Written by AbangNara | February 27th, 2014

Kah kah kah. Power gila Sharnaaz Ahmad ini. Memang terbaik ah brother ini. Disuruh mendapatkan rawatan doktor oleh Fauzi Nawawi, Sharnaaz tidak menghampakan permintaan tersebut dengan memeriksa otaknya. Hasilnya? Lulus dengan cemerlang dan hensem sekali.

scan otak sharnaaz

Tak sangka Sharnaaz ini penuh dengan sindiran dan kelakar juga orangnya. Respek bro!!! Tulis Sharnaaz di akaun Instagramnya:-

Saya dah buat MRI MRA.. Scan otak pun dah.. Di kawal rapi oleh Dr @sherrini dari PPUM.. Saya lulus, otak saya sihat dan jugak hensem otak saya hehe.. Anda bagaimana??? Sudah check? #halussssss

scan otak sharnaaz

Mungkin lepas ini Fauzi Nawawi pulak pergi buat scan otak untuk adilkan keadaan? Kita sudah tahu yang Sharnaaz punya. Kalau Fauzi Nawawi pun pergi buat memang klasik sangat-sangat. Terbaik!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

168 responses to Sharnaaz Buat Pemeriksaan Otak, Lulus Dengan Hensemnya!!!

  1. Bikin panas says:

    lulus dgn hensem??? tajuk BODOOOOO

    0

    0
    • aireen habib says:

      ko dah kenapa ? sakit hati plak

      0

      0
      • manusia biasa says:

        Wakakaka..terbaik la abg Jebat..very ohsem..tgk ni dapat membuktikan yg SA dapat mengawal barannye.. nanti kalau menang saman share ok..penat dh sokong ni..kahkahkah

        0

        0
        • manusia biasa says:

          baru lah betol buku temu ruas..jaga2 poji n lisda..

          #Ramai2VoteSA

          0

          0
        • Anonymous says:

          seronok pulak ak tengok korang ni gadoh. sorg beriya2 marah org tu, sorg lg cool sahaja tersenyum sambil bg respon penuh sarkastik. makin sakit ati la ko fauzi oiii.

          0

          0
        • K.A.A says:

          nampak gaya ramai yg sokong sharnaz… haha..

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          hahahaa..omg…terbaek sindiran ko jebat…mmg patut bg sindiran jer kat orang2 bodoh cam dua orang tu…kita cakap, ada jer diorang nak balas…nahhhh..amik sindiran tu..tak pedas lagi, tak tau laa..balik buat anak lagi bagus laaa poji n wati oiii!!!

          0

          0
        • Kak Nam says:

          Lisdawatie dan Pauzi…biler plak nak ko buat rawatan….sakit otak giler saman?

          Hahahaahahaa..ko rasa akan nampak tak simbol RM dan $$$$$ ???

          :)

          0

          0
        • Badak says:

          Tahniah Si Fauzi dan isteri…memang suka dengki. Kouple paling dibenci 2014.

          0

          0
        • Kak jemah says:

          Sokong Chaanaz. Katakan TIDAK pada kaki buli…

          0

          0
        • STEEEAAAAAAAAADY ABG JEBAT/LAN TODAK….!!!!!
          WA SOKONG SAMA LU…

          ** smkin byk si pauzi & ‘nista’wati ni bg kyataan, smkin byk KETIDAKMATANGANNYA di situ…shanaz plak cool aje…nmpak tak ?? hahahahaha

          0

          0
        • Didi says:

          Couple paling ngok. Selagi tak puas hati, selagi tulah nak burukkan seseorang. Bukti dah kukuh, lepastu nak judge org perempuan tak stay lama apebenda ntah. Masih taknak mengaku diri tu dah kalah. Pariapaaaaa!!!

          0

          0
        • zara says:

          wkakaka…lawak dowh tajuk entry. Bagus sharnaaz, aku ni menyampah giler dgn mangkuk tua laki bini tu, benda kecik jadi besar sebab ego. mungkin sharnaaz tengking lisda sebab tak tahan dgn mulut dia yg suka burukkan org tu. buku bertemu ruas…ambik kau. Artis lain boleh lah mangkuk tu perdajal..skrg kau nak perdajal sharnaaz plak, go go go sharnaaz abang jebat..aku sokong sharnaaz, mangkuk sendu laki bini tu dah tua..bawak2 lah bertaubat yer

          0

          0
      • Neelofa says:

        gila bapak ah dia ni menganjing,
        mesti malu giler..

        0

        0
      • Aaron Aziz says:

        terbukti sakit otak gak,
        klu tak knapa leh putus ngn shila..

