hensem!

        0
        0
  8. kkkk says:

    wlpun fahrin 2 byk gosip dlu2 la..atleast die 2 ad degree.lawyer lg..hensem pn hensem…irma xssuai ngn die.huhu..klu iktkn prgai sume artis sme jer.yg pmpuan seksi seksa sume..pkai tudg.tp ketat2…

    0
    0
  9. zaia says:

    both of them prnh putus cinta dgn 2 artis(fahrin-linda,scha)(irma-farid kamil,nabil)..mayb ‘artis ke-3’ nie ade lah yg sesuai kot?hehe..dua2 pn mcm baik je kn..

    0
    0
  10. aku says:

    setuju…tp lg setuju kalau fahrin ngorat aku….*pdn mke korg xbleh dislike komen ni*

    0
    0
    • Sofia says:

      hehehe…lawak la statement ko, AKU….aku LIKE la kalau fahrin ngorat ko…hehehe…pepepun…aku suka FAhrin dan aku suka Irma….either diorang boleh get along ke tak…tu semua kerja Tuhan kan………….

      0
      0
  11. siot miot says:

    agree!!alah kenen2 je bkn salah pun

    0
    0
  12. Calla says:

    Irma ngan asyraf muslim ok la… baru sepadan…

    0
    0
  13. Amier says:

    Lantaklah korang nak ngorat ke ape..Kalau dah suka sama suka -keep going.
    Aisey..hari-hari banyaklah pulak cerita pasal Irma Hasmie dalam BN ni.Jangan-jangan Abang Nara dah terpikat pada Irma Hasmie kot, kalau dah terpikat umumkanlah saja dalam BN ni.That ‘s a gracious and honorable manner.Boleh macam tu?

    0
    0
  14. Maimoon says:

    Story bingai

    0
    0
  15. Jabun hensem says:

    Farhin cenging!
    Bosan dah! Ala citerlh artis pompuan tak pakai baju ke apa..tayang nasik lemak ke…bru siok sikit..

    0
    0
  16. hantu kak limah says:

    dua2 muka nampak macam ada iras2..orang kata ada jodoh..bye2 nabil….

    0
    0
  17. bb says:

    biarlah tuhan yg tntukan jodoh dorang tu.=)

    0
    0
  18. jebattuah says:

    kalau fahrin x penah wat kemungkaran…x patut la…pasal irma pn dengar2 time ngan farid kamil dulu…dok wat masuk umah jek…tp ni dngr drp my fren yg serumah ngan die la…so…kalau die kencing aku…aku kencing korang la…

    tp kalau fahrin pn x baik sangat pn…seswai kot..akakakaka

    0
    0
    • silentgirl says:

      x baek psl ape eh Fahrin A ni? story sket leh? nape org ckp die byk gosip plak? gosip pn ngan pmpuan syiok sndri,Linda O n pmpuan keras, Scha..lain2 cm xde je.

      0
      0
  19. moin says:

    bukan fahrin ngan pompuan yg dalam hotel mania tu ke

    0
    0
  20. Piston Pecah says:

    kalau sudah jodoh…

    0
    0
  21. HUMMER69 says:

    Sorry to say… Fahrin dah mcm jantan desperate mengharap kasih! Yg dia mengharap lak yg bermata sepet.. Jadi yg mata bulat, tiga segi, kero, juling air jgn mimpi lah si fahrin akan pandang! Hehehe! Irma….. Ku teramat suka sampai tepuk tangan bila mu putus cinta dgn si nabil tiang tu! Tak perlu lah nak frust menonggeng hanya kerana jantan tiang mcm dia. He’s not worth it!! Semoga perhijrahan mu ini berkekalan sehingga ke akhir hayat.. Ameen!

    0
    0
  22. fahlis says:

    tak suka dgn irma…

    love fahrin so much…kalau boleh dia dengan lisa surihani… coz i love them both….

    0
    0
  23. red apple says:

    emm sesuaiiii jgk….sy sokong…

    0
    0
  24. opinion says:

    sesuai sgt…. cuba tgk muka diaorg betul2 kt ats… mcm seiras kan… org kata lau seiras.. jodoh kuat… aminnn doa yg tbaik

    0
    0
  25. coklat says:

    kalau dengan tg.faris sesuai tak,,,?thought that they will be compatible

    0
    0
  26. Tiffany says:

    Jodoh itu ketentuan Allah. Kita sendiri pun tak tahu siapa jodoh kita, inikan pulak nak cakap pasal jodoh orang lain. Walau siapa pun jodoh diorg, itu yg terbaik utk diorg. Soal masa lampau diorg, tak perlu la kita nak ungkit semua. Kita mana tahu kalau diorg ni dah bertaubat dan taubat itu diterima oleh Allah, makanya dosa mereka diampunkan Allah. Kita sendiri pun ada banyak dosa, nak kata orang lain. Tak elok la macam tu kan.

