Written by AbangNara | January 7th, 2011

dr halina mengandung

Kagum kami dengan kehebatan dan kejantanan angkasawan negara kita, Dr. Sheikh Muszaphar. Dr Halina sudah mengandung dibuatnya. Tahniah kami ucapkan kepada mereka berdua yang bakal bergelar ayah dan ibu bulan Julai ini.

So lepas ini jangan keluarkan cerita yang tak elok pasal orientasi seksual Dr Sheikh ye. Penat dah kami dengar cerita tak elok Dr Sheikh nie. Dah terbukti kejantanan dan kemachoannya. Tak gitu?

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to Sheikh Muszaphar Memang Jantan, Dr Halina Sudah Mengandung, Bakal Bergelar Ayah Julai Ini

  1. miss eila says:

    tahniah.

    0
    0
    • non says:

      abg nara sura tulis ayat mcm kejantanan terserlah.huhu..dulu jimmy pon same bila bini die ngadong..

      t abg nara kawen, nak tgk.jantan tak jantan.huhu
      jgn marah abg nara.t kena jual.hoho

      0
      0
      • Lipstick Hijau says:

        Lipstick meragui kejantanan Abg Nara….wakakaka….ooopppssss terleleh suda…

        0
        0
      • Kasih says:

        tahniah… rezeki awal tuk mereka.. alhamdullilah :)

        0
        0
        • minah jambu says:

          kebanyakan pompan2 yg dh kawin ni kadang2 diorang sebenar nya takot nak branak, konon2 ny nanti bila dh branak muka jatoh la badan jatoh la nanti laki lari la…..jadi pompan2 ni konon nak jaga badan nak maintain ayu cantek asalkn laki tak lari …..tkda ank tkpe la asalkn laki tetap di sisi, bila orang tnya senang jawab ” belom ada rezeki” pada hal…pada hal…pada hal….

          0
          0
        • sweet gurlllll says:

          ahhahah 2 la pmpn zaman skang…..ble time tuhan nak bg rezki…..tolak…
          tp ble da makin tua,wisau lak x ad anak…mula la terhegeh2 nk mgandung….time 2 tuhan pon da x nk bg da…….
          so ble da mngdung 2 bsyukur la…jgn nk gugurkan je….

          0
          0
        • ain says:

          tak ada anak lagi lah laki2 lari

          ape lah dorang tu

          0
          0
        • littlemia says:

          speces pempuan apakah itu……lucky i dikelilingi kawan2 yang berlumba2 nak anak……..Anugerah dari tuhan yang x ternilai..rugi sape yg ada fikiran camtu @ jaga body

          0
          0
      • saya comei says:

        nanti kta tunggu pulak bila kejantanan abg nara terbukti kuikui..cepat ke lambat….jgn mare..gurau2 senda je

        0
        0
      • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        kenapa nak sebut jantan…. apa lelaki sekarang ni ramai yang da x jantan ker….ooppsssss….

        0
        0
    • Lipstick Hijau says:

      “”So lepas ini jangan keluarkan cerita yang tak elok pasal orientasi seksual Dr Sheikh ye”””

      ade spekulasi yg x baik ke sblm ne..?

      anyway congrtas Datuk……!!! hebat lolok!

      0
      0
  2. Alahai says:

    Congrats 2 both of them..

    0
    0
  3. aBg_rOnGak says:

    Wuhuuu….congrats….sama la kot mcm aku dulu, bini bunting pelamin (albeit takde pelamin)

    0
    0
    • Lipstick Hijau says:

      bunting pelamin tu kalau kat kampung aku maksudnye bunting sblm nikah…betul ker??

      0
      0
      • aku ler says:

        @lipstick hijau…
        setahu aku bunting pelamin tu dia preggy cepat. means terus melekat. bkn preggy sblm kawen.

        0
        0
      • krunoes says:

        tak ah..itu namenye bunting luar nikah.. wakaka.. bunting pelamin tu lepas nikah je terus mengandung arr.. pompuan xsempat period lepas nikah derr..

        0
        0
        • Lipstick Hijau says:

          ooo yeker…….Lipstick gagal dgn ayat2 sastera ne…Lipstick x la ckp Dr. Halina ne ngandung sblm nikah….Lipstick nak tau maksud jer…huhuhuhuhu….jgn marah peminat DR Sheikh…

          0
          0
    • zaia says:

      aBg_rOnGak nie sbnrnye nak gitau diri tu sgt jantan la kan?lol.
      jgn mara arr..

