Written by Bella | April 21st, 2015

Keluarga Shuib Sepahtu nampaknya semakin besar apabila isterinya Siti Sarah dikatakan sedang hamil anak mereka yang ketiga.

Melihat kepada Sarah yang kini sudah kurang dengan aktivit nyanyian, maka ia adalah masa yang sesuai untuk menumpukan perhatian kepada keluarga dan tiada sebarang masalah untuk menambah ahli keluarga sementara masih dikurniakan kesihatan yang baik. Shuib juga  mempunyai ciri-ciri seorang bapa yang penyayang.

Tidak dapat dinafikan Shuib dan keluarganya nampak begitu bahagia dan sering menghargai pengorbanan Sarah sebagai seorang isteri yang tidak putus asa menyokong suaminya daripada belakang. Malah, pasangan ini tidak sombong dan selalu merendah diri semasa bertemu dengan peminat.

Setakat ini Shuib dan Sarah masih belum mengumumkan sebarang berita mengenai kehamilan tersebut. Apa-apapun kami ucapkan tahniah semoga anda berdua terus bahagia bersama.

Sumber Berita: Utusan Malaysia

 

27 responses to Shuib Sepahtu & Siti Sarah Bakal Timang Cahaya Mata Ketiga?

  1. niki minah says:

    Tahniah..teruskan dgn sikap humble n jgn lupe dri.. All d best for both of u.. I suke ct sarah.. Hrp lps ni shuib mtk la ct sarah bertudung plk..

    0

    0
    • roke says:

      Ak x faham lah . Mata ak da naik juling baca komen mntk org btudung . Pokok pangkal hati die . X guna pkai tudung mulut puaka , perngai sosial x igt dunia , baju balut nangka n lain2 . X pyh na ckp mntk die btudung . Die lagi tahu . Laki die hidup lagi tu . X abis2 na tegur salah org . Haishhh

      0

      0
  2. waaah ngandung lagi? best. tahniah

    0

    0
  3. One Direction says:

    jantan melayu ni semua pendekkkkkkk.

    0

    0
    • Aku says:

      Brtudung tu wajib.korang pnh trpk nape kn brtudung?pk secara logik n simple.auntie2 cina kayuh basikal panas2 smua pkai topi atau lilit kain atas kpala.indon keje buat bangunan tgh terik panas smua pkai kain mnyerupai tudung.ni islam yg freehair keje kt opis,xrase panas dunia atau akhirat,mng xnk brtudung.suruh keje buat bangunan,masing2 nk tutup kpala

      0

      0
      • CIki Boom says:

        Cik Aku.. bertudung x wajib.. Silap tu~ Yg wajib tutup aurat :P

        0

        0
        • :) says:

          Maksud aurat bagi wanita muslim: dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. kecuali tapak tangan dan muka. jdnya bila menutup aurat itu wajib, maka wajib cover semua la termasuk rambut (kecuali yg 2 td tu). nk cover rambut guna apa? mestila guna tudung kan.. tak kan la tudung saji plk. peace!

          0

          0
  4. Anonymous says:

    suke dgn couple ni.. mereka jujur dan profesional dlm industri.. loving loving jugak tapi tak over dan relax semedang.. semoga mereka sekeluarga di rahmati

    0

    0
  5. sri says:

    Mintak bertudung pulak..komen di atas..heran aku..tak bertudung jahat ke..yg bertudung baik sangat ke..pucuk pangkal hati..baru kata sarah dah shuib rendah diri.itu tanda kebaikan.bnyk yg bertudung..mulut lazer.eg abby..jandanya norman hakim..biarlah hati masing2 yg rela memakai.mereka bukn budak2.

    0

    0
    • x taw jgn ckp byk says:

      Bertudung tu kan wajib.. Xde alasan. Bertudung tak semestinya msuk syurga tp sekurang2nya dia berusaha utk kesana. Mana blh pertikai hukum Allah.