        0

        0
    • haha says:

      mantop la abg JEBAT..terbaikkk…”bikin panas” biar la nara nk letak tajuk apa pun…..

      0

      0
    • Olga says:

      OK INI KELAKAR HAHAHA,LISDAWATI N FAUZI MOHON SENTAP N BUAT PEMERIKSAAN OTAK OK

      0

      0
      • Anonymous says:

        nisda n poji lebih disarankan ut buat pemeriksaan hati..
        takot hitam sangat…
        nanti leh cuci buat pencerahan….

        0

        0
    • Anonymous says:

      sharnaaz agplah semua ni ade hikmah ats yg pernah ko lalui sblm nie…org hina ko pandang serong kt ko agp ko bukan,esp fmily shila 2…mungkin dgn berlakunya perkara ni dpt membuka mata byk pihak siapa ko yg sebenarnya n bukanlah sperti yg mereka fkirkn slame ni…fmily shila nk fkir ape smpi kiamat pn ko xpyh hiraukan….

      0

      0
      • Shila says:

        Tak de kena mengena Shila dengan kes ni…….

        0

        0
        • Anonymous says:

          klu xde kene mngena knpe mak c shila tu meroyan kt twitter cbuk hal sharnaaz…hahahaha….die yg menyibukkn hal fmily die pd masalah org lain…ko pe mslh skit otk jgk ke???g bwk nd lala n bini nye skali cek otak…jgn lupa bg keputusan tu kt nara ye…hehehehe….

          0

          0
    • Nely says:

      Ohh abg jebat..

      0

      0
    • mama mia says:

      Mungkin suatu ketika dulu Shanaz ni suka melancap semasa perkhemahan pengakap. Sebab itu dia biul dan ditakuti ramai wanita termasoklah anak dara Lala

      0

      0
      • chaneh says:

        dah kenape ko tibe tibe sebut melancap? ko yang imagine lebih tuduh shanaz suke melancap plak.gile ke ape

        0

        0
      • Bapak mia says:

        Eyeeewww! Ko gile seks ke hape weh mama mia?? Hukaloh! Pe kne ngena mlancap dalam kes ni? Berat nanang mung mama mia. Ak rse la ko ptot pegi scan otak ko smada ko ni otak blue atau no fill colour. Haha… Nk bapak lempang mama tak???

        0

        0
    • Olga says:

      TGOK NANTI MCM MNA REAKSI FAUZI N LISDA,KALAU DIORANG PON PERGI CHECK OTAK MAU GELAK GULING2 AKU TAHAP MAHA RAJA LAWAK MEGA 2014 !

      0

      0
    • Olga says:

      SETIAP KOMEN MESTI ADA 1,2 DISLIKE AKU SYAK MESTI SI LISDA N FAUZI YG DISLIKE KAN???????WAKAKAKAKA

      0

      0
  2. Ms.Aprils says:

    Hahaha..Terbaik lah bro. bkn otak je..janggut kau pun hensem!

    0

    0
  3. jan says:

    terbaekkkkkkkkkk abg jebat!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  4. jan says:

    terbaekkkk abg jebatttt!

    0

    0
  5. Cella says:

    Abang sharnaaz … I love u lah!

    0

    0
  6. Ms.Aprils says:

    Apekata sruh poji dgn lisda plk buat rawatan otak. Mesti berkarat…haha

    0

    0
  7. ratuku says:

    Terbaek bro…!!

    0

    0
  8. tahpape says:

    Jgn lupa bwk bini ko skali check otak…
    takut nanti kena saman MAKSIMUM, meroyan lak mangkuk 2 ekor ni…
    bhahahahahahaha

    0

    0
  9. MAXMORA says:

    kata dulu nak berhenti berlakon!..kan dah makan diri..

    0

    0
  10. gadis jelebu says:

    fauzi dgn nisdawati p scan otak cepatttt. tgk sapa yg sakit otak sebenarnya.. jgn lupa bawak nd lala n shilah amzah sekali k..ahahaha

    0

    0
  11. maria says:

    hahahahahahahahahahahahahaha…i loikeeeeeeee :) go syarnaaz go!! hahahahahahahahahaha

    0

    0
  12. fyouuhaters says:

    hahaha nampak sgt kak lis n abg poji slh…kak lis dlu cari gaduh ngn kak rita…lol sharnaaz!! love you..

    0

    0
  13. nil says:

    ABG JEBATTTTTTTTTTTTTTTTT…………………………TERBAIK…………….! BROOOOOOOOO
    KLAKOR LERRRRRRRRR…………..
    INI BARU DIKATAKAN LURUS BENDUL…………..
    APA2 PUN LU MEMANG TERBAIKKKKKKKK………….
    APA YANG DISURUH INSHAALLAH AKU AKAN BUAT..TAPI AKU TAK MAMPU BAGIKAN KAU HARTA & KEKAYAAN…HUHUHUKKKKKKKKK.

