Written by Bella | May 11th, 2017

Pelakon Fasha Sandha petang tadi telah menggemparkan dunia hiburan tanah air apabila beliau memuat naik kapsyen luahan perasaan di akaun Instagramnya.

Menurut Fasha, beliau tidak dapat melupakan saat beliau “dihalau” daripada sebuah majlis fesyen anjuran jenama pakaian dan tekstil terkenal.  Semuanya gara-gara seorang artis yang turut bekerjasama dengan jenama pakaian tersebut ingin tarik diri jika Fasha hadir pada majlis tersebut.

Berikut antara luahan Fasha :-

Fasha dengan tegas juga memberitahu beliau tidak akan hadir di dalam mana-mana acara jika ada nama artis tersebut.

 

140 responses to Siapa “Burung Hantu” Yang Buat Fasha Sandha Menangis?

  1. Anonymous says:

    fasha ni makin tua makin mengada-ngada. podah…

    82

    21
    • neutral says:

      bila semua masaalah nk cerita dlm media sosial. nampak low class….x kira retis atau org biasa. kesian…hidayahlah bagi mereka2.

      75

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Skang yang aku nampak mcm tak move on ialah FASHA SANDA sendiri…
        Move on FS… talk to the mirror!!!

        57

        10
        • Zack says:

          grab your popcorn guys.

          18

          0
        • please grow up bitches says:

          bila masaalah peribadi dibawa hingga ke keluar. padahal..dua2 tu ada kisah lampau yg masing2 x boleh move on. bagi aku lah..dua2 sala dan jejai? makan popcorn tengok bekas2 bini bergaduh. lelaki x dpt malu..tpi yg malu nya dipihak pompuan. eee..semak!

          33

          0
        • whateverlah says:

          “PROFESSIONALISM” konon… Diri tue pun tak professional… Kalau betul2 professional… Pergilah bersemuka… Tanya kenapa buat macam nie… Professional sangatlah tue kan pakai media sosial utk selesaikan masalah.

          4

          0
        • bukan fan nora/nedim says:

          i agree. mmg pihak burung hantu mcm over sket nk tarik diri pelbagai tapi fasha knp melalut hingga terpalit nama nedim anak menteri pendek semua terpetik?
          habis, perangai2 bitch awak dulu sebelum kawin dgn jejai…x pulak awak heboh? masing2 ada sejarah lampau lah kak. perlu ke mengaibkan org sampai mcm tu. tak patut fasha hoiii.

          62

          0
        • lol says:

          bahana main media social youols. tempat melepaskan geram.
          jangan nk luahkan perasaan tu sesangat sampai terselak kain sendiri ya.
          itu saja aku nk komen..

          34

          0
      • Anonymous says:

        diamlah fasha, dalam dunia ni, yang banyak duit yang kaya raya, orang akan pandang, orang sanjung, orang puja, salah dia orang buat2 x nampak, orang pejam mata…org macam kau ni, buat baik pun org xkan nampak, kau banyak bising wlaupun kau telling the truth, org tetap nampak kau yg salah, sbb kisah silamnya, kau yg salah, kau perampas..tp aku pun rasa si owl tu hipokrit, cuma org x nampak…diam je lah kau, kalau kau betul dan burung antu tu salah, sooner or later org akan nampak jugak…

        18

        3
    • Anonymous says:

      apasal burung hantu..kenapa x burung pipit?

      16

      0
      • Pak Becok says:

        be profesional lah..apasal hang nk tarik diri demi fasha? c’mon now… budak2 darjah 6 pun tahu nk bermaaf-maafan wei. so terang2 lah..siapa yg x matang dan ada dendam kesumat x boleh move on. adakah si burung hantu masih ada perasaan cinta pada bekas suami? sama2 kita nantikan jawapan diepisode..suamiku encik ketot.

        45

        21
        • Anonymous says:

          yg salah jakel.. biar je la jenama tu tarik diri. apa susah lak? yg drama si ketot…apahal?

          39

          16
        • pengakuan jujur says:

          walauapapun yg terjadi, aku tetap sokong fasha. aku pernah terjumpa “burung hantu”. time tu dia still dgn si ex laki dia. 12-13 tahun sudah. ya rabbu, punya lah berlagak nya. tup..tup kena cerai… jdi artis. nekeleh…sejak dri tu aku myampah sama si burung hantu. mmg x suka dia. dunia ni bulat, bila dah jdi artis barulah nk belajar senyum dan acah2 sweet. puihhh…dan kpd fasha..expose her hypocrisy. selamat maju jaya!