    0
    0
  27. chah says:

    x sesuaiii…irma dgn nabil..cuba tgok mcm mana …heheheheh…fahrin so far byk dengar yg elok2 pasl dia dr yg x elokkkk…sowiii peminat irma…..
    sbb saya shuker fahrin…..fahrin dgn haliza ok kot

    0
    0
  28. akulahpompuanittew says:

    Irma dah berubah, dah berhijrah..bleh x korang cuba jgn nak singkap apa2 yg dia buat dulu, yg x betul..at least dia dah bertaubat atas apa yg dia buat yg x betul…bg la dia moral support..citer2 dia bwk bopren masuk umah ke, itu ini yg mcm tu kita simpan senyap2…org nak buat baik, kita sokong, kita bagi dia semangat……klu yg lain2 yg perangai x ubah2 mcm haram tu ye kita kutuk kaw2 k kawan2…..:-)

    0
    0
  29. kemboja putih says:

    kalu pompuan tu x dgr kata, ego nya tinggi sbb rase diri die bagus….atau pun mukin kelancangan ketika berbicara..maybe terjadinya aksi pukul yg sepatutnya x berlaku…..tapi cube fahrin jumpe gadis sopan…insyaAllah…x berlaku..apepun antara mereka je yg mengetahui…..suke kat erma, fahrin n ashraf gak….

    0
    0
    • leolizza says:

      alaa… fahrin ngan linda onn tu dulu…waktu tu fahrin baru lagi dlm dunia seni n linda onn waktu tu dia perahsan dialah dj wanita terglamour semalaya(iyolah tu).. so dia ingat fahrin nk tumpang populariti dia, sbb tu dia pandang sebelah mata je kt fahrin… bila fahrin tegur sikit… mulalah menengking… i lagi lama dr u dalam dunia glamour ni.. so u jgn nak ajar i plak… mana tak naik tangan… huhuhuhu….
      fahrin ngan scha… budak nk enjoy tak abis lagi… mana leh control… nak clubbing.. nk partying… huhu.. tu yg dia carik pakwe kaki clubbing cam dia gak…

      0
      0
      • attention says:

        aku pn dulu pnh berpikiran mcm leoliza….fa tu nmpk matang dan beriman, hati pulak dh suka pd pompn yg kurang beriman, so bl tegur ckit mesti gaduh, dpt lak LO yg lg tua dr dia, mesti la pompn tu kerek. pelagi bl psgn yg xbole bertolak ansur n keras kepala, laki mana yg nk jd bodoh dan dayus.klu aku pn mau angkat tgn. scha tu plak kaki enjoy, partu sna cni….FA tu kaki sembahyang, bole tahan ke klu awek perangai soSIAL…… FA cari la pompn yg elok budi pekerti dan keturunan yg bebaik dan beriman, KALAU la stkt pompn yg br blaja nk pakai tudung ni, belum tentu lg bole jd isteri solehah dan muslimah sejati. CARi yg asalnya berketurunan baik2…paham…..encik FA.

        0
        0
  30. FARZ'S HAMA says:

    Setiap manusia membuat silap . Setiap kesilapan yang di lalui pasti akan di perbaiki. Jgnlah kita mengungkit perkara yg lama. Sebaiknya kta berbaik sangka. Tak salah kta match kan mereka sekadar keinginan dari hati peminat. Pokok pangkalnya hati mereka dan Takdir Jodoh dri ALLAH S.W.T.

    0
    0
  31. lolyat gang says:

    adoi
    tlg la wat pairing yg lain
    mcm x kene je

    nak pairing dgn lelaki kuat menangis ni
    haha

    0
    0
    • leolizza says:

      airmata jantan la… oppssss… airmata lelaki… huhuhuh… but for woman… airmata lelaki (lelaki ye bukan jantan) ni romantis… leh cairkan ego wanita yg ego mcm i…. huhuhuh…

      0
      0
  32. black rosEs says:

    Doakan jEa la yanG baik tuk diOrg…sapE pun pilihan diOrg…huhuuu…

    0
    0
  33. Bull says:

    Kalau saya dikenen-kenenkan dengan sesiapa, saya pun tak mahu..Inikan pula permainan kenen oleh para peminat..Sepatutnya biar yang empunya diri yang buat pilihan..Ni bukan zaman dulu untuk dikenen-kenen..