    0

    0
  14. nok gebuzzz says:

    terbaek jebat……….!.i kasi 10 bintang…………………,
    ape statment yg poji kuarkan ko layan jer,bior kan si poji tu sampai sakit mental

    0

    0
  15. fzr says:

    Memang mudahla buat pemeriksaan otak sebab kakak dia Dr Sherini Ahmad Bashir Ahmad tu Pakar Neurologi. Untungla

    0

    0
  16. Anonymous says:

    poji & lisda..kau ada?…!!!!! scan cepat2 takut lisda pula yang sakit otak & jiwa tu pasal nak cari gaduh je n saman org lain.. sakit nak makan duit saman…

    0

    0
  17. hatersss says:

    mken lme tgok mke mamat nie mken mnymph plak…
    blakon xsbrape kntroversi jerk lbh..
    puihhh

    0

    0
  18. makjemahpunyekomen says:

    HAHAHAHAHA..

    abg jebat lu mmg terbaik!! kahkahhh.. so FN ade beran buat scan?

    dah la tu abg jebat oi..jgn di layan org gile dua ekor tu..hhahaha

    0

    0
  19. bilakakjemahmenulis says:

    Jjinja daebakkkkk!!

    hebat gila brother Jebat.

    mohon Nisda & Poji pergi scan sekali. Scan emosi ada tak? Sekali scan. kot la emosi dah rosak tu sebab jadi begini.

    Kakjem mohon abg jebat toksah layan org org level ni. Biar kita nampak educated sket dari org org mintak tagih simpati ni.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    pas ni jgn lupa si pojie n lis plk wat pemeriksaan otak…baru adil…

    0

    0
  21. miss mong says:

    haa amik ko fauzi..pasni ko nk suruh abg jebat check apa plk?

    0

    0
  22. buta seni says:

    abg jebattttttt….. i love u laahhh

    0

    0
  23. sisisis says:

    Pasangan paling fake adalah si pojie n lisda. si pojie dh la kaki clubbing..si lisda ni kaki gaduh. elok lah sepasang, dua2 tersampuk. dah xde keje lain ke? asyik nak memutuskan ikatan saudara sesama islam je kejenye. get a life la!

    0

    0
  24. Nurse says:

    Kesiannnn…….
    Tak tahu laa sapa yang bangang….
    Mmg kena jumpa Doktor….
    Tp bukan Doktor Pakar Otak…..
    Itu mmg dia suruh buat CT Scan je….
    Mmg laa sihat Otak tu….
    Sb CT scan tu nk tgk ada tumor ke tak…..
    Ada kanser ke tak…
    Hahhahahahha!
    Orang macm ni kena jumpa Doktor SAKIT JIWA or Psychiatrist or Counselor…
    Sbb mmg mcm ada kecelaruan emosi & mental sikit…
    Sbb orang yang normal tak akan besar2kan isu murahan mcm ni…
    Lagi-lagi nk carik gaduh dgn orang lain….
    Patut laa Sheila Hamzah lari…
    Mmg psiko laa Mamat neh….
    >>>>Attention Seeker<<<< sangat2x…..eowwwwwww!

    0

    0
    • nurse yg kesian...kna buang ke?? says:

      it’s a joke lah…dia bertindak cynic g jumpe doktor scan otak…
      apa daaaa..tak paham sindiran…kasihannnn kat awak
      orang mcm ni la segerombolan dengan poji n lisda….

      0

      0
      • Anonymous says:

        sbnarnye Nurse ni nk tnjuk la kita semua die tau semua tu sb die kje nurse…kesah plakk aku kn???hahahaha….org sindir pn ade yg xphm..dah tau slow wt la keje tu karang xsiap plak mklumlah agak lambat skit kn…hehehe…

        0

        0
    • pojibatak says:

      eleh…nisda indon..menyamar la plok..

      0

      0
    • O_o says:

      tak kesah laa ape pun.. ko mampu ke nurse???

      0

      0
    • tuah says:

      aku lg ler kesian dgn org nurse mcm ko ni…
      ayat ko ni kan mcm tau je org tu mcm ada kecelaruan emosi & mental bagai..ke ko yg ada mental sbnarnya…
      sobab dia normal ler dia nk buktikan..bukan nk bosar2kan isu murahan yg ko mksudkan..yg nk bosar2 kan cter tu si poji ngn lisda..baik ko p pujuk dorg atau sponsor dorg p wat scan otak plk..haih la nurse..
      yg si sheila lari tu ikut suka ati dia ler…da ramai sgt dengki mereka b2 bcinta baik dorg putus..asik bdoakan yang xelok..apasal…

      *sakit plk ati kt ni…

      0

      0
    • Anonymous says:

      nurse berlagak pandai….doktor xkata pe pun..

