Written by AbangNara | January 29th, 2013

Ini satu pencapaian yang amat membanggakan buat seorang penyanyi dari Malaysia. Berkongsi pentas dengan penyanyi Korea, Psy yang terkenal dengan lagu Oppa Gangnam Style adalah satu penghargaan buat Shila Amzah.

shila dan psyKagum Abang Nara dengan Shila Amzah kerana berjaya sehingga ke tahap ini. Bukan senang namun pastinya berbaloi-baloi. Sayangnya Shila tak akan menari Gangnam Style bersama dengan Psy. Kalau menari confirm cute-mute dan tambah memeriahkan majlis. Tak ke gitu?
shila dan psyKepada Shila, buat yang terbaik. Jangan gementar. Psy pun sama dengan ada juga. Hanyalah seorang penyanyi. Harumkan nama Malaysia di pentas antarabangsa. Biar seluruh dunia tahu yang Malaysia juga ada penyanyi yang hebat seperti anda. Good luck and all the best buat Shila Amzah.

P.S: Pemandangan 360 darjah daripada Menara Burj Khalifa Dubai.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 responses to Shila Amzah Bakal Berkongsi Pentas Dengan Psy

  1. Din says:

    tak layak bergandingan dgn psy….
    psy tu mana betul stereng~

    0

    0
    • suka Sabree Abu says:

      xminat psy..seriously..
      entah lah..

      tahniah la ek..

      #kenapaminatpakaitudungcamtuek?

      0

      0
      • Yasssssss says:

        go Shila go…naikkan nama Malaysia !

        0

        0
        • liyana says:

          halal tak rezeki yg shila dapat tu…? yelah kan perempuan haram melunakkan suara

          0

          0
        • Kak Melah says:

          Kalau nak kira halal…spender & coli kau made in mana? China juga kan? Ahaksz!

          0

          0
        • missa says:

          tahniah shila… btw sharnaz.. pliss jangan cemburu plak pasni.. pastu carut2 kat twitter… tak seswai..

          p/s: lame pakcik seliton menghilang.. rindu kat penulisannya… huhu.

          0

          0
        • lantak lah says:

          kelas kak melah, ntah2 coli and spender c liyana tu made in china

          0

          0
        • anis says:

          kalo setakat berkongsi pentas dgn psy tak payah tweet pun tak pe, lain lah kalo psy tegur shila ker, senyum ker ok lah jugak

          0

          0
        • jiran mak tak betul says:

          kak melahhh coli tu apa…??
          apa function dia…??
          letak kat mana benda tu..??

          0

          0
        • sha lala lala says:

          dia menang kt shanghai hari tu pun sebab nasib baik jer, iya lah artis lain yg join tu pun suam2 kuku…kalau suara shila pun biasa jer..sebab tu x menang AJL..AJL pentingkan kualiti, Malaysia ada ramai lg artis yg berbakat cuma tak ada peluang nak diketengahkan ke peringkat antarabangsa, sgt lah rugi

          0

          0
        • Juliana Banoss says:

          rezeki artis bertudung, harap syarnazz x meroyan di Malaysia

          kukukata.blogspot.com/2013/01/18sx-taman-tema-seks-di-korea.html

          0

          0
        • zain minho says:

          meluat tgk shila….tak abes2 sebut CINTA HATI dia….penting sgt ker cinta hati kau tu….kalau aku jd ND LALA mesti kecewa ada anak asyik sebut CINTA HATI dia jer

          0

          0
    • kak timah says:

      shila ni dah makin tembam mcm rosmah mansor

      0

      0
      • i love exo says:

        anti kpoppers jer yg minat PSY ni….kpoppers dah bosan dah tgk PSY ni…mula2 dulu syok lah jugak…lama2 bosannn

        0

        0
    • Anonymous says:

      orang cantik, suara sedap, berbakat pulak tu. besar potensi nak gantikkan tempat dato’ ct tapi sayangnya, kontroversi psl kisah cinta dia bnyak buat dia jatuh. harapnya shila peram dulu hal2 berkaitan cinta tu, tumpukan pada kerjaya.

      0

      0
    • Anonymous says:

      skg shylla plk dah,dlu sha hila,pas 2 shila,nw ni shylla la plk,just gna shila jk lah tak ykin ka dgn nma tu?bbelit belittt mkin bosn,

      0

      0
  2. cik da says:

    ok la tuu…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    best nyer shila ni..sy sokong awak..

