Written by Bella | September 30th, 2015

Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila, pasangan yang cukup mendapat liputan luas sejak kebelakangan ini.  Sering memuat naik foto mesra bersama pelbagai spekulasi tercetus mengenai status sebenar hubunan mereka.

Namun, Sharnaaz enggan terlalu memikirkan hal tersebut dan tidak kisah akan apa sahaja tanggapan orang ramai terhadap kisah cintanya.

Apa orang nak kata apabila melihat gambar kami bersama terpulanglah pada andaian mereka. Apa yang nampak itulah yang boleh saya ceritakan. Saya tidak akan buka cerita tentang cinta. Soal peribadi sekarang saya lebih suka kunci mulut. Kalau ada berita baik nanti saya akan kongsi dengan semua.

Selama ini saya hidup sendiri, bekerja sendiri dan bayar semua bil sendiri. Jadi, apa yang orang nak cakap suka hatilah mereka nak kata apa. Kalau dah penat nanti pasti akan senyap.

Mengakui terasa pedih dan sakit dengan pengalaman lalu, Sharnaaz merasa syukur kerana Tuhan memberikan beliau sesuatu yang lebih elok selepas itu. Sharnaaz juga memberitahu, beliau tidak akan mensia-siakan sesiapa sahaja yang hadir dalam hidupnya selepas ini.

Jatuh bangun yang pernah saya lalui sebelum ini adalah satu perkara yang sangat indah. Rasa sakit itu hanya Tuhan sahaja tahu kemudian Tuhan datangkan saya sesuatu yang lebih elok.

Jika siapa-siapa datang dalam hidup saya selepas ini, saya akan menikahi dia dan menjaga dia dengan sebaik mungkin.

Sebenarnya peminat bukan nak masuk campur kehidupan Sharnaaz, tetapi mereka cuma ingin melihat beliau bahagia selepas beberapa kali dikecewakan serta gagal dalam percintaan. Lagipun,  kalau sudah berkenan di hati dan yakin Noor Nabila sesuai dengan anda usahakan secepatnya untuk jadikan beliau yang halal buat anda. Bercinta lepas nikah pun apa salahnya, pasti ada kemanisannya bukan?

Sumber Berita: Mangga Online

27 responses to Sharnaaz Ahmad Tidak Mahu Dedah Kisah Cinta

  1. Lovelyvic says:

    Lor… Shahnaz… gambo2 ni semua bukan satu “pendedahan” ke? Atau belum cukup terdedah…

    0

    0
    • Anonymous says:

      eh dah lebih beribu2 lemon haku dengar statement dan tgk gambo geli2 sharnaz neh..ade hati lagi nk kate xmo dedahkan..
      macam monyetlah.

      0

      0
      • Anonymous says:

        tapi kan.. apasal arr.. aku rase kakak c neelofa ni mcm over lak.. artis ker??? contohi lar neelofa yer.. dia adik u lg tau.. patut kakak yg jadi contoh pada adik..

        0

        0
    • zaza says:

      nk kan perhatian je sebenarnya. kalaw gelpren lawo xpe jugak

      0

      0
    • zizan kalah ABP says:

      SAJE NAK TANYA KAU, SHARNAAAAZZ!!!

      Capai tak target rating drama Akasia kau hari tu?? Saje tanya… kalau capai, bagitahu lah satu dunia macam kau bagitau dgn angkuhnya kau punya target sampai perkecilkan drama2 sebelum ni…

      0

      0
      • anon says:

        aku tengok drama mencintaimu tu sampai habis, tak best pun, nak dibandingkan dengan Teman Lelaki Upahan, jauh TLU lagi bagus…..

        0

        0
  2. lynna says:

    lu cakap tak serupa bikin baii. xmao dedah la sgt kn…upload pic bagai tu mende. #jilake

    0

    0
  3. Putar Belit says:

    Mmg dasar putar belit betul mamat ni! taknak dedah tp upload bagai gambar mesra alam. POODAAHH!!!!

    0

    0
    • Grown up says:

      kan! menyampah betul dgn dia ni. umur dh meningkat tp perangai tak matang2 mcm bdk2 br nk up. Grown up la sharnaz oiii

      0

      0
  4. anon says:

    ngok punye statement

    0

    0
  5. IKAN LAMPAM says:

    HURM….LAN TODAK NI…KUAR STATEMENT…MCM TAKUT PEMINAT LARI JER…

    0

    0
  6. . says:

    Tak habis2 nak promot barang lusuh..

    0

    0
  7. mira says:

    ibarat pakai baju xcukup kain, upload sana sini.. pastu marah lak bila org gelar dia perempuan murahan, desperate bitch etc etc

    0

    0
  8. anonymous says:

    Sekeping gambar memberi seribu makna.sekian.

    0

    0
  9. unknown says:

    mampoih p la kat hg!!

    0

    0
  10. hanee haneeta says:

    please senyum nampak gigi, Nabila..pleaseeeeee

    0

    0
  11. anon says:

    Baguslah, org bkn nak tau sngt pun, dia je yg terhegeh2 upload gambar. Sharnaz ni hensem, tak padan pulak dgn perempuan plain jane ni. Tinggal anak dara, Anis, pi kejar janda…..hmm….janda gatal, tak lawa pulak tu.

    0

    0
  12. KT Pari says:

    Amik gambar berdua2an, berhimpit2 mcm ni, tak malu ke sedangkan belum ade ape2 ikatan. Kalau Nora ni dah kene bambu…..
    Bila perempuan murahan ni nak pakai tudung..

    0

    0
    • minah jambu says:

      kenape tnye dia bila nk pakai tudung? eh dia punye suka la bila dia nk pakai tudung ! yg kau ni kenape ? jeles pasal si Nabila ni jambu cute gitu ??

      0

      0
    • Rasdam Mewangi says:

      Jangan tanya gitu sebab itu urusan dia dengan Yang Maha Esa..

      0

      0
  13. Anonymous says:

    Sharnaz ni duk kutuk2 mawar gst. Last2 die pnya kenyataan pling vangang sekali.

    0

    0
  14. oops says:

    eeww…! attention seeker.

    0

    0
  15. kak kal says:

    cheap publicity…jangan lan aibkan diri sendiri.

    0

    0
  16. dikcik says:

    kalau aku jadi si pompuan tu laa aku lagi malu…si laki kuar stetmen mcm si pompuan yang terhegeh2…
    wey pompuan….jaga laa maruah diri tu sikit….blom apa2 duk amik gambaq peluk2 sana sini…haram tau dak!! mak pak hg duk tanggung tu…bengong ka apa.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    ewww… janda terpakai kaaaaaaaannnn

    0

    0
  18. kamila says:

    artis memang selalu bagi statement tak bijak macam ni ke?
    xnak dedahkan tapi asyik post gambar kat ig je, repost la and mcm2 lagi.
    tp seriously sharnaz ni poyo je lebih, dulu penah sekali member I kutuk lakonan dia pastu dia siap ugut kalau berani jumpa depan2 la bergaduh. konon masa tu dia besar sgt la sbb semua org puji lakonan todak dia tu. biasalah kot ada peminat xsuka cara dia berlakon kan? dasar xboleh terima kritikan.
    eeeeeee, bajet bagus sangat dia ni. dengar cerita dulu nak berhenti berlakon la apa lah.

    0

    0