      0

      0
    • farudin says:

      NURSE – he’s just being sarcastic…jgnlah serius sgt beb.

      0

      0
      • biribiri laut says:

        Janganla sebut sarcastic.nurse kat atas tu bukan paham.dahtu bukan ada dictionary pon kat hospital. Kesian dia

        0

        0
    • judge says:

      aku rasa ni komen dari lisdawati la weh..

      0

      0
    • Cik Rini says:

      Nurse, ni namanya sarcastic action. memang otak dia sihat.begitu juga dengan otak Lisda & Fauzi.insya Allah sihat. xperlu jumpe psychiatrist sbb kes ni rasanya lebih kpd nak minta maaf jer.xnampak sebarang kecelaruan yg berlaku ..tu je..peace =)

      0

      0
  25. lalang says:

    bajet pailang la sharnaz ni dah la sailang awek org….kata nak besara

    0

    0
    • so????ko skit otak ke klu die sailang awek org…bukan bini org pn…ko ckp mcm masalah bsar sgt sailang awek org…hellloooo…just “awek” ye bukan tunang,isteri org..

      0

      0
    • CHIKA says:

      Klu ia pun jebat ni sailang awek org, mmg padan pun..pakwe awek org tu pun bukan sepadan dgn awek org tu pon…

      0

      0
    • zara says:

      biar lah jebat nak sailang awek orang pun..muda sama muda baru lah secocok.

      0

      0
  26. apa apa laaaaa says:

    bajet pailang la sharnaz ni dah la sailang awek org….kata nak besara

    0

    0
  27. O_o says:

    penah tengok drama shanaz ngn shila.. tajuk lupa.. dr situ boleh nampak dia ni penyayang orangnye.. ada ciri2 pelindung.. kalau tak kenape shila masih tak bole nak lupe shanaz ni.. nampak juga dia ni jujur orgnya..

    0

    0
  28. mia thermopolis says:

    haih.. dah kenapa?? (*-*) berpinar2 mata i tgk ct scan tu..

    0

    0
  29. meka ater nyer yer says:

    buat-buat la berdamai…. ater, kome sesama retis…. esok2 dah sakit esok, dikalangan kome jugak nak menolong antara 1 sama lain…..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Nurse february 27, 2014 at 3.34pm
    sharnaz nak menyindir la tu..sebab dia buat gitu pun, bila ada yang menyindir dia kaannnn…..org kata dia sakit otak, kena check otak,..dia pun bukanlah bodoh sgt nak buktikan keadaan mental dia dengan buat CT scan..tp nk menyindir org yang kata dia sakit otak tu jer.so,…ginilah…what you asked you get back laaa—(ditujukan kepada org yang menyindir si SA ni)

    0

    0
  31. mieoww says:

    mmg seni sungguh cara org seni ni bergaduh..aritu erma bg duit 1 sen dekat becca..ni abang jebat lak wat mri..perghhh mmg halusss

    0

    0
  32. Zaza says:

    Kalau orang biasa golongan marhaen ni nak buat scan MRI ke CTScan ke kat PPUM tu appoinment nya sampai berbulan-bulan .. mau dekat setahun pun. Tapi kalau retis tu cepat pulak dapat ek… kos buat semua tu free ke berbayar? Kalau free habis macam tu ajelah duit pembayar cukai.. kalau dia bayar, alhamdulillah.

    0

    0
    • mim says:

      yang kau sibuk nak tau dia bayar ke tak masa dia scan otak kenapa?takut sgt makan duit yg kau byr cukai tu.alahaaaaai mcm berbaur dengki skit lah

      0

      0
      • Anonymous says:

        kan si fzr da cakap yg dr sherinni tu kakak die, memang senang gile la buat scan xyah kua duit lgipun die kan anak datok ape ade hal

        0

        0
      • Zaza says:

        indahnya bahasa :) bukan masalah dengki tapi soal birokasi.

        sebelum menaip, istifarlah dan gunakanlah bahasa yang betul, sebab pemilihan perkataan membayangkan otak dan kewarasan fikiran.

        0

        0
    • orca1604 says:

      Aku buat CT scan kat PPUM xde je pon tunggu berbulan2. ops tapi aku orang biasa la. hahah ke ko salah hospital kut?