      0
      0
    • apapcam says:

      bunting pelamin…adalah bunting macam T-rex….cepat2 besar..

      0
      0
  4. zaqyah says:

    tahniah…moga semuanya berjalan lancar =)

    0
    0
  5. Liyana Lunia says:

    KAHKAHKAH lawak gila bang nara neh T________T tahniah doktor hensem dan doktor cantik WUWUWUWUUW

    0
    0
  6. abc says:

    tahniah

    0
    0
  7. anak mesti comel. jgn jadi angkasawan dah la. nnt org kata nepotisme lak. huhu

    0
    0
  8. JMR says:

    kahkah..kelakar tjuk entri ni bro..

    0
    0
  9. mieda says:

    tahniah..samala dgn aku..kawin 10oct 2010 gak..aku dh mengandung skrg..due date july gak…kebetulan sama jer…

    0
    0
  10. norhafizzah niat says:

    tahniah..msti anknye pun comel.

    0
    0
  11. razak says:

    meraunglah chef ismail

    0
    0
  12. sw33tdarling says:

    jaga²…. nak tunggu kejantanan abang Nara plak lepas nii…. hakss!

    0
    0
  13. dun says:

    tahniah doc!…

    0
    0
  14. Abuzuka Sensei says:

    kahkahkah, nk tggu mummy sue, bila lagi erk ?? dgr kabar june-july.. btol ker ? haha… tahniah angkasawan negara!

    0
    0
  15. asumi says:

    tahniah….

    0
    0
  16. skyjuice says:

    jantannya dia..wah….taniah2..terbukti

    0
    0
  17. miss_pinky says:

    congrats 2 both of u.
    like them.
    :)

    0
    0
  18. cik rose says:

    tahniah buat keduanya….

    0
    0
  19. bukan manohara says:

    tahniah Dato Sheikh dan Dr Halina semoga mendapat zuriat yang soleh dan mampu mengharumkan negara seperti kalian berdua…

    0
    0
  20. nana says:

    Tak suka la dgn statement abang Nara tue… nanti bang Nara kawen, nak tengok ‘jantan’ ke tak…. Congratss to both of them…..

    0
    0
    • Lipstick Hijau says:

      Korg rasa Abg nara akan kawin x???? n korg rasa dia jantan x??? hehehehe jgn marah…peace no war!

      0
      0
  21. zaia says:

    Tahniah!!..rezeki Tuhan bg cpt dpt anak..tersangat jantan pun klau tkde rezeki nk wat camner..

    0
    0
  22. zeze says:

    biasela tu,,tym dorng nikah,,dr H mmg tgh tym subur la..nway congrats..dr H pn terbukti kewanitaannye tau..bukan Dr SM je yg jantan…

    0
    0
  23. bukan manohara says:

    tahniah Dato Sheikh dan Dr Halina semoga mendapat zuriat yang soleh dan solehah serta mampu mengharumkan negara seperti kalian berdua…tahniah sekali lagi!!!

    0
    0
  24. lemonate says:

    This’s Wat sy share pg td…congrats 1ce again to both of them..walaupun xada kena mengena dgn both of them tp dia nie…mmg SESUAI sgt sama bijak,cantik n padan…n pd yg pernah ckp bkn2 pasal Dr.SMS nie hentikan lah coz sah 2 korg “Jelous dgn kekacakan,kepandaian,kemachoan dia…heheh”

    0
    0
    • bobohizan says:

      pandai, kacak, sopan tu mmg saya setuju, tp bab MACHO tu…hell noooooooooooo!! Lembik semcm je kalau bercakap, ala2 julita aishah yg terlebih lembut, tp ni versi lelaki..

      0
      0
      • orca1604 says:

        lelaki kene ckp kasar2 ke kat org sekeliling die???bagus ape die ckp dgn cara yg lembut.org pon lagi suka n respect die.itu satu cth yg baik kan.mcm Rasulullah pon ckp dgn org sekeliling die ngan cara baik dan lembut.

        0
        0
        • bobohizan says:

          lembut dgn lembik tu beza la.. Kan suda aku ckp dia sopan-lembut.. Tp ada sedikit lembik , mcm tiada tenaga dan membosankan kalau berckp… Itu pendapat aku & ramai lagi org la selepas memerhatikan dia kalau kena interview bg talk begitu lama. Bukan semua gentleman adalah macho.. Pigi buat pembacaan selanjutnya google sana internet psl gentlemenness, machoness, politeness . Itulah kalau kau tu emotional x tentu psl, ckp pakai otak la.