          72

          17
        • pening2 says:

          apasal melalui sajat lak? knp x sound si fasha direct? ckp sendiri? x de telor ke haper encik izani oiii? kalau aku pun hangin satu body…

          53

          1
        • Lijah says:

          Honestly aku bukan fan ND or Fasha.
          For me, masing2 dah ada hidup sediri, pakat2 dah merasa Jejai kan sikit sorg, dpt anak lagi.
          Apa lg nak digaduhkan?

          Ok, cerita lama x yah ungkit.
          Ni cerita sekarang. Makin lama makin meluat tgk ND kita boleh tgk kan lifestyle dia b4 and after kawen.

          Fasha plak jenis x kan hentam org kalau org x ganggu periuk nasik dia.
          Kita pon tau dia work hard cari duit sediri bukan menempel harta family org.

          Not like ND.
          Nedim, ko x yah la masuk campur acah2 jd hero bini ko plak.
          Lg meluat org kat bini ko nt.

          ND udah2 la busuk ati kat fasha. Dia x pernah kacau hidup kau.
          Yes, dulu yer dia kawen laki kau tapi tu dulu.
          Sudah2 la.

          153

          27
        • Zt says:

          Me too @pengakuan jujur…. Penah jumpa burung hantu kt stesen minyak.. Gilerrrrr ah sombong…..pastu aku jumpa fasha… Dia sgt sweet, cerita itu n ini… Dia ckp dia syg n hormat sgt kt jejai…. Ikut cakao asben dia dlm jaga badan n so on… Ckp psl anak… Even ngn anak aku pn dia bole main sbb katanya teringat anak kt umah…. Dia mmg baik, manja n jujur orangnya…. Siao bg aku no telefon dia…. To aku x de la nk contact… Sbb x reti nk kwn ngn retis ni….Apa pn fasha, tcare dear…. Ill b on yr side……

          9

          5
      • Kwang keang says:

        Kn burung hantu tu jenama tudung nora danish haha gotcas

        44

        0
        • Anonymous says:

          oh ye ke..idok la hakak tau..

          9

          1
        • kak ponti says:

          tahukah anda? burung hantu adalah lambang/simbol pada kumpulan illuminati/penyebah setan di usa. burung hantu kan suka keluar malam dik. malam2 ada apa? setan2 lah yg keluar waktu malam bersama-sama dgn burung2 hantu. patut la perangai mcm hantu…sesuai lah sgt.
          kihkihkih

          39

          3
      • Mat Sahdo says:

        you deal with that b*tch behind close door lah. ko nk heret permasaalahan ni ke media sosial nmpknya …dua2 lah x matang. patutlah dua2 dpt laki buruk…

        23

        3
        • Anonymous says:

          bila tengah geram..semua kn keluar. sbb tu time marah jangan main media social. meroyan mcm ni la…

          12

          0
        • Mat Ronggeng says:

          Setuju. Ni zaman social media. Kaedah meroyan di hujung jari anda.

          12

          0
      • iq says:

        burung hantu trendmark Owl by Nora Danish.
        confirm si Nora menantu menteri 0 tue

        27

        1
      • che ta sg. says:

        percayalah sgt cakap si pondan sajat tu. dia tu bukan khunsa la bengong wahai rakyat msia…dia pondan. xde makna nya dia dua kelamin. semua tu bohong. korang rakyat msia kena game.

        55

        6
        • Anonymous says:

          i agree..adakah sajar propa..cucuk? pergi terjah sajat pulak…

          26

          0
        • Julia julai says:

          Pondan mne yg bleh pcaye?
          Pondan mne ckp x propa?
          Dyeorg mulut lg teruk lg pempuan.
          Haha.

          Aku pnh blaja 1 universiti byk mhasilkn plajar2
          pondan dlm bidang fesyen ni…. tmsuklah slah 1 nye pereka tkenal gkla.
          Dyeorg punye prangai mmg suke cr psal ng org….kuat mngata…mcm diva dlm keje….

          Klu baik ok ni bleh kira brape org je. Jd jgnla rapat sgt ng pondan ni tkut trikut prangai dyeorg….amik contoh dato aliff syukri lps rapat ng sajat. Tgkla pondan2 femes malaysia brape byk crite dyeorg buat.

          Hrpla dyeorg cpt berubah n kite jgn mnyokong benda tak elok dyeoeg buat.