      0

      0
    • zizi says:

      untuk pengatahuan cik zaza..um ada 2 hospital
      satu ummc, satu lagi umsc
      umsc tu private wing, semua berbayor sendiri ye

      0

      0
  33. shella says:

    bagusla scan otak alang2 terus buat routine medical checkup..
    “preventive is better than cure”

    0

    0
  34. Anonymous says:

    hahahahah steady bro!!!

    0

    0
  35. Aku pelat says:

    Salute la abg jebat gi wat check up otak…disarankan poji plak gi jalani pemeriksaan otak…takut doc scan yg nmpk imej lucah je..abg poji kan lelaki buaya darat…kikiki…I ttp vote SA!

    0

    0
  36. tuah says:

    buku bertemu ruas gamaknya kali ini. aku takderlah suka ngan shahnaaz ni tapi ini kalilah, mmg bikin aku senyum sendirik. otak ko ohsome!

    0

    0
  37. lily says:

    pergh..mcm citer sinetron.. aku nk tgk episod seterusnyer.. cepat nara, tolong update respon fauzi n lisda..ahhaha.. kalo dorg pon buat scan otak, mmg aku xtahu nk cakap ape..silap2 aku gelak je 3 hari 3 malam..

    0

    0
    • chika says:

      result scan otak poji mau nyer imej 3D yg lucah2 jer…klu L/Nisda plak, mesti otak dier kuar imej lidah bergulung2 dan bercabang2…..hahahaha

      0

      0
  38. nurul says:

    semua org yg sokong dan api2 kan pergaduhan ni semua bodo.yg paling bodo artis yg bergadoh dan wartawan yg apikan deorg.korang plak tlg simbah lg.hmm bagus sgtla tu.dh xde keje ape gamaknye mela\yu islam nih.drpd bergadoh baik le tlg org susah ke ,org islam yg berperang kat syria tu..haa pastu bile aku tulih mcm msti ade yg kate dah u knp ko sibuk komen kat blog naraa ni.aku komen sbb sedih tgk kebodohan org yg suka apikan org bergadoh.n mesti gak ada yg kata mn kau tau kitaorg x tlg org susah , x doakan keselamatan org islam yg berperang.halloooo bukan mslsah tu masalahnye bilalah org kita ni nak didik diri suka buat suatu yg faedah.bilalah nk jdi umat yg bersatu dan x gado satu sama lain.pleasee laaaa channel kanla ms n kewarasan korg utk agama.sebelum ajal dtg menjemput.ingt kita ni hidup semnetara jer.haram memutuskan silaturrahim lebih dr 3 hr.

    0

    0
    • kak kiah says:

      Aku bila scroll down tgk komen korg kat sini mcm best jer, tp bila sampai part komen dr si nurul, 27 feb, 4.36pm tu, I was like ‘oh, here we go again..’ ada plak ceramah agama kat blog gosip2 ni? Salah tempat kot.. kalo org tu baik sgt xde la nak buka blog gosip2 retis gini ni kan.. lawak la nurul ni. ^_^

      0

      0
    • Apam Balik says:

      to nurul
      tak kan lah nak komen pasal Syria kat tempat gosip. ibarat jawab exam math kat karangan BM. ada otak fikir lah, yg kau sibuk pasal Syria…apasal kau jer yg tak terbang ke Syria ??

      0

      0
    • otak- otak sedap di makan says:

      si nurul kat atas tu sakit otak gamaknya…kau giler ke hape nk suruh org komen pasal syria kat blog gosip. tak ada kena mengena langsung.

      0

      0
    • Anonymous says:

      nurul…kau ni bodoh lah, kau tahu tak ni blog gosip..otak si nurul ni dah tak waras kot…better kau pergi check, takut lah kan…nanti masa kat tandas pun..kau pergi cerita pasal Syria.

      0

      0
  39. nizz says:

    dulu,setiap tindak tandok sharnaaz ader yg nk hentam,tak kasi peluang langsung,si nd lala dgn gaya ala2 bapa yg penuh berhemah gitu,uishh simpati yg amat org ramai kat nd lala,mcm la sharnaaz dh dera anak dia tahap maksimum gitu,cool jer sharnaaz nie,hikmahnya skg dlm BKATC sharnaaz pgg watak jebat yg sedikit ada persamaan dgn karektor dia,bengis (bertempatkot),kelakar,romantik,selamba,dan lurus,dgn karektor tu org makin memahami siapa sharnaaz walau bukan 100 %,mungkin dia jenis yg out spoken ,tu yg selalu disalah tafsir (bagi yg bangang suka la yg kaki ampu),per pun skg dipihak sharnaaz byk yg menyokong,kita tunggu dan lihat pasangan sendu tu nak buka cerita pa lak kali nie,buku dan bertemu ruas …kita jumpa kat makamah heheh.utk sharnaaz jgn la berhenti berlakon,anda mmg berbakat derr.good luck.

