Written by AbangNara | August 24th, 2012

Pasti ramai yang kecewa apabila secara tiba-tiba penyanyi popular Shila Amzah berhenti menggunakan akaun Twitternya baru-baru ini. Menerusi Facebooknya, Shila memberitahu yang dia ingin berehat sebentar. Kemungkinan besar Shila ingin menumpukan perhatian sepenuhnya dalam menghasilkan lagu-lagu baru.

shila amzah

Kepada peminat Shila Amzah, anda masih boleh mengikuti perkembangan Shila menerusi Facebook Shila Amzah. Shila masih aktif mengupload gambar-gambar dan memberitahu perkembangan terkininya di situ. Apa pun, Abang Nara nak ucapkan good luck and all the best kepada Shila. Semoga cepat-cepat muncul dengan buah tangan yang terbaru.

34 responses to Shila Amzah Mahu Berehat Sebentar Daripada Twitter

  1. nan hado says:

    ada ku kesah..~

    0

    0
    • MinatNeelofa says:

      Kebanyakkan orang yang komen kat sini, nampak dengki dan irihati dengan Shila, sebab badan dia langsing. Itulah, korang tak jaga badan, melantak macam nak giler, seluar orang saiz 27, korang saiz 40, Nak buat baju kurung orang beli kain 3 meter, korang yang mengata tu beli kain sampai 8 meter. Sudah–sudahlah mengata orang. Pergi kuruskan badan, besarkan tetek. Belajar hias diri, hias sahsiah diri sendiri sebelum mengata orang. Kawal sikit cara pemakanan tu. Muka masing masing dah bulat macam pinggan aku tengok. Ala ala bigmac/GCB/Super Whooper pun ada. sedarlah sikit. jangan asyik nak dengki kat orang je. Korang mengata Shila ke sesiapa artis ke, habis pahala korang semua sedekah kat depa tu. Aku tak nak kata lebih lebih, aku minat Neelofa je sebab badan langsing, tetek besar. Susu muda.

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      tak payah lah berehat2 shilaaaaaa berenti teros dari twitter pon bagos lah ! shilla kn dh ada mateair kawin sudah lahhhhhhh tk payah lah nk jadi seleberiti lagi nyanyi2 tu semua tk payah lahhhhhhh … kalau nyanyi mesti la nk goyang sikit kn kalau tk goyang tk gerek la knnnnnnnn……shila kn dh bertudong tk manis kalau nyanyi goyang2 jadi minah jambu saran kn shila stop aje jadi penyanyi ada baik nye jugak kn betol tk shilaaaaaaaa…..

      0

      0
    • ko nak mampos pn ade aku kesah?? says:

      ko mampos pn tak pe..puuuiikkk!!

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau ni dh kenape marah2 tk tentu fashal ha ! sewelllll !

        0

        0
  2. siamang blink blink says:

    ape2 jelah shila oi…walaupn aku bukan ”peminat”kau..,aku doakan semoga kau berjaya dalam apa saja yang kau lakukan,,.:*mood baik*

    0

    0
  3. Lurve To Talk says:

    Nak berehat ke hape …Hado Haku KEsahhh…

    0

    0
  4. huhuhu says:

    Sekadar raih simpati ….

    0

    0
  5. Vina says:

    attention seeker..

    0

    0
  6. ha...ha....ha..... says:

    Ha tulah..orang guna twitter dia nak guna juga..dah jadi anak orang kaya juga katakan… mana boleh tak ada..artislah juga..maklumlah…ramai peminatkan….ah sekarang apa dah jadi sedikit je silap..buat peminat lari kerana binggung,celaru dan pening juga dengan keadaan sebenarnya..ah kalau dah tahu nak rehat dan tutup sebentar twitter tu bagilahtahu peminat2 awal2 lagi..supaya mereka faham….sekarang dah buat ramai peminat berkecil hati,tak ambil peduli dan dah semakin kuranglah peminat lagi jadinya….silapnya dari kamu sendiri….ah tanggunglah sendiri……ha…ha….ha…kesian sunguh diakan……jangan sedih2 eeeeeee…..cuba2 tambat hati peminat2 semula ya….itupun kalau menjadi…….ok semoga berjaya……

    0

    0
    • MinatNeelofa says:

      Ko dengki kan? dia ramai peminat dan banyak duit. Yang ko pulak, nak beli handphone pun siap berhutang lagi.

      0

      0
    • kj says:

      Elok benar shila deactivate twitter dia, aku yakin dari 300k followers tu, 80% ja genuine supporters. Balance tu haters, blog gosip, pendengki yang stalk hidup dia. Dah jumpa salah cepat2 update blog dan komen bukan-bukan.

      0

      0
    • hafeeza says:

      Eh, apesal, orang kaya je boleh guna twitter eh? I tak kaya pun elok je guna twitter. Biar lah dia. Itu pilihan dia. I takrasa peminat dia kecilhati, tak ambil peduli dan semakin berkurang pun. True fans would stick together tau, even dia delete twitter sekalipun true fans akan support dia in any medium. The thing is, ramai je orang follow dia, tapi takminat dia dan sibuk cari salah dia. why people, why? I thought we only follow our favourite one?

      0

      0
      • tah apa2 je dia ni.. says:

        Dia ni orang kaya yang dah lupa peminat2 ada yang menunggu dan harap2 ada respon..walaupun kononya ada kerja ke apa2 jelah..tapi apa2pun cakaplah dari awal..dah last2 baru nak raih simpati….alasan je tu…nasi dah jadi bubur..kau ingat dia banyak peminat lagi..tak caya tengoklah satu hari nanti..mesti berkurangan punya..kwang…kwang….kwang…………..

        0

        0
  7. pulangkan says:

    Sedih!

    0

    0
  8. nokharomz says:

    kalo aku jd sheila pn aku x lrt nak lyn follower twitter nie,beribu2 kot..x balas kang sentap lak

    0

    0
  9. […] Pasti ramai yang kecewa apabila secara tiba-tiba penyanyi popular Shila Amzah berhenti menggunakan akaun Twitternya baru-baru ini. Menerusi Facebooknya, Shila memberitahu yang dia ingin berehat sebentar. Kemungkinan besar Shila ingin menumpukan perhatian sepenuhnya dalam menghasilkan lagu-lagu baru. Kepada peminat Shila … Continue reading → […]

    0

    0
  10. maimun kena samun says:

    tak payah kecoh nak tutop twitter ke apa..tak penting!!

    0

    0
  11. dynash says:

    Publisiti lagiiii…bentijela ye, kawin laa..
    Kesian idup tgapai2 lagi..

    0

    0
  12. duniakhirat says:

    sila lah komen dgn komen yang berlapik,.. kita sbgi mnusia xbaik cerca sna sni,.biarla hdup dia,.hdup kita ,kita tngung sndri,..xpyh la kita sibuk dgn hal org lain,. dgn kita komen guna pktaan yg xbaik,.dosa sndri dtg kat kita,.. ok,.. stop all the nonsense comment,..~ lpas ni kalau ad yg xpuas ati dgn komen aku ni,.. sah2 la org tu xble nk tlong dah,.. ~

    0

    0
  13. Anonymous says:

    klau kau bukan peminat dia , apahal kau menyemak dekat sini ? hah ? saje nak sakit kan hati orang ? Bodoh !

    0

    0