    Pada saya, entry ini tidak perlu..

    Sekadar berpendapat..

    0
    0
    • BumbleBee says:

      janganlaa serius sgt…layankan jerlaa entry nieh utk rileks2 sket….tul tak Nara? hehe

      p/s: am sure FA & IH pun tau this is for saje sker2….hanya Allah yg tentukan jodoh seseorang.

      0
      0
    • leolizza says:

      @bull… abang nara syok2 je… kalau betul jadi pun ok… tak jadi pun tak kisahla… suka-suki je… nama pun ruangan bergosip kan… mana tau kenen kenen membawa romance… huhuhu… romance ye bukan rom*n k… jgn salah faham……

      0
      0
  34. kak shim says:

    x sesuai. fahrin cari yg gadis melayu terakhir

    0
    0
  35. akus.. says:

    aku x setujulh irma dgn fahrin si jejaka haprak tu..lebih baik lagi secocok irma dgn ashraf muslim..coz meraka berdua dlm fasa melangkah ke alam kehidupan baru yang lebih bermakna disisi allah..kehidupan dan akhirat..

    0
    0
    • leolizza says:

      tul gak… orait gak tu kan… byk2kan pertemuan mereka berdua ni dlm drama yang berbentuk dakwah.. lpas ni direktor… kalau nk cari artis yg bertudung… amiklah artis yg memang bertudung in real life… tkyah amik siti saleha or iera syaziera.. mcm dlm ustaz amirul tu… ada je artis yang bertdung kan mcm rafidah, irma, kak ogy, lidyawati, aida khalida, wardina, heliza… takla nampak cam hipokrit sangat kan….

      0
      0
  36. XooXoo says:

    Irma tak perlu suami dr golongan artis

    0
    0
  37. anum says:

    semua manusia buat silap.. irma dh buat penghijrahan. so kite terima lh .. begitu juga dengan fahrin.. kite tk perlu nk ungkit kisah silam mereka.. kenapa yg buruk jer nampak. yg baik tk nk cakap??? abg nara tk perlu nk kenenkan diaorg.. tengok sendiri ramai yg mengutuk???

    0
    0
  38. tak sesuai lah…jauh pangang dari bara api hahahahha

    0
    0
  39. khalis says:

    pandai betul a.nara ni nak kenen kenen kan ek.. tapi memang tak berapa sesuai arr.. dua-dua terlalu cun.. biarla salah sirang kurang cun..baru maintain lama skit

    hottest entry di blog khalis :
    Filem Titanic 3D james camaroon mungkin dibuat sempena ulangtahun kejadian itu

    0
    0
  40. hamba allah says:

    sokong Xoo Xoo : aku pun rasa Irma x sesuai suami dari golongan artis.

    0
    0
  41. Prof Handsome says:

    Saya mendoakan mereka berdua bertemu jodoh dan hidup bahagia., Itu sahaja, tidak perlu lah nak komen ke hapa ke kan, doa yang baik baik sahajakan bagus, dari komen bukan bukan, senjata seorang mukmin ialah doa. dari kamu semua komen bukan bukan, baik doa baik baik, saudara seislam kamu jugakan? hurm. oklah prof nak pergi mengajar balik nih./

    0
    0
  42. akula says:

    x setuju..kalo irma ngan aku baru r sepadan :)

    0
    0
  43. shibo says:

    sape kite nak judge org. klu jodoh dorg ak setuju !! huhu..

    0
    0
  44. miizz chinta says:

    spadan kew?????

    0
    0
  45. bungakejora :) says:

    kita hanya m’rancang..tuhan yang tentukan..:)
    klu dorg ditakdirkan b’sama ia tetap b’sama :)

    0
    0
  46. akaretutatiti says:

    dduk xtenang beb raja yg xbrape lawak tu…brani dia lepaskan irma..ko peluk dia dulu dlam dewan sape nk bayar ha…?

    0
    0
  47. leolizza says:

    nabil adalah seorang lelaki yang jenis *give love for sex* so dia mesti carik pompuan yg *give sex for love* k… baru ok…. kalau ngan irma tak dapat… dia kna carik orang lain la… so… sendiri mau ingat la…

    0
    0
  48. mimi3 says:

    xsuke fahrin, xsesuai….

    0
    0
  49. cik embun says:

    apa la abg nara ni.. suka nk matching2kn artis.. gud try.. tp rasanye dorg pn da xnk couple sesama artis lagi…
    for me.. I doakn 2-2 jumpa jodoh yg terbaik daripd Allah..
    By d way naper ramai yg xsuke fahrin huh..?
    he’s a nice guy.. I dah jumpa in person.. mmg baik orgnya..xsombong..