    0

    0
  40. O_o says:

    aku rasa apa yg shanaz ni buat memang patut pun.. patut di beri sket pengajaran kat laki bini tu supaya sedar.. tak semua org dia boleh permainkan.. bab lisda cakap sggp tuhan ambik nyawa dia kalo dia salah tu aku rase minah tu daa sewel.. tu kalau tuhan amek nyawa ko.. kalo tuhan tarik nikmat salah satu panca indera ko dan jd cacat bole ke laki ko nak setia ngn ko nanti.. ingat lagi aku drama mulut ko yg bernanah tu akibat bmulut longkang ngn keluarga sndr.. drama mcm tu pun ko tak nak amek iktibar ekk.. pdhal ko yg berlakon..

    0

    0
  41. gossip says:

    nisdawati tu tekanan jiwa tu sbb laki dia kaki pompuan.. sbb tu slalu cari pasal je..

    0

    0
  42. anonimus says:

    hmm… kenapa nak kait kan dengan shila amzah pulak? shila amzah kan sayang dekat abang jebat. tetapi satu dunia menentang cinta kita.. akhirnya kita terpisah juaaaaa.. oooo.. kau kan temui bahagia.. walaupun aku tidakkk bersama.. jangan lau gusar aku kan selalu ada… dari jaoh engkau masih ku cinta.. dari jaoh engkau masih ku cinta

    0

    0
    • arfacha says:

      hahahahhaha bole tahan lawak engkau ni. dalam mengomen sempat menyanyi pulak. tergelak aku di dalam opis nan sunyi.

      0

      0
  43. kite karan says:

    camne la cite bkan aku x cinta bole hit cite typical malay bosan nmpak sngat malaysian audience ni suka mengelamun dlu cite ariana rose….contohi program korea such as kbs and sbs

    0

    0
    • ikan says:

      tak payah nk typical malay sgt. abis tu ko rare korean ke?

      0

      0
      • Anonymous says:

        bukan aku tak cinta lebih best dari citer Ariana Rose bodoh tu, tak sedap langsung Ariana Rose tu.

        0

        0
    • go abg jebat...!! says:

      drama ariana rose is “0” zerooo… xde pengisian,
      BKATC drama yg penih pengisian, sentuh sikit pasal agama (jebat bertaubat, wlupun kisah lame masih mmbayangi hidupnya,,,, ), kasih sayang keluarga, hormat menghormati dan byk yang mmberi pengajaran.. tgu la smpai habis citer ni…
      **jgn la plak di ikutkn si Jebat mase jd ah long tu.. kite leh pk mane baik mane buruk..
      ini x, korang asyik nk kondem citer malayu x abis2….. igt bagus ker korean drama tu??….

      0

      0
  44. Naza Ramli says:

    Alahai.. otak ngan akal 2 benda berbeza.. hurm makin rendah la IQ artis kita sekarang nie…

    0

    0
  45. aku says:

    lisdawati tu yg tbawak2 watak dr cte Bukan kerana aku tak cinta …sbb dlm cte tu kan dia mmg xsuke kat jebat….sian anak dlm perot ko tu lisda

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Adooohai…..dua dua tak ok sebabnya sama2 tanak mengalah.. kalau terselit dalam hati tu sifat yang murni, mesti dah mengalah dan tanak hal ni diperpanjangkan.. tapi yang ni dua2 hati batu. Mudah2an Allah lembutkan hati orang2 tersebut untuk berdamai. Takde gunanya memanjangkan persengketaan ni.. siapayang lebih pemaaf dan memaafkan itu lagi orang pandang.. pada saya saya tak sokong sapa2 sebab pada dasarnya mereka ni tetap sama. Tanak berdamai…

    0

    0
    • havoc says:

      Ko ni mst mama_ zie or zie_lala
      Baik pun ko royan, salah lg ko royan..
      Ko mmg nak nampakkan sharnaz salah khennnn…
      Suci ler sangat..baik duit byk tu g check otak juga..prove yg ko dah redho dan dah move on dah pun…

      0

      0
  47. sukasuki says:

    hahah ni mmg lawak, nk sgt check otak kan. kite tgu turn die pulak laki bini buat checkup

    0

    0
  48. cute says:

    tengok..tenggokkkkkk…!!! Jebat dh pakai otak…kih…kihhh…
    Poji bila lagi….KETAM..OH KETAMMM…

    0

    0
  49. mak_tiri_sharnaz_ahmad says:

    most of the comment kat sini sebenarnya sharnaz ahmad buat sendiri…. kesiannnn….. nak raih sokongan ke bro….( ke nak aku reveal email2 addres ni bro?)

