Written by Bella | April 29th, 2016

Siapa sangka abang macho dan sado seperti Sharnaaz Ahmad ini sebenarnya cukup manja dengan kekasihnya Noor Nabila.

Sebelum Noor Nabila terbang ke London, Sharnaaz sempat mengirimkan foto beliau yang boleh dikatakan comel kepada cinta hatinya itu. Lebih menarik lagi, Nabila berkongsi foto itu kepada umum melalui akaun Instagram miliknya.

Before take off ada orang belanja muka comel. Comellll ker??

Amboi, bukan main lagi kan pasagan merpati dua sejoli ini. Kali ini kami mungkin bersetuju dengan peminat yang minta mereka berdua ini kahwin cepat kerana mereka memang cukup sweet tahap potong kaki. ( jangan marah) Hehe..Comel ke idok?

 photo 941362_1717092485169040_4774383439224414234_n.jpg


DALAM BANYAK-BANYAK LABU, LABU APE YANG MENDATANGKAN KEUNTUNGAN?

Nak tau ape jawapan die? Korang baca dulu sampai abis..

Kalau korang nak tau sekarang Suruhanjaya Sekuriti Malaysia atau SC tengah sibuk mengadakan seminar InvestSmart. Die takde kene mengene dengan pengawal keselamatan tau, So.. sape SC ni?.  SC ni fungsi dia mengawal selia peserta pasaran modal di Malaysia contohnye bank pelaburan, syarikat broker saham dan syarikat yang tersenarai di Bursa Malaysia. Selain tu SC mengawal selia perkara berhubung
dengan sekuriti, derivatif, unit amanah dan bon. Bukan James Bond tau!

Berbalik kepada Seminar InvestSmart. Seminar ni SC buat untuk meng”expose”kan korang tentang pelaburan bijak, supaya korang tau macam mana nak melabur especially dalam saham dan unit amanah. Selain tu dorang juga akan share teknik memilih pelaburan yang sesuai dengan korang.

Seminar InvestSmart ni sesiape pun boleh join, yang belum melabur ke, dah melabur ke, semua orang pun boleh.  Bukan tu je.. yang noob pasal saham pun boleh mula belajar, unit amanah pun ada, siap dapat sijil dan cenderahati lagi… yang paling win.. Seminar ni PERCUMA.. eh lupe pulak, seminar ni diadakan di seluruh Malaysia tau termasuk Sabah dan Sarawak!

Haa, dengar je PERCUMA mesti laju je korang nak daftar kan? Don’t worry, meh Abang Nara tunjukkan cara die.  Senang je, Like Fb “InvestSmart SC”, then tengok seminar mane yang korang nak join. Bukan tu je, korang jugak boleh dapatkan macam-macam maklumat tentang pelaburan bijak kat situ!

Korang jugak boleh register kat www.investsmartsc.my atau pun call 03-6204 8127.

Bukan nak cakap ape la, retis pun ada post pasal seminar InvestSmart ni kat IG dorang. Check out IG diaorang: Shaheizy Sam, Scha Al-Yahya, Awal Ashaari, Neelofa, Abang Aaron Aziz dan Elfira Loy. Tunggu ape lagi ajak la mak ayah adik kakak abam semua datang seminar ni. Jawapan soalan Labu tu.. jawapan die PeLABUran.. hehe.. kbai!

46 responses to Sharnaaz Ahmad Kirim Foto Aksi Comel Beliau Kepada Noor Nabila

  1. melati says:

    0000000000000000000000000000

    0

    0
  2. Yang Menyampah... says:

    Tolong simpan untuk peribadi, jangan nak VIRAL sangat..

    0

    0
  3. tah pape tah says:

    wekk..muntoh ijo teman nengoknye..muka gersang..huhuhu

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Cepat nau jambang c sharnaz ni mekar

    0

    0
  5. geli geleman says:

    ni bkn sweet atau comel ni org utara kata melugai ooi melugai… hng ni xtau malu ke sharnaaz ooii… blum sah nikah hang dok sandaq sana, tembap sini, cuim di sumer.. bnda2 haram ni hng nk habaq kata sweet, mmg tok cai hng lah… bab org hng nk kata x ingt2 tp bl kena diri hng sndr tu sumer sweet… pemenat2 hng tu pun sama gak smdol dok mengiyakan benda2 dosa ni… kalo hng gan nabila dh kemaruk sgt baik nikah lah oii.. bkn x mampu kn, duit pun byk.. malu lah kt abah hng yg org hormat tu… perngai hng ni mmg x prnh berubah lah.. sama ja gan nabila gersang tu…. coiiii

    0

    0
    • Anonymous says:

      agree.. parents thumbs up, anak serr.. kata kat orang A1 diri sendiri pon kelaut..
      lepas clash dgn SA memang lingkop mamat nih

      0

      0
  6. orang_penting says:

    dulu masa si SA ni kapel ngn shila amza….i ok …still minat dia….kapel lak ngn Anis Al-Idrus…pon ok..still minat….tapi bila ngn si ahkak Nelopak nih….i dh tak minat dah….mcm hilang je aura ko ni SA lps kapel ngn ahkak tu….makin geli lak tgk…ooppsss

    0

    0
  7. Anonymous says:

    belum halal lagi,,,hahaha

    0

    0
  8. Anonymous says:

    belum halal lagi…hahaha

    0

    0
  9. Syasya Sisi says:

    Aku pelik la ngan peminat si haprak ni. Bende hodoh ni pun nak dipujinya comel. Gigih plak follow n comment. Dah la dia panggil bangsa kita haprak baik la korang unfollow ramai-ramai dua ekor ni. Mengaku melayu padahal tengok muka pun tau bukan melayu. Pastu kata; aku melayu pun malu dengan perangai haprak orang melayu. Woi sharnaz, ko tu melayu ke? Orang tegur untuk kebaikan macam haram jadu direply nya. Pastu fans bingai pun puji, comelllnye…. sebab tak nak dikata melayu haprak…

    Boleh jadi fans, cume jangan jadi fans bingai kepada si bingai..