      0

      0
      • Ciki Boom says:

        Weyy,bertudung x wajib.. ttup aurat yg wajib :P

        0

        0
      • batu giling says:

        Sri.. Hukum tutup aurat tu WAJIB. Klu mmg Prangai mcm langsuir itu adalh Hukum ber Akhlak. Skrang ni crita Hukum Syariaat. Cik sri cnthnya Pelacur pun wajib tutup aurat. Klu dia buat keje tak berakhlak tu. Kita nak buat mcm mana. Biarlah dia Jawab sndrilah kat akhrat tp tutup aurat kene buat juga. Tutup aurat bkn utk diri sndri tp utk org lain juga spya org yg bkn mahram tak dpt tngk aurat pompuan itu. Tngk skali tak sengaja tak pe tp tngk bnyk kali dgn sengaja hukumnya berdosa sbb tu kita kene beristighfar atleast 100x tp dosa jgk kutuk2 org yg x tutup aurat. Smoga mrk diberi hidayah.

        0

        0
  6. aku says:

    ALHAMDULLILAH

    0

    0
  7. Gadis says:

    Abang Nara tak nak buat entry pasal pelakon Hati Perempuan ke ? Syarul Ridzwan dengan Mia Ahmad. 2 pelakon ni berbakat sangat. More better dari Zull Arifin dengan anak jebat tu. Plus drama ni sekarang tengah hits !

    0

    0
    • Gadis says:

      Hoiii Nara ? Apasal komen aku kau delete ? Aku just cakap update entry pelakon Hati Perempuan je kau dah delete. Nampak sangat kau ni pilih kasih. Dah lah blog copy paste !

      0

      0
    • MIA AHMAD? says:

      MIA AHMAD TU PAKAI TUDUNG KAN IN REAL LIFE PUN? TAPI PEGANG2 BERSENTUHAN DENGAN LELAKI. ALLAH MALUNYA SEMUA ORANG TENGOK DAN SILAP2 BOLEH JADI IKUTAN. APA NAK JADI DUNIA ZAMAN SEKARANG :(

      0

      0
  8. Hati perempuan ni bosan says:

    hati perempuan????????? berbakat ape nya…berlakon heroin nya pn kaku…cite y amat membosankan…lemau….sape stuju ngan sy sila like……….

    0

    0
  9. Mimi says:

    Emmm sedap makan oyster dgn lemon, tabasco sikit sedut …pergh!!
    caya lah Shuib sejak kenal Sarah western je skrg hihi… utk dalaman ye…

    0

    0
  10. abang sado rupanya tomboi says:

    Gadis..x kan la grammar yg sesenang tu pon leh salah cer check blk takut nnti fail paper. Bi

    0

    0
  11. Rose Azita Abdul Ghani says:

    Alhamdulillah. Semoga rumahtangga kalian dikurniai sakinah mawaddah warohmah dengan anak2 yang menjadi penyejuk mata dan hati kalian. I can see that Shuib is a very responsible husband and a loving father. Susah nak jumpa lelaki baik dizaman ini, bertuah Sarah. Saya doakan rumahtangga kalian kekal hingga ke Jannah. Aamiin ya Robbal ‘alamiin :)

    0

    0
  12. timah says:

    xsombong?merendah diri.eh abg nara.shuib ni berlagak gila.ingin org heran sgt ke ngn kau ni..sape duduk kuala selangor tahu sangat shuib ni mcm mane..

    0

    0
  13. HATI PEREMPUAN BEST says:

    Hati perempuan ni bosan ;
    ko pandai ker berlakon???
    macam pandai cakap jerrrrrr..

    0

    0
  14. akak says:

    Abang Nara cuma entry artis pujaan sahaja aka ZA, AJ…yg gedikd dan sado sahaja. Kalau yang berbakat, abang nara selalu tutup mata..ooppss…#pilihkasih.

    0

    0
  15. Kak Kiah says:

    Aku suka negok couple ni. Humble & sempoi je. Dulu aku rasa Shuib ni tak hensem, tp tak hensem pun ayah & suami penyayang. Terus nampak hensem. Bertuah Sarah hehe

    0

    0
  16. Darlina says:

    Masha Allah… bila aku tengok pic shuib yg pertama tu… hati aku berdebar2. muka dia betul2 iras pakwe aku yg dh kena rampas oleh janda anak 2… aduh2.

    0

    0