Written by AbangNara | February 16th, 2011

abpbh2010

Sukarnya untuk membuat pilihan siapakah yang bakal bergelar Artis Komedi Lelaki Paling Popular ABPBH 2010 ini. Semuanya hebat-hebat belaka. Kita ada Zizan, Johan, Nabil, Along dan Angah. Semuanya daripada program realiti Raja Lawa Astro. Satu pencapaian yang membanggakan. Abang Nara personally berharap Zizan akan menang sebab lawak Zizan memang kena dengan jiwa Abang Nara. Apa kata korang undi sikit kat bawah nie untuk tengok siapa yang korang rasa akan menang.

noorkhiriah Untuk Artis Wanita Komedi Paling Popular 2010 pulak, Abang Nara rasa Noorkhiriah bakal memenanginya. Rezeki anak dalam kandungan. Lagipun Noorkhiriah sememangnya pelakon yang sangat-sangat berbakat dan popular kerana mutu lakonannya. Kontroversi tak ada. Tapi sudah semestinya saingan sangat sengit daripada Didie Alias, Kak Engku, Kenchana Dewi dan Sharifah Shahirah. Undi lagi sekali kat bawah nie siapa yang anda rasa akan menang.

Dan baru-baru ini pihak ABPBH ada mengumpulkan kesemua finalis kategori komedi. Lagi gambar-gambar Top 5 Artis Komedi Paling Popular ABPBH2010 untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Menangi iPhone4 dengan menyertai pertandingan Axe Most Wanted Malaysia. Senang je caranya. Cuma perlu uploadkan gambar muka paling ganas korang je di Facebook Axe Malaysia.

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

166 responses to Siapa Bakal Bergelar Artis Lelaki & Wanita Komedi Paling Popular ABPBH?

  1. pasta chef says:

    zizan & noorkiriah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tna says:

      teruknya pakaian didi alias :(

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rara says:

        xsuke didie!!!!…BWekkk..;p

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anies hisham says:

          seri ibu mengandung pasti mng

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          i ska sharifah syahirah…. dia tu nampak blur2… tapi best….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lipstick Hijau says:

          Nak vote Zizan n Noorkhiriah…dorg ne down to earth sgt2….Sharifah Shahira pun best gak…hehe….

          Anyway, xnak nabil…..

          mg berani la Didie Alias ne…nampak tulang temulang….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • alamak says:

          ZIZAN…( lawak yang selamba & tak terlalu slapstik)

          NOORKHIRIAH (talented..bukan saja berlawak..berlakon pun hebat)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Priyanka Ch0prad says:

          Kenchana Dewi..pun best jugak!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lipstick Hijau says:

          i minat sgt2 dgn Kak Noor…smua drama Kak Noor sy x penah miss tgk….semua watak dia bleh bwa…watak pmpuan gila boleh, cacat, gedik, jalang, komedi…hmm semua dia bole buat…..kalau la artis Malaysia dilayan mcm artis hollywod, konfem kak noor top of the list….bayaran paling top…hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wee wee says:

        sokong zizan..yg pmpuan kompius antara sharifah shahira ngan noor khairiah…tapi skang lg glamour noor khairiah..betol2 teruk sgt pakaian didi tue..aku suka dia berlakon tapi….kalau cam ni lg lah peminat xnak undi dia kalo dah makin teruk.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • oren says:

        yupp jelik je didie alias ni.. ubah la style tu kak didie

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mak dara says:

          didie..i love ur jokes n ur ‘ keselambaan ‘. plis listen to ur fans. takut kami kami ni berubah hati n beralih arah. ubah lah mana2 yg patut walo tak 100% at least one quarter of an apple ok dear didie. :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ZIZAN n KAK NOR ^^

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akula first says:

      best nye lau da cite zizan d gndingkn ngn noor khiriah..mesti melatop!…sorg jnis selamba,sorg lg jns kecoh..sesuaiii

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nunu says:

      haha xbleh blah tgk muka zizan. xpyh tggu die ckp tgk muka je pun dh nk tergelak…haha. i lap u zizan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • feroz says:

      xde ke anugerah artis duo untk zizan & johan? dua org ni mmg layak dpt anugerah laa xleh pisah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hotchili says:

        tul tu gandingan zizan & johan mantop keduanyer…zizan lawak bersahaja sekali ngn aksinyer… sometime johan lebih lawak dier byk meniru gaya, dr fadhilah kamsah, yusof haslam,jamal, eric, chef wan… terbaru gaya epi RL musim br tu..pecah perut dibuatnyer cuma klu bab atitud zizan lebih bgus… i like zizan….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • flojerz says:

      laki comfirm zizian tapi yg ppuan tu susah sikit nak pilih. smua sy minat. isk isk. yg pasti, xnak nabil menang!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • apo? says:

      ebby yus n mak jah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • i love zizan & noorkiriah too

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. terasa ke says:

    baik jadi ummah terbaik syurga dari bertanding utk ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. belacan~hangus says:

    noorkiriah & zizan the best …yeah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kasih says:

      zizan & noor… pelapis yang berbakat :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hijau says:

      bg aku la kan,mmg zizan lgi femes dr jhan.tp aku rase johan lagi lawak drp zizan.johan wat lawak solo pon msih klaka dewa.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • peminat says:

        aku stuju… dulu aku minat zizan.. skunk ney p0n still minat.. tp skunk lbh minat j0han.. c0z j0han lebih lawak.. teng0k raja lawak y bru ney.. + 0h yeah.. mmg j0han lbh mnyerlah.. keras per0t aku gelak..
        especially epis0d j0han tiru yus0f haslam..
        anyway, aku x kesah j0han ke zizan mng.. dua2 aku s0k0ng..
        y pntg, jgn nabil.. haha!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • billionaire says:

          ape yang best pasal gandingn johan dan zizan?

          1- bile melawak, diorang tak try overshadow antra satu sme lain… even kdg2 nmpak zizan menonjol dlm satu2 part, johan maintain cool dan tak cube kacau line..

          2- tpi bile johan da mula kua aura lawak dier… zizan agk tenggelam tp maintain sambut lawak2 dr johan..

          3- chemistry diorng mmg kuat.. masing2 tau nk blas lawak sesama sendiri dan always sekepala…

          4- lawak yg trbaru,, kt glanggng RL bile msing2 tak dpt tahan ketawa dgn lawak sendirik pastu pura2 tak ketawa tp tak boleh tahan jugak. las2 tersembur gelak…

          5- diorng tak nmpk cube compete against each other even zizan nmpak lbih popular tp johan rilek je dan still ngn lawak dier…

          diorng ni mmg product TERBAIK DR RAJA LAWAK…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hijau says:

          sebelom ni nabil dilabel mawi kedua.memang mawi sgat!!naik cepat turun pon cepat..yg merangkak2 tulah dilihat org jugak.i support u JOZAN!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. firdauz hottz says:

    rasanya along ngan nurkhiriah kot sebab noorkhiriah menang pelakon wanita terbaik kat anugerah skrin dan zizan juga the best law!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. bb says:

    zizan~lelaki
    norkhiriah~pmpuan.=)
    rasanya la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      btol tu,,zizan utk lelaki…paling layak..klu xde zizan, bg kat johan..klu pompuan norkhiriah la..dr bg si didie tu…tah pape..makin org tegur pnampilan die tu pelik..makin menjadi2 plak die ble nk meniti senja ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bb says:

      ler..dslike la lg.=)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • silentgirl says:

        hahaha..sian ko bb..ade la tu pminat nabil d pornstar dislike komen ko tu..xpn pminat didie gaga yg dislike, hihihi.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. gyulee gyuri says:

    benci gila tgk didi alias tu..bajet hot la antu jerangkung ni..huhuhu…insaf2 lah….kalau aku jd anak dia malu gila berpenampilan mcm tu…geli nyah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Gadis Semasa says:

      klu x hot xknlah tercalon smpi top 5…biar jela kt dia,kita nie tgok sudah..xmau tgok bleh blah…hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gyulee gyuri says:

        hang sapa nak halau2 aku..BN pn tak kecoh aku komen cmtu..ngaku ja lah hang minat dia…hang nak ikut style dia kot…blueekkss~!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. edsassin says:

    bagus artis2 yang berusia pakai sopan je.
    (kecuali didi -__-” )

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. bb says:

    dah mcm ape didie alias tu…rambut mcm tu..pakai kemban..hmm..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. zaia says:

    aku rasa zizan dn Norkhiriah yg akan menang.
    amyza adnan tu apesal tk trcalon,dia pun mcm layak jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. lolyat gang says:

    didi alias
    itu rambut ke penyapu lidi ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. princessbutterfly says:

    zizan & sharifah shahira paling best… bila mengacara sentiasa ade lawak yg best,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. qalby says:

    hudoh bebenor la si didie alias tu..rupa Tuhan jadikan elok2 tapi dicemari dgn imej bukan2..isk3..nak tiru barat sgt at last da rupo hantu kak limah je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. pizza says:

    Msia bakal menyaksikan pesta dedah besar2an utk kesekian kalinya tahun ini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. arafat says:

    zizan & noorkhiriah.. kerana bakat lakonan mereka dan lawak santai mereka yang sangat2 bagus dan tak plastik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. scorpioncat says:

    aduhai didie.. sedeh tgk dier, kalo aku jd ank dier dier, malunyer tgk mak mcm tu… bersopan la sikit pakaian tu… mmglah laki dier tanggung dosa dier n kubur pun asing2, tp apalah salahnyer berpakaian sopan… sejuk mata memandang… kalo tak dedah x leh wat lawak ke? aduhai…jgn arr cm tu… mintak2 lps ni didie berpakaian yg tidak dedah2 cm ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • GilaStats says:

      Actually aku pon xbrapa berkenan ngan pakaian didie, utk event ni dan yg sebelum2 ni. Tp korang rs kalau dia pakai mcm biasa2 ada org nak amik tau pasal dia tak. Yerla, filem apa yg dia berlakon? drama? Bykkan, tp xder yg betul2 ingat . Mgkin inila yg dia pk xkesah org nak kata apa2… janji meletop (wp in a negative ways).

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. zaia says:

    nyampah org suke reply komen org kat atas.klu mnjwb ape2 tkpe jugak.nk glamour la tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaia perasan says:

      ala ko pun boleh ja kalau dan jwp kat atas tu.. biar lah derang nak komen kat atas ke bawah ke apa lah prob ko ni zaia…pelik betul busuk hati..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • singa tido says:

      mcm mcm hal ko ni zaia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zaia says:

        sape yg mcm2 nie.tu bkn aku la!! lol.sengal tol sape la tu..ni mcm keje kau je nie kn singa tido..tetibe je sama nama,awl2 tkde pulak,saje la tu,wei dh2 la tu mmbusukkn nama org,nt Tuhan balas bru kau tau..kureng tul,x psl2 aku terkena dgn org gile mana la nie.haha,wei,sesape buat tu nt kt lua kau kena fitnah puas2 bru kau tau..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa tido says:

          kelam kabut la ko ni zaia.
          ko ingat ko sorang guna nama zaia.
          agak2la ko nak mongoyan tak tentu pasal.
          ko yang memfitnah ado la.
          ko tu pi insaf,jgn ckp org.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zaia says:

          mmg la bkn aku sorang guna nama tu tp selama aku komen tk prnah2 pulak ade yg guna,tetibe ade pstu komen mcm org busuk hati jer..nmpk sgt la nk kenakn org kau ni tu pun tk nmpk ke,mcm la aku tksub sgt dgn nama zaia tu smpi nk meroyan.
          nk suh org insaf,jom kau ikut sekali pi insaf.komen2 kau pun mcm org tk pi insaf2 lg..
          ntah sape harap nk guna nick pengomen lain baru brani nk kutuk2 org..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa tido says:

          ko pi tukar namo lain.
          aku bukan komen kat ko pun.
          aku komen kat zaia lagi satu.
          yang ko pi reply tuduh aku pehal.
          poning ko ni….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaia says:

      wahhhhhh…sape la dah jadi kembar aku nie…terpaksa la ltk avatar lepas nie..bahaya betul la ade manusia2 cmni kt BN..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bluecrystal says:

        walaupun tak letak avatar, bole tengok icon tetap sama kat tepi ni, aku perasan walaupun aku tukar2 nama tapi icon tetap tak berubah tiap kali aku komen..wakaka

        aku vote zizanla walaupun aku rasa johan lagi kelakar, sebab zizan kan ramai peminat….pompuan rasa macam takde sape layakla..tak cukup kelakar..khiriah tu rase versatile, tak sesuai dapat pelakon wanita komedi popular..nanti orang label die lebih kepada comedian je

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lipstick Hijau says:

        mcm mna nak letak avatar ek? bengong lak aku ne….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zaia says:

          aku tk kaji lg..tk tau jgk.
          lipstick cube tnye kt pengomen yg guna avatar..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • suhaila abidin says:

          poie page avatar.com tu haaaaaaaaaaaaaaa…..buek la avatar di situ yoooooooooooo….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • boooooo says:

      ko lg nak glamour…owang cbuk topik abp ko cbuk topik lain..syuhhhhhhhh pirahhhhhhhh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. yana says:

    sape alh yg suke dslike komen org ni..takde keje ke?mane2 entry ade jer tukang dslike ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. lalala says:

    rasanya Johan lagi lawak dr Zizan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • raisins says:

      …betOi…tmbh2 dlm HKLBR…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sepet says:

      dlm oh yeah la johan terbaik.dlm raja lawak 5 pun dia lg kelakar dr peserta

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Joe says:

        Betul..Johan lebih kelakar. Jikalau tgk live show, kalau Zizan sorang, still so-so je, but Johan still bgus even sorang2. but mungkin Zizan clean gossip liar, then org vote dia. Host raja lawak, Johan is the killer, Zizan is supporter.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • delisia says:

          betul tu, aku teringin tgk johan mengacara dgn orang lain sbb zizan aku dah tgk dia mengacara ngan orang lain tanpa johan, xbraper nak best. zizan best bila ngan johan. apa2 pun, bagi 2 orang ni jerlah utk mengacara apa2 pun, demi persembahan yg best. teringin tgk johan n zizan mengacarakan ABPBH atau apa saja anugerah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. nyzesjoran says:

    mesti la norkhairiah + zizan.. cayok2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. minah suka dislike says:

    zizan dgn nor….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. biskut oreo says:

    sejuk tgk pakaian kak engku dan kak noor…bagus!!!

    yg lagi dua ekor tu tak sedar diri..pakai baju nak tunjuk ketiak jer kejenya…hampehhh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. dimple k.f.s says:

    didi alias knaper ler yu cmtu sngat..paper pun..vote yg mana ptt oke :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Zuwan says:

    Didie Alias tu makin hari makin singkat pakaian dia yer! hmm. ingatkan dh berlaki ada perubahan. (mmg berubah pun ke arah keseksian)..

    kalau utk calon abp kategori pelawak ni. aku rase kalau lelaki between Zizan & Johan! aku rase diorang berdua ni mmg lawak doh kalao berlakon! kan bagaos kalau diorang jd satu calon JOZAN. boleh dua2 menang.
    kalau pelawak wanita aku pilih Sheera. lawak dia mmg spontan. norkhiriah 2nd choice. yg lain tu just memenuhi ruang je!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. dimple k.f.s says:

    DIDI ALIAS OVER LERRR..BDN DAH KEREPOT,TAK YAH GUNE BJU CMTU..APERLERR…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Adzriel AB says:

    mmm…dah macam artis barat je. vote zizan & khiriah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. pedulik hapa says:

    i loike zizan.. ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. neknyah says:

    didie – body ok je tpi besau nya tapak kaki mak oi!!! Size lelaki 40 ke :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu mintak2 zizan yg akan dapat gelaran bintang yg paling paling paling popular yaaaaaaaahoooooooooo harap zizan yg akan menang ok……..zizan…be ..coolllllllllllllllllllllllll ok………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    hello didie ! kenape rambot kau macm kena sedot tu?? kalau macm gini punye rambot tk boleh menang bintang paling popular tau!! rambot tu kasi nice nice la…………macm gini punye rambot tk ada class!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. romeo says:

    waaa~~ nk zizan dan johan.. lau la bleh gabungkn anugerah utk johan dan zizan.. huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. peah says:

    Astagfirllah hal – azim- ape la didie alis dah tua hinggat sikit..aku tahu la kau kawin dgn darah muda,pakaian tu elok sikit, macam mane la org nak vote kau cube la tgk poll voting kau tu..ape2 pun hidup zizan nok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Millie says:

    semua best2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Amier says:

    Mana dia Hamid Gurkha aku nak vote dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. gosipgurl_fea1 says:

    Zizan la~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. yan1 says:

    yg pempuan xbest

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. sioh says:

    aku paling kesian kat didie alias dgn laki die….gamaknya brp posen ler die dpt upah dressing baju mcm tu yer?haha….Lady Gaga pun gelak besar tngok die mcm alien dr planet marikh….die x rasa malu ke kat cikgu2,ustaz ustazah ank2 die?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. JoZan says:

    Johan pelawak sebenar, tapi Zizan adalah penyeri. So, Kalau salah sorang menang pun xpe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. luvlavender says:

    pe2 ntah si didie alias ni.bju nipis.dh leh nmpk segale bntuk..huu.xmalu ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. lala says:

    dd xsedo diri!jgn hrp ko menang dd..peminat xsuka ko pun…dh tua bangka leh nk pakai cam2 lg..pakai kain kapan lg baguss!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. mama org says:

    dorg ni bkn nk pkai bju cm gni kot..bju sponser jek..tpi sharifah shahira mcm malu2 jek pkai seksi..dd mak ai mkn menunjuk dia msih hebat..tpi aku suka dia belakon..^^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. belawok belawok says:

    AKU X KISAH SAPE YANG MENANG PUN..YANG PENTING BUKAN NABIL X SEDAR DIRI TU..!!NYAMPAH AKU…KO LAYAK TUK ANUGERAH BINTANG PALING MALAP JE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ted mosby says:

      asal rmai anti nabil aku jumpe die oke je siap leh borak2…wartawan yg condeme die….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anugerah matahari popular says:

        org benci nabil sbb kes gmbr cium die ngn sorang pmpuan tu la

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ted mosby says:

          ala itu kan fitnah bkan die wat pon….tpi aku rase nabil kene bsare ar lwak die pon dah kureng sjak die break up….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. kuda laut says:

    zizan paling best…. tanpa ragu2…. : )

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. lala says:

    padan muka nabil..dulu elok2 ramai peminat engko,dh org benci dek sbbkan perangai burok engko 2…klu dh gatalll kawin jelah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. hot mama says:

    of course la zizan,nabil apa ada setakat title johan raja lawak pegi da…dulu mama minat gak la dgn dia tp sejak kuar gambr cium 2 mama jd meluat sgt dgn dia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ted mosby says:

      nabil pas kene fitnah trus down die wat lwak pon kureng….dlu minat time raja lwak tringat kat halim salim bacik bgi nasihat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. shiro says:

    nabil..gosip menjatuhkan anda.. i loike zizan!!!yauw

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. org tue. says:

    ngape pakai baju rope itu sidd tu.makin tua, makin gila cara pakaian nye.bile org tego jawapnye”ade aku kesah”?”aku ade,ko ade”? malu la cikit ngan diri sendiri,kalau pun tak ngan org lain.bukan kah malu itu perisai org beriman.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. anugerah matahari popular says:

    aku undi zizan , johan n norkhiriah…. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. anugerah matahari popular says:

    rezeki ibu mengandung… InsyaAllah mudah mudahan anugerah tahun ni jatuh kepada NORKHIRIAH… aku minat dia ni,, seorang yg profesional, verstail, n boleh membawa apa2 jga watak dlm lakonan,,, even bg die watak sedih pun boleh, watak komedi pun die bole jgk… sokong norkhiriah…. :) sape sokong sile like.. hehehe…

    Artis Komedi Lelaki Paling Popular ABPBH 2010 = ZIZAN

    Artis Komedi Wanita Paling Popular ABPBH 2010 = NORKHIRIAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. anugerah matahari popular says:

    ANTARA ZIZAN NGN JOHAN DUA2 AKU SUKA… JOHAN PUN LAWAK JGK.. HEHEHE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. tenuk says:

    ye saya pun gree wif u abang nara..konpem la zizann..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Zizannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn i lov youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. moon says:

    aku suka johan ngn sharifah shaheera..boringlah noorkhiriah jer menang,nk org lain plak…tp mcm ramai vote zizan ngn khiriah jer…whatever!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. anugerah matahari popular says:

    ceh.. ada jgk yg dislike komen aku kt atas 2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. anugerah matahari popular says:

    rezeki masing2.. just wait n see…. tgu keputusannya nanti….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. ted mosby says:

    noorikiah ni lwak k xpenah tngok die blakon lwak pon nangis pnuh 1 baldi slalu ar….sharifah shahira ade ar….asal sam xde kat nominate kat plakon lwak adnan sempit lwak pe….taun dpan kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. anugerah matahari popular says:

    ada jgk.. die ni kelakar org nya.. ada la die berlakon drama2 yg die berlakon lawak… best

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ted mosby says:

      AKU SLALU TNGOK DIE BLAKON CITE NANGIS SATU BALDI PNUH TPI XPENAH PON TNGOK DIE BLAKON CITE LWAK CAMNE LEH TSANGKUT KAT KATEGORI NI….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anugerah matahari popular says:

        ko mesti jarang tgk tv kot.. aku x ingt tajuk2 drama 2 (sbb byk drama lakonan noor ni) tp ade la die jd klakar…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. nana says:

    ZIZAN & NOORKHIRIAH….kenchana dewi pun best……. aku suka 3 org nie…lawak n lakonan mereka tak membosankan…didie alias punya lawak pun ok…sempoi..tp memandangkan cara pemakaian dia tue mbuatkan aku x minat nak undi dia…..soooooooo pity her………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      minah jambu takot je si norkriah ni terberanak kt toilet………minah jambu tengok perot dia dh memboyot je……………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. TAURUS says:

    DIDIE ALIAS CAM X SESUAI JEK MASUK KATEGORI NI…DIA SESUAI MASUK KATEGORI ARTIS TUA SEKSI……. CALONKAN BERSAMA NEK JAH..TENGOK SAPA YG MENANG….HAHAHAHAHAHAHAHAH HAKKKK TUUIHHHHHHHHHH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. REDCARPET says:

    hi si didi tu xsdar diri lg ker..kubur kata mari rumh kata pegi…watever lah…aslkn ko xkcau org lgpn ko bln jnis kesah ape org mgata….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. suke zizan says:

    we luv u zizan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. cuties says:

    aku pernah tengok cd mario mariono…lakonan khairiyah…best oooo…tapi cd tu dah ilang…lawak giler…sakit perut aku gelak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. min says:

    min suka angah .. angah manis ada lesung pipit ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. addyhaiqal says:

    vote for zizan n sharifah shahirah…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. nema says:

