Written by AbangNara | September 25th, 2014

Kewujudan media sosial memudahkan komunikasi antara manusia sejagat. Kemudahan ini ada baik dan ada buruknya. Sharnaaz Ahmad kali ini telah menggunakan akaun Instagramnya untuk memberi teguran kepada program hiburan H!Live. Menurut Sharnaaz, wartawan H!Live tidak mempunyai rasa hormat terhadap dirinya. Abang Nara suka dengan kata-katanya ‘hormat perlu datang daripada 2 pihak’.

sharnaaz ahmad

Ada benarnya kata-kata yang ditulis oleh Sharnaaz ini. Berikut ialah teguran yang diberikan oleh Sharnaaz.”
sharnaaz ahmad

sharnaaz ahmad

Tidaklah pula diketahui apa yang terjadi sehingga Sharnaaz membuat teguran ini. Diharap teguran ini diambil dengan hati terbuka. Tak mahu berpanjangan. Kang tak pasal-pasal ada gerakan memboikot Sharnaaz Ahmad pulak. Ingatlah media dan artis saling memerlukan. Tak gitu?

P.S: Buat pembedahan untuk adakan payudara ketiga. Gila ke apa?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to Sharnaaz Ahmad Tegur Wartawan H!Live

  1. Anonymous says:

    haa ………. baru ko tau sape wartawan …. itu hari bkn kemain lg ckp kat shila

    0

    0
    • soalan sengal says:

      Tolong sharekn soalan biadap wartwn ni boleh tak abg nara @ sape2 disini. Sy x menonton siaran tu. Tp jngn lah sindir shanz tu dngn shila. Shila tu dia yg carik pasal sndri. Repost komen bodoh tp shanz kene dngn wartwn bukan carik pasal & dpt soalan biadap.

      0

      0
    • wateva says:

      Kes shila tu lain. Sharnaz cuma tegur sorang wartawan je pun. Bukan semua wartawan melayu. And cara dia tegur pun ok je. Direct to the person lagi, jadi yg lain tu tak sentap. Rasanya sharnaz bukan baru tau sape wartawan. Dah lama dah dia tahu. Kes dia dulu pun teruk jugak. But 1 thing aku respek kat dia, kalau dia buat salah, dia tak ego nak mintak maaf.

      0

      0
    • mojo says:

      Budjet bagus brooo!!.baru halussssss,dah terkujat.apa cer?

      0

      0
  2. saya cik tipah says:

    dengan ini boleh lh abg jebat brbaik semula ngn shila..go go sy ttap sokong abg jebat dri belakang

    0

    0
  3. areinsyah says:

    wartawan pon kene tahu etika soalan jugak..tengok wartawan2 lame ok je.xdek byak isu pon dengan artis2.melaiankan artis tu yang kurang sopan dengan wartawan..artis pon manusia biasa.ada perkara boleh jawab ade perkara yang x bolh dikongsikan

    0

    0
  4. gigi says:

    good Sharnaaz!!

    0

    0
  5. kak jenab says:

    takut terjerat tekak. hahaha aku suke ayat itu…

    0

    0
  6. rinee says:

    alaaa wartawan hiburan ni pun tak boleh kena tegur…mcm laa kerja dia tu mulia sgt…nyampah!

    0

    0
  7. jija says:

    maaf yer mencelah..Elly tu mmg soalan biadap.

    0

    0
  8. Dr. Zalina Binti Abdul Halim . says:

    Sebenarnya saya nonton HLive dan notice cara mereka bertanya dengan ayat yang tak berapa betul “annoying” tapi kita selalu lepaskan saja. Adat orang baru belajar. Mungkin mereka perlukan lebih latihan, bimbingan. Kadangkala pakaian pun berbaju tee lekat di badan (perempuan) saja agak kurang profesional apa lagi kurang sopan. Maka saya tidak hairan Sharnaaz beri pendapat begitu. Maaf saya tidak ingat siapa dan siapa cukup saya katakan pernah berlaku.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Aummmmm…..ha..ha..ha….nampak sikit jer kaki abg Jebat….tak nampak jelas keseksiannyaaaaa….isykkkk

    0

    0
  10. annoni says:

    saya memang tk lyan HLive..tk best mn pun..nk tiru style ENews la tu kononnye..cara penyampaian pengacara pun tk menarik.sowi to say la..(sume tu anak didik Paknil ke)..

    0

    0
    • makmakk says:

      i rasa pun dorg nie macam anak didik paknil sebab annoying mcm paknil..opss! hehehee

      0

      0
  11. mek kioh says:

    wartawan wartawan…sudah2 le nk publisiti murahan..ko ingat ko artis k?? sentap la tu abg jebat dh menyamuk…esk keluar gosip baru shahnaz back up shila…nk ttup cerita bukak cter lain…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    wartawan ni ingat dia org power sgat ker ..kalau tak de wartawan org tak boleh hidup ker? alaaa..janganlah wartawan wartawan gitu bawak perangai buruk tak tentu hala kurang ajar tak hormat org. berkualiti lah sikit walaupun tak bnyk barulah org respect. Dahlah suka menulis merapu dan merepek..udah udahlah wartawan.

    0

    0
  13. Terkejut dengar... says:

    Wartawan hiburan mg selalu jek ada soklan mjengkelkan…teringat wartawan ketika live coverage MH17 di tanah perkuburan putrajaya (Saluran Awani). Patut ker wartawan tanya soklan pada imam di situ ‘adakah perbezaan saiz pusara untuk jenazah MH17?’ Tu soklan bodoh ker apa? Rasa nak lempang laju2 jek.

    0

    0
    • serious soalan bengap ... says:

      Itu bukan bodoh lg tp bangang yg teramat sngt … iye ke ? wartawan mana tu yg bebal sngt ….

      0

      0
  14. joan rivers says:

    English berterabur…

    0

    0
    • nanu says:

      bia la english die berterabur ke bersepah ke hape…kau bajet teacher sangat laa. kau cakap melayu pon grammar lintangpukang

      0

      0