    0

    0
  4. nenas says:

    Rezeki mencurah curah, macam nilah kita nak, even kontroversi tapi seiring dengan prestasi. tak macam yang lain
    u can do it syila, kisah cinta simpan dulu. jaga adab dan tunjukkan artis Malaysia ni berkualiti. :D

    0

    0
  5. Sha-na-na says:

    Nasib lah nasib ko baik Dik sebab menang pertandingan kat Shanghai hari tu. Kalau dapat no. 2, tak tau lah… Mungkin tak kerap sangat lah kot dapat jemputan ke sana? Apa2 pun rezeki daripada Allah SWT.

    0

    0
  6. loli says:

    bagus la tu shila.slagi mude ni cr la pgalaman n duit bnyk2.xpyh sbuk nk kjr cinta hati ko yg ntah ape2 tu.btw xmrh ke cinta ht awk tu kalo awk dgn psy??? dia kn kaki cemburu bute!!!!!

    0

    0
  7. insan prihatin says:

    “Sayangnya Shila tak akan menari Gangnam Style bersama dengan Psy. Kalau menari confirm cute-mute dan tambah memeriahkan majlis.”

    Ntah pape jela si nara ni.statement kau memang tak boleh pakai.
    agak-agaklah weyh,perempuan berhijab tak sesuai utk menari gangnam yang terkangkang-terkiap even tarian apa-apa sekalipun.adoyaii.ada akal,gunakannya.
    jgn nk tulis membabi buta jee

    0

    0
    • Anonymous says:

      entah la..abg nara tu kalau wat statement ikut sedap mulut dia jer…agak dia x nmpk ke si shila ni berhijab….kalau nk wat tarian PSY kalau izara ok la sb dia dh biasa wat tarian kangkang….no hal pnya….jgn marah ye peminat izara….

      0

      0
    • sara says:

      betul tu, apa yang cute nya kalau shila menari gangnam? dah terang2 tarian tu bakal menjatuhkan maruah dia sebagai perempuan dan kalau shila buat juga, pasti ramai yang menghentam dia kemudian hari..sudah2 la tu fenomena gangnam.. psy tak iktiraf pun kalau ramai yang ikut tarian tu.. cukup2lah mengejar hiburan dan tarian.. umur kta tak tentu panjang tak tentu bile mati.. kalau shila dapat berkongsi stage dgn para ulamak, berselawat, berzikir dan memuji Allah dan Rasul…saya akan sokong 200%… setakat psy tu, tutup tv terus kalau muke dia kuar kt tv…

      0

      0
    • hemm says:

      Aku bru je nk letak statement si nara ni.. aptb.. entah pape.. cute la sgt..

      0

      0
  8. mama gangnam says:

    Tahniah shila krn berpeluang berkongsi pentas dengan PSY Gangnam Style…ini peluang yg baik utk buktikan bakat anda & mungkin permulaan kpd kejayaan bagi thun 2013…wish u all the best…
    btw jgn lps show ni kuar plak kontroversi pergaduhan manje anda & cinta hati anda…bimbang kontroversi itu akan lebih diperkatakan berbanding pencapaian anda selama ni….kurangkn kontroversi, tingkatkn prestasi!
    kak kiah propa pnjam tagline jp : Jaga2 ade yg perhati….zassss!

    0

    0
  9. Cik Moona says:

    Tahniah Shila…bukan senang tau retis Msia nk sepentas dgn artis”Pujaan Sedunia” masakini…Gud Luck Shila :)

    0

    0
  10. Hmm says:

    huhuhu rezeki dia mencurah2 semenjak dia berhijab.
    good luck

    0

    0
  11. me says:

    dah muak n boring tgk psy. The end.

    0

    0
  12. i am xoxo says:

    kejap sylla la, kejap shaila la, kejap sheala la. skrg sya plak. nyampah.

    0

    0
  13. miss mong says:

    bekongsi pentas pn si Psy tk kn perasan pn shila ada kt situ..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    kenapa tak pakai tudung elok2? dah macam kepala alien shila amzah ni…

    0

    0
  15. Me says:

    Takde apa nak dibanggakan pun..psy tu bukan ikon islam pun

    Ni semua poyo!!

    0

    0
  16. ............ says:

    rezeki mencurah2 menjak dia berhijab….eleh..aku pelik btl la knpa ramai y minat sgt kt PSY tu…pd sy dia bkn la best sgt pn…wat tarian pn terkangkang2 ..geli jer….dh le penyanyinya x ensem….