    0

    0
    • Laki mak engkau nisda! says:

      Eh Nisda, bila pulak ko jadi mak tiri sharnaz?

      0

      0
    • zzz says:

      reveal je laaaa..

      0

      0
    • zzz says:

      reveal je laa…

      0

      0
    • akaq pot pet says:

      kalau ko kata sume sharnaaz buat, ko dah tengok IG sharnaaz? melaut sokongan untuk dia..ko hadoooooooo???? haakkkk tuiihhhhhhh

      0

      0
    • Chika says:

      Ko ingat blog ni x ramai pembaca ker? Klu nak reveal, silakan…buktikan yg komen ni semua bukan Sharnaz yg tulis..tempek taik kat muka sendiri. Ko reveal la email ‘neelofa’, ‘aaron aziz’, ‘mama_ zie’, ‘zie_lala’ dan yg sewaktu dgnnya..yg ko pun pakai nama mak_tiri_sharnaz_ahmad, bukan ‘penyamar’ jugak ker?

      0

      0
    • Jumbo Gajah Biru says:

      Woi..letih2 tau kami perah idea..Jebat lak dapat nama.. aparaaaaa…

      0

      0
  50. Mas... says:

    i love u abg jebat..pertahankan ke’macho’an mu..buktikan abg jebat x bersalah..kami sokong abg dari belakang..

    0

    0
  51. sandrianasiska says:

    Dr Sherrini is Sharnaaz sister a neurologist specialist registrar. Fauzi ada ke kakak atau adik seorang dr. Mungkin FN dan Lisdawati tak tahu latar belakang keluarga Sharnaaz yg well-educated, civilised dan kaya raya tu..

    0

    0
  52. didigaga says:

    Tapi mesti ada sebab kenapa lisda tu duk provok sharnaaz dgn cara cakap blakang dll berbulan bulan tu.
    Xtau la kot pembawakan masa ngandung tu buat dia suka kacau sharnaaz.
    Aku pun xtau siapa betul siapa salah dlm hal ni.
    Sebab 2 – 2 pihak pun xda jumpa bincang/gaduh face to face n secara tertutup.
    Xmustahil org luar yg duk tengok pakat tepuk tgn simbah minyak n anggap ni hiburan paling best.
    Hopefully cukuplah media laporkan bebenda ni.
    Takut makin lama makin mengarutlah.

    0

    0
  53. Idol says:

    Pehh..padu kaw2 nganjing..haha
    Gua sppot lu der Jebat..hehe

    0

    0
  54. anon says:

    Lagi hensem kalau rambut tu dibiarkan panjang sikit…..hmm….drooling

    0

    0
  55. aku bukan budak baik ok says:

    Aku bila scroll down tgk komen korg kat sini mcm best jer, tp bila sampai part komen dr si nurul, 27 feb, 4.36pm tu, I was like ‘oh, here we go again..’ ada plak ceramah agama kat blog gosip2 ni? Salah tempat kot.. kalo org tu baik sgt xde la nak buka blog gosip2 retis gini ni kan.. lawak la nurul ni. ^_^

    0

    0
  56. peace says:

    Peace yo..jgn gduh2 aman slalu huhu pe pe pun nisdawati tu tgh ngandung jgnla gduh2 bt citer cam2..pompuan ngandung kne jg kelakuan,percakapan perbuatan n niat.. anak kt dlm perut tu leh blajar dr sifat ibu dia..hmm jgn bnci org nt anak lahir muka sbjik cam org yg dia xsuka..mak aku pesan kalu nk brsalin kna mntak ampun kt org yg keliling kita mana tau ajal maut kn..pa pun pklah anak yg dikandung peace yo..

    0

    0
  57. diedy126 says:

    kalau korang teliti dengan apa yang jebat kata kan dekat Harian Metro atau dekat video si jebat… aku sokong jebat….. i’m not fan but my wife like that movie…..aku sokong SA sebab secara gentle dia dah mengeluar kan statement kalau dia bersalah secara life dia minta maaf……persoalan nya sekarang adakah FN dengan Lis berjumpa dengan parents SA just for say i am appologize just like our mother or father…????? think positively FN or Lis….GO SA my father like u because u like a hero with your style…congrate to SA

    0

    0
  58. akaq pot pet says:

    memang hangin dengo abg jebat difitnah… kuang ajo dua ekor badut nie.. boikot je mana2 drama/filem yg ade muka natang dua eko nih ( lepas drama BKATC).. produser2 sila amek perhatian – Nie ramai penyokong fanatik Jebat nih..

    0

    0
  59. aku says:

    TERBAEK!
    apa kata lisda & poji p dapat rawatan kat darul shifa plak..
    bersihkan hati yang kotor & hitam tue….