          0
          0
      • minah jambu says:

        lembek2 dia pn dia dh kawin pn dh nk dapt ank….muda2an dia di kurniakan ank lelaki

        0
        0
        • sweet gurlllll says:

          ermmmm…
          bairlah dy lembut ke longlai ke….
          dah llah jadikan dy cm 2…
          x kan dy nk ubah takdir plak….
          lagi satu ad ke maknyah2 tringn jd cm 2…..2 sume ketentuan tuhan,tp bla owg sekeliling da pulau dy,bek dy truskan je perngai cm 2……lau dowg jantan pon,kowang mst x nk kwn ngn dy an….uhuhuuuhuuh……ar kowg jelez ngn dr. sms uwh….hhahahaha

          0
          0
  25. zaza90 says:

    congrats…mesti cute miut babynyer nanti….

    0
    0
  26. haku ler says:

    wah.. same la due date kite, ye Dr Halina.. now peknen anak kedua.. hihihi..

    0
    0
  27. zzz says:

    dua-dua pun doktor mestilah ada skil dan teknik masa nak buat benda tue….sebab tue lah dapat anak capat…..hahahaha…

    0
    0
    • minah jambu says:

      tu kan pemberian allah buat dua2 doc ni .., kalau pandai dn macm2 tektik tonggang tebalek pn kalau allah lm nak kurnia kan ank tk jugak dapat ank….., kalau allah nk kasi anak tapi kalau bini2 ni takot nak beranak tk jugak ada ank, pada hal pada hal pada hal

      0
      0
  28. comolot says:

    DSAI pun ada 7 anak jugak. tapi…hehe

    0
    0
    • kak timah chinta says:

      hai bodoh….. ngkau jangan babit DSAI lak.. dia tak buat mende tu… yang kau nak buat ayat bodoh nape….. kak timah tau le kak timah orang dia…. pandai aje…..si haji saiful tu mangkuk kalau tau orang tua nak tut… pun takkan nak biar….. apa le…. fitnah saje ….

      comolot ntah kau tu yang lagu tu…. jaga skt…..

      kepada Dr. biar apa orang kata… dah kahwin … dah nak jadi bapa…. pun

      orang yang kata tu ada ke???

      silap yang mengata tu pun tak boleh buat anak ha! ha!

      apa nak kesah!!!!!!!!

      0
      0
      • hahaha says:

        alah kak timah… rahsia dlm kain xkan la ko tau sume… yg penting DSAI nak.. tyme tu saipol pon nak.. maka jadilah tuutt tuut.. pastu saipol ter-taubat plak… abeh citer.. DSAI pe cer? trus mencari lg… hahaha.. i like..

        0
        0
      • pizza says:

        Polis yang jd ketua penyiasat kes DSAI suda pecah lobang, bahan bukti telah dipalsukan! Tapi biasa la, citer ni mana bole kuar dlm sotkabar aliran perdana, sebab tu ramai org x tahu, ndak pembaca Utusan Meloya.

        0
        0
      • matlabu says:

        kalau dah fanatik tu, org ckp apa pun tak percaya kak timah oii..sama la mcm pengikut ajaran sesat haji kahar. kesian aku tgk makcik-makcik yg taksub tu. apa pun kita tunggu ajela kebenarannya nnt. dlm pada tu, kalau kak timah dah berlaki, eloklah periksa cik abang tu depan & blakang. mana la tau kannn….

        0
        0
    • Dee says:

      hahaha..btol tu comolot..anwar’s supporters can go fly kite

      0
      0
      • bkn pmbangkang.. says:

        ak bkn AI spporters,tp mgkuk mn p taw y sepol 2 tipu,common la,memula ckp xrela then ckp rela pastu nape bukti xnk kasi kat defends?xphm ak,hakim lak brt sblh..AI xngaku bcara j la y mamat ni sah2 ngaku bt(knon2ny la) alim lak dmata org BN,mamat gay p beriman la ktakan,ni la sifat org y tolak agama lam pentdbran..

        p/s:hnya krn ak xskong BN xsmstiny ak skong pmbngkng..

