Written by AbangNara | July 15th, 2015

Amboi, amboi, amboi. Abang Nara memahami perasaan Sharnaaz Ahmad. Menyambut raya sebagai seorang bujang, memang berbeza apabila kita sudah berkahwin. Abang Nara sebelum kahwin dulu, main hentam je pakai baju raya apa yang ada. Persiapan pun ala kadar. Bila dah wife, daripada baju raya, songkok, sampin semua dah disiapkan. Lepas tue warna sedondon pulak. Memang seronok lain macam.
sharnaaz ahmad

Tahun hadapan, Sharnaaz Ahmad berharap dapat menyabut hari raya di samping seorang isteri. Seperti yang kita ketahui, Sharnaaz sekarang ini sedang ‘teman tapi mesra’ dengan Anis Al Idrus. Nampaknya ayat-ayat Sharnaaz ini juga boleh dijadikan ‘hint’ buat Anis Al Idrus untuk mempersiapkan diri beraya sebagai seorang isteri tahun depan. So sweet lah korang dua nie. Kata Sharnaaz:-

Sekarang ini, kalau nak cakap fasal raya, setiap tahun sama sahaja, tiada yang beza. Cuma saya harap tahun depan saya dapat beraya disamping orang tersayang. Barulah seronok. Asyik tengok orang lain beraya dengan pasangan, saya pun nak juga.

Seronoknya beraya apabila seluruh keluarga kita dari pelbagai negeri berkumpul dalam satu rumah. Tetapi kena bersiap sedialah, makcik-makcik akan tanya ‘bila nak kahwin?’ Saya dah biasa dah dengan soalan itu. Hahaha.

anisDiharap Sharnaaz juga bersiap sedia untuk ‘bergaduh’ tentang giliran pulang beraya ke kampung suami atau isteri. Hehehe. Itu pun satu pengalaman menarik juga. Nasib baiklah family Abang Nara memang dah ada ‘turn’ setiap tahun. Jadi tak yah nak gaduh-gaduh dah. Kitorang follow the flow je. Apa pun, Abang Nara yakin para peminat juga tak sabar nak tengok Sharnaaz dan Anis berpakaian sedondon tahun hadapan. Semoga harapan ini akan menjadi kenyataan. Sama-sama kita doakan. Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 responses to Sharnaaz Ahmad Harap Dapat Sambut Raya Di Samping Seorang Isteri Tahun Hadapan

  1. anon says:

    Anis ni bukan dengan sharnazz laa. Dia dah pegi tengok cincin dengan orang lain dah.

    0

    0
  2. nurulumaira says:

    apa ni wartawan msia tkkn storymory artis pn xtau,anis dh lma dh xde apa2 dgn sharnaaz,klu tgk ig ni pn bole detect and skrg ni dia dgn someone ;) nk tau siapa?pilah siasat haii kata blogger hiburan tkkn xtau pulop

    0

    0
    • menyampahla plak ... says:

      Nama pon abg nara ni blogger bkn wartwn …. klu nak citer … citer je lah. Tak yah peeli2 … tak yah la raser diri bagus sngt sbb da tau. Kat sini smua syer info klu tau sbb tu ada ruang komen2 ni. Cuma sohih dgn x sohih je citer tu … huhuhu. Sharing is caring …

      0

      0
  3. Fizah cute baju kurung says:

    mungkin Sharnaaz masih teringatkan Shila Amzah lagi tak ?

    0

    0
  4. Linzy Longkang says:

    rembess gak shanazz dah sado nak gak kawen ngan dia

    0

    0
  5. mawar xde duri says:

    sharnaaz dah putus ngan anis kut!!tgk ig dia ada ayat frust tentang penipu

    0

    0
  6. Anonymous says:

    takut dengan lelaki panas baran macam ni

    0

    0
  7. minah jambu says:

    cuma shila hamzah saje yg tau macmana nk jinakan si shahnaz ni..pasal dorangkn dulu penah mateair jadi tk heran lah kalau jodoh shahnaz ngan shila tk gitu peminat2 ?

    0

    0