    0

    0
  60. miss ain says:

    terbaik…baru betui buku bertemu ruas…:)

    0

    0
  61. kamiliah says:

    kalaulah MRI tu boleh scan akal, kan bagusssss!

    0

    0
  62. pening arrr says:

    eh bukan kalau nak tau mental ke x kena jumpa psychiatrist ke?kalau scan mri ni bukan nak cek ketumbuhan ke otak retak ke?if nak tau tahap akal/mental kite ke x rasanya jumpa psychiatrist kan.xtau la betul ke x

    0

    0
  63. demok says:

    Jebat akn melakukan apa saja utk menunjukkan kebenaran. Jebat x takut menderhaka!
    Well, kisah ni akan jd sejarah & pengajaran iktibar utk semua.
    so.. semua disaran & wajar buat MRI walaupun rasa diri waras.. Nampak je normal tup..tup..(murung/sakit hati) bunuh orang kemudian coz otak tak boleh kawal.. well zaman sekarang penyakit banyak susah/lambat nak kesan.
    rase best ikuti cerita kes ni.. terus berjuang semua pihak..
    Sharnaaz YOU THE MAN/TRUE HERO!! ramai jatuh cinta dgn u
    – sharnaaz sihat & hensem!!! huhuhu

    0

    0
  64. PeminatJebat says:

    sayang abg jebat kikiki
    i support u darling ^_~

    0

    0
  65. abc says:

    abg pojie and kakak lisda kite dh check ke belom hahaha

    0

    0
  66. fika says:

    sharnaz terbaik………harap janganlah berhenti berlakon….sayang ada bakat tu abg jebat hehee

    0

    0
  67. Kamal says:

    Actually, Shaarnaz patut suruh doktor rujuk kepada psychologist atau psychiatrist jugak untuk psychological and mental assessment . Itu baru menjadi bukti kalau dia lulus pemeiksaan tu. MRI hanya tunjuk jika ada sesuatu di otak. Tapi perangai and behaviour tak akan ternampak di MRi. Saya faham ini satu sindiran, tapi kalau dah sanggup bayar utk MRI, go all the way lah, brother. Kan gitu? :-)

    0

    0
  68. Anonymous says:

    Tahniah Sharnaaz!!! Pedulikan apa Fauzi & Lisdawati nak kata pd kamu! Tepuk dada tanya selera… mereka berdua pun bukan lah yg terbaik sngt! Penuh dgn kontroversi jg.. dr dulu sampai sekarang. Yg penting kamu apa yg terbaik perlu dibuat. Allah kan ada!

    0

    0
  69. angah says:

    terbaik abang jebat..

    0

    0
  70. angah says:

    terbaik abang jebat

    0

    0
  71. karen says:

    Wa caya sama lu Bro!! Terbaik!!

    0

    0
  72. bunga says:

    i love you abang jebat! halussssssssssssssssssssss. nistawati tu tgk dalam cerita BKATC pn perangai busuk hati jugak. patut lah pengarah amik die. sesuai dgn die.

    0

    0
  73. makcik limah says:

    Bagus sharnaaz, makcik setuju ngan kamu.

    0

    0
  74. ArrianaRose says:

    Hebat Abg Jebat….Mas syg abg Jebat….
    Rilek brader brader rilek….laallalalalallala

    0

    0
  75. Joyah Pok Pek says:

    Bagus..minah tu propa lebih..padahal salah faham je kot..tercuit sket jah bukan nak tumbuk ko pun. Abg Jebat kasi basuh jah dia..ke nak kena pakai serban jgk baru org nak hormat. Walaupun mulut Abg Jebat ada sket langsi tp at least jujur!!! jadi jdi aris propa dan hipokrit yerk

    0

    0
  76. alololo..
    comel je sharnaaz ni.
    dulu x suka sgt dgn dia sbb ganas kemain muka tpi bila byk sgt org hentam dia but dia berani hadap,salute wei.
    auch!

    0

    0
  77. stacy says:

    siape setuju stacy kapel ng sharnaz..?

    0

    0
  78. fazurang says:

    saye suma ckp “diamlah kakak”

    0

    0
  79. julajulibintang3 says:

    Nisdawati tu mulut longkang hati kaudu n silakinya pula muka kaki betina dangdut kenala tu.sama la dengan nd lala lala. Abang Jebat the best cool banyak bersabar.

    0

    0
  80. […] Sharnaaz Buat Pemeriksaan Otak, Lulus Dengan Hensemnya!!! (166) […]

    0

    0
  81. […] Sharnaaz Buat Pemeriksaan Otak, Lulus Dengan Hensemnya!!! (167) […]

    0

    0