        0
        0
        • pro pembangkang says:

          ..dah tau sah2 BN tu tak betul masih nak dok atas pagar, jangan terhegeh2 nak jadi penyokong bila pembangkang dah naik nanti…tak ada maknanye
          jauh beza antara org yg berjuang dan org yg hanya goyang kaki menjadi pemerhati….hanya pandai jadi ayam berkokok riuh sekampung, tapi ekor penuh tahi…

          maaf kalau tak suka komen saya

          0
          0
  29. chef wan, aznil, jaafar onn,rizalman, bernard chandran,awal ashaari, pyan cecupak, azwan alia sume dah lagi lama terbukti kejantanan mereka. tk kecoh punnnn…

    0
    0
  30. nala says:

    It takes two to tango…congratz

    0
    0
  31. lily says:

    berkat balik umrah…alhamdullillah.
    tahniah dr sms dn dr halina…..
    tgu chef ismail pulak kahwin…..zaibo…pun dah….9 instant lagi….
    abg nara biler lagi…..kui…kui…kui….

    0
    0
  32. aku bkn gay.. says:

    thniah tuk pelancong angkasa,untung ko dpt ank..mmber ak da khwin ank p 3 tp gay gak, kwin+ank tkat nk cver line je(mmbr ak r bkn plncong nie)..pe2 p thniah,nti ad duit kta pi r angkasa sm2,.

    0
    0
  33. selasih says:

    ala .. lelaki lembut pun kalau kawin bole buat bini dia ngandung .. tu mcm citer wali tu ..

    0
    0
  34. aku xsuke la korang kata sms tu lembut…kalo lembut xleh lps saringan g angkasa la dol….dia ok ape.sopan, respect org..xpernah suara tepekik2..
    tu la namenye didikan mak pak….
    syabas sms dan wife…semoga cahaya mata ini
    bakal mnjadi anak yg soleh dan solehah….
    luv both of u

    0
    0
    • MisstauruS...MisspocO says:

      mane de lembut…handsome lg ade laaa… aku dulu mmg minat giler kat dia sampai xleh tido malam bla tgok time dia g angkasa live kat tv…aduiiii… asyik tbyg2 jer…

      skrg x lg…dh jd milik orglain…huhu…

      0
      0
  35. tahniah…rezeki..pengikat kasih :)

    0
    0
  36. MisstauruS...MisspocO says:

    TAHNIAH wat angkasawan negara dan istri…. Semoga berbahagia hendaknya hingga ke hujung nyawa… amiiiinnnnn…

    0
    0
  37. Tahniah buat Dr SMS…semoga dimurahkan rezeki dgn kedatangan ahli baru

    0
    0
  38. sambal petai says:

    Abang Nara plak yg kena gosip psal tajuk entry ni..haa..pengajaran, cari la tajuk entri yg lebih ‘sihat’ bukan nya dominan kpd tajuk nak mnjatuhkan org..

    0
    0
  39. somebody says:

    side effect lepas pergi ke bulan = sperm mutation

    0
    0
  40. neyna says:

    tahniah iye!! tapi bosan la asal wife pregnant je, credit terus kpd lelaki – terserlah kejantanannya… Yg pompuan ni produktif uterus sihat bugar jarang pula dpt credit, contohnya terserlah kesuburannya/produktiviti.. Cehhhhhhh

    0
    0
    • haha.. says:

      haha, da i2 j y laki ad,ego n kejantananny je..xp ko nk kredt ap?sjil brnak 2 ko pgg jerk

      0
      0
  41. Reena says:

    Korang ni dok sebut jantan..jantan..tersedak pokcik jantan tau..sian pokcik jantan yg dah mmg ‘jantan’.. incik nara..in the future, x yah lah guna perkataan ‘jantan’ semata2 nak sampaikan msj spouse artis/personaliti/seleb preggy coz manalah tau ada kengkawan bloggers ke, bapak dorang ke, sedara mara ke yg bernama jantan.. terasa seh..walaupun none of my relatives yg bernama jantan tapi koman2 mesti ada org yg bernama ‘jantan’, kaaaan..self-censorship kena ada maaa..

    0
    0
  42. mellia says:

    len kali bang nara kne lah hati2 bl menulis 2..jantan la..macam2 penyedap ayt dgunakan..

    0
    0
  43. Dauspozi says:

    Nanti Bang Nara kawen, dpt anak 11 org.. Lg jantan beb.. wakakaka… Anyway, Congrats kepada Dr. SMS dan Dr. Halina…

    0
    0
  44. iera says:

    congrats dr.sms n dr.halina..
    hope dpt baby yg soleh n solehah..
    baby lahir bln julai kn??????
    hope baby lahir same tarikh bezday dr.sms…
    hehehe

    0
    0
  45. anna says:

    tahniah….

    bila la aku nak ada baby ni…doakan utk aku yer..hehe

    0
    0
  46. goodrobot says:

    tahniah!