    0

    0
  10. chetaktaulah says:

    Kaaaaa…..Winnnnn
    FULLSTOP!!!!

    0

    0
  11. ada aku kesah says:

    ehem. ni spesies cenggini ni takde ke JAIS ke sape ke nak bagi waran ke kaunseling ke? tak malu ke budak2 nengok? laga pipi laga dada lentok2 ke bahu. ketahian apakah ini? dah tua2 woi sedo diri tu sikit. hat tua2 menggeletis camni takde pulak nak viral kan ke apa ke. tu lagi sepasang hat anak menteri tu pun sama. takde plak orang nak amik tindakan ke apa? pffttt

    0

    0
  12. puii sharnaaz says:

    comel ke mende.. tolong la bang nara .. duk puji melayu haprak sharnaaz ni.. dah mcm pakistan jual carpet ada la..

    0

    0
    • nyebelin says:

      Haha…aku setuju tapi pakistan jual kapet pun lagi ensem…ni dah nak botak, panas baran jantan banyak ckp…ni taraf mama mabok todi…muka gatal share tak malu…bluek

      0

      0
  13. kak wok says:

    non-halal pic haha

    0

    0
  14. unknown says:

    nk anta pic mcm mane pon korg punye psl la..tp kenape nak kene upload kt media social??ko ingat ape yg ko bt tu sweek ke dik??nk show off sgt percintaan korg yg xtentu mane halanye tu bt hape..aku geli la nengok..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    ni bukan comel.. ni tindakan bodo nama dia.. motif????? *kembang tekak

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Eee comel apa ke menda cam ney..mcm baby bulu bnyak lapar nenen hahahaha

    0

    0
  17. Anonymous says:

    muka lps melancap .. awek main dildo. eeee geli la … kondem org laju je, dia berpeluk sakan “halal” katanya

    0

    0
  18. Anonymous says:

    macam bohjan!!!

    0

    0
  19. anonymous says:

    Speechless…..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Muka menggelikan adalah,mcm saje je nk menarik perhatian awek dia agar mudah tergoda..errkkk..,

    0

    0
  21. kak jah says:

    Dik, selagi belum halal, apa sahaja perbuatan kita, tak boleh dianggap comel, sweet. belum lagi ‘confirm’ mcm2 boleh jadi.jadi ingatlah, sedangkan suami isteri pun bercerai, apatah lagi kawan. nanti adik juga yg malu.Peringatan utk kita kaum wanita dan saya juga.

    0

    0
  22. meloya says:

    wei nara. bnd mcm ni pn kau nk buat bahan cerita ke? laaa meloya nya wei. sampahnya xde cerita lagi menarik ke?

    0

    0
  23. Kemek says:

    Suka hati korang la nk hntr pic ala2 kegersangan ke hatta bertelanjang sekalipun. Perlu ker nk hapload kn ig. Perlu? Nak sgt tnjuk sweet konon. Laga2 pipi, laga2 dada smpi tkemek buah dada..yg hat prmpuan ni pun satu..x tau malu doh.Bodoh piang sgt nk menghaprakkan bangsa ko sndri

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Tak berapa cerdik punya pompuan..semua nak share..meluat..hahahhaha

    0

    0
  25. Anonymous says:

    comelllll…comel ap bendanya..dh kero ke mata ko orang mcm tu d kata comel…heiii..nk muntah ad la bla tengok gambo dia ngan sdg tersengih tu..muka dh le sebijik mcm bangla..masa dia kapel ngan sheila dlu nmpk sopan le skt wlpn kadang tu terserah dia pnya bengis…tpi bla ngan mak janda ni makin menjdi plk si shanaz ni punya over..bgs le dlu shila putus ngan dia ni..

    0

    0
  26. DiamDiam says:

    Hahahaha nasib kau lah shaanaz dpt awek bangang.

    0

    0
  27. alamakkkkk says:

    aku rs kn..nabila ni something wrong lh..x phm apsal dia mesti upload gambo2 cenggitu..tengok sendiri senyap2 je udah ler..ni tayang2 cmtu apa kejadahnya..haiii laaaa…x tau apa nk jadi..

    0

    0
  28. mokde says:

    satu-satunya retis yg x boleh terima pandangan dan nasihat orang……

    0

    0
  29. intan kembong says:

    kalau time org, dia ni maki berkandaq.. semua tak kena..time dia,ada plak jawapan dia nak bg..kdg2 menyampah gak aku walaupun aku cuba suka semua org..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    diaorang bercinta..korang yg panas…hahahah

    0

    0
  31. says says:

    Sebijik mcm mamat india gunting rambut aku.bau kari.Dah mcm sampah je aku tgk shanaz nie.

    0

    0
  32. zupzapzupzap says:

    Muko mintak penampor nih…gedepanggg

    0

    0
  33. says says:

    Aku rasa si Nabila mesti malu balak dia post gambar buruk mcm tu.tapi nak buat camner…tu je yang nak kat dia.hadap jelah.lama2 tu sukalah.

    0

    0
  34. CSGO says:

    thank so a lota lot for your site it assists a great deal

    0

    0