    0
    0
  50. attention says:

    emmm NARA i rasakn, mmgla ruangan ni saje utk suka2 tp bila kte kenen2kn org ni bole menimbulkn ‘something’ drpd nothing. maksud i, drpd dorg xpnh ada feel tetiba dtg feel disebabkn oleh gosip dan mulut2 org yg nk matchingkn dorg, kiranye sbb PENGARUH peminat tp bl dh couple then putus, ms tulah nk buka suma aib org. mcm xbaik la sikap match maker ni. sori juz my opinion jer.

    0
    0
  51. attention says:

    KENAPA ada org ckp FA ni laki x guna..?
    adakah krn SATU insiden yg dia pukul awek2 dia tu?
    n sbb dia menangis tu?
    ape bukti yg FA pukul pompn dan ape kesalahan dia? kalau memukul sbb taknak jd lelaki dayus adakah salah..???
    boyfren yg baik ialah yg suka keluar masuk club n berparty sesama awek ker…?

    0
    0
    • silentgirl says:

      aku pn xphm nape ckp abg body kacak ni xguna..die baek okey? mgkin die ade sbb pkul pmpuan keras tu..aku xcaye abg body pkul org sske ati..

      0
      0
  52. tulip says:

    for me….jdoh d tgn Allah swt…so sbgai hambaNYA kita kena la redha…berbalik entry abg nara ni…klu dh jodoh yg x sesuai pun jd sesuai….
    oh ya..setau sy FA nice person…baik, berilmu, beriman…? myb la..tringat prgram AC di sini…time tu AC jemput scha…(waktu dia FA-scha msih brsama)…apbila AC tya scha tntg FA yg buat dia trtarik..Scha dgn yakinnya mberi jwapan…”fahrin kuat smbhyang, bila kami kluar tba waktu solat dia solat” (lebih krg camtu la maksud scha)….so rasa2nya klu ada sdkit kekilafan dr pihak FA.itu normal sbgai mnusia…irma plak selain dgn nabil, xder gosip2 yg melampau pasal dia…conclusion nya, FA-Irma mmg sesuai klu brjodoh….dgn izin Allah…

    0
    0
    • ATTENTION says:

      what..???? scha jawab dgn yakinnya yg FA akan solat bl tiba waktu solat…yg scha pulak ikut gi solat sekali ke x…?

      klu dh scha tu kaki suka keluar masuk club sna cni tu agak2nya pompn tu menjaga solat ke x….u all sndri pn bole pikir, mmg patut pn kena pukul, tp xtau la ape punca sebenarnye kes pukul tu, mcm xpecaye je FA nk pukul LO gn scha tanpa sebab yg munasabah kn,,..kenapa ye??

      hurmmm,, irma – FA, kalau itu yg terbaik utk FA sy pn akan setuju, tp sy akan tetap kecewa…huaaaaaaa…..sedih la klu FA ada awek…isk3….

      0
      0
  53. pok cik din sewel says:

    apo kehe dok kenen2 irma ngan farid nihh..irma tuh pok cik punya ..pok cik dah book maso dio kocik lg..sapo2 brani langkh mayat kobau pokcik dulu…

    0
    0
  54. ted mosby says:

    argggggghh ngantuknye cite irma hasmie xde cite laen k??camne pc din kat atas ni bole telepas

    0
    0
  55. alien3815 says:

    takde org lain selain fahrin ker….dah 2 org dia kena kan girl….carilah yg rekod bersih sikit abg nara oi…

    0
    0
  56. gentleskett says:

    harap takder gossip yang kena sampai tangan lagi lah lepas nie

    0
    0
  57. MisZ NoNi says:

    Tak takut ke Irma kang kena pukul? auuuwwww

    0
    0
  58. nolyumar says:

    oh nooooooooooooo!!!!!!!!!!! fahrin ahmad patut ngorat saye jerrrrr!!!!!!!!!!!! i’m fahrin ahmad’s biggest fan!!!!

    0
    0
  59. xoxo says:

    irma im happy for ur new image now! siapa jodoh 3 kan TUHAN kuasa.. bkn rupa dicari tapi IMAN

    0
    0
  60. goldilocks says:

    sokong yang teramat2 sangattttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!
    dh lm sy nk kenenkan dorg..sejak fhrin dlm perdana ehwal islam n irma dlm tv alhijrah..

    0
    0
  61. Jelita says:

    i penah terserempak fahrin keluar dr surau kt midvalley, so fahrin pn mmg antara artis yg baik2..they all mmg sepadan..SO SWEETTT!!….

    0
    0