          50

          2
        • Anonymous says:

          Tengok Michael Ang dan Azwan Ali cukup…tu lah pondan2 yg kecoh. Yg seinchi jadi sedepa. Mungkin “communication breakdown” dan Fasha tersepit lagi tersentap? Tunggu jawapan dr ND…

          10

          1
        • Julia julai says:

          Yg unlike tu mesti pondan kn…..
          Cm minah becok.

          4

          0
    • Kiah says:

      fasha patut bersara. dia dah x boleh handle pressure.
      nora pun sama 2×5…
      dua2 patut kena hentak dengan micorwave.

      25

      5
    • Julia julai says:

      Aku pn rasa Fasha mengada….haha….skit2 ungkit org kaya la…harta orgla…padahal fasha pn kaya…bkn sengkek pn…lifestyle gile sosial gk…mcmla dia kje duk ofis…..

      Nora pn 1 hal….mende cmni pn tbawa smpi ctu…..dendam pmpuan len mcm ye???

      Tp aku ttap rsa Fasha pling loser dlm hal ni…kecoh giler……

      35

      14
    • i see says:

      aku secara gigih masuk stalk IG si burung hantu..yg dia pakai baju kurang cokelat tu kan kt intermark hotel. pergi event ni lah ye?

      15

      0
    • Anonymous says:

      tapi ‘#dahlapendekakalponpendek’ tu sangat kelakar ok. Hahahaha.

      29

      1
    • Anonymous says:

      KITA TAK TAHU CERITA SEBENAR…KALAU SI SAJAT BAPOK TK BAGITAU..TAKKAN TERJADI BENDA2 GINI..MUNGKIN SLAH FAHAM KOT..
      NUR SAJJAT..AWAKLAH PUNCA DORANG GADUH..PADAHAL DUA2 ARTIS NI TK CAKAP DIRECT TO EACH OTHER..HANYA DIA KATA..DIA KATA…ITU JER..
      NUR SAJJAT AWAK JGN NK OVER PULAK

      21

      0
    • Anonymous says:

      malam nifsu syaaban, begaduh pulak nenek tua dua ekor ni….hahhahahaha

      6

      0
    • Anonymous says:

      fasha, satu lagi nora x blh lawan kau, bab belakon…hahahah nora kalau bawak watak gila2 manja comel tu blh la…x versatil..hahah

      2

      3
    • peratijangantakperati says:

      aku tak rasa dia mengada..
      nora lagi mengada..

      stupid pun iye..

      0

      1
  2. Anonymous says:

    nora danish ke???

    9

    0
  3. Cik bunga says:

    Aku dah dapat agak sapa. Terang dia cakap burung hantu sapa lagi kalau bukan artis yg baru kahwin tu kn…opssss

    19

    0
  4. Anonymous says:

    nedim dan nora..siapa lagi yg childish dan ketot pendek?

    23

    1
  5. Cik bunga says:

    Aq rasa nd yg ada masalah la. Fasha okie ja aq rasa

    31

    31
    • meria says:

      Okay ke memnajang kapsyen merapu..bercuti guna duit sendiri tak pakai duit laki..ade laki cuti pakai duit laki lah..single dulu dating2 dgn jejai bayar asing2 ke?#justasking

      25

      0
  6. Anonymous says:

    Batang punya pasal ke?

    5

    4
  7. B says:

    Rasenya semua tahu siapa burung antu yg tu. Die post gambar kat ig die g jakel event. Apalah benda takde apa, sibuk tabur pasir kat orang burung antu oi. SABAR and move on k Fasha.

    24

    6
  8. Owl lwo says:

    bini pendek,,, punai laki pown pendek….

    17

    5
  9. nora says:

    Tudung burung hantu
    Pendek
    Childish
    Aku dah cerai pun kau x move on
    Aku dah cerai kau nak apa lagi
    ten ten teeeennnn > … … … …

    18

    3
  10. Intan says:

    Mcm tau je sape.. Hurm.. Apela manusia cmni..

    7

    0
  11. Anonymous says:

    perempuan pedek harap duit laki pendek??? omg…

    15

    1
  12. Selamat pagi says:

    Teringat cerita mak mentua pukul menantu kat rumah.tapi kat luar mak mentua ajar agama lemah lembut, sopan Dan dihormati orang luar. Aku pernah jugak jumpa org mcmtu. pendek kata..ada yg jenis diam ni…memang baik.ada yg wayang jer.

    14

    0
  13. Shamsul says:

    Always playing the victim.
    nak perhatian dan simpati la tu.

    72

    5
    • Pak u says:

      Pak u. Ko tau masalah org? Bido.