    0
    0
  47. kerbau balau says:

    zizie dan anahitta tak boncit lagi……
    Tak JANTAN la dato-dato tu…………..
    aHHaaa lupa pulak dato siti pun sama juga.

    0
    0
  48. damak says:

    Kalau kalau dah ada barang tu dan berfungsi walau apa pun tetap boleh menghasilkan keturunan.. tapi perli diingat ada orientasi seks dua alam… biseksual… ramai lelaki yang terserlah kejantanan.. dah kahwin ..anak ramai… tapi maish ada seleras kat kaum sejenis… jadi tak perlu dijadikan polemik..itu senma hak peribadi.. soal dosa itu antara pelakunya dengan Tuhan… asalkan tak menganggu orang lain …

    0
    0
    • haha.. says:

      yup,hak pribadi dose msg2,nti bla da byk org (gay) wat dose tuhan trun bala xdie je kna,ak ngn ko ngn omak ko ngan ank dara jiran ko p kena,dose xdeny ngn tuhan smata2 je,klo ko tgk n wat donno p dose gak,.amal mkruf nahi mungkar bro,rmai xrmai hukum ttp sm

      p/s : ak xtuju pd sms ek,pd sume2 yg trasa j

      0
      0
  49. lolyat gang says:

    ala blum try kejantanan aku lg
    lg cepat pompuan mengandung

    0
    0
  50. heran man.. says:

    xphm tol ak,nape org stll ckp die angksawan?common la mamat nie plncong angkasa la..NASA pnya term mamat nie cma pelancong angkasa,.
    – denis tito (plncong ptama angkasa),mamat kaya ni pegi ngan duit die sdri,sms lak pegi ngan duit rkyt,tiket nie dpt lam pakej beli jet la..

    p/s : hnya krn ak pegi k perpustakaan xmnjadikan ak pustakawan..

    0
    0
    • sengal says:

      …dan hanya kerana aku melancong byk negara, tak menjadikan aku negarawan….

      0
      0
    • yayayo says:

      …dan kerana aku bace sejarah tak ber makna aku sejarahwan…hahaha

      0
      0
      • kesian says:

        malaysia ni entahla tb2 jd angkasawan pdhal xtau pn apa2 tntang angkasawan susah bebenor. petama tukang sapu d hospital lm2 jd doktor haha..

        0
        0
  51. kalau nk jantan, minum je kopi jantan..haha

    0
    0
  52. minah jambu says:

    ape selama ni peminat2 tak tau ke angkasawan negara kite ni lelaki? ape yg diorang anggap dia selama ni? pondan?gey?nyah? komen main sedap hati je….dasar sekolah terlampau pandai ha gini lah jadi nya……bodoh sangat!!!!!!!!

    0
    0
  53. lily says:

    alhamdulillah…moga semua selamat

    0
    0
  54. ia ke kejantanan dia betul2 jantan..?

    0
    0
  55. bawahlicin says:

    memang dia jantan dan dr. halina pula memang betina

    0
    0
  56. hahahu..gay? says:

    ala,mamat ni gay k x slagi xbtol2 tbukti lntak die la,da kwin anggp j bbaek y die straight mnt ppuan,len r wat vdeo klip ngaku gay islam..then kita kutuk r rmai2 kaw2

    pe2 p slmt jd bapak,jg ank bbaek biar xdmengatakan org..

    0
    0
  57. Nur Amina says:

    hurm Dr sheikh ni memang jantan lelaki tulen, tiad abukti dia gay, tapi di majlis tu ada seorang yang gay tapi dah kawin ada anak, siapa tgk majlis tu? orang tu erm takyah citerlah tapi orang tu memang gay

    0
    0
  58. aqma says:

    tahniah datuk datin!!jadi doktor jgk ke nt tu??

    0
    0
  59. jahat says:

    eyew buruknya ayat ni kecian datuk ni mcm haiwanla pla “jantan” n br mengandung pn da nak sibuk 1 malaya adoi kakaka

    0
    0
  60. refelsia says:

    setuju sangat jahat punya statement dah mcam lah haiwan statement yang di keluarkan tu…….hahhhaha, mengandung atau tak kan rezeki pada allah apalah kes nya jantan ke tak entah apap-apalah

    0
    0
  61. shark says:

    tula buruknye ayat ‘jantan’ mcm haiwan ja haha..

    0
    0
  62. SYAMIMI & FATIHAH says:

    TAHNIAH, DATO’ Sheikh Muszaphar….. msti cute anak DATO” kan CONGRATULATION!!!!!!!!

    0
    0