Written by Bella | January 17th, 2016

Sebelum ini, ada desas-desus mengatakan percintaan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila sudah berakhir apabila aktor itu secara tiba-tiba memuat naik satu foto dengan kapsyen “pergi jahanamlah” selain memadam foto mesra mereka berdua di Instagram masing-masing.

Namun, cinta mereka tetap utuh walaupun dilambung badai (ewahh..) . Baru-baru ini, nampaknya hubungan mereka sudah bertaut kembali menerusi sebuah foto di Instagram Sharnaaz .

Opps ter-post.. Tak nampak sangat kan aku post gambaq ni? Hari tu gaduh delete, baik balik kasi up sikit lah.. Nak idup bos.. Umoq 75 tahun pun ada perangai budak raaah.. Mau rilek saiiittt.. Tik raaah bunga!!!

Bak kata Sharnaaz, orang tua pun kadang-kadang terkeluar juga perangai budak-budak. Erm, Sharnaaz kalau rasa Noor Nabila dah sesuai apa kata langkah setapak lagi dalam perhubungan, kami yakin beberapa kali gagal dalam percintaan tentu Sharnaaz dah tahu hati perempuan ni macam mana..

29 responses to Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Sudah Berbaik?

  1. cikeboom says:

    Nikah jela tros..bukan budak2 lg..moga panjang jodoh angpa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. anon says:

    Bodohnya sharnaz, wat ape lah janda gatal mcm ni. Kalau nak wat bini pilihlah anak dara yg tutup aurat…..mcm shila or anis. Dua org ni bkn saja tutup aurat, tapi jauh lagi lawa dari mak janda tu… lagipun janda tu mmg dah bekas org pun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. makcik sg. derhaka says:

    udah2 le tu nakkk.. mkcik dgr geli ketiak. nikah le cepat2. malu mndengo asik putus smbung putus smbung. sedar2 dh nk andropos nnti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. abang yang tak bangan says:

    haritu beiya sangat kau carut maki bagai kat fake account yang kutuk mak janda kau ni. dah sekarang clash ke da ke si mulot puaka woi. dasar azwan ali the 2nd.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Anonymous says:

    apa punye lelaki la jahanam2 kan pompuan. ko pegi kursus bina diri atau kurdus anger managemeny dulu la shanaz baru pegi kursus nikah kawin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. fatinainan says:

    okeylah tue bercinta blik….harap2 kekal ke pelamin…..amin

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. fatinainan says:

    okeylah tue bercinta blik….harap2 kekal sehingga ke pelamin…..amin

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. jangan Kecam Saya says:

    Sharnaaz sebenarnya tak de pon ckap PUTUS tapi MEDIA n WARTAWAN ni yg gatal ckp diorang putus…
    Media ni yg suka hati je buat andaian tanpa usul periksa.. pastu yg kena maki nya artis.. padahal artis diam je x de pon kata putus ke apa.. …
    adat la bercinta klo ada gaduh2 gitu.. korang bercinta x kan x pernah gaduh.. Bodoh betul.. mcm kau perfect tak pernah gaduh time bercinta…
    Suka hati je cakap Putus.. artis diam je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tegur sesama islam says:

      Ni mesti sharnaarz ni. Sabar ye. Lain kali gaduh jgn keluarkan perkataan kasar2 ye kt perempuan. Ni belum kawin lg da maki2 anak orang. Tak baik tau. Saya tegur je… peace

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      org bkn peduli sgt bab putus tu.

      org bosan cara kau merempan kat ig bila brrgaduh dgn girlfren.

      org bosan bila ko post bnde kekonon sweet mcm yg gmbt bunga tu.. terpost la etc mcm budak dua tahun dpt puting yg hilang.

      chill la sikit.. macho la nmpk bdn besar dan sado.

      maaf eh lau ko terasa hati. aku fhm kau ni sensitif. nmpk ganas tp dlm hati ada bunga

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. cik senah says:

    wartawan ni asal gaduh je Putus… ntah papa ntah.. wartawan bercinta x pernah gaduh agaknya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Mimi says:

      sendiri yang bodoh bergaduh dok upload maki kat instagram.
      memang mengundang cacian lah kalau macam tu gayanya.

      sorang tua terlajak.
      sorang janda.
      tapi bergaduh dok upload instag dok delete gambar bagai
      dah tau ramai follower ramai dok perhati lagi dia pancing

      so salah siapa?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. bunga says:

    Aduh awat yg suka mgata kt depa..biaq p kt depa laa..kita x pyh kalut nk mgutuk depa..kdg2 cek x phm..knpa tntg mslah artis kita nk kalut ha!cuba bygkn klau kita dok tmpat depa..org kata kt kita..mcm mna kita rasa..kecian sama ..artis ni manusia jugk..kdg3 ada jugk bt silap..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. huhuhu says:

    bosan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. LilyWater says:

    Org2 yg brketurunan koliang ni mmg kasar benor brbahase dgn pompuan..tu blom campor putarbelit alam lidah buaye brcabang die lg..citt padayappa poodahh!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Anonymous says:

    Mcm jebon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. AKU says:

    LANTAK LA DIA ORG TU…JGN CBUK2 OK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. x says:

    Bila dah keras,semua sapu tak kira dah sapa.last2 sendiri meragan.gigi kuning tak abis2 kisah cinta monyet berbulu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. whatever la says:

    Alahai korang ni. Tipulah kalau bercinta tak macam budak budak. Hahahhahahhaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. whatever la says:

    Yang tak habis habis cakap pasai gigi dia kuning, putih sangat ke gigi korang? Putih macam kertas? Or mungkin gigi korang putih sebab buat whitening? Aku rasa banyak chemical agaknya gigi ko tuh sbb buat whitening. Hahahhahahahhaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional