Written by Bella | July 21st, 2017

Mungkin sedang merasa bahagia dengan lelaki yang hadir dalam hidupnya kini, pelakon Fasha Sandha nampaknya semakin terbuka untuk membicarakan hal peribadinya. Menurut Fasha, “si dia” sudah mula mengungkapkan perasaan rindu terhadap dirinya. Wah, bibit percintaan sudah mula timbul dalam hati ke tu?

Sebelum ini, saya ada cakap kami berkawan rapat dan belum ke arah bercinta. Cuma, sekarang fasa hubungan itu adalah sudah berani cakap rindu. Tetapi apabila dia kata rindu, saya tidak terus balas. Kenalah jual mahal sikit kerana kita ini wanita. Apa pun, sekurang-kurangnya ada teman istimewa untuk ucap selamat pagi dan selamat malam di aplikasi WhatsApp. Hendak kata hati saya sudah dimiliki pun belum lagi.

Antara sebab Fasha selesa berkawan dengan lelaki tersebut kerana beliau menerima anak-anaknya dengan baik. Menurut Fasha, lelaki yang berjaya mengetuk sedikit pintu hatinya itu bukanlah orang yang ternama sebaliknya hanya orang biasa sahaja.

Harapnya Fasha ada jodoh dengan “si dia” sehingga ke jinjang pelamin. Siapa tahu, lelaki itu adalah yang paling tepat buat dirinya? Semoga segalanya dipermudahkan buat mereka berdua.

Sumber Berita : BH ONLINE

47 responses to Si Dia Dah Mula Ucap Rindu Tetapi Kita Perempuan Kena Jual Mahal Sikit – Fasha Sandha

  1. jamilah says:

    ermmmm
    kalau fasha ni budak wechat dah lama kena maki berbakul2
    bye..

    31

    2
    • Moyang says:

      nk tanya please… lelaki si dia tu x faham baca blog hiburan atau tgk internet ke eh. si dia terbaca ni, x jalan la trick jual mahal tu sbb dia dh tau u sebenarnya dh simpan harapan dgnsi diam wat kind of news is this. media skrg dah sama tahap majalah Mangga dan yg sewaktu dgn nya

      75

      0
      • Fan Ritrude says:

        Fasha…ohhh…fasha…ckap bodoh kan marah…tpi kau rasa statement kau ni …kawan2 si dia klaw terrrrbaca ada x yg tukang sampai..
        Start lah kuar statement ken..boz hri tu kecoh kisah Nelly + Jejai…kau pun nak up lah konon2 hot agi kan…stail Rita lah ni klaw kuar je kisah pasal Ex dia..mula lah create story.. cehhh…

        40

        0
        • Pekerja Gomen says:

          Euwwwwww…. ngalahkan bebudak wicet bercinta weh…
          Si tua ni mmg tak sedo diri sunggguh…
          Gedik weh

          13

          1
        • Miss Unibes says:

          Kan! Bila ex itu ini mulalah up cerita kebahagian dia juga. Sebab gosip Nely bebaru ni lah ni FS up cerita rindu bagai. RR tu lain. RR still tak move on. Mulut je kata move on. Ego. Provok sikit kait nama AZ, cepat dia jawab. Tak kisah perli AZ ke burukkan AZ ke cepat dia jawab. Bila AZ jawab sibuk lah ungkit kisah lama & fans dia plak lawan sehabis mungkin acah2 wanita teraniaya. Lepas tu kata AZ meroyan. Isu2 nafkah semua tu bincang kat whatsapp dah lah. Takyah kat socmed bagai. Nampak sangat nak perhatin dari AZ. Tapi AZ ke yg balas tu? Ke kena paksa ZZ? Ke terpaksa balas walau ZZ tak paksa sebab nak ambik hati ZZ? Lol. Tapi ramai tahu kan tulisan AZ macamana & ZZ macamana. Kalau berterabur tu AZ. Kalau smart tu ZZ. Positif je mungkin AZ patah jari sebab tu suruh ZZ tulis. Lol. Tapi siapa perasan RR tak move on & cari perhatian AZ? Aku dah lama prasan. Bila petik nama AZ cepat RR jawab kat ig. Tapi gosip ngan Aqasha haritu tau plak lari dari wartawan. Wartawan tanya pasal Aqasha, dia lari sampai ni tergantung mcmtu. Alasan kawan lama. Tapi kalau dah sampai bini Aqasha sound tu takkan lah masih nak guna alasan “kawan lama” kan. Jaga batas lah. Bila wartawan kejar petik nama AZ masa tu jugak dia jawab panjang lebar. Eh dah macam gosip RR plak. Lol.

          1

          0
    • Anonymous says:

      wah…cari org biasa2 saja…izreen gedik pulak nak orang ada2….

      3

      3
      • wekkkkkkk says:

        Jejai tu pun org biasa2 je, mana ada title Menteri ke, Laki ND pun si N tu org biasa je, bapak je Menteri.
        Org biasa2 je, siapa org2 biasa-biasa tu sebenarnya.

        Cari org biasa2 je mcm bakal Mak/Pak Mertua tu sama taraf dgn Mak/Bapak u di Kpg. ..boleh la mengopi sama2 kt warung dihujung jalan tu…

        10

        0
        • Suasuwei says:

          Jejai famili dia keturunan raja, dia pun ada pangkat raja tak silap…tapi boyfriend baru ni walau biasa….harta luar biasa jugak.alhamdulilah nampak mak dan adik beradik laki ni boleh terima dia. Pandai mengaji pulak , tu yg penting. Harap pilihan kali ni tepat.

          6

          1
        • wekkkkkkk says:

          Jejai cuma ada gelaran Tuan Muda Toh…
          bapak jejai rasanya bukan ada keturunan raja…cuma dia peguam pada asalnya dn di lantik oleh Tun Manthir dn Datuk Musa Hitam jadi MBPerak..dn bapak jejai tu keturunan Melayu Acheh..Acheh mana ada keturunan Sultan2..
          tu yg aku baca sejarah semua Menteri Besar Perak …
          apap pun …kawasan kami Teluk Intan terabai masa bapak jejai jadi MBP..Ipoh je lah pesat mmbangun…Kg Gajah pun x ada apa yg best…sbb itu tmpt lahir aku..tmpt byk durian..D24..

          7

          0
        • nana says:

          dulu jual mahal pon tak kekal gk. bkn jual mahal tp perangai hg tu yg kena ubah.

          13

          1
    • Anonymous says:

      ratu propa berpisah tiada

      #dramaberjutaepisod

      16

      0
    • Anonymous says:

      Boleh ker si dia terima anak2 kau, mcm budak hyperactive tu, nakal x dengar kata, konon2 manja tapi mcm budak x dengar kata aja..

      8

      2
  2. minah jambu suka saahara yaakop says:

    jangan percaya sangat ngan lelaki yg suka aje cakap rindu sayang dengan mudah…tengok dulu prangai dia ..jangan tengah suka eksen baik aje..so fasha u nak kena berhati2 aje ok . u mesti nak tegas ! lov u fasha.. selidik latar blakang dia dh ada bini ke tidak..kadang2 lelaki ni suka menipu cakap dh cerai dengan bini..kalau dh cerai dengan bini tengok dia punye surat cerai pegi makamah chek betol2 dh cerai ke tidak ok …nak kena berani bikin ini semua pasal jangan sampai tertipu…

    15

    0
    • wekkkkkkk says:

      mmg btul “minah jambu” nsiht yg bgus…rindu yg diucapkan tu biasa je..dn u FS sbagai org yg brpgalamn dh kawen, dh tntu u FS lebih arif tntg itu, hati2 dgn llki skrg ni, walaupun dh cerai, yg mmg dia akan tunjjukkan surat cerai kalau btul2 ikhlas, tapi awas juga, kkadang ada jugk surat cerai yg ditunjukkan itu adalah surat cerai dgn bini kedua ke, ke tiga 3, padahal bini petama masih ada terpacak kt rumah, lagi satu kalau minta “status” org kt Jab.Agama bahagian Nikah, Cerai & Rujuk …mereka pekerja bukan mudah/senang nak bagi keputusan…ingat senang ke…kalau u FS tanyapun dh tentu mereka akan “bergossip”…hehehe, nnti gossip tu pecah…

      8

      0
      • minah jambu suka saahara yaakop says:

        betol jugak ape yg kau dh cakapkn ni minah jambu stuju sangat….makna nye pompan nak kena buat cara lain ..kalau ada duit tk salah kalau kite pasang private investigator untok cari tau hahahaha…

        1

        0
  3. Pak long renggos says:

    Pernah dengaq Tak ayat betina garit..kalau hangpa nak tau, garit tu maksud dia gatai burit. Ok bye

    15

    1
    • nora danish kabel dedak says:

      hang tak kaya dah tak blh menggedik…makcik vida ramai support dia sbb dia kaya…
      siti boleh jadi perampas sbb dia vida…

      1

      2
  4. anak nogori says:

    aku dedulu, masa fisrt time suami sms nak berkenalan, mengelintin nak balas. tp kena cover line la… 2,3 jam baru balas.. sama eh kita FS

    0

    10
  5. nok gebuzzz says:

    mcm x baca jer mamat tu statment fasha ni…ape motif nak bitau,diam2 sudah la…dah nak btol2 kawin esok baru la gebang…

    9

    0
  6. masuk angin says:

    eh diam la sikit nanti ko kene torpedo lagi….malu pulak mamat tu nanti

    3

    0
  7. pasrah says:

    siap sedia la bkl mertua / adik ipar baru pasha nti .. kulit telinga kna tebal .kang klu silap sikt je abes kna maki hamun kt media /ig …hahaha.. ak perati je

    19

    0
  8. epal merah says:

    mula la nak keluarkan kenyataan mcm ni , sebab dia tahu si jejai dah ade kekasih baru, taknak kalah janda ni , sebab kat ig dia orang dok komen gf baru ex laki dia lagi muda . low class la kau pasha sendat !!

    11

    1
  9. Makcun says:

    Dah kertu better x payah la kuaq ayat camni dkt reporter .. buat kena bahan sajaaa.. geli pun ada baca.. hahahhah

    10

    0
  10. IskIsk says:

    x payah jual mahal sangat.. statement ni nampak ko murahan FS

    8

    0
  11. cik pon says:

    Fasha dah kalut tu.. ex laki dh ada gosip ngan artis lain.. dan2 dia pn ada bf.. hahahhaha

    9

    0
  12. Anonymous says:

    macam budak2 bagi statement.. but tak heran dengan artis nie, cerita luar dalam pun boleh nak bagitau orang..

    9

    0
  13. Anonymous says:

    Perempuan dah lepas umur 30 eloklah belajar kawal kata2. dah ada anak dah pon.. perangai budak2 tu eloklah buang.. malu kat orang.. kalau tak malu kat orang, malu la kat anak2 yang dok membesar tu.

    9

    0
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      bis yg ratu rock ella tu dh tua dh 50an maseh lagi cakap lentok2 kt stage manja2 macm dia muda2 dulu kenape boleh ??? ella coming to singapore soon so rock tetap rooooooooock ..! rock never die…lov ella…

      0

      6
  14. Cik Melur says:

    Butohhh pak hampaaaaa…. Biaq la fasha nak ada sapa pon,,..bukan kacau mak bapak hampaaa… bengong

    0

    11
  15. Anonymous says:

    X perlu lah jual mahal Fasha.
    Takut melepas.
    Sbb awak bukan nye muda lagi.
    Dah janda anak dua dah.

    4

    0
  16. Anonymous says:

    Hahaha. Elok diam je la dulu dulu tu. Rindu rindu pun nak bgtau. Benci benci pun bgtau. Ckp sorg2 je x payah bgtau org. Oh nak bkongsi cerita katanya. Peminat dia suka la crita mcm ni.

    5

    1
  17. melati says:

    Tgk Fasha Sandra , Cun jew walaupun Janda….Neelofa , Tahi Lalat Kotor tu yg dtg kan petaka kt Neelofa !!! Jantan2 tak nk Dekat kt Neelofa sebab tahi lalat kotor tu…!!!

    1

    7
  18. wekkkkkkk says:

    si dia dh mula ucap rindu…tetapi kita dh byk kali ajak kuar , dia x mau, asik ckp rindu je mamat ni…kenapa mamat ni, takut ke jumpa i, i bukan dara lagi, i janda, i taulah mana yg teruna dan yg x teruna…i taulah mana tempat clear dn x clear..i kn janda kota metropolitan.
    kalau teruna..masa jumpa x terkata apa2, kalau x teruna, mcm2 buat ayat…
    wekkkkkkk

    6

    0
  19. Mak Becok says:

    Fasya dan Serina makin jelita sekrg. ni! Berlambak lagi laki2 yg, baik kat luar sana tu, insya Allah.

    0

    4
  20. leha says:

    mcm ni hang kata juai mahai ka? eehhh hang ni buat malu org utara saja noh!! semua segala dlm kain hang cerita kat org..dok diam2 sudah.sapa lah laki malang tu…BERCINTA cerita satu malaya..CERAI pun cerita satu malaya.hmmm mulut x reti diam.

    9

    1
  21. stalker says:

    bukan hg ka dok ber i miss u dulu.. bila mamat tu dah syok kengkonon juai mahai.. pengsan -_- geli

    5

    0
  22. johnny bravo says:

    Laa…mak janda meroyan ni tak perlu bagi tau kat org psl ni, wat malu je. Biasalah lelaki ni umpan perempuan ayat2 rindu, so jgn terlebih perasan. Hish, meloya & memalukan je. Benda2 intimate gini takyah bagi tau org pun, nobody cares, janda gedik…

    3

    1
  23. anon says:

    Benda macam ni pun masuk blog ke. Wat malu je.

    6

    0
  24. Urgh says:

    Merepek gile headline….. Cam tak perlu nak highlight ponnnnn. Motif? “Bab personal saya kena jual mahal sikit. Bukak ape, benda tak confirm se bagai perempuan dan ibu tak manis saya nak war war kan”. Gitu baru nampak macam wanita berkejaya yang matang. Urgh.

    5

    0
  25. Saya Suka Saya Suka says:

    Kenapakah aku merasakan fasha ini cemburu melihat rivalnya bahagia so sbb tu dia mcm nak sangat create stori konon dia pun bahagia sama?? Girl, jauhkan diri anda dr sosial media plis. Kau ni semua social media kot buat stok2 diary. Awak tu public figure. Pulak tu ko kuat menyindir lah… Ko tak rasa kesian kat diri sendiri ke, girl? Kalau rasa org lain toxic, the real person who’s TOXIC is actually you, yourself.

    3

    0
  26. Smart Bird says:

    Ahh….biar betul sebab pepatah orang tua ada mengatakan harga seorang janda garit sama dengan semangkuk kangkung! Mahal ka…….tumbuhnya pun dibelakang jamban rumah kampong. What a joke!

    1

    0
  27. Alia says:

    Dia suka mengoyan tak abis2 …..kdg2 meluat pun ada …. isu kecik pun nk bgtau public.syok sendiri kot

    1

    0

Leave a Comment

Optional