    dah muak da tgk didie .. bkn lawak.. gedik..
    lg tak suke bile dia kate… sukati aku la aku nk seksi .. atleast aku xkaco laki org …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. shafa says:

    walaupun kat atas sya vote zizan tapi sebenarnya saya suka dua2 johan dan zizan. wanita pulak tentu noor k…dia ni kuat melatah rupenye…heheh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anugerah matahari popular says:

      mmr NOR kuat melatah.. hehe.. minat jgk dgn die… moga2 menang tahun ni.. amin

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Larahati says:

    geli nyer aku tgk didie ni!!
    Perasan gorgeous lh tu!
    Kesian laki dia..
    Tak malu ke dia dgn keluarga mertua? Tk pun dgn ank2 dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. ted mosby says:

    TAUN DPAN AKU NAK VOTE SHAHEIZY SAM…..ASAL TAUN NI X NOMINATE ADNAN SEMPIT LWAK PE…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. akuartis says:

    voted ZIZAN (sorry Nabil…my attention now is him..hehhe)

    Frankly speaking la..zizan nie memang lawak..lawak best x hengat lak tu..tgk muke die je dah gelak..belom bukak mulut lg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. ted mosby says:

    TAUN DPAN NABIL GANTI NGAN EBBY YUS…..EBBY YUS GAK LWAK TRINGAT KAT RNCANGAN LU PIKIR LA SNDIRI VERSI RAYA TGELAK2 AKU TNGOK EBBY YUS DROP NABIL….HAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • peminat says:

      ada aku tg0k.. pastu arwah din bramb0i j0in.. paku ebby yus.. tbaek pya lawak.. klaw arwah maseh ada, msti bes.. Al-fatihah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. ManaMana says:

    Why that girl, siapa tu Didie kah???? she seems like LDAY GAGA!! why like tht? cali ju eh! HOW OLD IS SHE?? SHE LOOKS OLD ALREADY BUT WHY SHE TRIED TO ME YOUNG?? HAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ManaMana says:

      Lady**

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lolyat gang says:

      ur english is bad

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tk bolek ke kalau dh tua kite nk young young kn diri kite ni????? salah ke???? komen like good je kau ni …….didie tu tkda lah tua sangat!! mana mana je kau ni……………menyampah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kamu kurang sopan says:

        hey minah jambu 24jam mengadap computer.

        WHY UR NICK NAME LIKE THT? JOBLESS? NO JOB? U BETTER GET LIFE BITCH!

        lolyat gang AND singa tido

        THEN UR ENGLISH IS GOOD THEN MNA MANA SAJA? HELLO? ARE YOU PERFECT ENUF?? GO TO HELL MOTHER FUCKER!!! YOU ALL BITCH!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. peace says:

    blah la nabil!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. emmm says:

    k.engku cam makin kurus

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. anugerah matahari popular says:

    tetap sokong zizan , johan , n norkhiriah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. anugerah matahari popular says:

    ZIZAN ZIZAN ZIZAN ZIZAN ZIZAN ZIZAN ZIZAN ZIZAN
    NOOR NOOR NOOR NOOR NOOR NOOR NOOR

    = ZIZAN & NOORKHIRIAH :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. anugerah matahari popular says:

    JJJOOOHHHHHHAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNN
    = JOHAN
    johan n zizan dua2 aku minat.. harap2 salah seorang menang la k.. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. jiji says:

    sapela vote didie alias…pelik betul…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. yeah says:

    johan best!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk suka kalau pompan yg menang bntang paling popular sebab nye nanti kalau dh menang naik stage tk boleh bebual asek nk nangis je…th happe2…….nanti membebel lama2 pas tu nangis…….memboringkn………..buang masa……………………….kalau minah jambu yg menang bntang paling popular minah jambu cuma cakap terima khaseh lah ye kerana menyokong minah paling jambu……..takot kalau minah jambu berdiri lama2 kt stage minah jambu tekencing pulak!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0