      0

      21
    • sado says:

      jaga2..skrg geng2 pasah tgh aktif mengipas pasah…..pantang kuar cite pasah berduyun komen puji pasah….padehal nan hado…to hafiz si kaki bodek pasah dan presiden kelab we loveFS,insaf2lah….bknnya dapat ape pon ko kipas si pasah ni

      29

      2
    • menyampah says:

      tau tau lah…crita syok sendiri..lagipun dia meroyan update sana sini..cerita betul tak sapa nak terangkan and clearkan hal sebenar..macam lepas2…ni kan musim abph tak lama lagi..keling propa…camtu ar..tak pernah nak berubah…

      31

      2
  14. Anonymous says:

    kekadang ada pihak salah…ko x perlu menjoyahkan diri.
    akan ada org sokong nd..akan ada org sokong fs.

    16

    0
  15. Juju says:

    Kenapa burung hantu tak bersikap professional? Macam budak kecik saja..

    7

    9
  16. SukatiAku says:

    Dia dngr dri sajat jer.pondan bkn bole caye kot dia tokok tmbah

    29

    0
  17. lilissuriani78 says:

    kamon la.. move on la burung hantu oi..apa ke jadah buat fs mcm tu….tercabar ke engkau eh .burung hantu bila fs ada masa tu..euwwww…katik..serama..alahai

    9

    15
  18. Nobody says:

    Its okay pasha..Burung hantu akan terus menghentam u coz dia rasa u lebih up dr dia..tak tahu la up dr segi duit ke, wajah ke atau dendam ke.. Manusia mmg macamtu..
    Its okay Endi..mmg susah nak maafkan org yg pernah memusnahkan hidup kite.. Manusia mng macamtu..

    7

    7
  19. nor says:

    Hukum karma.. manusia tetap manusia.. walaupun luka sudah sembuh parut nya masih ada.. hukuman terhadap apa yg sudah kita lakukan dahulu..

    14

    0
  20. Anonymous says:

    burung hantu lah yg salah…

    5

    6
  21. Ntah pape says:

    Haaaa memang dah sangka bella akan up crita ni sebab nak defend kan c fs. Tetap nak keluarkan cerita2 buruk mengenai Nd walaupun takde bukti takde apa n sekadar khabar angin. Ataupun kemungkinan besar fitnah. Kalau betul cerita ni, sampai fs menangis bagai macamana boleh lepastu gambar happy2, bengkok2kan badan nak nampak kurus? Getting really bored & sick of this drama queen and her konco

    43

    4
  22. Anonymous says:

    ….ala cari hang ni memang perangai mami tanjung, ada ja tak kena,konon hang ja baguih piraaahhh

    23

    1
  23. Mamak penang says:

    Perangai mami tanjung memang lagu tu, dia ja yg baguih

    18

    0
  24. Anonymous says:

    Posing bagai ….propa la mami tanjung ni

    19

    1
  25. Anonymous says:

    Hang dengki tu….dia ada burung hantu hang bela hantu ja ??

    16

    1
  26. Anonymous says:

    biase la event2 besar. byk kaki dengki busok hati. pernah terjadi pada aku. dilantik sbg volunteer. tiba2 boss besar dtg, suruh aku keluar.. padahal aku diupah oleh 3rd party tolong event tu. besok hari, keluar status kt fb diaorang carutkn nama aku. konon aku menceroboh masjlis tu- kl fashion week. malu x malu. bukan aku yg sekecil zarah ni aja yg kena..artis2 lain pun ada kena kutuk dlm fb. terpetik nama. manusia dgn sifat hasad dengki..mcm2 boleh buat pd kita. serik..no more. industri kotor!

    12

    0
  27. Macam tau ja sapa burung hantu tu!Sajat kan kwn baik Fasha…xpa Fasha,all the best for you..peduli kan org lain Yg xdtgkan faedah Buat kamu Dan anak2…

    5

    6
  28. Anonymous says:

    Nora Danish ni kuat temberang, bermuka2. Show-off tu No.1. Dapat pulak jadi menantu menteri sengal yg kaki gaduh and arrogant so dia pun besar kepala la. Tgk la brp lama she can keep her marriage.

    19

    7
  29. Ros says:

    Haha. The price of karma. And now you really look stupid fasha. X best kan berada di bawah? It’s ND time. I guess she learnt to be a bitch from you. Hidup ini seperti roda. Cing. Selamat bergaduh supporters masing2. Lol.

    96

    8
  30. Seorang wifey says:

    Kalau saya jd nd pun xnak dia dkt i n laki i lgi. Ckup la sorg dh kena kebas.. Xkan yg kedua dia nk kebas lagi.. Mengelak lagi bgs dr mengubati… Ingat sng ke nk tgk prmpuan yg pnh rampas kbahagian kta..

    27

    0
  31. Namasteyyy... says:

    Walaupun tak minat both of them, tapi percaya kat story Fasha, sebab pernah terjumpa ND live, sombong macam dia artis hollywood. Padahai tak tegha mana punnn. Jalan bersepahhh. Bajet macam orang tengok dia all the time. Yerla masa tu kawan dengan anak mentereyyy…

    14

    21
    • Vanakem says:

      I pun pernah jumpa fasha live, bajet macam orang tengok dia all the time jugak like u said. So how?

      8

      0
      • eh ah eh ah says:

        sbb tula korg xyah nk jilat jubor artis smpi pangkal dubur .

        da tau artis tetap artis bukan maksom nk diidolakan nk dipertahankan beriye sgt eh.

        7

        0
  32. mak kau vegetarian says:

    Nora Danish ke?sbb burung hantu tu jenama dia

    0

    0
  33. Wawa says:

    Ntah btul ke tidak..jgn la hentam ND..jgn dengar sebelah pihak je..

    15

    0
  34. Pam says:

    Dulu ko buat burung hantu menangis… Tak fikir plak…?… Dulu ko ambil laki burung hantu tak fikir plak.. ?…Tak juga ko fikir time tu burung hantu tengah bawa perut… Hello… U are the one who shud move on…

    44

    1
    • olohoi says:

      ek eleh tu jela modal bertahun mcm ko plak tak reti move on

      entah maksud move on pon ko x paham

      KALAU NENOD TU DA MOVE ON XDENYE HEGEH NK HALAU ORG DARI MAJLIS .

      nak balas dendam smpi bile ??? sampai tua kerepot kedut seribu kat leher???

      5

      13
      • Jaim says:

        Kedut kerepot seribu kat leher kau kot… Hahahhahahaha

        3

        2
      • Anonymous says:

        macamana ko tau dia halau FS?? ko ade kat situ ke ?? atau sekadar membaca status dia….tu laa orang kata ..bace boleh ..percaya jangan…kalau ND pun up status camtu pasal FS..msti orang percaya gak…bgitu jugak yg terjadi skun ni..pantang artis kene touch dgn pihak lagi satu …follower melompat gaduh sesame sendiri…kan….

        19

        0
    • ptuikk says:

      kau tak tahu lg ke? sblm nora kawin ngn jejai, sblm tu fasha couple dgn jejai. tuptup jejai kawin dgn nora. so siapa perampas sbnrnya?kau tak tahu hujung pangkal,kau jgn nk ckp berapi la. ptuikkk!

      1

      5
      • Sado says:

        Ko xtau ke pasah pnah tinggalkan jejai demi TMJ..siap mak pasah bg statement pasah milik istana…dasar pompuan mata duitan!dah kena tinggal TMJ terus meroyankan jejai blk

        9

        -1
  35. mas says:

    fasha tu gedik n penggoda..klu aku pong xnk suami aku dkt ngn dia..

    9

    0
  36. nice says:

    Win betul ayat Fasha,
    ‘kaya pun dengan hasil orang lain untuk apa? ‘
    Nampak sgt tuju dkt anak menteri tu
    Hahaha

    11

    1
  37. mak jah says:

    tak habis2 lgi la dua ekor ni. ape lah nak gaduhkan sgt dua2 dah merasa batang si jejai tu smpai dah ada anak pun dahla tu woi. si nora pun takut ke si fasha tu kebas laki dia yg botak pendek tu? bergaduh kat public yg sorang meroyan yg sorg pula nak acah2 innocent. dua2 aku menyampah la sebab tu jejai tak simpan dua2 betina mcm ni

    3

    0
  38. IpMan says:

    I dont get it la. Bukan dulu suda move on? Siap melawat n ambik pic sama2 lagi.
    Fasha pun pernah tolong jaga anak dia kan?
    Both of them shud settle betul2, move on yg betul2 punya move on. Jangan dengar cakap urg.
    *sa pun kejerakan suda sama cucukan pundan2 ni.
    Peace no ww3.

    5

    0
  39. Entahlah says:

    Bila fkir2 balik dlu fasha rampas jejai dari nd, nd xde pulak kutuk gila2 macam ni. Sindir sket2 ada la. Bila fasha senyap rasa ksian jugak la dulu skg ni rasa mnyampah pulak.

    19

    0
  40. greenfingers says:

    melalui sajat kah? Terpikir jugak ckp pondan ni xleh percaya, sekali ND ckp lain, sajat lain, dua2 gaduh. Tak minat Fasha, tak minat ND. Tp sejak ND kawen ngan nedim, terus jadi meluat. Dari segi kuasa, menang kat nedim la, dia anak menteri bengong. Obviously bengong. Meluat!

    11

    1
  41. tina fazlita says:

    sendat oi…hang jangan dok percaya cakap Sajat tu….dia tu kaki propa hang pikiaq dia pondan tapi ngaku aku ada poeennn……………tulah dia ada 2 mulut tapi cipap tak ada bulu dah habih kena wax!!!!! aku tengok hang pun macam “pancake” la ni………..ni pi kerja betul betul bela anak anak hang. toksah dok ngata tulih kat ig berbagai…kan semalam nisfu syaaban..apan hang dok pi majlis maksiat tu sendat oi tapi tak ketat………….move onlah sendat………..insaflah..best woman win katanya!!!!!!!!!!!!!!!ouiiiiiiiii

    7

    0
  42. jiran cik melati says:

    APA MOTIF UP STATUS macam tu ye FS ? yang saya faham untuk ajak orang hentam ND.. ini atr pemikiran rasional saya…even FS tak mention nama tapi semua tau SIAPA orang yang FS maksdkan tu… saya faham tu IG FS..sukati laa nak up ape status pun kan..tapi apa yang saya nampak motifnya begitu laa…selepas segala luahan eh terluah di situ…di nantikan pulak follower kutuk mengutuk atr follower..yang saya pelik since divorce FS suka up status yang ‘ sesuatu ‘ la…artist memang manusia biasa..tapi ini pilihan u all so automatically jadi role model ..semoga FS lebih bersifat matang dan berjaya dalam kehidupan.

    17

    0
  43. naz77 says:

    i tink2 fasha ni xkuasa ng komen murahan… kecuali org kacau periuk nasi dia,,, memang la bukan senag nk cari duit kan.

    2

    4
  44. Anon says:

    Jahat mulut betul si sendat ni. Sampai ke keluarga org tu pun nak dihinanya.

    14

    0
    • Kuih donat says:

      Betul. I pon rsa mulut dia jahat. Kalau betul teraniaya tu hal lain. Tp mulut jahat dia terserlah merlah begemerlapan gitu. Panjang betul hashtagnya

      9

      0
  45. qistinaspa says:

    fashaa oh fashaa..

    apa ko dh lupa dulu.. masa ko berlakon drama spa q.. masa tu ND pun ada watak, supposed ur characters x kan ada scene together, but tetibe ada scene.. ND mengamuk x nak berlakon, end up ND kena replace ngan tiz zaqyah.. Ko plak x de rasa bersalah ms tu kan walaupn ms tu mmg ko punca ND cerai, die plak baru bersalin.. so, rsnya now what goes around comes around.. x yah nak melalak sgt..

    30

    1
    • eh ah eh ah says:

      nd yg ngamok xnk blakon bukan fasha halau so mcm x logik je nk salahkan fs ek eleh.

      7

      1
    • Anonymous says:

      yeaah… what goes around comes around… skrg nd xyah buat aper2.. nk jgk fasha attend muka tebal tempayan.. kuasa angin lalu kerana mulut sajat si fs kene halau..

      2

      0
  46. Azlizayaacob@yahoo.com says:

    Kau pon pernah halau ND dari hidup suami dia.. Waktu dia sedang sarat hamil.. Saat dia sgt memerlukan belaian manja seorang suami.. Saat nora hamil sendirian.. Kau dgn bangga berseronok dgn suami dia.. Ingat tak??. Semua tu meninggalkan bekas fasha..huhu

    24

    0
  47. Anonymous says:

    Kalo baca tread msg tu pihak pengurusan jenama artis burung hantu tu yang tak mahu fasha turut serta …but penganjur tak nak layan…
    Rasa Nye maybe dua 2 x salah elok pihak pengurusan jenama artis burung hantu yg terlebih sudu dari kuah tu buat statement minta maaf…
    Kemaafan tu dendam yang terindah…

    Yang mulut anjing kutuk fasha tu cuba put yourself on her shoes….

    4

    2
    • Anonymous says:

      did her put herself on nd’s shoes when she flirted with that jejai..? no need to.. sbb apa yg happened to nd kena kt her too.. n that guy is not worth it pun kan..? so, x yah la nk backup sgt si fs ni. mentaliti kita bila org tu dah jadi mak, even the most evil homewrecker pun jd suci murni.. sbb tuhan mmg angkat martabat seorg ibu tu sgt mulia… nd pun xdela suci sgt kan, tp aku lg pantang dgn perampas!

      16

      2
  48. fromthe_truestory says:

    ada nama tertera di belakang gmbr FASHA tu…cer tgok..
    ada nama “Nora Danish””..dkt h/beg FS tu..atas nama Fathia Latif…jdi burung hantu tu dialh ND…sapa lagi.,tak yah nk pening2 siapa org yg FS maksudkan.

    (Kalau itulh gmbr / event Jakel masa tu ).
    Semua ini salah “Jejai”…si kaki pompuan.
    ND marah FS,
    FS marah ND, ..Si Jejai…diam je.
    Lain klai “Jejai….cari bini org kampung…yg x ada rupa…jenis simpan dlm umh je.

    1

    0
  49. miss8six says:

    sapa burung hantu tu??

    0

    0
  50. ... says:

    Cuba suruh pihak Jakel beri press statement betol ke tak ni terjadi. Kan Sajat yang beritau tu kan.

    1

    0
  51. Anonymous says:

    mantap…

    0

    0
  52. fromthe_truestory says:

    “LEPAS 15 MINIT, PIHAK JAKEL CALL SAJAT KEMBALI DAN PIHAK JAKEL MOHON MAAF”….KATA JAKEL, PIHAK PENGURUSAN JENAMA ARTIS (BURUNG HANTU TU) TELAH MENUKAR FIKIRAN “””M E M B E N A R K A N ” FS DATANG….mgn jenama itu…

    Jadi kepada jenama “burung hantu” tu jgnlah buat mcm ni lagi kepada sesiapa yg “KO” dendam dlm hidup…termasuklah dlm diri FS tu.
    Tentulh terguris hati FS tu jika tuan ” burung hantu” tu buat mcm tu. Jgn halang “peruk nasi org”…dia Janda x ada suami…nak cari duit…”ko” pun penah Janda dulu”…susah x masa janda..
    Jadi dlm hidup ni mesti bersaing utk mcari duit sendiri…walaupun ko amat mrh sgt kat dia..
    FS u pun ” sensitif sgt”…alah biarlah “” bukan ko yg terhegeh2 merayu nk kn “job”tu.
    Ko pun di pujukkn….walaupun terpaksa…bukan merayu tergolek kat situ.

    0

    0
  53. Anonymous says:

    Sajat saje nk laga2kan fs dan nd…nk bg produck baju dia up drp nd…

    1

    0
  54. Anonymous says:

    Betul ke ND tu.. Dulu kan dh bbaik 2eko ne masa ambk gambar sama2 Kat rumah mntua dia. Masa tu jejai masih laki fasha…jgn Main tuduh kelak makan dri sendri…suruh si sajat tunjuk bukti pls…br Tau sapa slah. …aku hairan la si fasha ne. …sikit2 bawa nama ank…meroyan ko ke fasha…kutuk2 org pendek.. .Ketara tak Ada adat sopan..disebabkan fasha nora cerai dulu tu la sebab kluarga mntua benci. .balasan ambk laki org

    6

    2
    • Anonymous says:

      setuju… fasha nii motif cari modal nk kutuk nora… tuh sbb exmertua syg kt nora ni ribut taufan rumahtangga dgn jejai dia tetap jaga mulut.. fasha??!! lepas kene cerai jadi mulut tempayan.. ade jer modal nk maki nora & exmertua

      4

      0
  55. fromthe_truestory says:

    penat2 aku taip..hilang lak…sapa blok

    0

    0
  56. GreenTea says:

    Kita masih menunggu story yg kau nak kupas one by one pasal ex in laws kau….dah senyap dah?? Attention seeker betul lah FS ni!!

    5

    0
  57. Makcik Cantik says:

    sekarang ni yg aku tau pihak PENGURUSAN Nora yg kononnya tak bgi FS dtg event tu..pehal plak ND yg kena maki?

    3

    0
  58. nyah says:

    fs ni dah tak relevan lg jadi artis bdn pun dah bergau ,sesuai kwn dgn pondan sewel tu sekor tu …fullstop!

    4

    0
  59. mental says:

    kan aku dah kata, artis memang ada masalah mental. semua artis ada. teruk tak teruk je masalahnya.

    1

    0
  60. fromthe_truestory says:

    reply “makcik cantik”
    Pihak pengurusan Nora…samalah tu..
    habis pihak pengurusan Jakel ke..padahala Jakel yg tanya kat pihk “pengurusan” ..yg haramkan FS masuk.
    Bekas janda jejai 2 ekor ni teruk lah…tak hbis2…larilah jelh korang dri dunia hiburan atau jgn timbul lagi..senyap2 je dh….dah tuapun 22…dh ada anak, dh adapun tumbuh uban kat celah bedah tu….dah kendurpun semua..masih nk gaduh…TAPI INI BLOK ARTIS..eh eh…lupalh aku sekejp.

    2

    0
  61. Anonymous says:

    mulut ke mulut… smpi sajat mulut tambah cili… akhirnye yg meroyan si fs.. dia ni pun satu dgr ckp kekwn trus nk meroyan kt ig.. mcm biasa nk tagih simpati kt org.. padahal org cuma nmpk si fs nii x abis2 meroyan kisah mertua, exlaki & nora… fs sendiri tak move on… ade jer modal isu nk melalak hal dorang tu..
    bole jer tanye depan2 nora trus.. saja pilih nk meroyan kt ig tak abis2 nk kutuk nora.. memang patut pon mertua benci mulut jahat terserlah..

    4

    0
  62. dalita says:

    mesti pasa sanda frust tak dpt nedim pulak hahaha

    1

    2
  63. bonda dinda says:

    SESIAPA YANG BUAT FASHA BEGITU, SEMOGA ALLAH BERIKAN PENGAJARAN UNTUK DIA TU (MESTI MINAH YG BUAT U TU TENGAH SAKIT JIWA).
    FASHA I KNEW U R STRONG WOMAN LIKE ME. BERUSAHA UNTUK KEBAHAGIAN SENDIRI!. SEMOGA ALLAH MENOLONG FASHA YE. AMINN.

    1

    2
  64. vroom says:

    fasha, sebelum ko ke majlis tu, ko dah solat maghrib ke belum? kenapa ko pkai seksi2? kalau ko cuti, kenapa ko pkai tasbih?

    3

    0
  65. Zaza says:

    Bersumpah dengan nama Allah.. Tp ko menghina ciptaan Allah… Sekurangnye nora tak pernah menghina ko sejak ko rampas si jejai LG… Bangga dengan pencapaian ko… Nora tak perlu cerita apa yg dia Ada.. Itu takabur namanya… Jelaslah kenapa Bekas Mertua syg sgt2 kat Nora…

    8

    0
  66. kesiandia says:

    satu je komen aku nak ckp.. padan muka..hahaha

    1

    0
  67. Anon says:

    FS kena rogol dengan Sajat nanti baru ada akal.

    1

    0
  68. Anonymous says:

    menyampah ku tengok kau fasha sundal..bersumpah atas nama ank..klu benar2 terjadi BALA keatas ank mu..bru kau tahu..super mumm..konon…mencari pasal MURAHAN

    1

    0
  69. Anoy says:

    kemaruk kah apa FS ni.. bulihkah bersumpah dgan Nama Anak.. klau ikutkan agama tak bolihkan..?? bersumpah hanya dengan Nama Tuhan.. apa dah jadi sbb marah semua kata2 dah terlebih..

    0

    0
  70. Anonymous says:

    2 words to describe her; Attention Seeker.

    0

    0
  71. putihkaseh says:

    Laaa x habis2 dua ekor burung hantu ni bergaduh, dulu rebutkan jantan tu, last2 jantan tu ceraikan dua ekor burung hantu ni….. sedih, sedih, FS jgn lah emosi sgt, klau nak marahkan jantan tu, sound jer, ND pun x yah lah rebut2 nak promosi jenama awak tu, buat sendiri, x yah tumpang dgn jakel tu, biar jakel buat jenama dia sendiri.

    0

    0
  72. Anonymous says:

    dulu kau rosakkan rumahtangga org…sekarang…… dapat CASH beb.. moga tabah besarkan anak2 seorang diri & jangan pegang title MAK JAN tu lama2…MALUUUUUUUUUUUUUUU

    0

    0
  73. Anonymous says:

    Disendat dah meroyan…mcm org gila haha..kau nak ganti Rita Rudani ya. Mengaibkan orang. Kau pun jahat rampas suami orang . ..jgn budget baik&ibu misali..baik lakunan kau anak mummy sengau. Get a life sendat

    0

    0

Leave a Comment

Optional