    0

    0
  17. tot says:

    haaa….seee….semakin korang hentam…semakin murah rejeki die…korang dapat ape????dapat dose je..
    die nak say ayat2 cinta kat syanaz pon korang jeles…baik la dr tibe2 keluar gambar cium2 pra wed…chaiitt

    0

    0
  18. apa2 saje says:

    PSY t u xde hebat mana pun…. xde apa yg dimegahkan pun.. *alahai*

    0

    0
    • zain minho says:

      ntah2 PSY tu berak tak basuh….kesat dgn tisu

      0

      0
      • say what! says:

        alahai bijaknya komen..mengalahkan kambing kurap….berak x basuh xder affect dioa punyer popularity and hardwork…

        0

        0
        • den says:

          tak sanggup nak suka org yg tak basuh berak…best sgt ker terkangkang gangnam style…lepas tu tunggeng jubur…tu lah melayu cepat jer ikut….tarian melayu tak nak pulak buat

          0

          0
  19. syat says:

    kalau shila menari mcm gangnam tue, malulah seluruh Muslimah.

    0

    0
  20. tekno says:

    c sila tekno ni dlu pas spm ckp nk smbug dip bisnes kat segi..iye2 je ckp tyme tu…ni msti nd lalat x kasi lalas ni smbug blaja sbb nk pksa ank dy nyanyi sbb bfore ni kat mne ad prtndingn nyanyi kat ctu la ade mke lalas ni xp xpnh jdik juara pon..kat shanghai je la bebaru ni menang tu pon sbb artis negara len byk yg x reti bi n mandarin yg dr filipin n korea sume….yg plg ak x brkenan c lalas ni gigih nk meneran sore dy konon sdp sgt cm adele…ak lg prefer adira n stacy dgr suare live dowg mmg besh,,serak2 bsh ala2 niki ardilla pnyayi indon dolu2….

    0

    0
  21. nak shila putus dengan sharnaaz says:

    wo xihuan ni,shila…wo bu xihuan sharnaaz..go shila..

    0

    0
  22. wo xihuan shila says:

    go shila..hwaiting…

    0

    0
  23. musangKING says:

    #tahniah shila…..

    0

    0
  24. noraabas says:

    kalau x minat ngan satu2 artis tu x yah lah baca perkembangannya..tah apa2 tah..ni la org melayu hatinya rosak..penuh dgn hasad dengki..ingat lah kita jua ada keluarga..marah bila maruah diperlekihkan..ada mata lihat..ada telinga dengar..ada mulut ..sendiri mau ingat la

    0

    0
  25. cincin emas says:

    go shila harumkan nama negara Malaysia…sayang shila.,

    0

    0
  26. bujang says:

    PSY gangnam style tu ada unsur2 lucah….alah hai bang nara…kalau menari confirm cute mute dan tambah memeriahkan majlis…..apakah maksud abg Nara….hmmmm…lu fikirlah sendiri……Apa2 pun didoakan semoga Shila berjaya mengharumkan nama Malaysia di persada seni antarabangsa…Amin…

    0

    0
  27. lily says:

    weh nara..sedap je ko kuar statement..ko suruh le bini ko menari gangnam style..kalo tak kiut miut..bapak gajah pun lari..bodoh!!!

    0

    0
  28. Cik Kam says:

    kalo x minat gangnam style x yah duk maki hamun dia and bawk syila sekali kene maki…nara tulis tuh nk sindir jer…tuh pon x nampak..korang nih x sempat nampak ape2 terus hentam..hentam and hentam! ….tgk orang berjaya mesti nk komen bende2 negative…bende positive buat2 x kabur ayam..dasar melayu parasit…and psy pon bukan nyer islam,so material lagu dia pon mesti la xder kaitan dngn islam…kalo kite x suke senang jer…xyah amik tahu..bace entri lain senang hati kenyang perut berak pon lawas…and cik kam rasa psy pon x der nyer nk promote lagu tok korang dengar…orang melayu kite jugak bwk masuk dlm radio and link dekat fb…..adoi biolnya..biol..geli perut.

    0

    0
  29. Herm says:

    Korang ni dpt dosa kering jer babitkan si nara ni.. Kalau die tak ulas, korang kate die cilok news dari memane pastuh paste jer, kalau die ulas, mcm ni la jadinya.. Dok dendiam n baca jer tak bole ke? Aptb

    0

    0
  30. Anonymous says:

    kalau nk di bndgkan suara stacy gn shila ni..of course la stacy lg sedap suara..shila ni mdatar ja suara dia..hanya skadar pndapat..NO HURT FEELING OK…~peace

    0

    0